Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Én most Salzburg környékén élek, de ha Bécsben megnézed a választások eredményét, akkor láthatod, hogy az SPÖ nyert, azaz a szociál demokraták méghozzá elég magas arányban. De mint mondtam, ha a szívemre hallgatok, akkor ilyet egyik kormány se csinálhatna az országa ellen. Sőt nagyban elítélek minden ilyet! És felőlem mehetne az összes menekült oda, ahonnan jött.Azért ez nagyon meredek lenne.Én csak azt mondom, hogy a világon nem minden fehér és fekete. Szeretek minden oldalt megvizsgálni mielőtt elhamarkodott döntést hozok. De profitál belőle? Igen, profitál belőle. Ez tény!Most ez komoly? Lényegében azt súgaltad hogy ez a terror támadás az osztrák kormány tudtával van.Politikai haszonszerzés céljából.Sajnos eléggé azok tudnak lenni. Bécs leginkább. Ott éltem 8 évig, hidd el tudom miről beszélek.Ausztria, mint liberális ország.Ha nagyon szereted az összeesküvés elméleteket akkor itt egy-két pont:Az a merénylő aki nem marad életben, és nem kihallgatható, az lehet bárki, és küldhették bárki. Arról már bármit lehet állítani, mivel vlhogy meghalt, nem lábon lőtt ‘tenorista’. Bárki lehet 😉Ezzel most mit akarsz mondani ?
ozibozi
Rózsa Sándor (betyár)
- Ausztriában nagyon lobbiztak azért, hogy Moria-ból több embert vegyenek be ( kivéve a jelenlegi kormány)
- Ausztriában holnaptól nem lehet majd kimenni este 8 után, de idáig sokan nem vették komolyan
- Ausztriában esett a jelenleg hatalmon lévő kormány népszerűsége
- Ausztria meg volt osztva, eléggé liberálisak az emberek
Véletlen egy ilyen eset? Lehet, én csak pár pontot írtam a sok közül. Most még nem európai szinten osztottam meg gondolatokat... de ott is lehetne írni ilyeneket. De ezt már meghagyom mindenki fantáziájának. 😊
Toto21
LOL.
Amadeus
Toto21
De remélem csak én értelmeztem félre valamit..
Rózsa Sándor (betyár)
Mint mondom én Ausztriában élek most is, szerencse már nem Bécsben. Nem fogok tudni választ adni a kérdésedre, de ne vess el sose valamit, mert valószínűtlennek tűnik. Amíg te magad meg nem győződsz valamiről, addig bármi lehetséges.
Toto21
Én szemékyszerint nem tudom elképzelni
Én is kint éltem vagy is szezonra járok ki dolgozni nem tudom te milyen körökben mozogsz vagy mit csinálsz meg hol de amit leírtál abból én nem érzékeltem semmit Karintiába.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
karintia másAzért ez nagyon meredek lenne.Én csak azt mondom, hogy a világon nem minden fehér és fekete. Szeretek minden oldalt megvizsgálni mielőtt elhamarkodott döntést hozok. De profitál belőle? Igen, profitál belőle. Ez tény!Most ez komoly? Lényegében azt súgaltad hogy ez a terror támadás az osztrák kormány tudtával van.Politikai haszonszerzés céljából.Sajnos eléggé azok tudnak lenni. Bécs leginkább. Ott éltem 8 évig, hidd el tudom miről beszélek.Ausztria, mint liberális ország.Ha nagyon szereted az összeesküvés elméleteket akkor itt egy-két pont:Az a merénylő aki nem marad életben, és nem kihallgatható, az lehet bárki, és küldhették bárki. Arról már bármit lehet állítani, mivel vlhogy meghalt, nem lábon lőtt ‘tenorista’. Bárki lehet 😉Ezzel most mit akarsz mondani ?
ozibozi
Rózsa Sándor (betyár)
- Ausztriában nagyon lobbiztak azért, hogy Moria-ból több embert vegyenek be ( kivéve a jelenlegi kormány)
- Ausztriában holnaptól nem lehet majd kimenni este 8 után, de idáig sokan nem vették komolyan
Véletlen egy ilyen eset? Lehet, én csak pár pontot írtam a sok közül. Most még nem európai szinten osztottam meg gondolatokat... de ott is lehetne írni ilyeneket. De ezt már meghagyom mindenki fantáziájának. 😊
Toto21
LOL.
