NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 177
45
18:00, Net4+, DAZN
Politika
69 feliratkozó
több mint 3 éve
Az is megérne egy alapos elemzést, hogy 1990-ben mi történt a szocdemekkel, mekkora szerepe volt a lebőgésükben a saját töketlenkedésüknek, és mennyi az MSZP meg a titkosszolgálatok kavarásának. Az MSZP-nek finoman szólva se volt érdeke, hogy bekerüljön a parlamentbe egy másik, ráadásul hitelesebb szocdempárt. Az biztos, hogy a Petrasovits Anna-féle szocdemek a magyar viszonyokhoz képest dúskáltak a pénzben (úgy hírlett, az osztrákoktól kaptak támogatást), a plakátragasztásért annyit fizettek, amennyibe az önkéntesekkel dolgozó más pártoknak a plakátjai kerültek. Nagyon elcseszték. Ha egyáltalán nem kampányoltak volna, csak összegyűjtik az ajánlószelvényeket és kiírják a szavazólapra, hogy Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP), akkor simán bejuthattak volna az OGY-be, és akkor egészen máshogyan alakulhatott volna a rendszerváltás utáni párttörténelem.
több mint 3 éve
kicsit hitvita a dolog, de igen sose tudjuk megA rendszerváltáskor még Thürmer nem volt képben (azután se igazán). Lényegtelen idióták gyülekezete volt, annak láttuk őket. A kádári világot a maszop jelentette.(A maszop egyébként 10% körül végzett emlékeim szerint. 3%-al be se jutottak volna, és egész más lehetett volna az utóbbi harminc év történelme ... hiszen ha nem jutnak be, aligha nyernek '94-ben.)Az MSZP 8%-ot kapott talán, de én a Thürmer-pártra gondoltam.
peterk2005 udvari bolond
Kampman
Szerintem nem. A kádári romantika együtt élt a nép lelkében a kisgazda / szocdem / kereszténydemokrata romantikával. Abban a csalódásban azt vették elő, amelyik kéznél volt, és nem volt kormányon. A maszop volt jókor jó helyen. Ha nem kerültek volna be 90-ben, akkor szerintem nem lettek volna ennyire kéznél, nem gyűlt volna egybe a sok protest, hanem szétoszlott volna több helyre. Persze ez csak mi lett volna, ha. Sose tudjuk meg.hiszen ha nem jutnak be, aligha nyernek '94-bensztem akkor is nyertek volna egyszerűen annyira sok hiba volt és annyian csalódtak hogy magától értetődött hogy visszajönnek Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
peterk2005 udvari bolond
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
“ Hozzátette: "a magyar nyelven kiadott sajtótermékekben, rádió-, illetve televízióműsorokban közzétett reklámokban az idegen nyelvű szöveget, pár kivételtől eltekintve, magyarul is meg kell jeleníteni. A fogyasztóvédelmi hatóság a 2023-as ellenőrzési program keretében mától ellenőrizni fogja, hogy ezt a kötelezettséget betartják-e".”Szerencséd, hogy nem a Snickersre vagy ráakadva 😮
2023, Varga Judit.
Na megyek, eszem egy tejutat.
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 3 éve
Egy dolgot nem értek én,A kemény magjuk számára vált azzá, nem mindenki számára szerintem.
hogyan vált 2023-ra a fideszes szavazók számára a 80-as évek BM gárdája mértékadóvá?
A Fidesz a 2000-es évek közepe óta tudatosan, de nem annyira expliciten játszik rá a Kádár-nosztalgiára. Orbánnak a 2002-es vereségekre reflektálva volt is egy kijelentése egy belsős fideszes megbeszélésen 2004 körül, hogy "a Kádár-rendszer győzött, alkalmazkodni kell". Ezt több forrásból hallottam már emlegetni.
több mint 3 éve
“ Hozzátette: "a magyar nyelven kiadott sajtótermékekben, rádió-, illetve televízióműsorokban közzétett reklámokban az idegen nyelvű szöveget, pár kivételtől eltekintve, magyarul is meg kell jeleníteni. A fogyasztóvédelmi hatóság a 2023-as ellenőrzési program keretében mától ellenőrizni fogja, hogy ezt a kötelezettséget betartják-e".”2023, Varga Judit.
