NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
44
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
16
5
New Orleans Saints - New York Jets
13
7
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
9
5
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
New York Giants - Minnesota Vikings
8
3
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Politika
65 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez tuti, hogy Sir Csányi
Kép az index-es egytemes tesztből van. Nem vágja valaki, hogy ki a jobb, felső? Mert nekem nem akar beugrani senki. 😀
A többi egyértelmű, hogy Kövér, Kuncze, Bokros.Schleck
több mint 12 éve
Vagy kárpótolva lesznek majd valami más "Nemzetivel".
több mint 12 éve
hát akkor megnyitják máshol a trafikjukat, mondjuk egy 2500nm alatti területű CBA mellett.vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20131128-bezarjak-a-trafikokat-a-benzinkutakon-es-a-bevasarlokozpontokban.html?sec-1Érdekes fejlemény. Nem hiszem, hogy mindegyik leírt érdekkör hirtelen kiesett volna a pikszisből. Talán annyira elszívják ezek a keresletet a többiek elől, hogy azok elkezdtek balhézni. Ha mindenkinek "rossz" helyen lesz a trafikja, kiegyenlítettebb lehet a forgalom és jut is, marad is.Kori
Ha ezek normálisak, megeszem a kalapom! Idióta, dilettáns hülyék. Annyira felcsesztem rajta magam (pedig nem érint egyik oldalon sem), hogy majdnem a gyülöködjünkbe ment, durvák szavakkal!NB2
több mint 12 éve
vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20131128-bezarjak-a-trafikokat-a-benzinkutakon-es-a-bevasarlokozpontokban.html?sec-1Érdekes fejlemény. Nem hiszem, hogy mindegyik leírt érdekkör hirtelen kiesett volna a pikszisből. Talán annyira elszívják ezek a keresletet a többiek elől, hogy azok elkezdtek balhézni. Ha mindenkinek "rossz" helyen lesz a trafikja, kiegyenlítettebb lehet a forgalom és jut is, marad is.
Ha ezek normálisak, megeszem a kalapom! Idióta, dilettáns hülyék. Annyira felcsesztem rajta magam (pedig nem érint egyik oldalon sem), hogy majdnem a gyülöködjünkbe ment, durvák szavakkal!NB2

több mint 12 éve
vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20131128-bezarjak-a-trafikokat-a-benzinkutakon-es-a-bevasarlokozpontokban.html?sec-1Ha ezek normálisak, megeszem a kalapom! Idióta, dilettáns hülyék. Annyira felcsesztem rajta magam (pedig nem érint egyik oldalon sem), hogy majdnem a gyülöködjünkbe ment, durvák szavakkal!
több mint 12 éve
Szerintem Csányi.
Kép az index-es egytemes tesztből van. Nem vágja valaki, hogy ki a jobb, felső? Mert nekem nem akar beugrani senki. 😀
A többi egyértelmű, hogy Kövér, Kuncze, Bokros.Schleck
több mint 12 éve
nem Csányi?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve

A többi egyértelmű, hogy Kövér, Kuncze, Bokros.
több mint 12 éve
Gondolom a BKV bérelten is rajta lesz a bérletrezsicsökkentés szép nagy betűkkel. A narancssárga bérlet magától értetődő. Javaslom továbbá, hogy a tanároknak kötelező legyen a szülői értekezleten elmesélni, hogy mennyivel többet keresnek, mint azelőtt, a bankautomata meg írja rá jövőre az első két utalás bizonylatára: "Fincsi, hogy ingyen volt mi?"

több mint 12 éve
Először azt kellene megoldani Németh úrnak, hogy ne hárman fizessük még öt (nem kicsi) családnak a rezsijét. Na akkor tényleg jelentősen csökkenne a rezsim.
több mint 12 éve
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F11%2F25%2Frezsi%2FElőre leszögezem, hogy vidéken lakok és nem társasházban. De ha ne adj Isten véletlen közös képviselő lennék (biztos nem), ezzel így végleg letettem volna a lantot. Életemben nem láttam közös képviselőt, de azt el tudom képzelni, hogy nem egy felüdülés a társasházak ügyes-bajos dolgaival foglalkozni.
Megéri bárkinek is ennyi plusz hülyeséggel együtt az ingyenmunka? Mert szvsz ha vannak is olyanok, akiknek fizetnek ezért, az nem lehet több pár darab ezresnél.
Gratulálok annak az *llatnak, aki ezt kitalálta, legalább lehet baszogatni majd még néhány szerencsétlent.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
K=össze vissza rajz első szava😊
több mint 12 éve
K.I. az ellenőr?😊NB2Most hirtelen nem is tudom, hogy kire gondolhatsz, de P.F. az ellenőr.