Amadeus
Toto21
Rózsa Sándor (betyár)
Mint mondom én Ausztriában élek most is, szerencse már nem Bécsben. Nem fogok tudni választ adni a kérdésedre, de ne vess el sose valamit, mert valószínűtlennek tűnik. Amíg te magad meg nem győződsz valamiről, addig bármi lehetséges.
Toto21
Én is kint éltem vagy is szezonra járok ki dolgozni nem tudom te milyen körökben mozogsz vagy mit csinálsz meg hol de amit leírtál abból én nem érzékeltem semmit Karintiába.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Azért ez nagyon meredek lenne.Én csak azt mondom, hogy a világon nem minden fehér és fekete. Szeretek minden oldalt megvizsgálni mielőtt elhamarkodott döntést hozok. De profitál belőle? Igen, profitál belőle. Ez tény!Most ez komoly? Lényegében azt súgaltad hogy ez a terror támadás az osztrák kormány tudtával van.Politikai haszonszerzés céljából.Sajnos eléggé azok tudnak lenni. Bécs leginkább. Ott éltem 8 évig, hidd el tudom miről beszélek.Ausztria, mint liberális ország.Ha nagyon szereted az összeesküvés elméleteket akkor itt egy-két pont:Az a merénylő aki nem marad életben, és nem kihallgatható, az lehet bárki, és küldhették bárki. Arról már bármit lehet állítani, mivel vlhogy meghalt, nem lábon lőtt ‘tenorista’. Bárki lehet 😉Ezzel most mit akarsz mondani ?
ozibozi
Rózsa Sándor (betyár)
Toto21
LOL.
Amadeus
Toto21
Rózsa Sándor (betyár)
Toto21
több mint 5 éve
Én csak azt mondom, hogy a világon nem minden fehér és fekete. Szeretek minden oldalt megvizsgálni mielőtt elhamarkodott döntést hozok. De profitál belőle? Igen, profitál belőle. Ez tény!Most ez komoly? Lényegében azt súgaltad hogy ez a terror támadás az osztrák kormány tudtával van.Politikai haszonszerzés céljából.Sajnos eléggé azok tudnak lenni. Bécs leginkább. Ott éltem 8 évig, hidd el tudom miről beszélek.Ausztria, mint liberális ország.Ha nagyon szereted az összeesküvés elméleteket akkor itt egy-két pont:Az a merénylő aki nem marad életben, és nem kihallgatható, az lehet bárki, és küldhették bárki. Arról már bármit lehet állítani, mivel vlhogy meghalt, nem lábon lőtt ‘tenorista’. Bárki lehet 😉Ezzel most mit akarsz mondani ?
ozibozi
Rózsa Sándor (betyár)
Toto21
LOL.
Amadeus
Toto21
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most ez komoly? Lényegében azt súgaltad hogy ez a terror támadás az osztrák kormány tudtával van.Politikai haszonszerzés céljából.Sajnos eléggé azok tudnak lenni. Bécs leginkább. Ott éltem 8 évig, hidd el tudom miről beszélek.Ausztria, mint liberális ország.Ha nagyon szereted az összeesküvés elméleteket akkor itt egy-két pont:Az a merénylő aki nem marad életben, és nem kihallgatható, az lehet bárki, és küldhették bárki. Arról már bármit lehet állítani, mivel vlhogy meghalt, nem lábon lőtt ‘tenorista’. Bárki lehet 😉Ezzel most mit akarsz mondani ?
ozibozi
Rózsa Sándor (betyár)
Toto21
LOL.