Na megyek, eszem egy tejutat.
több mint 3 éve
Egy dolgot nem értek én,"Egy vérből valók vagyunk"
hogyan vált 2023-ra a fideszes szavazók számára a 80-as évek BM gárdája mértékadóvá?
több mint 3 éve
Egy dolgot nem értek én, hogyan vált 2023-ra a fideszes szavazók számára a 80-as évek BM gárdája mértékadóvá?
több mint 3 éve
A rendszerváltáskor még Thürmer nem volt képben (azután se igazán). Lényegtelen idióták gyülekezete volt, annak láttuk őket. A kádári világot a maszop jelentette.(A maszop egyébként 10% körül végzett emlékeim szerint. 3%-al be se jutottak volna, és egész más lehetett volna az utóbbi harminc év történelme ... hiszen ha nem jutnak be, aligha nyernek '94-ben.)Az MSZP 8%-ot kapott talán, de én a Thürmer-pártra gondoltam.
peterk2005 udvari bolond
Kampman
Szerintem nem. A kádári romantika együtt élt a nép lelkében a kisgazda / szocdem / kereszténydemokrata romantikával. Abban a csalódásban azt vették elő, amelyik kéznél volt, és nem volt kormányon. A maszop volt jókor jó helyen. Ha nem kerültek volna be 90-ben, akkor szerintem nem lettek volna ennyire kéznél, nem gyűlt volna egybe a sok protest, hanem szétoszlott volna több helyre. Persze ez csak mi lett volna, ha. Sose tudjuk meg.hiszen ha nem jutnak be, aligha nyernek '94-bensztem akkor is nyertek volna egyszerűen annyira sok hiba volt és annyian csalódtak hogy magától értetődött hogy visszajönnek Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
(A maszop egyébként 10% körül végzett emlékeim szerint. 3%-al be se jutottak volna, és egész más lehetett volna az utóbbi harminc év történelme ... hiszen ha nem jutnak be, aligha nyernek '94-ben.)Az MSZP 8%-ot kapott talán, de én a Thürmer-pártra gondoltam.
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
hiszen ha nem jutnak be, aligha nyernek '94-bensztem akkor is nyertek volna
peterk2005 udvari bolond
egyszerűen annyira sok hiba volt és annyian csalódtak hogy magától értetődött hogy visszajönnek
és ez önmagában nem is biztos hogy gond lett volna
de az ősbűnök már ekkor megtörténtek, kezdve az ügynökaktával
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nem arra utaltam, hogy kire lehetett szavazni. Átéltem a rendszerváltást, akkoriban egy dolog számított nekem is, a környezetemnek is, ismerőseimnek, barátaimnak is, a családomnak is, mindenkinek akivel csak kapcsolatba kerültem és legalább minimálisan érdekelte a dolog: leváltani a komcsikat, rendszert váltani. Az egy más történet, hogy az "istenadta" között akadtak vidékiek akik a kisgazdákat remélték vissza, mások a szocdemeket, megint mások a kereszténydemokratákat, mi fiatalok meg a Fidesznek ragasztgattuk a plakátokat és Fidesz-Szades (váu) koalíciót szerettünk volna, és ebből végül Antallék jöttek ki legjobban. A választások éjszakáján se érdekelt különösebben. Pár hónappal később persze már nagyon is érdekelt. De éppen erre utaltam: a rendszer leváltása / az egypártrendszer megszűnése után rögtön számít, hogy ki legyen, mert egy demokratikus versenypályán valódi alternatívák vannak. Amíg egypártrendszer van, addig nincsenek. Ezt látjuk egyébként most is. Az amit ez a rendszer alternatívaként produkálni tud, azok csak torzók. (Amilyenek a rendszerváltáskori ellenzéki pártok is voltak egyébként. Miközben plakátot ragasztgattunk, aközben azon röhögtünk, hogy milyen fazonok fognak ülni a parlamentben majd. Az egyik párt vezető politikusa fehér zokniban, sportcipőben ült a tévé interjún, egy öltönyt nem tudott