Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 612
De lehet, hogy tényleg ennyire hülye.
Dzsokijuing
Ennyi év után, amikor sok-sok NER tagról kiderült már hogy ennyire hülye, ez még kérdés?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 051
Azt mondja mar meg nekem valaki hogyha ez Brusszelben koztudott egy ideje es ki is tiltottak innen onnan, akkor miert egy kis ujsagironak kell ezt boritani?
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 779 — Saturday Night Lights
Csak en nem ertem a sietseget a hivasoknal?

A cikk lenyege, hogy egy szokvanyos kulugyminiszteri feladatkoron tul tobbet es mashogy kommunikalt az oroszokkal. Az nyilvan ertheto, hogy egy szuveren, hintapolitikat folytato orszag kulugyminisztere a rendelkezesere allo hirekkel okoskodik es probal ide is es oda is jatszani. EUs tagallamkent nyilvan nem szep dolog, de a diplomacia mar csak ilyen.
undisputedly
itt sztem errol tobbrol van szo.
most amit Panyi kitett az nem nagy dolog. (raadasul lehet nem is ez a teljes beszelgetes).

de a tobbi dologban igenis van jelentosege a sietsegnek, akar orakon is mulhatnak dolgok. azert a kulugyminiszteri Tanacsban is hoznak olyan donteseket, amik kozvetlenul azonnal erintettek az oroszokat. na most ha errol egybol tudomast szereznek rengeteg idot kaphatnak.

gondolj bele, hogy itt nem csak a tenyleges dontest kapja meg hanem a hatteret is az egesznek. lenyeges olyan kontextus reszleteket, amiket lehet, hogy megkaptak volna beepitett ugynokoktol, csak az mire eljut a Lavrov szintjere, lenyegeben minimum napok kerdese ha nem tobb. raadasul itt nincs szukseg arra a fontos ovintezkedesre, hogy egy forrasbol erkezo informacio, nem informacio.
csebi
Mondjuk van egy kis sci-fi szaga a dolognak: PetiKém kisétál a tanácsülésről és a leghallgatásbiztos épületből nyílt vonalon felhívja Moszkvát, itt azért lennének kérdéseim.
Dzsokijuing
A választás előtt néhány nappal ki fog derülni, hogy Orbán az EU-nak kémkedik az oroszokról és ez az egész egy évek óta tartó színjáték, amivel az oroszakat basszuk át!

Így belegondolva ennek még mindig több értelme van, mint ami valójában történik. 😀
dugo93
Mondjuk ezzel nyerne az 5D sakkmester.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653

A cikk lenyege, hogy egy szokvanyos kulugyminiszteri feladatkoron tul tobbet es mashogy kommunikalt az oroszokkal. Az nyilvan ertheto, hogy egy szuveren, hintapolitikat folytato orszag kulugyminisztere a rendelkezesere allo hirekkel okoskodik es probal ide is es oda is jatszani. EUs tagallamkent nyilvan nem szep dolog, de a diplomacia mar csak ilyen.
undisputedly
most amit Panyi kitett az nem nagy dolog. (raadasul lehet nem is ez a teljes beszelgetes).

de a tobbi dologban igenis van jelentosege a sietsegnek, akar orakon is mulhatnak dolgok. azert a kulugyminiszteri Tanacsban is hoznak olyan donteseket, amik kozvetlenul azonnal erintettek az oroszokat. na most ha errol egybol tudomast szereznek rengeteg idot kaphatnak.

gondolj bele, hogy itt nem csak a tenyleges dontest kapja meg hanem a hatteret is az egesznek. lenyeges olyan kontextus reszleteket, amiket lehet, hogy megkaptak volna beepitett ugynokoktol, csak az mire eljut a Lavrov szintjere, lenyegeben minimum napok kerdese ha nem tobb. raadasul itt nincs szukseg arra a fontos ovintezkedesre, hogy egy forrasbol erkezo informacio, nem informacio.
csebi
Mondjuk van egy kis sci-fi szaga a dolognak: PetiKém kisétál a tanácsülésről és a leghallgatásbiztos épületből nyílt vonalon felhívja Moszkvát, itt azért lennének kérdéseim.
Dzsokijuing
A választás előtt néhány nappal ki fog derülni, hogy Orbán az EU-nak kémkedik az oroszokról és ez az egész egy évek óta tartó színjáték, amivel az oroszakat basszuk át!

Így belegondolva ennek még mindig több értelme van, mint ami valójában történik. 😀

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 779 — Saturday Night Lights

undisputedly

csebi

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ez most kurva szar nekik. Elővágás ide, elővágás oda, itt most senki nem arról beszél, hogy Orbán milyen szép tömegeket tud mozgatni, hanem, hogy konkrétan Szíjjas hazaáruló vagy Panyi (amire az átlagos szavazó csak annyi kérdez, hogy KI?) Gyurma Pappa
Hűbazdmeg. Szijjártó győri, a családja ismert errefelé, maga Szijjas is ismert volt, én is ismtertem szegről-végről, párszor személyesen is találkoztunk még amikor iskolába járt. Nekem már akkor is a buzgó mócsing és a hasznos hülye ideális keverékének tűnt. Annak idején meg is lepett, hogy milyen sokra vitte ilyen hamar. De szorosan nem követ(t)em a politikát, úgy voltam vele, hogy biztos "megokosodott" / felnőtt, megjött az esze. Hááát ... ha ez a Panyi féle értesülés igaz, nem változott semmit. Te jó ég, nyílt telefonon beszélget Lavrovval? Ez nem hasznos hülye, ez a konzum idióta szint.

A NER rosszabb állapotban van, mint gondoltam. Pedig már előrehaladott degenerációs fázist feltételezek jó ideje.
peterk2005 udvari bolond

Az viszont, hogy nem a klasszikus, 2-oldalu diplomaciai talalkozokon probal meg a nemzet szamara kedvezobb diplomaciat elerni az oroszoktol, hanem konstansan telefonos kapcsolatban all egy kulugyminiszterrel es mindenfajta biztonsagi protokollra fittyet hanyva telefonalgat nem vedett vonalakrol, Brusszel kozeperol (ahol minden szakszolgalat erosen jelen van lehallgatasi kepessegekkel, ezt meg itt, mi, a kanapeszakertok is tudjuk) es eloben tajekoztatja lavrovot az EUs orszagok pozicioirol, az egeszen szurrealis pozicio a magyar kormanynak es meginkabb szurrealisan amator "kemkedesnek".

Panyi azt irja, a nyomozasanak targya, hogy felfedje, letezik-e egy olyan telefon amirol mindenki tudta nelkul is kommunikalt vele. Szerintem itt mar a buntetojogilag is ertelmezheto konspirativ kommunikaciorol van szo. A cikke felteszem errol is tobbet mond majd, ha publikalja.

A masik erdekesseg, hogy ha ez ennyire nyilt titok, akkor miert szivarogtatjak ujsagiroknak az EUs poziciokbol, ahelyett, hogy hamis infokat adnanak neki, hogy azokat vigye az oroszokhoz a tudtan kivul.

Van ebben a sztoriban meg boven.
undisputedly
És ha ez annyira nyílt titok volt, miért nem tettek ez ellen már mondjuk 2020-ban? Ahhoz képest, hogy állítják nem akarnak beleállni a váalsztási kampányba, ezzel azért nem kicsit segítik az ellenzéket, és amit nagyon szépen le is vernek a kormányon, persze itt már a bizonytalanokért megy keményen a harc
KB23
Igen, ahogyan irod, nyilvan mindenki tudta, hogy a racionalisnal intimebb a kapcsolat a ket kormany kozott, ez most valoszinuleg belpolitikai cellal kerult ki.

Szamomra a durva viszont az, hogy arrol ir az ujsagiro, a nyomozasa egy 3. telefonra iranyult amirol "kemszeruen" beszelhettek. Persze bizonyitekot egyelore nem irt, meg nem is allitja, csak felveti, hogy erre iranyult a vizsgalata. Ugye ez kb azt jelentene, hogy kemkedett. Ezt sugallja. Azert mondani sem kell, ez egeszen peldatlan vad. Kvazi azt sugallja ezzel, hogy az allami politikan tul, nem az allam orosz-barat politikajat szolgalva kommunikalt, hanem mint maganszemely adott at titkos infokat, az allami felugyelet es fekek rendszeren kivul.

Szerkesztette: undisputedly
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 615 — Lucas Scott

undisputedly

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 984 — Kinek mit intézett a kormánya
Szíjjasra reagált új kedvenc oldalam is

Poloska vagyok.
1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Egyébként Panyi működése ennek fényében számotokra miként értelmezhető?
szaba
Játsszuk el ugyanazt, amit mp-nél, ne arra figyeljünk, amit mond, hanem ahogy megszerezte az információkat, sőt, csak az utóbbi fontos!

Nyilvánvaló, hogy szivárogtatnak neki, szép is lenne, ha az eu-ban ölbe tett kézzel néznék, ahogy az orosz kormány már évek óta lelepleződött trójai falova tovább randalírozna, de ez a lényegen mit változtat?
r.baggio
Ja és ahogy Rácz András rámutatott, a magyar kormány pedig most ismerte be ezzel, hogy továbbra is lehallgatja az újságírókat, remélem ez legalább annyira fogja zavarni mindenki lelkiismeretét, mint "Panyi működése"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 829
Ez most kurva szar nekik. Elővágás ide, elővágás oda, itt most senki nem arról beszél, hogy Orbán milyen szép tömegeket tud mozgatni, hanem, hogy konkrétan Szíjjas hazaáruló vagy Panyi (amire az átlagos szavazó csak annyi kérdez, hogy KI?) Gyurma Pappa
Hűbazdmeg. Szijjártó győri, a családja ismert errefelé, maga Szijjas is ismert volt, én is ismtertem szegről-végről, párszor személyesen is találkoztunk még amikor iskolába járt. Nekem már akkor is a buzgó mócsing és a hasznos hülye ideális keverékének tűnt. Annak idején meg is lepett, hogy milyen sokra vitte ilyen hamar. De szorosan nem követ(t)em a politikát, úgy voltam vele, hogy biztos "megokosodott" / felnőtt, megjött az esze. Hááát ... ha ez a Panyi féle értesülés igaz, nem változott semmit. Te jó ég, nyílt telefonon beszélget Lavrovval? Ez nem hasznos hülye, ez a konzum idióta szint.

A NER rosszabb állapotban van, mint gondoltam. Pedig már előrehaladott degenerációs fázist feltételezek jó ideje.
peterk2005 udvari bolond

Az viszont, hogy nem a klasszikus, 2-oldalu diplomaciai talalkozokon probal meg a nemzet szamara kedvezobb diplomaciat elerni az oroszoktol, hanem konstansan telefonos kapcsolatban all egy kulugyminiszterrel es mindenfajta biztonsagi protokollra fittyet hanyva telefonalgat nem vedett vonalakrol, Brusszel kozeperol (ahol minden szakszolgalat erosen jelen van lehallgatasi kepessegekkel, ezt meg itt, mi, a kanapeszakertok is tudjuk) es eloben tajekoztatja lavrovot az EUs orszagok pozicioirol, az egeszen szurrealis pozicio a magyar kormanynak es meginkabb szurrealisan amator "kemkedesnek".

Panyi azt irja, a nyomozasanak targya, hogy felfedje, letezik-e egy olyan telefon amirol mindenki tudta nelkul is kommunikalt vele. Szerintem itt mar a buntetojogilag is ertelmezheto konspirativ kommunikaciorol van szo. A cikke felteszem errol is tobbet mond majd, ha publikalja.

A masik erdekesseg, hogy ha ez ennyire nyilt titok, akkor miert szivarogtatjak ujsagiroknak az EUs poziciokbol, ahelyett, hogy hamis infokat adnanak neki, hogy azokat vigye az oroszokhoz a tudtan kivul.

undisputedly
És ha ez annyira nyílt titok volt, miért nem tettek ez ellen már mondjuk 2020-ban? Ahhoz képest, hogy állítják nem akarnak beleállni a váalsztási kampányba, ezzel azért nem kicsit segítik az ellenzéket, és amit nagyon szépen le is vernek a kormányon, persze itt már a bizonytalanokért megy keményen a harc
1 hónapja
szaba
Játsszuk el ugyanazt, amit mp-nél, ne arra figyeljünk, amit mond, hanem ahogy megszerezte az információkat, sőt, csak az utóbbi fontos!

Nyilvánvaló, hogy szivárogtatnak neki, szép is lenne, ha az eu-ban ölbe tett kézzel néznék, ahogy az orosz kormány már évek óta lelepleződött trójai falova tovább randalírozna, de ez a lényegen mit változtat?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 829
Na, akor készüljünk egy merényletre, de nem azt az személyt akire mindenki számít.
A fidessben tényleg ennyire hülyék, hogy mártír csinálnak MP-ből? Csak így tovább, a "béke" jegyében.

444.hu/2026/03/23/magyar-peter-sokan-javasoljak-de-tovabbra-sem-fogok-golyoallo-mellenyt-viselni-vagy-rendori-vedelmet-kerni

Szerkesztette: KB23
1 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 059 — Apu ökölbeszorított keze
szaba
Jó kérdés hogy milyen infok alapján ítéled meg.
Ami igazán izgalmas nekem az az ,hogy egyre több info szivárog ki a fidesz/kormány felső köreiből ami eddig nem volt jellemző.

SzP máris összemosta őt a tiszás Orbánnal amit mindenki cáfolt

1 hónapja
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

peterk2005 udvari bolond

1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 278 — WHO DAT!!!!
Mindenki gondolta, érezte, gyanította, de így nyíltan leírva azért ütött a hír.
cartman023
Teljesen őszintén kérdezem:
Szerintetek ennek az egész SzP telefonál Lavrovnak témának lesz bármilyen ráhatása a választás eredményére?
bobi0092
bármilyen? lesz
jelentős? nem
Negritis, a vajda
Ez a szégyen, mert pont ez a hangfelvétel bizonyítja hogy a kormány titkosszolgálati eszközökkel lehallgat újságírókat

1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 704
1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 855 — zászló zászló szív
cartman023
Szerintetek ennek az egész SzP telefonál Lavrovnak témának lesz bármilyen ráhatása a választás eredményére?
bobi0092
bármilyen? lesz
jelentős? nem
Negritis, a vajda
Én is annyit látok legfeljebb mint amit Gyurma írt, eltereli kicsit OV országjárásáról a témát, de már annyira hiszterizált itt a közélet, hogy a helyzet súlyosságához képest nem sok vizet fog zavarni.
Lehet Szlovákiában nagyobbat fog csattani az egész Pellegrini miatt, de ott sem hiszem, hogy komolyabb következménye lenne.
bobi0092
Ez meg pont elég jelenleg.

A bizonytalan szavazó felmegy az internetre, és azt látja, hogy hazaárulózás zajlik, közben Magyar Péterre meg táncolnak a TikTokon a fiatalok (keressetek rá a #magyarpeter-re, meg fogtok lepődni).

1 hónapja
Hát igazából nettó hazaárulás amit Szijjártó csinál. Talán lesz következménye is ha április 12-én leváltják a g*ciket.
Mikey
Nincs új a nap alatt, Karin Kneissl, keressetek csak rá

Szerkesztette: r.baggio

---
1 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 550
cartman023
bobi0092
да

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
cartman023
bobi0092
bármilyen? lesz
jelentős? nem
Negritis, a vajda
Én is annyit látok legfeljebb mint amit Gyurma írt, eltereli kicsit OV országjárásáról a témát, de már annyira hiszterizált itt a közélet, hogy a helyzet súlyosságához képest nem sok vizet fog zavarni.
Lehet Szlovákiában nagyobbat fog csattani az egész Pellegrini miatt, de ott sem hiszem, hogy komolyabb következménye lenne.
1 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 647 — Big Penix Energy
cartman023
bobi0092
bármilyen? lesz
jelentős? nem
Negritis, a vajda
Tisza győzelemnél szerintem sokkal nehezebb lenne külföldi befolyás miatt érvényteleníteni ezek a hírek után. Én eddig attól tartottam leginkább, hogy román módra egyszerűen nem fogadja el valamilyen narancsseggű sóhivatal az eredményt.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician
cartman023
bobi0092
bármilyen? lesz
jelentős? nem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
cartman023
1 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 1 010
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark
A Panyi cikk, érdemes elolvasni:

www.facebook.com/panyiszabolcs/posts/pfbid0KBPzirBtuFVfX8PnHCubZNcVoqVWGLrJUyqAH9TbpYj73uSbDXVT9jtp1Ae4qKCPl?rdid=fM8VtyrW1N2Op06O#
Brouwerij van de Vrij
Szijjártó "Spioniro Golubiro" Péter

built for this shit