NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 102
42
18:00, Net4+, DAZN
Politika
69 feliratkozó
több mint 3 éve
Olvastam.Itt is valami szomszédnak kellett segíteni hogy lecsavarják a késes 16 évest.8 az.Mennyi most a centi határ a késnél amit magánál hordhat legálisan a polgár szalonnázni?sztem még mindig 10 centis penge hossz
ozibozi
Negritis, a vajda
warr_b
Vidék, egyedül volt a járőr. Gondolom létszám is telített.
Minden rendben lesz itt is.
Bilincselés
‘A rendőr testi kényszert alkalmazott, a fiú azonban a földön fekve is ellenszegült, folyamatosan próbálta őt lerúgni magáról és többször ököllel próbálta megütni.
Amikor a járőr megkezdte a fiú megbilincselését, a támadó hirtelen egy kilenc centiméter pengéjű késsel megszúrta az intézkedő rendőr lábszárát. Az intézkedés alatt végig agresszívan viselkedő elkövető ellenállását egy a lépcsőházban lakó, szolgálaton kívüli rendőr segítségével lehetett csak megtörni.‘
ozibozi
Mert ugye az ilyen agresszív, ellenszegülő barmokhoz kéne a sokkoló, a kilőhetős fajta. Aztán amíg vidáman rángatózik, addig nyugodtan meg lehetne bilincselni a delikvenst. Csak ugye az pénzbe kerül, meg a töltet is bele... az meg természetesen nincs (illetve ellopták, akarom mondani elveszítette közpénz jellegét, ilyesmi)...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Itt is valami szomszédnak kellett segíteni hogy lecsavarják a késes 16 évest.8 az.Mennyi most a centi határ a késnél amit magánál hordhat legálisan a polgár szalonnázni?sztem még mindig 10 centis penge hossz
ozibozi
Negritis, a vajda
warr_b
Vidék, egyedül volt a járőr. Gondolom létszám is telített.
Minden rendben lesz itt is.
Bilincselés
‘A rendőr testi kényszert alkalmazott, a fiú azonban a földön fekve is ellenszegült, folyamatosan próbálta őt lerúgni magáról és többször ököllel próbálta megütni.
Amikor a járőr megkezdte a fiú megbilincselését, a támadó hirtelen egy kilenc centiméter pengéjű késsel megszúrta az intézkedő rendőr lábszárát. Az intézkedés alatt végig agresszívan viselkedő elkövető ellenállását egy a lépcsőházban lakó, szolgálaton kívüli rendőr segítségével lehetett csak megtörni.‘
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
8 az.Mennyi most a centi határ a késnél amit magánál hordhat legálisan a polgár szalonnázni?sztem még mindig 10 centis penge hossz
ozibozi
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Azt így kijelenteni, hogy ők szivárogtattak minimum erős. Elég valószínű hogy nem ők voltak - ugyanis semmilyen érdekük nem fűződött hozzá. Ha már, akkor a DK ahol a komplett belső levelező lista megkapta az anyagot - több tucat ember - sokkal valószínűbb. De rajtuk kívül átfutott minden ellenzéki párt kampánystábján szóval uszkve 100-150 embernek minimum megvolt az anyag. Na ebből megmondani, hogy biztosan ő volt - szerintem ködszurkálás.Bizonyítani nem tudom, hogy Róna szivárogtatta ki, de az tény: úgy kezelték, hogy ő volt.
MC12
több mint 3 éve
Mennyi most a centi határ a késnél amit magánál hordhat legálisan a polgár szalonnázni?sztem még mindig 10 centis penge hossz
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.Remélem, a vármegyével együtt visszajött a másfélkezes kard is, mint legális fegyver minimum.
Lehet valami kihívás lett a Neten lassan a rendőr szurka.
Mennyi most a centi határ a késnél amit magánál hordhat legálisan a polgár szalonnázni?
ozibozi
több mint 3 éve
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.Lehet valami kihívás lett a Neten lassan a rendőr szurka.
