Politika
69 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez egyébént egy régi problémája a rendszernek. Ugyanis bármilyen hihetetlen de az államkassza kampánycélú felhasználását csíráiban az első Orbán kormány kezdte (Ezüsthajó, Országimázs központ) aztán ugrott egy-két nagyságrendet , és a Gyurcsány - kormány jött (durván 100 milliárdot toltak el “kormányprogram ismertetésére” meg hasonló finomságokra, Cafe PR Kft. ha mond még valakinek valamit) az azért mai áron is szép összeg.hát ja. csak a pártoknak akkora a költségvetésük, amit összekaparnak, a fidesz kasszáját meg úgy hívják, hogy Államkincstár. kicsit nagyobb a nagyságrend.Minden párt pakkra pontosan annyit költ amennyi az állami kampánytámogatás 😊 egy forinttal se többet.Plusz a social medias kampány nem számít a koltesekbe mintha az ingyen lenne ugye? Van még vmi érv amit elfelejtettem?Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?Az nem kampány. Az közérdekű tájékoztatás 😉 😂
Janek
MC12
csebi
MC12
slowmotion
Nyilván a második Orbán rezsim köszönte szépen és a kétharmaddal újra emelte a tétet és nagyságrendekkel felülmúlta minden téren az előző rendszert ebben is, de nem kellett messzire menni a példákért. Logikus következmény volt, hiszen működött.
Egyébként ez olyan sajátosan kelet-európai dolog lehet, mert itt volt egy amerikai barátom pár éve és nagyon nehezen akart megérteni, hogy nálunk miért költhet ekkora összegeket a kormányzat önpromóra - adófizetői pénzből? 😊 és ezen hogy nincs kibukva mindenki és perelik be a kormányt stb. Stb. Mondtam is neki, hogy nagyon furán gondolkodnak az amerikaiak….
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
😀Ez a komment sem lenne autentikus hibátlan helyesírással amúgy.
Tudom-tudom, a másik oldalon is vannak hasonló nyelvészek, de ez nagyon ott van....
Klaci79
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
A labda kerek, a mérkőzés (kampány) 90 percig (49 napig) tart és pálya mindenkinek ugyanakkora.És 0-0rol indul a küzdelem.Minden párt pakkra pontosan annyit költ amennyi az állami kampánytámogatás 😊 egy forinttal se többet.Plusz a social medias kampány nem számít a koltesekbe mintha az ingyen lenne ugye? Van még vmi érv amit elfelejtettem?Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?Az nem kampány. Az közérdekű tájékoztatás 😉 😂
Janek
MC12
csebi
MC12
csebi
több mint 4 éve
És 0-0rol indul a küzdelem.Minden párt pakkra pontosan annyit költ amennyi az állami kampánytámogatás 😊 egy forinttal se többet.Plusz a social medias kampány nem számít a koltesekbe mintha az ingyen lenne ugye? Van még vmi érv amit elfelejtettem?Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?Az nem kampány. Az közérdekű tájékoztatás 😉 😂
Janek
MC12
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
YT-n csak szőnyegbombázni lehet. Nincs eszköz a hirdetési fiókban szegmentálni. Nyilván a YT-nak van valami belső szegmentálása, amit nem hoz nyilvánosságra, de erre nincs hatása a hirdetőknek.Faszság, mert nálam nem így működik! Az hbo go is megy a samsung tévén, ha nálad nem így van, akkor biztos te vagy a béna! Hogy a komment eredetileg arról szólt, hogy a miniferis hirdetésekkel kapcsolatos videónál is feldobta a miniferis hirdetést, azt hagyjuk is, hiszen amiről nem veszünk tudomást, az nem is létezik.a youtube algoritmus fos, vagy leszarják hogy egy téma direktbe ellenmegy annak a reklámmal
Fungus, véletlenül nem maradtál bejelentkezve a Sobris nickeddel?
r.baggio
vagy a hírdető direkt kéri hogy mutassák az ellentábornak is
sűrűn felhozom, de az antimlm videóknál ez rendszeres hogy akár annak az mlm-nek megy a reklámja amit épp darabokra szednek a videóban
(vagy azért mert a termék szar vagy azért mert az emberek 95%a kevesebb mint 0-t keres vele)
és a kommentekben ez rendszeresen előkerül
én sem értem amúgy hogy ez kinek és miért jó, na jó az alphabetnek jó mert sokan látják és így többet kérhet 😊
Negritis

több mint 4 éve
hát ja. csak a pártoknak akkora a költségvetésük, amit összekaparnak, a fidesz kasszáját meg úgy hívják, hogy Államkincstár. kicsit nagyobb a nagyságrend.Minden párt pakkra pontosan annyit költ amennyi az állami kampánytámogatás 😊 egy forinttal se többet.Plusz a social medias kampány nem számít a koltesekbe mintha az ingyen lenne ugye? Van még vmi érv amit elfelejtettem?Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?Az nem kampány. Az közérdekű tájékoztatás 😉 😂
Janek
MC12
csebi
MC12
több mint 4 éve
Minden párt pakkra pontosan annyit költ amennyi az állami kampánytámogatás 😊 egy forinttal se többet.Plusz a social medias kampány nem számít a koltesekbe mintha az ingyen lenne ugye? Van még vmi érv amit elfelejtettem?Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?Az nem kampány. Az közérdekű tájékoztatás 😉 😂
Janek
MC12
csebi
több mint 4 éve
Plusz a social medias kampány nem számít a koltesekbe mintha az ingyen lenne ugye? Van még vmi érv amit elfelejtettem?Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?Az nem kampány. Az közérdekű tájékoztatás 😉 😂
Janek
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az is egy válasz…kussolok. 😀Igen de ennek mi köze a kérdéshez meg a válaszhoz?Te a Holdról jöttél?Az egy párt.Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?vaze.....az "ellenzék" majd egy éve tolja a kontentet. Adóforintokból. Mert abból gazdákodnak ők is. Választási időszakban nyíltan kampányolni? Felháborító.
Janek
Fungus
Vagy több.
A fidesz is az.
A magyar kormánynak nem dolga a kampány.
Bökd már ide mennyi pénzt kap a költségvetésből majd egy évre kampányra. Majd tedd oda a fidesz majd a magyar kormány összegeit is.
Köszi király vagy!
Janek
Fungus
Janek
Fungus
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
kussolok. 😀Igen de ennek mi köze a kérdéshez meg a válaszhoz?Te a Holdról jöttél?Az egy párt.Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?vaze.....az "ellenzék" majd egy éve tolja a kontentet. Adóforintokból. Mert abból gazdákodnak ők is. Választási időszakban nyíltan kampányolni? Felháborító.
Janek
Fungus
Vagy több.
A fidesz is az.
Bökd már ide mennyi pénzt kap a költségvetésből majd egy évre kampányra. Majd tedd oda a fidesz majd a magyar kormány összegeit is.
Köszi király vagy!
Janek
Fungus
Janek
több mint 4 éve
látom ...kussolok 😀"Fungus, véletlenül nem maradtál bejelentkezve a Sobris nickeddel?"és ezt miért nem a megfelelő helyre írod ?? 😒
NEM. Sobrival sem ismerjük egymást személyesen. Két különböző személy, s identitás vagyunk. Megvan a tiszteletem iránta, de kikérek magamnak ilyen feltételezéseket.
Fungus
Negritis
Fungus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
kussolok 😀"Fungus, véletlenül nem maradtál bejelentkezve a Sobris nickeddel?"és ezt miért nem a megfelelő helyre írod ?? 😒
NEM. Sobrival sem ismerjük egymást személyesen. Két különböző személy, s identitás vagyunk. Megvan a tiszteletem iránta, de kikérek magamnak ilyen feltételezéseket.
Fungus
Negritis
több mint 4 éve
Igen de ennek mi köze a kérdéshez meg a válaszhoz?Te a Holdról jöttél?Az egy párt.Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?vaze.....az "ellenzék" majd egy éve tolja a kontentet. Adóforintokból. Mert abból gazdákodnak ők is. Választási időszakban nyíltan kampányolni? Felháborító.
Janek
Fungus
Vagy több.
A fidesz is az.
Köszi király vagy!
Janek
Fungus
több mint 4 éve
Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?Az nem kampány. Az közérdekű tájékoztatás 😉 😂
Janek
több mint 4 éve
"Fungus, véletlenül nem maradtál bejelentkezve a Sobris nickeddel?"és ezt miért nem a megfelelő helyre írod ?? 😒
Fungus
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem vagy valami szavatartó ember 😊ok...bekussolok 😀
warr_b
több mint 4 éve
Nem vagy valami szavatartó ember 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Te a Holdról jöttél?Az egy párt.Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?vaze.....az "ellenzék" majd egy éve tolja a kontentet. Adóforintokból. Mert abból gazdákodnak ők is. Választási időszakban nyíltan kampányolni? Felháborító.
Janek
Fungus
Vagy több.
A fidesz is az.
Köszi király vagy!
Janek
több mint 4 éve
Az egy párt.Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?vaze.....az "ellenzék" majd egy éve tolja a kontentet. Adóforintokból. Mert abból gazdákodnak ők is. Választási időszakban nyíltan kampányolni? Felháborító.
Janek
Fungus
Vagy több.
A fidesz is az.
Köszi király vagy!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?vaze.....az "ellenzék" majd egy éve tolja a kontentet. Adóforintokból. Mert abból gazdákodnak ők is. Választási időszakban nyíltan kampányolni? Felháborító.
Janek
több mint 4 éve
Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
"Fungus, véletlenül nem maradtál bejelentkezve a Sobris nickeddel?"Faszság, mert nálam nem így működik! Az hbo go is megy a samsung tévén, ha nálad nem így van, akkor biztos te vagy a béna! Hogy a komment eredetileg arról szólt, hogy a miniferis hirdetésekkel kapcsolatos videónál is feldobta a miniferis hirdetést, azt hagyjuk is, hiszen amiről nem veszünk tudomást, az nem is létezik.a youtube algoritmus fos, vagy leszarják hogy egy téma direktbe ellenmegy annak a reklámmal
r.baggio
sűrűn felhozom, de az antimlm videóknál ez rendszeres hogy akár annak az mlm-nek megy a reklámja amit épp darabokra szednek a videóban
(vagy azért mert a termék szar vagy azért mert az emberek 95%a kevesebb mint 0-t keres vele)
én sem értem amúgy hogy ez kinek és miért jó, na jó az alphabetnek jó mert sokan látják és így többet kérhet 😊
Negritis
több mint 4 éve
Faszság, mert nálam nem így működik! Az hbo go is megy a samsung tévén, ha nálad nem így van, akkor biztos te vagy a béna! Hogy a komment eredetileg arról szólt, hogy a miniferis hirdetésekkel kapcsolatos videónál is feldobta a miniferis hirdetést, azt hagyjuk is, hiszen amiről nem veszünk tudomást, az nem is létezik.a youtube algoritmus fos, vagy leszarják hogy egy téma direktbe ellenmegy annak a reklámmal
r.baggio