NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
mindig ezzel az életutáló, megkeseredett, "mi a gyíkot akarsz a hugomtól" nézésével próbálta lelohasztani a libidómat, amit személyes megtámadtatásnak veszek azóta is.Sobri Jóska
ha olyan fiatalon ismerted, nem tudod véletlenül, mitől lett ilyen besavanyodott paprikajancsi? az ilyen érzelmi traumák gimnazista korban érik az embert.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
A jelenlegi választási rendszer annyira felnagyít még egy kis különbségű győzelmet is, hogy az ilyen 5-10%-os kis pártok amíg ez a rendszer marad, már sose fognak "királycsináló" szerepbe kerülni.
Egyszerűen, matematikailag szinte lehetetlen pl. 48%-al nyerni, annyira a "győztes mindent visz" struktúra alakult ki.
Amíg ennek (atapapának köszönhetően) nem néztem utána, én Fidesz-t mondtam volna, hogy nyerjenek magukban, és ne kelljen összeállniuk a Jobbikkal, de most már világos, hogy egy kis Fidesz fölény is kétharmad közeli eredményt fog jelenteni, így mivel olyan párt nincs, hogy Nyuszi Barátai és Üzletfelei, soha vissza nem térő lehetőség és egyben vétek nem egy olyan pártra szavazni, amelynek az a neve, hogy @Seres Mária Szövetségesei.

Sobri Jóska
Három egész percig gondolkodtam rajta, de aztán valaki szólt, hogy anyagilag támogatják a volt pólóboltos és divatnáci Tomcat kerékpárvédelminek hívott röhejes önbíráskodását.berger90
Tomcat közéleti tevékenységét hagyjuk, de a Tolvajkergetők az egyik legzseniálisabb kezdeményezés az egész országban.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
A jelenlegi választási rendszer annyira felnagyít még egy kis különbségű győzelmet is, hogy az ilyen 5-10%-os kis pártok amíg ez a rendszer marad, már sose fognak "királycsináló" szerepbe kerülni.
Egyszerűen, matematikailag szinte lehetetlen pl. 48%-al nyerni, annyira a "győztes mindent visz" struktúra alakult ki.
Amíg ennek (atapapának köszönhetően) nem néztem utána, én Fidesz-t mondtam volna, hogy nyerjenek magukban, és ne kelljen összeállniuk a Jobbikkal, de most már világos, hogy egy kis Fidesz fölény is kétharmad közeli eredményt fog jelenteni, így mivel olyan párt nincs, hogy Nyuszi Barátai és Üzletfelei, soha vissza nem térő lehetőség és egyben vétek nem egy olyan pártra szavazni, amelynek az a neve, hogy @Seres Mária Szövetségesei.

Sobri Jóska
Három egész percig gondolkodtam rajta, de aztán valaki szólt, hogy anyagilag támogatják a volt pólóboltos és divatnáci Tomcat kerékpárvédelminek hívott röhejes önbíráskodását.berger90
Látod ez a baj, ha valaki elveszik a részletekben.
Amíg nincs Strólitz Gyula és Haverjai, vagy Mihonyák Imre és a Gang, esetleg Szolhaffer Ilona Szülői Munkaközösség, addig Mária és Szövetségesei az egyetlen valós alternatíva.Sobri Jóska
áhá, már értem. tehát neked a Lehet Más a Politika nem egy elég frappáns név? (csak egy példa, ennél frappánsabb jelenleg úgysincs)
mondjuk éppen ez a baj, hogy az emberek többsége a hülye nevű pártokra akar szavazni, anélkül, hogy mondjuk megnéznék, mit akarnak tulajdonképpen csinálni. Seres Mária három hete nyilatkozta például, hogy a pártjának azért nincs programja, mert majd rábízzák a képviselők egyéni döntéseire, mit akarnak csinálni. Hoooogyne. Ja, és az végképp nem derül ki, hogy Seres Mária mit is akar csinálni tulajdonképpen, mert a youtube-os kampányvideójukban a fikázáson kívül semmi mást nem mondott. Amely videó hátterét amúgy lopták.

