Politika

65 feliratkozó

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Nem szabad fasszal szavazni, mert megválasztják.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 218
kérdezzük meg Egervári Sanyi bát, hogy mit rajzoljunk a szavazólapra...slowmotion
 szavazzfasszal.blog.hu/

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
kérdezzük meg Egervári Sanyi bát, hogy mit rajzoljunk a szavazólapra...
több mint 11 éve
Zoli Minnesota Vikings 198 — VIKING
Napok óta fúrja magát egy gondolat a fejemben, ami megnézve ezt a szánalmas bohózatot, még inkább kezd talán értelmet nyerni: ez az EP-választás egészen konkrétan LÓFASZT SEM ÉR.

Komolyan gondoljuk, hogy az EU fog hallgatni bármely magyar képviselőre, mikor Orbán három éve játssza a magányost brüsszeli hőst? Vagy Morvai teljesen irreális agymenéseit, ami azért tényleg mindennek az alja? Vagy Szanyit, aki borítékolhatóan már az első munkanapján mokányrészeg lesz a brüsszelbe tartó gépen?

És az a baj, hogy ettől épp úgy el kell menni szavazni, mert én szeretnék egyszer kikerülni ebből az országnak csúfolt pocsolyából, és ne az legyen már az első, hogy "ja te magyar vagy, neked jó lesz éhbér, hülye rabszolga"

Csak éppen zokogni volna kedvem, amikor látom, milyen szánalmas faszfejeket küldünk ki abba a parlamentbe, ami az állami támogatások 95%-át szó nélkül kifizeti.berger90
Jól beszélsz! 😊

1. De Szanyi tuti nem lesz részeg ... Tudom azt, hogy ő a legtanultabb, bármelyik magyar listás-jelöltet nézzük (csak utána kell járni)... Mindezt úgy mondom, hogy nem vagyok szoci ... 😛 😀 Bár bízok benne, hogy az EP-ben 20 év után a baloldal lesz az első számú és legnagyobb frakció !!! ...
A néppárt, a jobbosok bőven elkúrták ... S én se akarom, hogy egy bezárt Európa legyen! Mi, átlag emberek KB. 3 év múlva hova fogunk menekülni Orbán diktátor politikája ellen, ha nem Németországba, vagy Nagy-Britanniába ??? Ha úgy gondolják a nagy európai jobbosok, nácik, hogy lezárják a határokat a szegény menekültek előtt (nem a gazdasági, afrikai menekültek előtt, hanem előttünk - magyar és európai emberek előtt).

2. Az állami beruházások 97%-a EU-s pénz, míg mi vagyunk az egyik legkevesebbet befizető tagország. 😊

3. Szerintem vasárnap, menj! S belátásod szerint húzz egy nagy X-et a megfelelő helyre! Én már elmondtam fentebb, hogy hogy gondolom és hogy teszek vasárnap. 😊

SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Napok óta fúrja magát egy gondolat a fejemben, ami megnézve ezt a szánalmas bohózatot, még inkább kezd talán értelmet nyerni: ez az EP-választás egészen konkrétan LÓFASZT SEM ÉR.

Komolyan gondoljuk, hogy az EU fog hallgatni bármely magyar képviselőre, mikor Orbán három éve játssza a magányost brüsszeli hőst? Vagy Morvai teljesen irreális agymenéseit, ami azért tényleg mindennek az alja? Vagy Szanyit, aki borítékolhatóan már az első munkanapján mokányrészeg lesz a brüsszelbe tartó gépen?

És az a baj, hogy ettől épp úgy el kell menni szavazni, mert én szeretnék egyszer kikerülni ebből az országnak csúfolt pocsolyából, és ne az legyen már az első, hogy "ja te magyar vagy, neked jó lesz éhbér, hülye rabszolga"

Csak éppen zokogni volna kedvem, amikor látom, milyen szánalmas faszfejeket küldünk ki abba a parlamentbe, ami az állami támogatások 95%-át szó nélkül kifizeti.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Zoli Minnesota Vikings 198 — VIKING
Ez a vita az EP listavezetőkkel egy vicc volt, ja meg egy picit szomorú ... Három nagyon fontos dolgot állapítottam meg, amit végülis mindenki tudott már.
1. Sok neonáci van az országban, akik demagóg, populista dumával - természetesen orosz pénzből élősködnek rajtunk. Ami szerintem a legutálatosabb volt, amikor Isten nevét kampányszlogenként használták, lásd: Morvai elvtársnő (mindezt úgy mondom, hogy nem mondanám magam hívőnek), de ekkor hányni tudtam volna ezen a nőn. Undorító. Szerintem ez volt vicces!
2. A másik, amire rá kellett döbbennem, hogy MÉG TÖBB neonáci van Magyarországon. Őket úgy hívnám, hogy "kényszer" nácik, vagy "megélhetési" nácik, akik MÁR ÉHEZNEK, de valami szélsőséggel kenyeret próbálnak követelni. Na ez volt szomorú.
3. Utolsó megállapításom, hogy még több, még több újnáci van az országban. Vagy buta, vagy éhezik, vagy fizetik - de NÁCIK. Legyen az jobbik, haza nem elárverezhető vagy mi, meg mms partei. Na úgyhogy vannak itt problémák!

