NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 577
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Rövidesen olyan motorok lesznek, amelyek kicsillagozzák a "csúnya" szavakat.Aztán majd jönnek a "sz@r", "b4zdm3g" megoldások és az a polémia, hogy ezek a szavak mit is jelentenek tulajdonképpen?
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Bár nem vagyok nagy info-guru, de szerintem azért azt lehet bizonyítani, hogy egy komment megjelent-e az adott oldalon, vagy sem. Ha meg valaki ezzel szórakozik, akkor az jó ha tisztában van a hamis vád büntetőjogi tényállásával is 😊Nem szoktam gyakran kommentelni külföldi lapokban, de az a tapasztalatom, hogy a legmértéktartóbb nyugati oldalak (konkrétan pl a FAZ is) előzetesen szűrik a hozzászólásokat. Pont ilyen okokból...De ugye az AB állásfoglalás alapján a szűrt komment eredeti verziójáért is a szolgáltató a felelős.
James007
Vagyis írsz egy holokauszttagadó kommentet egy netcaféból a hvg-re mondjuk, screenshotolod, majd feljelented a hvg-t. És ők a hunyók.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Nem szoktam gyakran kommentelni külföldi lapokban, de az a tapasztalatom, hogy a legmértéktartóbb nyugati oldalak (konkrétan pl a FAZ is) előzetesen szűrik a hozzászólásokat. Pont ilyen okokból...De ugye az AB állásfoglalás alapján a szűrt komment eredeti verziójáért is a szolgáltató a felelős.
James007
Vagyis írsz egy holokauszttagadó kommentet egy netcaféból a hvg-re mondjuk, screenshotolod, majd feljelented a hvg-t. És ők a hunyók.
több mint 11 éve
Mivel úgy is el fog menni politikai irányba 😊Nem szoktam gyakran kommentelni külföldi lapokban, de az a tapasztalatom, hogy a legmértéktartóbb nyugati oldalak (konkrétan pl a FAZ is) előzetesen szűrik a hozzászólásokat. Pont ilyen okokból...
www.origo.hu/itthon/20140528-akkor-is-az-oldal-felel-a-jogserto-kommentekert-ha-azokrol-nem-is-tud.htmlNB2
A szólás szabadsága nem korlátlan alapjog, közte és a hozzászólásokkal elkövetett jogsértések között szerintem jogilag már régóta nagyon jól meg van húzva a határvonal.
Ezzel a döntéssel egyrészt talán finomodik az itthoni vitakultúra (amire már nagyon rá lennénk szorulva), másrészt meg az internetes portálok is lehet, hogy visszafogják magukat, és talán nem írnak majd (csupán kattintás szám generálás miatt) direkt olyan cikkeket, amelyeknek már a címére is ugrik a net népe..
több mint 11 éve
Persze, kevésbé volt meghökkentő döntés, csak egy EJEB-féle szervtől azt várná az ember (mocskos előítéletek), hogy ilyen jogok ütközésénél jobban védi a szólásszabadságot, de minimum nem bántja a tartalomszolgáltatót.atapapahát igen, volt olyan magyar vonatkozású döntés, mikor a vélemény nyilvánítás és a gyülekezés szabadságát eléggé megvédték!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
honnan tudnának.... döbbenetesek néha ilyen téren, vannak komplett tanszékek, ahol gondot jelent a neptun kezelése vagy akár egy mail megválaszolása. (csak akik tanítanak...)Hozzáteszem nem csak a magyar vén jogtudósok nem tudnak internetül, az EJEB is hozott a témában felettébb érdekes ítéletet (Delfi As v. Estonia)atapapaMivel úgy is el fog menni politikai irányba 😊Ata vélemény?csebi
www.origo.hu/itthon/20140528-akkor-is-az-oldal-felel-a-jogserto-kommentekert-ha-azokrol-nem-is-tud.htmlNB2
több mint 11 éve
Persze, kevésbé volt meghökkentő döntés, csak egy EJEB-féle szervtől azt várná az ember (mocskos előítéletek), hogy ilyen jogok ütközésénél jobban védi a szólásszabadságot, de minimum nem bántja a tartalomszolgáltatót.
több mint 11 éve
ja igen gondoltam, csak azért biztosra mentem. ha jól emlékszem azért az picit más volt, bár az EJEB is tanácsról tanácsra, évtizedről évtizedre változtatja a gyakorlatát, már-már követhetetlen...Mi lenne? Gáz 😀Mivel úgy is el fog menni politikai irányba 😊Ata vélemény?csebi
A topicban "közismert" a véleményem a szólásszabadság és az emberi becsület, a jó hírnév védelme közti viszonyokat illetően, de úgy felelősségre vonni egy tartalomszolgáltatót, hogy az adott ügyben irrelevánsnak tekintik annak intézkedéseit, kvázi nincs kimentési lehetősége...
Hozzáteszem nem csak a magyar vén jogtudósok nem tudnak internetül, az EJEB is hozott a témában felettébb érdekes ítéletet (Delfi As v. Estonia)atapapa
érdekes volt 2 hete beszélgetni egy holland ügyvéddel, aki nagyon sok 2. és 3. cikkes ügyet visz Strasbourgban, hogyan zajlik maga az ítélkezés...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Mi lenne? Gáz 😀Mivel úgy is el fog menni politikai irányba 😊Ata vélemény?csebi
A topicban "közismert" a véleményem a szólásszabadság és az emberi becsület, a jó hírnév védelme közti viszonyokat illetően, de úgy felelősségre vonni egy tartalomszolgáltatót, hogy az adott ügyben irrelevánsnak tekintik annak intézkedéseit, kvázi nincs kimentési lehetősége...
Hozzáteszem nem csak a magyar vén jogtudósok nem tudnak internetül, az EJEB is hozott a témában felettébb érdekes ítéletet (Delfi As v. Estonia)
több mint 11 éve
Mivel úgy is el fog menni politikai irányba 😊Ata vélemény?
több mint 11 éve
Mivel úgy is el fog menni politikai irányba 😊megyek az MNO-ra kommentelni.
több mint 11 éve
Mivel úgy is el fog menni politikai irányba 😊www.origo.hu/itthon/20140528-akkor-is-az-oldal-felel-a-jogserto-kommentekert-ha-azokrol-nem-is-tud.html
több mint 11 éve
Csak hát a majdaniak soraiban sejthették, tisztában lehettek a téren történt, karhatalom számára írt atrocitások súlyáról, tényszerűségéről és mindent siettetni kellett.DoMSzerintem mondjuk úgy, hogy tudták, ha éppen nem megrendelték/pénzelték/szervezték.

több mint 11 éve
Némileg megvezette az ukrán elit is nyugatot, hogy szándékosan vagy véletlenül azt nem fogjuk egyelőre megtudni, de közel sincs akkora legitimációja a nyugatbarátoknak, mint amennyire azt ők láttatni akarják, akarták.A majdani demokraták talán még jól, "tisztán" is kijöhettek volna a buliból, ha a közjogi szabályokat betartva szabadulnak meg az államfőtől és nem puccsot hajtanak végre a szélsőjobb verőcsapataira támaszkodva. Ilyen helyzetben Putinnak is nagyobb kreativitásra lett volna szüksége, hogy a Krímet bekebelezze.
A helyzet sokkal rosszabb, mint aminek kinéz, pedig így is elég szarul néz ki.Gyurma Pappa
Csak hát a majdaniak soraiban sejthették, tisztában lehettek a téren történt, karhatalom számára írt atrocitások súlyáról, tényszerűségéről és mindent siettetni kellett.
több mint 11 éve
A valódi kérdés, hogy melyik oldalnak mekkora a legitimációja, mer szerintem a krím sem tiszta, 18% vs. 81% - és az én elképzelésem szerint a két szélsőérték verekszik egymással és ez az összevissza lakosság negyede se, szétszakíthatja az egész államot. És megint csak előrevetítés, mikor fogja elővenni az ukrán állam az esetleges RodeyKing-kártyát?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Kedves Obamának mi a véleménye erről a mészárlásról,, vajh?VrijbloedNyilván nem tapsikolt örömében. Szarul jött ki, mert ugye épp kiadták a közleményt, hogy támogatják az ukrán vezetést, gyorsan korrigálni kellett, hogy az egységlétrehozásában. Szóval megint szarul jöttek ki belőle.
Félreértés ne essék, az USA-nak nem érdeke egy európai konfliktus. Ezért is zajlik ez a zavart csapkodás, nem voltak felkészülve erre a helyzetre. Némileg megvezette az ukrán elit is nyugatot, hogy szándékosan vagy véletlenül azt nem fogjuk egyelőre megtudni, de közel sincs akkora legitimációja a nyugatbarátoknak, mint amennyire azt ők láttatni akarják, akarták.
A helyzet sokkal rosszabb, mint aminek kinéz, pedig így is elég szarul néz ki.

