Politika
64 feliratkozó
6 hónapja
Mármint hogy vele???? 🤔Nem működhet mindig minden tökéletesen.szerencsénkre Lézer Joe csak akkor mond le, ha halálos baleset történik
telex.hu/belfold/2025/08/16/mav-jegyvasarlas-applikacio-weboldal-elerhetetlen
Update: állítólag már megy.
nagylaza, főpohárnok
Löfli
6 hónapja
Nem működhet mindig minden tökéletesen.szerencsénkre Lézer Joe csak akkor mond le, ha halálos baleset történik
telex.hu/belfold/2025/08/16/mav-jegyvasarlas-applikacio-weboldal-elerhetetlen
nagylaza, főpohárnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Nem működhet mindig minden tökéletesen.telex.hu/belfold/2025/08/16/mav-jegyvasarlas-applikacio-weboldal-elerhetetlen
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Az se igazán sikerült volna Gorbacsov nélkül, volt egy darab ruszki aki más húrokon játszott, mi lett a vége.... ettől még nyilván csődbe mentek volna ígyis-úgyis (mint ahogy az USA is, csak az nemzetállamoknál manapság már nem jelent semmit), de ha Kína vagy a Közel-Kelet fizeti a cehhet, nagy baj nincsen.A hidegháborúban egész jól sikerült.Biztos én működők egyszerűen, de ennyi év értelmetlen öldöklés után azon lennék, hogy a társadalom peremére szorítsam diplomáciai, politikai és kb minden értelemben, nem hívnám meg a házamba egyezkedni. Még szankciókat is fel kellett oldani hogy oda repülhessen. Egész hátralevő életében meg kellene szüntetni vele minden kapcsolatot.Egy kb. 15 szomszéddal rendelkező, nyersanyagok garmadáján csücsülő interkontinentális atomhatalmat nem lehet elszigetelni.
telex.hu/kulfold/2025/08/15/alaszka-amerikai-orosz-elnoki-talalkozo-putyin-trump-katonai-bazis-tortenelem
Nemes samu09
Kampman
peterk2005 udvari bolond
Inkább az itt a gond, hogy ekkora segg USA elnök se volt minimum 170(?) éve / egyáltalán valaha? Szóval ha valamikor keménykedhetnek az oroszok, az kb most van, amikor van hülye, aki beveszi...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
6 hónapja
A COCOM-lista persze tudott problémákat okozni, de a keleti tábor a saját inkompetens, ostoba gazdaságpolitikája miatt is múlt ki.A hidegháborúban egész jól sikerült.Biztos én működők egyszerűen, de ennyi év értelmetlen öldöklés után azon lennék, hogy a társadalom peremére szorítsam diplomáciai, politikai és kb minden értelemben, nem hívnám meg a házamba egyezkedni. Még szankciókat is fel kellett oldani hogy oda repülhessen. Egész hátralevő életében meg kellene szüntetni vele minden kapcsolatot.Egy kb. 15 szomszéddal rendelkező, nyersanyagok garmadáján csücsülő interkontinentális atomhatalmat nem lehet elszigetelni.
telex.hu/kulfold/2025/08/15/alaszka-amerikai-orosz-elnoki-talalkozo-putyin-trump-katonai-bazis-tortenelem
Nemes samu09
Kampman
peterk2005 udvari bolond
6 hónapja
Szőke András is csatlakozott egy Digitális Polgári Körhöz
6 hónapja
A hidegháborúban egész jól sikerült.Biztos én működők egyszerűen, de ennyi év értelmetlen öldöklés után azon lennék, hogy a társadalom peremére szorítsam diplomáciai, politikai és kb minden értelemben, nem hívnám meg a házamba egyezkedni. Még szankciókat is fel kellett oldani hogy oda repülhessen. Egész hátralevő életében meg kellene szüntetni vele minden kapcsolatot.Egy kb. 15 szomszéddal rendelkező, nyersanyagok garmadáján csücsülő interkontinentális atomhatalmat nem lehet elszigetelni.
Nemes samu09
Kampman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
6 hónapja
Ohh, mindig lesz arra vevo.Cseszheted a nyersanyagodat, ha néhány éven belül a vevőid nagy része mástól fogja venni.Biztos én működők egyszerűen, de ennyi év értelmetlen öldöklés után azon lennék, hogy a társadalom peremére szorítsam diplomáciai, politikai és kb minden értelemben, nem hívnám meg a házamba egyezkedni. Még szankciókat is fel kellett oldani hogy oda repülhessen. Egész hátralevő életében meg kellene szüntetni vele minden kapcsolatot.Egy kb. 15 szomszéddal rendelkező, nyersanyagok garmadáján csücsülő interkontinentális atomhatalmat nem lehet elszigetelni.
