NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 577
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Akkor ma hivatalosan is meghalt a baloldal? Csúnya lesz ez ősszel is...
több mint 11 éve
Jobb oldaliként Gyurcsány a legkedvencebb politikai szereplőm.Majd felhozzák Botkát 😛 (nem gondolom komolyan)LMP kicentizte 5,01%mustaine250 szavazaton múlott. Ez nem gyenge.
Budapesten pedig a DK és az Együtt is előzte az MSZP-t. Kíváncsi leszek ki lesz így Tarlós ellenfele.Schleck
Gyurcsány meg........ hiába na vannak lények (most finoman fogalmazok) akiket nagyon nehéz ellehetetleníteni............dande
több mint 11 éve
Majd felhozzák Botkát 😛 (nem gondolom komolyan)LMP kicentizte 5,01%mustaine250 szavazaton múlott. Ez nem gyenge.
Budapesten pedig a DK és az Együtt is előzte az MSZP-t. Kíváncsi leszek ki lesz így Tarlós ellenfele.Schleck
Gyurcsány meg........ hiába na vannak lények (most finoman fogalmazok) akiket nagyon nehéz ellehetetleníteni............
több mint 11 éve
LMP kicentizte 5,01%mustaine250 szavazaton múlott. Ez nem gyenge.
Budapesten pedig a DK és az Együtt is előzte az MSZP-t. Kíváncsi leszek ki lesz így Tarlós ellenfele.
több mint 11 éve
Látom előre, hogy milyen nagy arca lesz Gyurcsánynak, helyet követel majd mindenhol, holott szerintem eléggé torzak az eredmények a kis részvétel miatt.cartman023Ő maga nyilatkozta, hogy mivel az ő szavazótáboruk elkötelezettebb és aktívabb, ezért az alacsony részvétel kedvezni fog nekik (persze ettől még mohó lesz, amikor a lapokat osztják le az önkormányzati választásra)
Jobbosként alapvetően nincs bajom ezzel, Gyurcsány személye garancia, hogy ne legyen az országnak "hazai értelemben" vett baloldali kormánya.
Viszont egy valós, szalonképes alternatívát felmutatni képes erőre szükség lenne a Fidesz riválisaként, de amíg Gyurcsány tényező lesz, ez nagyon nehezen fog menni.
több mint 11 éve
Látom előre, hogy milyen nagy arca lesz Gyurcsánynak, helyet követel majd mindenhol, holott szerintem eléggé torzak az eredmények a kis részvétel miatt.cartman023Pedig Szanyi megoldaná a kis részvételt: index.hu/video/2014/05/25/240_milliarddal_jutalmazna_szanyi_a_szavazokat/ 😀
több mint 11 éve
Látom előre, hogy milyen nagy arca lesz Gyurcsánynak, helyet követel majd mindenhol, holott szerintem eléggé torzak az eredmények a kis részvétel miatt.cartman023Török Gábor: "Amúgy ha a három baloldali párt eredményét összeadjuk, az (26,84) majdnem pont annyi, mint az áprilisi hazai eredmény (26,21)"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
78 százalékos feldolgozottságnál:1. Fidesz-KDNP 52,6%
2. Jobbik 14,89%
3. MSZP 11,18%
4. DK 9,28%
5. Együtt-PM 6,68%
6. LMP 4,78%
több mint 11 éve
Látom előre, hogy milyen nagy arca lesz Gyurcsánynak, helyet követel majd mindenhol, holott szerintem eléggé torzak az eredmények a kis részvétel miatt.
több mint 11 éve
A pártoknak ott vannak embereik, gondolom rajtuk keresztül jön ki az infóEzeket az adatokat a delegáltak szivárogtatják, vagy honnan vannak?67%:Túl jó az MSZPatapapa
1. Fidesz-KDNP 52,83%
2. Jobbik 14,96%
3. MSZP 11,22%
4. DK 9,21%
5. Együtt-PM 6,41%
6. LMP 4,77%
Schleck
(A választási irodák nem adhatnak ki infót 23:00-ig.)Atari
több mint 11 éve
Ezeket az adatokat a delegáltak szivárogtatják, vagy honnan vannak?67%:Túl jó az MSZPatapapa
1. Fidesz-KDNP 52,83%
2. Jobbik 14,96%
3. MSZP 11,22%
4. DK 9,21%
5. Együtt-PM 6,41%
6. LMP 4,77%
Schleck
(A választási irodák nem adhatnak ki infót 23:00-ig.)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
67%:Túl jó az MSZP
1. Fidesz-KDNP 52,83%
2. Jobbik 14,96%
3. MSZP 11,22%
4. DK 9,21%
5. Együtt-PM 6,41%
6. LMP 4,77%
Schleck
több mint 11 éve
67%:1. Fidesz-KDNP 52,83%
2. Jobbik 14,96%
3. MSZP 11,22%
4. DK 9,21%
5. Együtt-PM 6,41%
6. LMP 4,77%
Azt hiszem lesz rendesen szórakoztató tartalom a következő napokban. 😀
több mint 11 éve
Nem tudom, ez mennyire megbízható forrás, de a mandiner.hu szerint a V. kerületben 57%-nál ez az állás:Közben kihoztak az országosról is egy infót 31%-os feldolgozottságnál.