Asszem maradok Schiffernél, az legalább csak egy öntelt fasz. És Széll Bernadett különben is jobb nő.berger90
Ízlések és pofonok. Nekem Mária jön be.
Valamint pont annyi esélyük van Parlamentbe jutni, mint a másik 13 kamupártnak.
De az tagadhatatlan, hogy az LMP neve és működése a tökéletes paradoxon, a Nem Tanítunk Iskolát, vagy a Mozgásmentes Sportklubot tudnám hozzájuk hasonlítani.
Számomra Schiffer "élvezeti értékén" sokat ront, hogy egy gimibe jártunk annak idején, ahogy a hugával is, és amikor mentük hozzájuk, mindig ezzel az életutáló, megkeseredett, "mi a gyíkot akarsz a hugomtól" nézésével próbálta lelohasztani a libidómat, amit személyes megtámadtatásnak veszek azóta is.

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 943 — Lucas Scott
Mint a mellékelt ábra mutatja, a baloldali krém nem tanult az elmúlt 8 évből és ebből a 4 év ellenzékből sem. Jómagam - ideológiától függetlenül - ezt képtelen lennék honorálni a szavazatommal.
atapapa
ez az, amit sosem fogsz tudni elmagyarázni egy ős mszp-snek. én hiába próbálom már évek óta közeli családon belül, egyszerűen jön az automatizmusok sora
1. mert a fidesz jobb? én nem mondtam, hogy rá szavazz
2. akkor kire? pl. LMP
3. ők úgysem jutnak be/ nem számottevő erő, akkor már inkább az mszpre...
erre én: ez a baj, hogy sokan lehet így gondolkoznak, mint te. csak ilyen okok miatt nem szavazni valakire és inkább másra tenni a legnagyobb hülyeség... főleg, hogy pl az LMP 4 éve bizonyított és bejutottak...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve

Sobri Jóska
Amíg nincs Strólitz Gyula és Haverjai, vagy Mihonyák Imre és a Gang, esetleg Szolhaffer Ilona Szülői Munkaközösség, addig Mária és Szövetségesei az egyetlen valós alternatíva.Sobri Jóska
áhá, már értem. tehát neked a Lehet Más a Politika nem egy elég frappáns név? (csak egy példa, ennél frappánsabb jelenleg úgysincs)
mondjuk éppen ez a baj, hogy az emberek többsége a hülye nevű pártokra akar szavazni, anélkül, hogy mondjuk megnéznék, mit akarnak tulajdonképpen csinálni. Seres Mária három hete nyilatkozta például, hogy a pártjának azért nincs programja, mert majd rábízzák a képviselők egyéni döntéseire, mit akarnak csinálni. Hoooogyne. Ja, és az végképp nem derül ki, hogy Seres Mária mit is akar csinálni tulajdonképpen, mert a youtube-os kampányvideójukban a fikázáson kívül semmi mást nem mondott. Amely videó hátterét amúgy lopták.

Asszem maradok Schiffernél, az legalább csak egy öntelt fasz. És Széll Bernadett különben is jobb nő.

Mindig jövőre
több mint 11 éve

Sobri Jóska
Amíg nincs Strólitz Gyula és Haverjai, vagy Mihonyák Imre és a Gang, esetleg Szolhaffer Ilona Szülői Munkaközösség, addig Mária és Szövetségesei az egyetlen valós alternatíva.

több mint 11 éve

Sobri Jóska
Három egész percig gondolkodtam rajta, de aztán valaki szólt, hogy anyagilag támogatják a volt pólóboltos és divatnáci Tomcat kerékpárvédelminek hívott röhejes önbíráskodását.

Mindig jövőre
több mint 11 éve

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Jan
nekem ezek az indokok mindig ilyen belemagyarázás szagúak voltak, szvsz egyszerűen nincs kedvük komolyabban foglalkozni a témával. A te indokod például ott hibázik, hogy az a 10%-os párt egy biztos bejutó lenne, ok, de 10%-nál szinte biztosan nem érne el többet, tehát egyedül nem lenne igazi tényező, mindenkitől elvenne pár szavazatot, maximum a jobbiktól nagyobb arányban, és ennyi, esetleg ha a romák nagyobb arányban mennének szavazni, ez mondjuk elképzelhető volna, de így is nagyon távoli jövő, és ha esetleg bekövetkezne, akkor előbb utóbb több cigány párt lenne(ha alapból nem, akkor a nagyobb pártok létrehoznák a saját kis roma pártjukat), így megoszlanának a szavazatok.chvs
Ez nyilván nem a közeljövő forgatókönyve, ahhoz hogy létrejöjjön ez az értelmiségi réteg minimum 10 év kell, de nem mostantól számolva.

