NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 102
42
18:00, Net4+, DAZN
Politika
69 feliratkozó
több mint 3 éve
Ugyanitt jelezném, hogy a Kapás Bogi videó még mindig nem került elő... 😊Mert video nincs is, csak képek 😀
Matthew99
több mint 3 éve
Pedig az ilyenek mindig jól pörögnek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.Na pont ezt nem akartam tegnap kifejteni a skalpos mondanivalóval.
Gyurma Pappa
Hanni
Ugyanitt jelezném, hogy a Kapás Bogi
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.Na pont ezt nem akartam tegnap kifejteni a skalpos mondanivalóval.
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
úgy mondják ezt, hogy a komparatív előnyök kihasználásaSimán ki is nézek belőle mindent:2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
2021.05.20 16:25
Mondjuk biztos velem van a baj, de a mai napig az életben nem hallottam még erről az Orosz Barbaráról 😀2023.01.24 16:00
warr_b
Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆Jughead
warr_b
Gyurma Pappa
Matthew99
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20230125/nalunk-a-legdragabb-az-orosz-importgaz-az-unioban-592660Ötödáron mi. Nem baj, van pénz lóvéra.
több mint 3 éve
a tegnapi diskurzushoz én is pont ezt akartam hozzáfűzni, lehet, hogy nem egy tökéletes szépség, de ha az ágyban mindent hiányosságát bepótolja, akkor tökéletes2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
Mondjuk biztos velem van a baj, de a mai napig az életben nem hallottam még erről az Orosz Barbaráról 😀2023.01.24 16:00
warr_b
Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆Jughead
warr_b
Gyurma Pappa
márpedig eme 2 úriembernek nem feleségnek kellett, hanem épp másra 😊
több mint 3 éve
Hallottam, hogy nőzni kezdtél... 🤣😜2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
warr_b
warr_b
Gyurma Pappa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
nem, hanem innen:Heidlergi kocsmábam hallottam, azt a "zulu" közmondást, hogy:Szóval innen jött ez 😊
"ha megmutatod a vendégednek a kutyádat, ne nagyon csodálkozz ha ő előbb utóbb megutatja neked a leopárdját"
köszönöm😊
Helmut _Professional drinker
youtu.be/eVbBT-gyuZA
Negritis, a vajda
dynaimage.cdn.cnn.com/cnn/c_fill,g_auto,w_1200,h_675,ar_16:9/https%3A%2F%2Fcdn.cnn.com%2Fcnnnext%2Fdam%2Fassets%2F160112113934-merkel-putin-dog-1.jpg
...akkor még "jó poénnak" tűnt...
közben érdemes a Rheinmetal részvényekre ránézni.
több mint 3 éve
Simán ki is nézek belőle mindent:2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
warr_b
warr_b
Gyurma Pappa

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Egyébként a zuhanyhíradó szerint a csaj egy vadállat. 20 évesek dekoratívak, de ritka köztük aki ténylegesen annyira tapasztalt/őrült/perverz, mint egy Orosz Barbi szintű feketeöves.
warr_b
warr_b

több mint 3 éve
Heidlergi kocsmábam hallottam, azt a "zulu" közmondást, hogy:Szóval innen jött ez 😊
"ha megmutatod a vendégednek a kutyádat, ne nagyon csodálkozz ha ő előbb utóbb megutatja neked a leopárdját"
köszönöm😊
Helmut _Professional drinker
youtu.be/eVbBT-gyuZA
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Heidlergi kocsmábam hallottam, azt a "zulu" közmondást, hogy:"ha megmutatod a vendégednek a kutyádat, ne nagyon csodálkozz ha ő előbb utóbb megutatja neked a leopárdját"
köszönöm😊
több mint 3 éve
A tegnapi diskurzus után egy ilyen hír jön szembe és ne értsem félre 😊

több mint 3 éve
végre! már nem kell 4 fal mögött csinálniuk 😀 😀 😀 lehet nyíltan is. gondolom már merevedése van Bencsiknek ettől egy ideje XDDDDannyira jó látni, ahogy ezeknek a moszkovitáknak az arcára megint kiül a gyermeki öröm 😊
444.hu/2023/01/24/visszateres-a-szovjetunioba?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwAR0XCZA-6kzSARzf-ZYDQQzzIURg4_nkZ-8Hn4o4hZK9SMCPvUobaKddCEM
Szerkesztette: petey
több mint 3 éve
2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Mikre nem emlékszel 😄
warr_b
warr_b
Nah kábé ennyire követem a celebvilágot...
@csebi : persze, veled együtt 😝

