Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Vszeg nalam ispartizán megy majd a TV-ben valszegHolnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
M1, Duna, origo.hu? 😄
De komolyan. Melyik tv, neten hol?
warr_b
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbgCsak annyit tennék hozzá, hogy az interjúalany semmivel sem különb mint akikről beszélt... nagyon komoly szintű nyúlás volt a MGH körül, minisztériumostul, wizzairestül, és mindenki által akinek bármilyen üzleti köze volt hozzá... tökéletes kifizetőhely volt, állami cég csődközelben...
Ez friss és több embert befolyásolhat a döntésében mint a tökömtudja kinek a heréi.
SBL
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
A Here1en lesz EküTVHolnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
M1, Duna, origo.hu? 😄
warr_b

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
partizán megy majd a TV-ben valszegHolnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
M1, Duna, origo.hu? 😄
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbgakkor Sesztákról. az egyetemen tartott anno órát a vagyonosodási vizsgálatokról (ezt azóta a fidesz tulajdonképpen eltörölte). ilyen ügyekben járt el ügyvédként. vígan mesélte, hogyan játszotta ki az APEH-ot azzal, hogy visszadátumozott fiktív szerződéseket készített, hogy az ügyfelei elkerüljék az adóbírságot. azzal dicsekedett, hogy ott száradtak az irodájában a szerződések a radiátoron, hogy úgy tűnjön több éves szerződésekről van szó. ez ugye simán Btk. kategória. ekkor már miniszter volt.
Ez friss és több embert befolyásolhat a döntésében mint a tökömtudja kinek a heréi.
SBL
built for this shit
2 hónapja
Holnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
M1, Duna, origo.hu? 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Kb. lehetlen csalni a szavazó lapokkal. Eddig sem ezzel csaltak, ezután sem ezzel fognak. Sem az IT rendszer, sem a körös csalás nem játszik. A zsarolás és a vesztegetés a szegényeknél, na az a gondLegyen igazad. Bennem azert ott van a felelem az ellenkezoje miatt.Mindenhol bizottság van. És azt jól tudjuk, már a hatóságokban sem bízhat 100%-ban a Fidesz. Továbbra sem itt fognak csalni.Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.Akkor meg is van, honnan jonnek majd plusz szavazatok. Xd
444.hu/2026/04/10/szamos-kulfoldi-nagyvarosban-nem-lesz-tiszas-kulkepviseleti-megfigyelo-csak-fideszes-a-szavazason
KB23
Es nyilvan teljesen logikus is, hogy azoktol kapjak majd a pluszt, akiknek a java minden bizonnyal azert ment ki kulfoldre, mert az itteninel jobb eletben remenykedtek. Hihetonek tunik, mint legutobb.
Stez
Láncszavazás az egyetlenegy igazi veszély, azt kell megakadályozni
Gyurma Pappa
Stez

2 hónapja
Holnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Felemelő érzés volt ott lenni ezen a rendezvényen, még ha meg is fagytam kicsit. Ivan és Bródi előadása volt számomra a legjobb.
2 hónapja
Legyen igazad. Bennem azert ott van a felelem az ellenkezoje miatt.Mindenhol bizottság van. És azt jól tudjuk, már a hatóságokban sem bízhat 100%-ban a Fidesz. Továbbra sem itt fognak csalni.Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.Akkor meg is van, honnan jonnek majd plusz szavazatok. Xd
444.hu/2026/04/10/szamos-kulfoldi-nagyvarosban-nem-lesz-tiszas-kulkepviseleti-megfigyelo-csak-fideszes-a-szavazason
KB23
Es nyilvan teljesen logikus is, hogy azoktol kapjak majd a pluszt, akiknek a java minden bizonnyal azert ment ki kulfoldre, mert az itteninel jobb eletben remenykedtek. Hihetonek tunik, mint legutobb.
Stez
Gyurma Pappa
2 hónapja
Mindenhol bizottság van. És azt jól tudjuk, már a hatóságokban sem bízhat 100%-ban a Fidesz. Továbbra sem itt fognak csalni.Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.Akkor meg is van, honnan jonnek majd plusz szavazatok. Xd
KB23
Stez

2 hónapja
www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbgÉs ez is.
SBL
www.youtube.com/watch?v=ViHkp1rh_FI
Kicsit előbb is feltehette volna, akkor még több emberhez jut el a szavazás előtt.
Szerkesztette: SBL
2 hónapja
www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbgEz friss és több embert befolyásolhat a döntésében mint a tökömtudja kinek a heréi.
2 hónapja
Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.Akkor meg is van, honnan jonnek majd plusz szavazatok. Xd
KB23
2 hónapja
Basszus többen pörögnek itt Eckü heréin, mint amennyi szót megér. Semmi de semmi hatása nincs a választókra. Úgy csináltok mintha ez akkora botrány lenne mint a szőlő utca, vagy Szabó Bence és Pálinkás százados megnyilvánulása. Hagyjuk már hogy egy nimand rapper, akit amúgy meg Veszprémben is ruhelnek, ekkora hatással legyen bármire is 1 nappal a választás előtt. Ez max a verfaszu fidess szavazóknak egy újabb megerősítés arra hogy maradjunk hülyék, de őszintén, ti nem ezt gondoljátok GG-rol?
2 hónapja
Az a baj, hogy sok a billegő körzet.A lőtéri kutyát nem érdekli Eckü farka.
Nem kell 7-8%-ot bevonzani, ha csak annyit be tudnak vonzani, amivel megfordul 1-2 nagyon szoros körzet, az a végén nagyon fog fájni a tiszának.
Qrva nagy öngól, nyert helyzetből ilyen municiót adni az ellenfélnek, akinek amúgy már nem volt semmi új mondanivalója, csak a megfáradt ukránozás meg a háború. Most kaptak egy új témát, amin lehet pörögni.Holnap minden ezzel lesz tele, a csapból is ez fog folyni.
Elég valószínű hogy ez a rendezvény a tiszának többet ártott, mint amennyit segített.
Jan
Amíg nem Magyar Péter lóbálja a farkát addig ennek semmi de semmi hatása nincs.
Könyörgöm, két napja attól volt hangos a Kormánymédia, hogy MP Radnait seggbe dugja. Meddig ért el?
De most képzeld már el az a kampányt, ahol egy random rapper heréje az ATOMBOMBA, és Jaber mellé kell tenni, ahol utóbbi a pozitív példa.
Ennél sokkal súlyosabb dolgok sem hatottak semmit.
Szerk.: a helyzet, hogy sok Fideszes így tudta meg, hogy van ez a rendezvény 🙂
Szerkesztette: Gyurma Pappa

2 hónapja
Saiid így utólag nézve is nagyon komoly melót tett bele, nekem az tetszett a legjobban messze.
2 hónapja
Hollikot bedobta a FB. A tegnapi herék foglalkoztatják nyilván, de elfelejtették kivágni a hatalmas tömeget is. Csak nehogy a szavazók összezavarodjanak, hogy ez nem egy párszáz fős esemény volt.
2 hónapja
Én most lehet túl öreg vagyok, vagy nem értek a repphez...Nem erről szól ez a műfaj? Megondani a tutit, elküldeni "mindenkit" a g...be...
Mert a másik oldalon meg Csokonai verseket szavalnak...
Nagyon fura lenne, ha egy ilyen "életemben most hallottam először művész" performansza ezreket fordítana el a változás vágyától...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
a vegyetek jót ha tudtok gondolom kimaradt 😊Biztos öreg vagyok.volt ma NKS is, ami top magyar underground rap.
20-25 éve hallgattam az akkori Hip-hop underground zenéket, de számomra a mai napig ezek a Krúbi félék nincsenek azon a szinten.
steelwolf
deyell
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.444.hu/2026/04/10/szamos-kulfoldi-nagyvarosban-nem-lesz-tiszas-kulkepviseleti-megfigyelo-csak-fideszes-a-szavazason
2 hónapja
YoungZeeZee
9 847
Sajnos nem tudtam kimenni munka miatt, de megnyugodtam, Saiid még mindig egy zseni (05:50:20-tól a streamen) és annak is örülök, hogy Dzsúdló is előadta ezen a rendezvényen az elmúlt 16 év legjobb magyar dalát 00:54:30).
r.baggio
Nálam mint gyerekkorom óta rap zenét hallgatónak azért a killák, nks, füstös meg funk elvitték az estét... Nagyon nagyot raktak. A többi is rendben volt de nálam ők raktak a legkomolyabbat. A hősöket nem értem mit kerestek ott..napraforgó gecik.azert vannak erdekessegek.
Raider89
said anno volt a patriotaban meg mas musotban is kifejtett h apolitikus nem erdekli a politika.az nks anno kifarolt a politika tema elol es ok csak altalanosan beszelnek dolgokrol.
amugy atoorgetve a hosok fellepese volt a legprofibb.jol szolt jol hasznaltak a mikrofont.
beton hofi eloadasa csalodas volt.
alapvetoen ez egy tulhosszu musor volt sok toltelekkel.az otlet jo volt.
legalabb a repp ezen mufaja is meg tudta ugy mutatni magat ahogy kell es nem az emberek fejeben elo bugyuta hadovalast lattak hallottak hanem a each one teach onet
2 hónapja
Sajnos nekem lejárt a bejelentesem Pesten, és amikor megujitottam, akkor olvastam hogy 30nappal előtte kell bejelentkezni ideiglenesre mielőtt atjelentkezek, szóval beszoptam, de a mai koncert után vettem rá magam hogy leutazzak vasárnap komlora, oda vissza egy jó 7 óra.. de oda kell baszni.Ha meg kell baszódni akkor meg kell baszódni...
Raider89
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018