Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Benne van az Index cikkben:"Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke, Stummer János egy általa közzétett videóban olyan információt osztott meg, amely a nyilatkozatai alapján minősített adatnak minősül, vagyis államtitkot sértett, és büntetőeljárás indulhat ellene"
Ezeknek azért van jogi definíciója....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Minden titokra egyszer feny derul, de az addig titoknak szamit. Ha mar kizarolag a titok a lenyeg ebben a hirben es nincs mas latnivalo.Hogy lehet titkos, ha tudok róla, tudsz róla, mindenki tud róla?Elvileg de, és büntető eljárás is indul ellene hogy ezt megosztottaIgen.Ahogy olvastam ő is a bizottság tagja onnan tudja elvileg.Nem tudom mennyi igazság alapja van, de elvileg Viktor titkos alagutat akar építeni a Puskás ArénábaHa egy jobbikos fasznak a tudomására hozzák, akkor mitől lenne "titkos"?
rangado.24.hu/magyar_foci/2021/02/23/stummer-janos-orban-viktor-titkos-alagut-puskas-arena/
kapitnono
Sobri Jóska
kapitnono
Vagyis nem titkos.
Sobri Jóska
index.hu/belfold/2021/02/23/allamtitkot-serthetett-a-nemzetbiztonsagi-bizottsag-elnoke/
kapitnono
Sobri Jóska
Amugy tud a vezer olyat tenni, amivel mar te sem ertenel egyet, vagy ilyen nincs?
több mint 4 éve
Hát ez az, már definíció szerint sem.Hisz amit két ember tud az már nem titok… 😀Hogy lehet titkos, ha tudok róla, tudsz róla, mindenki tud róla?Elvileg de, és büntető eljárás is indul ellene hogy ezt megosztottaIgen.Ahogy olvastam ő is a bizottság tagja onnan tudja elvileg.Nem tudom mennyi igazság alapja van, de elvileg Viktor titkos alagutat akar építeni a Puskás ArénábaHa egy jobbikos fasznak a tudomására hozzák, akkor mitől lenne "titkos"?
rangado.24.hu/magyar_foci/2021/02/23/stummer-janos-orban-viktor-titkos-alagut-puskas-arena/
kapitnono
Sobri Jóska
kapitnono
Vagyis nem titkos.
Sobri Jóska
index.hu/belfold/2021/02/23/allamtitkot-serthetett-a-nemzetbiztonsagi-bizottsag-elnoke/
kapitnono
Sobri Jóska
greenboy
több mint 4 éve
Hisz amit két ember tud az már nem titok… 😀Hogy lehet titkos, ha tudok róla, tudsz róla, mindenki tud róla?Elvileg de, és büntető eljárás is indul ellene hogy ezt megosztottaIgen.Ahogy olvastam ő is a bizottság tagja onnan tudja elvileg.Nem tudom mennyi igazság alapja van, de elvileg Viktor titkos alagutat akar építeni a Puskás ArénábaHa egy jobbikos fasznak a tudomására hozzák, akkor mitől lenne "titkos"?
kapitnono
Sobri Jóska
kapitnono
Vagyis nem titkos.
Sobri Jóska
kapitnono
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Hogy lehet titkos, ha tudok róla, tudsz róla, mindenki tud róla?Elvileg de, és büntető eljárás is indul ellene hogy ezt megosztottaIgen.Ahogy olvastam ő is a bizottság tagja onnan tudja elvileg.Nem tudom mennyi igazság alapja van, de elvileg Viktor titkos alagutat akar építeni a Puskás ArénábaHa egy jobbikos fasznak a tudomására hozzák, akkor mitől lenne "titkos"?
kapitnono
Sobri Jóska
kapitnono
Vagyis nem titkos.
