Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
2 hónapja barnább voltam. Rohamosan fehéredek. Így sem ér? 😊Máris választási csalást szeretnék jelenteni: hiányzik az összesítőből a szavazatom 😊Véletlenül kifelejtettünk a névjegyzékből.
bcsarli
A bőrszínedhez semmi köze.
4 év múlva várunk újra.
Kampman
bcsarli
több mint 5 éve
az érvénytelent is rögzíteni kellcsakszólok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Kanye West lesz, itt hallottatok először.Nem tudom mi ez a rögzített komment fönt de szerintem egyik sem lesz elnök és valami jogi, vírus, válság komboval egy 3.fél lesz a presidente.Jimmy Carter az évezred comebackjével!!!!!!!!!
FLZOLI
Kampman
több mint 5 éve
2 hónapja barnább voltam. Rohamosan fehéredek. Így sem ér? 😊Máris választási csalást szeretnék jelenteni: hiányzik az összesítőből a szavazatom 😊Véletlenül kifelejtettünk a névjegyzékből.
bcsarli
4 év múlva várunk újra.
Kampman
több mint 5 éve
Máris választási csalást szeretnék jelenteni: hiányzik az összesítőből a szavazatom!Win 98-on fut a rendszer, kicsit lassú a frissítés.
Pedig leadtam online 😊
bcsarli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Máris választási csalást szeretnék jelenteni: hiányzik az összesítőből a szavazatom 😊Véletlenül kifelejtettünk a névjegyzékből.
bcsarli
4 év múlva várunk újra.
több mint 5 éve
Máris választási csalást szeretnék jelenteni: hiányzik az összesítőből a szavazatom!Pedig leadtam online 😊
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
Nem tudom mi ez a rögzített komment fönt de szerintem egyik sem lesz elnök és valami jogi, vírus, válság komboval egy 3.fél lesz a presidente.Jimmy Carter az évezred comebackjével!!!!!!!!!
FLZOLI
több mint 5 éve
Szerencsétlen amerikaiak, nincs elég bajuk... 😊Ha már mindenképpen ebből a kettőből kell választani, akkor nekem is Trump.Ebből kell 😊
warr_b
bcsarli

több mint 5 éve
Nem tudom mi ez a rögzített komment fönt de szerintem egyik sem lesz elnök és valami jogi, vírus, válság komboval egy 3.fél lesz a presidente.
több mint 5 éve
Ha már mindenképpen ebből a kettőből kell választani, akkor nekem is Trump.Ebből kell 😊
warr_b
több mint 5 éve
Ha már mindenképpen ebből a kettőből kell választani, akkor nekem is Trump.

több mint 5 éve
Donald Trump: Sobri Jóska, rokaur, empty taxi, Kampman, Gyurma Pappa+1 Trump. Köszönöm 😊
Joe Biden: Mikey
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Legyen már egy egyik sem mező 😕Aki nem drukkol senkinek, az az "egyik sem" mező. 😉
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
KINEK DRUKKOLSZ A 2020-AS AMERIKAI ELNÖKVÁLASZTÁSON?Donald Trump: Sobri Jóska, rokaur, empty taxi, Amadeus, Kampman, Gyurma Pappa, bcsarli, warr_b, Wester, davemayer, Heisman Trophy, nagir, csi77, Charlie Firpo, pfefe8, Toca, undisputedly, Rózsa Sándor (betyár) - 18
Joe Biden: Mikey, peterk2005, Klaci79, zinedine5, iktriad, Igor, Negritis, sutianap, winston, roberto23, Chargers LT - 11
Ha egyiknek sem, akkor nem kötelező választani. 😉
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 5 éve
1. Agree to disagree, haladjunk2. Én ezt nem mondtam. Azt mondtam, hogy semmivel sem nagyobb a csalás esélye, mint pl. a meghackelhető szavazógépeknél
3. Az egész SC battle a polarizált társadalom kiváló bizonyítéka...
4. Adatelemzéssel, big data technológiával, ML-gel és kismintás adatokból való clusteringgel foglalkozom, jövőre az egyetemen is tanítani fogom. Elég jól ismerem az egész ügyet, a linkelt cikket is olvastam. Mueller mit bizonyított és mit nem, azt ugye nem tudjuk teljesen, de ők nem vizsgálták ezt a vonalat, ők azt nyomozták, hogy Trump tudott-e róla. Láttam működés közben a CA által használt modellt, hidd el, az ukránoknak nincs ilyenje.
5. Ezt sem mondtam, hogy nem így van, te hozod fel mindig a demokratákat, nem én. 😊
Barr egy érdekes figura, nagyon kíváncsi leszek hogy melyikünknek lesz igaza.
Legyen már egy egyik sem mező 😕
De egyébként Trump, ő róla legalább tudom, hogy nem bírja a kínaiakat.

több mint 5 éve
punxnotdeadŐ nem indulDe úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.CakeDaSun Sanders tábornokkal van!
Szívesen aktualizálom, összesítem.
Trump: Sobri Jóska
Biden:
Nem tippelde, hanem szimpátia.
Sobri Jóska
sutianap
Obama se újra, Reagen se, Bakunyin se, Lincoln se.
Kettőből lehet választani.
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Pi. Nah.Legyen Trump, mert ha újraválasztják akk a pletyka szerint új főnököt kapok 😊Nah.
empty taxi
Amadeus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
De úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.+1 nemTrumpnak.
Biden:
Sobri Jóska
Hihetetlen hogy két ilyen vén fasz közül kerül ki az USA új elnöke.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
De úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.Trump
Biden:
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Legyen Trump, mert ha újraválasztják akk a pletyka szerint új főnököt kapok 😊Nah.
empty taxi
több mint 5 éve
Legyen Trump, mert ha újraválasztják akk a pletyka szerint új főnököt kapok 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
rokaur
876
+1 Trump, 2016ban is szep osszeget hozott, es szorakoztat is.
több mint 5 éve
Kiváncsi leszek négy év múlva Cruz vagy Rubio újra ringbe száll-e, vagy már elengedték ezt a dolgot...Ő nem indulDe úgy az igazi, ha mindenki vállaltan drukkol is valakinek, mint a darts vb-n.CakeDaSun Sanders tábornokkal van!
Biden:
Sobri Jóska
sutianap
Obama se újra, Reagen se, Bakunyin se, Lincoln se.
Kettőből lehet választani.
Sobri Jóska