Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
édesfaszomMondjuk ezek a "nèpszámlálási" kèrdèsek....felvetnek nèmi aggályokat..de lehet èn tèvedek...Inkább az a "vicces" benne, hogy adott esetben a nyelvtudáson meg azon kívül hogy milyen vallásúnak tartom magam mégis mi az, ami nincs meg nekik valamelyik nyilvántartásban? Akár a személyekről, akár az ingatlanokról...
dande2
warr_b
van a készletnyilvántartás meg a leltár
azé kötelező a leltár mer hiába emléxik Pirike, hogy hol van a 101. doboz kalmopirin ( Manyika vitte a szomszédnak, csak még nem hozta a lét )
mer Pirike emléxi a felére, Manyika a harmadára - így a fődhivatal tudja a felét, a népességnyilvántartó a harmadát
ha egyszerűen a föllelés helye szerint rendezzük a készletet, akkor nem kell feszt Pirikét meg Manyikát hallgatni a miafaszokról, az van ott, ami van, pont
a népszámlálás, az leltár

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Ha hetven lenne, ez tényleg egy jó kép lenne. Ötveniksszel azért annyira nem. Simán egy tízessel többnek néz ki, mint amennyi.De akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
És szerintem itt kurva jól néz ki, mint egy miamii don a 70-es években.
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Pontosan értettem. Szerinted tűpontosan azonosította a problémát. Én meg azon az oldalon állok, hogy Hont a probléma. Csak pofázni tud, tenni nem.Értő olvasás …Ezzel a logikával pl. Navalnij is egy szerencsétlen marha. Innen már csak egy lépés, hogy az ötvenhatos Corvin köziek is. Oké. Szerintem meg nem. Sőt, valószínűleg pofán verném azt, aki a szemembe mondaná, hogy igen. Ennyire úgy gondolom, hogy nem.Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Bár van tényleg egy-két dolog amiben Hont WTF de a probléma azonosításában mind a nagy általános dologban és a konkrét dologban is tupontos volt. Addig amíg a 6000 ezer intézményből mondjuk 50 vesz részt akkor miről beszélünk? Nem tényező ez kormány szintjén. csebi
Valószínűleg az velem a baj, hogy nem értem ezt a pesti hazai kis értelmiségünket. Se a "szadeszes / urbánust", se népit. Így a kisstílű belső - és egymás közötti - vitáikra is csak a számat tátom.
peterk2005 udvari bolond
Tizenhét éves voltam amikor az iskolatársammal megemlékeztünk október 23.-áról a suli rádióban, az előzetes igazgatói tiltás ellenére. A teljes tanári karból egyetlen egy tanár nem volt, aki kiállt volna mellettem. Az ezeregyszáz diákból se volt senki, aki felállt volna. Eljött értünk - napközben, a suliba - "az autó", és bevittek úgy, hogy a kutya meg nem szólalt. Akkor sem gondoltam, és ma sem gondolom, hogy feleslegesen csináltuk.
Bármilyen ügyről is legyen szó, sok ember úgy fog beállni mögé, hogy először kevés ember megteszi. És az a kevés ember tiszteletet érdemel - ha jó az ügy -, nem "miről beszélünk"-et. Szerintem.
peterk2005 udvari bolond
csebi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Értő olvasás …Ezzel a logikával pl. Navalnij is egy szerencsétlen marha. Innen már csak egy lépés, hogy az ötvenhatos Corvin köziek is. Oké. Szerintem meg nem. Sőt, valószínűleg pofán verném azt, aki a szemembe mondaná, hogy igen. Ennyire úgy gondolom, hogy nem.Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Bár van tényleg egy-két dolog amiben Hont WTF de a probléma azonosításában mind a nagy általános dologban és a konkrét dologban is tupontos volt. Addig amíg a 6000 ezer intézményből mondjuk 50 vesz részt akkor miről beszélünk? Nem tényező ez kormány szintjén. csebi
Valószínűleg az velem a baj, hogy nem értem ezt a pesti hazai kis értelmiségünket. Se a "szadeszes / urbánust", se népit. Így a kisstílű belső - és egymás közötti - vitáikra is csak a számat tátom.
