Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 845 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez most kurva szar nekik. Elővágás ide, elővágás oda, itt most senki nem arról beszél, hogy Orbán milyen szép tömegeket tud mozgatni, hanem, hogy konkrétan Szíjjas hazaáruló vagy Panyi (amire az átlagos szavazó csak annyi kérdez, hogy KI?) Gyurma Pappa
Hűbazdmeg. Szijjártó győri, a családja ismert errefelé, maga Szijjas is ismert volt, én is ismtertem szegről-végről, párszor személyesen is találkoztunk még amikor iskolába járt. Nekem már akkor is a buzgó mócsing és a hasznos hülye ideális keverékének tűnt. Annak idején meg is lepett, hogy milyen sokra vitte ilyen hamar. De szorosan nem követ(t)em a politikát, úgy voltam vele, hogy biztos "megokosodott" / felnőtt, megjött az esze. Hááát ... ha ez a Panyi féle értesülés igaz, nem változott semmit. Te jó ég, nyílt telefonon beszélget Lavrovval? Ez nem hasznos hülye, ez a konzum idióta szint.

A NER rosszabb állapotban van, mint gondoltam. Pedig már előrehaladott degenerációs fázist feltételezek jó ideje.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 829
A Panyi cikk, érdemes elolvasni:

www.facebook.com/panyiszabolcs/posts/pfbid0KBPzirBtuFVfX8PnHCubZNcVoqVWGLrJUyqAH9TbpYj73uSbDXVT9jtp1Ae4qKCPl?rdid=fM8VtyrW1N2Op06O#
Brouwerij van de Vrij
EZ NAGYON DURVA! Basszus mint egy 70 évekbeli James Bond film, csak itt az oroszok Ernst Stavro Blofeld, míg a gyökér szíjjas a csicska, aki az első ütközetben padlót fog. James Bond meg még várat magára 😀
De komolyan, ha ez nem szakítja át a bizonytalanok ingerküszöbét, akkor mehetünk mosolygos arccal az Új-Szovjetunió felé.
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 575 — Vikings fan
Életembe elöszor meg közvéleménykutattak. Ezek tuti Fideszesek, mert jó pár kérdésnek nem volt értelme. De szerintem nem fognak többet keresni 😀
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 612
A mai nap tanulsága: lehallgatták azt, aki szivárogtatott.

Sose volt még ilyen a történelemben.
Mikey
Az állami szaxolgálatok működés közben, nincs itt semmi látnivaló.
Csak Panyi maradjon életben még három hétig.
Dzsokijuing
szurrealis, hogy csak az a baj, hogy szivarogtatnak a szivarogtatorol.
csebi
Hát igazából nettó hazaárulás amit Szijjártó csinál. Talán lesz következménye is ha április 12-én leváltják a g*ciket.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 615 — Lucas Scott
 444.hu/2026/03/23/szijjarto-nyolc-fekete-loval-hajt-a-puskas-arenatol-es-a-byd-gyartol-a-dicsoseg-fele

imadom. mintha egy texasi Rino governor jeloltet latnank.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 855 — zászló zászló szív
Ez most kurva szar nekik. Elővágás ide, elővágás oda, itt most senki nem arról beszél, hogy Orbán milyen szép tömegeket tud mozgatni, hanem, hogy konkrétan Szíjjas hazaáruló vagy Panyi (amire az átlagos szavazó csak annyi kérdez, hogy KI?)

Még, hogy a oknyomozásnak nincs értelme. Göd, Szíjjártó, kegyelmi ügy.

Jansa is egy titkosszolgálati botrány miatt nem nyerte meg a szlovén választásokat.

Sokadszor is elmondom: a kegyelmi ügybe SE buktat volna bele, ha kormányoznak. Ennyi kellett volna. Rendbe és fejlődésbe tartani az országot. Nem elmenni, egy 9.5 millió K-Eu shithole (elnézést) kormányfőjeként és keverni a szart Európa szerte. Trump épp most nyírja ki az utolsó esélyét is a populista áttörésnek. Valahogy nem látom bele, hogy miként lesz RN elnöke a franciáknak, ha a helyi választásokon sem tudnak áttörni.

A mainstream pártok már csak egy kávét kérnek.

1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 615 — Lucas Scott

Mikey
Dzsokijuing
szurrealis, hogy csak az a baj, hogy szivarogtatnak a szivarogtatorol.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 779 — Saturday Night Lights

Mikey

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 217 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
A Panyi cikk, érdemes elolvasni:

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/655332475_10164106154453498_9012743093218247977_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1750x1166&ctp=p600x600&_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=3b1b4a&_nc_ohc=4msXbfD_slsQ7kNvwH0Xa7t&_nc_oc=AdpaLLyPCa03aDrbEhl5P_rJaQzbDHy8NBt_FLuQ2yw6rxRealp2DRyEXIRcPZQHqYM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=mtNUA45rw9f3iqsg4fmwDA&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af4AdjkvxmvH_8aQ4DNMhBGTp3ZTjz8PvL0tReRMee8gSw&oe=6A022CB3
Szabolcs Panyi
Szijjártó Péter: – Hello Szergej, itt Péter. Köszönöm, hogy beszélsz velem. Ha jól értem, Münchenben vagy a konferencián, ugye? Szergej Lavrov: – Igen, Münchenben vagyok. SzP: – Nem akarlak...

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 612

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Beki New York Jets 2 726
 telex.hu/kulfold/2026/03/23/politico-unios-diplomatak-tisztviselok-magyar-kormany-szijjarto-peter-moszkva-szivarogtatas-informacio-visszatartas
1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Kezdődik a durvulás
 index.hu/belfold/2026/03/23/panyi-szabolcs-hangfelvetel-szijjarto-peter-titkosszolgalat-tisza-part-orban-anita/

Pányi most rakta ki FB-re az infokat. Hát Pjotr nyaka szorul…
petey
és akkor újra beírhatom: HIPERNORMALIZÁCIÓ

De azért ez egy újabb emlékeztető a hatalom tragikus működéséről, és hogy hova is vezet az egész fékek és ellensúlyok nélkül. Magyarország pedig soha semmiből nem tanul, itt a történelem újra meg újra ismétli önmagát.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
topin New England Patriots 2 353
Ha buszoztatna a Tisza, azt a FIdesz tuti megmutatná, azért 10-15 busz nem tud eltűnni csak úgy
NB2
Nyilván nem ugyanaz a kettő, de én pl fültanúja voltam március 15-én egy beszélgetésnek, amikor a még a részben lezárt Dózsa György úton sétáltam haza, h vidéki tisztások azt beszélték merről is fog jönni az ő buszuk és hova beszélték meg, h hol kell várakozniuk, ahol majd felveszi őket a sofőr.. Hogy ez most 10 személyes kisbusz, vagy 60 személyes, azt nem tudom, nyilván nem vártam meg. Se azt, h egy tiszás vállalkozó egyéni adománya volt vagy pénzt kapott érte, nem tudom. Mindenesetre a lépték nem hasonló a fideszhez képest.
dawyd728
mi aznap jöttünk vissza a balatonról délelőtt
nem 1 és nem 2 Tiszás buszt láttunk útközben
és rendes távolsági buszok voltak

de amúgy én ezt akkor is írtam hogy nincs ezzel gond, mert a "híveket" valahogy fel el kell juttatni A pontból Bbe
a kérdés hogy ez organikus-e, szal hogy az embereknek keresnek buszokat vagy hogy a buszokba keresnek embereket
valamint ahogy te is írod simán lehet hogy nem egy központi direktíva hanem a helyi tiszasziget így oldotta meg
Negritis, a vajda
Kaposvárról is volt busz, 2k HUF. Anyám is azzal akart jönni, csak nem fért fel.
Szóval a lehetőség adott volt, a buszoztatás ezen formájában nem látok problémát egyik oldalnál se.
Egy országos eseményre, anyagi haszon nélküli formában eljuttatnia a szervezőnek azt akit érdekel, az oké. Mert a valós haszon a részvétel.

A kisvárosok közötti mesterséges tuning, vagy a részvételért adott támogatás az már morálisan ingoványos..

Amúgy jól értem, hogy Feró most azt találta mondani az okos szájával, hogy felhasználták a nevét és valaki zsebre tette a pénzt a szervezők közül azon az eseményen?
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 380 — Whoops, looks like something went wrong.
És ahelyett hogy szőnyeg alá söpörnék maga Orbán írja ki Fb-re, hogy nyomozást indítanak Szíjjártó lehallgatása miatt.
Jughead
Masra mutogatva hazaarulasert. Szerintem a lenti linkelt cikk mar at lett irva, mert a jelenlegibol nekem nem az jon le, hogy P nyaka korul szorulna barmi is, hanem az ujsagiro nyaka korul, aki ellen hangfelvetel van.

1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 051
Szijjarto videos reakcioja is nagyon gyenge, tisza part tisza part ukranok. Farad o is.
1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 553
És ahelyett hogy szőnyeg alá söpörnék maga Orbán írja ki Fb-re, hogy nyomozást indítanak Szíjjártó lehallgatása miatt.
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 697 — Cowboys fan
Kezdődik a durvulás
 index.hu/belfold/2026/03/23/panyi-szabolcs-hangfelvetel-szijjarto-peter-titkosszolgalat-tisza-part-orban-anita/

petey
Megjött a vágott verzió a laborból?
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
Kezdődik a durvulás

Szerkesztette: petey

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician
a Nemzeti Békemenet és a sima városi látogatás között van különbség
a Fidesznél lebukta, hogy jönnek mindenhonnan a mostani OV országjárásra
volt aki azt írta, hogy Felvidékről hoztak Vásárhelyre embereket (vagy igaz vagy nem)
NB2
konkrétan a DPK rendezvényekre is kvázi ugyanaz a brancs jár

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 484 — Chiefs GM
Ha buszoztatna a Tisza, azt a FIdesz tuti megmutatná, azért 10-15 busz nem tud eltűnni csak úgy
NB2
Nyilván nem ugyanaz a kettő, de én pl fültanúja voltam március 15-én egy beszélgetésnek, amikor a még a részben lezárt Dózsa György úton sétáltam haza, h vidéki tisztások azt beszélték merről is fog jönni az ő buszuk és hova beszélték meg, h hol kell várakozniuk, ahol majd felveszi őket a sofőr.. Hogy ez most 10 személyes kisbusz, vagy 60 személyes, azt nem tudom, nyilván nem vártam meg. Se azt, h egy tiszás vállalkozó egyéni adománya volt vagy pénzt kapott érte, nem tudom. Mindenesetre a lépték nem hasonló a fideszhez képest.
dawyd728

de amúgy én ezt akkor is írtam hogy nincs ezzel gond, mert a "híveket" valahogy fel el kell juttatni A pontból Bbe
a kérdés hogy ez organikus-e, szal hogy az embereknek keresnek buszokat vagy hogy a buszokba keresnek embereket
valamint ahogy te is írod simán lehet hogy nem egy központi direktíva hanem a helyi tiszasziget így oldotta meg
Negritis, a vajda
Illetve kérdés, hogy a résztvevők kapnak-e CBA utalványt… 😊

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 545 — nabege2@yahoo.com
a Nemzeti Békemenet és a sima városi látogatás között van különbség
a Fidesznél lebukta, hogy jönnek mindenhonnan a mostani OV országjárásra
volt aki azt írta, hogy Felvidékről hoztak Vásárhelyre embereket (vagy igaz vagy nem)
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician
NB2
dawyd728

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 829
NB2
dawyd728
Az én ismerőseim és rokonaim kibereltek buszt hogy felmenjenek a Tisza március 15.i eseményére. A helyi Tisza sziget összeszedte az igényeket és annyi buszt intézet. Ott mindenki önköltségen intézte. Ez Veszprém
1 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Szerdán jön Jászberénybe MP, majd kimegyek és megnézem hogy mi a helyzet ezen a fronton.
1 hónapja
dawyd728 4 215
NB2