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.Csak meg játssza magát. Ő is ott van a felvételen
warr_b
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
2021 májusában ugye volt itt is téma Orosz Barbi és az akkori afférjai, szóval visszaolvastam az akkori beszélgetéseket, és jót nevettem azon, hogy Orosz Barbi mennyire megmaradt warr_b-nek.2021.05.20 16:25
warr_b
Amúgy kéne tudni, ki a tököm ez a csaj? Kinéz vagy ötvennek, tényleg nem találtak jobbat? 😆
warr_b
Szerkesztette: Jughead
több mint 3 éve
A Csattban az ATV-n zsinórban másodszor érdekes a felállás, nem a szokásos oldalakat rakják össze.Uh Szabó Gabort imádom, el nem tudom képzelni mivel vették rá pogacsaval valo tarsalgasra
Múlt héten háborúztak, Nógrádi professzor úr vitahelyzetben, ahol nem tudja zavartalanul tolni a pontokba szedett okosságait.
Tegnap olimpiáztak, többek közt pogácsa Gyurival és Szabó Gáborral. Nagyon nem vesztek össze, de utóbbi megjelenése ilyen helyen se mindennapos.
csipkelli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Most esett le, hogy én délután kihagytam egy oldalt, azért nem értettem pontosan a diskurzust 😊
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
A Csattban az ATV-n zsinórban másodszor érdekes a felállás, nem a szokásos oldalakat rakják össze.Múlt héten háborúztak, Nógrádi professzor úr vitahelyzetben, ahol nem tudja zavartalanul tolni a pontokba szedett okosságait.
Tegnap olimpiáztak, többek közt pogácsa Gyurival és Szabó Gáborral. Nagyon nem vesztek össze, de utóbbi megjelenése ilyen helyen se mindennapos.
több mint 3 éve
Reykjavik gyönyörű, nem simán szép. Csak kurva drága 😂Más témaAzért szerintem Reykjavik szép. Messze van a pöcegödörtől.
m.hvg.hu/gazdasag/20230124_A_kormanyt_es_a_Wizz_Airt_szidni_jott_Budapestre_a_Ryanair_vezere
"Szerinte emiatt van az is, hogy a Wizz olyan desztinációk felé nyitott az utóbbi időkben, „amik senkit nem érdekelnek”, mint Dubaj, vagy a „pöcegödör Reykjavík”, miközben a Ryanairnek „sokkal izgalmasabb” úti céljai vannak, például Belfast."
Ugye a Ryanair hozzám sokkal közelebb áll a munka miatt, de ennél a mondatnál azért elvesztett mr. MOL 😊
r.baggio
MC12

több mint 3 éve
Na azt még én se nézném meg.Borkaiba ne is menjünk bele.Borkai legalabb "nokkel" volt 😀 A NER-ben nem tul jo a szinvonal akkor.Élőben nagyon creepy. Az a fajta nő, aki mellett megszólal a vészcsengő a fejedben.Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
index.hu/belfold/2023/01/24/volner-schadl-ugy-intim-felvetelek-a-szefben-megsemmisites/
Ha valaki hisz az osszeeskuves elmeletekben...
undisputedly
dande2
Amadeus von Dollárbaloldal
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
undisputedly
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Más témaAzért szerintem Reykjavik szép. Messze van a pöcegödörtől.
m.hvg.hu/gazdasag/20230124_A_kormanyt_es_a_Wizz_Airt_szidni_jott_Budapestre_a_Ryanair_vezere
"Szerinte emiatt van az is, hogy a Wizz olyan desztinációk felé nyitott az utóbbi időkben, „amik senkit nem érdekelnek”, mint Dubaj, vagy a „pöcegödör Reykjavík”, miközben a Ryanairnek „sokkal izgalmasabb” úti céljai vannak, például Belfast."
Ugye a Ryanair hozzám sokkal közelebb áll a munka miatt, de ennél a mondatnál azért elvesztett mr. MOL 😊
r.baggio
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Jaj játszátok itt a tudatlan szűzlányt. Ezek skalpok.Nem látom mondjuk ez melyik erkölcsbarbár neokeresztény parancsolatban van benne, hogy a NER köreiben kötelező filmezni a pénzért vásárolt leharcolt ribanc vergődését a dagadt, kivénhedt tolvajok alatt.
Hanni