felvenni rendesen, de még megfésülködni se. A "mi fideszeseink" úgy néztek ki - és sokan közülük úgy is viselkedtek -, mint egy háromnapos buliból hazaszakadt évfolyamtársunk. Mások meg úgy, mint egy Mikszáth könyvből száz év után feltámadt félalkoholista dzsentri. Összességében röhej volt az egész, és mégsem. Mert ez volt a "nép", ez tudott rendszert váltani 40 évnyi agymosás és lejtő után. Most se lesz másképp, most is a "nép" fog valahogy majd megszabadulni a NER-től, és az is hasonlóan röhejes lesz. Aztán majd később, a valódi választásokon majd kipereg a rostán a nem politikus. Ami bizonyos szempontból persze szar is, mert jönnek majd az elvtelen "profik" ismét. 😊 De ha nem tudják meghackelni majd azt a rendszer, akkor elvtelenekkel is tud majd jobban működni az ország. (Legalábbis remélem, hogy egy generáció azért nagyjából elég lesz ahhoz, hogy kikeveredjünk ebből a harmadik világbeli, assetudjukmitkezdjünk a lehetőségeinkkel féle létből és nem jön még egy kör belőle.)A 89-es rendszerváltáskori választás sem arról szólt, hogy melyik "rendszerváltó" képződmény fogja az országot majd kikupálni a szarból - az utána, a már fékekkel, ellensúlyokkal feltámasztott valódi demokratikus választások feladata -, hanem arról a kérdésről, hogy kell-e a kádári rendszer továbbra is vagy sem.De, arról. A két legesélyesebb közül a népi-konzervatív MDF legyőzte az urbánus-liberális SZDSZ-t. A kádári rendszert az akkorra 3%-ra zsugorodott MSZMP képviselte. És volt még egy rakás másik párt.
peterk2005 udvari bolond
Amiről te beszélsz, az az 1988-as chilei népszavazás volt, ahol tényleg csak arról lehetett szavazni, hogy maradjon Pinochet vagy sem.
Kampman
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
telex.hu/video/2023/01/21/tamas-gaspar-miklos-legemlekezetesebb-parlamenti-felszolalasaiKommemtárt talán csak annyit fűznék hozzá, hogy sajnálom, hogy eltűnt a parlamentből az intelligencia és ez a fajta pikírt humor.
több mint 3 éve
A 89-es rendszerváltáskori választás sem arról szólt, hogy melyik "rendszerváltó" képződmény fogja az országot majd kikupálni a szarból - az utána, a már fékekkel, ellensúlyokkal feltámasztott valódi demokratikus választások feladata -, hanem arról a kérdésről, hogy kell-e a kádári rendszer továbbra is vagy sem.De, arról. A két legesélyesebb közül a népi-konzervatív MDF legyőzte az urbánus-liberális SZDSZ-t. A kádári rendszert az akkorra 3%-ra zsugorodott MSZMP képviselte. És volt még egy rakás másik párt.
peterk2005 udvari bolond
Amiről te beszélsz, az az 1988-as chilei népszavazás volt, ahol tényleg csak arról lehetett szavazni, hogy maradjon Pinochet vagy sem.
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
A kádárinak is könnyű volt .... mert annak is minden eszköz a kezében volt.Borzasztó minőségű az ellenzék is, így a propagandának is könnyű dolga van.Nyilván a propaganda hatását nem szabad alulbecsülni, megszámlálhatatlanszor hallottam az utóbbi időben nem vérfideszes emberektől (és itt is), hogy: "de hát ki lenne jobb" vagy "tudsz jobbat?" vagy "dehát nincs kire szavazni" vagy bármi hasonlót.Ez csak a folyamatos prop hatása, bármit el lehet adni megfelelő mennyiségű proppal.Megmondta OV, annak is örülni kell majd, hogy lesz munkád.Ez volt az egyik legnagyobb húzásuk. Elhitetni az emberekkel, hogy akármilyen szar is, még mindig jobb mint ha nem ők lennének.
Hogy milyen áron? Ne érdekeljen. Ha nem ő lenne, akkor rosszabb lenne, mindig ez a lényeg.