Amadeus
Toto21
több mint 5 éve
Sajnos eléggé azok tudnak lenni. Bécs leginkább. Ott éltem 8 évig, hidd el tudom miről beszélek.Ausztria, mint liberális ország.Ha nagyon szereted az összeesküvés elméleteket akkor itt egy-két pont:Az a merénylő aki nem marad életben, és nem kihallgatható, az lehet bárki, és küldhették bárki. Arról már bármit lehet állítani, mivel vlhogy meghalt, nem lábon lőtt ‘tenorista’. Bárki lehet 😉Ezzel most mit akarsz mondani ?
ozibozi
Rózsa Sándor (betyár)
Toto21
LOL.
Amadeus
több mint 5 éve
Há de nyert Eurocsíziót a Koncsíta is a szakállávalAusztria, mint liberális ország.Ha nagyon szereted az összeesküvés elméleteket akkor itt egy-két pont:Az a merénylő aki nem marad életben, és nem kihallgatható, az lehet bárki, és küldhették bárki. Arról már bármit lehet állítani, mivel vlhogy meghalt, nem lábon lőtt ‘tenorista’. Bárki lehet 😉Ezzel most mit akarsz mondani ?
ozibozi
Rózsa Sándor (betyár)
Toto21
LOL.
Amadeus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ausztria, mint liberális ország.Ha nagyon szereted az összeesküvés elméleteket akkor itt egy-két pont:Az a merénylő aki nem marad életben, és nem kihallgatható, az lehet bárki, és küldhették bárki. Arról már bármit lehet állítani, mivel vlhogy meghalt, nem lábon lőtt ‘tenorista’. Bárki lehet 😉Ezzel most mit akarsz mondani ?
ozibozi
Rózsa Sándor (betyár)
Toto21
LOL.
több mint 5 éve
Oké és az nyilvános lesz?!, vagy majd leadnak egy dokumentumot, hogy szerintük mit mondtak az elkövetők és ez alapján, mondjuk milyen helyeket vizsgálhatnak ki, amit idáig nem tehettek volna... Vagy milyen törvény jöhet, amit idáig nehezen fogadtak volna el.A rendőrök egy halott terroristák erősítettek meg, 4 emberről van felvétel ahogy elkapják, szóval lesznek itt kihallgatások.Ha nagyon szereted az összeesküvés elméleteket akkor itt egy-két pont:Az a merénylő aki nem marad életben, és nem kihallgatható, az lehet bárki, és küldhették bárki. Arról már bármit lehet állítani, mivel vlhogy meghalt, nem lábon lőtt ‘tenorista’. Bárki lehet 😉Ezzel most mit akarsz mondani ?
ozibozi
Rózsa Sándor (betyár)
Toto21
Heisman
Az embereket nem szabad kényszeríteni, hogy feladják a szabadságukat, maguk kell, hogy döntsenek mellette... Szerintem ez mindent elmond
több mint 5 éve
A rendőrök egy halott terroristák erősítettek meg, 4 emberről van felvétel ahogy elkapják, szóval lesznek itt kihallgatások.Ha nagyon szereted az összeesküvés elméleteket akkor itt egy-két pont:Az a merénylő aki nem marad életben, és nem kihallgatható, az lehet bárki, és küldhették bárki. Arról már bármit lehet állítani, mivel vlhogy meghalt, nem lábon lőtt ‘tenorista’. Bárki lehet 😉Ezzel most mit akarsz mondani ?
ozibozi
Rózsa Sándor (betyár)
Toto21
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Ha nagyon szereted az összeesküvés elméleteket akkor itt egy-két pont:Az a merénylő aki nem marad életben, és nem kihallgatható, az lehet bárki, és küldhették bárki. Arról már bármit lehet állítani, mivel vlhogy meghalt, nem lábon lőtt ‘tenorista’. Bárki lehet 😉Ezzel most mit akarsz mondani ?
ozibozi
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Semmit
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az a merénylő aki nem marad életben, és nem kihallgatható, az lehet bárki, és küldhették bárki. Arról már bármit lehet állítani, mivel vlhogy meghalt, nem lábon lőtt ‘tenorista’. Bárki lehet 😉Ezzel most mit akarsz mondani ?
ozibozi
több mint 5 éve
Twitter összefoglaló az eseményekről : hiába kérte a rendőrség hogy ne posztoljanak semmit, a mai világban fosnak bele az emberekTobb fegyveres elkoveto, 6 helyen volt lovoldozes. A beke vallasa.Terrortámadás van Bécsben, nem tudom melyik a jó topic ezért ide írom.24.hu/kulfold/2020/11/02/lovoldozes-volt-becs-belvarosaban/
Nyugodjanak békében az áldozatok és a rendőr akit tűzharcban lelőttek a büdös gecik. Ők remélhetőleg ha létezik a saját elképzelésük szerinti mennybe jutnak.
Az elkövetők meg égnek a pokol tüzén ahol seggbekúrják őket mind a 100 szűz férfi.
Twitteren van egy kép ahol egy meghalt támadó szerepel, azt viszont jó látni.
Heisman
Ez mi bazdmeg ??????
Egy karabélyal .........
Hihetetlen
Mocskos arab gecik
index.hu/kulfold/2020/11/02/becs_terrorizmus_2020_video/
Ezt nem hiszem el
Rózsa Sándor (betyár)
Nyugodjanak bekeben az aldozatok.
CONFIRMED at the moment:
— POLIZEI WIEN (@LPDWien) November 2, 2020
*08:00 pm: several shots fired, beginning at Seitenstettengasse
*several suspects armed with rifles
*six different shooting locations
* one deceaced person, several injured (1 officer included)
*1 suspect shot and killed by police officers #0211w
undisputedly
Vannak videók ahol menekülnek, és videók arról hogy puskával rohangálnak a terroristák
3 halálesettről van felvétel, egy 20-as éveiben járó férfit lőttek hason puskával, majd visszafelé fegyverrel még kétszer belelőttek.
Tűzharcban meghalt egy rendőr.
Egy étteremben lelőttek egy embert.
Valamint sajnálom a normális iszlámokat, akik ugyanúgy elítélik a terrorizmust. Egy török bokszoló például harcolt az elkövetők ellen, és segítette a rendőröket. Őt lábon lőtték, de jól van.
több mint 5 éve
Tobb fegyveres elkoveto, 6 helyen volt lovoldozes. A beke vallasa.Terrortámadás van Bécsben, nem tudom melyik a jó topic ezért ide írom.24.hu/kulfold/2020/11/02/lovoldozes-volt-becs-belvarosaban/
Nyugodjanak békében az áldozatok és a rendőr akit tűzharcban lelőttek a büdös gecik. Ők remélhetőleg ha létezik a saját elképzelésük szerinti mennybe jutnak.
Az elkövetők meg égnek a pokol tüzén ahol seggbekúrják őket mind a 100 szűz férfi.
Heisman
Ez mi bazdmeg ??????
Egy karabélyal .........
Hihetetlen
Mocskos arab gecik
Ezt nem hiszem el
Rózsa Sándor (betyár)
Nyugodjanak bekeben az aldozatok.
CONFIRMED at the moment:
— POLIZEI WIEN (@LPDWien) November 2, 2020
*08:00 pm: several shots fired, beginning at Seitenstettengasse
*several suspects armed with rifles
*six different shooting locations
* one deceaced person, several injured (1 officer included)
*1 suspect shot and killed by police officers #0211w
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Terrortámadás van Bécsben, nem tudom melyik a jó topic ezért ide írom.24.hu/kulfold/2020/11/02/lovoldozes-volt-becs-belvarosaban/
Heisman
Ez mi bazdmeg ??????
Egy karabélyal .........
Hihetetlen
Mocskos arab gecik
Ezt nem hiszem el
több mint 5 éve
Terrortámadás van Bécsben, nem tudom melyik a jó topic ezért ide írom.Nyugodjanak békében az áldozatok és a rendőr akit tűzharcban lelőttek a büdös gecik. Ők remélhetőleg ha létezik a saját elképzelésük szerinti mennybe jutnak.
több mint 5 éve
Ez megint oda lett rakva, mint az a bizonyos tárgy ott a bal felső sarokba.Szokatlanul komoly lett, főleg a második fele, látszik hogy ez a téma tényleg érdekli, érzelmi szinten is. Mondjuk érthető...
www.youtube.com/watch?v=Mkmuc_qa3k8
iktriad
Sosem voltam terhes nő, aki ilyen döntést kénytelen hozni, de volt "szerencsém" közelről végignézni egy ilyen döntést. A legkeményebb nőt is megviseli...

több mint 5 éve
Ez megint oda lett rakva, mint az a bizonyos tárgy ott a bal felső sarokba. www.youtube.com/watch?v=Mkmuc_qa3k8
több mint 5 éve
Álmodj királylány...ovass történelem könyveket, nincs status quo még egy farkasfalkában sem - miez a véglegesség? nem az erő győz hanem az éhség, s az éhség megeszi a pénzt...Azt is nézd meg, hogy HOL ölik egymást a különböző iszlám irányzatok. Hol ölik egymást az agyhalottak. Ott, ahol valami triggereli a konfliktust. Vagy a hatalom van túlnyomó részben az egyik kézben és elnyomja a másikat, vagy általános szociális nyomor van, vagy csak simán anarchia.Ez így kb. lefedi az egész világot, minusz a fejlett Nyugat. 😊
peterk2005
Nézd meg Közép-Amerikát. Keresztényebb, mint mi vagyunk, de az állam és egyház ott sincs összenőve, nem az egyház uralja a katonaságot, indít konfliktusokat. Mégis legalább annyi a belső viszály, mint a muszlim világon belül.Ja. Latin-Amerikát is szutyok szarkupacnak tartom, tőlem oda is mehetne az atom.
peterk2005
Csak ők legalább nem akarnak Európába jönni nagy tömegekben. Ők az USA problémája.
Ha a társadalmad gazdagabb, az vonzz másokat.Ezzel nincs is gond. A jó nő is vonz sok pasit. De ettől még nem köteles mindegyikkel le is feküdni. Európa se köteles minden terroristát beengedni.
peterk2005
Ha a társadalmad plurálisabban van szervezve, akkor az plurálisabb lesz minden szempontból. Elfogadóbb lesz a különbözőségekkel szemben. A vallási, kultúrális különbözőségekkel szemben is. Nem kultúrális okokból vagyunk elfogadóbbak, hanem a társadalmunk megszervezésének módja miatt. És ezt - mivel gazdaságilag is fejlettebbek vagyunk (ergó technikailag, katonailag is) - meg is tudjuk, tudtuk védeni. Akkor, ha országhatáron túl kell megvédeni. Addig fenn lehet tartani a status quo-t, amíg tőlünk 3 ezer kilométerre kell ledobni a bombát. De ha a saját határainkon belül kezdünk hasonló módszereket használni, annak nem az lesz a vége, hogy kiirtjuk a problémát, hanem egyszerűen az, hogy visszasüllyedünk kasztos, előjogokkal operáló, hierarchikus rendszerekké. Ugyanolyanokká válunk, amitől meg akarjuk magunkat védeni.Pont az általad leírtak miatt nem kéne beengedni a muszlimokat, így kéne védekezni.
peterk2005
Vagyis így lehet védekezni.
Mert ha már bent vannak, akkor vagdossák a fejeket, lövöldöznek, robbantgatnak, mi meg baszhatjuk, mert a nyitot nyugati létformában azok már könnyedén megejtik a terrorakciókat, akik ajtón belül vannak.
