Politika

65 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Mi a kérdés?
Az USA-ban szinte minden egyetem ilyen felajánlásokból épít új pályákat, öltözőket, könyvtárakat, hoz létre ösztöndíj-alapokat, az más dolog persze, hogy itthon nem jár senki Corvinus pólóban az utcán akkor sem, mikor még ott tanuljjncaa
nyilván az USA-ban is összekalapozzák a rezsire valót.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Mi a kérdés?
Az USA-ban szinte minden egyetem ilyen felajánlásokból épít új pályákat, öltözőket, könyvtárakat, hoz létre ösztöndíj-alapokat, az más dolog persze, hogy itthon nem jár senki Corvinus pólóban az utcán akkor sem, mikor még ott tanul

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve

jj mindjárt megmagyarázza, hogy miért van ez jól.
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
 hvg.hu/itthon/20130505_Orban_Zsido
 hvg.hu/itthon/20130507_Orban_a_ciganysag_rejtett_eroforras

Egyszer talán megérjük, hogy a drága politikusaink a többségi társadalommal foglalkozzanak.
De félek, hogy az nem a következő 50 évben lesz.cartman023
Hogy foglalkoznának ezek a férgek a magyarság problémáival ? Még véletlenül se, a lényeg hogy az imádott zsidók elégedettek legyenek. Egyébként vérlázító ez a talpnyalás és megalázkodás. Arról nem is beszélve, hogy az én (és még sokak) nevemben ne üdvözöljön meg ne igérgessen itt semmit Orbán "zsidószopó" Viktor. Az ilyen utolsó kapcának való férgeket és társait (lásd Balog Zozó, Lézer Dzsoni meg a többi patkány) szerintem legbelül még maguk a zsidók is megvetik. Bár bocsánat, ők mindenki mást megvetnek, aki nem zsidó. Elképesztő milyen pofátlan hangnemet engednek meg maguknak, ők megmondják mit kell a magyaroknak tenni, mitől kell elhatárolódni, mire kell emlékezni, mi/ki a jó és a rossz, milyen pártot kell betiltani stb... Meg még a jó édes anyjukat, mi közük van nekik hozzá? Ha éppenséggel a magyarok többségének ahhoz lenne kedve, hogy holnaptól antiszemita lesz, ahhoz sem lenne semmi közük. Ez soha nem volt az ő országuk, és merem remélni, hogy soha nem is lesz. De sebaj, szerencsére az ellenkezőjét érik csak el vele. Jó pár olyan embert ismerek, akit soha nem érdekelt a téma, nem foglalkozott velük, de mára sikerült elérniük, hogy mára már utálják őket mint a szart. Érdekes egy népség ez a zsidó, annyira belehülyültek az üldözési mániába (meg a hatalommániába), hogy végül saját maguk teszik magukat gyűlölt népséggé.
több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
 index.hu/gazdasag/2013/05/08/fagylaltot_jegkremet_is_arulhatnanak_a_trafikok/
A következő javaslatban csak ez lesz: árulhassanak minden mást is és hívjuk őket nemzeti CBA-nak

több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 976
 hvg.hu/itthon/20130505_Orban_Zsido
 hvg.hu/itthon/20130507_Orban_a_ciganysag_rejtett_eroforras

Egyszer talán megérjük, hogy a drága politikusaink a többségi társadalommal foglalkozzanak.
De félek, hogy az nem a következő 50 évben lesz.
több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
és én még azt hittem, Tomikát büntiből zavarták külföldre...slowmotion
Egy menő politikusnak ez aprópénz. Meg regisztrálgatni sorban állni, ilyenek, pfejj.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Aztán csodálkoznak Obersovszkyék és a megbízóik, hogy az EU-ban a magyar közmédia korlátozásáról beszélnek.Dzsokijuing
😂

jjncaa
és én még azt hittem, Tomikát büntiből zavarták külföldre...
több mint 12 éve
Aztán csodálkoznak Obersovszkyék és a megbízóik, hogy az EU-ban a magyar közmédia korlátozásáról beszélnek.Dzsokijuing
😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 528 — Saturday Night Lights
A hét interjúja:  www.figyelo.hu/cikkek/387884_peldatlan__ahogy_a_magyar_kormany_a_kulfoldi_mediat_kezeliDzsokijuing
legalább annyira pártatlanok, mint a Kanadai Magyar Hírlap, nem is értem az őket ért támadásokat
mondjuk a legrosszabb, amit ilyenkor egy kormány PR-csapata csinálhat, ha belemegy a játékbajjncaa
Azért az egy erős különbség, hogy aszondja a német: "a közszolgálati média nem állami sajtót, hanem az államtól totálisan elkülönült médiát jelent. Az államnak, a kormánynak, a politikai pártok bármelyikének nincs beleszólási lehetősége abba, hogy itt mi mit csinálunk. Bennünket az előfizetési díjakból tartanak el, és a szakszervezetek, egyházak, társadalmi szervezetek, politikai pártok által delegált kuratórium ellenőriz. Merné ide azzal a céllal betenni a lábát bármely cég embere, hogy beleszóljon a műsorainkba, befolyásoljon bennünket, abban a pillanatban ezt a sztorit azonnal mi magunk filmesítenénk meg. Ha nem mi, akkor a lapok, rádiók, tévék valamelyike, a konkurensek bizonyosan."

Mit mondott Belénessy Csaba azóta távozott MTI-vezér: „Az nem megy, hogy elfogadjuk a tisztséget, majd szembeszegülünk a megbízóval”.

