Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Speaking of bulinegyed. Most nézem, hogy éppen 69 lájkom van. Már csak három óráig. Mára ennyi volt a fórumból, rohanok haza.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ja, hogy az a bulinegyed? Látszik, hogy nem járok oda. 😀 Azt hittem a romkocsmákról van szó bulinegyed címszó alatt.A romkocsmákat bezárták, és újranyitnak változatlan tulajdonosi körrel, amikor lehet.Menj fel a youtube-ra, és írd be "visiting Hungary" vagy "visiting Budapest". A videók fele legalább a romkocsmákkal kezdi és végzi.444.hu/2021/02/04/niedermuller-a-bulinegyed-vendeglatosainak-40-szazaleka-biztos-hogy-tonkre-mentFélve kérdezem, de a bulinegyedet újra felhozni a 2019es szintre amúgy is hosszú évek keserves munkaja lesz, nem (ha lesz olyan újra egyáltalán)? Őket is mint a repteret is a turizmus pumpálta fel, egyértelmű hogy a turisták hiányában nekik is más munka után kell nézni.
tegnapi bulinegyedes témához.
Amadeus
Többek között én mint laikus ezért sem értem a nagy tiltakozást a nyitásért, annyi helyet ami pl pesten van a helyi forgalom nem tart el, jórészüknek már a vendéglátás utáni életükön kellene agyalni.
davemayer
Fel fog az a bulinegyed támadni főnixként, ahogy lehet megint utazni. Legfeljebb nem az üzemelteti a kocsmát aki eddig, hanem az, aki nyert a covid alatt és felvásárolta tőle. Hogy ez jó vagy sem, nem tudom, nem vagyok otthon romkocsma üzemeltető körökben. 😀 Csak azt látom, hogy "hungarikum" lett belőle, innentől mindig lesz piaca.
peterk2005
A kisebb éttermek, streetfoodok, klasszik kocsmák nagy része zár be és megy csődbe, nem a nagy helyek, a romkocsmák.
Sobri Jóska
(Ezek egyébként miért zárnak be? Mármint végleg? Nem lesz kereslet a covid után? Az világos, hogy sok jelenlegi tulaj belebukik, de miért nem lép a helyébe valaki majd? Csak a kereslet hiány lehet az oka, nem?)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Én sem. Csak arra utaltam, hogy a "középkorból zárkóztatta fel" időnként csak úgy látszik. Kádár sem tette egyébként. Nem az ő érdeme, hogy éppen az ő idejében történt meg Kelet-Európában az iparosodás. Franco és Salazar sem ők maguk csinálták a felzárkózást (nem is nevezném annak, inkább társadalmi átalakulásnak), hanem ők is éppen olyan időkben voltak hatalmon, amikor az országuk átment ezen a folyamaton. (Igen, lehetett volna rosszabb is. Ez még nem ad felmentést.)Őket se hasonlítanám Hitlerhez.Azért Franco vagy Salazar kb. a középkorból zárkóztatta fel 35 év alatt a jelenbe országukat, megúszva még a 2.vh-t is, őket azért eléggé komcsi túlzás a németekhez hasonlítani.Kádár is. Ceaucescu is.
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska

több mint 4 éve
A romkocsmákat bezárták, és újranyitnak változatlan tulajdonosi körrel, amikor lehet.Menj fel a youtube-ra, és írd be "visiting Hungary" vagy "visiting Budapest". A videók fele legalább a romkocsmákkal kezdi és végzi.444.hu/2021/02/04/niedermuller-a-bulinegyed-vendeglatosainak-40-szazaleka-biztos-hogy-tonkre-mentFélve kérdezem, de a bulinegyedet újra felhozni a 2019es szintre amúgy is hosszú évek keserves munkaja lesz, nem (ha lesz olyan újra egyáltalán)? Őket is mint a repteret is a turizmus pumpálta fel, egyértelmű hogy a turisták hiányában nekik is más munka után kell nézni.
