Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért érdekes Tomcat oknyomozása is, akit bár rühellek, de azután vizsgálódik (az ötlet érdekes), hogy ugyan ki fizette a színpadtechnika kb. félmilliós kitelepülését, felállítását, az emberek bérét/fizetségét. Mert lehet, hogy a szervezők, rendezők társadalmi munkában tüntettek, de a technikát biztosító cég nem ingyen tette mindezt.Konteó, zsír
Ki szerepelhetett a számla "Vevő" rubrikájában?
deres.tv/20141028/tomcat-az-internetados-tuntetesrolSobri Jóska
S mennyivel előbb kell bejelenteni egy spontàn tüntetèst a BRFKnàl?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ja deaha, milyen hallatlanul elonyos is volt nekunk az a kiegyezes a tenyek es a monarchia akkori allapotanak tudataban. ja nem.MMMSakkor megkérnélek, mint a bowl.hu Deutsch Tamását, hogy annak ellenére, hogy nem nagy barátod a történelem, lapozzál már tovább 1867-ig, hátha kiderül, hogy ja de.arról, hogy a víz az úr,Ahogy már '48-ban is bebizonyosodott. Ja, nem...
gabtsi
Sobri Jóska
gabtsi
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Most komolyan olyan nehéz befejezni ezt a miert kellet volna utcára menni című okoskodást?tudod erről az a véleményem, hogy ez ellen kellett volna kimenni az utcára. Nagyon sajnálom valahol, hogy a 700 forint (hugyos, szaros 2 euro 23 cent) hozta ki ezt a plebsből. Jó páran próbálták ezt elmagyarázni, püfölték a klaviatúrát, hogy az AB berhelése, alaptv berhelése, a választójog berhelése ide fog vezetni. Nem érte el az emberek ingerküszöbét. Ez a 700 forint igen. Szomorú.Amadeus91Valójában a módosított választási rendszer eredményezte.Én nem úgy tudom, hogy a szavazók 66%-a a Fideszre szavazott volna (sem októberben, sem tavasszal).vandeminekMagyarországon olyan a választási rendszer, hogy eléggé markánsan fejezi ki a választók többségének akaratát.
(Persze ezt a választók többsége akarja pont így.)
Pl. az 5%-ot el nem ért pártokra adott szavazatok "elvesznek", még kompenzációs képviselői helyeket se érnek. (Pedig elvileg listán, durván 1% érhetne 1 mandátumot).
De a hatalom gyakorlása, az Országgyűlés gyakorlati működése szempontjából a 2014 áprilisi választásokon a népakarat azt eredményezte, hogy a szavazók 67.857 százaléka a Fidesz-KDNP-t delegálta a Parlamentbe.
Vagyis az ő akaratuk érvényesült.
Ilyen lüke dolog a demokrácia, látod.Sobri Jóska
Pártlistán a Fidesz 44,87 %-ot kapott. Ez a legtisztább adat a szavazni hajlandók párt-támogatásáról (ami még mindig nem egyenlő a teljes társadalom pártpreferenciáival).Atari
1: Nyilvánvaló hogy amíg neked joghallgatóként egetverő gyalázat volt a felsoroltak addig átlag ember azt se tudja hogy működik az Alkotmánybíróság.
2: Ebből kifolyólag bicskanyitogató hogy magaslorol hülyézitek akik most az utcán vannak miközben annak idején egyikotoket sem akadályozta meg semmi ugyanebben és mégse voltatok ott.
Ennél már csak Sobri 1% valasztopolgara szánalmasabb sokadjára. Biztos a fideszre is csak az szavazott aki Békemenelt.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Azért érdekes Tomcat oknyomozása is, akit bár rühellek, de azután vizsgálódik (az ötlet érdekes), hogy ugyan ki fizette a színpadtechnika kb. félmilliós kitelepülését, felállítását, az emberek bérét/fizetségét. Mert lehet, hogy a szervezők, rendezők társadalmi munkában tüntettek, de a technikát biztosító cég nem ingyen tette mindezt.Ki szerepelhetett a számla "Vevő" rubrikájában?
deres.tv/20141028/tomcat-az-internetados-tuntetesrol
több mint 11 éve
Már bocsánat de a csuda vigye el, tetszettek volna olyan ellen pártot csinálni, akire lehet a Fidesz helyett szavazni, vagy ha minden áron menjenek, akkor olyan nagy arányban kellett volna a másik oldalra szavazni. Igen a böszmékre. Senki nem tiltotta meg.Félre ne értsetek, nem sok minden van sajnos, amit a Fidesztől pártolni tudok, (pedig én is bíztam bennük vállalom), de arról már nem ők tehetnek, hogy a magyar társadalom, mint béna kacsa, nem képes vagy nem akar? megfelelő, hiteles!!!! ellenpólust kitalálni, felmutatni. Persze nem lenne muszáj visszaélni vele, de az egy másik kérdés.
