Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Orbán ma Hódmezővásárhelyen. Márki-Zay: Orbán érkezése előtt a „ne lopj!” plakátokat is ellopták a fideszesek.
1 hónapja
Sobri barátunk volt benne ebben a biznicben.Marketinges, rendezvényszervezői árakat annyira nem ismerem, illetve a többit se, szóval nem tudom h ezek az összegek mennyire validak, bár vannak kérdéseim.Ne a húzóneveket nézd3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem tudom, hogy ez mennyire valódi számla, de érdekes tarifák, Demjén jól lecsúszott vagy hometown discountot ad, mivelhogy egy kategóriában van a Patakyval meg Nagy Feróval? A többiről nem is beszélve.
Demjén: 1,5 millió
Nagy Feró: 1,5 millió
Pataky: 1,5 millió
atapapa
Tételezzük fel, hogy a számla kamu vagy egyes elemei nem igazak vagy csak részben.
Most akkor beperelik MP-t vagy bemutatnak egy valódi számlát? Vagy szimplán csak hazugságot kiabálnak és nem foglalkoznak vele.
Lúdas Solymi
400 millás számla, amiből a műveszek 15 misi, amiböl a harmada elég le van nyúlva, tehát 10 mihály - az összérték 2,5%a
nagyon szeretik a rendezvényszervezést, ez kábé 100 Milla tiszta pénz valakinek, kedves dpk...
sutianap
Pl. ha ez egyetlen esemény, akkor valóban szükség volt 80 alkalomra a rendezvényszervezőnek? Vagy gondolom ez 80 személy, ugyanez a hostess.
De a szervezési díj is érdekes alul.
Biztos van itt a körünkben olyan aki ezt validálni tudja 😊
Lúdas Solymi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Marketinges, rendezvényszervezői árakat annyira nem ismerem, illetve a többit se, szóval nem tudom h ezek az összegek mennyire validak, bár vannak kérdéseim.Ne a húzóneveket nézd3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem tudom, hogy ez mennyire valódi számla, de érdekes tarifák, Demjén jól lecsúszott vagy hometown discountot ad, mivelhogy egy kategóriában van a Patakyval meg Nagy Feróval? A többiről nem is beszélve.
atapapa
Tételezzük fel, hogy a számla kamu vagy egyes elemei nem igazak vagy csak részben.
Most akkor beperelik MP-t vagy bemutatnak egy valódi számlát? Vagy szimplán csak hazugságot kiabálnak és nem foglalkoznak vele.
Lúdas Solymi
400 millás számla, amiből a műveszek 15 misi, amiböl a harmada elég le van nyúlva, tehát 10 mihály - az összérték 2,5%a
nagyon szeretik a rendezvényszervezést, ez kábé 100 Milla tiszta pénz valakinek, kedves dpk...
sutianap
Pl. ha ez egyetlen esemény, akkor valóban szükség volt 80 alkalomra a rendezvényszervezőnek? Vagy gondolom ez 80 személy, ugyanez a hostess.
De a szervezési díj is érdekes alul.
Biztos van itt a körünkben olyan aki ezt validálni tudja 😊
1 hónapja
Ismerem Gigit, Gergőt, Gyozit meg a többi nogradit. Gergő a barátom is volt, éveken keresztül, amíg “gereblyezett”. Gyozinek inkább az apja volt span, az is 7-8 éve volt már, ha nem több.Kerdezd JC6-ot, neki „VAN EGY ISMEROSE”, aki tudja. 😀Nagyon tehetséges lehet, ha 3 milliót kapott érte.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem enekelt, furulyazott.
atapapa
Stez
Mikey
Stez
Igazság szerint annyi az egész, hogy a menedzserek áraznak és X összeg alatt meg sem mozdulnak. 5 millióról volt szó, első körben, ezt alkudták le..
1 hónapja
Nem pen drive-ról ment a zene?De ezek gondolom a teljes zenakarok, a zenesz „stabja”, menedzsere, segítoi, etc ara, nem egyedul a zenesze. Nem azert mondom, mert igy mindjart olcso lenne, nagyon nem az, nevetseges penzek ezek. Csak hogy papiron azert tobb fele osztodik az osszeg gondolom.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Durva, hogy mar kb. a szemoldoke sem csuszik fel senkinek ezeknek a szamoknak a lattan, de baszd meg, ezek a budos senkik a nagy semmiert annyi penzt kapnak 1 orara, mint a magyar atlag 3 honap alatt. Es akkor meg a tobbi tetelrol nem is beszeltem.
atapapa
Imitheking
Van ismerosom, aki eleg komoly zenekarok mellett dolgozik, de nem kerdeztem, mi hogy van a szakmaban.
Stez
1 hónapja
De ezek gondolom a teljes zenakarok, a zenesz „stabja”, menedzsere, segítoi, etc ara, nem egyedul a zenesze. Nem azert mondom, mert igy mindjart olcso lenne, nagyon nem az, nevetseges penzek ezek. Csak hogy papiron azert tobb fele osztodik az osszeg gondolom.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Durva, hogy mar kb. a szemoldoke sem csuszik fel senkinek ezeknek a szamoknak a lattan, de baszd meg, ezek a budos senkik a nagy semmiert annyi penzt kapnak 1 orara, mint a magyar atlag 3 honap alatt. Es akkor meg a tobbi tetelrol nem is beszeltem.
atapapa
Imitheking
Van ismerosom, aki eleg komoly zenekarok mellett dolgozik, de nem kerdeztem, mi hogy van a szakmaban.