peterk2005 udvari bolond
Tizenhét éves voltam amikor az iskolatársammal megemlékeztünk október 23.-áról a suli rádióban, az előzetes igazgatói tiltás ellenére. A teljes tanári karból egyetlen egy tanár nem volt, aki kiállt volna mellettem. Az ezeregyszáz diákból se volt senki, aki felállt volna. Eljött értünk - napközben, a suliba - "az autó", és bevittek úgy, hogy a kutya meg nem szólalt. Akkor sem gondoltam, és ma sem gondolom, hogy feleslegesen csináltuk.
Bármilyen ügyről is legyen szó, sok ember úgy fog beállni mögé, hogy először kevés ember megteszi. És az a kevés ember tiszteletet érdemel - ha jó az ügy -, nem "miről beszélünk"-et. Szerintem.
peterk2005 udvari bolond
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ezzel a logikával pl. Navalnij is egy szerencsétlen marha. Innen már csak egy lépés, hogy az ötvenhatos Corvin köziek is. Oké. Szerintem meg nem. Sőt, valószínűleg pofán verném azt, aki a szemembe mondaná, hogy igen. Ennyire úgy gondolom, hogy nem.Hát ez alapján a post alapján Hont egy faszkalap. Nem mond semmit, ő maga nem csinál semmit, csak fikázza azt aki valamit megpróbál. Ilyen alapon a fekete nővért is fikázhatná, aki szintén nem "nyerni akart" a rendszer ellen, csak egyszerűen fel volt háborodva / el volt keseredve. Amiért nálam privátban, kocsmában nem válasz járna, hanem egy öklös az arcába.Bár van tényleg egy-két dolog amiben Hont WTF de a probléma azonosításában mind a nagy általános dologban és a konkrét dologban is tupontos volt. Addig amíg a 6000 ezer intézményből mondjuk 50 vesz részt akkor miről beszélünk? Nem tényező ez kormány szintjén. csebi
peterk2005 udvari bolond
Tizenhét éves voltam amikor az iskolatársammal megemlékeztünk október 23.-áról a suli rádióban, az előzetes igazgatói tiltás ellenére. A teljes tanári karból egyetlen tanár volt, aki kiállt mellettünk, a többi ötven kussolt, vagy beállt a minket szapulók közé. Az ezeregyszáz diákból se volt senki, aki felállt volna. Eljött értünk - napközben, a suliba - "az autó", és bevittek úgy, hogy a kutya meg nem szólalt. Akkor sem gondoltam, és ma sem gondolom, hogy feleslegesen csináltuk.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 3 éve
Én ezt úgy foglaltam össze, mi a faszomert várok a foldhivatalra 60 napja ha a kormány csak a népszámlálásból tudja meg hogy milyen házban lakom? 😂Mondjuk ezek a "nèpszámlálási" kèrdèsek....felvetnek nèmi aggályokat..de lehet èn tèvedek...Inkább az a "vicces" benne, hogy adott esetben a nyelvtudáson meg azon kívül hogy milyen vallásúnak tartom magam mégis mi az, ami nincs meg nekik valamelyik nyilvántartásban? Akár a személyekről, akár az ingatlanokról...
dande2
warr_b
több mint 3 éve
Kb 😏Mondjuk ezek a "nèpszámlálási" kèrdèsek....felvetnek nèmi aggályokat..de lehet èn tèvedek...Inkább az a "vicces" benne, hogy adott esetben a nyelvtudáson meg azon kívül hogy milyen vallásúnak tartom magam mégis mi az, ami nincs meg nekik valamelyik nyilvántartásban? Akár a személyekről, akár az ingatlanokról...
dande2
warr_b
több mint 3 éve
Mondjuk ezek a "nèpszámlálási" kèrdèsek....felvetnek nèmi aggályokat..de lehet èn tèvedek...Inkább az a "vicces" benne, hogy adott esetben a nyelvtudáson meg azon kívül hogy milyen vallásúnak tartom magam mégis mi az, ami nincs meg nekik valamelyik nyilvántartásban? Akár a személyekről, akár az ingatlanokról...