Mennyi most a centi határ a késnél amit magánál hordhat legálisan a polgár szalonnázni?
több mint 3 éve
énvótam....Azt így kijelenteni, hogy ők szivárogtattak minimum erős. Elég valószínű hogy nem ők voltak - ugyanis semmilyen érdekük nem fűződött hozzá. Ha már, akkor a DK ahol a komplett belső levelező lista megkapta az anyagot - több tucat ember - sokkal valószínűbb. De rajtuk kívül átfutott minden ellenzéki párt kampánystábján szóval uszkve 100-150 embernek minimum megvolt az anyag. Na ebből megmondani, hogy biztosan ő volt - szerintem ködszurkálás.Rónához: nem az volt a baj, hogy kimutatták, hanem az, hogy kiszivárogtatták a sajtóhoz. Ember Zoltán az Iránytűtől ráadásul később azt mondta, hogy az még nem is volt kész kutatás. Őszintén szólva nem csodálkozom azon, hogy Róna ezek után PNG lett a kampányidőszakban. A Fidesznél kevésbé kiélezett szituban is elképzelhetetlen, hogy ilyesmi előforduljon.Róna persze. Mondjuk ők a 21el benne voltak a kampányban - decemberig, amikor kimutattàk egyébként kb. azt az eredményt ami lett a választásokon, aztán cserébe kibasztàk őket mint Orbán-bérencek 😊Ilyen alapon Róna Dániel nevét is meg lehet említeni. Szigetvári Viktort nem tudom, mennyire engedték szóhoz jutni. Apropó:1. Zarándot hagyjuk is, mert csak a vérnyomásom száll el. A csávó lassan 10 éve adja el magát mint "kampányguru" úgy, hogy soha nem nyert semmilyen választási kampányt. Se kicsit se nagyot. (a nolimpiát nem ő vezette)Volt kampányfőnök...záránd péternek hivták...a csávóról azt kell tudni h csak szóbeli megállapodásokat köt, mert azokat könnyebb nem betartani/felrúgni.."Ennek a kampánynak nem volt igazi felelőse"1. Felvettem volna a Fidesz által még nem megvett, ne adj isten velem szimpatizáló kampánytanácsadókat, már azokat akik láttak országos kampányt és terveztek életükben 3 oldalnál hosszabb kampánystratégiát. (Vannak ilyenek, nem sokan, ismert meg nem ismert nevek is - na, őket nem hívta senki)Mit csináltál volna abból a 7 milliárdból?Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
Engem továbbra sem zavar ebben az esetben a külföldi finanszírozás, ha már a magyar “””””ellenzéki”””””” milliárdosoknak “nem jutott eszébe” osszedobni egy rendes kampányra valót, honnan kellett volna pénzt szerezniük? Teljesen logikus is a demokrata párt. A kevés jó ellenzéki politikai húzás egyike volt ez a lépés. Kockáztattak - nem jött be, ez a politikában előfordul.
MC12
peterk2005 udvari bolond
2. Egyet kiválasztok, ő lesz a kampány vezetője.
3. Megadom neki a szükséges felhatalmatást, ami kell egy országos kampány vezetéséhez.
Minden hiba, elbaszás, amatőrizmus, balfaszság erre az egyetlen pontra vezethető vissza - a vezetetlensègre. Ennek a kampánynak nem volt igazi felelőse, így irányíthatatlan, ad hoc módon szerveződött, ez pedig megengedhetetlen.
Sokszor elmondtam a kampány alatt tavasszal, hogy a kampánytanácsadó vagy vezető, az egy munka. Ugyanaz mint az ács vagy a szoftverfejlesztő, nincs különbség. Vannak keretei, elméleti és gyakorlati oldala, megvan hogy milyen típusú kampányban mit és mikor kell csinálni ésatöbbi. Még csak azt sem mondanám, hogy a világ legnehezebb munkája, mert alapvetően borzasztó jól dokumentált, széles irodalma van, egy kelet-közép európai kampányban nem kell feltalálni a melegvizet. Dehát Magyarországon ez is olyan mint a foci, vagy bármi - mindneki ért hozzá. Csak amikor ez a kurva nagy pofára esés van, akkor nem tolonganak, hogy ki és mit baszott el a fene nagy hozzáértésben.
(röviden, vagy ha arra gondoltál hogy írjak egy kampánystratégiát az ellenzékre arculati kézikönyvtől a plakátok helyének kiválasztásáig a kampányüzeneten keresztül, akkor azt is lehet, csak annak a 7 milliárdnak az 2%-át dobd már át mint tervezési díj és már csinálom is 😊)))) )
MC12
Egész pontosan túlságosan is sok felelőse volt, ami abból adódott, hogy az összes ellenzéki párt tolta a saját kampányguruit, és hiába próbáltak kialakítani egy működőképes struktúrát, ahogy közeledett a választás napja, úgy lett egyre nagyobb a káosz. Sértődések, árulások, összeveszések...
MZP is meg volt győződve arról, hogy remek marketingszakemberként képes levezényelni egy országos kampányt (hiszen Hódmezővásárhelyen már sikerült, ugyebár). Pedig ő elvileg nem kampányfőnök volt, hanem miniszterelnök-jelölt. A saját embereivel is összeveszett. (Más kérdés, hogy amennyire tudom, időnként nem is alaptalanul.)
Minden faszkodás ellenére azt mondom, hogy a baj elsősorban nem a megvalósítással volt, hanem a tartalommal. Hiányzott az áru, amit el lehetett volna adni. Arra pedig, amit kínáltak, kevesen voltak vevők.
nagylaza, főpohárnok
Erre jött rá mzp+a neje. A legfőbb baj mégis az volt, h kárikám bukása után a dk és a jobbik megfúrták a kampányt. Voltak körzetek ahova még a plakátjaik sem kerültek ki, gyakorlatilag semmilyen tevékenységet nem végeztek.
Az 1. pontra ha tudnátok írni példákat azt nagyon megköszönném. Kíváncsi vagyok.
thebeke
2. Ruff, Lakner, Antal, Merkovity, de a Ceglédit is nyugodtan ide lehet sorolni, minden látvány-szakértése mellett azért még mindig fényévekkel előrébb van szakmai tudásban, mint bárki aki az ellenzéki kampányban dogozott, ezek ismertebb nevek, van még pár de azok már inkább csak a politikatudományi szemle rendszeres olvasóinak lenne ismerős 😊
MC12
telex.hu/belfold/2023/01/26/datadat-origo-per-itelet-jogeros
nagylaza, főpohárnok
Szigetvári könyékig benne volt a kampányban. És ő jól is keresett ezzel. Más kérdés hogy én személy szerint nem tartom sokra mint kampányszakember.
MC12
Szigetvári képességeiről nekem nincs rossz véleményem. Azt én is tudom, hogy benne volt a kampányban, csak azt nem, hogy az akarata/stratégiája mennyiben érvényesült.