több mint 11 éve
Én azt érzem, hogy ezzel már az elején elrontottak mindent. Hacsak nem mondják azt a szakadárok, hogy ácsi, így akkor nem folytatjuk ezt az egészet.Mivel nem ők csinálják/támogatják, így elítéli.
Kedves Obamának mi a véleménye erről a mészárlásról,, vajh?Vrijbloed
Szerintem a szakadárok még sokáig el fognak "játszani" az ukránokkal, mert véleményem szerint az oroszoknak és az EUnak,USAnak érdeke fenntartani ezt a konfrontációt.
több mint 11 éve
Én azt érzem, hogy ezzel már az elején elrontottak mindent. Hacsak nem mondják azt a szakadárok, hogy ácsi, így akkor nem folytatjuk ezt az egészet.index.hu/kulfold/2014/05/27/donyeckben_megoltek_50_szakadart/#Ukrajna jövője szempontjából nem sok jót jelent, hogy ezt sikerült összehoznia első lépésként a megválasztását követően. Ezzel gyakorlatilag bármilyen tárgyalásos rendezést lesöpört az asztalról erődemonstráció érdekében.
kurvaélet... Most jön akkor az, hogy innentől (is) szívnak keményen a szakadárok?
Ha Porosenkóék komolyan gondolják, vajon hány szakadárt kell megölniük ahhoz, hogy mintegy feladják Donyecket és a többi keleti területet?Vrijbloed
Megmaradt alternatívák:
a) halomra löveti a szakadárokat a járulékos veszteségre meg széttárja a kezeit, hogy ez van és reméli, hogy azok idő előtt megunják az ellenállást.
b) oroszoknál elszakad a cérna az antiterrorista hadművelet minősége és pontossága miatt és bejönnek békefenntartani és a médiaháború új fejezete következik
c) az orosz békefenntartásra Obama megmutatja, hogy nem lehet vele packázni és átlépni azt a vonalat és csak a jó ég tudja meddig megy el az USA, NATO, EU trió.
Ehelyett lehetett volna mondjuk 1 hét fegyverszünet és fehér zászló lengetés, és egy gyors összeröffenés, ha már az oroszok nyitottak voltak rá. Ő meg a jófiú szerepében tetszeleghetett volna a média előtt is.DoM
Kedves Obamának mi a véleménye erről a mészárlásról,, vajh?
több mint 11 éve
index.hu/kulfold/2014/05/27/donyeckben_megoltek_50_szakadart/#Ukrajna jövője szempontjából nem sok jót jelent, hogy ezt sikerült összehoznia első lépésként a megválasztását követően. Ezzel gyakorlatilag bármilyen tárgyalásos rendezést lesöpört az asztalról erődemonstráció érdekében.
kurvaélet... Most jön akkor az, hogy innentől (is) szívnak keményen a szakadárok?
Ha Porosenkóék komolyan gondolják, vajon hány szakadárt kell megölniük ahhoz, hogy mintegy feladják Donyecket és a többi keleti területet?Vrijbloed
Megmaradt alternatívák:
a) halomra löveti a szakadárokat a járulékos veszteségre meg széttárja a kezeit, hogy ez van és reméli, hogy azok idő előtt megunják az ellenállást.
b) oroszoknál elszakad a cérna az antiterrorista hadművelet minősége és pontossága miatt és bejönnek békefenntartani és a médiaháború új fejezete következik
c) az orosz békefenntartásra Obama megmutatja, hogy nem lehet vele packázni és átlépni azt a vonalat és csak a jó ég tudja meddig megy el az USA, NATO, EU trió.
Ehelyett lehetett volna mondjuk 1 hét fegyverszünet és fehér zászló lengetés, és egy gyors összeröffenés, ha már az oroszok nyitottak voltak rá. Ő meg a jófiú szerepében tetszeleghetett volna a média előtt is.
több mint 11 éve
tehetségtelen? No. Ugyanúgy, ahogy a bibós srácoknak is megvan a sütnivalója, Lásd Viktortól Fodorig. A legtöbb hülye még mindig a jobbikban van, ex-hökös kb. az összes. Schiffer meg külön kategória, az egyik legnagyobb tudású magyar jogász.[/quote]Mint ember, mint közgazdász, mint előadó nem, de politikusként rohadtul tehetségtelen. Illetve rossz tanácsadói vannak, ha meg jók, nem hallgat rájuk..
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
index.hu/kulfold/2014/05/27/donyeckben_megoltek_50_szakadart/#kurvaélet... Most jön akkor az, hogy innentől (is) szívnak keményen a szakadárok?