Az a legnagyobb gond, akinek újonnan sikerül oda kerülnie, az sem azért, hogy a népet szolgáló legyen, hanem mindjárt, azt keresi, hogyan élhet meg belőle. Tartok tőle, hogy akik az internet adó tiltakozások kapcsán előtérbe kerülnek, esetleg el tudnak indítani maguknak valami féle politikai karriert, ha akarnak, akkor azok is így tesznek előbb-utóbb. Lesz-e ebben változás valaha nem tudom.
több mint 11 éve
aha, milyen hallatlanul elonyos is volt nekunk az a kiegyezes a tenyek es a monarchia akkori allapotanak tudataban. ja nem.akkor megkérnélek, mint a bowl.hu Deutsch Tamását, hogy annak ellenére, hogy nem nagy barátod a történelem, lapozzál már tovább 1867-ig, hátha kiderül, hogy ja de.arról, hogy a víz az úr,Ahogy már '48-ban is bebizonyosodott. Ja, nem...
gabtsi
Sobri Jóska
gabtsi
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Eléggé jól leképezi a választásokat.40-60 ezer ember volt kint az utcákon kedden, ebből következik, hogy csak azok elégedetlenek akik ott voltak. Mindenki más kurva jól elvan! Értem....peachSzvsz ez az egész megmozdulás nem az internet adó ellen, hanem a fidesz ellen van. Az, hogy mi váltotta ki sztem tök lényegtelen...peachVégülis 8 millió szavazóból 40-60ezer elégedetlen a Fidesszel.
Ez majdnem 1 %...Sobri Jóska
Lehet, hogy kurva sokan elégedetlenek, de csak fél-egy százalék buzgárkodik, tesz valamit, ami ez esetben értelmetlen, de a szavazófülkében pont nem lenne az.
0.5 - 1 %.
A legtöbb ember valóban nincs kurva jól el, de ha ahhoz is apatikus, hogy elmenjen szavazni, akkor ne fél évvel a választások után eszméljen, hogy miatta van, ami van, mert képtelen volt felfogni, hogy mikor, mit kell tenni, hogy ne ez legyen. Vagy tőlem aztán eszmélhet 3 és fél évvel a következő országgyűlési választás elött, csak kurva sokat kell még várnia, míg érdemben tehet is valamit.
Persze akinek elég a hőbörgés és a rajcsúr, annak pont jók ezek a tüntetések.
A 8 évvel ezelötti balhék is a választások után voltak, és hiába adta Orbán az ultimátumokat a Kossuth téren, meg települtek az Országház oldalába a teret összeszaró-hugyozó agyhalottak, lett bármi foganatja? Lett előrehozott választás? Lemondott Gyurcsány a "Gyurcsány takarodj"-ok miatt? Eltűnt örökre a közéletből?
Sokan linkelték: ha azok, akik nem szavaztak elmennek szavazni, és bárkire szavaznak, az a bárki nyer.
Hajrá!
több mint 11 éve
tudod erről az a véleményem, hogy ez ellen kellett volna kimenni az utcára. Nagyon sajnálom valahol, hogy a 700 forint (hugyos, szaros 2 euro 23 cent) hozta ki ezt a plebsből. Jó páran próbálták ezt elmagyarázni, püfölték a klaviatúrát, hogy az AB berhelése, alaptv berhelése, a választójog berhelése ide fog vezetni. Nem érte el az emberek ingerküszöbét. Ez a 700 forint igen. Szomorú.Valójában a módosított választási rendszer eredményezte.Én nem úgy tudom, hogy a szavazók 66%-a a Fideszre szavazott volna (sem októberben, sem tavasszal).vandeminekMagyarországon olyan a választási rendszer, hogy eléggé markánsan fejezi ki a választók többségének akaratát.
Pl. az 5%-ot el nem ért pártokra adott szavazatok "elvesznek", még kompenzációs képviselői helyeket se érnek. (Pedig elvileg listán, durván 1% érhetne 1 mandátumot).
De a hatalom gyakorlása, az Országgyűlés gyakorlati működése szempontjából a 2014 áprilisi választásokon a népakarat azt eredményezte, hogy a szavazók 67.857 százaléka a Fidesz-KDNP-t delegálta a Parlamentbe.
Pártlistán a Fidesz 44,87 %-ot kapott. Ez a legtisztább adat a szavazni hajlandók párt-támogatásáról (ami még mindig nem egyenlő a teljes társadalom pártpreferenciáival).Atari
több mint 11 éve
Valójában a módosított választási rendszer eredményezte.Én nem úgy tudom, hogy a szavazók 66%-a a Fideszre szavazott volna (sem októberben, sem tavasszal).vandeminekMagyarországon olyan a választási rendszer, hogy eléggé markánsan fejezi ki a választók többségének akaratát.
Pártlistán a Fidesz 44,87 %-ot kapott. Ez a legtisztább adat a szavazni hajlandók párt-támogatásáról (ami még mindig nem egyenlő a teljes társadalom pártpreferenciáival).
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
inkább a belpolitikára fókuszálok most.444.hu/2014/10/29/a-guardiannak-nyilatkozo-nevtelen-kormanyzati-forras-szerint-bizonyitekuk-van-ra-hogy-obamaekat-lefizettek-magyarorszag-ellensegei/Ürgebőrbe varrt békaemberek a Déli Áramlatból, Putyin megbízásából, hogy ezzel méginkább az ő kebelére hajszoljon minket, Moszad-ügynököknek álcázott Bokros Lajos-hasonmások által.
50 milliós kérdés, ki fizette le Obamát, hogy magyarországozzon?
A, Soros György
B, Gyurcsány Ferenc
C, Bajnai Gordon
D, SZDSZAmadeus91
Igazán lehetnél tájékozottabb a külpolitikában...Sobri Jóska
www.atv.hu/videok/video-20141029-lesz-e-valtozas-az-internetado-bevezeteseben
nesze, a Rezsibiztos Úr megaszondja nekünk. Deal with.
több mint 11 éve
40-60 ezer ember volt kint az utcákon kedden, ebből következik, hogy csak azok elégedetlenek akik ott voltak. Mindenki más kurva jól elvan! Értem....Szvsz ez az egész megmozdulás nem az internet adó ellen, hanem a fidesz ellen van. Az, hogy mi váltotta ki sztem tök lényegtelen...peachVégülis 8 millió szavazóból 40-60ezer elégedetlen a Fidesszel.
Ez majdnem 1 %...Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
444.hu/2014/10/29/a-guardiannak-nyilatkozo-nevtelen-kormanyzati-forras-szerint-bizonyitekuk-van-ra-hogy-obamaekat-lefizettek-magyarorszag-ellensegei/Ürgebőrbe varrt békaemberek a Déli Áramlatból, Putyin megbízásából, hogy ezzel méginkább az ő kebelére hajszoljon minket, Moszad-ügynököknek álcázott Bokros Lajos-hasonmások által.
50 milliós kérdés, ki fizette le Obamát, hogy magyarországozzon?
A, Soros György
B, Gyurcsány Ferenc
C, Bajnai Gordon
D, SZDSZAmadeus91
Igazán lehetnél tájékozottabb a külpolitikában...
több mint 11 éve
444.hu/2014/10/29/a-guardiannak-nyilatkozo-nevtelen-kormanyzati-forras-szerint-bizonyitekuk-van-ra-hogy-obamaekat-lefizettek-magyarorszag-ellensegei/50 milliós kérdés, ki fizette le Obamát, hogy magyarországozzon?
A, Soros György
B, Gyurcsány Ferenc
C, Bajnai Gordon
D, SZDSZ
több mint 11 éve
De miért van ekkora társadalmi feszültség? Engem ez zavar, nem a 700 ft, és ha külföldre megyek ezért fogok nem a körülmények miatt. Nem a poltikai szarságok miatt az fix mert bár van bőven közel sem érinti annyira a sorsokat mint elhisszük, csak könnyebb rávetíteni. Lehetne itt bármilyen jólét, a magyar embernek gulyáskommunizmus való, abban van otthon, abban lesz elégedett.
több mint 11 éve
Szvsz ez az egész megmozdulás nem az internet adó ellen, hanem a fidesz ellen van. Az, hogy mi váltotta ki sztem tök lényegtelen...peachVégülis 8 millió szavazóból 40-60ezer elégedetlen a Fidesszel.
Ez majdnem 1 %...
több mint 11 éve
Szvsz ez az egész megmozdulás nem az internet adó ellen, hanem a fidesz ellen van. Az, hogy mi váltotta ki sztem tök lényegtelen...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Én nem úgy tudom, hogy a szavazók 66%-a a Fideszre szavazott volna (sem októberben, sem tavasszal).vandeminekDe, a szavazók 66%-a rájuk szavazott, ami a szavazásra jogosultak 27%-val volt egyenlő.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ilyen lüke dolog a demokrácia, látod.Sobri JóskaNem hiába mondták már meg az ókorban, hogy egy szar rendszer.
több mint 11 éve
Én nem úgy tudom, hogy a szavazók 66%-a a Fideszre szavazott volna (sem októberben, sem tavasszal).vandeminekMagyarországon olyan a választási rendszer, hogy eléggé markánsan fejezi ki a választók többségének akaratát.
Ilyen lüke dolog a demokrácia, látod.
több mint 11 éve
Én nem úgy tudom, hogy a szavazók 66%-a a Fideszre szavazott volna (sem októberben, sem tavasszal).
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Nálad nem, de mint írtam a szavazni hajlandók kétharmadánál meg igen.Nem tudom miért, de nálam ezek nem ütnek...LecsóPersze.Kaphatunk mi is a cuccból?LecsóSoha a büdös életben nem fejlődött olyan ütemben az állam, a jogrendszer és a gazdaság, mint abban az 50 évben, márpedig ennek a fejlődésnek a gyümölcse jó volt az átlagnak is.Soha a büdös életben nem fejlődött olyan ütemben az állam, a jogrendszer és a gazdaság, mint az elmúlt 4 évben, márpedig ennek a fejlődésnek a gyümölcse jó volt az átlagnak is.
A valós néphatalom fantazma. Olyan mint az esélyegyenlőség vagy a Marshall-kereszt középen történő megállítása.Amadeus91
A valós néphatalom fantazma. Olyan mint az esélyegyenlőség vagy a Marshall-kereszt középen történő megállítása.
Sokan - a szavazni hajlandók kétharmada - meg így látja.Sobri Jóska
M1, M2, TV2, Duna Tv, Hír Tv, Echo Tv, Kossuth Rádió, Lánchíd Rádió, Heti Válasz, Demokrata, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, és a végtelen internet.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Nem tudom miért, de nálam ezek nem ütnek...Persze.Kaphatunk mi is a cuccból?LecsóSoha a büdös életben nem fejlődött olyan ütemben az állam, a jogrendszer és a gazdaság, mint abban az 50 évben, márpedig ennek a fejlődésnek a gyümölcse jó volt az átlagnak is.Soha a büdös életben nem fejlődött olyan ütemben az állam, a jogrendszer és a gazdaság, mint az elmúlt 4 évben, márpedig ennek a fejlődésnek a gyümölcse jó volt az átlagnak is.
A valós néphatalom fantazma. Olyan mint az esélyegyenlőség vagy a Marshall-kereszt középen történő megállítása.Amadeus91
A valós néphatalom fantazma. Olyan mint az esélyegyenlőség vagy a Marshall-kereszt középen történő megállítása.
M1, M2, TV2, Duna Tv, Hír Tv, Echo Tv, Kossuth Rádió, Lánchíd Rádió, Heti Válasz, Demokrata, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, és a végtelen internet.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Persze.Kaphatunk mi is a cuccból?LecsóSoha a büdös életben nem fejlődött olyan ütemben az állam, a jogrendszer és a gazdaság, mint abban az 50 évben, márpedig ennek a fejlődésnek a gyümölcse jó volt az átlagnak is.Soha a büdös életben nem fejlődött olyan ütemben az állam, a jogrendszer és a gazdaság, mint az elmúlt 4 évben, márpedig ennek a fejlődésnek a gyümölcse jó volt az átlagnak is.
M1, M2, TV2, Duna Tv, Hír Tv, Echo Tv, Kossuth Rádió, Lánchíd Rádió, Heti Válasz, Demokrata, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, és a végtelen internet.
több mint 11 éve
Kaphatunk mi is a cuccból?Soha a büdös életben nem fejlődött olyan ütemben az állam, a jogrendszer és a gazdaság, mint abban az 50 évben, márpedig ennek a fejlődésnek a gyümölcse jó volt az átlagnak is.Soha a büdös életben nem fejlődött olyan ütemben az állam, a jogrendszer és a gazdaság, mint az elmúlt 4 évben, márpedig ennek a fejlődésnek a gyümölcse jó volt az átlagnak is.