Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 914 — #NoStress
Várj Sobri nem azt mondja egy éve hogy nem lesz választás meg NFL szezon se meg hogy pragmatikus meg hasonlók
Dagobert bácsi
Mémesedni tudni kell. 😉

Azt mondom egy ideje, hogy, ha Orbán nem tud nyerni, akkor nem lesz választás.
Mert ha választást nyerni nem is tud, bindzsizni a választással azt igen.
És a számok egyre rosszabbak, kb 20-25 pont a különbség, nem a Fidesznek.
Vagyis vagy nem lesz választás, vagy lesz, de a végén nem MP lesz a miniszterelnök.
Azt nem látom, hogy Orbán veszít, szépen elköszön, elmondja, hogy a haza nem lehet ellenzékben, harcoljatok, I"ll be back, majd elengedi a hatalmat, odébbáll, és boldogan él, amíg meg nem hal.
Ha ezt így lemenedzseli, viszi a pénzt, az országot meg hagyja a faszba élni, akkor nagyobb zseni, mint gondoltam, Danny Ocean és az eleven kutyafasza hozzá képest, és nem igaz, hogy hatalomfüggő, hogy oroszberenc, Putyin EU-s kutyája, stb., hanem ő a történelem egyik top maffiafőnöke, akinek egy Escobar vagy Capone a cipőjét nem kötheti meg.
Őszentsége Sobri Jóska
Egy fogadás ? Mondjuk 100HuF ?(ezer)
Dagobert bácsi
Megsértesz, hogy velem nem 2000 euróban akarsz fogadni.
Ezek utan szóba se hozz többet semmilyen fogadást.

1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 648 — Csodabogár

itt vonyítok öklődve 5 perce ezen.
Szandika, Tóthgabi, Lölő, a páholyban meg Hont, Czegó meg Schiffer 😀😀😀DDDDDD

1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Jeez, most látom a Váci képeket, az komoly tömeg...
esanders10
Nemrég értem haza, tényleg sokan voltak, meg a hangulat is jó volt. Bár nagyrészt bent voltunk egy étteremben, eleget hallgattam MP-t ma. Még Gundalf is beszélt, bár arról is lemaradtam😂
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 170 — The Mathematician
esanders10
gondolom a vonat addigra megy rendesen, mert volt délben egy gázolás

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Dagobert bácsi 318
Várj Sobri nem azt mondja egy éve hogy nem lesz választás meg NFL szezon se meg hogy pragmatikus meg hasonlók
Dagobert bácsi
Mémesedni tudni kell. 😉

Vagyis vagy nem lesz választás, vagy lesz, de a végén nem MP lesz a miniszterelnök.
Azt nem látom, hogy Orbán veszít, szépen elköszön, elmondja, hogy a haza nem lehet ellenzékben, harcoljatok, I"ll be back, majd elengedi a hatalmat, odébbáll, és boldogan él, amíg meg nem hal.
Ha ezt így lemenedzseli, viszi a pénzt, az országot meg hagyja a faszba élni, akkor nagyobb zseni, mint gondoltam, Danny Ocean és az eleven kutyafasza hozzá képest, és nem igaz, hogy hatalomfüggő, hogy oroszberenc, Putyin EU-s kutyája, stb., hanem ő a történelem egyik top maffiafőnöke, akinek egy Escobar vagy Capone a cipőjét nem kötheti meg.
Őszentsége Sobri Jóska
Dagobert bácsi
Amit jótékonysági célra vagy egy Fórum kajára bogrács grill pár tálca sör ajánlunk fel vagy
legyen a fórum üzemeltetésre szánt 100as ?

Szerkesztette: Dagobert bácsi
1 hónapja
Dagobert bácsi 318
Dagobert bácsi
Mémesedni tudni kell. 😉

Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
fake.id 1 856 — sixseveeeeeen
 telex.hu/belfold/2026/04/07/dobrev-klara-brusszel-orban-titkosszolgalat-tisza-part

Klááárikám, hát megadjaaaaa! 😂
warr_b
egy nemzeti kincs ez a nő 😀
Negritis, a vajda
Egy X-et megér.
szaba
Azt hittem azt írod h egy patront
csebi
Itt van akinek Vitályos a zsánere, én már bármit kinézek.
Toca
én csak azt mondtam, hogy egyszer ledurrantanám. ha fideszesek közül kéne válogatni, akkor fazekas csillát még anyámnak is bemutatnám. csak meg ne szólaljon
1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 957
1 hónapja
Dagobert bácsi
Mémesedni tudni kell. 😉

1 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549
Ha már szépségverseny:
Múlt héten voltunk pár napot Balatonkenesén és ott egyéniben igazából eyecandyket indított mindkét nagy part.
Forsthaffer vs Dr Hegedüs
csebi

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2026/04/07/orban-ultrahang-palinkas-szilveszter-csad

😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha már szépségverseny:
Múlt héten voltunk pár napot Balatonkenesén és ott egyéniben igazából eyecandyket indított mindkét nagy part.
csebi
Forsthaffer>>>>>> Dr Hegedüs
Toca
Nálam pont fordítva (persze csak külsőre) 😊

1 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 830 — capitaine du château de Vienne 1487
Áj of de táj görl.

😂🤯
warr_b
Tuti kamu, de annak jo 😀
Lúdas Solymi
Attú ne legyen pacek, hogy asszedtucc fonetikusú - én fojékony vagyok bazzek, úgy agglutinálok mintsenkimás

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 hónapja
Én óvatosan optimista vagyok így azokat kérdezném akik Tisza 2/3-ot tippeltek, ők mire alapozták azt? A Fidesznek is épp hogy meglett az előző választásokon, úgy hogy nekik 3-4 ingyen mandátum már induláskor zsákban volt aka nemzetiségi listák és levél szavazók.

Nyertes körzeteikben nagyon nyernek, vesztesekben szorosan kapnak ki?

Mandátum kalkulátor alapján jelenleg pl akkor lenne meg ha 55-37-5-1-2 lenne az öt pártlista aránya.
esanders10
En ugyanezt kerdezem de foleg Sobritol: ha jol lattam o is Tisza 2/3ot tippel, de kozben meg sokszor irta, hogy Orban ezt ugysem hagyna, annyit betud hackelni az eredmenybe. Most akkor nemtud? 😊
Brouwerij van de Vrij
Nem olvastad a tippjáték feltételeit.
A tipp arra vonatkozik, ha lesznek szabad, tiszta, demokratikus választások.
Ha nem lesznek, ha helyette elhalasztás, csalás, érvénytelenítés, bármiféle hackelés lesz, akkor nyilván nincs miről beszélnünk, mondhatni erre nem tippelünk, csak egy tiszta kimenetelre.

Tehát ha teljesülnek a feltételek, akkor az általam ismert fideszes (számomra hiteles valós) számok, a rendszerváltó közhangulat, a választási törvény győzteskompenzációja, amiben szinte lehetetlen kicsit nyerni, az óriási részvétel, ami könnyen két parlamenti pártot hozhat (75 százalékos részvételnél 304ezer, 80 százalékosnál 324ezer szavazat kell a listás bejutáshoz), az oevk-s győzelmek listás következményei mind-mind egy 2010-hez hasonló söprést vetítenek előre. Az pedig kétharmad.

1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 263
Áj of de táj görl.

😂🤯
warr_b
Tuti kamu, de annak jo 😀
1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 845 — zászló zászló szív
Ha már szépségverseny:
csebi
Ja, elmentünk Sárvárra Balatonfüredről, és egyre rosszabb arcokat kellett nézni. Gyors vissza is jöttünk.

1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898
Ha beválik akkor
Ha már szépségverseny:
csebi
Csak egy ötlet! Mi lenne ha ebben a körzetben nem lenne hagyományos választás, szavazóhelyekkel meg bizottságokkal, hanem a két jelölt nyitna egy-egy OnlyFans oldalt és amelyikére többen előfizetnek, az nyer? 😉😂
Egy valag pénzt spórolhatnánk. Ami ellene szól, hogy Így Hegedűsnek is lenne esélye.
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 542 — Vikings fan
Ha már szépségverseny:
csebi
Forsthaffer>>>>>> Dr Hegedüs
1 hónapja

😂🤯

1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 596 — Lucas Scott
Ha már szépségverseny:

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 542 — Vikings fan
 telex.hu/belfold/2026/04/07/dobrev-klara-brusszel-orban-titkosszolgalat-tisza-part

warr_b
Negritis, a vajda
Egy X-et megér.
szaba
csebi
Toca
Kunhalmi fanok is vannak, nem is beszélve a(z ex-) Momentum fanokról 😁
És akkor könyvdaráló Dórika még szóba se került.
warr_b
Mondjuk mindhárom fényévre van Kunhalmi / Vitályos duótól.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem akarom beidèzni újra a videót de csodálom hogy ennyi idő alatt csak ennyien látták....sajnos bingo..... egyben vègtelenül szomorú, hogy egy ilyen elkèszültènek alapos indoka és alapja van 😔 és nem csupán vicces

Szerkesztette: dande2
1 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 501
A lkutyapartos mizeria margiojara https://www.facebook.com/share/v/1B5o5XyxoD/
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 596 — Lucas Scott
Tegnapi Telexes podcastban MP megint mondott pár erős mondatot a fideszes politikusokról és strómanokról 😊

Amúgy azok alapján amit mond, szimpatikus, elég sokat fejlődött a kezdetek óta, sokkal jobban beszél.
Persze értem én, hogy kampányszöveg, de annak hihető.
Lúdas Solymi
Bár a neki kellemetlen kérdés után meg leBlikkezte a Telexet, pedig Fábián Tamás kérdése igenis érvényes volt.
szaba
Sztem nem a Telexet Blikkezte le, hanem azt mondta, hogy ne menjenek már el a bulvár irányba ezekkel a kérdésekkel, hogy most akkor mi hogyan volt az ex-barátnőjével.

Nekem ez a rész tetszett, mert jól lezárta ezt az irányt, nem pocskondiázta az Evelint se, hanem visszatért a kampányszöveghez.

Többet az vonal amúgy se érdemel és szerintem se azzal kellene foglalkozni, függetlenül attól, hogy hány ember várt valami infót.
Lúdas Solymi
Nem infót, videót várt Mki hogy tanulhasson a Mestertol

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja

warr_b
Negritis, a vajda
Egy X-et megér.
szaba
csebi
Toca
Kunhalmi fanok is vannak, nem is beszélve a(z ex-) Momentum fanokról 😁
És akkor könyvdaráló Dórika még szóba se került.