Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Van így értelme a szavazásnak, hogy minden olyat helyet, ahol nem a fidesz nyert megtámadnak és hogyhogy nem új szavazás lesz. Ózdon is majd szépen odaszállítják a nemhiábaszületteket az urnához azt nyer az ő kutyájuk kölyke. Éljen a demokrácia!!!NB2(kicsit olyan, mint az a vicc, amikor a skinek elkapják a cigányt, és azt mondják, hogy dobjon egy kockával. egytől ötig nagyon helyben hagyják, hatnál meg újra dobhat.)
több mint 11 éve
Van így értelme a szavazásnak, hogy minden olyat helyet, ahol nem a fidesz nyert megtámadnak és hogyhogy nem új szavazás lesz. Ózdon is majd szépen odaszállítják a nemhiábaszületteket az urnához azt nyer az ő kutyájuk kölyke. Éljen a demokrácia!!!
több mint 11 éve
Benn van a híradóban, nyilván érdekes oldalról megvilágítva 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Hát biztos én vagyok a naív, de talán elférne a köztévében, hogy kitiltják az USÁ-ból a magyar vezérkar egy részét, kb. Irán és Észak-Korea szintjére rakva minket...gabokockaAzért nem, maradjunk annyiban, hogy Oroszország szintje.
jobbegyenes.blog.hu/2014/10/17/wtf_754

több mint 11 éve
Hát biztos én vagyok a naív, de talán elférne a köztévében, hogy kitiltják az USÁ-ból a magyar vezérkar egy részét, kb. Irán és Észak-Korea szintjére rakva minket...gabokockaa köztévében 2010 óta csak jó hírek vannak meg bajnaigordongyurcsányferencbukottbaloldal, mint 2 perc gyűlölet. Mondanám, hogy kapcsolj át az atv-re, de az meg a másik véglet, ugyanolyan szar. Jobb híján az RTL híradóját nézem, egész tűrhető evés közben, mióta átcsaptak forradalmárba.
több mint 11 éve
Hát biztos én vagyok a naív, de talán elférne a köztévében, hogy kitiltják az USÁ-ból a magyar vezérkar egy részét, kb. Irán és Észak-Korea szintjére rakva minket...
több mint 11 éve
LOL a pártállami TV híradójából vhogy kimarad a korrupciós botrány.gabokockamégis mit vártál?
több mint 11 éve
LOL a pártállami TV híradójából vhogy kimarad a korrupciós botrány.
több mint 11 éve
Van még idő összehozni egy békemenetet október 23-ára? Mert a liberális USA újabb támadást intézett hazánk és az összmagyarság ellen.csak röhögök rajtuk.
444.hu/2014/10/17/habony-arpadot-es-a-nav-elnoket-is-kitiltottak-amerikabol/Amador
több mint 11 éve
Van még idő összehozni egy békemenetet október 23-ára? Mert a liberális USA újabb támadást intézett hazánk és az összmagyarság ellen. 444.hu/2014/10/17/habony-arpadot-es-a-nav-elnoket-is-kitiltottak-amerikabol/
több mint 11 éve
Igazad van, le vagyok maradva két évvel. De mindig tanul az ember 😉Inkább nézz utána 😉A képviselő testület..James007Ott van a jegyző, ő az írástudó. PM bárki lehet, jegyző azért nem.csi77És ki a jegyző munkáltatója? Na, itt van elszabva az egész...gdavid
De tudod mit? Segítek: 2011. évi CLXXXIX. törvény, 67§ f bekezdés: (A polgármester) gyakorolja a munkáltatói jogokat a jegyző tekintetében;gdavid
több mint 11 éve
Inkább nézz utána 😉A képviselő testület..James007Ott van a jegyző, ő az írástudó. PM bárki lehet, jegyző azért nem.csi77És ki a jegyző munkáltatója? Na, itt van elszabva az egész...gdavid
De tudod mit? Segítek: 2011. évi CLXXXIX. törvény, 67§ f bekezdés: (A polgármester) gyakorolja a munkáltatói jogokat a jegyző tekintetében;
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
A képviselő testület..Ott van a jegyző, ő az írástudó. PM bárki lehet, jegyző azért nem.csi77És ki a jegyző munkáltatója? Na, itt van elszabva az egész...gdavid
több mint 11 éve
Kettő darab szellemileg gyenge képességű ember, ilyet sehol máshol nem találsz!www.youtube.com/watch?v=aLKgfuJK4ZQzinedine5Magyarország, 2014.mustaine

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=aLKgfuJK4ZQzinedine5nagyon jóóóóóóóóóóóóóó
több mint 11 éve
www.atv.hu/videok/video-20141015-hirvita-2014-10-15bedől Gyurcsány álma?
Boros Tamás ft. G. Fodor
több mint 11 éve
hvg.hu/itthon/20141015_Onkritikat_gyakorolt_Szanyi_TiborFantasztikus döntés volt kivinni Szanyit, legalábbis abból a szempontból, hogy tudják még jobban lejáratni magukat.
több mint 11 éve
ja és ezért van, hogy jópár jegyző inkább ott hagyta a PM-t, mert nem akartak a tudatlanok számára sikkasztani ...Ott van a jegyző, ő az írástudó. PM bárki lehet, jegyző azért nem.csi77Nem, ez teljesen komoly. Ez egy pici falu, itt nincs mód arra hogy körülvegye magát szaktanácsadókkal, akik gondolkodnak helyette. Egy csomó dologban egyedül kell döntenie, és ezeknek a következményei (akár pozitv, akár negatív) elég rövid idő alatt direktben fognak látszani.Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy az új pm miután -szemlátomást teljesen felkészületlenül- elnyert egy olyan állást, amelynek semmilyen eleméhez nem ért, tulajdonképpen mit fog csinálni?JanNo offense, de ez irónia akart lenni?
Picit körülnézel, akkor láthatod, hogy elég sok ilyen emberke van sokszor magasabb pozícióban is.cartman023
Másrészt az eddigi pm-ek közül az egyiknek államigazgatási+közgáz diplomája és ilyen gyakorlata volt, a másiknak meg komoly vezetői tapasztalata+ brutál kapcsolatrendszere, mindkettő hatékony volt a maga módján. Erre jön ez a nénike, aki közszerepelni nem tud, vezetői tapasztalata nulla, szakirányú végzettsége nulla, kapcsolatrendszere (a korábbi pm-hez képest) nulla, programja nulla, és akkor ő most nekiáll községet vezetni. Ollé!Jan
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Aztán a szóbanforgó falukban van valami ipar/mezőgazdaság, ami a nullától több bevételt termelne a település számára, vagy az egyetlen nagyobb munkáltató a polgármesteri hivatal? A munka meg annyi lenne, hogy eu-s pénzből járdát építenek?Azt hallottam rebesgetni, hogy erőteljesen vissza fogják vágni a polgármesterek (államilag finanszírozott) fizetését.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Ott van a jegyző, ő az írástudó. PM bárki lehet, jegyző azért nem.csi77És ki a jegyző munkáltatója? Na, itt van elszabva az egész...
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Ott van a jegyző, ő az írástudó. PM bárki lehet, jegyző azért nem.Nem, ez teljesen komoly. Ez egy pici falu, itt nincs mód arra hogy körülvegye magát szaktanácsadókkal, akik gondolkodnak helyette. Egy csomó dologban egyedül kell döntenie, és ezeknek a következményei (akár pozitv, akár negatív) elég rövid idő alatt direktben fognak látszani.Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy az új pm miután -szemlátomást teljesen felkészületlenül- elnyert egy olyan állást, amelynek semmilyen eleméhez nem ért, tulajdonképpen mit fog csinálni?JanNo offense, de ez irónia akart lenni?
Picit körülnézel, akkor láthatod, hogy elég sok ilyen emberke van sokszor magasabb pozícióban is.cartman023
Másrészt az eddigi pm-ek közül az egyiknek államigazgatási+közgáz diplomája és ilyen gyakorlata volt, a másiknak meg komoly vezetői tapasztalata+ brutál kapcsolatrendszere, mindkettő hatékony volt a maga módján. Erre jön ez a nénike, aki közszerepelni nem tud, vezetői tapasztalata nulla, szakirányú végzettsége nulla, kapcsolatrendszere (a korábbi pm-hez képest) nulla, programja nulla, és akkor ő most nekiáll községet vezetni. Ollé!Jan
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Másrészt az eddigi pm-ek közül az egyiknek államigazgatási+közgáz diplomája és ilyen gyakorlata volt, a másiknak meg komoly vezetői tapasztalata+ brutál kapcsolatrendszere, mindkettő hatékony volt a maga módján. Erre jön ez a nénike, aki közszerepelni nem tud, vezetői tapasztalata nulla, szakirányú végzettsége nulla, kapcsolatrendszere (a korábbi pm-hez képest) nulla, programja nulla, és akkor ő most nekiáll községet vezetni. Ollé!JanMár nem otthon élek, de az a kisváros, ahol korábban éltem 😊 (ezt jól megmondtam)
most kb. ugyanilyen választást hozott össze,
volt az előző PM, aki korábban 8 évig volt, és erős kapcsolatrendszere van egy baloldali pártban+tehetősebb gazdálkodó a környéken, és társadalmi megbizatásban vállalta volna, és eddig is tul.képpen jól csinálta
volt két senkiházi komolytalan jelölt
és az eddigi alPM, aki civilben ápolónő, meglehetősen 'korlátolt', és az előző PM terveit fogja/akarta ebben a ciklusban megcsinálni, kapott valamennyi támogatást a jobboldalról
nah, simán nyert az utóbbi 😀
szóval nehéz ezeken elmenni, tudom én
--
bezzeg itt a XII-ben simán nyert a Fidesz 😀, ahogy eddig mindig
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Nem, ez teljesen komoly. Ez egy pici falu, itt nincs mód arra hogy körülvegye magát szaktanácsadókkal, akik gondolkodnak helyette. Egy csomó dologban egyedül kell döntenie, és ezeknek a következményei (akár pozitv, akár negatív) elég rövid idő alatt direktben fognak látszani.Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy az új pm miután -szemlátomást teljesen felkészületlenül- elnyert egy olyan állást, amelynek semmilyen eleméhez nem ért, tulajdonképpen mit fog csinálni?JanNo offense, de ez irónia akart lenni?
Másrészt az eddigi pm-ek közül az egyiknek államigazgatási+közgáz diplomája és ilyen gyakorlata volt, a másiknak meg komoly vezetői tapasztalata+ brutál kapcsolatrendszere, mindkettő hatékony volt a maga módján. Erre jön ez a nénike, aki közszerepelni nem tud, vezetői tapasztalata nulla, szakirányú végzettsége nulla, kapcsolatrendszere (a korábbi pm-hez képest) nulla, programja nulla, és akkor ő most nekiáll községet vezetni. Ollé!