Politika

65 feliratkozó

több mint 11 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Nevetséges...
Az internetadó tervezete meg siralmas...
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 337 — zászló zászló szív
 adozona.hu/altalanos/Hazassagi_ajanlat_is_van_az_adocsomagban_OUNICZ

Tényleg erre van szükség, hogy házasodjanak az emberek? Havi 5e Ft? Tényleg? Most komolyan lemegyünk szánalmasba?

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Azért írt egy első lehetőséget is. És a sorrend is jelez valamit..James007
Zsolti nyíltan megmondta, azt írta amiért fizetnek neki. Kérdés, hogy most ki fizetett...

Egyébként meg pszichológiai tény, hogy az az infó marad meg, amit utoljára hallasz...

(Fontos: Bayert semmilyen körülmények között nem tudom elviselni)Gyurma Pappa
ilyen szempontból korrekt, becsületes zsoldos.
több mint 11 éve
Azért írt egy első lehetőséget is. És a sorrend is jelez valamit..James007
Zsolti nyíltan megmondta, azt írta amiért fizetnek neki. Kérdés, hogy most ki fizetett...

Egyébként meg pszichológiai tény, hogy az az infó marad meg, amit utoljára hallasz...

(Fontos: Bayert semmilyen körülmények között nem tudom elviselni)

több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
 mandiner.hu/cikk/20141021_bayer_zsolt_nem_vicc

"A második lehetőség, hogy az Amerikai Egyesült Államok kormányzatának bizonyos – nem tudjuk, milyen szintű – képviselői úgy döntöttek, a lehető legbrutálisabb eszközökkel beleavatkoznak a magyar belpolitikába, és megpróbálják ellehetetleníteni a demokratikusan megválasztott magyar kormányt. Teszik ezt azért, mert a demokratikusan megválasztott magyar kormány politikája sért bizonyos amerikai gazdasági és politikai érdekeket. Azért, mert tanácsadóik és magyarországi ágenseik erre biztatják és kérik őket. Mert egyszerűen bosszút akarnak állni a magyar miniszterelnö-kön. Mert azt gondolják, nemcsak arra van joguk, hogy törvénytelenül lehallgassák az egész világot, hogy kínozzanak és fogva tartsanak embereket szintúgy törvénytelenül, hanem arra is, hogy bármilyen eszközzel megleckéztessék azokat, akik nem tetszenek nekik."

Már vártam.Gyurma Pappa
Azért írt egy első lehetőséget is. És a sorrend is jelez valamit..
több mint 11 éve
Csak egy banánköztársaságban nem téma, hogy a liszt, cukor stb olcsóbb a boltban mint a gyárban. Máshol ez feltűnne legalább a versenyhivatalnak vagy az adóhatóságnak.
Ez az egész amerikai akció akkor lenne beavatkozás a magyar belpolitikába, ha a magyar belpolitika érintett lenne a korrupcióban. Ha nem az, akkor a magyar államigazgatás kivizsgálná és megbüntetné a korrupt tisztviselőket, pont. Utána tiszta kézzel és fénylő lélekkel kiállna a világ elé, hogy íme...
De valamiért nem ezt teszi, hanem dajcstamásokkal meg rogántónikkal trollkodik.
több mint 11 éve
 mandiner.hu/cikk/20141021_bayer_zsolt_nem_vicc

"A második lehetőség, hogy az Amerikai Egyesült Államok kormányzatának bizonyos – nem tudjuk, milyen szintű – képviselői úgy döntöttek, a lehető legbrutálisabb eszközökkel beleavatkoznak a magyar belpolitikába, és megpróbálják ellehetetleníteni a demokratikusan megválasztott magyar kormányt. Teszik ezt azért, mert a demokratikusan megválasztott magyar kormány politikája sért bizonyos amerikai gazdasági és politikai érdekeket. Azért, mert tanácsadóik és magyarországi ágenseik erre biztatják és kérik őket. Mert egyszerűen bosszút akarnak állni a magyar miniszterelnö-kön. Mert azt gondolják, nemcsak arra van joguk, hogy törvénytelenül lehallgassák az egész világot, hogy kínozzanak és fogva tartsanak embereket szintúgy törvénytelenül, hanem arra is, hogy bármilyen eszközzel megleckéztessék azokat, akik nem tetszenek nekik."

Már vártam.

több mint 11 éve
ha nem adhatják ki, akkor minek tájékoztatták a kormányt? ez számomra érthetetlen ... btw: vhol olvastam, hogy adtak ki listát máshol, mikor ugyanígy tagadták meg. Itt mindenki csak ügyeskedik ...csebi
Elvileg az amerikaiak nagyon ritkán adják ki, az oroszok esetében tettek kivételt, nyilvánvaló okok miatt. Az amerikaiak nem tájékoztatták a kormányt, azt a tisztségviselőknek kellett volna megtennie, de ehelyett ők elkezdtek fasz cikkeket írogatni a saját lapjukban, így kénytelen volt lépni Goodfriend is. Bullshit reakcióra jött a bullshit válasz. #hülyeszázadvég

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
ha nem adhatják ki, akkor minek tájékoztatták a kormányt? ez számomra érthetetlen ... btw: vhol olvastam, hogy adtak ki listát máshol, mikor ugyanígy tagadták meg. Itt mindenki csak ügyeskedik ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
 blog.atlatszo.hu/2014/10/a-rejtelyes-7750-diszkret-es-drasztikus/

az indexnél magasabb szintű írásGyurma Pappa
azért az kérdésként felmerül bennem, hogy ha kormánytisztviselőkről beszélünk, akkor nem merülhetett fel valamelyik hivatali bűncselekmény gyanúja? nem a bizonyítékokat kellene követelni a drága szövetségesünktől? aztán ki tudja? lehet nem vagyok elég olvasott a témában, és már a nyomozás is régen elindult ...csebi
Ha figyelmesen elolvasod, benne van a válasz.
Drága szövetségesünk az ott érvényes törvények szerint nem adhatja ki a kitiltott személyek adatait. Bizonyítékokat sem fog kiadni, mert náluk ez nem bűncselekmény, ez itt számít annak. Náluk ez egy idegenrendészeti ügy.
Nálunk viszont egy kormánytisztviselőnek vagy államigazgatásban dolgozónak kötelessége tájékoztatni a feletteseit, ha kitiltják az USA-ból. Szóval ha valóban állami alkalmazottakról van szó, akkor az államigazgatás és így a kormány is tisztában van vele, kik az érintettek.
Szóval rogántóni bárgyúskodása, lázárjani mellébeszélése, meg ovi meglepődése arra jó, hogy húzzák az ügyet, mint a rétest. Eszük ágában sincs a végére járni, mert tudják, mi van a háttérben. Mutogatnak az USA-ra, mert tudják, hogy ők úgysem mondanak semmi konkrétat.
Ha valamennyi is igaz az olajos sztoriból, (márpedig feltételezhető, hogy ennek a kitiltásnak az oka, vagyis a korrupciós próbálkozás nem a múlt héten történt, hanem valszeg régebbi sztori kifutása, még az is lehet, hogy tényleg a Horváth András féle vonalon van valahol), akkor a 2 milliárdos bepróbálkozás nem a navdolgozók magánakciója volt, az szinte biztos.
Pénzt kell szerezni valahonnan, mert elfogyott a manyup lóvé. A pártkatonák meg várják a fizetést. Ennyi....
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott

az indexnél magasabb szintű írásGyurma Pappa
azért az kérdésként felmerül bennem, hogy ha kormánytisztviselőkről beszélünk, akkor nem merülhetett fel valamelyik hivatali bűncselekmény gyanúja? nem a bizonyítékokat kellene követelni a drága szövetségesünktől? aztán ki tudja? lehet nem vagyok elég olvasott a témában, és már a nyomozás is régen elindult ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem értem, hogy lehettek olyan hülyék a NAV-osok, hogy szórakoztak a Floriol és Vénusz gyártójával. Mindenki tudja, hogy USA az olajra ugrik.

több mint 11 éve

az indexnél magasabb szintű írás

több mint 11 éve
 index.hu/belfold/2014/10/18/botka_laszlo_voroslo_fejjel_osztotta_ki_kunhalmi_agnest/

Sosem hittem, hogy megérem egy racionálisan gondolkodó MSZP-s felbukkanását. Kár, hogy ezért most soha nem lehet sem pártelnök, se semmi. Kunhalmira meg szavak nincsenek.berger90
milf. | lehetne, ha nem akarna mindenáron 50-nek kinézni | Amadeus91
Tudtommal még nincs gyereke, szóval maximum ilf... 😀
több mint 11 éve
a Fidesz vasárnapi kampányértékelőjén tartott beszédében Orbán Viktor miniszterelnök nem reagált az ügyre, valószínűleg azért nem, mert hozzá hasonlóan ő sem tudja eldönteni, hogy ez most vicc, vagy komolyRogán Antal, Budapest 2014

több mint 11 éve
 www.hvg.hu/gazdasag/20141018_zarolhatjak_korrupcio_kitiltott_magyar

békemenet indul! (ha még lesz miből)Amadeus91
Lesz.

index.hu/belfold/2014/10/18/kormanytagokat_is_kitiltott_az_usa/

volt már olyan, hogy egy (szövetséges) kormány tagjait utasították ki?Amadeus91
Melyik magyar kormánytagot utasították ki?
Ez egy indexes cikk! Ezzel az erővel a kuruc.info-ról is linkelhetnél...
Egyrészt kitiltásról szól, nem kiutasításról (ezt te basztad el, dehát jogász leszel, majd megtanulod ezen apró finomságokat úgyis, hogy az egyikhez elöbb bent kell lenni), másrészt csak találgat, vélelmez, semmi konkrét nincs benne.Sobri Jóska
mea culpa, sorry.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress

békemenet indul! (ha még lesz miből)Amadeus91
Lesz.

volt már olyan, hogy egy (szövetséges) kormány tagjait utasították ki?Amadeus91
Melyik magyar kormánytagot utasították ki?
Ez egy indexes cikk! Ezzel az erővel a kuruc.info-ról is linkelhetnél...
Egyrészt kitiltásról szól, nem kiutasításról (ezt te basztad el, dehát jogász leszel, majd megtanulod ezen apró finomságokat úgyis, hogy az egyikhez elöbb bent kell lenni), másrészt csak találgat, vélelmez, semmi konkrét nincs benne.

több mint 11 éve

volt már olyan, hogy egy (szövetséges) kormány tagjait utasították ki?
több mint 11 éve

békemenet indul! (ha még lesz miből)
több mint 11 éve
 index.hu/belfold/2014/10/18/botka_laszlo_voroslo_fejjel_osztotta_ki_kunhalmi_agnest/

Sosem hittem, hogy megérem egy racionálisan gondolkodó MSZP-s felbukkanását. Kár, hogy ezért most soha nem lehet sem pártelnök, se semmi. Kunhalmira meg szavak nincsenek.berger90
milf. | lehetne, ha nem akarna mindenáron 50-nek kinézni |
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
azóta meg elvileg az amerikai cégektől elvárják az IFPA betartását.
slowmotion
Bár lehet félreérthető volt, szándékom szerint nem a gaz nyugatot akartam helyretenni, hanem a korrupció olyan szintjéről próbáltam beszélni, amire már a kapitalistáknak is sajátos válaszuk alakult ki.
Hogy most ez jelenleg miként működik a gyakorlatban, azt nem látom. Vagy a fenét, pont ez az ügy láttatja 😊atapapa
ja nem arra írtam, hanem hogy a '90-es években ez motorolás dobozokkal működött üzletszerűen (gondolom voltak annyira hazafiak, hogy nem nokiásat használtak, meg lásd a tennap emlegetett Gabika és akkori pártnere), most meg már elvileg törvény is van arra vonatkozóan, hogy nem szabad motorolás dobozt használni.
az már másik kérdés, hogy a bíró mit ítél tizenegyesnek, meg az is, hogy akkor most hogyan próbálnak kedvező elbírálást elérni.

mert annyira nem vagyok naiv, hogy azt gondoljam, most már szépen beadják a pályázatokat, és aztán remegő gyomorral várják a postást, csak az eszközök finomodtak valamelyest.
több mint 11 éve
HanSolo New England Patriots 645
Erfórsz Tamás

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960

Sosem hittem, hogy megérem egy racionálisan gondolkodó MSZP-s felbukkanását. Kár, hogy ezért most soha nem lehet sem pártelnök, se semmi. Kunhalmira meg szavak nincsenek.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Amador Los Angeles Rams 273
 www.origo.hu/itthon/20141018-orokre-kitilthatjak-az-usa-bol-a-listan-szereplo-tiz-magyart.html
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 261 — #neverpunt
azóta meg elvileg az amerikai cégektől elvárják az IFPA betartását.
slowmotion
Bár lehet félreérthető volt, szándékom szerint nem a gaz nyugatot akartam helyretenni, hanem a korrupció olyan szintjéről próbáltam beszélni, amire már a kapitalistáknak is sajátos válaszuk alakult ki.
Hogy most ez jelenleg miként működik a gyakorlatban, azt nem látom. Vagy a fenét, pont ez az ügy láttatja 😊