Lúdas Solymi
zinedine5
ender1112
zinedine5
Kampman
Egy autoriter rendszerben a választás nem arról szól, hogy kormány vagy ellenzék, hanem arról, hogy akarsz-e továbbra is autoriter rendszert vagy szeretnél valami másik féle rendszert, egy jobbat. A 89-es rendszerváltáskori választás sem arról szólt, hogy melyik "rendszerváltó" képződmény fogja az országot majd kikupálni a szarból - az utána, a már fékekkel, ellensúlyokkal feltámasztott valódi demokratikus választások feladata -, hanem arról a kérdésről, hogy kell-e a kádári rendszer továbbra is vagy sem. Most is ez a kérdés. A propaganda - annak idején a kádári gulyáskommunista is például - azt éri / hiteti el az emberekkel, hogy a választás nem erről - az igazi - alternatíva választásról szól, hanem úgy teszünk, mintha egy demokratikus, fékekkel, egyensúlyokkal rendelkező rendszerben lennénk és választhatnának az alternatívák közül.

több mint 3 éve
Lehet. De biztos, hogy nem jobb? Nincs jobb a Fidesznél?Borzasztó minőségű az ellenzék is, így a propagandának is könnyű dolga van.Nyilván a propaganda hatását nem szabad alulbecsülni, megszámlálhatatlanszor hallottam az utóbbi időben nem vérfideszes emberektől (és itt is), hogy: "de hát ki lenne jobb" vagy "tudsz jobbat?" vagy "dehát nincs kire szavazni" vagy bármi hasonlót.Ez csak a folyamatos prop hatása, bármit el lehet adni megfelelő mennyiségű proppal.Megmondta OV, annak is örülni kell majd, hogy lesz munkád.Ez volt az egyik legnagyobb húzásuk. Elhitetni az emberekkel, hogy akármilyen szar is, még mindig jobb mint ha nem ők lennének.
Hogy milyen áron? Ne érdekeljen. Ha nem ő lenne, akkor rosszabb lenne, mindig ez a lényeg.
Lúdas Solymi
zinedine5
ender1112
zinedine5
Kampman
Oktatás, eü, környezetvédelem. Ezeket pl. nem lehet ennél jobban csinálni?
több mint 3 éve
Borzasztó minőségű az ellenzék is, így a propagandának is könnyű dolga van.Nyilván a propaganda hatását nem szabad alulbecsülni, megszámlálhatatlanszor hallottam az utóbbi időben nem vérfideszes emberektől (és itt is), hogy: "de hát ki lenne jobb" vagy "tudsz jobbat?" vagy "dehát nincs kire szavazni" vagy bármi hasonlót.Ez csak a folyamatos prop hatása, bármit el lehet adni megfelelő mennyiségű proppal.Megmondta OV, annak is örülni kell majd, hogy lesz munkád.Ez volt az egyik legnagyobb húzásuk. Elhitetni az emberekkel, hogy akármilyen szar is, még mindig jobb mint ha nem ők lennének.
Lúdas Solymi
zinedine5
ender1112
zinedine5
több mint 3 éve
Nyilván a propaganda hatását nem szabad alulbecsülni, megszámlálhatatlanszor hallottam az utóbbi időben nem vérfideszes emberektől (és itt is), hogy: "de hát ki lenne jobb" vagy "tudsz jobbat?" vagy "dehát nincs kire szavazni" vagy bármi hasonlót.Ez csak a folyamatos prop hatása, bármit el lehet adni megfelelő mennyiségű proppal.Megmondta OV, annak is örülni kell majd, hogy lesz munkád.Ez volt az egyik legnagyobb húzásuk. Elhitetni az emberekkel, hogy akármilyen szar is, még mindig jobb mint ha nem ők lennének.
Lúdas Solymi
zinedine5
ender1112
több mint 3 éve
Ez csak a folyamatos prop hatása, bármit el lehet adni megfelelő mennyiségű proppal.Megmondta OV, annak is örülni kell majd, hogy lesz munkád.Ez volt az egyik legnagyobb húzásuk. Elhitetni az emberekkel, hogy akármilyen szar is, még mindig jobb mint ha nem ők lennének.
