Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Na jó, de akkor mennyire rasszista a billiárd, ahol akkor nyered meg a játékot, ha a fehérrel leütsz egy feketét.Aszitted vicceltél 😊:Nem követem annyira a hírek csak néha beleolvasok ebbe a topikba ezért félve kérdem : a sakkban még a világossal kell kezdeni?A sakk egy nagyon jó szociokulturális játék. A világos kezd, a nő uralkodik a férfin, a parasztokat pedig ütik.
gordon
Kampman
boon.hu/egyperces/egyesek-szerint-a-sakk-is-rasszista-jateknak-szamit-4360310/
bcsarli
?
több mint 5 éve
nyilván az indiaiak meg kínaiak azért rakták előre a fehért mert a fehér ember 😀Aszitted vicceltél 😊:Nem követem annyira a hírek csak néha beleolvasok ebbe a topikba ezért félve kérdem : a sakkban még a világossal kell kezdeni?A sakk egy nagyon jó szociokulturális játék. A világos kezd, a nő uralkodik a férfin, a parasztokat pedig ütik.
gordon
Kampman
bcsarli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Aszitted vicceltél 😊:Nem követem annyira a hírek csak néha beleolvasok ebbe a topikba ezért félve kérdem : a sakkban még a világossal kell kezdeni?A sakk egy nagyon jó szociokulturális játék. A világos kezd, a nő uralkodik a férfin, a parasztokat pedig ütik.
gordon
Kampman
több mint 5 éve
deakkormeg rászorul a csuklójára...Ne szivasd Undi-t, mennyit melózott hogy Bubba Fettet helyére tegye. 😊 Ez egy garázslehúzó madzag oszt kész. A csúszóhurok csak a jobb tapadásért van, nehéz az a garázskapu.szóva sok mindent megértek, de azt senki nem fogja tudni megmagyarázni, miért kéne a kapulehúzáshoz csúszóhuroktényleg mijen hejes, én is ezt kérem a jézuskátólMondjuk innentől érdekes, hogy kik fértek a garázshoz
Photo of the garage pull rope tied like a noose from the Bubba Wallace garage Sunday: #nascar @NASCARONFOX t.co/IrsQ1PUbci
sutianap
Fast Willie
sutianap
peterk2005

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ne szivasd Undi-t, mennyit melózott hogy Bubba Fettet helyére tegye. 😊 Ez egy garázslehúzó madzag oszt kész. A csúszóhurok csak a jobb tapadásért van, nehéz az a garázskapu.szóva sok mindent megértek, de azt senki nem fogja tudni megmagyarázni, miért kéne a kapulehúzáshoz csúszóhuroktényleg mijen hejes, én is ezt kérem a jézuskátólMondjuk innentől érdekes, hogy kik fértek a garázshoz
Photo of the garage pull rope tied like a noose from the Bubba Wallace garage Sunday: #nascar @NASCARONFOX t.co/IrsQ1PUbci
sutianap
Fast Willie
sutianap

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Csak várd ki a végét, majd megérted 😉szóva sok mindent megértek, de azt senki nem fogja tudni megmagyarázni, miért kéne a kapulehúzáshoz csúszóhuroktényleg mijen hejes, én is ezt kérem a jézuskátólMondjuk innentől érdekes, hogy kik fértek a garázshoz
sutianap
Fast Willie
sutianap
több mint 5 éve
ez azért eléggé árnyalja a képet, nekem egyértelműen az jön le, hogy egyáltalán nem cél a beszántás csak éppen a szép lassú tartalom átalakítás, hogy ott is megtudjuk azt, hogy sokkal jobb lett OV profilképe az arckönyvön:tldr.444.hu/2020/06/25/mi-is-igazabol-ez-az-ugynevezett-gerenyi-terv-ami-allitolag-megsemmisitene-az-indexet
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
szóva sok mindent megértek, de azt senki nem fogja tudni megmagyarázni, miért kéne a kapulehúzáshoz csúszóhuroktényleg mijen hejes, én is ezt kérem a jézuskátólMondjuk innentől érdekes, hogy kik fértek a garázshoz
sutianap
Fast Willie

több mint 5 éve
tényleg mijen hejes, én is ezt kérem a jézuskátólMondjuk innentől érdekes, hogy kik fértek a garázshoz
sutianap
több mint 5 éve
tényleg mijen hejes, én is ezt kérem a jézuskátólOktatás is van (idiotizmus csúcsa)
sutianap
www.101knots.com/hangmans-knot-noose.html
több mint 5 éve
tényleg mijen hejes, én is ezt kérem a jézuskátólNASCAR says of 1684 garage stalls, only 11 have pulled-down tie rope with a knot & only Wallace's stall was a noose .... NASCAR also confirms that the noose wasn't tied like that in the garage stall at the start of the October 2019 race weekend, that it happened during weekend.
sutianap

