Politika

65 feliratkozó

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 337 — zászló zászló szív
 cink.hu/ezzel-a-bena-terelessel-minden-hatart-atlepett-a-fides-1649235432

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Na ha már gáz:
Az itteni gázszolgáltató nyár eleje óta nem hajlandó bekötni a gázt egy új építésű házba. Előbb kértek 60 nap haladékot az árajánlat és a szerződés kiküldésére (közműfejlesztés), majd miután kiküldték, megjelöltek benne egy 2015 szeptemberi határidőt, amire vállalni tudják (5méter gödör és 5 méter cső, plusz egy nyomáscsökkentő).
Kis ismeretséggel utánajártam, egy regionális vezető a következőt mondta:
A haladékot azért kérték még nyáron, mert kaptak egy új jogszabályköteget a nyakukba, ami alapján nem lehetett eldönteni, hogy mennyi pénzt kérhetnek a közműfejlesztésért. Ezért nem tudtak több ezer szerződést/árajánlatot kipostázni.
Az 1 évet meg azért tartják, mert a külföldi tulajdonosok kivárnak, hogy most mi lesz. Kirántják alóluk a bizniszt valami újabb remek jogszabályhalmazzal, vagy sem. Addig megcsinálják az eddig vállalt melókat, de semmi többet. Megkérdeztem, hogy akkor ez most azt jelenti, hogy lényegében a szolgáltatási területükön megállt a közműfejlesztés teljesen? Mire a faszi közölte, hogy az már áll 1 éve.
21. század, Magyarország, PB palack rulez.Lecsó
ne demagogizálj itten, működik az ország!
hiszen stadionok is épültek!slowmotion
Észak-Korea is működik.vandeminek
az már két bizonyíték. minek károgni? 😀
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Na ha már gáz:
Az itteni gázszolgáltató nyár eleje óta nem hajlandó bekötni a gázt egy új építésű házba. Előbb kértek 60 nap haladékot az árajánlat és a szerződés kiküldésére (közműfejlesztés), majd miután kiküldték, megjelöltek benne egy 2015 szeptemberi határidőt, amire vállalni tudják (5méter gödör és 5 méter cső, plusz egy nyomáscsökkentő).
A haladékot azért kérték még nyáron, mert kaptak egy új jogszabályköteget a nyakukba, ami alapján nem lehetett eldönteni, hogy mennyi pénzt kérhetnek a közműfejlesztésért. Ezért nem tudtak több ezer szerződést/árajánlatot kipostázni.
Az 1 évet meg azért tartják, mert a külföldi tulajdonosok kivárnak, hogy most mi lesz. Kirántják alóluk a bizniszt valami újabb remek jogszabályhalmazzal, vagy sem. Addig megcsinálják az eddig vállalt melókat, de semmi többet. Megkérdeztem, hogy akkor ez most azt jelenti, hogy lényegében a szolgáltatási területükön megállt a közműfejlesztés teljesen? Mire a faszi közölte, hogy az már áll 1 éve.
hiszen stadionok is épültek!slowmotion
Észak-Korea is működik.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 261 — #neverpunt
Kell a lové az olimpiára

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Na ha már gáz:
hiszen stadionok is épültek!
több mint 11 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Na ha már gáz:
21. század, Magyarország, PB palack rulez.
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Bedobták ezt a bűdületes ökörséget a médiába és máris nem foglalkozik senki a kitiltásokkal.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
 adozona.hu/altalanos/Hazassagi_ajanlat_is_van_az_adocsomagban_OUNICZ

Tényleg erre van szükség, hogy házasodjanak az emberek? Havi 5e Ft? Tényleg? Most komolyan lemegyünk szánalmasba?Gyurma Pappa
meglepődsz abban az országban, ahol választásokat lehet nyerni rezsicsökkentéssel???
mondjuk egy nagyon jó példát, ami jól mutatja a rezsicsökkentés érdemeit:
megyeszékhelyen történt faterommal, belvárosi rész
kijönnek gázóra cserére, erre kiderül, hogy szivárog. cserések szerint azért, mert nem volt karbantartva/fejlesztve előző évben a hálózat. mit csinált a gáz szolgáltató? lekapcsolta az egész házban (3 lépcsőház, összesen 24 lakás) a szolgáltatást. addig nem nyúlnak hozzá míg a katasztrófa védelem nem jön ki, és nem biztosítja meg nem tudom én még mit nem csinál, mert ők már csak a minimumot szolgáltatják. ez hétfőn volt. pénteken jöttek ki. egész héten nem volt gáz egy olyan társasházban, ahol a gáz fűt, az adja a meleg vizet stb. Faterom vhogy meg tudta oldani, de gondolj bele, hogy a kisgyerekes családok mit tudtak tenni? meg még ezer kérdés felmerülhet ... de a lényeg a rezsicsökkentés ... (tudom-tudom majd az állami rezsi szolgáltató megoldja ezt a problémát is ...)

