Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

63 feliratkozó

2 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 851 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".
Sebii
Ugyanmár, talán 10 éve még figyeltek a törvényekre, de az uccsó pár évben már ellustultak, mert tudták, hogy azt csinálnak, amit akarnak. Meg lehetne fogni a nagy részüket, de nem fogják, mert MP-t nem érdekli ez, pláne, ha valaki átáll.
2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 555 — balazs.t85@gmail.com
Holnap ilyenkor már dübörög a szavazás.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ti hol fogjátok nézni a választási műsort, adatokat, eredményeket?
M1, Duna, origo.hu? 😄

De komolyan. Melyik tv, neten hol?
warr_b
Partizán/RTL tv, gépen nálam a telex is menni fog. Ha meg szopna a fidesz, na akkor fogok átkapcsolni a köztévé-hörrtévé tengelyre, a telex helyén pedig pár percig a Lentulai-Deákos Mandiner fog menni. Örök sajtótörténeti pillanatokat látunk majd, abban biztos vagyok.
bergerdani
Ha már látszik hogy sima Tisza győzelem, én is köztévét fogok nézni, látni akarom ahogy szenvednek...
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 663 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Ha meg szopna a fidesz, na akkor fogok átkapcsolni a köztévé-hörrtévé tengelyre, a telex helyén pedig pár percig a Lentulai-Deákos Mandiner fog menni. Örök sajtótörténeti pillanatokat látunk majd, abban biztos vagyok.
bergerdani
Ez a scenario nálam is játszik
2 hónapja
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
M1, Duna, origo.hu? 😄

warr_b
Partizán/RTL tv, gépen nálam a telex is menni fog. Ha meg szopna a fidesz, na akkor fogok átkapcsolni a köztévé-hörrtévé tengelyre, a telex helyén pedig pár percig a Lentulai-Deákos Mandiner fog menni. Örök sajtótörténeti pillanatokat látunk majd, abban biztos vagyok.

Mindig jövőre
2 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 947 — Steelers fan
Tóth Gabi zseni, a MŰVÉSZ, aki sose tudott még 200 fizető nézőt se összeszedni kb. a teljesítményével, ellenben ugye házasként hülyére keféltette magát a háttértáncosával a keresztény értékek jegyében, most megtalálta az erkölcsi magaslatát... 😀 😀
somoskovig
Imádom ezt a nagykeresztény szöveget tőle.
A tízparancsolat minimum felét megszegte már, de ő az etalon.
A másik meg:
"Nem értetek el semmit az életben, mert nem emeltétek meg a seggeteket"
Gabika szó szerint tette.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 851 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Ez is érdekes lesz. Pont London ahol nagy többségben laknak magyarok.

444.hu/2026/04/10/szamos-kulfoldi-nagyvarosban-nem-lesz-tiszas-kulkepviseleti-megfigyelo-csak-fideszes-a-szavazason
KB23
Akkor meg is van, honnan jonnek majd plusz szavazatok. Xd
Es nyilvan teljesen logikus is, hogy azoktol kapjak majd a pluszt, akiknek a java minden bizonnyal azert ment ki kulfoldre, mert az itteninel jobb eletben remenykedtek. Hihetonek tunik, mint legutobb.
Stez
Davemayer szavazatát szvsz megkapják 😉
2 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 740 — Poloska confirmed
Eckü heréi helyett inkább Pálinkás százados tisztelgését nézzétek. Épp halálba hangosítják a nagyobb és közepes influenszerek. Egyébként meg nem én könnyezek, ti könnyeztek.
Gyurma Pappa
Nojoke megkönnyeztem a végén.
Sobrihoz hasonlóan én is szeretem a mézesmázas elnagyolt jelképeket. Nekem EZ a kép marad meg örökre tegnapról.

2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 906
Eckü heréi helyett inkább Pálinkás százados tisztelgését nézzétek. Épp halálba hangosítják a nagyobb és közepes influenszerek. Egyébként meg nem én könnyezek, ti könnyeztek.
Gyurma Pappa
Én ideológiailag nem vagyon képzett, ez milyen tisztelgés?
2 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 275 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tóth Gabi zseni, a MŰVÉSZ, aki sose tudott még 200 fizető nézőt se összeszedni kb. a teljesítményével, ellenben ugye házasként hülyére keféltette magát a háttértáncosával a keresztény értékek jegyében, most megtalálta az erkölcsi magaslatát... 😀 😀
somoskovig
Havi nettó egymillióért megtalálta, igen.
Mikey
Az havi nettó 1,3......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 828
somoskovig
Havi nettó egymillióért megtalálta, igen.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 528
Medián szerint a teljes népességben 17 pontos tisza előny van
resistance is futile
Most is megjósolta a 90% körüli részvételt, ami az 1945-ös és 47-es választások óta sose volt?
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 663 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
M1, Duna, origo.hu? 😄