több mint 5 éve
tényleg mijen hejes, én is ezt kérem a jézuskátólPhoto of the garage pull rope tied like a noose from the Bubba Wallace garage Sunday: #nascar @NASCARONFOX t.co/IrsQ1PUbci

több mint 5 éve
Pedig szerintem nagyon látványos. Arról nem is beszélve, hogy iszonyatos edzésmunkát igényel. Magas szinten olyan mint a pingpong, csak itt pluszban rengeteg felugrás is van.a tollaslabdát nem lehetett nem betenni, amikor a tollasban legjobb országok között ott van a világ első, második, negyedik és tizenegyedik legnépesebb országa. de attól még nyugaton tényleg nem nézik annyian, nincs akkora piaca. ugyanígy a krikett a nemzetközösségen kívül szinte sehol sem ragadt meg (sőt lehet, hogy nem csak szinte nem). egyszerűen nincs hagyománya ezeknek.Na ja, nézzük csak meg, hogy az ismertebb sportágak mellett mik is kerültek be az olimpiai játékok közé:Egyebkent abban igazad van, hogy rajta es meg egy brazil sracon kivul mas top feka jatekos nem ugrik be. Hogy miert nem sikeres a fekak tollasban? Ezen a forumon inkabb nem irom le. Remelem be is tiltjak a tollaslabdat is mint kirekeszto sport es megy majd a kukaba Spielbergestol, jk rowlingostul, rabositott magyar mentostol, elfujtaaszelestol, tortenelmestul cakk pakknyugodtan leírhatnád, és nem is kellene antropológiai dolgokat említeni.
diverdoc
ennek keleten van piaca, azon felül maximum egy-két kiemelkedő műhely vagy generációs tehetség ér oda Indiától nyugatra. Európában a dánoknál kiemelt sportág, meg is látszik az eredményeiken, azon felül még az angolok vannak vegyespárosban, meg Marin a női egyesben. meg néhány meglepetés-eredmény kijön egy-egye meccs erejéig, de ennyi.
ez olyan, mint a tojásfoci: hiába csinálnák itt is emberek, nem érnek oda, mert nincs akkora piaca, mint Észak-Amerikában, ergo kevesebb pénz, kevesebb minőségi edző, sokkal gyengébb utánpótlási lánc. NFL >>> NCAA FBS >> CFL > minden más.
gyengébb bajnokság, gyengébb ellenfelek, kisebb fejlődés.
slowmotion
www.topendsports.com/events/summer/sports/changes.htm
Tollaslabda, Baseball/ Softball, BMX, Mountain Bike, Golf, Gördeszka, Sziklamászás, Szörf...
Azt nézik mindenhol, hogy miben van pénz, hol van több néző...
A vízilabda is inkább európai sportág, habár az amcsik elég sok pénzt ölnek ebbe is...
Solymi
slowmotion
több mint 5 éve
a tollaslabdát nem lehetett nem betenni, amikor a tollasban legjobb országok között ott van a világ első, második, negyedik és tizenegyedik legnépesebb országa. de attól még nyugaton tényleg nem nézik annyian, nincs akkora piaca. ugyanígy a krikett a nemzetközösségen kívül szinte sehol sem ragadt meg (sőt lehet, hogy nem csak szinte nem). egyszerűen nincs hagyománya ezeknek.Na ja, nézzük csak meg, hogy az ismertebb sportágak mellett mik is kerültek be az olimpiai játékok közé:Egyebkent abban igazad van, hogy rajta es meg egy brazil sracon kivul mas top feka jatekos nem ugrik be. Hogy miert nem sikeres a fekak tollasban? Ezen a forumon inkabb nem irom le. Remelem be is tiltjak a tollaslabdat is mint kirekeszto sport es megy majd a kukaba Spielbergestol, jk rowlingostul, rabositott magyar mentostol, elfujtaaszelestol, tortenelmestul cakk pakknyugodtan leírhatnád, és nem is kellene antropológiai dolgokat említeni.
diverdoc
ennek keleten van piaca, azon felül maximum egy-két kiemelkedő műhely vagy generációs tehetség ér oda Indiától nyugatra. Európában a dánoknál kiemelt sportág, meg is látszik az eredményeiken, azon felül még az angolok vannak vegyespárosban, meg Marin a női egyesben. meg néhány meglepetés-eredmény kijön egy-egye meccs erejéig, de ennyi.
ez olyan, mint a tojásfoci: hiába csinálnák itt is emberek, nem érnek oda, mert nincs akkora piaca, mint Észak-Amerikában, ergo kevesebb pénz, kevesebb minőségi edző, sokkal gyengébb utánpótlási lánc. NFL >>> NCAA FBS >> CFL > minden más.
slowmotion
Tollaslabda, Baseball/ Softball, BMX, Mountain Bike, Golf, Gördeszka, Sziklamászás, Szörf...
A vízilabda is inkább európai sportág, habár az amcsik elég sok pénzt ölnek ebbe is...
Solymi
több mint 5 éve
Hát lehet hogy drágább lesz az aspirin.és ezek csak az usa perek, a nagyobbrész asszem közép meg délamerikában van, bár lehet a peren kívüli egyezség nem precedens, de ebbe beleremeg az egész BayerAz egészet 62,5 milliárd-ért vették meg 2018-ban.10 milliárd dodót dobott a Bayer, ha kifarolnak a perből az amerikai érintettek - az brutális, abból már orszábot lehetne venniMonsato per, semmi??Monsanto-ra gondolsz?
sutianap
Biztos van pár per ellenük.
bcsarli
sutianap
www.agrarszektor.hu/europai-unio/eu-bizottsag-engedelyezem-a-monsanto-bayer-egyesulest.10332.html
Ehhez viszonyítva szerintem brutálisan magas a peren kívüli egyezség összege. Bár bukhatnak sokkal többet a peren.
bcsarli
sutianap
Meg a Leverkusen se mostanában fogja leigazolni a Messi/Ronaldo párost.
😊
több mint 5 éve
és ezek csak az usa perek, a nagyobbrész asszem közép meg délamerikában van, bár lehet a peren kívüli egyezség nem precedens, de ebbe beleremeg az egész BayerAz egészet 62,5 milliárd-ért vették meg 2018-ban.10 milliárd dodót dobott a Bayer, ha kifarolnak a perből az amerikai érintettek - az brutális, abból már orszábot lehetne venniMonsato per, semmi??Monsanto-ra gondolsz?
sutianap
bcsarli
sutianap
www.agrarszektor.hu/europai-unio/eu-bizottsag-engedelyezem-a-monsanto-bayer-egyesulest.10332.html
Ehhez viszonyítva szerintem brutálisan magas a peren kívüli egyezség összege. Bár bukhatnak sokkal többet a peren.
bcsarli