Amadeus
Többek között én mint laikus ezért sem értem a nagy tiltakozást a nyitásért, annyi helyet ami pl pesten van a helyi forgalom nem tart el, jórészüknek már a vendéglátás utáni életükön kellene agyalni.
davemayer
Fel fog az a bulinegyed támadni főnixként, ahogy lehet megint utazni. Legfeljebb nem az üzemelteti a kocsmát aki eddig, hanem az, aki nyert a covid alatt és felvásárolta tőle. Hogy ez jó vagy sem, nem tudom, nem vagyok otthon romkocsma üzemeltető körökben. 😀 Csak azt látom, hogy "hungarikum" lett belőle, innentől mindig lesz piaca.
peterk2005
A kisebb éttermek, streetfoodok, klasszik kocsmák nagy része zár be és megy csődbe, nem a nagy helyek, a romkocsmák.
több mint 4 éve
Szász János esete nálatok nem verte ki a biztosítékot? Mert nálam nagyon:
„Sosem fogom elfelejteni ezeknek az embereknek, hogy betörtek a gyerekem hálószobájába stukkerrel”
telex.hu/belfold/2021/02/05/szasz-janos-rendorseg-intezkedes
"Házkutatás? Megáll az eszem! Ő és az operatőre ott voltak velünk a huszonhat órás műtét alatt, végigszenvedték ők is azt a borzalmasan nehéz huszonhat órát, és az utána következő napokat. Nagyon örültünk, hogy vállalta a felkérésünket arra, hogy filmet készítsen a műtétről."
index.hu/kultur/2021/02/05/reggel-ota-hazkutatast-tartanak-szasz-janosnal/
nagylaza
Nem ő települt haza külföldről, és nácizta le az egész országot?
Akkor végülis most örülhet, hogy igaza lett, nem?
De én úgy tudom, hogy ez nem politikai sztori, hanem valami orvosbárónak lépett a tyúkszemére.
Sose szerencsés más zsebében turkálni, vagy legalábbis nem meglepő, ha közben rácsapnak a kezére.
több mint 4 éve
Menj fel a youtube-ra, és írd be "visiting Hungary" vagy "visiting Budapest". A videók fele legalább a romkocsmákkal kezdi és végzi.444.hu/2021/02/04/niedermuller-a-bulinegyed-vendeglatosainak-40-szazaleka-biztos-hogy-tonkre-mentFélve kérdezem, de a bulinegyedet újra felhozni a 2019es szintre amúgy is hosszú évek keserves munkaja lesz, nem (ha lesz olyan újra egyáltalán)? Őket is mint a repteret is a turizmus pumpálta fel, egyértelmű hogy a turisták hiányában nekik is más munka után kell nézni.
Amadeus
davemayer

több mint 4 éve
Őket se hasonlítanám Hitlerhez.Azért Franco vagy Salazar kb. a középkorból zárkóztatta fel 35 év alatt a jelenbe országukat, megúszva még a 2.vh-t is, őket azért eléggé komcsi túlzás a németekhez hasonlítani.Kádár is. Ceaucescu is.
Sobri Jóska
peterk2005
több mint 4 éve
Azért Franco vagy Salazar kb. a középkorból zárkóztatta fel 35 év alatt a jelenbe országukat, megúszva még a 2.vh-t is, őket azért eléggé komcsi túlzás a németekhez hasonlítani.Kádár is. Ceaucescu is.
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Persze, ez sem érdektelen:"Indoklás nélkül lemondott a Nemzeti Választási Bizottság elnöke"
infostart.hu/belfold/2021/02/05/indoklas-nelkul-lemondott-a-nemzeti-valasztasi-bizottsag-elnoke
több mint 4 éve
Szász János esete nálatok nem verte ki a biztosítékot? Mert nálam nagyon:„Sosem fogom elfelejteni ezeknek az embereknek, hogy betörtek a gyerekem hálószobájába stukkerrel”
telex.hu/belfold/2021/02/05/szasz-janos-rendorseg-intezkedes
"Házkutatás? Megáll az eszem! Ő és az operatőre ott voltak velünk a huszonhat órás műtét alatt, végigszenvedték ők is azt a borzalmasan nehéz huszonhat órát, és az utána következő napokat. Nagyon örültünk, hogy vállalta a felkérésünket arra, hogy filmet készítsen a műtétről."
index.hu/kultur/2021/02/05/reggel-ota-hazkutatast-tartanak-szasz-janosnal/
több mint 4 éve
Ezzel egy Jax-drukkernek nem mondasz újat.neem téged ver el a világegyetem 😎deklarálsz itt ijen dógokatMárhogy nem nyer a mosékkoalíció?
mikor
Sobri:Világegyetem
0:2
nagy verés lesz...
sutianap
Nem bánom ha ezt nem találom el.