Amúgy meg az ilyen kis pártok célja nem az egyedüli kormányváltás, hanem a királycsinálás, ahogy pár éve mondogatták : a mérleg nyelve. Ha visszaemlékszel, amikor a nagyok kb egyforma eredményt értek el, és az 5% körüli SZDSZ -en múlt hogy ki alakíthat kormányt, akkor cserébe olyan pozíciókat kértek-és kaptak- mint ha legalább háromszor akkora eredményt értek volna el.
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 335 — zászló zászló szív
Aki normális baloldalinak vallja magát annak szvsz az lenne az érdeke hogy a padlót felmossák a mostaniakkal. Ergó szavazzatok a Fideszre 😀JayB
Semmi haszna nem volt az előző felmosásnak sem, ahogy látod. Szerintem minden baloldalinak az LMP-re kellene szavaznia, hogy legyen ellenerő a MSZP-DK tengely mellett. Az Együtt-PM más tészta, ők igazából nem léteznek.

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
Aki normális baloldalinak vallja magát annak szvsz az lenne az érdeke hogy a padlót felmossák a mostaniakkal. Ergó szavazzatok a Fideszre 😀
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 335 — zászló zászló szív
Azoktól kérdezem, akik a szocikra szavaznak: milyen potenciál van még bennük, betonbiztosan ellenzéki pártként?
Én jobbosként azért szavazok az LMP-re, hogy a jövőre nézve mindegyik új pártkezdeményezés láthassa: komoly hátszél nélkül, szélsőséges ösztönök meglovagolását mellőzve is lehet érvényesülni a honi politikában.

Mint a mellékelt ábra mutatja, a baloldali krém nem tanult az elmúlt 8 évből és ebből a 4 év ellenzékből sem. Jómagam - ideológiától függetlenül - ezt képtelen lennék honorálni a szavazatommal.
Mivel a fidesz szinte biztosan nyerni fog, ez az a választás szerintem, ahol a biztos pártpreferenciával nem rendelkező a szavazatát a jövőbe fektetheti. És itt a jövő alatt nem egy konkrét pártot értek.atapapa
tök jó hogy megvártam mire leírod, így nekem nem kell 😊

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 261 — #neverpunt
Azoktól kérdezem, akik a szocikra szavaznak: milyen potenciál van még bennük, betonbiztosan ellenzéki pártként?
Én jobbosként azért szavazok az LMP-re, hogy a jövőre nézve mindegyik új pártkezdeményezés láthassa: komoly hátszél nélkül, szélsőséges ösztönök meglovagolását mellőzve is lehet érvényesülni a honi politikában.

Mivel a fidesz szinte biztosan nyerni fog, ez az a választás szerintem, ahol a biztos pártpreferenciával nem rendelkező a szavazatát a jövőbe fektetheti. És itt a jövő alatt nem egy konkrét pártot értek.

több mint 11 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Hát ha nem a jobbik, akkor marad Gyurcsány, de ezt a Mesterházy-t nem tudom bevenni. 😕Bruce
Emberek 90%-a fordítva van, inkább az Attilát szeretik Ferivel ellentétben. Mondjuk komolytalan az egész összeborulás, mielőtt fogták volna egymást, volt 27%-on az mszp, 5-6 körül meg a Bajnai féle csomag. Legnagyobb hülyeség volt az összecsomagolás. Ettől függetlenül mint ellenzék, sajnos ők az egyetlen alternatíva. Fogd be az orrod, aztán húzz egy x-t, én is ezt fogom tenni, de még nem tudom, hogy rájuk-e, vagy az LMP-re. Ennyi.szaba
Ilyesmi, de majd X-elés közben próbálom nem összerókázni a szavazólapot. Nem gondolom, hogy a vezér személyes varázsától lesz jól működő egy kormány (sőt, amint azt a példa mutatja), de az Attila gyerek fájdalmasan súlytalan, színtelen, szagtalan pali, nehéz elképzelni, hogy a karizmás vezetőt elvárókat meg tudná győzni bármiről.

