Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
Keletre?Egy mozgósításnál a törvényalkotók meg amúgy az egész Országház rég 6ezer kilométerrel arrébb lenne.Garantálom, hogyha engem besoroznak és fegyvert adnak a kezembe akkor nagyobb veszélyben lesz a besorozóm meg a törvényalkotó mint az ellenség.És készüljetekÉn abban bízom/azt gondolom, hogy hamarabb süt el fegyvert egy külföldi nato katona itt, mint én, akinek még csak a gyerek műanyag puskája volt a kezében.
telex.hu/belfold/2022/10/28/honvedelmi-torveny-modositas-bunteto-torvenykonyv-katonaijog-november
zemanla
Stoki
Kurvaannnnyukat.
Bazzani
Nemes samu09
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Egy mozgósításnál a törvényalkotók meg amúgy az egész Országház rég 6ezer kilométerrel arrébb lenne.Garantálom, hogyha engem besoroznak és fegyvert adnak a kezembe akkor nagyobb veszélyben lesz a besorozóm meg a törvényalkotó mint az ellenség.És készüljetekÉn abban bízom/azt gondolom, hogy hamarabb süt el fegyvert egy külföldi nato katona itt, mint én, akinek még csak a gyerek műanyag puskája volt a kezében.
telex.hu/belfold/2022/10/28/honvedelmi-torveny-modositas-bunteto-torvenykonyv-katonaijog-november
zemanla
Stoki
Kurvaannnnyukat.
Bazzani
több mint 3 éve
Így van, vagy még ő sem, az a legjobb forgatókönyv.Én is abban bízok. Vagy még ő sem!És készüljetekÉn abban bízom/azt gondolom, hogy hamarabb süt el fegyvert egy külföldi nato katona itt, mint én, akinek még csak a gyerek műanyag puskája volt a kezében.
zemanla
Stoki
😕
zemanla
több mint 3 éve
Garantálom, hogyha engem besoroznak és fegyvert adnak a kezembe akkor nagyobb veszélyben lesz a besorozóm meg a törvényalkotó mint az ellenség.És készüljetekÉn abban bízom/azt gondolom, hogy hamarabb süt el fegyvert egy külföldi nato katona itt, mint én, akinek még csak a gyerek műanyag puskája volt a kezében.
zemanla
Stoki
Kurvaannnnyukat.
több mint 3 éve
Én is abban bízok. Vagy még ő sem!És készüljetekÉn abban bízom/azt gondolom, hogy hamarabb süt el fegyvert egy külföldi nato katona itt, mint én, akinek még csak a gyerek műanyag puskája volt a kezében.
zemanla
Stoki
😕

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
És készüljetekÉn abban bízom/azt gondolom, hogy hamarabb süt el fegyvert egy külföldi nato katona itt, mint én, akinek még csak a gyerek műanyag puskája volt a kezében.
zemanla
több mint 3 éve
Pont ez a lényege 😛Tisztában vagyok vele, de nem mindig jön elő ennyire plasztikusan.Elszegényedőben a világ egyik leggazdagabb országaNem tanultad még meg, hogy az index az origo-light?
Az elszabaduló árak közepette – kiváltképp az élelmiszer és az energia esetében – egyre nagyobb a szakadék a gazdagok és a szegények között a tehetős Németországban. A szociális biztonsági hálók fokozatos kiterjesztése nem sokat segít a gondok enyhítésében.
És ez nem az Origo, hanem az Index:
index.hu/kulfold/2022/10/28/szegenyseg-szegenysegi-kuszob-nemetorszag-magyarorszag/
Elképesztő, hogy Németországban elszabadultak az élelmiszer- és energiaárak. Modellezni se tudom magamban, hogy az milyen lehet.
Jó, azért az Origo is kitett magáért:
Óriási bajban van Németország
www.origo.hu/nagyvilag/20221028-nemetorszag-dramai-bejelentese-europa-jovojerol.html
nagylaza, főpohárnok
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnok
Bújtatva tolják a kormánypropagandát, aztán a figyelmetlenebbje meg beszopja.
több mint 3 éve
Tisztában vagyok vele, de nem mindig jön elő ennyire plasztikusan.Elszegényedőben a világ egyik leggazdagabb országaNem tanultad még meg, hogy az index az origo-light?
Az elszabaduló árak közepette – kiváltképp az élelmiszer és az energia esetében – egyre nagyobb a szakadék a gazdagok és a szegények között a tehetős Németországban. A szociális biztonsági hálók fokozatos kiterjesztése nem sokat segít a gondok enyhítésében.
index.hu/kulfold/2022/10/28/szegenyseg-szegenysegi-kuszob-nemetorszag-magyarorszag/
Elképesztő, hogy Németországban elszabadultak az élelmiszer- és energiaárak. Modellezni se tudom magamban, hogy az milyen lehet.
www.origo.hu/nagyvilag/20221028-nemetorszag-dramai-bejelentese-europa-jovojerol.html
nagylaza, főpohárnok
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Elszegényedőben a világ egyik leggazdagabb országaNem tanultad még meg, hogy az index az origo-light?