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Mondjuk ezek a "nèpszámlálási" kèrdèsek....felvetnek nèmi aggályokat..de lehet èn tèvedek...
több mint 3 éve
Előrángatni?dehogy, simán Brezsnyev 2.0 lesz, még a kriptából is elő fogják rángatni.azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Amadeus von Dollárbaloldal
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
A harmadik napon feltámad.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Amúgy azt mondanám, hogy ezen a képen valóban jól is néz ki.Amúgy itt már tényleg jól néz ki de ez a pihenés legvégén volt. Nem csodálkoznék ha a három hetet kb vegigaludta volna az oregDe akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Fiatalos, trendi, jóvágású.
Dolgozhattak rajta, hogy ilyen állapotba hozzák az tuti.
Haja is (milyen) fényes, szépen fésült, be van lőve, szakáll/borosta is rendben van.
több mint 3 éve
ahhoz nem elég a fűLehet épp most tette le. Amennyi hulyevel van körülvéve nem lepődnék meg rajtaazért a szeme itt is olyan véres mintha most tette volna le a jointotDe akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
csebi
több mint 3 éve
Lehet épp most tette le. Amennyi hulyevel van körülvéve nem lepődnék meg rajtaazért a szeme itt is olyan véres mintha most tette volna le a jointotDe akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
azért a szeme itt is olyan véres mintha most tette volna le a jointotDe akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Amúgy itt már tényleg jól néz ki de ez a pihenés legvégén volt. Nem csodálkoznék ha a három hetet kb vegigaludta volna az oregDe akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
De akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?Én liberális vagyok és maximális szólás- és véleményszabadságpárti, tőlem azt mondasz rá amit csak akarsz.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Sztem az ország 80%-ának több pénze van aszerint.meg miért lenne orbán gazdag? láttuk a vagyonnyilatkozatát, bmeg nekem több pénzem van...Hát, a miniszterelnökségig eljutottak meg hát valamennyire demokráciapártiak voltak, működtek a fékek és ellensúlyok így nem tudták átalakítani a rendszert úgy, hogy az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberévé vált.Miért, az összes volt miniszterelnökünk a semmiből az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberévé vált?Várj, azt ne felejtsd ki, hogy kikergette az oroszokat is.Valaki lehet erkölcstelen attól még, hogy zseni.Oké. 😊
De én nem gondolom azt, hogy OV egy zseni, csak azért, mert a körülötte lévő lehetőségekből összehozta ezt.
A karizmája, tehetsége megvolt hozzá, ezt nem vitatom, tudta, hogy mikor mit kell lépnie, mert kihasználta a felbukkanó alkalmat, de attól ez még nem zseni.
Profi a szakmájában, erkölcstelen, reálpolitikus, de ennyi, nem zseni, számomra a zseniség nem ez.
Lúdas Solymi
Nekem aki egy kis világvége szutyok faluból, önerőből az országa leggazdagabb, legbefolyásosabb embere lesz úgy, hogy emiatt senkit se kell önkezével leszúrnia, lelőnie, kinyírnia, ráadásul fegyverek, külföldi hatalmak hathatós közreműködése nélkül eléri a célját, pusztán az agyával véghezviszi mindezt, az bizony zseni. De ebben nem kell egyetértsünk.
De ha azt írnád, hogy ezt az ellenzék rakta neki össze, és nem az ő zsenije (vagy akárminek nevezed), azt erősen cáfolnám.
Őszentsége Sobri Jóska
Azért ne csináljunk már belőle népmesei alakot...
Mondom, azt nem vitatja el senki se, hogy van tehetsége, de azért na...ilyen alapon az összes volt miniszterelnökünk, aki a rendszerváltás után volt, akkor az zseni, nem?
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
De akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?
