Politika
65 feliratkozó
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=G7w0n4_5Fg8Nagyon gáz biztonsági szolgálat.
Rég röhögtem ennyire jót 😀
Kenny
Egy profi biztiőr egyetlen fojtással vagy megfelelő szögbe aplikált kézzel kivezeti.
Ezek meg mintha Piedonéval bunyóztak volna, dőltek jobbra-balra.
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=G7w0n4_5Fg8Szerintem ez inkább mélységesen szomorú. Az hogy egy országban az teljesen normális, hogy egy parlamenti képviselőt ilyen pribékek kidobnak a köztévé székházából es ennek semmi következménye, sőt a rendőr be se megy, nos az a gyalázat kategória.
Rég röhögtem ennyire jót 😀
Kenny
több mint 7 éve
Gundelt annak idején még viszonylag értelmes embernek gondoltam. Most már tudom, hogy nemcsak nem értelmes, de gerince sincs.444.hu/2019/01/03/februarig-akarkit-akarmikor-akarmiert-igazoltathatnak-budapesten-a-rendorokEz megint egy potenciális öngól... (és mintha de facto ez eddig is nem így lett volna.)
Mi van?
Vrij6
Nálam amúgy speciel ez jobban kicsapta a dolgot... abszolút nonszensz, pedig én még Rogán Antal kutyájának nevét is tudom!
index.hu/mindekozben/poszt/2019/01/02/afacsokkentesre_kerdeztek_ra_a_tv2-n_ujraindulo_legyen_on_is_milliomosban/
Igor
Legalja. Felírjuk a többihez. Hosszú a lista.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Annak örülök, hogy néha értelmesen lopnak. Csak így lehet pozitívnak maradni ☺️index.hu/belfold/2019/01/03/szuperkorhaz_egeszseges_budapest_program_egeszsegugy_epitkezes_del-pesti_centrumkorhaz/
több mint 7 éve
ma véletlenül hallgattam a KArc FM-et út közben...hát baszod. egy faszi örömmel védte meg Orbán tarhálós kampányát, merthogy a nemesek is adakoztak anno, mikor a hazának kellett a pénz, bezzeg a kommunisták lenyúltak mindent, így nekünk kötelességünk meg dolgunk pénzt adni mikor kér a kormány. végünk van.ha egyszer Orbán azt kérné, hogy kisdedeket kell a Várba hozni hogy feláldozzák őket, sok nagymama örömmel vinné is őket...Hát ha sikerül összehozza a Fityisz kormány, hogy még a nagymamák is szüljenek hármat a nyugdíj után, meg is érdemlik az áldozatot.
petey
több mint 7 éve
ma véletlenül hallgattam a KArc FM-et út közben...hát baszod. egy faszi örömmel védte meg Orbán tarhálós kampányát, merthogy a nemesek is adakoztak anno, mikor a hazának kellett a pénz, bezzeg a kommunisták lenyúltak mindent, így nekünk kötelességünk meg dolgunk pénzt adni mikor kér a kormány. végünk van.ha egyszer Orbán azt kérné, hogy kisdedeket kell a Várba hozni hogy feláldozzák őket, sok nagymama örömmel vinné is őket...Pontosan.
petey
Minősítheted, de ez a valóság.
Miközben az ellenzék vagy az értelmiség meg nem hajlandó ezt elfogadni, erre reagálni, csak mert nonszensz.
Akkor végülis ki a hülye?
Aki nem a valóságra reagál, még ha az nonszensz is, vagy aki a valóságból igyekszik a legtöbbet profitálni, még ha az nonszensz is?
És hidd el, 20 év múlva, ha mondjuk bukik a rendszer, a fenti faszi fogja az ellenállását és a belső bomlasztását bizonygatni, pont az ilyen nonszenszekkel, hiszen nyilvánvaló, hogy nem gondolta komolyan.
több mint 7 éve
ma véletlenül hallgattam a KArc FM-et út közben...hát baszod. egy faszi örömmel védte meg Orbán tarhálós kampányát, merthogy a nemesek is adakoztak anno, mikor a hazának kellett a pénz, bezzeg a kommunisták lenyúltak mindent, így nekünk kötelességünk meg dolgunk pénzt adni mikor kér a kormány. végünk van.ha egyszer Orbán azt kérné, hogy kisdedeket kell a Várba hozni hogy feláldozzák őket, sok nagymama örömmel vinné is őket...Há' inkább, minthogy a migráncs megerőszakolja vagy megegye
petey
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
ma véletlenül hallgattam a KArc FM-et út közben...hát baszod. egy faszi örömmel védte meg Orbán tarhálós kampányát, merthogy a nemesek is adakoztak anno, mikor a hazának kellett a pénz, bezzeg a kommunisták lenyúltak mindent, így nekünk kötelességünk meg dolgunk pénzt adni mikor kér a kormány. végünk van.ha egyszer Orbán azt kérné, hogy kisdedeket kell a Várba hozni hogy feláldozzák őket, sok nagymama örömmel vinné is őket...