Sobri Jóska
sutianap
több mint 4 éve
neem téged ver el a világegyetem 😎deklarálsz itt ijen dógokatMárhogy nem nyer a mosékkoalíció?
mikor
nagy verés lesz...
sutianap
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
deklarálsz itt ijen dógokatMárhogy nem nyer a mosékkoalíció?
mikor
nagy verés lesz...
sutianap
több mint 4 éve
deklarálsz itt ijen dógokatA jövőről csak prognózis lehet, bizonyítás nem.Ne feltételezz kérlek, bizonyítsd, hogy az és úgy fog megtörténni ahogy te mondod. Ha nem tudod, akkor meg maximum jóslás, hogy melyikünk tart dunaföldvár felé. Lehet éppen te kiabálsz böde dani hátsó kertjéből, hogy odaértél. Oda, csak szar városba.Azért egy váltás az kétkomponensű definíció szerint.Úgy vélem, hogy 12 éven keresztül még nem volt hatalmon autoriter rendszer mióta én élek. Szóval a következő görényeket még ráérünk megutálni, egyelőre csak azt lehet aki kormányon van.És úgy véled a következő kormányzat alatt nem így lesz?Szerintem is. Nem anyagiakban kell(ene) mindent mérni, egyszerűen a léleknek tenne jót. Rengeteg embert irritál a pofájába tolt központisított lopás, az, hogy befektetett munka nélkül tehetségtelen senkik élnek és viselkednek kiskirályként csak azért mert most éppen a nyílt, legális szabad rablás idejét éljük. Azt, hogy a 90es években történt "feltőkésítéskor" a megfelelő fasz felé forduló szopós kurvák vagyona az orbán kormány alatt megsokszorozódott, azok gecisszájú porontyai felcseperedésével még több herceg garázdálkodik az utakon és mindezt akarva akaratlanul az emberek pofájába tolják. Köztörvényes bűnőzők osztják arrogánsan az észt a tévéből, az egész ner azt kommunikálja, hogy aki belekurvult vagy született a rendszerbe az alanyi jogon egyenlőbb az egyenlőbbeknél, eközben meg mindennap cinikusan beleröhögnek az átlagember pofájába....Rengeteg embernek!Ez igaz, el tudom ismerni.Az ellenzéknek.A NER bennünk van, a magyar társadalom és valahol öntudat része, minden “okosba megoldásával”, makacsságával és olykor megdöbbentő sikerességével. Orbán nem megteremtette ezt, hanem feltárta és kihasználta.A kérdésem: miért kéne változás?
Ahhoz, hogy itt változás legyen sokkal mélyebb, komplexebb, szociokulturális hatásra lesz szüksèg.
Amadeus
Ez nem egy ránkoktrojált viselkedésforma, ez jön elő a magyar hüllőagyból, ősösztönből, ez nekünk a komfortos, az átlátható, kezelhető működés, ebben vagyunk otthon, ebben nem vagyunk elveszettek, ez adja az összetartozás nyájélményet, az otthon langymelegét.
Miért kéne ezen változtatni?
Mi a primér vagy távlati haszna? Ha van egyáltalán...
és ha létezne egyáltalán ellenzék itthon, akkor az ilyen ügyekből kellene hatalmas botrányt kreálniDe miért kellene?
r.baggio
Hogy egy profi, kalkulálható, autoriter maffiaállam helyett jöjjön egy dilettáns, kaotikus balfaszkodás (lásd Göd), ahol a nagykutyák ugyanúgy tudnak a zavarosban halászni ("nagy zajban lehet igazán lopni"), az átlagember meg ugyanúgy rábaszik, csak még nagyobb a bizonytalansági tényező?
Te őszintén azt gondolod, hogy a meglévő, jelenlegi magyar ellenzéknek a világon bármit is "kellene" csinálnia?