1 hónapja
Megnézném az első oldalát is a doksinak, biztos lennének érdekes sorok ott is.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Durva, hogy mar kb. a szemoldoke sem csuszik fel senkinek ezeknek a szamoknak a lattan, de baszd meg, ezek a budos senkik a nagy semmiert annyi penzt kapnak 1 orara, mint a magyar atlag 3 honap alatt. Es akkor meg a tobbi tetelrol nem is beszeltem.
atapapa
Imitheking
1 hónapja
3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Durva, hogy mar kb. a szemoldoke sem csuszik fel senkinek ezeknek a szamoknak a lattan, de baszd meg, ezek a budos senkik a nagy semmiert annyi penzt kapnak 1 orara, mint a magyar atlag 3 honap alatt. Es akkor meg a tobbi tetelrol nem is beszeltem.
atapapa
1 hónapja
Én ma kb végigautóztam BP-n és te uramisten, hogy milyen állapotban vannak a legforgalmasabb utak is... Most beszéltem le magam végleg arról, hogy új autót vegyekNekem a "kedvencem" hogy lassan az 1-es főút is teljesen tönkremegy, köszönhetően a sok kamionnak, ami rajta közlekedik, nagy részben az autópálya építés miatt.
r.baggio
Mondjuk rendes tempóban közlekedni már nem lehet, cserébe a kátyúkat is lelkesen kerülgetni kell.
De a legalja hogy hosszú szakaszokon tele van szórva homokkal és kaviccsal, utóbbi amúgy csak úgy pattog a szélvédődön is, amikor szembe elhalad egy kőszállító teherautó.
Rendesen letakarva nyilván egyet nem látsz, mert nekik nem kell...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Melyik korus kap 5 kilot egy himnuszert?
1 hónapja
Én ma kb végigautóztam BP-n és te uramisten, hogy milyen állapotban vannak a legforgalmasabb utak is... Most beszéltem le magam végleg arról, hogy új autót vegyek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Ne a húzóneveket nézd3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem tudom, hogy ez mennyire valódi számla, de érdekes tarifák, Demjén jól lecsúszott vagy hometown discountot ad, mivelhogy egy kategóriában van a Patakyval meg Nagy Feróval? A többiről nem is beszélve.
atapapa
Lúdas Solymi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 hónapja
3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem tudom, hogy ez mennyire valódi számla, de érdekes tarifák, Demjén jól lecsúszott vagy hometown discountot ad, mivelhogy egy kategóriában van a Patakyval meg Nagy Feróval? A többiről nem is beszélve.
atapapa
1 hónapja
3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Amúgy ár érték arányban a többi sztem szarabb 🤣
atapapa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
A Miele porszívót meg kell fizetni.Kerdezd JC6-ot, neki „VAN EGY ISMEROSE”, aki tudja. 😀Nagyon tehetséges lehet, ha 3 milliót kapott érte.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem enekelt, furulyazott.
atapapa
Stez
Mikey
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Kerdezd JC6-ot, neki „VAN EGY ISMEROSE”, aki tudja. 😀Nagyon tehetséges lehet, ha 3 milliót kapott érte.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem enekelt, furulyazott.
atapapa
Stez
Mikey
1 hónapja
Nagyon tehetséges lehet, ha 3 milliót kapott érte.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem enekelt, furulyazott.
atapapa
Stez
1 hónapja
3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem enekelt, furulyazott.
atapapa
1 hónapja
Nem lehetne hogy inkább a kormánytagok járjanak így, olyan 20-30 évre?Panyi Szabolcs nemrég posztolta:de jó, nem lehetne hogy kómába kerülök 12-ig?
"A java még csak most jön."
Elkövetkező napok meglehetősen izgalmasak lehetnek.
xrace77
Löfli
1 hónapja
444.hu/2026/03/21/tobb-szazezren-tuntettek-pragaban-a-kormany-ellenoké, de kit választottak meg elnöknek?
Erdekes csehek kitudtak menni 250 ezren tuntetni az ellen amire mi legfeljebb a szankat huztuk kicsit.
Nem csak gazdasagilag vagyunk fenyevekre, tarsadalmilag is es nyilvan a kettonek van egymashoz koze.
JéBé
1 hónapja
Tudom, hogy sokak szerint altudomany és hasonlók de imádom amikor OB elemzi és szanaszét alázza.🤣youtu.be/PA-MEQh2Hg4?is=gYOjxlNTe1Br0DPT
1 hónapja
Panyi Szabolcs nemrég posztolta:Egyébként jó látni, hogy felébredtek a titkosszolgálatok, az amcsik, a ruszkik, az EU és főként az emberek, ez azt mutatja, hogy van tét.
xrace77
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Vagy inkább a 28 nappal később.Aztán felébredsz 2046. április12.-én és jöhet a GoodbyePanyi Szabolcs nemrég posztolta:de jó, nem lehetne hogy kómába kerülök 12-ig?
xrace77
LöfliLeninOrbán. 😀
iktriad
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)