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 896
Hát ha nem a jobbik, akkor marad Gyurcsány, de ezt a Mesterházy-t nem tudom bevenni. 😕Bruce
Emberek 90%-a fordítva van, inkább az Attilát szeretik Ferivel ellentétben. Mondjuk komolytalan az egész összeborulás, mielőtt fogták volna egymást, volt 27%-on az mszp, 5-6 körül meg a Bajnai féle csomag. Legnagyobb hülyeség volt az összecsomagolás. Ettől függetlenül mint ellenzék, sajnos ők az egyetlen alternatíva. Fogd be az orrod, aztán húzz egy x-t, én is ezt fogom tenni, de még nem tudom, hogy rájuk-e, vagy az LMP-re. Ennyi.
több mint 11 éve
Sokféle érv elhangzik, hogy miért nem érdeke a politikának a cigányság helyzetének rendezése, de egy elég kézenfekvő mindig kimarad. A politikai szempont.

Mo.-n 5-10% közé teszik a cigányok arányát, szvsz inkább 10 mint 5. Ha ez a réteg valóságosan integrálódna,akkor megjelenne egy cigány értelmiség, és előbb-utóbb valakinek eszébe jutna, hogy jó lenne ha a cigányság a politikában is létszámának megfelelő súllyal vehetne részt. Jönne egy cigány párt, a 10% körüli támogatottsággal. És ez betonbiztos szavazóbázis, ahogy a határon túli magyar pártokra sem azért szavaznak az ottani magyarok, mert jobbos-balos-liberális hanem mert magyar. Itt ugyanúgy lenne egy stabil, etnikai alapú bázissal bíró párt, amit ideológiai alapon nem tud betámadni egyik nagy párt sem, mert nem olyan alapon szerveződne.

Szerintem ez az, amit egyetlen ma meglevő párt sem szeretne megérni.Jan
nekem ezek az indokok mindig ilyen belemagyarázás szagúak voltak, szvsz egyszerűen nincs kedvük komolyabban foglalkozni a témával. A te indokod például ott hibázik, hogy az a 10%-os párt egy biztos bejutó lenne, ok, de 10%-nál szinte biztosan nem érne el többet, tehát egyedül nem lenne igazi tényező, mindenkitől elvenne pár szavazatot, maximum a jobbiktól nagyobb arányban, és ennyi, esetleg ha a romák nagyobb arányban mennének szavazni, ez mondjuk elképzelhető volna, de így is nagyon távoli jövő, és ha esetleg bekövetkezne, akkor előbb utóbb több cigány párt lenne(ha alapból nem, akkor a nagyobb pártok létrehoznák a saját kis roma pártjukat), így megoszlanának a szavazatok.chvs
és nem is baj, hogy a 10%-ot említetted. mert jelenleg éppen ennyivel van a Jobbik is. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ez a 10% - ha pontos, mert a nemzetiségi mérések sosem azok - az összlakosságot teszik csak ki, nem szűkítettünk szavazóképes cigányokra. És hát tudjuk, mennyire szeretnek gyereket csinálni (no offense, ez tény). Arról már nem is beszélve, hogy ha egy maiaknál sokkal erősebb cigány párt szerveződne, ott borítékolható lenne a pártszakadás, ahogy tette eddig minden roma önkormányzat és szervezet - amit aztán könyörtelenül kihasznált mindkét oldal (természetesen a Jobbikot kivéve), és minden rendszernek megvannak a maga díszcigányai. Ha kormányváltás lesz, Farkas Flórián váltja kecskeméten Kolompár Orbánt.

Politikai integráció a részükről soha nem lesz teljes.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
chvs 86
Sokféle érv elhangzik, hogy miért nem érdeke a politikának a cigányság helyzetének rendezése, de egy elég kézenfekvő mindig kimarad. A politikai szempont.

Mo.-n 5-10% közé teszik a cigányok arányát, szvsz inkább 10 mint 5. Ha ez a réteg valóságosan integrálódna,akkor megjelenne egy cigány értelmiség, és előbb-utóbb valakinek eszébe jutna, hogy jó lenne ha a cigányság a politikában is létszámának megfelelő súllyal vehetne részt. Jönne egy cigány párt, a 10% körüli támogatottsággal. És ez betonbiztos szavazóbázis, ahogy a határon túli magyar pártokra sem azért szavaznak az ottani magyarok, mert jobbos-balos-liberális hanem mert magyar. Itt ugyanúgy lenne egy stabil, etnikai alapú bázissal bíró párt, amit ideológiai alapon nem tud betámadni egyik nagy párt sem, mert nem olyan alapon szerveződne.

Szerintem ez az, amit egyetlen ma meglevő párt sem szeretne megérni.Jan
nekem ezek az indokok mindig ilyen belemagyarázás szagúak voltak, szvsz egyszerűen nincs kedvük komolyabban foglalkozni a témával. A te indokod például ott hibázik, hogy az a 10%-os párt egy biztos bejutó lenne, ok, de 10%-nál szinte biztosan nem érne el többet, tehát egyedül nem lenne igazi tényező, mindenkitől elvenne pár szavazatot, maximum a jobbiktól nagyobb arányban, és ennyi, esetleg ha a romák nagyobb arányban mennének szavazni, ez mondjuk elképzelhető volna, de így is nagyon távoli jövő, és ha esetleg bekövetkezne, akkor előbb utóbb több cigány párt lenne(ha alapból nem, akkor a nagyobb pártok létrehoznák a saját kis roma pártjukat), így megoszlanának a szavazatok.
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan

Szerintem ez az, amit egyetlen ma meglevő párt sem szeretne megérni.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 465 — nabege2@yahoo.com
Bár utálom a heti heteseseket, de láttam fb-on egy hete egy videót, hogy a rezsicsökkentéssel szemben mennyi minden lett (adók, adóemelések stb), jó összeállítás volt
gyanítom a mai 400e egyik se látta

és kérdezném ha már: Ennyi embernek baromi jó Viktor "uralkodása" alatt? teljesen ledöbbentem a létszámon...
több mint 11 éve
szaba, sajat szavaiddal ird mar le par mondatban kerlek, h mi az h fasiszta.
felreertes ne essek, en azert nem gondolkodtam el sosem a jobbikra szavazason, mert ha csak a part tagsaganak 10-20 %-a akkora fasz, mint par videobol kitunik (fekete ruha, karszalag, kitartas meg a tobbi agyhalal), hat en nem szeretnem megnezni h az a 10-20 % jutna-e tenyleges hatalomhoz vagy se, ha ugy alakul.
egyebirant meg sajnos az van, h nagysagrendileg tok mindegy ki teper a szavazatainkert, addig amig ezt a sok kocsogot valogatas nelkul nem vasvillaval uzi el a nep egyszeru gyermeke, addig azt fogjak hinni h itt barmit meglehet csinalni. mert meg is lehet. a jobbik szepen felismerte a piaci rest h mien part nincs es azt a vonalat viszik, amire a letezo problemak es egyre elkeseredettebb emberek fenyeben eros igeny mutatkozik. amugypedig fosnak ok is bele, ugyhiszem.MMMS
valaki nagyon prímán leírta ide néhány hónapja, hogy a politikusok mindig tudnak hatni a zsebre és az érzelmekre. ez különösen igaz a mostani kormányra, akik elemzése két tételből áll: mit is csinál ez a birka szavazó? számlát fizet, aztán hazamegy, és megnézi a meccset a tévében, valamilyen különös perverzitás folytán inkább magyar vonatkozásúakat. nosza, megvan a megoldás: csökkentsük a rezsit, és építsünk stadiont. és már meg is nyerték a következő választást.