Ez a vágyad vagy reményed, ezt szeretnéd, hogy ez az ellenzék legyen a kormányzat?
Szerinted -őszintén- kinek lenne attól jobb?
Sobri Jóska
samu09
És közülünk, népemberek közül?
Sobri Jóska
Toca
Ha csak ezt nem kéne mindennap megélni már attól sokkal jobb lenne
peach
"Hány éves vagy te herceg? És még hiszel a mesékben?"
Sobri Jóska
Amúgy a feltett kérdésre irreleváns válasz, hogy mi lesz majd, azt kérdezted most miért lenne jobb egy váltás. Leírtam.
peach
Valamit valamire váltasz.
Ezért váltás, nem elküldés vagy kirúgás.
Ez az a pont, ahol két malomban örölünk -bár maradva Markosnál: Én nem dolgozok!-, te megállsz ott, hogy "Orbánék hess a picsába!", én meg egyben nézem azzal, ami utána jön.
Ez a tipikus hibás logika, hogy "akkor kell azzal foglalkozni, hogy hogy kelünk át a folyón, ha odaértünk".
És hihetetlen, de elég magas beosztású vezetőktől is hallottam ezt a munkahipotézist...
Pedig elég könnyen belátható ezen logika hibája, ha elképzeled mondjuk a Dunát, mint elérendő folyót, Simontornyát, mint kiindulópontot, és azt, hogy mennyire nem mindegy, hogy Dunaföldvárt vagy Madocsát célzod meg eleve.
Azért hidd el, jobb előre gondolkodni.
Sobri Jóska
peach
Sajnálom, hogy nem ment át a példám üzenete.
Nekem megfelel a jövőben is Orbán, ti akarjátok lecserélni egy szerintetek jobbra.
Szerintem ilyen nincs, ismerve a valóban számbavehető lehetőségeket. (Se Kossuth se Mátyás király de még Karácsony Gergely se lesz ellenzéki miniszterelnökjelölt.)
Jelenlegi tudásom szerint ez Dobrev Klára lesz.
Orbántól tudjuk mire számíthatunk, majd kiderül, hogy Dobrev (vagy bárki más 22-től) mennyiben jobb. Szerintem rosszabb lesz, de tény, hogy nem személyesen nekem (gondolom neked sem), hanem országszinten globálisan.
Sobri Jóska
mikor
nagy verés lesz...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
a kommentek "bíztatók"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
A jövőről csak prognózis lehet, bizonyítás nem.Ne feltételezz kérlek, bizonyítsd, hogy az és úgy fog megtörténni ahogy te mondod. Ha nem tudod, akkor meg maximum jóslás, hogy melyikünk tart dunaföldvár felé. Lehet éppen te kiabálsz böde dani hátsó kertjéből, hogy odaértél. Oda, csak szar városba.Azért egy váltás az kétkomponensű definíció szerint.Úgy vélem, hogy 12 éven keresztül még nem volt hatalmon autoriter rendszer mióta én élek. Szóval a következő görényeket még ráérünk megutálni, egyelőre csak azt lehet aki kormányon van.És úgy véled a következő kormányzat alatt nem így lesz?Szerintem is. Nem anyagiakban kell(ene) mindent mérni, egyszerűen a léleknek tenne jót. Rengeteg embert irritál a pofájába tolt központisított lopás, az, hogy befektetett munka nélkül tehetségtelen senkik élnek és viselkednek kiskirályként csak azért mert most éppen a nyílt, legális szabad rablás idejét éljük. Azt, hogy a 90es években történt "feltőkésítéskor" a megfelelő fasz felé forduló szopós kurvák vagyona az orbán kormány alatt megsokszorozódott, azok gecisszájú porontyai felcseperedésével még több herceg garázdálkodik az utakon és mindezt akarva akaratlanul az emberek pofájába tolják. Köztörvényes bűnőzők osztják arrogánsan az észt a tévéből, az egész ner azt kommunikálja, hogy aki belekurvult vagy született a rendszerbe az alanyi jogon egyenlőbb az egyenlőbbeknél, eközben meg mindennap cinikusan beleröhögnek az átlagember pofájába....Rengeteg embernek!Ez igaz, el tudom ismerni.Az ellenzéknek.A NER bennünk van, a magyar társadalom és valahol öntudat része, minden “okosba megoldásával”, makacsságával és olykor megdöbbentő sikerességével. Orbán nem megteremtette ezt, hanem feltárta és kihasználta.A kérdésem: miért kéne változás?