nagylaza, főpohárnok
MC12
szszámom tuggyátok!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Azt így kijelenteni, hogy ők szivárogtattak minimum erős. Elég valószínű hogy nem ők voltak - ugyanis semmilyen érdekük nem fűződött hozzá. Ha már, akkor a DK ahol a komplett belső levelező lista megkapta az anyagot - több tucat ember - sokkal valószínűbb. De rajtuk kívül átfutott minden ellenzéki párt kampánystábján szóval uszkve 100-150 embernek minimum megvolt az anyag. Na ebből megmondani, hogy biztosan ő volt - szerintem ködszurkálás.Rónához: nem az volt a baj, hogy kimutatták, hanem az, hogy kiszivárogtatták a sajtóhoz. Ember Zoltán az Iránytűtől ráadásul később azt mondta, hogy az még nem is volt kész kutatás. Őszintén szólva nem csodálkozom azon, hogy Róna ezek után PNG lett a kampányidőszakban. A Fidesznél kevésbé kiélezett szituban is elképzelhetetlen, hogy ilyesmi előforduljon.Róna persze. Mondjuk ők a 21el benne voltak a kampányban - decemberig, amikor kimutattàk egyébként kb. azt az eredményt ami lett a választásokon, aztán cserébe kibasztàk őket mint Orbán-bérencek 😊Ilyen alapon Róna Dániel nevét is meg lehet említeni. Szigetvári Viktort nem tudom, mennyire engedték szóhoz jutni. Apropó:1. Zarándot hagyjuk is, mert csak a vérnyomásom száll el. A csávó lassan 10 éve adja el magát mint "kampányguru" úgy, hogy soha nem nyert semmilyen választási kampányt. Se kicsit se nagyot. (a nolimpiát nem ő vezette)Volt kampányfőnök...záránd péternek hivták...a csávóról azt kell tudni h csak szóbeli megállapodásokat köt, mert azokat könnyebb nem betartani/felrúgni.."Ennek a kampánynak nem volt igazi felelőse"1. Felvettem volna a Fidesz által még nem megvett, ne adj isten velem szimpatizáló kampánytanácsadókat, már azokat akik láttak országos kampányt és terveztek életükben 3 oldalnál hosszabb kampánystratégiát. (Vannak ilyenek, nem sokan, ismert meg nem ismert nevek is - na, őket nem hívta senki)Mit csináltál volna abból a 7 milliárdból?Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
Engem továbbra sem zavar ebben az esetben a külföldi finanszírozás, ha már a magyar “””””ellenzéki”””””” milliárdosoknak “nem jutott eszébe” osszedobni egy rendes kampányra valót, honnan kellett volna pénzt szerezniük? Teljesen logikus is a demokrata párt. A kevés jó ellenzéki politikai húzás egyike volt ez a lépés. Kockáztattak - nem jött be, ez a politikában előfordul.
MC12
peterk2005 udvari bolond
3. Megadom neki a szükséges felhatalmatást, ami kell egy országos kampány vezetéséhez.
Minden hiba, elbaszás, amatőrizmus, balfaszság erre az egyetlen pontra vezethető vissza - a vezetetlensègre. Ennek a kampánynak nem volt igazi felelőse, így irányíthatatlan, ad hoc módon szerveződött, ez pedig megengedhetetlen.
Sokszor elmondtam a kampány alatt tavasszal, hogy a kampánytanácsadó vagy vezető, az egy munka. Ugyanaz mint az ács vagy a szoftverfejlesztő, nincs különbség. Vannak keretei, elméleti és gyakorlati oldala, megvan hogy milyen típusú kampányban mit és mikor kell csinálni ésatöbbi. Még csak azt sem mondanám, hogy a világ legnehezebb munkája, mert alapvetően borzasztó jól dokumentált, széles irodalma van, egy kelet-közép európai kampányban nem kell feltalálni a melegvizet. Dehát Magyarországon ez is olyan mint a foci, vagy bármi - mindneki ért hozzá. Csak amikor ez a kurva nagy pofára esés van, akkor nem tolonganak, hogy ki és mit baszott el a fene nagy hozzáértésben.
(röviden, vagy ha arra gondoltál hogy írjak egy kampánystratégiát az ellenzékre arculati kézikönyvtől a plakátok helyének kiválasztásáig a kampányüzeneten keresztül, akkor azt is lehet, csak annak a 7 milliárdnak az 2%-át dobd már át mint tervezési díj és már csinálom is 😊)))) )
MC12
Egész pontosan túlságosan is sok felelőse volt, ami abból adódott, hogy az összes ellenzéki párt tolta a saját kampányguruit, és hiába próbáltak kialakítani egy működőképes struktúrát, ahogy közeledett a választás napja, úgy lett egyre nagyobb a káosz. Sértődések, árulások, összeveszések...