Nemes samu09
Kampman
Nemes samu09
Sot, meg a Nyugat is venni fogja, csak kerulo uton, ahogy most is teszik.
7 hónapja
Cseszheted a nyersanyagodat, ha néhány éven belül a vevőid nagy része mástól fogja venni.Biztos én működők egyszerűen, de ennyi év értelmetlen öldöklés után azon lennék, hogy a társadalom peremére szorítsam diplomáciai, politikai és kb minden értelemben, nem hívnám meg a házamba egyezkedni. Még szankciókat is fel kellett oldani hogy oda repülhessen. Egész hátralevő életében meg kellene szüntetni vele minden kapcsolatot.Egy kb. 15 szomszéddal rendelkező, nyersanyagok garmadáján csücsülő interkontinentális atomhatalmat nem lehet elszigetelni.
Nemes samu09
Kampman
7 hónapja
Különben elmondom nektek,én a kilencvenes évek közepén voltam katona,és az utolsó három és fél hónapot Kecskeméten húztam le.Rejtő Jenő likes this.
A hírhez kapcsolódó része a dolognak az,hogy akkoriban vonták ki a MIG-21-eseket,és egyet alkatrészenként kísérték haza a laktanyából.Ha jól tudom,eladták feketén valami gyűjtőnek.Akkoriban ez tűnt olyan hihetetlennek.
De igazából már a Kecskeméti,első lépcsős laktanyában is illegális kantint csináltunk az írnokkal - én másodírnok illetve parancsnoki beosztású honvéd voltam a kiképzők között,pecsétnyomóm volt szinte az összes raktárhoz.
Szóval gondolhatjátok hogy egy első lépcsős laktanyába nem olyan egyszerű ezt-azt hozni-vinni,de mi is megoldottuk a csoki-üdítő-kávé szállítmányt egy őrmesterrel akinek volt engedélye a laktanyába kocsival behajtani....
Sőt....a harmadik héten már az ügyeletes tisztek is hozzánk jöttek reggelente kávézni,nem a legális boltba... 😀
Foresz
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Különben elmondom nektek,én a kilencvenes évek közepén voltam katona,és az utolsó három és fél hónapot Kecskeméten húztam le.A hírhez kapcsolódó része a dolognak az,hogy akkoriban vonták ki a MIG-21-eseket,és egyet alkatrészenként kísérték haza a laktanyából.Ha jól tudom,eladták feketén valami gyűjtőnek.Akkoriban ez tűnt olyan hihetetlennek.
De igazából már a Kecskeméti,első lépcsős laktanyában is illegális kantint csináltunk az írnokkal - én másodírnok illetve parancsnoki beosztású honvéd voltam a kiképzők között,pecsétnyomóm volt szinte az összes raktárhoz.
Szóval gondolhatjátok hogy egy első lépcsős laktanyába nem olyan egyszerű ezt-azt hozni-vinni,de mi is megoldottuk a csoki-üdítő-kávé szállítmányt egy őrmesterrel akinek volt engedélye a laktanyába kocsival behajtani....
Sőt....a harmadik héten már az ügyeletes tisztek is hozzánk jöttek reggelente kávézni,nem a legális boltba... 😀
7 hónapja
Biztos én működők egyszerűen, de ennyi év értelmetlen öldöklés után azon lennék, hogy a társadalom peremére szorítsam diplomáciai, politikai és kb minden értelemben, nem hívnám meg a házamba egyezkedni. Még szankciókat is fel kellett oldani hogy oda repülhessen. Egész hátralevő életében meg kellene szüntetni vele minden kapcsolatot.Egy kb. 15 szomszéddal rendelkező, nyersanyagok garmadáján csücsülő interkontinentális atomhatalmat nem lehet elszigetelni.
Nemes samu09
7 hónapja
Egy szigorúan őrzött létesítménybe bemész a kerítésen keresztül egy drótvágóval, és szétkapod az ott őrzött vadászgépet.
Sjoelleer van de Vrij
Nem tudom melyik a viccesebb. Ha igaz, vagy ha kamu.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
MIG-29 LOKÁTOR alkatrész ÁKCIJÓS ELADÓÓÓtelex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakMár várom a háttérben meghúzódó Magyar Péter szálat.