Ahhoz, hogy itt változás legyen sokkal mélyebb, komplexebb, szociokulturális hatásra lesz szüksèg.
Amadeus
Ez nem egy ránkoktrojált viselkedésforma, ez jön elő a magyar hüllőagyból, ősösztönből, ez nekünk a komfortos, az átlátható, kezelhető működés, ebben vagyunk otthon, ebben nem vagyunk elveszettek, ez adja az összetartozás nyájélményet, az otthon langymelegét.
és ha létezne egyáltalán ellenzék itthon, akkor az ilyen ügyekből kellene hatalmas botrányt kreálniDe miért kellene?
r.baggio
Hogy egy profi, kalkulálható, autoriter maffiaállam helyett jöjjön egy dilettáns, kaotikus balfaszkodás (lásd Göd), ahol a nagykutyák ugyanúgy tudnak a zavarosban halászni ("nagy zajban lehet igazán lopni"), az átlagember meg ugyanúgy rábaszik, csak még nagyobb a bizonytalansági tényező?
Te őszintén azt gondolod, hogy a meglévő, jelenlegi magyar ellenzéknek a világon bármit is "kellene" csinálnia?
Ez a vágyad vagy reményed, ezt szeretnéd, hogy ez az ellenzék legyen a kormányzat?
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
Toca
peach
Sobri Jóska
Amúgy a feltett kérdésre irreleváns válasz, hogy mi lesz majd, azt kérdezted most miért lenne jobb egy váltás. Leírtam.
peach
Ez az a pont, ahol két malomban örölünk -bár maradva Markosnál: Én nem dolgozok!-, te megállsz ott, hogy "Orbánék hess a picsába!", én meg egyben nézem azzal, ami utána jön.
Ez a tipikus hibás logika, hogy "akkor kell azzal foglalkozni, hogy hogy kelünk át a folyón, ha odaértünk".
És hihetetlen, de elég magas beosztású vezetőktől is hallottam ezt a munkahipotézist...
Pedig elég könnyen belátható ezen logika hibája, ha elképzeled mondjuk a Dunát, mint elérendő folyót, Simontornyát, mint kiindulópontot, és azt, hogy mennyire nem mindegy, hogy Dunaföldvárt vagy Madocsát célzod meg eleve.
Sobri Jóska
peach
Sajnálom, hogy nem ment át a példám üzenete.
Nekem megfelel a jövőben is Orbán, ti akarjátok lecserélni egy szerintetek jobbra.
Szerintem ilyen nincs, ismerve a valóban számbavehető lehetőségeket. (Se Kossuth se Mátyás király de még Karácsony Gergely se lesz ellenzéki miniszterelnökjelölt.)
Jelenlegi tudásom szerint ez Dobrev Klára lesz.
Orbántól tudjuk mire számíthatunk, majd kiderül, hogy Dobrev (vagy bárki más 22-től) mennyiben jobb. Szerintem rosszabb lesz, de tény, hogy nem személyesen nekem (gondolom neked sem), hanem országszinten globálisan.