több mint 12 éve
K.I. az ellenőr?😊Elmondja, hogy a víz nedves.hvg.hu/itthon/20131124_tulzasba_vitt_politikai_korrektsegatapapa444.hu/2013/11/24/nem/
még, ha 444 is, de ebben van valami.Amadeus91
Az egész Horváth ügy arra jó, hogy ez az egész bekerüljön a köztudatba, amit egyébként mindenki tudott/sejtett. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy Pécsen hány olyan áfaellenőr van, aki ért is hozzá, és aki tényleg egyenlően bánik mindenkivel. Pedig ez egy kis város, kis adózókkal.
Az egyik legnagyobb pécsi székhelyű adózó az ügyfelem. Nem túl nagy, de így is helyi szinten kiemeltek vagyunk. Egy év alatt négyszer voltam ellenőrzésen, eddig kb. átlapozták a számlákat, nem találtak semmit. Most odakerültünk egy olyan ellenőrhöz, akivel már korábban is voltak a szakmaiság keretein belül elég komoly vitáink, de tényleg nagyon alapos és pontos. Az új értékesítési asszisztens elrontott egy pár számlát. Alaki hibák, de annyira lehetetlen hülyeség, hogy hárman néztük át, és nem vettük észre. Kiszúrta, most várhatjuk, hogy kapunk-e büntit vagy sem, teszem hozzá jogosan. Áfát nem bukott ezzel az állam, az a része rendben volt, de a mulasztás az mulasztás. És az elmúlt 4-ből 2 ellenőrzésen már ez a kolléganő volt a számlázó, ott is találtunk hülyeségeket, de a többiek kb. meg sem nézték ezt.
Miért? Mert akkora adófizetők vagyunk, hogy nem akartak ezzel foglalkozni, ez az ellenőr viszont vette a fáradtságot, és feltárta a nyilvánvalót. Lehet ezért fikázni, de igaza volt/van.
És itt nem volt semmi korrupció a történetben, vagy semmi egyéb, csak egyszerűen ilyen a NAV ma.Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Elmondja, hogy a víz nedves.hvg.hu/itthon/20131124_tulzasba_vitt_politikai_korrektsegatapapa444.hu/2013/11/24/nem/
Az egész Horváth ügy arra jó, hogy ez az egész bekerüljön a köztudatba, amit egyébként mindenki tudott/sejtett. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy Pécsen hány olyan áfaellenőr van, aki ért is hozzá, és aki tényleg egyenlően bánik mindenkivel. Pedig ez egy kis város, kis adózókkal.
Az egyik legnagyobb pécsi székhelyű adózó az ügyfelem. Nem túl nagy, de így is helyi szinten kiemeltek vagyunk. Egy év alatt négyszer voltam ellenőrzésen, eddig kb. átlapozták a számlákat, nem találtak semmit. Most odakerültünk egy olyan ellenőrhöz, akivel már korábban is voltak a szakmaiság keretein belül elég komoly vitáink, de tényleg nagyon alapos és pontos. Az új értékesítési asszisztens elrontott egy pár számlát. Alaki hibák, de annyira lehetetlen hülyeség, hogy hárman néztük át, és nem vettük észre. Kiszúrta, most várhatjuk, hogy kapunk-e büntit vagy sem, teszem hozzá jogosan. Áfát nem bukott ezzel az állam, az a része rendben volt, de a mulasztás az mulasztás. És az elmúlt 4-ből 2 ellenőrzésen már ez a kolléganő volt a számlázó, ott is találtunk hülyeségeket, de a többiek kb. meg sem nézték ezt.
Miért? Mert akkora adófizetők vagyunk, hogy nem akartak ezzel foglalkozni, ez az ellenőr viszont vette a fáradtságot, és feltárta a nyilvánvalót. Lehet ezért fikázni, de igaza volt/van.
És itt nem volt semmi korrupció a történetben, vagy semmi egyéb, csak egyszerűen ilyen a NAV ma.

több mint 12 éve
Csak így magunk közt:Csak így magunk közt:hvg.hu/itthon/20131124_tulzasba_vitt_politikai_korrektsegatapapa444.hu/2013/11/24/nem/
444-ről linkelni mennyivel értelmesebb, mint kuruc.info-ról?Sobri Jóska
Van egyáltalán olyan ahonnan van értelme linkelni?
több mint 12 éve
Csak így magunk közt:hvg.hu/itthon/20131124_tulzasba_vitt_politikai_korrektsegatapapa444.hu/2013/11/24/nem/
444-ről linkelni mennyivel értelmesebb, mint kuruc.info-ról?
több mint 12 éve
hvg.hu/itthon/20131124_tulzasba_vitt_politikai_korrektsegatapapa444.hu/2013/11/24/nem/
még, ha 444 is, de ebben van valami.
több mint 12 éve
Lavrov felvázolta az ukránoknak, hogy ha az EU-val kötnek társulási megállapodást, mit fog reagálni Oroszország. Megértették.nemzetbiztonsági megfontolások = nullától nagyobb mennyiségű, relatíve jó áron szállított gáz
www.origo.hu/nagyvilag/20131121-az-eu-helyett-oroszorszagot-valasztja-ukrajna.html?sec-1Jan
több mint 12 éve
Lavrov felvázolta az ukránoknak, hogy ha az EU-val kötnek társulási megállapodást, mit fog reagálni Oroszország. Megértették.www.origo.hu/nagyvilag/20131121-az-eu-helyett-oroszorszagot-valasztja-ukrajna.html?sec-1
több mint 12 éve
index.hu/gazdasag/2013/11/21/a_gazdagok_jarnak_jol_a_rezsicsokkentessel/Ne bazd... Másik rovat is van? 😛
Asszem a következő a GKI "nemzetiesítése" lesz.
Pedig én azt hittem, hogy a "rezsicsökkentés" nekem jó. Mindig ezt hallottam a rádióban a magyarországjobbanteljesít rovatban...vandeminek
több mint 12 éve
index.hu/gazdasag/2013/11/21/a_gazdagok_jarnak_jol_a_rezsicsokkentessel/Asszem a következő a GKI "nemzetiesítése" lesz.
Pedig én azt hittem, hogy a "rezsicsökkentés" nekem jó. Mindig ezt hallottam a rádióban a magyarországjobbanteljesít rovatban...
több mint 12 éve
Esetleg levélben?szavazófülkébenJames007Békemeneten.apeszosEleve kíváncsi lennék hol van ez a rohadt sok szimpatizáns.zinedine5Mindegy mi van, azt kell mantrázni százszor, hogy ez így ok és a hívők elhiszik.zinedine5Kíváncsi lennék hány kiskeresetű van a hívők között. Tényleg érdekelne, hogy hány ember van aki jobban elhiszi mennyit keres a Viktornak, mint a bankszámlájának. Bár gondolom velük nem számolnak igazán, elég a nyugdíjas, a jól kereső, meg a határon túli szavazó is.Kori
több mint 12 éve
Oda "csak" CBA dolgozók mennek (utasításra)...Békemeneten.apeszosEleve kíváncsi lennék hol van ez a rohadt sok szimpatizáns.zinedine5Mindegy mi van, azt kell mantrázni százszor, hogy ez így ok és a hívők elhiszik.zinedine5Kíváncsi lennék hány kiskeresetű van a hívők között. Tényleg érdekelne, hogy hány ember van aki jobban elhiszi mennyit keres a Viktornak, mint a bankszámlájának. Bár gondolom velük nem számolnak igazán, elég a nyugdíjas, a jól kereső, meg a határon túli szavazó is.Kori