Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
gyurcsányék látszólag eltűntek, de a tiszapártban számtalan ember tűnt fel a holdudvarbólKiderülnek a háttérben lévő összefonodások - Karácsony piros-fehér-zöldbe öltöztette a Lánchídat.
aztabüdös 😀
Negritis, a vajda
2 hónapja
amúgy Kovács Geri is lemond, ha nem lesz meg az 1%Nagy Dávid is megígérte.
Löfli
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
ejj, így már nem is izgi Kijeves pólót hordanivegyél moszkvásat
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Mihazánk sajnos marad...
2 hónapja
Én is titokban a telón nézhetem csak fülessel 😊gyurcsányék látszólag eltűntek, de a tiszapártban számtalan ember tűnt fel a holdudvarbólSajnos asszony nem bírta a hirtvt így ki kellett kapcsolnom de pliz adjatok a mannat!!!!
aztabüdös 😀
Negritis, a vajda
csebi
2 hónapja
Nem tudom, nem nézek már semmit. De remélemJa igen. Számomra az igazi elégtétel a Hont Bandi és a Czeglédi teljes megsemmisülése. Deák-Bohár félék legalább nyíltan csinálták.ők is leolvadnak valahol?
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda

2 hónapja
amúgy Kovács Geri is lemond, ha nem lesz meg az 1%

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
ejj, így már nem is izgi Kijeves pólót hordani

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Ja igen. Számomra az igazi elégtétel a Hont Bandi és a Czeglédi teljes megsemmisülése. Deák-Bohár félék legalább nyíltan csinálták.ők is leolvadnak valahol?
Gyurma Pappa
2 hónapja
Ja igen. Számomra az igazi elégtétel a Hont Bandi és a Czeglédi teljes megsemmisülése. Deák-Bohár félék legalább nyíltan csinálták.

2 hónapja
Evelinke Szíjártóval már Dubaj felé menekülnek?
2 hónapja
gyurcsányék látszólag eltűntek, de a tiszapártban számtalan ember tűnt fel a holdudvarbólSajnos asszony nem bírta a hirtvt így ki kellett kapcsolnom de pliz adjatok a mannat!!!!
aztabüdös 😀
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Nem vagyok felkeszulve a kovetkezo nap mémjeire. XD2018 választás óta nem vettem Magyar Nemzetet. Jövőhéten megveszem az összeset. Mráz Ágoston magyarázkodása a Tarlós bukta után szombaton jött, most is odavárom.
Brouwerij van de Vrij
2 hónapja
Boros Bánk viszont először mondja azt, hogy a választók nem hülyék.Muszáj lesz ebbe az irányba menniük, különben rövid vegetálás után mennek a ballibek után
2 hónapja
Nekem ez a partizán stream túl racionális, mit érdemes most nézni nem tv-n? Bár lehet megkockáztatom az m1-et vérfideszes fater társaságában

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
bedezsolt:Jajj istenem, remélem őt is a helyére teszik majd.
Trianon 2.0
😀 😀
r.baggio
2 hónapja
Az, hogy Cziráki meg a Hoppál is 30%-kal kapott ki, igazán feel good. Majd egyszer szeretném megérteni, hogy a PROFESSZOR ÚR miért is vállalta el, amikor ő egyébként tényleg közkedvelt figura. Tudtommal nem érdekli igazán a pénz, szóval csak arra tudok gondolni, hogy unatkozott. Nagy Csaba is szépen kiszopott, nem kár érte, de a Hargitai veresége szerintem egy-az-egyben a híd miatt volt. Mohács cső fideszes volt mindig is, de 1000 feletti különbség már nem behozható. Most nekem már nem tölt be az Átlátszó, de a Telex sem, így majd holnap nézegetem meg a szavazó köröket, de mindenképp érdekes.

2 hónapja
Újra 138 mandátum
2 hónapja
Hír tévéFüggetlen újságírók vagyunk most már
Az utóbbi 16 év ellenzéki erényfitogtatását gyorsan eltanulták 😀
2 hónapja
partizánon nagyon jókat mondanak
2 hónapja
bedezsolt:Most, hogy kevesebb pénz jut majd a vérebeknek, ugye ezeket is kevesebbet látjuk majd ugatni.
Trianon 2.0
😀 😀
r.baggio
2 hónapja
gyurcsányék látszólag eltűntek, de a tiszapártban számtalan ember tűnt fel a holdudvarbólaztabüdös 😀
2 hónapja
Szerintem nagyon nincs. Visszataszito az ember.Ezt mondom én is, ha nem csahol, amit sokszor szokott, akkor egyébként van egy sajátos humora.Gajdicsnak van humorérzéke, tényleg kurva jó most hallgatni 😀szerintem élvezi
Mostantól ő a watchdog, az ellenzéki újságíró 😊
Tényleg szerepcsere jön a médiában 😀 😀 😀
Kampman
resistance is futile
Kampman
2 hónapja
Nem vagyok felkeszulve a kovetkezo nap mémjeire. XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil