Politika
66 feliratkozó
3 hónapja
Azt valahol lehet látni, hogy miként áll az összesített lista, amiben már benne vannak a töredékszavazatok? Én nem találtam meg. Mert sztem ha egyéni választókerület nem is fordul át, ott még beeshet plusz egy Tisza mandátum.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
444.hu/2026/04/17/az-elso-banatfeldolgozo-fideszes-rendezvenyen-mar-huth-gergelyt-kialtottak-ki-a-legnagyobb-magyar-hazafinakén megnéztem az élőt perverzióból, de vállalom 😀
úgy érzem lesznék még itt remek kontentek, pár hónapig el fog tartani a gyász feldolgozása
petey
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
444.hu/2026/04/17/az-elso-banatfeldolgozo-fideszes-rendezvenyen-mar-huth-gergelyt-kialtottak-ki-a-legnagyobb-magyar-hazafinakúgy érzem lesznék még itt remek kontentek, pár hónapig el fog tartani a gyász feldolgozása
3 hónapja
Wáberer választás utáni gondolatai. telex.hu/belfold/2026/04/17/waberer-gyorgy-interju-kizart-orbannak-legyen-politikai-jovoje-magyarorszagon
3 hónapja
Ez még lehetséges? Én számolgattam nem jött ki, bár lehet régen néztem.Na az nagyon kellene szűkebb hazámnak, nyomi Balla csak pont 28 ève nem csinál a semminèl is kevesebbet....Gyopáros körzete mennyire reális, hogy fordul?Nógrád 2 fordulhat inkább szerintem
ervinator
deyell
dande2
Akkor pezsgőt bontok!
..... Megnéztem több mint, 1700 fő még hiányzik, nekem ez nem jön ki.
Szerkesztette: kijo
3 hónapja
szeretem a mémgyártók munkáját 😀Két duplahússzal menőbb lett volna. Mondjuk az inkabb kiszálló, mintsem be.
shagi0206
3 hónapja
szerencsére máma nem követtem a híreket, történt valami izgi?nemvagyunkfronton.hu/
Löfli
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
3 hónapja
szerencsére máma nem követtem a híreket, történt valami izgi?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Az elején, vasárnap előtt ezt nem tudtam elképzelni. Bonyhádon 1998-óta, (bakker 28 éve!) mindig fidesz, és mindig sima. Azt gondoltam, ha sikerül egyáltalán szorossá tenni, már az is hatalmas eredmény lesz.Tolna 2 is Tisza! 139Na az egyik leggusztustalanabb gerrymandering sem segített a narancsseggű bandán. @Jan győzelem😊
Nomac
dancogo
Nem akarok érzelegni, de mindig sajnáltam hogy nagyapáim, akiknek az életét tönkretették a komcsik, nem érték meg annak a rendszernek a bukását. És most, hogy már tudom ez milyen érzés, még jobban sajnálom.
3 hónapja
Gyor 3ban maradt 1770 szavazat a kulonbseg 1456. Vagyis a maradekban 83%os Tisza szukseges.

3 hónapja
Na az nagyon kellene szűkebb hazámnak, nyomi Balla csak pont 28 ève nem csinál a semminèl is kevesebbet....Gyopáros körzete mennyire reális, hogy fordul?Nógrád 2 fordulhat inkább szerintem
ervinator
deyell
3 hónapja
Gyopáros körzete mennyire reális, hogy fordul?Nógrád 2 fordulhat inkább szerintem
ervinator
built for this shit
3 hónapja
Furcsa, hogy az Nb1 megy tovább, mintha mi se történt volna, mintha a Fidesznek lenne kétharmada. Azt hittem, OV nélkül még a focilabdák se gurulnak. Létezik, hogy a Föld is ugyanúgy kering?
3 hónapja
Hogy izgulhat az a Tiszás aki a következő a listán. Pl ha strompova egyénit szerez, akkor bejutna a parlamentbe, de így meg pont nem.Mondjuk ha még egy fordulna, az már listás mandátumba kerülhet a Tiszának a D'Hondt mátrix alapján.
Bruce
3 hónapja
Gyopáros körzete mennyire reális, hogy fordul?szerintem elég valószínűtlen. A mi körzetünk is lezárult. 2400-as különbségből lett 1200-as a különbség.
ervinator
3 hónapja
Gyopáros körzete mennyire reális, hogy fordul?+2 szavazata fixen van Bónának 😊
ervinator
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
Gyopáros körzete mennyire reális, hogy fordul?Szerintem már minden fordulás nagy upset lenne
ervinator
3 hónapja
Gyopáros körzete mennyire reális, hogy fordul?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
3 hónapja
Ott van listán, de elég elől volt, így ha bejut egyéniben akkor örül HavasiHogy izgulhat az a Tiszás aki a következő a listán. Pl ha strompova egyénit szerez, akkor bejutna a parlamentbe, de így meg pont nem.pártlistásan szerintem így is ott lesz. Ha meg nyer, akkor meg ugye nem kérdés. A mi körzetünkben szereplő Kovács Petra Judit is pártlistásan ott lesz, hiába nem nyert egyéniben.
Bruce
shagi0206
3 hónapja
Na, eltűnt a Csokis Tádé is.
3 hónapja
Hogy izgulhat az a Tiszás aki a következő a listán. Pl ha strompova egyénit szerez, akkor bejutna a parlamentbe, de így meg pont nem.Havasi Balázs Márk szurkol most nagyon
Bruce
3 hónapja
Hogy izgulhat az a Tiszás aki a következő a listán. Pl ha strompova egyénit szerez, akkor bejutna a parlamentbe, de így meg pont nem.pártlistásan szerintem így is ott lesz. Ha meg nyer, akkor meg ugye nem kérdés. A mi körzetünkben szereplő Kovács Petra Judit is pártlistásan ott lesz, hiába nem nyert egyéniben.
Bruce