Sobri Jóska
kapitnono
több mint 4 éve
Fingom nincs minek egy alagút egy stadionhoz, honnan hova, kiknek (VIP?), de ezen a 2 milliárdon is keres valaki ami jó dolog, munkát biztosít embereknek ami jó dolog stb., szóval ez a része még a részletek ismeretével elfogadható is lehet, vagy elítélendő, ez nem érdekel.De ha titkosítani akarnak egy ilyen dolgot, és magát a döntést egy zárt környezetben hozzák meg, amiről elviekben senki nem beszélhetne kifele következmények nélkül, akkor az eléggé titkosnak tűnik. Már persze, ha nem azt vesszük titoknak, hogy csak egy darab ember tud valamiről.Igen.Ahogy olvastam ő is a bizottság tagja onnan tudja elvileg.Nem tudom mennyi igazság alapja van, de elvileg Viktor titkos alagutat akar építeni a Puskás ArénábaHa egy jobbikos fasznak a tudomására hozzák, akkor mitől lenne "titkos"?
kapitnono
Sobri Jóska
kapitnono
Vagyis nem titkos.
Sobri Jóska
És azért ez elég szar ügy, már megint. Számtalan állampolgár vesztette el munkáját, számtalan fogja még ezután. Nincs elegendő szintű támogatás. Erre megint egy kótyavetyélt 2 milliárdról szóló hír jön, ami megint a nyomorult foci kedveléssel köthető össze, amire semmi de semmi szükség nincsen.
Tényleg ezek a legfontosabb lépések jelenleg, hogy legyen ilyen alagút? Minek, miért?
topin
Amit én nem kedvelek, az az olyan pontatlanság, hogy egy "titkos alagútról" beszélnek, ami már eleve nem titkos, hiszen beszél(het) róla 10 millió magyar ember, előtárják egy jobbikosnak, megírja a sajtó, stb.
Nem ez a titkosság fogalmának megvalósulása.
És ez van a cikkben, a nyilatkozatban, én ezt emeltem ki, erre kérdeztem rá, hogy mitől titkos, ha tudok róla?
Meg is válaszolom, attól, hogy a politikai bulvár annak nevezi, így clickbaitebb, eladhatóbb, becsatornázható az ország orbanofób feléhez, egyből lehet rajta nyáladzani, hörögni, kommentelni, hogy nahát nahát már megint azok a gecik.
Miközben azon kívül, hogy "nem titkos", semmit nem tudunk bizonyosan a funkciójáról, szükségességéről, a mögöttes üzleti érdekekről, stb.
"Bővítik a felcsúti stadiont, szervíz/VIP-alagút épül kétmilliárdból", ilyen felütésre nem ugrik rá a média, ezzel nem tud politikailag haknizni a jobbikos, ésatöbbi.
De a "titkos alagút", ami minden, csak nem titkos, mindjárt bekapcsolja az orbánfóbiások pavlovi reflexeit...
több mint 4 éve
Elvileg de, és büntető eljárás is indul ellene hogy ezt megosztottaIgen.Ahogy olvastam ő is a bizottság tagja onnan tudja elvileg.Nem tudom mennyi igazság alapja van, de elvileg Viktor titkos alagutat akar építeni a Puskás ArénábaHa egy jobbikos fasznak a tudomására hozzák, akkor mitől lenne "titkos"?
kapitnono
Sobri Jóska
kapitnono
Vagyis nem titkos.
Sobri Jóska

több mint 4 éve
mindezt tényleg covid közepette, meg egy olyan hangulatú országban, ami tökéletesen tükröződik Gulácsi legfrissebb fb posztja alatt.Egészen félelmetes és elszomorító sötétség árulkodik a tömegről ezek alatt a postok alatt.
shawnka
Az, hogy valakiket egymásnak lehet uszítani, sportcsapatok, politikai vélemények vagy bulvárhírek alatt, az úgy ahogy rendben van, mert a buta tömeg mindig is szerette okosnak mutatni magát, és általában jókat szoktam nyehehészni ez ilyen kommentháborúkon. De az a fajta gonoszság, ami ebből a csőcselékből jön ki, az már nem tehető az uszítás és butaság tányérjára szerintem. Érted a nagy turbómagyar, aki az EB-re jutáskor még istennek tekintette Gulát, most ott taggeli a hasonszőrű gyökér haverjait, hogy na ez is biztos lecummantott mindenkit az öltözőben stb.
Durva.
több mint 4 éve
félelmetesen undorító rendszerben és országban élünkA legszomorúbb az egészben, hogy mint ország, baromira meg is érdemeljük. Nem konkrétan te vagy én, hanem úgy általában.