Az ország teljesen jobbra tolódása fog minket kicsinálni. Ha 2018-ban Jobbik kormány áll fel, akkor biztos, hogy minden épeszű takarodni fog külföldre! Mi lesz? Betiltják az Amerikai Football-t? 😮 😮 😮
Orbánnak meg lehet köszönni, hogy Horthy méltó utódjaként újra adott egy termékeny táptalajt igazi náciknak (ja és nem vagyok zsidó, ha éppenséggel ez a gondolat verődne fel).

Az LMP nem képes normális politikát folytatni az országban, majd TALÁN 50 év múlva beszélhetünk, ilyesfajta politikáról. Míg az MSZP szervezetileg meggyengült, helyre kell állítani - annyit köszönök nekik, hogy eddig ellensúlyként léptek fel a nácik ellen. Fidesz-KDNP-Jobbik: álkonzervatív, álkeresztény, álreformerekkel nem beszélünk - nácik - csak pártkatonák koalíciója. Kezd szégyen lenni ez az ország - az egész. Igen, mi! Mert mi kúrtuk el áprilisban ... ... ... ... ... !!!!!

Bajnaiék rosszul léptek áprilisban, voltak hibák; de az egyetlen, sokszínű pártszövetség, akik hozzáértőek és lenne mit keresniük bármelyik parlamentben. Most külön méretik meg magukat, ha jól szerepelnek; akkor új demokratikus ellenzék épülhet ki a következő években. Egy új zöld baloldal lehet a válasz a szociális, illetve gazdasági problémákra mind az EU szintjén, mind Magyarország esetében. Ők voltak a legjobbak a vitában, bízom bennük, hogy vasárnap jól szerepelnek, amiből tudnak majd építkezni és a jövőben megfelelő alternatívát tudnak majd adni - szegény Magyarországnak.

"Tehát újból Európa ellen mentek, lovas magyarok? Az Időre röhögtök, miért legyen másként, mint Szvatopluk után: szent Ázsia nevében törtetni fogtok előre.
Mi, fanyar igricek, azonban kiáltunk még egyet hozzátok. Omlásra készülő vérünket az egekig kiabáltatjuk föl: mit tettetek velünk?" (Ady Endre)

"s mi borzadozva kérdezzük, mi lesz még,
honnan uszulnak ránk uj ordas eszmék,
fő-e uj méreg, mely közénk hatol -
meddig lesz hely, hol fölolvashatol?..."
(József Attila)

SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 335 — zászló zászló szív
 hetivalasz.hu/itthon/elo-adasban-kapott-nevetogorcsot-kalman-olga-77068/

13:30 környékén kezdődik 😀 csodálatos műsor

nem politika szigorúan, de a viccekbe lehet kevés (sok?)

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 404 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért kíváncsi lennék, hogy hogy nézhet ki egy zöld neonáci. Dunába lövés helyett megújuló energiaforrásként akarja hasznostítani a zsidókat? 😀peterk2005
ezt a labdát nagyon könnyen le lehetne csapni, de maradjunk a jó ízlés határain belül, szóval inkább nem teszembaggio
Ne is, utólag olvasva már én is erősebb voltam, mint amennyire a post íráskor tűnt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem gondoltam volna, hogy lesz mersze a bíróságnak kizárni a Rezesova perből a magyar közlekedésbiztonság atyaúristenét. Arra pedig kíváncsi lennék, hogy Meleghnek mennyi pénzért érte meg így lejáratnia magát.

több mint 11 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
 index.hu/mindekozben/poszt/2014/05/22/az_mtv_megfilmesitette_az_index_egyik_cikket/

Zseniális! Ezért megéri tartani a királyi tv-t...

😀😀
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 261 — #neverpunt
Habermas óta tudjuk hogy vannak balfasisztak, miért ne lehetnének zöld nácik 😊

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 183 — #NoStress
Azért kíváncsi lennék, hogy hogy nézhet ki egy zöld neonáci. Dunába lövés helyett megújuló energiaforrásként akarja hasznostítani a zsidókat? 😀peterk2005
Nem zöld neonáci.
LMP szavazó.
Nem csak a Jobbik szavazói között vannak hülyék. Igaz, ott mindenki.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
ezt a labdát nagyon könnyen le lehetne csapni, de maradjunk a jó ízlés határain belül, szóval inkább nem teszem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 404 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért kíváncsi lennék, hogy hogy nézhet ki egy zöld neonáci. Dunába lövés helyett megújuló energiaforrásként akarja hasznostítani a zsidókat? 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 183 — #NoStress
Igen, a jobbik szavazói nem nácik és nem fasiszták, csak van köztük pár hungarista és neonáci.JC6
Ahogy a Fidesz, az Mszp és az LMP szavazók között is.
Ilyen országban élünk.
Durva, mi?