több mint 7 éve
444.hu/2019/01/03/februarig-akarkit-akarmikor-akarmiert-igazoltathatnak-budapesten-a-rendorokEz megint egy potenciális öngól... (és mintha de facto ez eddig is nem így lett volna.)
Mi van?
Vrij6
Nálam amúgy speciel ez jobban kicsapta a dolgot... abszolút nonszensz, pedig én még Rogán Antal kutyájának nevét is tudom!
index.hu/mindekozben/poszt/2019/01/02/afacsokkentesre_kerdeztek_ra_a_tv2-n_ujraindulo_legyen_on_is_milliomosban/
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
444.hu/2019/01/03/februarig-akarkit-akarmikor-akarmiert-igazoltathatnak-budapesten-a-rendorokTerror fenyegetettség van mióta a terroristák is 400 óra túlórára lettek kötelezve.
Mi van?
Vrij6
több mint 7 éve
444.hu/2019/01/03/februarig-akarkit-akarmikor-akarmiert-igazoltathatnak-budapesten-a-rendorokMi van?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
index.hu/gazdasag/2019/01/02/magyar_divat_es_design_ugynokseg_orban_rahel_iroda_istenhegyi_ut/?fbclid=IwAR1SdrQx2cVnzRfZMDbukTxRNg6cjfkgz1du0te5Oo_ydmoM3-mXIzzccusez is azt hiszi, hogy azért, mert van 200.000 forintja egy Gucci cipőre, attól lesz stílusa és divatérzéke.
Janek
több mint 7 éve
m.youtube.com/watch?v=zRcZzejPOMk&t fent van egyben is.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Pontosan. Alternatíva hiányára hivatkozni meg amúgy is vicces egy olyan műfajban, ami alapból a hatalomvágyra épít, így lényegében vonzza a potenciális alternatívákat.Tényleg rohadtúl nem akarjátok megérteni az ekte jobb oldali szavazót basszus ! Csak az a baj amit már mondtam ha át csap az egész személyeskedésbe azzal nem fogtok semmit elérni!plusz nagyon nem jó ha engem csak kirívó esetnek és retardáltnak gondoltok!Az a baj hogy nagyon sok ember gondolkodik így mint én és mind addig amíg nekünk nem kínáltok megfelelő alternatívát bármennyire is utáljuk a Cigányt nem fogunk mögülle kipártolni!!!Szerintem már régen nem erről szól a dolog, hogy jobb vagy baloldali szavazó az ember...
Ezt kell megértenetek........
Rózsa Sándor
Baszki én is echte jobboldali szavazó vagyok, attól még eszem ágában sem jutna a fideszre szavazni, mert látom hogy mi történik körülöttem. És ha pl fletó azt mondja hogy faszság hogy szavazhat egy erdélyi szavazó, akkor egyetértek vele, mert nálam elsősorban nem az számít hogy melyik párt mondja, hanem hogy mit. És szerintem ezzel még vannak így páran.
Vicces mikor a vidéki kis falun élő cigány bemondja a tv kamerájába, hogy nem szavaz a jobbikra, mert náci párt, és amúgy is a fideszre szavaz, mert ő az egyetlen aki nem engedné be ide a migránsokat.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Tényleg rohadtúl nem akarjátok megérteni az ekte jobb oldali szavazót basszus ! Csak az a baj amit már mondtam ha át csap az egész személyeskedésbe azzal nem fogtok semmit elérni!plusz nagyon nem jó ha engem csak kirívó esetnek és retardáltnak gondoltok!Az a baj hogy nagyon sok ember gondolkodik így mint én és mind addig amíg nekünk nem kínáltok megfelelő alternatívát bármennyire is utáljuk a Cigányt nem fogunk mögülle kipártolni!!!Szerintem már régen nem erről szól a dolog, hogy jobb vagy baloldali szavazó az ember...