MZP is meg volt győződve arról, hogy remek marketingszakemberként képes levezényelni egy országos kampányt (hiszen Hódmezővásárhelyen már sikerült, ugyebár). Pedig ő elvileg nem kampányfőnök volt, hanem miniszterelnök-jelölt. A saját embereivel is összeveszett. (Más kérdés, hogy amennyire tudom, időnként nem is alaptalanul.)
Minden faszkodás ellenére azt mondom, hogy a baj elsősorban nem a megvalósítással volt, hanem a tartalommal. Hiányzott az áru, amit el lehetett volna adni. Arra pedig, amit kínáltak, kevesen voltak vevők.
nagylaza, főpohárnok
Erre jött rá mzp+a neje. A legfőbb baj mégis az volt, h kárikám bukása után a dk és a jobbik megfúrták a kampányt. Voltak körzetek ahova még a plakátjaik sem kerültek ki, gyakorlatilag semmilyen tevékenységet nem végeztek.
Az 1. pontra ha tudnátok írni példákat azt nagyon megköszönném. Kíváncsi vagyok.
thebeke
2. Ruff, Lakner, Antal, Merkovity, de a Ceglédit is nyugodtan ide lehet sorolni, minden látvány-szakértése mellett azért még mindig fényévekkel előrébb van szakmai tudásban, mint bárki aki az ellenzéki kampányban dogozott, ezek ismertebb nevek, van még pár de azok már inkább csak a politikatudományi szemle rendszeres olvasóinak lenne ismerős 😊
MC12
nagylaza, főpohárnok
Szigetvári könyékig benne volt a kampányban. És ő jól is keresett ezzel. Más kérdés hogy én személy szerint nem tartom sokra mint kampányszakember.
MC12
Szigetvári képességeiről nekem nincs rossz véleményem. Azt én is tudom, hogy benne volt a kampányban, csak azt nem, hogy az akarata/stratégiája mennyiben érvényesült.
nagylaza, főpohárnok
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
telex.hu/kult/2023/01/26/legalisan-uthetik-egymast-a-hiressegek-osszel-visszater-a-sztarbox-az-rtl-reTóni, ha ezt olvasod, a Németh Szilárd-Komjáthi Imre ütközetért kitöltenék legalább 2 nemzeti konzultációt!
több mint 3 éve
Viccesek ezek a figurák, eddig csak 4db 2/3-ot intéztek OV-nak.Rónához: nem az volt a baj, hogy kimutatták, hanem az, hogy kiszivárogtatták a sajtóhoz. Ember Zoltán az Iránytűtől ráadásul később azt mondta, hogy az még nem is volt kész kutatás. Őszintén szólva nem csodálkozom azon, hogy Róna ezek után PNG lett a kampányidőszakban. A Fidesznél kevésbé kiélezett szituban is elképzelhetetlen, hogy ilyesmi előforduljon.Róna persze. Mondjuk ők a 21el benne voltak a kampányban - decemberig, amikor kimutattàk egyébként kb. azt az eredményt ami lett a választásokon, aztán cserébe kibasztàk őket mint Orbán-bérencek 😊Ilyen alapon Róna Dániel nevét is meg lehet említeni. Szigetvári Viktort nem tudom, mennyire engedték szóhoz jutni. Apropó:1. Zarándot hagyjuk is, mert csak a vérnyomásom száll el. A csávó lassan 10 éve adja el magát mint "kampányguru" úgy, hogy soha nem nyert semmilyen választási kampányt. Se kicsit se nagyot. (a nolimpiát nem ő vezette)Volt kampányfőnök...záránd péternek hivták...a csávóról azt kell tudni h csak szóbeli megállapodásokat köt, mert azokat könnyebb nem betartani/felrúgni.."Ennek a kampánynak nem volt igazi felelőse"1. Felvettem volna a Fidesz által még nem megvett, ne adj isten velem szimpatizáló kampánytanácsadókat, már azokat akik láttak országos kampányt és terveztek életükben 3 oldalnál hosszabb kampánystratégiát. (Vannak ilyenek, nem sokan, ismert meg nem ismert nevek is - na, őket nem hívta senki)Mit csináltál volna abból a 7 milliárdból?Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
MC12
peterk2005 udvari bolond
MC12
nagylaza, főpohárnok
thebeke
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
nagylaza, főpohárnok
Szigetváriról én azt gondolom, hogy bár rokonszenves figura, mégiscsak sikerült egy olyan kampányt csinálnia, hogy 1%-ot(!) nem érték el.
Ceglédi kivéreztette az Szdsz-t, Záránd talán a Puzsér kampányát csinálta (2-3%?), miről beszélünk? Ezeket a számokat bizonyítottan hozza bármelyik utcáról behívott önjelölt is.
Mellesleg mindegyik egy sértett figura, mert már libcsi oldalon nem ők fújják a Passzát-szelet, ezért már jobban szídják a saját oldalukat, mint OV-t.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Az előválasztás után tök mindegy kit nevezel ki kampányt vezetniés mennyi pénzzel gazdálkodhatsz. A libsik meg a maradék becsatornázott csápjai egy mozdulattal kihátráltak sajtó/megmondók’ és alapszervezeti szinten is, így a kis-közép városok oda lettek, a falu tökmindegy, és csak azon dolgoztak ,hogy megbukjanak ha nem ők fújják a passzát szelet. (Ha kicsit tovább tart a ‘kampányuk” még pesti kerületek is odavesztek volna.
Amúgy meg Ráérnek, még jó korban vannak és megvannak azok a csatornák, önkorik stb ahonnan a megélhetésük is biztosított civil munka nélkül. Nem majd egy COVID utáni recesszióban erőlködni most.
több mint 3 éve
Rónához: nem az volt a baj, hogy kimutatták, hanem az, hogy kiszivárogtatták a sajtóhoz. Ember Zoltán az Iránytűtől ráadásul később azt mondta, hogy az még nem is volt kész kutatás. Őszintén szólva nem csodálkozom azon, hogy Róna ezek után PNG lett a kampányidőszakban. A Fidesznél kevésbé kiélezett szituban is elképzelhetetlen, hogy ilyesmi előforduljon.Róna persze. Mondjuk ők a 21el benne voltak a kampányban - decemberig, amikor kimutattàk egyébként kb. azt az eredményt ami lett a választásokon, aztán cserébe kibasztàk őket mint Orbán-bérencek 😊Ilyen alapon Róna Dániel nevét is meg lehet említeni. Szigetvári Viktort nem tudom, mennyire engedték szóhoz jutni. Apropó:1. Zarándot hagyjuk is, mert csak a vérnyomásom száll el. A csávó lassan 10 éve adja el magát mint "kampányguru" úgy, hogy soha nem nyert semmilyen választási kampányt. Se kicsit se nagyot. (a nolimpiát nem ő vezette)Volt kampányfőnök...záránd péternek hivták...a csávóról azt kell tudni h csak szóbeli megállapodásokat köt, mert azokat könnyebb nem betartani/felrúgni.."Ennek a kampánynak nem volt igazi felelőse"1. Felvettem volna a Fidesz által még nem megvett, ne adj isten velem szimpatizáló kampánytanácsadókat, már azokat akik láttak országos kampányt és terveztek életükben 3 oldalnál hosszabb kampánystratégiát. (Vannak ilyenek, nem sokan, ismert meg nem ismert nevek is - na, őket nem hívta senki)Mit csináltál volna abból a 7 milliárdból?Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
MC12
peterk2005 udvari bolond
MC12
nagylaza, főpohárnok
thebeke
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
több mint 3 éve
Izlandon pöcegödör? Nehéz elképzelnem.Más témaAzért szerintem Reykjavik szép. Messze van a pöcegödörtől.
