Politika

65 feliratkozó

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ugye ti hallottátok már, hogy cáfolták ezt?

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Nézzük azonban a jó oldalát, nem egy ismerősöm szokott le a trafikmutyis sztori miatt a bagóról, mintegy utolsó lökésként, hátha kevesebb lesz az alkesz is ha már nem lesz a közértben "ampulla".
Kori
Az alkohol és a cigi nem teljesen ugyanaz. Egy pohár sör/bor megívása nem betegség, sőt!
Azért kíváncsi lennék, hogy egy Tesco, Spar mennyire fog örülni ennek...

(bár tegnap este már tagadták, de általában ez azt jelenti, hogy lesz😊 )NB2
a sörökre nem vonatkozik, úgy, mint az USA-ban a liquor store-ok, a szupermarketekben attól még sört simán kaphatsz bármennyitbaggio
Kiokosítottak, hogy normálisabb helyeken csak egy bizonyos alkohol tartalom felett tilos árulni. Hangsúlyozom: normális!
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 948 — Lucas Scott
na akkor megy a labda az AB-hoz, kezd érdekes lenni 😀 azért megnéznék még egy luxemburgi kérdés feltevést is pluszban 😀 vajon ahhoz mit szólna a kormány ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
 index.hu/mindekozben/poszt/2014/09/05/bemutatta_a_hirado_azt_a_birot_aki_ketszer_is_felmentett_bankot_az_allammal_szemben/

Készen vannak.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Nézzük azonban a jó oldalát, nem egy ismerősöm szokott le a trafikmutyis sztori miatt a bagóról, mintegy utolsó lökésként, hátha kevesebb lesz az alkesz is ha már nem lesz a közértben "ampulla".
Kori
Az alkohol és a cigi nem teljesen ugyanaz. Egy pohár sör/bor megívása nem betegség, sőt!

(bár tegnap este már tagadták, de általában ez azt jelenti, hogy lesz😊 )NB2
a sörökre nem vonatkozik, úgy, mint az USA-ban a liquor store-ok, a szupermarketekben attól még sört simán kaphatsz bármennyit

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Kori

(bár tegnap este már tagadták, de általában ez azt jelenti, hogy lesz😊 )
több mint 11 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Javasolnám továbbá a nemzeti papír-írószer boltokat is, állítólag abban is van lóvé.Kori
Azon már túl vagyunk:  www.i-com.hu/kozpontositott-kozbeszerzes-papir-irodaszer

(mondom ezt úgy, hogy ismerem a céget, és az ügyvezetőt is, egy teljesen becsületes figura, aki egyszerűen jókor volt jó helyen)Gyurma Pappa
Közbeszerzésnél mondhatni ez alap.

De azért az mégsem járja, hogy bárki eladhasson radírt, meg vonalzót a gyerekeknek, akik beesnek az utcáról. Rengeteg visszaélésre adhat okot, azt is tessék nemzetiesíteni.

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 337 — zászló zászló szív
Javasolnám továbbá a nemzeti papír-írószer boltokat is, állítólag abban is van lóvé.Kori
Azon már túl vagyunk:  www.i-com.hu/kozpontositott-kozbeszerzes-papir-irodaszer

(mondom ezt úgy, hogy ismerem a céget, és az ügyvezetőt is, egy teljesen becsületes figura, aki egyszerűen jókor volt jó helyen)

több mint 11 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Nem gondoltam volna, hogy lehet űberelni a hülyeséget 😕
 www.origo.hu/itthon/20140904-jovore-jonnek-a-nemzeti-italboltok.htmlNB2
www.systembolaget.seGyurma Pappa
Legalább nem akar majd senki legálisan venni rövidet. Pont úgy borul majd össze a legális forgalom, mint a ciginél, az otthoni páleszfőzőknek meg beköszönt a kánaán. Ettől persze még így is rohadt nagy lesz a biznisz, kíváncsi leszek lesz-e bármilyen eltérés a koncessziókat elnyerő italos és trafikos emberkék listája között, vagy csak átírják a fejlécet italkoncesszióra oszt jó napot.

Javasolnám továbbá a nemzeti papír-írószer boltokat is, állítólag abban is van lóvé.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
 444.hu/2014/09/04/l-simon-es-a-hir-tv-osszefeszult/

egyre jobb
több mint 11 éve
Én is voltam Svédországban, teljesen mindegy, mindenki részeg, csak éppen mindennapos, hogy a busz megáll, a sofőr beszalad még 5 előtt venni két üveg vodkát 😊

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
ha ettől nem lesz forradalom, akkor semmitőlAmadeus91
Nem hinném. Sörre biztos nem fog vonatkozni, és azzal el is veszti az élét a dolog.

2004-ben voltam Svédországban, ahol addig az a rendszer volt, amit nálunk most pedzegetnek, tehát bort és röviditalt csak a kijelölt helyeken lehetett venni, és csak korlátozott mennyiségben. Elmondhatom, hogy egy átlagos szombat esti buliban Göteborgban semmivel sem volt kevesebb fullrészeg ember mint itthon, sőt...
több mint 11 éve
ha ettől nem lesz forradalom, akkor semmitől
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
www.systembolaget.seGyurma Pappa
Otthon meg boldog-boldogtalan főzhet, aztán vedelhet.
több mint 11 éve
www.systembolaget.se

több mint 11 éve
 www.origo.hu/itthon/20140904-jovore-jonnek-a-nemzeti-italboltok.html
több mint 11 éve
 www.hvg.hu/itthon/20140903_Magyar_Narancs_Simicska_mar_nem_is_reagal

"Mivel az 1980-as években szoros szövetséget kötött egykori barátok viszonya megromlott, Lázár János próbál közvetíteni közöttük, ám eddig ő sem járt sikerrel, állítólag Simicska dühében olyanokat mondott, hogy Orbánt ő emelte fel, de ha a helyzet úgy hozza, ő is „tiporhatja el”."
több mint 11 éve
közben úgy fest, hogy a NATO alakulatot küld Ukrajnába amerikai, német, lengyel és baltikumi katonákból. - a varsói külügy szerint
(bild)
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 948 — Lucas Scott
 www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20140825-hogy-allnak-a-devizahiteles-perek.html

Részlegesen nyert a Cetelem Bank a bíróságonAmadeus91
ez még nem olyan nagy dolog, perköltséget is megkapták ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
 www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20140825-hogy-allnak-a-devizahiteles-perek.html

Részlegesen nyert a Cetelem Bank a bíróságon
több mint 11 éve
 444.hu/2014/09/02/az-orosz-politikus-mar-a-cnn-en-vadolja-magyarorszagot-hogy-tankokkal-segitjuk-az-ukranokat/

Jó komolyan vesznek minket, na.

több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Nem látom, hogy mi köze van ennek Tempeltonhoz. Gyurma Pappa
Szerintem kb ugyanakkora | marhaság | vadság.

Igazából nem egy csapatban játszanak, Kína jó ideje saját csapatot akar, így miért is lenne neki jó, ha az amúgy is kemény versenyben egy újabb kemény ellenfél szállna be? Gyurma Pappa
Azért a kínai - és úgy általában az összes - diplomácia ennél picit összetettebben gondolkodik a gazdasági érdekekről....

miért kell számon kérni, hogy kategorikusan kijelentem a véleményem? Gyurma Pappa
Kérte számon a rosseb. Én is csak a véleményemet írtam le.
több mint 11 éve
Oroszországnak igen sok kölcsöne van külföldön, az olajpénzek jó részét, tisztes kamatra kölcsönadták. Na, ha egyszer csak azt mondják majd, hogy "hmm Oroszország terrorista, a nemzetközi jog meg a satöbbi", és elkezdik nem fizetni a kamatokat, na akkor lesznek bajban.Gyurma Pappa
Ez kb olyan, mint amikor márciusban egy ismerősöm azzal kezdett el vészmadárkodni, hogy na majd a Tempelton demokráciaféltésből nem vesz több magyar állampapírt...
Bár, ha a vágyaktól, vagy érzelmektől vezérelve tekintünk a külpolitikára, annak mindig kalandos elméletek lesznek a következményei 😉
James007
Nem különösebben értem a párhuzamot. Arra akartam utalni, hogy vélt vagy valós indokok alapján, ha felül akarják politikai (jogi pff) eszközökkel írni ezeket a szerződéseket, megtehetik. Nem azt mondtam, hogy ez lesz, hanem hogy akkor lesznek bajban, de addig ez inkább probléma, mint baj. Nem látom, hogy mi köze van ennek Tempeltonhoz.

Kína azért nem fog az oroszokkal üzletleni, mert egyszerűen sokkal érdekeltebb egy szegényebb Orosz államban, mint egy gazdagban. Gyurma Pappa
Kína érdekeinek szerintem egy gazdaságilag erős Oroszország inkább megfelelne. Versenyre sarkall, piacot jelent, és még lehetne folytatni a sort.
James007
Igazából nem egy csapatban játszanak, Kína jó ideje saját csapatot akar, így miért is lenne neki jó, ha az amúgy is kemény versenyben egy újabb kemény ellenfél szállna be?

De a lényeg az, hogy sokkal összetettebb kérdés ez annál, mint hogy bármelyikünk kategorikus kijelentéseket tegyen. Főleg úgy, hogy az egész valós helyzetnek jó, ha egy légypiszoknyi részéről lehet van tudomásunk.James007
Egyszer már itt felfolytattam ezt a beszélgetést mással is: attól hogy a véleményem nem feltétlenül helyes vagy tetszik valakinek, az a véleményem marad. Ha meggyőz valaki vagy valami, hogy nem úgy van, elfogadom, de azt nehezen értem meg, hogy miért kell számon kérni, hogy kategorikusan kijelentem a véleményem? 😊 Nyilván ha többet tudnék, nem itt osztanám meg, addig meg marad az ami, vélemény, okoskodás, ahogy tetszik. 😉

több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Oroszországnak igen sok kölcsöne van külföldön, az olajpénzek jó részét, tisztes kamatra kölcsönadták. Na, ha egyszer csak azt mondják majd, hogy "hmm Oroszország terrorista, a nemzetközi jog meg a satöbbi", és elkezdik nem fizetni a kamatokat, na akkor lesznek bajban.Gyurma Pappa
Ez kb olyan, mint amikor márciusban egy ismerősöm azzal kezdett el vészmadárkodni, hogy na majd a Tempelton demokráciaféltésből nem vesz több magyar állampapírt...
Bár, ha a vágyaktól, vagy érzelmektől vezérelve tekintünk a külpolitikára, annak mindig kalandos elméletek lesznek a következményei 😉

Kína azért nem fog az oroszokkal üzletleni, mert egyszerűen sokkal érdekeltebb egy szegényebb Orosz államban, mint egy gazdagban. Gyurma Pappa
Kína érdekeinek szerintem egy gazdaságilag erős Oroszország inkább megfelelne. Versenyre sarkall, piacot jelent, és még lehetne folytatni a sort.

De a lényeg az, hogy sokkal összetettebb kérdés ez annál, mint hogy bármelyikünk kategorikus kijelentéseket tegyen. Főleg úgy, hogy az egész valós helyzetnek jó, ha egy légypiszoknyi részéről lehet van tudomásunk.
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 981 — situational football
És az ilyennel mind tudjuk mit csinálnak az erősebb gyerekek. Gyurma Pappa
csak hogy meglegyen a mai demagóg kvótám is:

az a baj, hogy nem őt fogják a suli udvarának eldugott sarkában "megleckéztetni", hanem minket...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/