Lúdas Solymi
zinedine5
több mint 3 éve
Megmondta OV, annak is örülni kell majd, hogy lesz munkád.Ez volt az egyik legnagyobb húzásuk. Elhitetni az emberekkel, hogy akármilyen szar is, még mindig jobb mint ha nem ők lennének.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Megmondta Viktor, hogy 2030-ig tervez. Hol érdekli?De ez 10 éven belül okozna problémát.$$$ most >>> esetleges probléma 10-20 év múlvaÉn egyébként nem értem. Az, hogy lesz valamilyen szintű talaj szennyezés, a kormányt és a nert sose érdekelte. Ez nem is Debrecen gondja lesz elsősorban, hanem azoké a településeké amikhez közelebb lesz a gyár. A víz felhasználás pedig évről évre nő. Most leraknak ide egy gyárat, aminek az éves víz felhasználása majdnem matcheli az egész varosét. A 2010-es években Debrecenben kiszáradt a vekeri, a fancsika, ezek mind horgász es fürdő helyek voltak. Macsibalcsi már akkor eltűnt mikor én gyerek voltam. Tehát ez a gyár, plusz a BMW akksi gyára, a növekvő lakossági víz felhasználás és a szárazság belátható időn belül gondot okozhat, még a ner idejében. Tehát nem értem, hogy nem látják hogy ez rájuk is hatással lehet?Őszintén. Messze van 2026, most is 200 fő ment el, nem tényező ez. A NER nagyon jól megtanította már a magyar lakosságot h Debrecen 90%t nem érdekli, “nem hagyjak hogy hatással legyen ez az életükre.”Szerintem a NER már abban a fázisában jár, amikor igen. Ilyen helyi ellenállásoknak már nincs hatásuk. Meglepne, ha lenne.És ebből van még vissza út?Meglepő. Az hogy senki nem hiszi el őket nem érdekli.telex.hu/belfold/2023/01/20/debrecen-catl-akkumulatorgyar-kozmeghallgataspedig
Jó buli lehetett 😄
warr_b
www.portfolio.hu/gazdasag/20230120/megjott-a-katasztrofavedelmi-igazgatosag-dontese-nem-veszelyezteti-a-debrecenben-es-kornyeken-elok-biztonsagat-a-kinai-akkumulatorgyar-591640#
Negritis, a vajda
Nemes samu09
Vagy a gyár megépül és kész
sapka
peterk2005 udvari bolond
csebi
Nemes samu09
warr_b
Nemes samu09

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Megmondta OV, annak is örülni kell majd, hogy lesz munkád.De ez 10 éven belül okozna problémát.$$$ most >>> esetleges probléma 10-20 év múlvaÉn egyébként nem értem. Az, hogy lesz valamilyen szintű talaj szennyezés, a kormányt és a nert sose érdekelte. Ez nem is Debrecen gondja lesz elsősorban, hanem azoké a településeké amikhez közelebb lesz a gyár. A víz felhasználás pedig évről évre nő. Most leraknak ide egy gyárat, aminek az éves víz felhasználása majdnem matcheli az egész varosét. A 2010-es években Debrecenben kiszáradt a vekeri, a fancsika, ezek mind horgász es fürdő helyek voltak. Macsibalcsi már akkor eltűnt mikor én gyerek voltam. Tehát ez a gyár, plusz a BMW akksi gyára, a növekvő lakossági víz felhasználás és a szárazság belátható időn belül gondot okozhat, még a ner idejében. Tehát nem értem, hogy nem látják hogy ez rájuk is hatással lehet?Őszintén. Messze van 2026, most is 200 fő ment el, nem tényező ez. A NER nagyon jól megtanította már a magyar lakosságot h Debrecen 90%t nem érdekli, “nem hagyjak hogy hatással legyen ez az életükre.”Szerintem a NER már abban a fázisában jár, amikor igen. Ilyen helyi ellenállásoknak már nincs hatásuk. Meglepne, ha lenne.És ebből van még vissza út?Meglepő. Az hogy senki nem hiszi el őket nem érdekli.telex.hu/belfold/2023/01/20/debrecen-catl-akkumulatorgyar-kozmeghallgataspedig
Jó buli lehetett 😄
warr_b
www.portfolio.hu/gazdasag/20230120/megjott-a-katasztrofavedelmi-igazgatosag-dontese-nem-veszelyezteti-a-debrecenben-es-kornyeken-elok-biztonsagat-a-kinai-akkumulatorgyar-591640#
