Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Megsértesz, hogy velem nem 2000 euróban akarsz fogadni.Egy fogadás ? Mondjuk 100HuF ?(ezer)Várj Sobri nem azt mondja egy éve hogy nem lesz választás meg NFL szezon se meg hogy pragmatikus meg hasonlókMémesedni tudni kell. 😉
Dagobert bácsi
Azt mondom egy ideje, hogy, ha Orbán nem tud nyerni, akkor nem lesz választás.
Mert ha választást nyerni nem is tud, bindzsizni a választással azt igen.
És a számok egyre rosszabbak, kb 20-25 pont a különbség, nem a Fidesznek.
Vagyis vagy nem lesz választás, vagy lesz, de a végén nem MP lesz a miniszterelnök.
Azt nem látom, hogy Orbán veszít, szépen elköszön, elmondja, hogy a haza nem lehet ellenzékben, harcoljatok, I"ll be back, majd elengedi a hatalmat, odébbáll, és boldogan él, amíg meg nem hal.
Ha ezt így lemenedzseli, viszi a pénzt, az országot meg hagyja a faszba élni, akkor nagyobb zseni, mint gondoltam, Danny Ocean és az eleven kutyafasza hozzá képest, és nem igaz, hogy hatalomfüggő, hogy oroszberenc, Putyin EU-s kutyája, stb., hanem ő a történelem egyik top maffiafőnöke, akinek egy Escobar vagy Capone a cipőjét nem kötheti meg.
Őszentsége Sobri Jóska
Dagobert bácsi
Ezek utan szóba se hozz többet semmilyen fogadást.
1 hónapja
itt vonyítok öklődve 5 perce ezen.
Szandika, Tóthgabi, Lölő, a páholyban meg Hont, Czegó meg Schiffer 😀😀😀DDDDDD
1 hónapja
Jeez, most látom a Váci képeket, az komoly tömeg...Nemrég értem haza, tényleg sokan voltak, meg a hangulat is jó volt. Bár nagyrészt bent voltunk egy étteremben, eleget hallgattam MP-t ma. Még Gundalf is beszélt, bár arról is lemaradtam😂
esanders10
1 hónapja
Jeez, most látom a Váci képeket, az komoly tömeg...gondolom a vonat addigra megy rendesen, mert volt délben egy gázolás
esanders10
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Dagobert bácsi
318
Amit jótékonysági célra vagy egy Fórum kajára bogrács grill pár tálca sör ajánlunk fel vagyEgy fogadás ? Mondjuk 100HuF ?(ezer)Várj Sobri nem azt mondja egy éve hogy nem lesz választás meg NFL szezon se meg hogy pragmatikus meg hasonlókMémesedni tudni kell. 😉
Dagobert bácsi
Vagyis vagy nem lesz választás, vagy lesz, de a végén nem MP lesz a miniszterelnök.
Azt nem látom, hogy Orbán veszít, szépen elköszön, elmondja, hogy a haza nem lehet ellenzékben, harcoljatok, I"ll be back, majd elengedi a hatalmat, odébbáll, és boldogan él, amíg meg nem hal.
Ha ezt így lemenedzseli, viszi a pénzt, az országot meg hagyja a faszba élni, akkor nagyobb zseni, mint gondoltam, Danny Ocean és az eleven kutyafasza hozzá képest, és nem igaz, hogy hatalomfüggő, hogy oroszberenc, Putyin EU-s kutyája, stb., hanem ő a történelem egyik top maffiafőnöke, akinek egy Escobar vagy Capone a cipőjét nem kötheti meg.
Őszentsége Sobri Jóska
Dagobert bácsi
legyen a fórum üzemeltetésre szánt 100as ?
Szerkesztette: Dagobert bácsi
1 hónapja
Dagobert bácsi
318
Egy fogadás ? Mondjuk 100HuF ?(ezer)Várj Sobri nem azt mondja egy éve hogy nem lesz választás meg NFL szezon se meg hogy pragmatikus meg hasonlókMémesedni tudni kell. 😉
Dagobert bácsi
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
én csak azt mondtam, hogy egyszer ledurrantanám. ha fideszesek közül kéne válogatni, akkor fazekas csillát még anyámnak is bemutatnám. csak meg ne szólaljonItt van akinek Vitályos a zsánere, én már bármit kinézek.Azt hittem azt írod h egy patrontEgy X-et megér.telex.hu/belfold/2026/04/07/dobrev-klara-brusszel-orban-titkosszolgalat-tisza-partegy nemzeti kincs ez a nő 😀
Klááárikám, hát megadjaaaaa! 😂
warr_b
Negritis, a vajda
szaba
csebi
Toca
1 hónapja
Jeez, most látom a Váci képeket, az komoly tömeg...
1 hónapja
Várj Sobri nem azt mondja egy éve hogy nem lesz választás meg NFL szezon se meg hogy pragmatikus meg hasonlókMémesedni tudni kell. 😉
Dagobert bácsi
1 hónapja
Ha már szépségverseny:
Múlt héten voltunk pár napot Balatonkenesén és ott egyéniben igazából eyecandyket indított mindkét nagy part.
Forsthaffer vs Dr Hegedüs
csebi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/07/orban-ultrahang-palinkas-szilveszter-csad😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Nálam pont fordítva (persze csak külsőre) 😊Ha már szépségverseny:Forsthaffer>>>>>> Dr Hegedüs
Múlt héten voltunk pár napot Balatonkenesén és ott egyéniben igazából eyecandyket indított mindkét nagy part.
csebi
Toca

1 hónapja
Attú ne legyen pacek, hogy asszedtucc fonetikusú - én fojékony vagyok bazzek, úgy agglutinálok mintsenkimásÁj of de táj görl.Tuti kamu, de annak jo 😀
😂🤯
warr_b
Lúdas Solymi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 hónapja
Nem olvastad a tippjáték feltételeit.Én óvatosan optimista vagyok így azokat kérdezném akik Tisza 2/3-ot tippeltek, ők mire alapozták azt? A Fidesznek is épp hogy meglett az előző választásokon, úgy hogy nekik 3-4 ingyen mandátum már induláskor zsákban volt aka nemzetiségi listák és levél szavazók.En ugyanezt kerdezem de foleg Sobritol: ha jol lattam o is Tisza 2/3ot tippel, de kozben meg sokszor irta, hogy Orban ezt ugysem hagyna, annyit betud hackelni az eredmenybe. Most akkor nemtud? 😊
Nyertes körzeteikben nagyon nyernek, vesztesekben szorosan kapnak ki?
Mandátum kalkulátor alapján jelenleg pl akkor lenne meg ha 55-37-5-1-2 lenne az öt pártlista aránya.
esanders10
Brouwerij van de Vrij
A tipp arra vonatkozik, ha lesznek szabad, tiszta, demokratikus választások.
Ha nem lesznek, ha helyette elhalasztás, csalás, érvénytelenítés, bármiféle hackelés lesz, akkor nyilván nincs miről beszélnünk, mondhatni erre nem tippelünk, csak egy tiszta kimenetelre.
Tehát ha teljesülnek a feltételek, akkor az általam ismert fideszes (számomra hiteles valós) számok, a rendszerváltó közhangulat, a választási törvény győzteskompenzációja, amiben szinte lehetetlen kicsit nyerni, az óriási részvétel, ami könnyen két parlamenti pártot hozhat (75 százalékos részvételnél 304ezer, 80 százalékosnál 324ezer szavazat kell a listás bejutáshoz), az oevk-s győzelmek listás következményei mind-mind egy 2010-hez hasonló söprést vetítenek előre. Az pedig kétharmad.
1 hónapja
Ha már szépségverseny:Ja, elmentünk Sárvárra Balatonfüredről, és egyre rosszabb arcokat kellett nézni. Gyors vissza is jöttünk.
csebi

1 hónapja
Ha beválik akkor Ha már szépségverseny:Csak egy ötlet! Mi lenne ha ebben a körzetben nem lenne hagyományos választás, szavazóhelyekkel meg bizottságokkal, hanem a két jelölt nyitna egy-egy OnlyFans oldalt és amelyikére többen előfizetnek, az nyer? 😉😂
csebi
Egy valag pénzt spórolhatnánk. Ami ellene szól, hogy Így Hegedűsnek is lenne esélye.
1 hónapja
Ha már szépségverseny:Forsthaffer>>>>>> Dr Hegedüs
csebi
1 hónapja

😂🤯

1 hónapja
Ha már szépségverseny:Múlt héten voltunk pár napot Balatonkenesén és ott egyéniben igazából eyecandyket indított mindkét nagy part.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Mondjuk mindhárom fényévre van Kunhalmi / Vitályos duótól.Kunhalmi fanok is vannak, nem is beszélve a(z ex-) Momentum fanokról 😁Itt van akinek Vitályos a zsánere, én már bármit kinézek.Azt hittem azt írod h egy patrontEgy X-et megér.telex.hu/belfold/2026/04/07/dobrev-klara-brusszel-orban-titkosszolgalat-tisza-partegy nemzeti kincs ez a nő 😀
warr_b
Negritis, a vajda
szaba
csebi
Toca
És akkor könyvdaráló Dórika még szóba se került.
warr_b
1 hónapja
Nem infót, videót várt Mki hogy tanulhasson a MestertolSztem nem a Telexet Blikkezte le, hanem azt mondta, hogy ne menjenek már el a bulvár irányba ezekkel a kérdésekkel, hogy most akkor mi hogyan volt az ex-barátnőjével.Tegnapi Telexes podcastban MP megint mondott pár erős mondatot a fideszes politikusokról és strómanokról 😊Bár a neki kellemetlen kérdés után meg leBlikkezte a Telexet, pedig Fábián Tamás kérdése igenis érvényes volt.
Amúgy azok alapján amit mond, szimpatikus, elég sokat fejlődött a kezdetek óta, sokkal jobban beszél.
Persze értem én, hogy kampányszöveg, de annak hihető.
Lúdas Solymi
szaba
Nekem ez a rész tetszett, mert jól lezárta ezt az irányt, nem pocskondiázta az Evelint se, hanem visszatért a kampányszöveghez.
Többet az vonal amúgy se érdemel és szerintem se azzal kellene foglalkozni, függetlenül attól, hogy hány ember várt valami infót.
Lúdas Solymi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Kunhalmi fanok is vannak, nem is beszélve a(z ex-) Momentum fanokról 😁Itt van akinek Vitályos a zsánere, én már bármit kinézek.Azt hittem azt írod h egy patrontEgy X-et megér.telex.hu/belfold/2026/04/07/dobrev-klara-brusszel-orban-titkosszolgalat-tisza-partegy nemzeti kincs ez a nő 😀
warr_b
Negritis, a vajda
szaba
csebi
Toca
És akkor könyvdaráló Dórika még szóba se került.