NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 103
42
18:00, Net4+, DAZN
Politika
69 feliratkozó
több mint 3 éve
Oke, lehet jo fej, de szerintem nem Orkeny 1 perceseirol akartak vele beszelgetni. Nem volt jobb tenyleg egy 43 eves kielt feju nonel arra? 😀 MEglepo.@Őszentsége Sobri Jóska dolgozott vele, azt mondta hogy egyébként jó arc. Már ha jól emlékszem, nem fogom visszakeresni a 26e HSZ-e között 😀Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
index.hu/belfold/2023/01/24/volner-schadl-ugy-intim-felvetelek-a-szefben-megsemmisites/
Ha valaki hisz az osszeeskuves elmeletekben...
undisputedly
dande2
Amadeus von Dollárbaloldal
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
te is keresed? rolad is van ilyen felvetele?Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
index.hu/belfold/2023/01/24/volner-schadl-ugy-intim-felvetelek-a-szefben-megsemmisites/
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Borkaiba ne is menjünk bele.Borkai legalabb "nokkel" volt 😀 A NER-ben nem tul jo a szinvonal akkor.Élőben nagyon creepy. Az a fajta nő, aki mellett megszólal a vészcsengő a fejedben.Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
undisputedly
több mint 3 éve
Btw én hallottam olyan verziót is h Rogán Cilike volt a videón 2 pasival.Azért minden perverziónak van egy határa.
empty taxi
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Btw én hallottam olyan verziót is h Rogán Cilike volt a videón 2 pasival.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ott is verte a brét az ügyvéd. Itt meg csak nyársra húzták Barbikát, buzulás nuku.Borkai legalabb "nokkel" volt 😀 A NER-ben nem tul jo a szinvonal akkor.Élőben nagyon creepy. Az a fajta nő, aki mellett megszólal a vészcsengő a fejedben.Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
undisputedly
több mint 3 éve
mondjuk a creepy nokkel tudod igazan kielni magad. meg olyan kivansagodat is teljesitik, amirol nem is tudtal h van.Élőben nagyon creepy. Az a fajta nő, aki mellett megszólal a vészcsengő a fejedben.Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
bar felo, hogy egyszer eljut oda a tortenet, mint egy baratommal, aki nem mert utana aludni a csaj mellett nehogy az kimenjen a konyhaba, es onnan elvegyen egy kest, amivel leszurja.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Borkai legalabb "nokkel" volt 😀 A NER-ben nem tul jo a szinvonal akkor.Élőben nagyon creepy. Az a fajta nő, aki mellett megszólal a vészcsengő a fejedben.Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
több mint 3 éve
@Őszentsége Sobri Jóska dolgozott vele, azt mondta hogy egyébként jó arc. Már ha jól emlékszem, nem fogom visszakeresni a 26e HSZ-e között 😀Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 3 éve
Élőben nagyon creepy. Az a fajta nő, aki mellett megszólal a vészcsengő a fejedben.Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
több mint 3 éve
Rakerestem a nore, kepek/videok az instagram fiokjaban. Ritka, hogy valakinek ennyire ne legyen noies kisugarzasa. Raadasul a tekintete alapjan eleg bamba is.Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
viszont a varga juditos haveromat továbbra is érdekelnéBiztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Biztos, hogy nem érdekel, ha így van akkor sem.Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa

több mint 3 éve
ki hozta ki?Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Ez volt az, amivel a Privátkopó, mielőtt amerikai szerverekre költözött, kijött. Hogy mit akartak vele, azt nem tudom.Ez volt az amit nyilvanossagra akartak hozni a valasztasok elott?Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
Sok haszna nem lett volna, egyikük sem érdekes túlzottan.

több mint 3 éve
Biztos vagyok benne, hogy készült róla másolat.Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Nem, az a Varga Judit ollózása volt (már ha tényleg volt ilyen)Ez volt az amit nyilvanossagra akartak hozni a valasztasok elott?Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
undisputedly
több mint 3 éve
Ez volt az amit nyilvanossagra akartak hozni a valasztasok elott?Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Nem vicceltem, második vonalas NER körökben a foglalás óta pörög a sztori.Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 3 éve
Most ez vicces, de a pali aki kihozta az Orosz Barbi sztorit azóta nincs meg.Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Orosz Barbara édeshármasa Merkely Béla és Kovács Zoltán urakkal volt a felvételenElvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2

több mint 3 éve
"Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Ezek azok a hírek, információk amik gyakorlatilag semmire nem jók, nem ellenőrizhetők, ergo mindenki azt lát bele amit akar...
undisputedly
több mint 3 éve
valamelyikük azt játszotta, nem?Elvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
több mint 3 éve
Elvileg nő volt rajta, szóval kizárt."Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly
dande2
több mint 3 éve
"Az ügyészség megállapította, nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához annak a szexvideónak, amelyet Schadl György széfjében találtak. Ezért a felvételt megsemmisítették."Szíjjas ès Zsuzsi? 🤪😉
undisputedly