Hölgyeim, uraim, tegyék meg tétjeiket, mikor jön a hír, hogy ukrán titkosszolgálati akció volt, mert kell a cserealkatrész. 😊
Vitézlő Titoknok tomz
Tony Adams
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
No most csak a keleti es deli esett el biztositohiba miatt. 🤣 Sors utalja Lezer Janot szerencsere, de utasokat sajnalom.Azért a Nyugatiban se minden tökéletes. Lányomék Debrecenbe utaznak. Nemrég írt, hogy a kocsi, ahova pár napja megvették a jegyet, nem indul. Abban lett volna a büfé. Ott, ahova átvezényelték őket, nem működik a vécé.
Beki
7 hónapja
Biztos én működők egyszerűen, de ennyi év értelmetlen öldöklés után azon lennék, hogy a társadalom peremére szorítsam diplomáciai, politikai és kb minden értelemben, nem hívnám meg a házamba egyezkedni. Még szankciókat is fel kellett oldani hogy oda repülhessen. Egész hátralevő életében meg kellene szüntetni vele minden kapcsolatot. telex.hu/kulfold/2025/08/15/alaszka-amerikai-orosz-elnoki-talalkozo-putyin-trump-katonai-bazis-tortenelem
7 hónapja
No most csak a keleti es deli esett el biztositohiba miatt. 🤣 Sors utalja Lezer Janot szerencsere, de utasokat sajnalom.
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakMár várom a háttérben meghúzódó Magyar Péter szálat.
Hölgyeim, uraim, tegyék meg tétjeiket, mikor jön a hír, hogy ukrán titkosszolgálati akció volt, mert kell a cserealkatrész. 😊
Vitézlő Titoknok tomz
7 hónapja
Jól ki lesz vizsgálva ez is és az éppen aktuális őrség 2 nappal később mehet eltávra.A kerítés vágás csak azért kellett hogy el tudják adni lopásnak.Á, kétlem. Nekik a kerítést sem kell átvágniuk. Kopogtatnak és a lavrov díjas Petike nyitja nekik az ajtót, vagy a bérelt privátgépén kiviszi nekik.Nekem erős a gyanúm, hogy az oroszok kifogytak az alkatrészekből, és valahogy meg kellett oldani. Felvágták a kerítést, közben a főkapun gurult ki a kamion és már a Krímben van a cucc a Boszporuszon keresztül.telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakÉs ezek védik az országot? Azt nem veszik észre, ha a területükre bemászik valaki vagy átrepül az országon valami.
Vitézlő Titoknok tomz
Matthew99
Nemes samu09
cartman023
Nemes samu09

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
"- Mikor lopták el a vadászgépek alkatrészeit?- ???
- MIG nem figyeltek."

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
A kerítés vágás csak azért kellett hogy el tudják adni lopásnak.Á, kétlem. Nekik a kerítést sem kell átvágniuk. Kopogtatnak és a lavrov díjas Petike nyitja nekik az ajtót, vagy a bérelt privátgépén kiviszi nekik.Nekem erős a gyanúm, hogy az oroszok kifogytak az alkatrészekből, és valahogy meg kellett oldani. Felvágták a kerítést, közben a főkapun gurult ki a kamion és már a Krímben van a cucc a Boszporuszon keresztül.telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakÉs ezek védik az országot? Azt nem veszik észre, ha a területükre bemászik valaki vagy átrepül az országon valami.
Vitézlő Titoknok tomz
Matthew99
Nemes samu09
cartman023
7 hónapja
Á, kétlem. Nekik a kerítést sem kell átvágniuk. Kopogtatnak és a lavrov díjas Petike nyitja nekik az ajtót, vagy a bérelt privátgépén kiviszi nekik.Nekem erős a gyanúm, hogy az oroszok kifogytak az alkatrészekből, és valahogy meg kellett oldani. Felvágták a kerítést, közben a főkapun gurult ki a kamion és már a Krímben van a cucc a Boszporuszon keresztül.telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakÉs ezek védik az országot? Azt nem veszik észre, ha a területükre bemászik valaki vagy átrepül az országon valami.
Vitézlő Titoknok tomz
Matthew99
Nemes samu09
7 hónapja
Olyan kisegér és elefánt a hídon feeling.
Sjoelleer van de Vrij
"Hallod hogy dübörgünk?"
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Nekem erős a gyanúm, hogy az oroszok kifogytak az alkatrészekből, és valahogy meg kellett oldani. Felvágták a kerítést, közben a főkapun gurult ki a kamion és már a Krímben van a cucc a Boszporuszon keresztül.telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakÉs ezek védik az országot? Azt nem veszik észre, ha a területükre bemászik valaki vagy átrepül az országon valami.
Vitézlő Titoknok tomz
Matthew99
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakAsszem abban már nem 5881-es csövek vannak- jó akkor nem gitáros volt.
Vitézlő Titoknok tomz