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
mindezt tényleg covid közepette, meg egy olyan hangulatú országban, ami tökéletesen tükröződik Gulácsi legfrissebb fb posztja alatt.Tényleg ezek a legfontosabb lépések jelenleg, hogy legyen ilyen alagút? Minek, miért?mert itt már nem a kádár, hanem a rákosi rendszer épül, és nézik a checklistet, hogy mi az, amit jó mátyásunk is akart
topin
félelmetesen undorító rendszerben és országban élünk
r.baggio
több mint 4 éve
Tényleg ezek a legfontosabb lépések jelenleg, hogy legyen ilyen alagút? Minek, miért?mert itt már nem a kádár, hanem a rákosi rendszer épül, és nézik a checklistet, hogy mi az, amit jó mátyásunk is akart
topin
félelmetesen undorító rendszerben és országban élünk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
De ha titkosítani akarnak egy ilyen dolgot, és magát a döntést egy zárt környezetben hozzák meg, amiről elviekben senki nem beszélhetne kifele következmények nélkül, akkor az eléggé titkosnak tűnik. Már persze, ha nem azt vesszük titoknak, hogy csak egy darab ember tud valamiről.Igen.Ahogy olvastam ő is a bizottság tagja onnan tudja elvileg.Nem tudom mennyi igazság alapja van, de elvileg Viktor titkos alagutat akar építeni a Puskás ArénábaHa egy jobbikos fasznak a tudomására hozzák, akkor mitől lenne "titkos"?
kapitnono
Sobri Jóska
kapitnono
Vagyis nem titkos.
Sobri Jóska
És azért ez elég szar ügy, már megint. Számtalan állampolgár vesztette el munkáját, számtalan fogja még ezután. Nincs elegendő szintű támogatás. Erre megint egy kótyavetyélt 2 milliárdról szóló hír jön, ami megint a nyomorult foci kedveléssel köthető össze, amire semmi de semmi szükség nincsen.
Tényleg ezek a legfontosabb lépések jelenleg, hogy legyen ilyen alagút? Minek, miért?
több mint 4 éve
Nem tudom mennyi igazság alapja van, de elvileg Viktor titkos alagutat akar építeni a Puskás ArénábaKezd leesni neki, hogy nem igazán kellene az átlagpolgárral egy szinten közlekednie sem? 😀
kapitnono
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Igen.Ahogy olvastam ő is a bizottság tagja onnan tudja elvileg.Nem tudom mennyi igazság alapja van, de elvileg Viktor titkos alagutat akar építeni a Puskás ArénábaHa egy jobbikos fasznak a tudomására hozzák, akkor mitől lenne "titkos"?
kapitnono
Sobri Jóska
kapitnono
Vagyis nem titkos.
több mint 4 éve
Ahogy olvastam ő is a bizottság tagja onnan tudja elvileg.Nem tudom mennyi igazság alapja van, de elvileg Viktor titkos alagutat akar építeni a Puskás ArénábaHa egy jobbikos fasznak a tudomására hozzák, akkor mitől lenne "titkos"?
kapitnono
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Nem tudom mennyi igazság alapja van, de elvileg Viktor titkos alagutat akar építeni a Puskás ArénábaHa egy jobbikos fasznak a tudomására hozzák, akkor mitől lenne "titkos"?
kapitnono
több mint 4 éve
Nem tudom mennyi igazság alapja van, de elvileg Viktor titkos alagutat akar építeni a Puskás Arénábarangado.24.hu/magyar_foci/2021/02/23/stummer-janos-orban-viktor-titkos-alagut-puskas-arena/

több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20210222_volner_pal_csardi_antal_kosa_lajos_csengeri_orokosnoKonkrét kérdésre konkrét válasz. Előadja Völner Pál 4:28-tól:
legjobb komment, sírok:
-Képzeld Viktor, akartam egy negyed francia bankot szerezni egy helyes gádzsitól. Milliárdos örökösnő, övé a Buckingham palota is, meg az Eiffel torony, meg a Kreml fele és a Kínai Nagyfalból 600 kilométer. Aztán kiderült, hogy nincs is bankja, amit nekem adna.
-Honnét tudod, hogy ilyen gazdag?
-Ő mondta.