ezek után ne lepődjünk meg, hogy havi 5 ezer FT-t kitalálnak. Majd jön a rengeteg ál-házasság (így sincs belőle elég ...), statisztikába meg szépen mutatjuk, hogy milyen család modellt alakítottunk ki.

ja amúgy Lázár elképzelései az Államreform 2.0 meg még szebbek ... (15 napos ügyintézési határidő 😀, látszik, hogy sosem dolgozott közigben ... )csebi
Az oké, hogy ez várható majd, ha államosítják a gázszolgáltatókat, de ez a történet nekem kicsit sántít......csi77
melyik része sántít? az, hogy le volt kapcsolva a gáz hétfőtől péntekig az megtörtént. az, pedig amit a szolgáltató emberei mondtak, arról meg én nem tehetek ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Meg kellene fogni a "Vida és bandája" által támogatott-irányított áfacsalásokat 1000 milliárd forint értékben és nem ezt a pénzt hajtani. De hát az sértené az elvtársak üzleti érdekeit....

Szerintem ennek az adónak az oka az, hogy mivel nem sikerült kizsarolni az amerikaiakból a pénzt, ezért most más formában formában kell a zsarolókat megtámogatni (a zsarolás kifizetése a Századvég Alapítványnak adott fiktív megrendelések ellenértéke lett volna, ezért van Heim Péter is a listán), állami megrendeléseket kell nekik adni, erre kell a pénz.Burkus
Ez is egy lehetőség, de szerintem túl sok sci-fit olvasol 😊
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan

Tényleg erre van szükség, hogy házasodjanak az emberek? Havi 5e Ft? Tényleg? Most komolyan lemegyünk szánalmasba?Gyurma Pappa
meglepődsz abban az országban, ahol választásokat lehet nyerni rezsicsökkentéssel???
kijönnek gázóra cserére, erre kiderül, hogy szivárog. cserések szerint azért, mert nem volt karbantartva/fejlesztve előző évben a hálózat. mit csinált a gáz szolgáltató? lekapcsolta az egész házban (3 lépcsőház, összesen 24 lakás) a szolgáltatást. addig nem nyúlnak hozzá míg a katasztrófa védelem nem jön ki, és nem biztosítja meg nem tudom én még mit nem csinál, mert ők már csak a minimumot szolgáltatják. ez hétfőn volt. pénteken jöttek ki. egész héten nem volt gáz egy olyan társasházban, ahol a gáz fűt, az adja a meleg vizet stb. Faterom vhogy meg tudta oldani, de gondolj bele, hogy a kisgyerekes családok mit tudtak tenni? meg még ezer kérdés felmerülhet ... de a lényeg a rezsicsökkentés ... (tudom-tudom majd az állami rezsi szolgáltató megoldja ezt a problémát is ...)

ezek után ne lepődjünk meg, hogy havi 5 ezer FT-t kitalálnak. Majd jön a rengeteg ál-házasság (így sincs belőle elég ...), statisztikába meg szépen mutatjuk, hogy milyen család modellt alakítottunk ki.

ja amúgy Lázár elképzelései az Államreform 2.0 meg még szebbek ... (15 napos ügyintézési határidő 😀, látszik, hogy sosem dolgozott közigben ... )csebi
Az oké, hogy ez várható majd, ha államosítják a gázszolgáltatókat, de ez a történet nekem kicsit sántít......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott

ja amúgy Lázár elképzelései az Államreform 2.0 meg még szebbek ... (15 napos ügyintézési határidő 😀, látszik, hogy sosem dolgozott közigben ... )

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 041

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
De nem te fizeted, hanem a szolgáltatód fizeti utánad. JayB
Ahogy a bankom is?😊 Meg sok minden más? Ne viccelj már, simán rád terhelik...NB2
amúgy meg elvi kérdés, kapják be. Még mindig fasza a nyugdíj, csökken a rezsi, de lassan már a levegővétel is meg lesz adóztatva.
ha megszavazzák akkor kimegyek a Kossuth térre tüntetni, úgy is a parlamenti könyvtárba járok. És nem azért a hugyos 700 forintért, mert ott bassza meg az isten, hogy olyan csóró a magyar állam, hogy az én 2 eurom kell nekik, hanem azért mert megint egy bőrt húznak le az emberről, hogy fussa a demagóg faszságaikra. Olyan összeesküvéselméletbe meg nem megyek bele, hogy oda akarnak baszni a netnek, mert már csak itt meg az RTLn lehet visszapofázni nekik.
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 730
Ahogy a bankom is?😊 Meg sok minden más? Ne viccelj már, simán rád terhelik...NB2
Végig olvastad?
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Ahogy a bankom is?😊 Meg sok minden más? Ne viccelj már, simán rád terhelik...
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
JayB!

Olvastál olyat már valahol, hogy maximalizálnák 600 forintra? Nem is kell nagyon "bűnözni", hogy simán összehozz több 1000 forintot. Elég ha GP-n nézel meg 3-4 NFL meccset.plusz a sima netezés.
Van olyan Digi net ami 1000x forint, ha most ehhez még1x ugyanennyi adó jönne, elég szánalmas lenne!NB2
De nem te fizeted, hanem a szolgáltatód fizeti utánad. A mindenki után befizetett adó minusz a leírható társasági adó az Vargáék szerint 20 milliárd forint többlet lesz, ennyit várnak ettől az egésztől. Ezt a 20 milliárdot kell majd valahogy beépíteni a szolgáltató kartellnek az árakba. Ezt aligha személyre szabottan fogják meghúzni több millió előfizetésnél, inkább pár %-os áremelés itt-ott és már meg is van. Aztán persze majd az idő megmondja, jelenleg mindenki ír mindent.JayB
"olyan megszorítás amely nem érinti a lakosságot" vol 2
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 282 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Meg kellene fogni a "Vida és bandája" által támogatott-irányított áfacsalásokat 1000 milliárd forint értékben és nem ezt a pénzt hajtani. De hát az sértené az elvtársak üzleti érdekeit....

Szerintem ennek az adónak az oka az, hogy mivel nem sikerült kizsarolni az amerikaiakból a pénzt, ezért most más formában formában kell a zsarolókat megtámogatni (a zsarolás kifizetése a Századvég Alapítványnak adott fiktív megrendelések ellenértéke lett volna, ezért van Heim Péter is a listán), állami megrendeléseket kell nekik adni, erre kell a pénz.
több mint 11 éve
JayB!

Olvastál olyat már valahol, hogy maximalizálnák 600 forintra? Nem is kell nagyon "bűnözni", hogy simán összehozz több 1000 forintot. Elég ha GP-n nézel meg 3-4 NFL meccset.plusz a sima netezés.
Van olyan Digi net ami 1000x forint, ha most ehhez még1x ugyanennyi adó jönne, elég szánalmas lenne!NB2
De nem te fizeted, hanem a szolgáltatód fizeti utánad. A mindenki után befizetett adó minusz a leírható társasági adó az Vargáék szerint 20 milliárd forint többlet lesz, ennyit várnak ettől az egésztől. Ezt a 20 milliárdot kell majd valahogy beépíteni a szolgáltató kartellnek az árakba. Ezt aligha személyre szabottan fogják meghúzni több millió előfizetésnél, inkább pár %-os áremelés itt-ott és már meg is van. Aztán persze majd az idő megmondja, jelenleg mindenki ír mindent.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
JayB!

Van olyan Digi net ami 1000x forint, ha most ehhez még1x ugyanennyi adó jönne, elég szánalmas lenne!
több mint 11 éve
Nevetséges...
Az internetadó tervezete meg siralmas...Lecsó
Nagyobb a füstje mint a lángja, évi 20 milliárdos tervezett bevétellel szinte észrvehetetlen lesz számodra.JayB
Hát ha annyit kell fizetni az adatforgalom után, amennyi most a tervezetben van, (150ft/GByte), akkor annyira nem lesz észrevehetetlen.
A költségvetésben biztosan az lesz.Lecsó
Leírható a tárasági adóból. De gondolkodjunk már, másodpercenként becslések szerint 30 giga adatforgalom zajlik Mo-n, az 4500FT lenne, egy év=31.622.400 másodperc van, ez akkor éves szinten 142 300 800 00 (142 milliárd). Kicsit sok nem? 20 milliárdot várnak ettől, van kb 6 millió előfzetés, az áthárítva is havi 2-300 forintos többlet maximum. Nyilván ezek nagyon nagyvonalú számítások de mindenképpen közelebb áll a valósághoz mint a "600 forint egy letöltött filmért????" és társai...
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 282 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nevetséges...
Nagyobb a füstje mint a lángja, évi 20 milliárdos tervezett bevétellel szinte észrvehetetlen lesz számodra.JayB
Hát ha annyit kell fizetni az adatforgalom után, amennyi most a tervezetben van, (150ft/GByte), akkor annyira nem lesz észrevehetetlen.
A költségvetésben biztosan az lesz.Lecsó
95 milliárdról van szó legalább. És észre fogod venni havi 30-50 GB forgalomnál... Egy NFL meccs letöltése rögtön 450 Ft.
több mint 11 éve
Nevetséges...
"A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy vonja vissza az internetadóval kapcsolatos javaslatát, mert az akadályozná az internet magyarországi terjedését " - Fidesz 2008cartman023
Mára már szépen elterjedt, így lehet adóztatni... 😛
több mint 11 éve
Nevetséges...
A költségvetésben biztosan az lesz.
több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 977
Nevetséges...
"A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy vonja vissza az internetadóval kapcsolatos javaslatát, mert az akadályozná az internet magyarországi terjedését " - Fidesz 2008
több mint 11 éve
Nevetséges...
Nagyobb a füstje mint a lángja, évi 20 milliárdos tervezett bevétellel szinte észrvehetetlen lesz számodra.