Ezt kell megértenetek........
Rózsa Sándor
Baszki én is echte jobboldali szavazó vagyok, attól még eszem ágában sem jutna a fideszre szavazni, mert látom hogy mi történik körülöttem. És ha pl fletó azt mondja hogy faszság hogy szavazhat egy erdélyi szavazó, akkor egyetértek vele, mert nálam elsősorban nem az számít hogy melyik párt mondja, hanem hogy mit. És szerintem ezzel még vannak így páran.
Vicces mikor a vidéki kis falun élő cigány bemondja a tv kamerájába, hogy nem szavaz a jobbikra, mert náci párt, és amúgy is a fideszre szavaz, mert ő az egyetlen aki nem engedné be ide a migránsokat.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
pedig elég snájdig gyerek vagyok.És a standard dajer a dauer helyett?tegnap a moziban a büfés srác a tüchtiget tüftignek mondta az Alleeban. Kegyetlenül arcon röhögtem.Tényleg rohadtúl nem akarjátok megérteni az ekte jobb oldali szavazót basszus !Bocs, de ez nagyon szúrja szemem, német jövevényszóról beszélünk, echte a helyes írásmód.
Rózsa Sándor
empty taxi
Amadeus
Ha női fodrász lennél, már nem lennél.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Solymi nehargudj te még m8ndig nem akarod megérteni a jobb oldali szavazókat !Pedig én úgy gondolom, hogy valamennyire értem a jobb oldali szavazókat, van is a családban, le is írtam korábban az elképzeléseimet, de akkor még egyszer:
Rózsa Sándor
OV sikerének nagy mértékben része az előző kormányzati ciklusok folyamatos hibázásai, mutyizásai és a szavazók cinikus lenézése (ami egyébként világszintű dolog, lásd Trump, Salvini és jobbos pártok térnyerése).
Ezután ők a megfelelő retorikai fordulatokkal folyamatosan démonizálták az ellenzéket és az EU-t - hozzáteszem, jól kihasználták azok bénázásait újfent - majd ebből következett a jelenlegi állapot.
Én pl. tesómnak hiába magyarázom a lopásokat és a többit, erre a válasz az elmúltnyolcév, migránsok, Gyurcsány, Brüsszel és az őkisugyanúgylopnak. Ezzel mit tudnék kezdeni?
Vitázni velük nem lehet, mert nem olvasnak, adatokat, események menetét nem tudják, hiába linkelsz nekik cikkeket az index, atlatszo, direkt36, merce, stb. oldalakról, az mind csak hazugság, még akkor is ha történetesen a cikk is hasonlóra jutna mint amit ő mond.
.A jobb oldali szavazót kúrvara nem érdekli a külföldi média nem érdekli hogy a BBC mit mond őket nem ezzel fogod tudni a Fidesztől el szavaztatni!Nem az a lényeg, hogy a fidesz szavazói mit gondolnak, hanem, hogy OV mit gondol, mert ha nagyobb hangsúlya van ennek az eseménynek a külföldi médiában, az neki csak arcvesztés odakint és ő pont ezt akarja elkerülni.
Rózsa Sándor
Ja és még egy észrevétel egy régebbi bejegyzésedre ahol arra utaltál a kiírásoddal ,hogy nem vagyok elég művelt és intelligens.Nem állítottam, hogy műveletlen lennél, de azért az Osztrák-Magyar Monarchiával példálózni mint békés együttéléssel...ha annyira jó lett volna az nekünk, nem lett volna 48, ugyanez 56 a szovjetekkel.
Rózsa Sándor
A jugók is milyen jól elvoltak egymás mellett békességben aztán mégiscsak csináltak egy délszláv háborút.
Belgium még békés, csak ne nagyon belgázz le senkit 😀
Vagy ott van Spanyolország és Katalónia, Erdély és Románia, Szovjetunió, stb.
Írország és Észak-Írország is egy érdekes dolog ebből a szempontból, Nagy-Britanniáról meg nem is szólva.
Svájc kb. az egyetlen ahol nincs probléma, ott svájci vagy. Ha nem így gondolod, akkor kibasznak 😀
Usákiában is mekkora nyugi van a népek között.
A népek alapvetően békében élnek egymás mellett, csak éppenséggel ha nincs meg a nemzeti önrendelkezési joguk, az feszültségeket szül és lehet bármennyire engedékeny egy kormány, előbb-utóbb törés vagy elnyomás lesz a vége.
Csak azzal meg az a baj hogy ma Magyarországon kB nem 1 millió hanem 2 millió hasonszőrű ember gondolkodik úgy mint én! Hogy sokkal inkább a Fidesz mint egy elvakult liberális (MSZP Momentum DK koalició)Számodra, számotokra mit jelent az, hogy elvakult liberális?
Rózsa Sándor
Mert akkor ezek szerint nálatok ezen múlik az, hogy OV diktatúrája legyen vagy egy normális ország ahol ti is beleszólhattok a dolgokba?
Miért gondolod azt, hogy a többi párt nem fogna össze a cél érdekében (főleg azok után, hogy látszik, ezt most megtette)? Miért úgy állsz hozzá, hogy a Jobbikot túrják ki és nem a Jobbik lesz maga a kerékkötő?
Egyáltalán minek ilyenen gondolkodni most?
Amúgy meg az ellenzékben van kb. 1 millió ember aki úgy gondolkodik mint te és van még 1,5 millió aki másként gondolkodik (ebből 300K, az ellenzéken belül a 4. legtöbb szavazott a DK-ra, amiben a Gyúúúrcsáááány benne van)
És most nagyképuség nélkül mondhatom (kúlönben a Savaria légio hagyományőrző csoport tagja vagyok,tehát otthon vagyok ókori hadviselés stratégiában) ha akarjuk 1000 magammal 2 órán belül rommá verjük a nulla eröszakos ,katonai múlt nélküli tüntető tömeget !Sokat érsz a kiképzéseddel utcai harcban a tömeg ellen, ha elég nagy a létszámuk elnyomnak a picsába.
Rózsa Sándor
Nem véletlenül szoktak annyi rendőrt kivezényelni.
A FIDESZT CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A SAJÁT SZAVAZÓI ELTÁNTORÍTÁSÁVAL SZABAD LEGYŐZNIA választási számokat nézve, szerintem elég az, hogyha az ellenzéki szavazók egy helyre szavaznak.
Rózsa Sándor
Persze segít ha a fidesz tábortól is átszavaznak ill. a távol maradók is besegítenek.
Azért az durva, hogy a Fideszre levélben szavaztak 216ezren, az összes többi pártra összesen meg kb. 10ezren.
Másrészt a Jobbik jelenlegi eredménye is csalóka, hisz sokan direkt átszavaztak, a néppártosodással nyertek jó pár szavazót és Vona személye ide-vagy-oda, szerintem ő volt ott a húzóember.
De a pártot jobban ismerők majd elmondják, hogy szerintük mi lehet a párt jövője Sneiderrel, az mondjuk valószínű, hogy hosszú ideig meghatározó tényezők lehetnek.
Toroczkai meg most szavazókat von el, szóval annyira nem fajin a tevékenysége, főleg amiatt, hogy nem tudni ki pénzeli.
több mint 7 éve
tegnap a moziban a büfés srác a tüchtiget tüftignek mondta az Alleeban. Kegyetlenül arcon röhögtem.ziccer volt?
Amadeus
több mint 7 éve
És a standard dajer a dauer helyett?tegnap a moziban a büfés srác a tüchtiget tüftignek mondta az Alleeban. Kegyetlenül arcon röhögtem.Tényleg rohadtúl nem akarjátok megérteni az ekte jobb oldali szavazót basszus !Bocs, de ez nagyon szúrja szemem, német jövevényszóról beszélünk, echte a helyes írásmód.
Rózsa Sándor
empty taxi
Amadeus
Ha női fodrász lennél, már nem lennél.
több mint 7 éve
tegnap a moziban a büfés srác a tüchtiget tüftignek mondta az Alleeban. Kegyetlenül arcon röhögtem.Tényleg rohadtúl nem akarjátok megérteni az ekte jobb oldali szavazót basszus !Bocs, de ez nagyon szúrja szemem, német jövevényszóról beszélünk, echte a helyes írásmód.
Rózsa Sándor
empty taxi
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Oksa koszi hogy szóltál.Az a baj most tanulok írni sajnos újra és fene enné meg nem igazán akar menni.....Nem is tudom ,hogy tudtam megtanúlni annak idejénTényleg rohadtúl nem akarjátok megérteni az ekte jobb oldali szavazót basszus !Bocs, de ez nagyon szúrja szemem, német jövevényszóról beszélünk, echte a helyes írásmód.
Rózsa Sándor
empty taxi
Rohadt nehéz ez a Magyar nyelv