m.hvg.hu/gazdasag/20230124_A_kormanyt_es_a_Wizz_Airt_szidni_jott_Budapestre_a_Ryanair_vezere
"Szerinte emiatt van az is, hogy a Wizz olyan desztinációk felé nyitott az utóbbi időkben, „amik senkit nem érdekelnek”, mint Dubaj, vagy a „pöcegödör Reykjavík”, miközben a Ryanairnek „sokkal izgalmasabb” úti céljai vannak, például Belfast."
Ugye a Ryanair hozzám sokkal közelebb áll a munka miatt, de ennél a mondatnál azért elvesztett mr. MOL 😊
r.baggio
MC12
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Róna persze. Mondjuk ők a 21el benne voltak a kampányban - decemberig, amikor kimutattàk egyébként kb. azt az eredményt ami lett a választásokon, aztán cserébe kibasztàk őket mint Orbán-bérencek 😊Ilyen alapon Róna Dániel nevét is meg lehet említeni. Szigetvári Viktort nem tudom, mennyire engedték szóhoz jutni. Apropó:1. Zarándot hagyjuk is, mert csak a vérnyomásom száll el. A csávó lassan 10 éve adja el magát mint "kampányguru" úgy, hogy soha nem nyert semmilyen választási kampányt. Se kicsit se nagyot. (a nolimpiát nem ő vezette)Volt kampányfőnök...záránd péternek hivták...a csávóról azt kell tudni h csak szóbeli megállapodásokat köt, mert azokat könnyebb nem betartani/felrúgni.."Ennek a kampánynak nem volt igazi felelőse"1. Felvettem volna a Fidesz által még nem megvett, ne adj isten velem szimpatizáló kampánytanácsadókat, már azokat akik láttak országos kampányt és terveztek életükben 3 oldalnál hosszabb kampánystratégiát. (Vannak ilyenek, nem sokan, ismert meg nem ismert nevek is - na, őket nem hívta senki)Mit csináltál volna abból a 7 milliárdból?Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
MC12
peterk2005 udvari bolond
MC12
nagylaza, főpohárnok
thebeke
MC12
nagylaza, főpohárnok
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
index.hu/velemeny/2023/01/25/puzser-schiffer-vita-parbeszed-kelet/Puzsérnak ebben történetesen igaza van, de továbbra sem lehet azt állítani róla, hogy sosem bocsátkozik önismétlésekbe és mentes a beteges exhibicionizmustól, ahogyan azt sem, hogy egy rókáról mindig csak egy bőrt akar lehúzni.www.youtube.com/watch?v=0GsC7yXEcMUfolytatasa kovetkezett:
hú b+ schiffer borzalmas
Negritis, a vajda
index.hu/velemeny/2023/01/24/schiffer-vita-kifogas-centrista-narrativa-ertelmiseg/
csebi
Amúgy nem tudom, milyen hatást kellett volna kiváltania a Schiffivel folytatott vitájának (láttam, Vona Gábor teljesen ledöbbent), én speciel szénné röhögtem magam, különösen az utolsó 20-30 percben. Szabályosan potyogtak a könnyeim.
nagylaza, főpohárnok
erre a vonára gondolsz?
több mint 3 éve
Puzsérnak ebben történetesen igaza van, de továbbra sem lehet azt állítani róla, hogy sosem bocsátkozik önismétlésekbe és mentes a beteges exhibicionizmustól, ahogyan azt sem, hogy egy rókáról mindig csak egy bőrt akar lehúzni.www.youtube.com/watch?v=0GsC7yXEcMUfolytatasa kovetkezett:
hú b+ schiffer borzalmas
Negritis, a vajda
index.hu/velemeny/2023/01/24/schiffer-vita-kifogas-centrista-narrativa-ertelmiseg/
csebi
Amúgy nem tudom, milyen hatást kellett volna kiváltania a Schiffivel folytatott vitájának (láttam, Vona Gábor teljesen ledöbbent), én speciel szénné röhögtem magam, különösen az utolsó 20-30 percben. Szabályosan potyogtak a könnyeim.