warr_b
Partizán
Főleg, hogy Kovalcsik Toma lesz az adatos ember, nem egy random paralimpikon próbálkozik ezzel.
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 528
M1, Duna, origo.hu? 😄

warr_b
Hír TV-n szoktam általában
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 488 — Invisible man
Az út a börtönbe program nagyon hangzatos és lenne rá igény, de akik arról fantáziálnak, hogy a főkolomposok rács mögé kerülnek, álomvilágban élnek. Sajnos ha valamit, a lopást rohadtul profin csinálták. Minden le van papírozva. Pár igazán pofátlan hülyét le lehet majd csukni, de ennyi. Az a pénz már "elvesztette közpénz jellegét".
Sebii
Pedig csak azt kéne meghagyni nekik ami a bevallásukban szerepel, aztán onnantól mindenki annyit ér amennyije van.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 050
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 971 — Lucas Scott
Azért ma Mki óvatosan fogjon kezet.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 555 — balazs.t85@gmail.com
BUDPORT anyag...talán a legkeményebb amit mostanában láttam. Olyan szépen bemutatja az egész rendszert, mennyire nem számít a pénz ha be kell dönteni valamit, megteszik. Képzelem mennyi "munka volt benne hogy a repteret is ki tudták zsarolni hogy megvegyék.
Legalább 5 év kell mire ezt a magyar gazdaság kiheveri a Fideszt...
Kurvára remélem hogy MP első dolga az lesz hogy belép az EU ügyészségébe, és az összes szarházít akit lehet rács mögé dugják.
2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 569 — Chiefs GM

2 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 056 — zászló zászló szív

2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 879 — Sworn to the Dark
 www.youtube.com/watch?v=CUhtRbpXCbg
Ez friss és több embert befolyásolhat a döntésében mint a tökömtudja kinek a heréi.
SBL
akkor Sesztákról. az egyetemen tartott anno órát a vagyonosodási vizsgálatokról (ezt azóta a fidesz tulajdonképpen eltörölte). ilyen ügyekben járt el ügyvédként. vígan mesélte, hogyan játszotta ki az APEH-ot azzal, hogy visszadátumozott fiktív szerződéseket készített, hogy az ügyfelei elkerüljék az adóbírságot. azzal dicsekedett, hogy ott száradtak az irodájában a szerződések a radiátoron, hogy úgy tűnjön több éves szerződésekről van szó. ez ugye simán Btk. kategória. ekkor már miniszter volt.
deyell
Nem véletlenül nem lett belőle többet miniszter.
resistance is futile
Leghatalmasabb figura volt akit miniszterként megismertem
csebi
Nagy bárki lehet, de mennyi alatt futotta a 40 yardot?
Sebii
Nem tudom.
De abban biztos vagyok hogy ha evfolyamtarsam egyetemen akkor nagy haverok lettünk volna
csebi
egyet elismerek neki. élőben szimpatikus ahogy előadja magát. annak ellenére szimpatikus volt, hogy már akkor rühelltem a fideszt és a NER-t. ezt a többi fideszes fejesről nem tudnám elmondani, ők vagy karizmátlanok vagy kinyílik tőlük a zsebemben.

built for this shit

2 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 838
Medián szerint a teljes népességben 17 pontos tisza előny van
2 hónapja
Ez friss és több embert befolyásolhat a döntésében mint a tökömtudja kinek a heréi.
SBL
akkor Sesztákról. az egyetemen tartott anno órát a vagyonosodási vizsgálatokról (ezt azóta a fidesz tulajdonképpen eltörölte). ilyen ügyekben járt el ügyvédként. vígan mesélte, hogyan játszotta ki az APEH-ot azzal, hogy visszadátumozott fiktív szerződéseket készített, hogy az ügyfelei elkerüljék az adóbírságot. azzal dicsekedett, hogy ott száradtak az irodájában a szerződések a radiátoron, hogy úgy tűnjön több éves szerződésekről van szó. ez ugye simán Btk. kategória. ekkor már miniszter volt.
deyell
resistance is futile
csebi
Sebii
Nem tudom.
De abban biztos vagyok hogy ha evfolyamtarsam egyetemen akkor nagy haverok lettünk volna

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 050
SBL
deyell
resistance is futile
csebi
2 hónapja
SBL
deyell
resistance is futile

2 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 838
SBL
deyell