NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

69 feliratkozó

több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 456
Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.
csebi
Hát, engem mindig meglep, hogy ugye ott járunk, hogy most éppen 4 milliárd jött külföldről, ehhez hozzá kell adni kb. 3 millárd hivatalos - állami - párt-kampánytámogatást, az 7 milliárd. Nem ennyi volt a kampány, jóval 10 felett lesz az, de mindegy, ma éppen legyen 7. De komolyan, hogy lehetett ennyi pénzből ennyire szar kampányt csinálni? Már technikailag, minőségileg, kreativitásilag stb. Állítom, ha itt a fórumról 5-6an összeállunk, épkèzlábabb kampányt tettünk volna össze. 7 milliárdból kurva fasza kampányt lehet csinálni. (A kérdés költői)

Engem továbbra sem zavar ebben az esetben a külföldi finanszírozás, ha már a magyar “””””ellenzéki”””””” milliárdosoknak “nem jutott eszébe” osszedobni egy rendes kampányra valót, honnan kellett volna pénzt szerezniük? Teljesen logikus is a demokrata párt. A kevés jó ellenzéki politikai húzás egyike volt ez a lépés. Kockáztattak - nem jött be, ez a politikában előfordul.

Szerkesztette: MC12

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 578
2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.

2021.05.20 16:25

Mondjuk biztos velem van a baj, de a mai napig az életben nem hallottam még erről az Orosz Barbaráról 😀
warr_b
2023.01.24 16:00

Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆
warr_b
Jughead
Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
Gyurma Pappa
Simán ki is nézek belőle mindent:

Matthew99
Huhh, nekem bejövős csajszi nagyon, így kinézetre.
Lúdas Solymi
És tartja a száját is. No persze nem úgy, hanem úgy. Csak nem Neked.
slowmotion
Jajj, most miért kell mindig ilyen irányba elvinni a témát.
Annyit jegyeztem meg, hogy kinézetre bejön, többet nem is gondoltam bele a témába.
Lúdas Solymi
Multkor valami faszival setalt a kaptalantoti piacon.alkalomhoz illoen oltozve.magassarku a pusztaban.
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 624 — Patriot
Amúgy ha kitesznek a NATObol mit csinál a dagi ?
Toca
Nem tesznek.
Katonai tömbök nem mondanak le területről, csak mert a vezetője esetleg megbízhatatlan, ez kicsit olyan narratíva, ami kb. egy tini szappanopera szintjén képzeli el a nemzetközi kapcsolatokat.
Kampman
A NATO-ból kirakás az új államcsőd? 😊
MC12
Nem, az az Erasmus pénzek.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 741 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Toca
Nem tesznek.
Katonai tömbök nem mondanak le területről, csak mert a vezetője esetleg megbízhatatlan, ez kicsit olyan narratíva, ami kb. egy tini szappanopera szintjén képzeli el a nemzetközi kapcsolatokat.
Kampman
MC12
A Natoból kiraknak, az EU-ból kilépünk, aztán jön az államcsőd 😆

Leégett, összedőlt, aztán süllyedt el 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 456
Toca
Nem tesznek.
Kampman

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 056
Toca
Nem tesznek.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 056
Amúgy nagyon lelkesen hallgatunk érdemben erről a kampány finanszírozási témáról, engem érdekelne a véleményetek.
csebi
Nem lepett meg különösebben, szerintem a társadalmat sem háborítja fel annyira, amennyire a nersajtó reméli.
A diplomáciának az ősidők óta része, hogy egy nagyhatalom befolyásolni próbálja egy kisebb ország uralkodói vagy kormányváltását, pénzzel, soft powerrel, esetleg erőszakkal.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 816 — Így remélem megfelelek nektek.....
Toca
Anschluss Kárpátaljával unio Erdèllyel revizio Felvidèkkel ès perszonálunio Dèlvidèkkel 🤪
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 741 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Toca
Mit, mit... majd Oroszország anyácska a keblére ölel.

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 502 — Vikings fan
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 502 — Vikings fan
Ugyanitt jelezném, hogy a Kapás Bogi videó még mindig nem került elő... 😊
Matthew99
Mert video nincs is, csak képek 😀
Hanni
Én csak videót láttam anno 😀
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 215
2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.

