Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Én csípem a markáns, látványos üzeneteket, jelképeket.Ez menő volt.Meno de kicsit sok😄
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
2 hónapja
Mi a Bajza utcáig jutottunk el.Jó volt a hangulat a hang ocska volt de így is élvezetes volt látni és érezni ezt.
Mindenkin beszélt mindenkivel és tele van reménnyel!
Jó volt a kivetített OV beszéd meg a MIB Putyin 😊
2 hónapja
A "Mi így vonulunk be a történelembe" pedig ótentikus lett volna.Mindenki egyenlő. Új dal.Az Európa Kiadótól mi vót?Nem értettem, hogy miert nem ezt nyomták Menyhárték. Átengedték a fiataloknak.Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.legjobb 😊
JéBé
gamerkr
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Azt gondoltam a végére lesznek a legtöbben, de már kiürült az Andrássy is, a Dózsa György is, kurva hideg lehet.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Mindenki egyenlő. Új dal.Az Európa Kiadótól mi vót?Nem értettem, hogy miert nem ezt nyomták Menyhárték. Átengedték a fiataloknak.Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.legjobb 😊
JéBé
gamerkr
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Azt gondoltam a végére lesznek a legtöbben, de már kiürült az Andrássy is, a Dózsa György is, kurva hideg lehet.
2 hónapja
Az Európa Kiadótól mi vót?Nem értettem, hogy miert nem ezt nyomták Menyhárték. Átengedték a fiataloknak.Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.legjobb 😊
JéBé
gamerkr
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Nem értettem, hogy miert nem ezt nyomták Menyhárték. Átengedték a fiataloknak.Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.legjobb 😊
JéBé
gamerkr
2 hónapja
Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.legjobb 😊
JéBé
2 hónapja
Tibike: "Én endorszálok.Te endorszálsz?
Ő endorszál?
Nem kenyerem az endorszálás.
Korán endorszáltam, későn ismertem meg.
Kétszer mérj, soha ne endorszálj!
Árgus szemekkel, kritikusan, részrehajlás nélkül fogom követni egy esetleges Magyar-kormány minden rezdülését. Lassan, tűnődve, kétkedve figyelem a Tiszát, próbálok csalás nélkül szétnézni könnyedén, de ilyen könnyű választás előtt még nem álltam.
Aki nem a Tiszára szavaz, az Putyinra és Pócs Jánosra, Andi táskájára, Lázár János kastélyára, Deutsch Tamás gondolataira, Matolcsy fiára, a Bayer showra meg a hatvanpusztai vízilovakra szavaz.
Szerintem.
endorse (ige): nyilvánosan kiáll valaki mellett."
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.
2 hónapja
Bródynak vissza kell adnia az összes díját? 😀
2 hónapja
Úgyis meleg lett volna Los Angelesben 😀Bazzeg eskuszom Kozmixot hallottam vartam mar Lalat.Kozmosz amúgy jó, kedvencem a Schmitt Pálról írt számuk.
JéBé
deyell
2 hónapja
Kind of 😄 Giorgot birom pont o nincs itt.Carson coma volt mar egyebkent?Most jön
JéBé
bcsarli, Udvari Főkóstoló
2 hónapja
Carson coma volt mar egyebkent?Most jön
JéBé
2 hónapja
Ez a bőrkabát nem a Tarlós Pipitől került ide? 😀
2 hónapja
Carson coma volt mar egyebkent?
2 hónapja
Bazzeg eskuszom Kozmixot hallottam vartam mar Lalat.Kozmosz amúgy jó, kedvencem a Schmitt Pálról írt számuk.
JéBé
built for this shit
2 hónapja
A mosoly alapján el is kapta:Neki aztán nem tudsz a szemèbe hazudni ès ő se a tièdbe, 😀😀🤪 az őszinte kapcsolat alapja 🤣
www.facebook.com/share/r/1CmWVCxpdf/
Matthew99
2 hónapja
Bazzeg eskuszom Kozmixot hallottam vartam mar Lalat.
2 hónapja
A mosoly alapján el is kapta:Azért ez elég övön aluli volt.
www.facebook.com/share/r/1CmWVCxpdf/
Matthew99
2 hónapja
Fever333 lenne király végig
2 hónapja
A mosoly alapján el is kapta:
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Nekem 1-2 rapper száma, nagyon megragadt pl. Gyurma Mc, Anonim Mc, Rhyme Project, TM.dehát ha tényleg jobb volt. Akkezdet Phiait nem überelik a maiak.Biztos öreg vagyok.öreg vagy és régen minden jobb volt érzésed van 😊
20-25 éve hallgattam az akkori Hip-hop underground zenéket, de számomra a mai napig ezek a Krúbi félék nincsenek azon a szinten.
steelwolf
Negritis, a vajda
deyell
Mégha nem is futottak be nagy karriert!?
De a mai napig hallgatok Deegot és Tibbaht.