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Igen, a jobbik szavazói nem nácik és nem fasiszták, csak van köztük pár hungarista és neonáci.
több mint 11 éve
 index.hu/belfold/2014/05/21/schiffer_a_jobbik_szavazoi_nem_nacik/

Szerencsétlen mit fog megint kapni.....Kroos
Semmit
Olyan szavazótábort nem nácizunk le, ahonnan szavazatot akarunk szerezni (mert akkor a végén mi is nácik leszünk)
És a jobbik szavazótábora elég nagy lett ahhoz, hogy onnan bármely párt ne akarna csemegézni szükség esetén.

több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
 index.hu/belfold/2014/05/21/schiffer_a_jobbik_szavazoi_nem_nacik/

Szerencsétlen mit fog megint kapni.....

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 218
 index.hu/belfold/2014/05/21/nepszabadsag_orban_szuk_korben_bejelentkezett_az_allamfoi_posztert/

"Orbán Viktort. A miniszterelnök többször beszélt már a miniszterelnöki-parlamentáris rendszerek „vezetési gyengeségei”-ről; sőt, egy Kúrián tartott beszédében azt is elárulta, hogy 2010-ben pusztán
történeti és jogtiszteleti okok miatt maradtak a parlamentarizmusnál."

nem ússzuk meg a pajzsra emelést srácok.
több mint 11 éve
Amador Los Angeles Rams 273
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Kovácsolj gasztropolitikai hatalmat az országnak!
 www.facebook.com/europeanparliament/app_568712226577377

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Sólyom szerint (és szerinted) a németek, a csehek, Strasbourg, stb. is alkotmányellenesen rendelkeztek vagy vélekedtek erről a kérdésről. Szerintem meg Sólyom pápább akart lenni a pápánál. Mindegy, olyan szintű ellentét van a témáról alkotott véleményünk között, hogy három fórum teleírásával se fogunk egyetérteni.atapapa
Nem erről van szól. A ZT törvénynek az ilyetén összehasonlítása a német vagy a cseh törvényekkel a körtének az almával való összehasonlítása. Nem tudom és nem is akarom a csehek törvényét megítélni, mert nem ismerem a részleteit. Ahogy a németet siszonyok, más jogi környezet.peterk2005
Ha nem ismered, akkor hogyan tudsz olyat leírni, hogy a kettő összehasonlíthatatlan?
pont hogy rendkívül paralel helyzetrol beszélünk. A jogelvi síkon megítélheto alapkerdes tekintetében mindenképp. Sólyom alapvető logikája szerint a cseheknel se lett volna jogállami elevülést hosszabbítani.atapapa
Ha te mondod...

Nos, azt hiszem lejátszottuk az elmúlt 24 évet egy tíz-tíz posztos gyors-riposzt párbajban. Nagyot léptünk előre. 😀

több mint 11 éve
Sólyom szerint (és szerinted) a németek, a csehek, Strasbourg, stb. is alkotmányellenesen rendelkeztek vagy vélekedtek erről a kérdésről. Szerintem meg Sólyom pápább akart lenni a pápánál. Mindegy, olyan szintű ellentét van a témáról alkotott véleményünk között, hogy három fórum teleírásával se fogunk egyetérteni.atapapa
Nem erről van szól. A ZT törvénynek az ilyetén összehasonlítása a német vagy a cseh törvényekkel a körtének az almával való összehasonlítása. Nem tudom és nem is akarom a csehek törvényét megítélni, mert nem ismerem a részleteit. Ahogy a németet siszonyok, más jogi környezet.peterk2005
Ha nem ismered, akkor hogyan tudsz olyat leírni, hogy a kettő összehasonlíthatatlan?
pont hogy rendkívül paralel helyzetrol beszélünk. A jogelvi síkon megítélheto alapkerdes tekintetében mindenképp.
Sólyom alapvető logikája szerint a cseheknel se lett volna jogállami lépés az elevülést hosszabbítani.

több mint 11 éve
Nem erről van szól. A ZT törvénynek az ilyetén összehasonlítása a német vagy a cseh törvényekkel a körtének az almával való összehasonlítása. Nem tudom és nem is akarom a csehek törvényét megítélni, mert nem ismerem a részleteit. Ahogy a németet sem. Más viszonyok, más jogi környezet. Annyi történt, hogy a saját alkotmánybíróságunk döntését és érvelését tudom elfogadni a saját viszonyaink között.

Mindennek egyébként nincs köze a kiinduló vitához, ami arról szólt, hogy a Zétényi törvény tekinthető-e elszámolásnak a múlttal, tekinthető-e egyfajta igazságtételnek. Szerintem nem, akár ratifikálják, akár nem. Többször leírtam, leírom még egyszer: számomra igazságtétel nem létezett, nem létezik anélkül, hogy az ügynöklisták és a volt állampárti funkcionáriusok kérdését ne rendeznénk. Ez az alfája és az omegája annak, hogy elfogadjam, hogy a békés átmenet a diktatúrából a demokráciába erkölcsileg is lezárható. Ezt elmulasztottuk és már valószínűleg nem is fog sor kerülni rá, úgyhogy akkor inkább lapozzunk.