Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".Ugyanmár, talán 10 éve még figyeltek a törvényekre, de az uccsó pár évben már ellustultak, mert tudták, hogy azt csinálnak, amit akarnak. Meg lehetne fogni a nagy részüket, de nem fogják, mert MP-t nem érdekli ez, pláne, ha valaki átáll.
Sebii
2 hónapja
Ha már látszik hogy sima Tisza győzelem, én is köztévét fogok nézni, látni akarom ahogy szenvednek...Partizán/RTL tv, gépen nálam a telex is menni fog. Ha meg szopna a fidesz, na akkor fogok átkapcsolni a köztévé-hörrtévé tengelyre, a telex helyén pedig pár percig a Lentulai-Deákos Mandiner fog menni. Örök sajtótörténeti pillanatokat látunk majd, abban biztos vagyok.Holnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
M1, Duna, origo.hu? 😄
De komolyan. Melyik tv, neten hol?
warr_b
bergerdani
2 hónapja
Ha meg szopna a fidesz, na akkor fogok átkapcsolni a köztévé-hörrtévé tengelyre, a telex helyén pedig pár percig a Lentulai-Deákos Mandiner fog menni. Örök sajtótörténeti pillanatokat látunk majd, abban biztos vagyok.Ez a scenario nálam is játszik
bergerdani
2 hónapja
Partizán/RTL tv, gépen nálam a telex is menni fog. Ha meg szopna a fidesz, na akkor fogok átkapcsolni a köztévé-hörrtévé tengelyre, a telex helyén pedig pár percig a Lentulai-Deákos Mandiner fog menni. Örök sajtótörténeti pillanatokat látunk majd, abban biztos vagyok.Holnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
M1, Duna, origo.hu? 😄
warr_b
Mindig jövőre
2 hónapja
Tóth Gabi zseni, a MŰVÉSZ, aki sose tudott még 200 fizető nézőt se összeszedni kb. a teljesítményével, ellenben ugye házasként hülyére keféltette magát a háttértáncosával a keresztény értékek jegyében, most megtalálta az erkölcsi magaslatát... 😀 😀Imádom ezt a nagykeresztény szöveget tőle.
somoskovig
A tízparancsolat minimum felét megszegte már, de ő az etalon.
A másik meg:
"Nem értetek el semmit az életben, mert nem emeltétek meg a seggeteket"
Gabika szó szerint tette.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 hónapja
Davemayer szavazatát szvsz megkapják 😉Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.Akkor meg is van, honnan jonnek majd plusz szavazatok. Xd
444.hu/2026/04/10/szamos-kulfoldi-nagyvarosban-nem-lesz-tiszas-kulkepviseleti-megfigyelo-csak-fideszes-a-szavazason
KB23
Es nyilvan teljesen logikus is, hogy azoktol kapjak majd a pluszt, akiknek a java minden bizonnyal azert ment ki kulfoldre, mert az itteninel jobb eletben remenykedtek. Hihetonek tunik, mint legutobb.
Stez
2 hónapja
Eckü heréi helyett inkább Pálinkás százados tisztelgését nézzétek. Épp halálba hangosítják a nagyobb és közepes influenszerek. Egyébként meg nem én könnyezek, ti könnyeztek.Nojoke megkönnyeztem a végén.
Gyurma Pappa
Sobrihoz hasonlóan én is szeretem a mézesmázas elnagyolt jelképeket. Nekem EZ a kép marad meg örökre tegnapról.
2 hónapja
Eckü heréi helyett inkább Pálinkás százados tisztelgését nézzétek. Épp halálba hangosítják a nagyobb és közepes influenszerek. Egyébként meg nem én könnyezek, ti könnyeztek.Én ideológiailag nem vagyon képzett, ez milyen tisztelgés?