több mint 5 éve
Ezt egy ideje úgyis el akartam olvasni, lehet hogy nekiülök:Kétféle pertípus megy ellenük: a glifozát miatti, ami már bizonyítottan rákkeltő hatású szer, illetve február óta a dikamba nevű gyomirtó miatti keresetek.Az egészet 62,5 milliárd-ért vették meg 2018-ban.10 milliárd dodót dobott a Bayer, ha kifarolnak a perből az amerikai érintettek - az brutális, abból már orszábot lehetne venniMonsato per, semmi??Monsanto-ra gondolsz?
sutianap
bcsarli
sutianap
bcsarli
Fast Willie
moly.hu/konyvek/marie-monique-robin-monsanto-szerint-a-vilag
több mint 5 éve
Kétféle pertípus megy ellenük: a glifozát miatti, ami már bizonyítottan rákkeltő hatású szer, illetve február óta a dikamba nevű gyomirtó miatti keresetek.Az egészet 62,5 milliárd-ért vették meg 2018-ban.10 milliárd dodót dobott a Bayer, ha kifarolnak a perből az amerikai érintettek - az brutális, abból már orszábot lehetne venniMonsato per, semmi??Monsanto-ra gondolsz?
sutianap
bcsarli
sutianap
bcsarli
több mint 5 éve
Az egészet 62,5 milliárd-ért vették meg 2018-ban.10 milliárd dodót dobott a Bayer, ha kifarolnak a perből az amerikai érintettek - az brutális, abból már orszábot lehetne venniMonsato per, semmi??Monsanto-ra gondolsz?
sutianap
bcsarli
sutianap
több mint 5 éve
a záróvég dísze a turul, az osztás akkor jelenik meg mikor más is bejön és mindkettőt szimbolizálni akarja, a pure a királyibíbor, tyrospirosJaja, először vörös (esetleg turulszerű madárral), aztán vörös-ezüst sávosmondom vörös, de nézz utána mikor alakult ki az árpádsávVörös-ezűst vótaz, de mind1a árpádház színe, tuttira rakottStendhal két kapura játszott, van neki vörös és fehérje is.Jó a mai napi termés. Megnézhettem tizennégyszer egy NASCAR autót, ami valami garázsajtó előtt áll, plusz néhányszor Scotty Pippent ahogy fiatalon tollasozik.ijen a Stendhal éra
Én aztán fosom a szót a kisregényeimmel, de elbújhatok terjedelemben ezek mögött a gazdagon illusztrált reply replyának replyjai mögött.
De legalább kiderült, hogy ha végeztünk a film betiltásokkal és szobor döntésekkel, nem ért véget a feladatos sora. A sakkot is meg kell reformálni, milyen dolog már, hogy mindig a fehér kezd...
peterk2005
vörös és fekete....
sutianap
Csak a vörös az állandó.
kittli
vagy jakobinus vót
valamelyik a kettő közül
sutianap
warr_b
tulivörössel kezdtünk
sutianap
warr_b
www.nemzetijelkepek.hu/tortenelmi-galeria.shtml