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Majd utánad küldik Máltára mint az Erzsi utalványokat.És készüljetekamugy ezen gondolkoztam, hogy ilyen esetben velem mi tortenne igy, hogy a benyujtas elott mar eljottem hazulrol? nem tudom atvenni a tertit oke. mit csinalnanak velem utana? tavolletemben mondjuk fel is akaszthatnak mint Kossuthot ...
zemanla
csebi
Amúgy ez azért érdekes, mert gondolom akkor így lehet biztosítani, hogy elég ember legyen a határon a kerítéseknél, meg az utcákon, aztán nem kell ezekért fizetni, lehet kevesebb rendőr meg akár biztonsági őr is.
Meg a katonák se szerelhetnek le vagy tagadhatnak meg parancsot.
több mint 3 éve
Elszegényedőben a világ egyik leggazdagabb országaAz elszabaduló árak közepette – kiváltképp az élelmiszer és az energia esetében – egyre nagyobb a szakadék a gazdagok és a szegények között a tehetős Németországban. A szociális biztonsági hálók fokozatos kiterjesztése nem sokat segít a gondok enyhítésében.
több mint 3 éve
És készüljetekamugy ezen gondolkoztam, hogy ilyen esetben velem mi tortenne igy, hogy a benyujtas elott mar eljottem hazulrol? nem tudom atvenni a tertit oke. mit csinalnanak velem utana? tavolletemben mondjuk fel is akaszthatnak mint Kossuthot ...
zemanla
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
És készüljetektelex.hu/belfold/2022/10/28/honvedelmi-torveny-modositas-bunteto-torvenykonyv-katonaijog-november

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Egyébként már elkezdték nyomni, hogy a nekünk járó pénzt kapja Ukrajna. Persze még csak óvatosan, de nem lesz itt se finnyáskodás.magyaroknak jaro penzbol bontottak le a turult.
csipkelli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Egyébként már elkezdték nyomni, hogy a nekünk járó pénzt kapja Ukrajna. Persze még csak óvatosan, de nem lesz itt se finnyáskodás.
több mint 3 éve
Ez valami fideszes népi sportág, hogy melyik barom tudja jobban felbaszni az épeszű emberek agyát? Egyébként érdekes játék, csak picit túlzásba viszik. Naponta többször talán nem kéne.
több mint 3 éve
De menjenek már a büdös pcsába komolyan, tényleg ennyi telik tőlük, már egy jó kis cinizmusba csomagolt hazugságra se futja? Micsoda egy agyhalott sleppet sikerült kitermelni, bár a pénteki orbán interjúk után sincs értelme semmin meglepődni, a józan ész szikrája is végleg eltűnt arrafelé"Az oktatás közös ügyünk. A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei, a tanáraink a mi tanáraink, és mi nem adjuk a jövőnket! Legyen szabad az ország, legyen szabad az oktatás!" – írta Karácsony Gergely főpolgármester a csütörtöki élőlánc után a Facebookon.szóval ha amúgy nem tudsz vitatkozni a mondandó egészének lényegével, akkor ragadj ki belőle egy részt, és vitatkozz azzal.
Erre reagált Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az alábbi gondolatsorral:
"Karácsony politikai pedofíliája: „A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei” Gergely! Az én gyerekeim kicsit sem a tieid. Rohadtul tartsd magad távol tőlük!"
kocsis amúgy nem szíjjártó-jellegű?
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Azt a Qmar megvan az uj konzultacio temaja. Akarja-e, hogy MO fizesse Ukrajna mukodesehez szukseges havi 5 milliard EURt.
"A harmadik csoport az Ukrajna jelenlegi működéséhez szükséges pénz, a miniszterelnök szerint ugyanis Ukrajna működésképtelen állam, már a háború előtt is az volt. Ez utóbbi összeg havonta 5 milliárd euró lenne, ez hatalmas pénz, az a kérdés, hogy ezt ki adja oda, hogyan osszák el a terheket az EU és az USA között. Kérdés, hogy akar-e ebben mindenki részt venni, vagy sem, erről Orbán szerint a magyaroknak is döntenie kell..."
r.baggio
több mint 3 éve
tipikus straw man argument"Az oktatás közös ügyünk. A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei, a tanáraink a mi tanáraink, és mi nem adjuk a jövőnket! Legyen szabad az ország, legyen szabad az oktatás!" – írta Karácsony Gergely főpolgármester a csütörtöki élőlánc után a Facebookon.szóval ha amúgy nem tudsz vitatkozni a mondandó egészének lényegével, akkor ragadj ki belőle egy részt, és vitatkozz azzal.
"Karácsony politikai pedofíliája: „A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei” Gergely! Az én gyerekeim kicsit sem a tieid. Rohadtul tartsd magad távol tőlük!"
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
"Az oktatás közös ügyünk. A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei, a tanáraink a mi tanáraink, és mi nem adjuk a jövőnket! Legyen szabad az ország, legyen szabad az oktatás!" – írta Karácsony Gergely főpolgármester a csütörtöki élőlánc után a Facebookon.szóval ha amúgy nem tudsz vitatkozni a mondandó egészének lényegével, akkor ragadj ki belőle egy részt, és vitatkozz azzal.
több mint 3 éve
Azt a Qtényleg nem tudom eldönteni hogy mi alapján mernek ilyet kijelenteni, tekintve hogy az alapján amit mutatunk mi is azok vagyunk
"A harmadik csoport az Ukrajna jelenlegi működéséhez szükséges pénz, a miniszterelnök szerint ugyanis Ukrajna működésképtelen állam, már a háború előtt is az volt. Ez utóbbi összeg havonta 5 milliárd euró lenne, ez hatalmas pénz, az a kérdés, hogy ezt ki adja oda, hogyan osszák el a terheket az EU és az USA között. Kérdés, hogy akar-e ebben mindenki részt venni, vagy sem, erről Orbán szerint a magyaroknak is döntenie kell..."
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Azt a Q"A harmadik csoport az Ukrajna jelenlegi működéséhez szükséges pénz, a miniszterelnök szerint ugyanis Ukrajna működésképtelen állam, már a háború előtt is az volt. Ez utóbbi összeg havonta 5 milliárd euró lenne, ez hatalmas pénz, az a kérdés, hogy ezt ki adja oda, hogyan osszák el a terheket az EU és az USA között. Kérdés, hogy akar-e ebben mindenki részt venni, vagy sem, erről Orbán szerint a magyaroknak is döntenie kell..."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nagyon kíváncsi leszek hogy milyen ársapkák jönnek. Remélem csak az M-es tojásra lesz és mindenki vihet magával mérőszalagot a boltba, meg a kilós kenyérre, hogy mérleg is legyen nálunk kéznél. Aztán rizsből persze csak a B lesz sapkás, az A nem, aztán kezdhetik is megtanulni az emberek, hogy mi a különbség, végül a krumpliból csak a piros lesz, vagy a sárga, de ha ráírják, hogy "újkrumpli", akkor már nem...mi lesz a risztesztaval? 😊 az duplan hatosagi aras lesz? vmi fuggveny alapjan szamoljak ki?
A tésztába már bele se kezdenék, inkább csak felkészülök, hogy cérnametélttel kell majd ennem a bolognait innentől...
StormST
több mint 3 éve
Nagyon kíváncsi leszek hogy milyen ársapkák jönnek. Remélem csak az M-es tojásra lesz és mindenki vihet magával mérőszalagot a boltba, meg a kilós kenyérre, hogy mérleg is legyen nálunk kéznél. Aztán rizsből persze csak a B lesz sapkás, az A nem, aztán kezdhetik is megtanulni az emberek, hogy mi a különbség, végül a krumpliból csak a piros lesz, vagy a sárga, de ha ráírják, hogy "újkrumpli", akkor már nem...A tésztába már bele se kezdenék, inkább csak felkészülök, hogy cérnametélttel kell majd ennem a bolognait innentől...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Környékemen van Coop, Aldi, Lidl és Spar. Tej vmi oknál kifolyólag (2.8-as) Sparban állandóan van (de nincs olyan kikötés h 1 fő 1 litert vihet csak). Cukorra mindehol kikötések, már kis Coopban is max 1 kiló / vásárló.Mindegyikből amit beleraknak. Nálunk már a környéken nem lehet venni hatósági áras tejet, cukrot meg semmilyen áron sem, egyszerűen nincs kint a polcon. Múltkor pont olvastam, mert kiderült hogy valami hazai nagy áruház igen komoly bírságot kapott, mert nem rakta ki ezeket a termékeket direkt, hanem a raktárban tartotta, bízva hogy eltörlik az árstopot és teli áron tudják adni.Szép lista ez a kenyér, sajt, tojás, krumpli stb, kíváncsi vagyok h miből lesz hiány elég gyorsan.24.hu/fn/gazdasag/2022/10/28/elelmiszerarstop-elelmiszer-orban-viktor-arsapka-arstop-inflacio-tojas-trappista-sajt-burgonya/You mean tejzsír tömb?A tojás fixen benne lesz, mert mostanában azzal divatos mérni a szopóhullámot.trappista sajt?
Hanni
csebi
vpi
meg a krumpli
csebi
Beki
Gondolom mondjuk egy tojással hasonló lenne, ha kitalálnák hogy holnaptól nem 130 hanem csak 50 forintért árulhatják...
kapitnono