Gyurma Pappa
2 hónapja
Az havi nettó 1,3......Tóth Gabi zseni, a MŰVÉSZ, aki sose tudott még 200 fizető nézőt se összeszedni kb. a teljesítményével, ellenben ugye házasként hülyére keféltette magát a háttértáncosával a keresztény értékek jegyében, most megtalálta az erkölcsi magaslatát... 😀 😀Havi nettó egymillióért megtalálta, igen.
somoskovig
Mikey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Tóth Gabi zseni, a MŰVÉSZ, aki sose tudott még 200 fizető nézőt se összeszedni kb. a teljesítményével, ellenben ugye házasként hülyére keféltette magát a háttértáncosával a keresztény értékek jegyében, most megtalálta az erkölcsi magaslatát... 😀 😀Havi nettó egymillióért megtalálta, igen.
somoskovig
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Medián szerint a teljes népességben 17 pontos tisza előny vanMost is megjósolta a 90% körüli részvételt, ami az 1945-ös és 47-es választások óta sose volt?
resistance is futile
2 hónapja
PartizánHolnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
M1, Duna, origo.hu? 😄
warr_b
Főleg, hogy Kovalcsik Toma lesz az adatos ember, nem egy random paralimpikon próbálkozik ezzel.
2 hónapja
Hír TV-n szoktam általábanHolnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
M1, Duna, origo.hu? 😄
warr_b
2 hónapja
Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".Pedig csak azt kéne meghagyni nekik ami a bevallásukban szerepel, aztán onnantól mindenki annyit ér amennyije van.
Sebii

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".
2 hónapja
Azért ma Mki óvatosan fogjon kezet.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
BUDPORT anyag...talán a legkeményebb amit mostanában láttam. Olyan szépen bemutatja az egész rendszert, mennyire nem számít a pénz ha be kell dönteni valamit, megteszik. Képzelem mennyi "munka volt benne hogy a repteret is ki tudták zsarolni hogy megvegyék. Legalább 5 év kell mire ezt a magyar gazdaság kiheveri a Fideszt...
Kurvára remélem hogy MP első dolga az lesz hogy belép az EU ügyészségébe, és az összes szarházít akit lehet rács mögé dugják.
2 hónapja
Tóth Gabi zseni, a MŰVÉSZ, aki sose tudott még 200 fizető nézőt se összeszedni kb. a teljesítményével, ellenben ugye házasként hülyére keféltette magát a háttértáncosával a keresztény értékek jegyében, most megtalálta az erkölcsi magaslatát... 😀 😀
2 hónapja
Eckü heréi helyett inkább Pálinkás százados tisztelgését nézzétek. Épp halálba hangosítják a nagyobb és közepes influenszerek. Egyébként meg nem én könnyezek, ti könnyeztek.

2 hónapja
egyet elismerek neki. élőben szimpatikus ahogy előadja magát. annak ellenére szimpatikus volt, hogy már akkor rühelltem a fideszt és a NER-t. ezt a többi fideszes fejesről nem tudnám elmondani, ők vagy karizmátlanok vagy kinyílik tőlük a zsebemben.Nem tudom.Nagy bárki lehet, de mennyi alatt futotta a 40 yardot?Leghatalmasabb figura volt akit miniszterként megismertemNem véletlenül nem lett belőle többet miniszter.www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbgakkor Sesztákról. az egyetemen tartott anno órát a vagyonosodási vizsgálatokról (ezt azóta a fidesz tulajdonképpen eltörölte). ilyen ügyekben járt el ügyvédként. vígan mesélte, hogyan játszotta ki az APEH-ot azzal, hogy visszadátumozott fiktív szerződéseket készített, hogy az ügyfelei elkerüljék az adóbírságot. azzal dicsekedett, hogy ott száradtak az irodájában a szerződések a radiátoron, hogy úgy tűnjön több éves szerződésekről van szó. ez ugye simán Btk. kategória. ekkor már miniszter volt.
Ez friss és több embert befolyásolhat a döntésében mint a tökömtudja kinek a heréi.
SBL
deyell
resistance is futile
csebi
Sebii
De abban biztos vagyok hogy ha evfolyamtarsam egyetemen akkor nagy haverok lettünk volna
csebi
built for this shit
2 hónapja
Medián szerint a teljes népességben 17 pontos tisza előny van
2 hónapja
Nem tudom.Nagy bárki lehet, de mennyi alatt futotta a 40 yardot?Leghatalmasabb figura volt akit miniszterként megismertemNem véletlenül nem lett belőle többet miniszter.www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbgakkor Sesztákról. az egyetemen tartott anno órát a vagyonosodási vizsgálatokról (ezt azóta a fidesz tulajdonképpen eltörölte). ilyen ügyekben járt el ügyvédként. vígan mesélte, hogyan játszotta ki az APEH-ot azzal, hogy visszadátumozott fiktív szerződéseket készített, hogy az ügyfelei elkerüljék az adóbírságot. azzal dicsekedett, hogy ott száradtak az irodájában a szerződések a radiátoron, hogy úgy tűnjön több éves szerződésekről van szó. ez ugye simán Btk. kategória. ekkor már miniszter volt.
Ez friss és több embert befolyásolhat a döntésében mint a tökömtudja kinek a heréi.
SBL
deyell
resistance is futile
csebi
Sebii
De abban biztos vagyok hogy ha evfolyamtarsam egyetemen akkor nagy haverok lettünk volna
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Nagy bárki lehet, de mennyi alatt futotta a 40 yardot?Leghatalmasabb figura volt akit miniszterként megismertemNem véletlenül nem lett belőle többet miniszter.www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbgakkor Sesztákról. az egyetemen tartott anno órát a vagyonosodási vizsgálatokról (ezt azóta a fidesz tulajdonképpen eltörölte). ilyen ügyekben járt el ügyvédként. vígan mesélte, hogyan játszotta ki az APEH-ot azzal, hogy visszadátumozott fiktív szerződéseket készített, hogy az ügyfelei elkerüljék az adóbírságot. azzal dicsekedett, hogy ott száradtak az irodájában a szerződések a radiátoron, hogy úgy tűnjön több éves szerződésekről van szó. ez ugye simán Btk. kategória. ekkor már miniszter volt.
SBL
deyell
resistance is futile
csebi
2 hónapja
Leghatalmasabb figura volt akit miniszterként megismertemNem véletlenül nem lett belőle többet miniszter.www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbgakkor Sesztákról. az egyetemen tartott anno órát a vagyonosodási vizsgálatokról (ezt azóta a fidesz tulajdonképpen eltörölte). ilyen ügyekben járt el ügyvédként. vígan mesélte, hogyan játszotta ki az APEH-ot azzal, hogy visszadátumozott fiktív szerződéseket készített, hogy az ügyfelei elkerüljék az adóbírságot. azzal dicsekedett, hogy ott száradtak az irodájában a szerződések a radiátoron, hogy úgy tűnjön több éves szerződésekről van szó. ez ugye simán Btk. kategória. ekkor már miniszter volt.
SBL
deyell
resistance is futile
2 hónapja
Nem véletlenül nem lett belőle többet miniszter.www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbgakkor Sesztákról. az egyetemen tartott anno órát a vagyonosodási vizsgálatokról (ezt azóta a fidesz tulajdonképpen eltörölte). ilyen ügyekben járt el ügyvédként. vígan mesélte, hogyan játszotta ki az APEH-ot azzal, hogy visszadátumozott fiktív szerződéseket készített, hogy az ügyfelei elkerüljék az adóbírságot. azzal dicsekedett, hogy ott száradtak az irodájában a szerződések a radiátoron, hogy úgy tűnjön több éves szerződésekről van szó. ez ugye simán Btk. kategória. ekkor már miniszter volt.
SBL
deyell