-Lajos baszd meg... Mondtam már, ha biciklilopásnál komolyabb dologba akarsz fogni, előtte kérdezd meg a Lézert!
-Nem téged?
-Nem baszki! Már az ősz hajszálaim fele tőled van és még Káslerrel is gyakran kell beszélnem! Lézert kérdezd mindig, az már lopott szökőkutat is, ért mindenhez!
Vrij6
www.youtube.com/watch?v=28GSn1bmPi4&feature=emb_logo
több mint 4 éve
Csatlakozom. Én is ritkán értek egyet Novák Katalinnal.Ritkán értek egyet Novák Katalinnal, de abban, hogy általában az emberek első 100 problémájában nincs benne ez az egész LMBTQ problémakör, örökbefogadásostul, házasságostul ebben igaza lehet. Már csupán azt felejti el, hogy neki viszont munaköri kötelessége lenne mint a területért felelős miniszter, hogy ez a probléma benne legyen az Ő 100 legfontosabb problémájában. Mert tetszik nem teszik, 2021-ben ezzel foglalkozni kell, hatástanulmányok kellenének hogy készüljenek, felmérések stb. És neki ez is lenne a munkája. Na mindegy.Én nem tudom ki a tökömet érdekelnek ennyire az lmbtq meg hasonló jogok, az átlagembert tuti hogy semennyire... annyira orbitálisan túl van tolva ez az egész, hogy az már röhej | (az érzékenyebbek miatt nem gyomorforgatót írtam). |Magyar nyelvű tartalmakat készít a német közszolgálati adó, a Deutsche Welle"Valós képet szeretnének adni az európai történésekről, illetve olyan, a magyar médiában kevésbé tárgyalt témákkal foglalkoznának, mint az emberi, kisebbségi jogok és az LMBTQ témák"
444.hu/2021/02/22/magyar-nyelvu-tartalmakat-keszit-a-nemet-kozszolgalati-ado-a-deutsche-welle
ozibozi
Kínzóan hiányzik a magyar palettáról a kissebbségi jogok és az LMBTQ(I-az interszexuálisok már smafu??) témák részletes kitárgyalása 😊 az európai történések valós bemutatásáról nem is beszélve. Dehát virágozzék ezer virág, hajrá hajrá.
MC12
warr_b
MC12
több mint 4 éve
444.hu/2021/02/22/meggyilkoltak-olaszorszag-kongoi-nagykovetet

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hogy ne kelljen vele foglalkozni egyéb más szinten. | Aminek ne adj isten még értelme is lenne. |Ritkán értek egyet Novák Katalinnal, de abban, hogy általában az emberek első 100 problémájában nincs benne ez az egész LMBTQ problémakör, örökbefogadásostul, házasságostul ebben igaza lehet. Már csupán azt felejti el, hogy neki viszont munaköri kötelessége lenne mint a területért felelős miniszter, hogy ez a probléma benne legyen az Ő 100 legfontosabb problémájában. Mert tetszik nem teszik, 2021-ben ezzel foglalkozni kell, hatástanulmányok kellenének hogy készüljenek, felmérések stb. És neki ez is lenne a munkája. Na mindegy.ha nincs benne akkor mi a tökömért foglalkoznak vele Alaptörvényi szinten???
MC12
csebi
Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
Ritkán értek egyet Novák Katalinnal, de abban, hogy általában az emberek első 100 problémájában nincs benne ez az egész LMBTQ problémakör, örökbefogadásostul, házasságostul ebben igaza lehet. Már csupán azt felejti el, hogy neki viszont munaköri kötelessége lenne mint a területért felelős miniszter, hogy ez a probléma benne legyen az Ő 100 legfontosabb problémájában. Mert tetszik nem teszik, 2021-ben ezzel foglalkozni kell, hatástanulmányok kellenének hogy készüljenek, felmérések stb. És neki ez is lenne a munkája. Na mindegy.ha nincs benne akkor mi a tökömért foglalkoznak vele Alaptörvényi szinten???
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
telex.hu/gazdasag/2021/02/22/meg-a-legnagyobb-kelet-europai-ingatlanuzletek-is-kicsinek-bizonyultak-katarnakÉrdekes cikk.