több mint 4 éve
Ne feltételezz kérlek, bizonyítsd, hogy az és úgy fog megtörténni ahogy te mondod. Ha nem tudod, akkor meg maximum jóslás, hogy melyikünk tart dunaföldvár felé. Lehet éppen te kiabálsz böde dani hátsó kertjéből, hogy odaértél. Oda, csak szar városba.Azért egy váltás az kétkomponensű definíció szerint.Úgy vélem, hogy 12 éven keresztül még nem volt hatalmon autoriter rendszer mióta én élek. Szóval a következő görényeket még ráérünk megutálni, egyelőre csak azt lehet aki kormányon van.És úgy véled a következő kormányzat alatt nem így lesz?Szerintem is. Nem anyagiakban kell(ene) mindent mérni, egyszerűen a léleknek tenne jót. Rengeteg embert irritál a pofájába tolt központisított lopás, az, hogy befektetett munka nélkül tehetségtelen senkik élnek és viselkednek kiskirályként csak azért mert most éppen a nyílt, legális szabad rablás idejét éljük. Azt, hogy a 90es években történt "feltőkésítéskor" a megfelelő fasz felé forduló szopós kurvák vagyona az orbán kormány alatt megsokszorozódott, azok gecisszájú porontyai felcseperedésével még több herceg garázdálkodik az utakon és mindezt akarva akaratlanul az emberek pofájába tolják. Köztörvényes bűnőzők osztják arrogánsan az észt a tévéből, az egész ner azt kommunikálja, hogy aki belekurvult vagy született a rendszerbe az alanyi jogon egyenlőbb az egyenlőbbeknél, eközben meg mindennap cinikusan beleröhögnek az átlagember pofájába....Rengeteg embernek!Ez igaz, el tudom ismerni.Az ellenzéknek.A NER bennünk van, a magyar társadalom és valahol öntudat része, minden “okosba megoldásával”, makacsságával és olykor megdöbbentő sikerességével. Orbán nem megteremtette ezt, hanem feltárta és kihasználta.A kérdésem: miért kéne változás?
Amadeus
r.baggio
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
Toca
peach
Sobri Jóska
peach
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Ez a tipikus hibás logika, hogy "akkor kell azzal foglalkozni, hogy hogy kelünk át a folyón, ha odaértünk".www.youtube.com/watch?v=wELAtDTaqnw&ab_channel=kaiokensan
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Azért egy váltás az kétkomponensű definíció szerint.Úgy vélem, hogy 12 éven keresztül még nem volt hatalmon autoriter rendszer mióta én élek. Szóval a következő görényeket még ráérünk megutálni, egyelőre csak azt lehet aki kormányon van.És úgy véled a következő kormányzat alatt nem így lesz?Szerintem is. Nem anyagiakban kell(ene) mindent mérni, egyszerűen a léleknek tenne jót. Rengeteg embert irritál a pofájába tolt központisított lopás, az, hogy befektetett munka nélkül tehetségtelen senkik élnek és viselkednek kiskirályként csak azért mert most éppen a nyílt, legális szabad rablás idejét éljük. Azt, hogy a 90es években történt "feltőkésítéskor" a megfelelő fasz felé forduló szopós kurvák vagyona az orbán kormány alatt megsokszorozódott, azok gecisszájú porontyai felcseperedésével még több herceg garázdálkodik az utakon és mindezt akarva akaratlanul az emberek pofájába tolják. Köztörvényes bűnőzők osztják arrogánsan az észt a tévéből, az egész ner azt kommunikálja, hogy aki belekurvult vagy született a rendszerbe az alanyi jogon egyenlőbb az egyenlőbbeknél, eközben meg mindennap cinikusan beleröhögnek az átlagember pofájába....Rengeteg embernek!Ez igaz, el tudom ismerni.Az ellenzéknek.A NER bennünk van, a magyar társadalom és valahol öntudat része, minden “okosba megoldásával”, makacsságával és olykor megdöbbentő sikerességével. Orbán nem megteremtette ezt, hanem feltárta és kihasználta.A kérdésem: miért kéne változás?