Aztán csodálkoznak Obersovszkyék és a megbízóik, hogy az EU-ban a magyar közmédia korlátozásáról beszélnek.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
 www.origo.hu/itthon/20130507-nem-adjak-ki-a-trafikos-palyazatokat.html

Üdvözüljük Mutyiországban.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Ilyet nem állítottam, de bennem legalább van kétely, bármit is írok

Kissé unalmas már, hogy az emberek abszolút képtelenek a velük akár kicsit is ellentétes vélemények befogadására, borzasztó károsak a hozzátok hasonló agitátorok mindenholjjncaa
Amadeus91
na látod, ezzel is csak megerősítetted 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve

Kissé unalmas már, hogy az emberek abszolút képtelenek a velük akár kicsit is ellentétes vélemények befogadására, borzasztó károsak a hozzátok hasonló agitátorok mindenholjjncaa
több mint 12 éve

Kissé unalmas már, hogy az emberek abszolút képtelenek a velük akár kicsit is ellentétes vélemények befogadására, borzasztó károsak a hozzátok hasonló agitátorok mindenhol

---
több mint 12 éve
szegények, legalább objektív megerősítést kapnának, már jelentelek is fel hazaárulásértjjncaa
létezik ilyen? 😊Amadeus91
Létezik, elég lenne csak téged összekötni cartmanneljjncaa
az a lényeg, hogy te objektív(ebb) vagy.
több mint 12 éve
szegények, legalább objektív megerősítést kapnának, már jelentelek is fel hazaárulásértjjncaa
létezik ilyen? 😊Amadeus91
Létezik, elég lenne csak téged összekötni cartmannel

---
több mint 12 éve
létezik ilyen? 😊
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt
A hét interjúja:  www.figyelo.hu/cikkek/387884_peldatlan__ahogy_a_magyar_kormany_a_kulfoldi_mediat_kezeliDzsokijuing
" Komolyan kérdezi vagy hülyéskedik?"
ennyi. Amadeus91
Az, hogy a különböző színtereken jelentkező német támadások mögött ott vannak a gazdasági érdeksérelmek is, az nem elsősorban a kormányoldal találmánya, ezt a meggyőződést rendre olvasni hazai balos orgánumokban is, persze ők hozzáteszik, hogy ezek a támadások amúgy is megalapozottak.

nol.hu/kulfold/biraltak_a_masokra_mutogato_orbant_a_zsido_vilagkongresszuson
Jajjj, pedig szegény ÓÓÓÓbán eléggé mélyen nyalt.cartman023
 index.hu/belfold/2013/05/07/a_wjc_elefant_a_magyar_porcelanboltban/
Komoly, előre megírt Orbánt elítélő határozat.
Azon már meg sem lepődik az ember, hogy egyesek annyira tájékozottak voltak hogy a Jobbikról azt hitték, tagja a kormánynak.

több mint 12 éve
szegények, legalább objektív megerősítést kapnának, már jelentelek is fel hazaárulásért

---
több mint 12 éve
" Komolyan kérdezi vagy hülyéskedik?"

ennyi. Nagyon sok anyaországi német barátom ugyanezt szokta elsőre visszakérdezni, mikor megkérnek - pl egyetemi dolgozataik miatt -, hogy meséljek a mai magyar "helyzetről". Volt olyan is, aki magától volt képben, csak megerősítést kért, hogy "de tényleg?!", mert nem akarta elhinni. Nem tudom, hogy Viktorék kit néznek jobban hülyének, a külföldieket, vagy a belföldieket, de tartok tőle, hogy az utóbbit.
több mint 12 éve
legalább annyira pártatlanok, mint a Kanadai Magyar Hírlap, nem is értem az őket ért támadásokat
mondjuk a legrosszabb, amit ilyenkor egy kormány PR-csapata csinálhat, ha belemegy a játékba

---
több mint 12 éve
Tavares a Tavares-jelentésről:  www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1YNtbcerjbY

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Lehet, hogy a Fidesznek jól jött, hogy a normálisabb kisgazdák benyelésével közelebb került az "egy zászló", de ez nem jöhetett volna létre a kisgazdák ámokfutása nélkül.atapapa
Erre akartam utalni én is, sokakkal ellentétben én nem gondolom, hogy Orbán akkora stratéga, hogy ilyen szépen megoldjon ilyen ügyeket, lásd a MDF sem ment volna a belső ügyeik nélkül.Gyurma Pappa
1-2 'stratégiai' húzásuk azért volt
pl Molnár Robikát úgy beetették mint a szar hogy fordítson hátat Torgyánnak
aztán mikor szarba volt és kellett volna neki kis támogatás ott is hagyták főni a levébe

hozzátartozik hogy erről azért tudok mer ugye az a marha az én falumba polgár mester, SŐT anno csapta a szelet anyumnak a válása után, és még egy karácsonyi családi videót is ő készített nálunk 😀
de nem kicsit lett köpönyeg forgató 😀 mer amelyik párt éppen nyert 2002 után annak a szineiben indult az önkormányzatin

nah ezeket az embereket találták meg 'fényes vezér' és sleppje és ezekkel döntötte be az FGKP-t, attól függetlenül hogy önmaguktól is hülyék voltak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Lehet, hogy a Fidesznek jól jött, hogy a normálisabb kisgazdák benyelésével közelebb került az "egy zászló", de ez nem jöhetett volna létre a kisgazdák ámokfutása nélkül.atapapa
Erre akartam utalni én is, sokakkal ellentétben én nem gondolom, hogy Orbán akkora stratéga, hogy ilyen szépen megoldjon ilyen ügyeket, lásd a MDF sem ment volna a belső ügyeik nélkül.

több mint 12 éve
A hét interjúja:  www.figyelo.hu/cikkek/387884_peldatlan__ahogy_a_magyar_kormany_a_kulfoldi_mediat_kezeli

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.