Bár az sokat elmond az egész NER gazdasági erejéről, hogy egy bizonyított strómant nem küldtek ide a Katariak....
több mint 4 éve
Fürjes Balázs megmondta: az első látványterv csak "blöff" volt.index.hu/belfold/2021/02/22/balogh-sandor-afrikaban-bujkalhat-szokes-bunozo-uzletember-csalas/Nekem ezzel a fazonnal kapcsolatban nem is az b****a fel az agyam, hogy csalt pár száz milliót (úgy értem ennyivel tudják gyanúsítani), hanem valószínűleg ő az egyik, aki miatt egy látványos, fasza, turisztikai látványosságként is eladható vizes komplexum helyett egy betontömb került a Duna partra.
nagir
Ide a bökőt, hogy megvolt az eredeti terv (ami szerintem rohadt jól nézett ki), kiszámolták hozzá a tervezők, hogy mondjuk 100 milliárdból megcsinálható. Aztán az az 1-2 ember - köztük ez a fazon - csücsörített egyet, hogy akkor ebben mégis mi a buli, vagy emeljük duplára a költségvetést, vagy tervezzük át valami egyszerűbbre. És mivel a 100 milliárdból már amúgy is 200 milliárd lett a többi kísérő projekt miatt, és már súrolta a még NER által is eladható határt, ezért nem a költségvetés lett kétszeres, hanem lett egy betontömb.
Elképzelés, majd valóság három lépésben. Kicsit az ország tükre is. A harmadikat produkáljuk, de jó érzés elhitetni magunkkal, hogy úgy festünk, mint az első.
peterk2005
nagylaza
Valószínűleg így volt egyébkéntindex.hu/belfold/2021/02/22/balogh-sandor-afrikaban-bujkalhat-szokes-bunozo-uzletember-csalas/Nekem ezzel a fazonnal kapcsolatban nem is az b****a fel az agyam, hogy csalt pár száz milliót (úgy értem ennyivel tudják gyanúsítani), hanem valószínűleg ő az egyik, aki miatt egy látványos, fasza, turisztikai látványosságként is eladható vizes komplexum helyett egy betontömb került a Duna partra.
nagir
Ide a bökőt, hogy megvolt az eredeti terv (ami szerintem rohadt jól nézett ki), kiszámolták hozzá a tervezők, hogy mondjuk 100 milliárdból megcsinálható. Aztán az az 1-2 ember - köztük ez a fazon - csücsörített egyet, hogy akkor ebben mégis mi a buli, vagy emeljük duplára a költségvetést, vagy tervezzük át valami egyszerűbbre. És mivel a 100 milliárdból már amúgy is 200 milliárd lett a többi kísérő projekt miatt, és már súrolta a még NER által is eladható határt, ezért nem a költségvetés lett kétszeres, hanem lett egy betontömb.
Elképzelés, majd valóság három lépésben. Kicsit az ország tükre is. A harmadikat produkáljuk, de jó érzés elhitetni magunkkal, hogy úgy festünk, mint az első.
peterk2005
Ha a NER még komolyan akar valamit 2022-ben hazahozza ezt a szarházit és szétcincálják, hogy lám működik itt minden. Tuti van olyan pártkatona, aki tudja melyik Afrikai szegény negyedben segít az AIDS-es betegeken a saját pénzen fenntartott szegénykorházban....
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20210222_volner_pal_csardi_antal_kosa_lajos_csengeri_orokosnolegjobb komment, sírok:
-Képzeld Viktor, akartam egy negyed francia bankot szerezni egy helyes gádzsitól. Milliárdos örökösnő, övé a Buckingham palota is, meg az Eiffel torony, meg a Kreml fele és a Kínai Nagyfalból 600 kilométer. Aztán kiderült, hogy nincs is bankja, amit nekem adna.
-Honnét tudod, hogy ilyen gazdag?
-Ő mondta.
-Lajos baszd meg... Mondtam már, ha biciklilopásnál komolyabb dologba akarsz fogni, előtte kérdezd meg a Lézert!
-Nem téged?
-Nem baszki! Már az ősz hajszálaim fele tőled van és még Káslerrel is gyakran kell beszélnem! Lézert kérdezd mindig, az már lopott szökőkutat is, ért mindenhez!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil