Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898
Orbán ma Hódmezővásárhelyen.

Márki-Zay: Orbán érkezése előtt a „ne lopj!” plakátokat is ellopták a fideszesek.
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 881 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?

Demjén: 1,5 millió
Nagy Feró: 1,5 millió
Pataky: 1,5 millió

atapapa
Nem tudom, hogy ez mennyire valódi számla, de érdekes tarifák, Demjén jól lecsúszott vagy hometown discountot ad, mivelhogy egy kategóriában van a Patakyval meg Nagy Feróval? A többiről nem is beszélve.

Tételezzük fel, hogy a számla kamu vagy egyes elemei nem igazak vagy csak részben.
Most akkor beperelik MP-t vagy bemutatnak egy valódi számlát? Vagy szimplán csak hazugságot kiabálnak és nem foglalkoznak vele.
Lúdas Solymi
Ne a húzóneveket nézd

400 millás számla, amiből a műveszek 15 misi, amiböl a harmada elég le van nyúlva, tehát 10 mihály - az összérték 2,5%a

nagyon szeretik a rendezvényszervezést, ez kábé 100 Milla tiszta pénz valakinek, kedves dpk...
sutianap
Marketinges, rendezvényszervezői árakat annyira nem ismerem, illetve a többit se, szóval nem tudom h ezek az összegek mennyire validak, bár vannak kérdéseim.

Pl. ha ez egyetlen esemény, akkor valóban szükség volt 80 alkalomra a rendezvényszervezőnek? Vagy gondolom ez 80 személy, ugyanez a hostess.

De a szervezési díj is érdekes alul.

Biztos van itt a körünkben olyan aki ezt validálni tudja 😊
Lúdas Solymi
Sobri barátunk volt benne ebben a biznicben.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 281

atapapa
Nem tudom, hogy ez mennyire valódi számla, de érdekes tarifák, Demjén jól lecsúszott vagy hometown discountot ad, mivelhogy egy kategóriában van a Patakyval meg Nagy Feróval? A többiről nem is beszélve.

Tételezzük fel, hogy a számla kamu vagy egyes elemei nem igazak vagy csak részben.
Most akkor beperelik MP-t vagy bemutatnak egy valódi számlát? Vagy szimplán csak hazugságot kiabálnak és nem foglalkoznak vele.
Lúdas Solymi
Ne a húzóneveket nézd

400 millás számla, amiből a műveszek 15 misi, amiböl a harmada elég le van nyúlva, tehát 10 mihály - az összérték 2,5%a

nagyon szeretik a rendezvényszervezést, ez kábé 100 Milla tiszta pénz valakinek, kedves dpk...
sutianap
Marketinges, rendezvényszervezői árakat annyira nem ismerem, illetve a többit se, szóval nem tudom h ezek az összegek mennyire validak, bár vannak kérdéseim.

Pl. ha ez egyetlen esemény, akkor valóban szükség volt 80 alkalomra a rendezvényszervezőnek? Vagy gondolom ez 80 személy, ugyanez a hostess.

De a szervezési díj is érdekes alul.

Biztos van itt a körünkben olyan aki ezt validálni tudja 😊
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139

atapapa
Nem enekelt, furulyazott.
Stez
Nagyon tehetséges lehet, ha 3 milliót kapott érte.
Mikey
Kerdezd JC6-ot, neki „VAN EGY ISMEROSE”, aki tudja. 😀
Stez
Ismerem Gigit, Gergőt, Gyozit meg a többi nogradit. Gergő a barátom is volt, éveken keresztül, amíg “gereblyezett”. Gyozinek inkább az apja volt span, az is 7-8 éve volt már, ha nem több.
Igazság szerint annyi az egész, hogy a menedzserek áraznak és X összeg alatt meg sem mozdulnak. 5 millióról volt szó, első körben, ezt alkudták le..
1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898

atapapa
Durva, hogy mar kb. a szemoldoke sem csuszik fel senkinek ezeknek a szamoknak a lattan, de baszd meg, ezek a budos senkik a nagy semmiert annyi penzt kapnak 1 orara, mint a magyar atlag 3 honap alatt. Es akkor meg a tobbi tetelrol nem is beszeltem.
Imitheking
De ezek gondolom a teljes zenakarok, a zenesz „stabja”, menedzsere, segítoi, etc ara, nem egyedul a zenesze. Nem azert mondom, mert igy mindjart olcso lenne, nagyon nem az, nevetseges penzek ezek. Csak hogy papiron azert tobb fele osztodik az osszeg gondolom.

Van ismerosom, aki eleg komoly zenekarok mellett dolgozik, de nem kerdeztem, mi hogy van a szakmaban.
Stez
Nem pen drive-ról ment a zene?
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 380 — Whoops, looks like something went wrong.

atapapa
Durva, hogy mar kb. a szemoldoke sem csuszik fel senkinek ezeknek a szamoknak a lattan, de baszd meg, ezek a budos senkik a nagy semmiert annyi penzt kapnak 1 orara, mint a magyar atlag 3 honap alatt. Es akkor meg a tobbi tetelrol nem is beszeltem.
Imitheking
De ezek gondolom a teljes zenakarok, a zenesz „stabja”, menedzsere, segítoi, etc ara, nem egyedul a zenesze. Nem azert mondom, mert igy mindjart olcso lenne, nagyon nem az, nevetseges penzek ezek. Csak hogy papiron azert tobb fele osztodik az osszeg gondolom.

Van ismerosom, aki eleg komoly zenekarok mellett dolgozik, de nem kerdeztem, mi hogy van a szakmaban.

1 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 886 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

atapapa
Imitheking
Megnézném az első oldalát is a doksinak, biztos lennének érdekes sorok ott is.

1 hónapja
Imitheking New England Patriots 1 919

atapapa
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 612
Én ma kb végigautóztam BP-n és te uramisten, hogy milyen állapotban vannak a legforgalmasabb utak is... Most beszéltem le magam végleg arról, hogy új autót vegyek
r.baggio
Nekem a "kedvencem" hogy lassan az 1-es főút is teljesen tönkremegy, köszönhetően a sok kamionnak, ami rajta közlekedik, nagy részben az autópálya építés miatt.

Mondjuk rendes tempóban közlekedni már nem lehet, cserébe a kátyúkat is lelkesen kerülgetni kell.

De a legalja hogy hosszú szakaszokon tele van szórva homokkal és kaviccsal, utóbbi amúgy csak úgy pattog a szélvédődön is, amikor szembe elhalad egy kőszállító teherautó.

Rendesen letakarva nyilván egyet nem látsz, mert nekik nem kell...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 051
Melyik korus kap 5 kilot egy himnuszert?
1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Én ma kb végigautóztam BP-n és te uramisten, hogy milyen állapotban vannak a legforgalmasabb utak is... Most beszéltem le magam végleg arról, hogy új autót vegyek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 834 — capitaine du château de Vienne 1487

atapapa

Lúdas Solymi
Ne a húzóneveket nézd

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 281

atapapa

1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 359 — Keep pounding

atapapa
Amúgy ár érték arányban a többi sztem szarabb 🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 550

atapapa
Stez
Mikey
Stez
A Miele porszívót meg kell fizetni.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja

atapapa
Stez
Mikey

1 hónapja

atapapa
Stez

1 hónapja

atapapa

1 hónapja
Panyi Szabolcs nemrég posztolta:
"A java még csak most jön."

Elkövetkező napok meglehetősen izgalmasak lehetnek.

xrace77
de jó, nem lehetne hogy kómába kerülök 12-ig?
Löfli
Nem lehetne hogy inkább a kormánytagok járjanak így, olyan 20-30 évre?

1 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 483 — #neverpunt

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 547 — nabege2@yahoo.com
 444.hu/2026/03/21/tobb-szazezren-tuntettek-pragaban-a-kormany-ellen

Erdekes csehek kitudtak menni 250 ezren tuntetni az ellen amire mi legfeljebb a szankat huztuk kicsit.

Nem csak gazdasagilag vagyunk fenyevekre, tarsadalmilag is es nyilvan a kettonek van egymashoz koze.
JéBé
oké, de kit választottak meg elnöknek?
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 829
Tudom, hogy sokak szerint altudomany és hasonlók de imádom amikor OB elemzi és szanaszét alázza.🤣

youtu.be/PA-MEQh2Hg4?is=gYOjxlNTe1Br0DPT
1 hónapja
YoungZeeZee 9 644
 balk.hu/2026/03/19/szlovenia-afrikai-gaz-magyarorszag/
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 779 — Saturday Night Lights

xrace77
Egyébként jó látni, hogy felébredtek a titkosszolgálatok, az amcsik, a ruszkik, az EU és főként az emberek, ez azt mutatja, hogy van tét.

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 779 — Saturday Night Lights

xrace77
de jó, nem lehetne hogy kómába kerülök 12-ig?
Löfli
Aztán felébredsz 2046. április12.-én és jöhet a Goodbye LeninOrbán. 😀
iktriad
Vagy inkább a 28 nappal később.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)