több mint 5 éve
Na ja, nézzük csak meg, hogy az ismertebb sportágak mellett mik is kerültek be az olimpiai játékok közé:Egyebkent abban igazad van, hogy rajta es meg egy brazil sracon kivul mas top feka jatekos nem ugrik be. Hogy miert nem sikeres a fekak tollasban? Ezen a forumon inkabb nem irom le. Remelem be is tiltjak a tollaslabdat is mint kirekeszto sport es megy majd a kukaba Spielbergestol, jk rowlingostul, rabositott magyar mentostol, elfujtaaszelestol, tortenelmestul cakk pakknyugodtan leírhatnád, és nem is kellene antropológiai dolgokat említeni.
diverdoc
slowmotion
több mint 5 éve
Jaja, először vörös (esetleg turulszerű madárral), aztán vörös-ezüst sávosmondom vörös, de nézz utána mikor alakult ki az árpádsávVörös-ezűst vótaz, de mind1a árpádház színe, tuttira rakottStendhal két kapura játszott, van neki vörös és fehérje is.Jó a mai napi termés. Megnézhettem tizennégyszer egy NASCAR autót, ami valami garázsajtó előtt áll, plusz néhányszor Scotty Pippent ahogy fiatalon tollasozik.ijen a Stendhal éra
Én aztán fosom a szót a kisregényeimmel, de elbújhatok terjedelemben ezek mögött a gazdagon illusztrált reply replyának replyjai mögött.
De legalább kiderült, hogy ha végeztünk a film betiltásokkal és szobor döntésekkel, nem ért véget a feladatos sora. A sakkot is meg kell reformálni, milyen dolog már, hogy mindig a fehér kezd...
peterk2005
vörös és fekete....
sutianap
Csak a vörös az állandó.
kittli
vagy jakobinus vót
valamelyik a kettő közül
sutianap
warr_b
tulivörössel kezdtünk
sutianap

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
mondom vörös, de nézz utána mikor alakult ki az árpádsávVörös-ezűst vótaz, de mind1a árpádház színe, tuttira rakottStendhal két kapura játszott, van neki vörös és fehérje is.Jó a mai napi termés. Megnézhettem tizennégyszer egy NASCAR autót, ami valami garázsajtó előtt áll, plusz néhányszor Scotty Pippent ahogy fiatalon tollasozik.ijen a Stendhal éra
peterk2005
vörös és fekete....
sutianap
Csak a vörös az állandó.
kittli
vagy jakobinus vót
valamelyik a kettő közül
sutianap
warr_b
tulivörössel kezdtünk

több mint 5 éve
Joe bácsi tudta mi a dörgés. Nem is volt ilyen hőbörgés
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Vörös-ezűst vótaz, de mind1a árpádház színe, tuttira rakottStendhal két kapura játszott, van neki vörös és fehérje is.Jó a mai napi termés. Megnézhettem tizennégyszer egy NASCAR autót, ami valami garázsajtó előtt áll, plusz néhányszor Scotty Pippent ahogy fiatalon tollasozik.ijen a Stendhal éra
peterk2005
vörös és fekete....
sutianap
Csak a vörös az állandó.
kittli
vagy jakobinus vót
valamelyik a kettő közül
sutianap

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta