Politika

65 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Ökotárs Alapítvánnyal kapcsolatos razziáról nincs senkinek sem véleménye?
Bár mondjuk megértem: most kezdődött a szezon, no meg pinyő fiai is maradandót alkottak.vandeminek
Nehéz ügy, mert azért ez már nem az a szint, hogy a Rogán meg a Lázár csúnyán beszélnek valakivel, ide konkrétan a rendőrök mentek, ami ismerve a rendszert, ritkán jelent lyukra futást.

Igazából a vádemelésig vagy épp nem vádemelésig nem nagyon mondanék véleményt, mert simán benne van hogy tényleg tűntek el pénzek.Gyurma Pappa
ja, mert pénzek csak ott tűntek/tűnnek el... előbb talán söprögessenek a saját házuk tájékán ...csebi
Nyilván, de most nem erről volt szó.Gyurma Pappa
ja, mert azokról a pénzekről, vhogy sosincsen szó.csebi
nem arról van most szó. azokat a pénzeket nekik nem kell lenyomozni, mert pontosan tudják, hogy a saját házuk tájékán hova és mennyi ment.
őket az érdekli (és az országimázsnak sem mindegy), hogy a külföldiek pénzével ne trükközzenek, mert akkor rossz véleménnyel lesznek rólunk 😉slowmotion
Szerintem meg a mostani keménykedés miatt vannak rosszabb véleménnyel rólunk Nyugaton.vandeminek
olvass a sorok között 😊
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Bár mondjuk megértem: most kezdődött a szezon, no meg pinyő fiai is maradandót alkottak.vandeminek
Nehéz ügy, mert azért ez már nem az a szint, hogy a Rogán meg a Lázár csúnyán beszélnek valakivel, ide konkrétan a rendőrök mentek, ami ismerve a rendszert, ritkán jelent lyukra futást.

Igazából a vádemelésig vagy épp nem vádemelésig nem nagyon mondanék véleményt, mert simán benne van hogy tényleg tűntek el pénzek.Gyurma Pappa
ja, mert pénzek csak ott tűntek/tűnnek el... előbb talán söprögessenek a saját házuk tájékán ...csebi
nem arról van most szó. azokat a pénzeket nekik nem kell lenyomozni, mert pontosan tudják, hogy a saját házuk tájékán hova és mennyi ment.
őket az érdekli (és az országimázsnak sem mindegy), hogy a külföldiek pénzével ne trükközzenek, mert akkor rossz véleménnyel lesznek rólunk 😉slowmotion
Szerintem meg a mostani keménykedés miatt vannak rosszabb véleménnyel rólunk Nyugaton.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan

őket az érdekli (és az országimázsnak sem mindegy), hogy a külföldiek pénzével ne trükközzenek, mert akkor rossz véleménnyel lesznek rólunk 😉
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott

ja, mert azokról a pénzekről, vhogy sosincsen szó.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Talán inkább ide mint soccerbe:

Az jutott eszembe, hogy a román meccs pont a választások előestéjén lesz. Picit nagyobb a tét így a fociszerető vezetők számára.zinedine5
dehogy. Kitart a rezsicsökkentés, nyugdíjak megvédve. Maximum kirakják Pinyőt, meg rásütik, hogy szoci.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
Talán inkább ide mint soccerbe:

Az jutott eszembe, hogy a román meccs pont a választások előestéjén lesz. Picit nagyobb a tét így a fociszerető vezetők számára.
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 337 — zászló zászló szív

Nyilván, de most nem erről volt szó.

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott

ja, mert pénzek csak ott tűntek/tűnnek el... előbb talán söprögessenek a saját házuk tájékán ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve

Igazából a vádemelésig vagy épp nem vádemelésig nem nagyon mondanék véleményt, mert simán benne van hogy tényleg tűntek el pénzek.

több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Bár mondjuk megértem: most kezdődött a szezon, no meg pinyő fiai is maradandót alkottak.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
444.hu/2014/09/05/oscar-dijas-szinesz-es-rendezo-az-obudai-polgarmester-jeloltek-kozott/

Troll or not to troll 😀😀Gyurma Pappa
Szerintem ez nem vicces.Schleck
És semmi köze a politikához.
Vagyis annyi, mint Uhrin Benedeknek a zenéhez.
Egy beteg ember elmebajának manifesztálódása.Sobri Jóska
Tisztázzunk valamit: meggyőződésem, hogy a nő trollkodik, mert ilyen elmebaj szerintem nincs vagy legalábbis nem szabadlábon, de legalábbis a közügyektől el kellene tiltani.