Ha Porosenkóék komolyan gondolják, vajon hány szakadárt kell megölniük ahhoz, hogy mintegy feladják Donyecket és a többi keleti területet?
több mint 11 éve
tehetségtelen? No. Ugyanúgy, ahogy a bibós srácoknak is megvan a sütnivalója, Lásd Viktortól Fodorig. A legtöbb hülye még mindig a jobbikban van, ex-hökös kb. az összes. Schiffer meg külön kategória, az egyik legnagyobb tudású magyar jogász.Egyszerre próbálsz a színpad és a háttér oldaláról is közelíteni, de ha belegondolsz a DK annyira stabil és állandó szavazóbázissal rendelkezik, amihez ha hozzáadod az aktivizálódó MSZP törzsszavazót, máris máshol vagyunk. A háttér oldalt tekintve, képességeivel, csak a Feri tudja összefogni a baloldalt, és ezt be is fogják látni. De annál neki sokkal több esze van, mint hogy miniszterelnök akarjon lenni.Gyurma PappaAttól függ mit értesz szavazóbázison. Azokat-e, akik ha piros hó esik, és atom hull az égből akkor is elmennek szavazni és szavaznak a szeretett pártra/vezérre, vagy a pártokra szavazók többségét? Az egyik esetben nem sok emberről beszélünk. Tulajdonképpen még a Fidesz esetében sem. Nekik van messze a legtöbb "stabil" szavazójuk, de az is maximum a teljes szavazóbázis harmada lehet. A többi egyszerűen azért szavaz rájuk, mert az összes többi párt büdös nagy hitelesség-problémával küzd, vagy pedig egyszerűen nincs elég tehetség a vezetésben.
Namost, a Gurcsány egy pojáca. És nem is tehetséges szerintem. Csak populista, és ezért a szélen egy bizonyos rétegben népszerű tud maradni. De a számára csak addig lesz hely, amíg a Torgyánoknak és társaiknak volt a jobb oldalon. Amíg nem jön egy normálise társadalmi ajánlatot felmutatni képes balos erő. Amint lesz egy ilyen, el fog fonnyadni, mert át fognak szavazni a szavazói, amint azt érzik, hogy a Gyurcsánynál esetleg bukhat a szavazatuk. Most éppen nem ez a helyzet, mert nem volt tét, amúgy is vereségre volt ítélve a baloldal. Ha rivalizálna a Fidesszel, egész más lenne a szitu.
Egyébként az ilyen "markáns figurák" után, mint a Gyurcsány általában ez szokott történni. Szétesés, több felé szakadás, belső harcok, mert a bukott vezető úgy ragaszkodik az utolsó szalmaszálhoz is, mint a fuldokló. Mert ezeket ez élteti. Szinte mindegy, hogy 5 vagy 50 százaléka van, az a lényeg, hogy "kavarhasson". Orbán is ez a típus egyébként .Megjósolható, hogy ha kifullad a Fidesz gőzös, akkor ott is lesz egy hasonló szétesés, majd reboot, mert ő se fog csak úgy lelépni a színről, és beülni a kertje végébe focit nézni.peterk2005
több mint 11 éve
www.blikk.hu/blikk_aktualis/20050110/gyurcsany_szembenezett_a_halallal
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Valamelyik kertv-én talán, de szerintem még csak sportminiszter volt. De lényegtelen, csak azt hittem hátha hallottál valami konkrétat.Saját bevallása szerint bőrrákja volt, a sztorival még miniszterelnökként csalt könnyeket a nézők szemébe valami talkshow vendégeként.atapapaKerestem már erre, de nem találtam, az kamu sztori volt, vagy tényleg lenyomta?Gyurma PappaGyurcsány meg........ hiába na vannak lények (most finoman fogalmazok) akiket nagyon nehéz ellehetetleníteni............dandeMár kiderült, Gyurcsányon a rák se fog.
Talán egy kis bubópestissel nemesített antraxtól... ágynak dőlne néhány napra.atapapa

több mint 11 éve
Saját bevallása szerint bőrrákja volt, a sztorival még miniszterelnökként csalt könnyeket a nézők szemébe valami talkshow vendégeként.Kerestem már erre, de nem találtam, az kamu sztori volt, vagy tényleg lenyomta?Gyurma PappaGyurcsány meg........ hiába na vannak lények (most finoman fogalmazok) akiket nagyon nehéz ellehetetleníteni............dandeMár kiderült, Gyurcsányon a rák se fog.
Talán egy kis bubópestissel nemesített antraxtól... ágynak dőlne néhány napra.atapapa