Lúdas Solymi
😀 😀 😀 😀
Kúrfürst briareos
Mondjuk minek neki pénz, ott van az államkincstár, ha kell, kivesz belőle.
több mint 3 éve
Lehet már ő is olyan mint Putyin, hogy elhiszi azt a valóságot amit kitalált magának.lehetnek, deHasonlóan?egyrészt örülök hogy édesapád a fenti problémák miatt jól van, tényleg, nem ironizálok.Ez baromság, alkati dolog.azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
Faterom még ennyire se tud mozogni, hasa is nagyobb, 70 is elmúlt már, de se a cukra, se a koleszterinje nem csillagos érték, szíve teljesen rendben, fél tüdejével teljesen jól él már tizenéve, agya vág, miközben mozgásszervi problémája csak ott nincs, ahol mozgásszerve sincs. Cammog, baktat, sántikál, vonszolja magát, nyűglődik, biceg, döcög, csoszog, vergődik, meg ami még ide passzoló szinonima.
Nem lehet a mozgásból messzemenő következtetéseket levonni a mozgáson kívül másra.
Őszentsége Sobri Jóska
hasonlóan high pressure munkát végzett mint orbán?
Kúrfürst briareos
Nem, nem volt miniszterelnök. 😊
És nem is vonom kétségbe, hogy Orbánnak lehetnek cukor-, koleszterin-, vagy szívproblémái, de nem abból következnek ezek, hogy miként cammog, botladozik. Ez volt az állításom, ezt illusztráltam egy konkrét ellenpéldával.
Őszentsége Sobri Jóska
ezekre minden szakirodalom erősen javasolja a mozgást
namost bubukának vagy nincs pénze vagy igénye személyi edzőre, gyógytornászra, dietetikusra 2022
kóbász
Gróf de sutianap
OV-nál ez a TSZ-elnök szerep aki mindentis jobban tud.
Az adriai nyaralásos képeken is elég szarul festett leszőrösödve, meg amúgy is, de aztán rendbe hozták a fejét, hogy úgy nézzen ki mint aki fitt.
több mint 3 éve
meg miért lenne orbán gazdag? láttuk a vagyonnyilatkozatát, bmeg nekem több pénzem van...Hát, a miniszterelnökségig eljutottak meg hát valamennyire demokráciapártiak voltak, működtek a fékek és ellensúlyok így nem tudták átalakítani a rendszert úgy, hogy az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberévé vált.Miért, az összes volt miniszterelnökünk a semmiből az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberévé vált?Várj, azt ne felejtsd ki, hogy kikergette az oroszokat is.Valaki lehet erkölcstelen attól még, hogy zseni.Oké. 😊
De én nem gondolom azt, hogy OV egy zseni, csak azért, mert a körülötte lévő lehetőségekből összehozta ezt.
A karizmája, tehetsége megvolt hozzá, ezt nem vitatom, tudta, hogy mikor mit kell lépnie, mert kihasználta a felbukkanó alkalmat, de attól ez még nem zseni.
Profi a szakmájában, erkölcstelen, reálpolitikus, de ennyi, nem zseni, számomra a zseniség nem ez.
Lúdas Solymi
Nekem aki egy kis világvége szutyok faluból, önerőből az országa leggazdagabb, legbefolyásosabb embere lesz úgy, hogy emiatt senkit se kell önkezével leszúrnia, lelőnie, kinyírnia, ráadásul fegyverek, külföldi hatalmak hathatós közreműködése nélkül eléri a célját, pusztán az agyával véghezviszi mindezt, az bizony zseni. De ebben nem kell egyetértsünk.
De ha azt írnád, hogy ezt az ellenzék rakta neki össze, és nem az ő zsenije (vagy akárminek nevezed), azt erősen cáfolnám.
Őszentsége Sobri Jóska
Mondom, azt nem vitatja el senki se, hogy van tehetsége, de azért na...ilyen alapon az összes volt miniszterelnökünk, aki a rendszerváltás után volt, akkor az zseni, nem?
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
De akkor ha már az és Putyin szövetségese, akkor a jelenlegi helyzetben lehet rá mondani, hogy ruszkibérenc és hazaáruló?