Sobri Jóska
sutianap
több mint 5 éve
Van, de nem píszí.Pont az általad leírtak miatt nem kéne beengedni a muszlimokat, így kéne védekezni. Vagyis így lehet védekezni. Mert ha már bent vannak, akkor vagdossák a fejeket, lövöldöznek, robbantgatnak, mi meg baszhatjuk, mert a nyitot nyugati létformában azok már könnyedén megejtik a terrorakciókat, akik ajtón belül vannak.Sobri JóskaSzerinted ebben van választásunk? Plexivel lezárjuk a kontinenst, mint a covid ellen? 😀
(Amúgy van választásunk, csak kva sokba kerülne. Tolni kell nekik ODA a pénzt, hogy maradanak ott. Amit nem nagyon fog egy politikus se bevállalni...)
peterk2005
több mint 5 éve
ovass történelem könyveket, nincs status quo még egy farkasfalkában sem - miez a véglegesség? nem az erő győz hanem az éhség, s az éhség megeszi a pénzt...Azt is nézd meg, hogy HOL ölik egymást a különböző iszlám irányzatok. Hol ölik egymást az agyhalottak. Ott, ahol valami triggereli a konfliktust. Vagy a hatalom van túlnyomó részben az egyik kézben és elnyomja a másikat, vagy általános szociális nyomor van, vagy csak simán anarchia.Ez így kb. lefedi az egész világot, minusz a fejlett Nyugat. 😊
peterk2005
Nézd meg Közép-Amerikát. Keresztényebb, mint mi vagyunk, de az állam és egyház ott sincs összenőve, nem az egyház uralja a katonaságot, indít konfliktusokat. Mégis legalább annyi a belső viszály, mint a muszlim világon belül.Ja. Latin-Amerikát is szutyok szarkupacnak tartom, tőlem oda is mehetne az atom.
peterk2005
Csak ők legalább nem akarnak Európába jönni nagy tömegekben. Ők az USA problémája.
Ha a társadalmad gazdagabb, az vonzz másokat.Ezzel nincs is gond. A jó nő is vonz sok pasit. De ettől még nem köteles mindegyikkel le is feküdni. Európa se köteles minden terroristát beengedni.
peterk2005
Ha a társadalmad plurálisabban van szervezve, akkor az plurálisabb lesz minden szempontból. Elfogadóbb lesz a különbözőségekkel szemben. A vallási, kultúrális különbözőségekkel szemben is. Nem kultúrális okokból vagyunk elfogadóbbak, hanem a társadalmunk megszervezésének módja miatt. És ezt - mivel gazdaságilag is fejlettebbek vagyunk (ergó technikailag, katonailag is) - meg is tudjuk, tudtuk védeni. Akkor, ha országhatáron túl kell megvédeni. Addig fenn lehet tartani a status quo-t, amíg tőlünk 3 ezer kilométerre kell ledobni a bombát. De ha a saját határainkon belül kezdünk hasonló módszereket használni, annak nem az lesz a vége, hogy kiirtjuk a problémát, hanem egyszerűen az, hogy visszasüllyedünk kasztos, előjogokkal operáló, hierarchikus rendszerekké. Ugyanolyanokká válunk, amitől meg akarjuk magunkat védeni.Pont az általad leírtak miatt nem kéne beengedni a muszlimokat, így kéne védekezni.
peterk2005
Vagyis így lehet védekezni.
Mert ha már bent vannak, akkor vagdossák a fejeket, lövöldöznek, robbantgatnak, mi meg baszhatjuk, mert a nyitot nyugati létformában azok már könnyedén megejtik a terrorakciókat, akik ajtón belül vannak.
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Pont az általad leírtak miatt nem kéne beengedni a muszlimokat, így kéne védekezni. Vagyis így lehet védekezni. Mert ha már bent vannak, akkor vagdossák a fejeket, lövöldöznek, robbantgatnak, mi meg baszhatjuk, mert a nyitot nyugati létformában azok már könnyedén megejtik a terrorakciókat, akik ajtón belül vannak.Sobri JóskaSzerinted ebben van választásunk? Plexivel lezárjuk a kontinenst, mint a covid ellen? 😀
(Amúgy van választásunk, csak kva sokba kerülne. Tolni kell nekik ODA a pénzt, hogy maradanak ott. Amit nem nagyon fog egy politikus se bevállalni...)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Van ugyan 1-2 mélypontja, de pozitívan csalódtam, egész jó lett. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)