Amadeus
r.baggio
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
Toca
peach
Sobri Jóska
peach
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=903P6LvXF4E&ab_channel=Juh%C3%A1szP%C3%A9ter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Úgy vélem, hogy 12 éven keresztül még nem volt hatalmon autoriter rendszer mióta én élek. Szóval a következő görényeket még ráérünk megutálni, egyelőre csak azt lehet aki kormányon van.És úgy véled a következő kormányzat alatt nem így lesz?Szerintem is. Nem anyagiakban kell(ene) mindent mérni, egyszerűen a léleknek tenne jót. Rengeteg embert irritál a pofájába tolt központisított lopás, az, hogy befektetett munka nélkül tehetségtelen senkik élnek és viselkednek kiskirályként csak azért mert most éppen a nyílt, legális szabad rablás idejét éljük. Azt, hogy a 90es években történt "feltőkésítéskor" a megfelelő fasz felé forduló szopós kurvák vagyona az orbán kormány alatt megsokszorozódott, azok gecisszájú porontyai felcseperedésével még több herceg garázdálkodik az utakon és mindezt akarva akaratlanul az emberek pofájába tolják. Köztörvényes bűnőzők osztják arrogánsan az észt a tévéből, az egész ner azt kommunikálja, hogy aki belekurvult vagy született a rendszerbe az alanyi jogon egyenlőbb az egyenlőbbeknél, eközben meg mindennap cinikusan beleröhögnek az átlagember pofájába....Rengeteg embernek!Ez igaz, el tudom ismerni.Az ellenzéknek.A NER bennünk van, a magyar társadalom és valahol öntudat része, minden “okosba megoldásával”, makacsságával és olykor megdöbbentő sikerességével. Orbán nem megteremtette ezt, hanem feltárta és kihasználta.A kérdésem: miért kéne változás?
Amadeus
r.baggio
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
Toca
peach
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
És úgy véled a következő kormányzat alatt nem így lesz?Szerintem is. Nem anyagiakban kell(ene) mindent mérni, egyszerűen a léleknek tenne jót. Rengeteg embert irritál a pofájába tolt központisított lopás, az, hogy befektetett munka nélkül tehetségtelen senkik élnek és viselkednek kiskirályként csak azért mert most éppen a nyílt, legális szabad rablás idejét éljük. Azt, hogy a 90es években történt "feltőkésítéskor" a megfelelő fasz felé forduló szopós kurvák vagyona az orbán kormány alatt megsokszorozódott, azok gecisszájú porontyai felcseperedésével még több herceg garázdálkodik az utakon és mindezt akarva akaratlanul az emberek pofájába tolják. Köztörvényes bűnőzők osztják arrogánsan az észt a tévéből, az egész ner azt kommunikálja, hogy aki belekurvult vagy született a rendszerbe az alanyi jogon egyenlőbb az egyenlőbbeknél, eközben meg mindennap cinikusan beleröhögnek az átlagember pofájába....Rengeteg embernek!Ez igaz, el tudom ismerni.Az ellenzéknek.A NER bennünk van, a magyar társadalom és valahol öntudat része, minden “okosba megoldásával”, makacsságával és olykor megdöbbentő sikerességével. Orbán nem megteremtette ezt, hanem feltárta és kihasználta.A kérdésem: miért kéne változás?
Amadeus
r.baggio
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
Toca
peach
több mint 4 éve
Más. Nyilván teljesen véletlen:"Meghalt a Navalnijt mérgezése után kezelő orosz orvos"
24.hu/kulfold/2021/02/05/navalnij-mergezes-orvos-meghalt-szergej-maximisin-omszk/
több mint 4 éve
Egyszerű nem kell feltalálni semmit.Igen, nálam így van.Ez szubjektív. Nem tudsz egyértelműen megállapítást adni hogy jó vagy nem jó. Amúgy nem hat közvetlenül az életedre az aktuális kormányzat tevékenysége úgyhogy ha most jó neked akkor mindegy ki van kormányon akkor is jó lesz.Ez igaz, el tudom ismerni.Az ellenzéknek.A NER bennünk van, a magyar társadalom és valahol öntudat része, minden “okosba megoldásával”, makacsságával és olykor megdöbbentő sikerességével. Orbán nem megteremtette ezt, hanem feltárta és kihasználta.A kérdésem: miért kéne változás?
Amadeus
r.baggio
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
samu09
Ezért kérdezem, hogy kinek lesz jobb egy Dobrev-kormány, mint a mostani?
Sobri Jóska
Ha adót és járulékokat csökkentenek akkor a lakosság nagy részének.
Ha csak feleannyit lopnak ,mint ezek akkor meg is van rá a keret.
Btw nekem nincsenek nagy igényeim. Ha nem tolnak a pofámba valami plakátot valamilyen szent küldetésükről nekem az is elég.
több mint 4 éve
telex.hu/gazdasag/2021/02/05/az-allam-varatlanul-beszantja-a-teljes-hazai-kozbeszerzesi-piacotJó reggelt!