Mondjuk biztos velem van a baj, de a mai napig az életben nem hallottam még erről az Orosz Barbaráról 😀
warr_b

Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆
warr_b
Jughead
Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
Gyurma Pappa

Matthew99
Lúdas Solymi
slowmotion
Jajj, most miért kell mindig ilyen irányba elvinni a témát.
Annyit jegyeztem meg, hogy kinézetre bejön, többet nem is gondoltam bele a témába.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 912 — The Mathematician
csebi
Nem követem így nem tudok véleményt alkotni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 358 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
 index.hu/belfold/2023/01/25/oktatas-korrupcio-iskola-eotvos-jozsef-gimnazium/

Látom szintet lépett a tüntetni merő tanárok elleni propaganda... 😁

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 358 — Lucas Scott
Ez volt mar?! WTF

Az orosz kémfőnök fia magyar lakcímet kapott. Méghozzá Rogán régi jóbarátjának céges ingatlanában

www.direkt36.hu/az-orosz-kemfonok-fia-magyar-lakcimet-kapott-meghozza-rogan-regi-jobaratjanak-ceges-ingatlanaban/
undisputedly
Ez az amit írtam sztem neked is évekkel ezelőtt, hogy rohadtul nem tudod/tudjatok h a nagy migránsokat közben kiket nyomnak át a hatóságon politikai akaratból. Én bele lattam ennek egy pici szeletebe.
De nyilván az a szűk 1300 tényleges menekült csípte/csípi a te és mások szemet.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 689
Ez volt mar?! WTF

Az orosz kémfőnök fia magyar lakcímet kapott. Méghozzá Rogán régi jóbarátjának céges ingatlanában

www.direkt36.hu/az-orosz-kemfonok-fia-magyar-lakcimet-kapott-meghozza-rogan-regi-jobaratjanak-ceges-ingatlanaban/
undisputedly
Nem igazán fogja átütni az ingerküszöböt...
bobi0092
Konkrét árulás. De ki számolja?

Gyurma Pappa
Senki. Több hónapos hír, meg sem kottyant a magyar közvéleménynek, ahogy a pegazus sem.
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 785 — zászló zászló szív
Ez volt mar?! WTF

undisputedly
bobi0092
Konkrét árulás. De ki számolja?

Fordított helyzetben kijött volna már a Tóni novicsok allergiája

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 584 — Cowboys fan

warr_b

warr_b
Jughead
Gyurma Pappa

Matthew99
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 835
Ez volt mar?! WTF

undisputedly
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 215

warr_b

warr_b
Jughead
Gyurma Pappa

Matthew99
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 905 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ez volt mar?! WTF

több mint 3 éve
Gyurma Pappa
Na pont ezt nem akartam tegnap kifejteni a skalpos mondanivalóval.
Hanni
Pedig az ilyenek mindig jól pörögnek.

Ugyanitt jelezném, hogy a Kapás Bogi videó képek még mindig nem került elő... 😊
Matthew99
órás, ruhás topik után nyittassak egy makiverem topikot is?
Amadeus von Dollárbaloldal
Az durva. Legyen inkább Bringák
csi77
Nem követtem a thread-et, sokáig filóztam, hogy ugyan mit csinálnak a kismajmok a gödörben...
Teabee
* félmajmok
slowmotion

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 584 — Cowboys fan
Gyurma Pappa
Na pont ezt nem akartam tegnap kifejteni a skalpos mondanivalóval.
Hanni
Pedig az ilyenek mindig jól pörögnek.

Ugyanitt jelezném, hogy a Kapás Bogi videó képek még mindig nem került elő... 😊
Matthew99
órás, ruhás topik után nyittassak egy makiverem topikot is?
Amadeus von Dollárbaloldal
Az durva. Legyen inkább Bringák
csi77
Nem követtem a thread-et, sokáig filóztam, hogy ugyan mit csinálnak a kismajmok a gödörben...
Teabee
* félmajmok
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 689
 24.hu/belfold/2023/01/25/pegasus-ugy-lehallgatas-volner-schadl/

rtl.hu/belfold/2023/01/25/volner-pal-varga-judit-kedveskedett-pegazus-schadl-gyorgy-lehallgatas?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=belf%C3%B6ld