a kényelmes tespedtség, ami általánosan jellemzi ezt a népet, nem fog olyanokat okozni, hogy az egyébként valóban nagyon kijáró faszkorbácsot és vasvillával elkergetést megadja a drága tolvaj uraknak. Még akkor sem lenne ilyen, ha bekövetkezne az, ami Izlandon 2008-ban, amikor bedőlt a teljes pénzügyi rendszer, ebbe belebukott a kormány, és csak azért nem koncolták fel nyilvánosan az egész tetves brancsot, mert az északiak ilyen halvérű nép.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
szaba, sajat szavaiddal ird mar le par mondatban kerlek, h mi az h fasiszta.
felreertes ne essek, en azert nem gondolkodtam el sosem a jobbikra szavazason, mert ha csak a part tagsaganak 10-20 %-a akkora fasz, mint par videobol kitunik (fekete ruha, karszalag, kitartas meg a tobbi agyhalal), hat en nem szeretnem megnezni h az a 10-20 % jutna-e tenyleges hatalomhoz vagy se, ha ugy alakul.
egyebirant meg sajnos az van, h nagysagrendileg tok mindegy ki teper a szavazatainkert, addig amig ezt a sok kocsogot valogatas nelkul nem vasvillaval uzi el a nep egyszeru gyermeke, addig azt fogjak hinni h itt barmit meglehet csinalni. mert meg is lehet. a jobbik szepen felismerte a piaci rest h mien part nincs es azt a vonalat viszik, amire a letezo problemak es egyre elkeseredettebb emberek fenyeben eros igeny mutatkozik. amugypedig fosnak ok is bele, ugyhiszem.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 943 — Lucas Scott
Csak tudnám mire ez a rettegés a Jobbiktól?😊 Azért sem cigányt, sem zsidó nem akasztottak vagy vertek halálra jobbikosok az elmúlt 10 évben. Sem követőik.
Amúgy a szitu tök egyszerű: a halandó ember nem kíván mást mint A: legyen munkája, B: legyen biztonsága. Nah ezek közül egyre kevesebb van egyre több helyen. Ha ezt bki biztosítja kis hazánkban nyerő helyzetbe kerül. A munka része baromi nehéz ezzel egyetértek, de a biztonságot - ahol a jobbik "kormányoz" - igenis megoldották.NB2
Nem Gyöngyösi volt az, aki listázta volna a zsidókat? Hogy is kezdődött itthon a vészkorszak úgy nyolcvanöt éve? Listák, numerus clausus, sárga csillag. berger90
| 1920. IX. 26.-n jött ki, megnéztem, Hitler még annyira sehol nem volt, hogy a náci párton belül sem volt még vezető. Itt meg már igény volt az antiszemitizmusra. | Amadeus91
de kár, hogy nem találom az ebben a témában írt évfolyamdolgozatomat...
ebben a törvényben, bárhol is megvan említve a zsidóság? bármivel is hátrányosabb helyzetbe került, mint mondjuk egy román származású, vagy német, vagy piréz? nem antiszemita volt a törvény, hanem nemzetiség ellenes, ami a trianoni trauma után nem véletlen....

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Hát ha nem a jobbik, akkor marad Gyurcsány, de ezt a Mesterházy-t nem tudom bevenni. 😕
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 213
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 213
Sajnos egyre inkább azt látom érzem a cigány kérdés a cigányok kérdése kellene, hogy legyen. De sajnos tapasztalat, a legtöbbjüket nem izgatja vagy azt várják oldják meg helyettük a dolgokat. Pedig nélkülük, ha belülről nincs szándék, nem megy. Ha nem hajlandóak változni, ha lelakják a nekik adott lakásokat, ha önszabályozó módon nincs igény a helyzet alakítására, ha megfeszülünk se fog történni jelentős előrelépés. .dande
nem értek egyet azzal, hogy ez csak a cigányokon múlik, mondom ezt úgy, hogy 3 éve azért benne vagyok valamennyire a nemzetiségi politika "körében", valamennyire látom belülről. Mindig azt mondom, hogy egy nemzetiség - ebben az esetben etnikum - és a többségi társadalom kapcsolata, az olyan mint egy párkapcsolat, kettőn áll. Az teljesen így van, hogy ha ő bennük nincs meg a szándék, akkor meg is lehet feszülni. Ezzel nehéz vitatkozni, ÁM azt látjuk a többségi társadalom oldaláról, hogy bizony nincs megfeszülés. Az, hogy van pozitív diszkrimináció velük szemben, az nem megfeszülés, továbbmegyek; ártalmas. Az, hogy öljük bele - ti - a pénzt, aztán azt sem tudjuk mire folyik el, az nem megfeszülés. Ez a fajta nemzetiségi - etnikai - politika, amit a rendszerváltás óta visz mindenki egy dologra jó, arra, hogy a suttyó hülye parasztot felhergelje az ellen az etnikum ellen, melynek tagjai nem tudnak, esetenként nem akarnak, beilleszkedni a társadalomba, de egyébként a küllemük miatt jól beazonosíthatóak. Elmondtam én már ezt egy-két helyen, hogy a "cigánykérdés" megoldása egy politikai erőnek sem érdeke, mert nézd meg; sokan vannak, felismerhetőek, maguktól képtelenek kitörni a helyzetükből, nincs egységes szervezetük és nincs anyaországuk.--->tökéletes bűnbak, tökéletes kijátszható kártya. A jobbiknak sem érdeke.