Lúdas Solymi
😀 😀 😀 😀
több mint 3 éve
Hát, a miniszterelnökségig eljutottak meg hát valamennyire demokráciapártiak voltak, működtek a fékek és ellensúlyok így nem tudták átalakítani a rendszert úgy, hogy az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberévé vált.Miért, az összes volt miniszterelnökünk a semmiből az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberévé vált?Várj, azt ne felejtsd ki, hogy kikergette az oroszokat is.Valaki lehet erkölcstelen attól még, hogy zseni.Oké. 😊
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
lehetnek, deHasonlóan?egyrészt örülök hogy édesapád a fenti problémák miatt jól van, tényleg, nem ironizálok.Ez baromság, alkati dolog.azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
Faterom még ennyire se tud mozogni, hasa is nagyobb, 70 is elmúlt már, de se a cukra, se a koleszterinje nem csillagos érték, szíve teljesen rendben, fél tüdejével teljesen jól él már tizenéve, agya vág, miközben mozgásszervi problémája csak ott nincs, ahol mozgásszerve sincs. Cammog, baktat, sántikál, vonszolja magát, nyűglődik, biceg, döcög, csoszog, vergődik, meg ami még ide passzoló szinonima.
Nem lehet a mozgásból messzemenő következtetéseket levonni a mozgáson kívül másra.
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
És nem is vonom kétségbe, hogy Orbánnak lehetnek cukor-, koleszterin-, vagy szívproblémái, de nem abból következnek ezek, hogy miként cammog, botladozik. Ez volt az állításom, ezt illusztráltam egy konkrét ellenpéldával.
Őszentsége Sobri Jóska
ezekre minden szakirodalom erősen javasolja a mozgást
namost bubukának vagy nincs pénze vagy igénye személyi edzőre, gyógytornászra, dietetikusra 2022
kóbász

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
oké elfogadom, de feltételeztem h érted h én sem csak a cammogásra utaltam, csak a videón ugye ez látszik főleg.Hasonlóan?egyrészt örülök hogy édesapád a fenti problémák miatt jól van, tényleg, nem ironizálok.Ez baromság, alkati dolog.azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
Őszentsége Sobri Jóska
évről évre szarabbul fest orbán nyilván ő sem lesz fiatalabb, de ha az én apám lenne vagy a tiéd csak szólnánk neki h figyelj fater kicsit kevesebb pörkölt kicsit több mozgás legyen energia ükunokákkal is játszani. Aztán nyilván nem hallgatna mert az apák ilyenek.
ha ennyire bebiztositja a hatalmat magának, feltételezném h kicsit jobban figyel magára is h kiélvezhesse. Aztán nyilván nehéz ledelegálni feladatokat ha az egész rendszer kézi vezérlésre van belőve, de hát ezt épitette
több mint 3 éve
Hasonlóan?egyrészt örülök hogy édesapád a fenti problémák miatt jól van, tényleg, nem ironizálok.Ez baromság, alkati dolog.azért elnézve ahogy mozog, hogy már az ing is kicsúszik elöl a pocak miatt, talán közeleg a retirementZsebredugott kézzel. Cammog, mint Micimackó.youtu.be/FxCeUv2pMWQamúgy ez a legmegalázóbb az egészben, ez a trottyos, járni alig képes, önmaga karikatúrája faszi szopat minket 12 éve.
gabokocka
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
hvg.hu/vilag/20221009_Az_ukrajnai_haboru_miatt_uj_vilag_szuletik_a_posztszovjet_tersegbensemmi gond, mi kitartunk. Egy kivénhedt KGB - tömeggyilkos, akin már csak röhögnek, de mi kitartunk. Mi ez, ha nem zsenialitás?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Miért, az összes volt miniszterelnökünk a semmiből az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú emberévé vált?Várj, azt ne felejtsd ki, hogy kikergette az oroszokat is.Valaki lehet erkölcstelen attól még, hogy zseni.Oké. 😊
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi