NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional szombat
29
18
22:30-tól, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 6 éve
Amúgy sztem nem kell ezt most túl ragozni, egy parlamenti választáson teljesen más határok vannak akar Budapesten akar vidéken, amiket nagyon durván Fidesz érdekből húztak meg. De ezt most fel lehet használni. Összes önkormányzati cégből kirúgni a Fidesz kádereket, helyi lapoktol elvenni a támogatást, és kiépíteni a saját helyi médiát amit folyamatosan terjeszteni, minden fideszes botrányt felnagyítani. De sztem erre képtelenek lesznek, OV meg ebből szokas szerint tanul és 3 év múlva megint 2/3.A helyzet az, hogy az ellenzéknek is van 3 éve, és mostmár lesz valamennyi pénze is. Az ellenzék nem hülye, hanem a megkötötték az olyan pártok, ahol a Fidesz már átvette az irányítást (LMP, részben az MSZP és a Jobbik, illetve inkább már a Mi Hazánk). De a helyzet már nem ennyire egyszerű: az országos szervezetek meg van lőve, mert a helyi szervezetek sikereket értek el.
csebi
Van 3 évük felosztani a frakciókat, és nem lesz ott a LMP az osztoskodásnál, hogy a Peti anyuval megbeszéljen otthon mindent, és hát a MSZP helyett már a DK a Big Dick.

több mint 6 éve
Erről szól az egész.Nem, akkor ezt helyben intézték volna. Sokkal kontroláltabb lett volna a hatás, nem hagyták volna hogy ekkora pillangóhatás legyen. Lehet Karácsony enélkül is nyer, de néhány kerületben mérhető a hatás.
Nagyon úgy néz ki Borkai vmelyik párton belüli ellenlábasa áll az egész mögött. Ő eltakarodik, a pártnak megmarad a város attól függetlenül h új választást kell kiírni. "Mindenki" boldog.
empty taxi
Inkább az a valószínű, hogy a párton kívüli, de helyi erő, tehát szükségszerűen jobboldali kötődésű csoport intézte ezt. Ha párton belülről jön, akkor megvárják a választást, kijön a 2/3-os közgyűlés és UTÁNA öntik rá az egészet Borkaira.
Mivel az egész manőver tudatos volt, én inkább azt érzem, hogy szándékosan úgy volt időzítve, hogy a Fidesz ne tudjon reagálni, és megmutassák az "elkövetők", hogy tudnak kárt okozni, hogy ha nem intézik el Borkait. Ez üzlet, semmi személyes.

több mint 6 éve
Erről szól az egész.De akkor új választást kell kiírni nem? Nem lehet csak úgy lecserélni az arcot egy másik fideszesre.Borkai zseniális arc. Elkúrta a Fidesz utolsó hetét, egy méretes pofonba vitte bele a pártot, de ő csak behúzta Győrt. Nem lennék a helyében.Nehezen tudom elhinni, hogy a helyén hagynák...
Amadeus
PEEtör
Igaz, tök felesleges cécó lenne, mert lehet akkor is nyerne a Fidesz.
Solymi
Nagyon úgy néz ki Borkai vmelyik párton belüli ellenlábasa áll az egész mögött. Ő eltakarodik, a pártnak megmarad a város attól függetlenül h új választást kell kiírni. "Mindenki" boldog.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
De akkor új választást kell kiírni nem? Nem lehet csak úgy lecserélni az arcot egy másik fideszesre.Borkai zseniális arc. Elkúrta a Fidesz utolsó hetét, egy méretes pofonba vitte bele a pártot, de ő csak behúzta Győrt. Nem lennék a helyében.Nehezen tudom elhinni, hogy a helyén hagynák...
Amadeus
PEEtör
Igaz, tök felesleges cécó lenne, mert lehet akkor is nyerne a Fidesz.
több mint 6 éve
Kossuth indulót énekeltek most a srácok?Amúgy sztem nem kell ezt most túl ragozni, egy parlamenti választáson teljesen más határok vannak akar Budapesten akar vidéken, amiket nagyon durván Fidesz érdekből húztak meg. De ezt most fel lehet használni. Összes önkormányzati cégből kirúgni a Fidesz kádereket, helyi lapoktol elvenni a támogatást, és kiépíteni a saját helyi médiát amit folyamatosan terjeszteni, minden fideszes botrányt felnagyítani. De sztem erre képtelenek lesznek, OV meg ebből szokas szerint tanul és 3 év múlva megint 2/3.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Ezen az eredményen nagyon szépen látszik, hogy Puzsért a kiábrándult jobboldaliak választották, a baloldalt teljesen hidegen hagyta az ő indulása.
több mint 6 éve
Meg őszintén, azért a kampány se volt túltolva.Jó hát ellenem a civil Zuglós listavezető indult, nem volt egyszerű dolgom 😀- Bejut-e valamelyik önkormányzatba az MKKP kompenzációs listáról?4 hely, neked meg 7.2% - wtf?
- Hány százalékot kapok én? 😀 (MKKP, Zugló, 1. EVK)
Löfli
Viszont a gátőr jobban szerepelt nálad is a 2. körzetben 😛
Igor
Löfli
Se egy kotkodács a kerületi tévében, se egy kampánybézbóz meccs a Kassai téren, még a kurvázós képek is fényt kaptak és használhatatlanok lettek.
Bár nulla aktivitással ez pont így hatékony.
Ha 5 év múlva százszor ennyit nem csinálsz, a győzelem is meg lehet.
több mint 6 éve
Jó hát ellenem a civil Zuglós listavezető indult, nem volt egyszerű dolgom 😀- Bejut-e valamelyik önkormányzatba az MKKP kompenzációs listáról?4 hely, neked meg 7.2% - wtf?
Löfli
Igor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve

egyedül Szíjjártó vigyorgott, mint akit most szoptak le az Adrián
több mint 6 éve
- Bejut-e valamelyik önkormányzatba az MKKP kompenzációs listáról?4 hely, neked meg 7.2% - wtf?
Löfli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Valakire rá kell húzni a vereséget, Borkai meg a senkiházi ügyvédje erre tökéletes lesz. Mehet lengeni a lóf***raGyalog. Mezítláb. És már elindult.Borkai zseniális arc. Elkúrta a Fidesz utolsó hetét, egy méretes pofonba vitte bele a pártot, de ő csak behúzta Győrt. Nem lennék a helyében.Megy is majd rapportra a főnihez a Karmelitába.
Amadeus
flzoli
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Borkai zseniális arc. Elkúrta a Fidesz utolsó hetét, egy méretes pofonba vitte bele a pártot, de ő csak behúzta Győrt. Nem lennék a helyében.Nehezen tudom elhinni, hogy a helyén hagynák...
Amadeus
több mint 6 éve
A folyamatos keményítés vezetett ide. Én konszolidálnék.Végülis két irányba indulhat: konszolidál vagy bekeményít. Melyikre tippelsz? Vagy majd a mérések eldöntik, hogy mire van nagyobb igény, és aszerint?Én nem ismerem, de nem is ez a lényeg, hogy 1-1 ember mire jut. Ha elég jó, megoldja. Ha nem, akkor elbukik. Ez lenne a normális ügymenet, nem amit az elmúlt években bevezetett a fidesz.Nem pont.Hallgatom Pikót Gulyás Marcinál....mármint a NER szerinti valóság? Hogy az általa betelepített migránsok megerőszakolják az asszonyainkat, mindenkit megfertőznek ebolával, a túlélőket pedig lemészárolják, miután felgyújtották az összes templomot?
Nagyon szépeket mond.
Sok szép, emberséges, kivitelezhetetlen, megvalósíthatatlan ígéret.
De egyben kiváncsian várom, hogy akkor mit mond majd, amikor szembejön a valóság...
Sobri Jóska
Jan
Pikót ismerem, ő ezt komolyan is gondolja. Ezért lesz zorall, amikor szembejön majd a valóság, az önkormányzati cégek, vezetők, emeszpés elvárások, kötelező szívességek, káderpolitika, jogi osztály, pénzügyi osztály, költségvetéstervezés, régi káderek, Molnár Zsolt, visszautasíthatatlan kérések, fideszesek, valós lehetőségek kontra ígéretek - vagyis a valódi politikai közeg.
Sobri Jóska
De őszintén szólva engem eddig érdekelt a választás. Most megvan az eredmény, ettől kezdve sokkal jobban érdekel, hogy OV hogy reagálja le. Nem a sajtóban, hanem hogy mi lesz az irány? Mert az gondolom világos, hogy váltásra lesz szükség.
Jan
Sobri Jóska
Szvsz OV keményíteni fog, nem akar arcot veszteni. Az elmúlt időszakban elszokott a valós versenyhelyzettől. Kényelmes volt mindent erőből (vagy pénzből) megoldani, kíváncsi vagyok, hogy amikor megint ilyen helyzetben találja magát, akkor tud-e korrigálni? Van egy trend, 2010-óta. Térjünk rá vissza holnap, most inkább nézem a meccset. 😊
több mint 6 éve
Gyalog. Mezítláb. És már elindult.Borkai zseniális arc. Elkúrta a Fidesz utolsó hetét, egy méretes pofonba vitte bele a pártot, de ő csak behúzta Győrt. Nem lennék a helyében.Megy is majd rapportra a főnihez a Karmelitába.
Amadeus
flzoli
több mint 6 éve
Borkai zseniális arc. Elkúrta a Fidesz utolsó hetét, egy méretes pofonba vitte bele a pártot, de ő csak behúzta Győrt. Nem lennék a helyében.Megy is majd rapportra a főnihez a Karmelitába.
Amadeus
több mint 6 éve
Borkai zseniális arc. Elkúrta a Fidesz utolsó hetét, egy méretes pofonba vitte bele a pártot, de ő csak behúzta Győrt. Nem lennék a helyében.Nyilatkozott már?
Amadeus
több mint 6 éve
Borkai zseniális arc. Elkúrta a Fidesz utolsó hetét, egy méretes pofonba vitte bele a pártot, de ő csak behúzta Győrt. Nem lennék a helyében.
több mint 6 éve
Végülis két irányba indulhat: konszolidál vagy bekeményít. Melyikre tippelsz? Vagy majd a mérések eldöntik, hogy mire van nagyobb igény, és aszerint?Én nem ismerem, de nem is ez a lényeg, hogy 1-1 ember mire jut. Ha elég jó, megoldja. Ha nem, akkor elbukik. Ez lenne a normális ügymenet, nem amit az elmúlt években bevezetett a fidesz.Nem pont.Hallgatom Pikót Gulyás Marcinál....mármint a NER szerinti valóság? Hogy az általa betelepített migránsok megerőszakolják az asszonyainkat, mindenkit megfertőznek ebolával, a túlélőket pedig lemészárolják, miután felgyújtották az összes templomot?
Nagyon szépeket mond.
De egyben kiváncsian várom, hogy akkor mit mond majd, amikor szembejön a valóság...
Sobri Jóska
Jan
Pikót ismerem, ő ezt komolyan is gondolja. Ezért lesz zorall, amikor szembejön majd a valóság, az önkormányzati cégek, vezetők, emeszpés elvárások, kötelező szívességek, káderpolitika, jogi osztály, pénzügyi osztály, költségvetéstervezés, régi káderek, Molnár Zsolt, visszautasíthatatlan kérések, fideszesek, valós lehetőségek kontra ígéretek - vagyis a valódi politikai közeg.
Sobri Jóska
De őszintén szólva engem eddig érdekelt a választás. Most megvan az eredmény, ettől kezdve sokkal jobban érdekel, hogy OV hogy reagálja le. Nem a sajtóban, hanem hogy mi lesz az irány? Mert az gondolom világos, hogy váltásra lesz szükség.
Jan
több mint 6 éve
Én nem ismerem, de nem is ez a lényeg, hogy 1-1 ember mire jut. Ha elég jó, megoldja. Ha nem, akkor elbukik. Ez lenne a normális ügymenet, nem amit az elmúlt években bevezetett a fidesz.Nem pont.Hallgatom Pikót Gulyás Marcinál....mármint a NER szerinti valóság? Hogy az általa betelepített migránsok megerőszakolják az asszonyainkat, mindenkit megfertőznek ebolával, a túlélőket pedig lemészárolják, miután felgyújtották az összes templomot?
Nagyon szépeket mond.
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Nem pont.Hallgatom Pikót Gulyás Marcinál....mármint a NER szerinti valóság? Hogy az általa betelepített migránsok megerőszakolják az asszonyainkat, mindenkit megfertőznek ebolával, a túlélőket pedig lemészárolják, miután felgyújtották az összes templomot?
Nagyon szépeket mond.
Sobri Jóska
Jan
több mint 6 éve
Hallgatom Pikót Gulyás Marcinál....mármint a NER szerinti valóság? Hogy az általa betelepített migránsok megerőszakolják az asszonyainkat, mindenkit megfertőznek ebolával, a túlélőket pedig lemészárolják, miután felgyújtották az összes templomot?
Nagyon szépeket mond.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
ez nem programokról szól, főleg nem a teljesítéséről, itt csak sallerekről, meg kokikról van szó 😊
több mint 6 éve
Lehet viccesnek meg hülyén hangzik de akkor felkészül Viktor?
több mint 6 éve
Hallgatom Pikót Gulyás Marcinál.Nagyon szépeket mond.
több mint 6 éve
Az ilyeneket mindig újraszámolják/számoltatták jópárszor.Jászberény vége
14 szavazat a különbség!
3909-3895
Klaci79
Miskolcon az egyik körzetben 1 szavazat különbséggel nyert az ellenzéki. Azt a 8 kg krumplit kár volt sajnálni.
Tactful Cactus