1. Fidesz-KDNP 48%
2. Együtt-PM 15%
3. DK 12%
4. MSZP 9%
5. LMP 8%
6. Jobbik 7%
engem mondjuk meglep az MSZP szenvedésén kívül a "kispártok" sorrendje. Az LMP-t vártam 10-12% körül Budapesten, és ez a DK 12% elég wtf számomra.mustaine
1. Fidesz-KDNP 53,51%
2. Jobbik 15,22%
3. MSZP 11,13%
4. DK 8,97%
5. Együtt-PM 6,13%
6. LMP 4,49%
Az MSZP-DK arány azért durván meglepő.
több mint 11 éve
Nem tudom, ez mennyire megbízható forrás, de a mandiner.hu szerint a V. kerületben 57%-nál ez az állás:A DK nagyjából a volt SZDSZ, ahol az utóbbi erős volt anno, ott hasonló eredményt listán ők is elérhetnek.
1. Fidesz-KDNP 48%
2. Együtt-PM 15%
3. DK 12%
4. MSZP 9%
5. LMP 8%
6. Jobbik 7%
engem mondjuk meglep az MSZP szenvedésén kívül a "kispártok" sorrendje. Az LMP-t vártam 10-12% körül Budapesten, és ez a DK 12% elég wtf számomra.mustaine
több mint 11 éve
Nem tudom, ez mennyire megbízható forrás, de a mandiner.hu szerint a V. kerületben 57%-nál ez az állás:1. Fidesz-KDNP 48%
2. Együtt-PM 15%
3. DK 12%
4. MSZP 9%
5. LMP 8%
6. Jobbik 7%
engem mondjuk meglep az MSZP szenvedésén kívül a "kispártok" sorrendje. Az LMP-t vártam 10-12% körül Budapesten, és ez a DK 12% elég wtf számomra.
több mint 11 éve
Nagyon úgy tűnik, hogy az 5 évvel ezelőtti szdsz bukta után az idei eu választás az mszp hattyúdaláról fog szólni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Vicc, hogy az EP választási műsorban azt mondják, nem biztos, hogy összejön az euroszkeptikusoknak a frakció, függetlenül a támogatottságuktól.Pedig a valóság az, hogy eddig is volt kettő (a balos Egyesült Baloldal és a jobbos Szabadság és Demokrácia), mindkettő tagpártjai várhatóan több képviselőt fognak beküldeni, mint tették 2009-ben, így ezek tuti lesznek. Plusz ha Le Penék tartják az elmúlt választásokon megszerzett támogatásukat, akkor nekik néhány képviselő híján saját frakciójuk lehet, tuti lesz egy vagy két másik párt, aki hajlandó beülni. Tehát szinte bizonyosan lesz három euroszkeptikus frakció a négy EU-párti mellett, plusz egy rakat független, többségében euroszkeptikus képviselő (inkluzíve Jobbik).
több mint 11 éve
A szavazóurnába dobta a személyijét:le is ellenőriztem, nem dobtam-e be véletlenül, nem engednének be a Puskásba 😀
valasztas.hu/dyn/ep14/szavossz/hu/rkesem.html#rej1ulpianus
Mindig jövőre
több mint 11 éve
A szavazóurnába dobta a személyijét:valasztas.hu/dyn/ep14/szavossz/hu/rkesem.html#rej1

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Ennyi lesz szerintem is, bár ez érdekes meghatározása a nem sokkal többnek. 😊A szlovákokat nem nagyon hatotta meg az EP-választás : 13 % alatti volt a részvétel.cartman023Nálunk se lesz sokkal több...
Szerintem 30-32 környéke, egyharmad alatt.Sobri Jóska
több mint 11 éve
A szlovákokat nem nagyon hatotta meg az EP-választás : 13 % alatti volt a részvétel.cartman023Nálunk se lesz sokkal több...
Szerintem 30-32 környéke, egyharmad alatt.
több mint 11 éve
A szlovákokat nem nagyon hatotta meg az EP-választás : 13 % alatti volt a részvétel.