több mint 3 éve
Ilyen alapon Róna Dániel nevét is meg lehet említeni. Szigetvári Viktort nem tudom, mennyire engedték szóhoz jutni. Apropó:1. Zarándot hagyjuk is, mert csak a vérnyomásom száll el. A csávó lassan 10 éve adja el magát mint "kampányguru" úgy, hogy soha nem nyert semmilyen választási kampányt. Se kicsit se nagyot. (a nolimpiát nem ő vezette)Volt kampányfőnök...záránd péternek hivták...a csávóról azt kell tudni h csak szóbeli megállapodásokat köt, mert azokat könnyebb nem betartani/felrúgni.."Ennek a kampánynak nem volt igazi felelőse"1. Felvettem volna a Fidesz által még nem megvett, ne adj isten velem szimpatizáló kampánytanácsadókat, már azokat akik láttak országos kampányt és terveztek életükben 3 oldalnál hosszabb kampánystratégiát. (Vannak ilyenek, nem sokan, ismert meg nem ismert nevek is - na, őket nem hívta senki)Mit csináltál volna abból a 7 milliárdból?Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
MC12
peterk2005 udvari bolond
MC12
nagylaza, főpohárnok
thebeke
MC12
több mint 3 éve
a partizános TGM megemlékezésen egyedül Schifferrel volt bajom, nagyon kilógott onnanwww.youtube.com/watch?v=0GsC7yXEcMUfolytatasa kovetkezett:
hú b+ schiffer borzalmas
Negritis, a vajda
csebi
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2023/01/duplajara-emeli-a-kormany-a-munkaba-jaras-kedvezmenyes-koltsegteritesetSzép, szép, de...Kolléganőm aki nem egy észlény (de azért meg...) örült, hogy jajj de jó több pénzt kap. Közöltem vele, hogy a versenyszférában keret van egy emberre, nem fog csak azért ő dupla annyi pénzt kapni, mert kocsival jár. Állami szférában meg pénz nincs (konkrétan amúgy magukkal szúrtak ki, mert amúgy is hiányos államkasszát, tovább csökkentik).
Beki
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=0GsC7yXEcMUfolytatasa kovetkezett:
hú b+ schiffer borzalmas
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Korábban már reagált erre sok ember. Megkapják a személyre szabott zsák krumplit, és nekik ez így jó. 😊Nem ezt magyarázom már mióta, hogy sírás van itt 10n X ève, de tessèk összeállni innen kèt darts ès egy focinèzès meg Löfli WCs között ès politikát csinálni. Ez a legkönyebb, hogy sírunk oszt semmi se jó 😉🤪☺️10000 szakértő fórumaOke, de ugy nem nehez, hogy itt a forumon mi mindenhez IS ertunk.Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
MC12
undisputedly
Negritis, a vajda
dande2
Szerkesztette: thebeke
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2023/01/duplajara-emeli-a-kormany-a-munkaba-jaras-kedvezmenyes-koltsegteriteset
több mint 3 éve
Nem ezt magyarázom már mióta, hogy sírás van itt 10n X ève, de tessèk összeállni innen kèt darts ès egy focinèzès meg Löfli WCs között ès politikát csinálni. Ez a legkönyebb, hogy sírunk oszt semmi se jó 😉🤪☺️10000 szakértő fórumaOke, de ugy nem nehez, hogy itt a forumon mi mindenhez IS ertunk.Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
MC12
undisputedly
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
10000 szakértő fórumaOke, de ugy nem nehez, hogy itt a forumon mi mindenhez IS ertunk.Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)
csebi
MC12
undisputedly