NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 262 — #neverpunt
Én csípem G. Fodort.
Hogy mindenben egyetértenék vele? Távolról sem. De intelligens fazon, aki rendre képes megfontolásra érdemes, a napi közbeszédben frissen ható nézőpontokat adni. Mint ilyen, nem kerülheti el a sorsát és a meleg akol ki is fogja vetni.

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Klaci79
mint bevándorló?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Akkor a reálpolitikában melyik "típus" a működőképes?

(én sok embert tartok unszimpatikusnak, de vajnánál rosszabbat nem hiszem, hogy tudnék mondani, egyszerűen hányingerem van már a látványától is)baggio
antipatikus a szo amit kereselMMMS
patikusokat haggyuk csak békibe, köszönömsutianap
 szent-antal-gyogyszertar.huSobri Jóska
aznemaz antonio paticale sacramentum

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress

(én sok embert tartok unszimpatikusnak, de vajnánál rosszabbat nem hiszem, hogy tudnék mondani, egyszerűen hányingerem van már a látványától is)baggio
patikusokat haggyuk csak békibe, köszönömsutianap
 szent-antal-gyogyszertar.hu

több mint 10 éve

patikusokat haggyuk csak békibe, köszönöm

több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state

antipatikus a szo amit keresel

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante

(én sok embert tartok unszimpatikusnak, de vajnánál rosszabbat nem hiszem, hogy tudnék mondani, egyszerűen hányingerem van már a látványától is)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Kemény ami a ruszkiknál van, nálunk ehhez képest demokrácia van 😊

Amúgy volt kit nem dobott fel annyira a nagyvezír beszéde:
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
Butaság, itt teljesen más a helyzet, Vityát soha nem fogjak hátulról megfúrni, de a kiskirályok torzsalkodasa magával ránthatja Őt is.gabtsi
Abból a szempontból értem, hogy őt is köpködni fogja a plebs, külön jelentéstartama lesz még a névnek is, hogy Orbán Viktor.
Napok óta hallom, hogy egy G. Fodor Gábor nevű emberke, aki Orbán egyik tanácsadója, írt egy - jobboldalon - botrányszagúnak minősített blogot - vagy interjút adott? már nem emlékszem -, amiben a polgári Magyarországról beszélt, mint "politikai termék"-ről. Nem tudtam, hogy ki ez a G. Fodor. Nem is néztem utána, mert nem nagyon érdekelt a dolog. Aztán ma barangolva ráakadtam a fényképére, és így arc alapján már be tudtam azonosítani..
Oké. A "politológus"-ok közül nem lóg ki, van nála jobb és rosszabb. De ez az ember a miniszterelnük tanácsadója? Édes istenem... lassan már azon se csodálkoznék, ha valami vajákos ember is tanácsadó posztot kapna...peterk2005
Mondjuk summa cum laude-vel doktorizott politikatudományokból, szóval azért vajákos embertől kicsit távol áll, legyen bármilyen fura figura is.Schleck
Kb. Kifejezetten jó gondolatai vannak, mindamellett következetesen adja a racionális Machiavellit. Kár, hogy Viktor szekerét tolja.Amadeus91
Ennek az embernek valamelyik humán campus hátsó épületében, egy irodában kellene üldögélnie és könyveket meg cikkeket írnia. Olyan alkat, arra van tehetsége. De a reálpolitikában az ilyen típus pusztít, mint a pestis. Kb. mint a költők, írók, művészek. Őket is (a többségüket) messze tartanám, mert legtöbbjük képtelen átlépni a saját árnyékát és észerevenni, hogy ami a színpadon vagy egy festményen gond nélkül működik, az a való életben borzasztó következményekkel járhat.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 222
 444.hu/2015/02/27/agyonlottek-borisz-nyemcovot-moszkvaban/

Putyin bizniszel az ellenzékkel.
több mint 10 éve
Kb. Kifejezetten jó gondolatai vannak, mindamellett következetesen adja a racionális Machiavellit. Kár, hogy Viktor szekerét tolja.Amadeus91
Nektek tanított valamit? Mert nekem vannak mókás sztorijaim róla. 😀Hanni
Nem, de terveztem felvenni órát hozzá.
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Nektek tanított valamit? Mert nekem vannak mókás sztorijaim róla. 😀
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 337 — zászló zászló szív
 www.hir24.hu/belfold/2015/02/27/aki-a-fideszben-hisz-megtalalja-az-igaz-hitet/

"Az arcátlanság egy határon túl bénítóan hat a környezetre"

több mint 10 éve
Butaság, itt teljesen más a helyzet, Vityát soha nem fogjak hátulról megfúrni, de a kiskirályok torzsalkodasa magával ránthatja Őt is.gabtsi
Abból a szempontból értem, hogy őt is köpködni fogja a plebs, külön jelentéstartama lesz még a névnek is, hogy Orbán Viktor.

Napok óta hallom, hogy egy G. Fodor Gábor nevű emberke, aki Orbán egyik tanácsadója, írt egy - jobboldalon - botrányszagúnak minősített blogot - vagy interjút adott? már nem emlékszem -, amiben a polgári Magyarországról beszélt, mint "politikai termék"-ről. Nem tudtam, hogy ki ez a G. Fodor. Nem is néztem utána, mert nem nagyon érdekelt a dolog. Aztán ma barangolva ráakadtam a fényképére, és így arc alapján már be tudtam azonosítani..

Oké. A "politológus"-ok közül nem lóg ki, van nála jobb és rosszabb. De ez az ember a miniszterelnük tanácsadója? Édes istenem... lassan már azon se csodálkoznék, ha valami vajákos ember is tanácsadó posztot kapna...peterk2005
Mondjuk summa cum laude-vel doktorizott politikatudományokból, szóval azért vajákos embertől kicsit távol áll, legyen bármilyen fura figura is.Schleck
Kb. Kifejezetten jó gondolatai vannak, mindamellett következetesen adja a racionális Machiavellit. Kár, hogy Viktor szekerét tolja.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Lázár vezérünk lenyilatkozta egy lakossági fórumon Vásárhelyen, hogy könnyen elképzelhető miszerint a vasárnapi zárvatartásról egy hónappal a bevezetése után népszavazást fognak kiírni.
Bevezetjük, megszavaztatjuk, visszavonjuk.

(Mellékletként: sógornőmék szegedi/algyői kereskedelmi cégénél is elbocsátások, óraszám visszafogások, fizetéscsökkentések, szombati estig nyitvatartás. De ugye a dolgozó nem fog károsodni.)

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát engem nem nagyon hat meg, hogy ki hol végzett, milyen eredménnyel. Most azt hagyjuk is, hogy doktori címeket is tudjuk ugye, hogy hogyan lehet szerezni. De egyszerűen önmagában egy diploma - legyen akár summa cum laude - semmire nem garancia. Mondom ezt úgy, hogy egyébként nagyon fontosnak tartom az oktatást, ill. általában a képzést (önképzéssel együtt). De nem ez alapján ítélek, hanem az alapján amit látok, hallok az illetőtől.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Mondjuk summa cum laude-vel doktorizott politikatudományokból, szóval azért vajákos embertől kicsit távol áll, legyen bármilyen fura figura is.

több mint 10 éve

Oké. A "politológus"-ok közül nem lóg ki, van nála jobb és rosszabb. De ez az ember a miniszterelnük tanácsadója? Édes istenem... lassan már azon se csodálkoznék, ha valami vajákos ember is tanácsadó posztot kapna...

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Butaság, itt teljesen más a helyzet, Vityát soha nem fogjak hátulról megfúrni, de a kiskirályok torzsalkodasa magával ránthatja Őt is.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
hát mit mondjak van baj. én már ott tartok, hogy meglepne ha ez 18-ig végig tudna menni.gabtsi
Még a végén Gyurcsány sorsára jut Viktorunk, hey, de ironikus az élet.
több mint 10 éve
De hogy egy evertekelon is egymással harcolnak az az álmos könyv szerint nem sok jót jelent

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
hát mit mondjak van baj. én már ott tartok, hogy meglepne ha ez 18-ig végig tudna menni.gabtsi
Csak harcolni tovább.
több mint 10 éve
hát mit mondjak van baj. én már ott tartok, hogy meglepne ha ez 18-ig végig tudna menni.

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Iszonyatosan bejött az a jóslat, hogy Orbán lekoppintja Cameronék "hardworking people" kampányát.