Ha komoly, akkor sajnálom, és tényleg nem vicces. De percig nem győzött meg, hogy az. A politikához meg annyi köze van, hogy jól mutatja a helyi önkormányzati választások "komolyságát", hogy ilyen lehetséges.

több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Oké, otthon összekeveri a valóságot a képzeletével, esetleg elmegy aláírásokat gyűjteni, wikit szerkeszt.
De hogy lesz az ilyenekből miniszter, miniszterelnöki megbízott, jegybankelnök, milliárdos cégbirodalom-tulaj stb.?

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
kihagytad h se politikat se semmi mast osszefuggeseiben nem lato emberek 95%a szavazhat. ennek a 95%nak a fele megvan sulyositva avval a kellemetlen tennyel h teljesen retardalt. tudom h mirol beszelek kozvkutatas rulz ... 😀MMMS
nem akartam túl sokat írni, féltem hogy jön egy önjelölt szociológus, de elfogadom az általad írt arányt, közvkutatóként inkább releváns. De ez legalább megmagyarázza az elmúlt 25 évet, hogy rohadna meg.berger90
ez az elmult 1014 evet magyarazza meg nem 25t 😀 mellesleg nincsenek illuzioim, mashol is pont ugyanennyi ugyanennyire egyugyu gyoker el aranyaiban nezve, csak annyi a kulonbseg h meik videk hogyan tudta tovabbforgatni az un. tortenelmi tokejet. na mi a heavy uzsorasoknal tartunk. kepletesen ertve es gyakorlatilag is.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
kihagytad h se politikat se semmi mast osszefuggeseiben nem lato emberek 95%a szavazhat. ennek a 95%nak a fele megvan sulyositva avval a kellemetlen tennyel h teljesen retardalt. tudom h mirol beszelek kozvkutatas rulz ... 😀MMMS
nem akartam túl sokat írni, féltem hogy jön egy önjelölt szociológus, de elfogadom az általad írt arányt, közvkutatóként inkább releváns. De ez legalább megmagyarázza az elmúlt 25 évet, hogy rohadna meg.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
kihagytad h se politikat se semmi mast osszefuggeseiben nem lato emberek 95%a szavazhat. ennek a 95%nak a fele megvan sulyositva avval a kellemetlen tennyel h teljesen retardalt. tudom h mirol beszelek kozvkutatas rulz ... 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
444.hu/2014/09/05/oscar-dijas-szinesz-es-rendezo-az-obudai-polgarmester-jeloltek-kozott/

Egy beteg ember elmebajának manifesztálódása.Sobri Jóska
írtam már Borbély Józsefről, aki három éve kinevezte magát Apostoli Magyar Királynak. Na, ez ugyanaz a kategória.

Azt viszont igazán megnézhetnék, kit hagynak indulni, ha már nem elég, hogy korlátolt, politikához nem értő ostoba emberek (hozzávetőleg a szavazásra jogosultak 70%-a) szavahatnak. Ezeknek nem indulási jogot kéne adni, hanem bezárni őket egy csendes gumiszobába. Eszem megáll.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress

Egy beteg ember elmebajának manifesztálódása.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Szerintem ez nem vicces.

több mint 11 éve

Troll or not to troll 😀😀

több mint 11 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/futsal-szijjarto-szezonjanak-vege-sima-veszprem-siker-2361833

Szijjártó IR.
több mint 11 éve
 444.hu/2014/09/05/a-cof-levelet-irt-obamanak/

xD Ez mi?zinedine5
az aminek látszik
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
 444.hu/2014/09/05/a-cof-levelet-irt-obamanak/

xD Ez mi?
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Ugye ti hallottátok már, hogy cáfolták ezt?Schleck
A cigimutyit is cáfolták azonnal.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ugye ti hallottátok már, hogy cáfolták ezt?

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Nézzük azonban a jó oldalát, nem egy ismerősöm szokott le a trafikmutyis sztori miatt a bagóról, mintegy utolsó lökésként, hátha kevesebb lesz az alkesz is ha már nem lesz a közértben "ampulla".
Kori
Az alkohol és a cigi nem teljesen ugyanaz. Egy pohár sör/bor megívása nem betegség, sőt!
Azért kíváncsi lennék, hogy egy Tesco, Spar mennyire fog örülni ennek...

(bár tegnap este már tagadták, de általában ez azt jelenti, hogy lesz😊 )NB2
a sörökre nem vonatkozik, úgy, mint az USA-ban a liquor store-ok, a szupermarketekben attól még sört simán kaphatsz bármennyitbaggio
Kiokosítottak, hogy normálisabb helyeken csak egy bizonyos alkohol tartalom felett tilos árulni. Hangsúlyozom: normális!