Negritis, a vajda
Nemes samu09
sapka
peterk2005 udvari bolond
csebi
Nemes samu09
warr_b
Nemes samu09
több mint 3 éve
De ez 10 éven belül okozna problémát.$$$ most >>> esetleges probléma 10-20 év múlvaÉn egyébként nem értem. Az, hogy lesz valamilyen szintű talaj szennyezés, a kormányt és a nert sose érdekelte. Ez nem is Debrecen gondja lesz elsősorban, hanem azoké a településeké amikhez közelebb lesz a gyár. A víz felhasználás pedig évről évre nő. Most leraknak ide egy gyárat, aminek az éves víz felhasználása majdnem matcheli az egész varosét. A 2010-es években Debrecenben kiszáradt a vekeri, a fancsika, ezek mind horgász es fürdő helyek voltak. Macsibalcsi már akkor eltűnt mikor én gyerek voltam. Tehát ez a gyár, plusz a BMW akksi gyára, a növekvő lakossági víz felhasználás és a szárazság belátható időn belül gondot okozhat, még a ner idejében. Tehát nem értem, hogy nem látják hogy ez rájuk is hatással lehet?Őszintén. Messze van 2026, most is 200 fő ment el, nem tényező ez. A NER nagyon jól megtanította már a magyar lakosságot h Debrecen 90%t nem érdekli, “nem hagyjak hogy hatással legyen ez az életükre.”Szerintem a NER már abban a fázisában jár, amikor igen. Ilyen helyi ellenállásoknak már nincs hatásuk. Meglepne, ha lenne.És ebből van még vissza út?Meglepő. Az hogy senki nem hiszi el őket nem érdekli.telex.hu/belfold/2023/01/20/debrecen-catl-akkumulatorgyar-kozmeghallgataspedig
Jó buli lehetett 😄
warr_b
Negritis, a vajda
Nemes samu09
sapka
peterk2005 udvari bolond
csebi
Nemes samu09
warr_b
több mint 3 éve
Tehát nem értem, hogy nem látják hogy ez rájuk is hatással lehet?Minden döntésüket úgy nézd, hogy semmi más céljuk nincs, mint a következő választást megnyerni és addig is a lehető legtöbbet kisajtolni az országból.
Nemes samu09
Hosszú távú koncepció sehol nincs, csak a kátyúk betöméséhez kell a forrás, hogy a biztos másfélmilliós bégető szavazótáboruk a békemenet közben ne essen pofára, ennyi a lényeg (de ugye ez is csak átvitt értelemben, hiszen a gyakorlatban lehetne hibáztatni miatta karácsonyt/sorost/a gyíkembereket).
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
$$$ most >>> esetleges probléma 10-20 év múlvaÉn egyébként nem értem. Az, hogy lesz valamilyen szintű talaj szennyezés, a kormányt és a nert sose érdekelte. Ez nem is Debrecen gondja lesz elsősorban, hanem azoké a településeké amikhez közelebb lesz a gyár. A víz felhasználás pedig évről évre nő. Most leraknak ide egy gyárat, aminek az éves víz felhasználása majdnem matcheli az egész varosét. A 2010-es években Debrecenben kiszáradt a vekeri, a fancsika, ezek mind horgász es fürdő helyek voltak. Macsibalcsi már akkor eltűnt mikor én gyerek voltam. Tehát ez a gyár, plusz a BMW akksi gyára, a növekvő lakossági víz felhasználás és a szárazság belátható időn belül gondot okozhat, még a ner idejében. Tehát nem értem, hogy nem látják hogy ez rájuk is hatással lehet?Őszintén. Messze van 2026, most is 200 fő ment el, nem tényező ez. A NER nagyon jól megtanította már a magyar lakosságot h Debrecen 90%t nem érdekli, “nem hagyjak hogy hatással legyen ez az életükre.”Szerintem a NER már abban a fázisában jár, amikor igen. Ilyen helyi ellenállásoknak már nincs hatásuk. Meglepne, ha lenne.És ebből van még vissza út?Meglepő. Az hogy senki nem hiszi el őket nem érdekli.telex.hu/belfold/2023/01/20/debrecen-catl-akkumulatorgyar-kozmeghallgataspedig
Jó buli lehetett 😄
warr_b
Negritis, a vajda
Nemes samu09
sapka
peterk2005 udvari bolond
csebi
Nemes samu09

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"