Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
a 2006-os Fidesz ma nem lenne abban a helyzetben, hogy ilyenre szüksége legyen. ergo ez a Fidesz már nem az a FideszNem tudok rá válaszolni, de a fidesz 2006-ban nagyon okosan, ügyesen és gyorsan tudott mozgósítani októberben…ide nekem a rozsdás bökőt hogy zavargások lesznek..oké, csak arra nem reagáltál, hogy kit fog megzavarogtatni. a pride-on ha jól emlékszem volt 47 darab mitanyánkos ~250 ezer emberre. így milyen ribillióra kéne számítani? 47 ember azért nem az a mennyiség, akit ne lehetne elég gyorsan jobb belátásra téríteni. de 147-247-347-447 vagy 5547 sem igazán kritikus embertömeg
JC6 (Mr. Miele)
fake.id
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Nem tudok rá válaszolni, de a fidesz 2006-ban nagyon okosan, ügyesen és gyorsan tudott mozgósítani októberben…ide nekem a rozsdás bökőt hogy zavargások lesznek..oké, csak arra nem reagáltál, hogy kit fog megzavarogtatni. a pride-on ha jól emlékszem volt 47 darab mitanyánkos ~250 ezer emberre. így milyen ribillióra kéne számítani? 47 ember azért nem az a mennyiség, akit ne lehetne elég gyorsan jobb belátásra téríteni. de 147-247-347-447 vagy 5547 sem igazán kritikus embertömeg
JC6 (Mr. Miele)
fake.id
1 hónapja
Értem, hogy hathavi, de a HSZT alatt dolgozók utoljára 2024. január elsején kaptak fizetésemelést.Utcai harc, oké 😀 És majd a nyuggerkommandó fog akciózni? Vagy a Demjén-Nagy Feró-Tóth Gabi vonulat? Orbán Bazsi, Szijjas, Bohárdani, ezek? Ugye csak viccelsz? 😊3 hónapja ezt pofázom 😊
Katonák, rendőrök biztos nem fognak melléjük állni.
warr_b
NB2
1 hónapja
ide nekem a rozsdás bökőt hogy zavargások lesznek..oké, csak arra nem reagáltál, hogy kit fog megzavarogtatni. a pride-on ha jól emlékszem volt 47 darab mitanyánkos ~250 ezer emberre. így milyen ribillióra kéne számítani? 47 ember azért nem az a mennyiség, akit ne lehetne elég gyorsan jobb belátásra téríteni. de 147-247-347-447 vagy 5547 sem igazán kritikus embertömeg
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Én csak annyit írtam hogy pusmogják Vitya utcai harcra készül. Amugyis is, szemmel látható hogy egyre jobban megborult a csávó, legfőképp az elmúlt napok hatására. A nemzeti menetén készült rengeteg interjú, ahol megkérdeztek csomó embert, mi történne ha a fidesz nyerne?
Akkor irány az utca, jött a valasz.
Én még azt is el tudom képzelni, hogy mivel a katonák felesküdtek arra hogy megvédik a hazát, akkor jöhet belső “ellenség” is, ők bizony kint lesznek. Kitelik a dagadtól, ide nekem a rozsdás bökőt hogy zavargások lesznek..
1 hónapja
Utcai harc, oké 😀 És majd a nyuggerkommandó fog akciózni? Vagy a Demjén-Nagy Feró-Tóth Gabi vonulat? Orbán Bazsi, Szijjas, Bohárdani, ezek? Ugye csak viccelsz? 😊3 hónapja ezt pofázom 😊
warr_b
1 hónapja
Oldószereket és ipari eredetű vegyszereket talált a Greenpeace a Semcorp debreceni akkuipari üzeme melletti vízfolyásbanégetőbb kérdés, hogy akkor mégis honnan jutott oda az a sok vegyianyag, mert hát a gyárból biztosan nem juthatott ki az összes hivatalos mindenki szerint...
Aljas rágalom.
Mikey
1 hónapja
Utcai harc, oké 😀 És majd a nyuggerkommandó fog akciózni? Vagy a Demjén-Nagy Feró-Tóth Gabi vonulat? Orbán Bazsi, Szijjas, Bohárdani, ezek? Ugye csak viccelsz? 😊jó, de attól még hiheti Vitya, hogy melléjük állnak, nem?
warr_b
1 hónapja
A nagy telefonálgatások közepette ma találkoztam egy ingatlanos kollégával, aki több NER-esnek is adott el lakásokat az elmúlt 10 évben.Milyen szép lesz látni majd az osztrák határnál a sok Ferrarit, Lambot és hasonló luxus auótakat, ahogy épp menekítik ki az országból 😀 😀 (tudom nem így müködik, de olyan jó elképzelni)
Azt mondja hogy egyre többen hagyják el a süllyedő hajót és biztosítják be magukat az elkövetkezendő viharra.
Pusmogják, hogy Vitya utcai harcra készül, ha kormányváltás lesz, nem fogja csak úgy átadni a hatalmat. Nem volt véletlen a fegyver pénz meg a többi juttatás.
Annyi biztos hogy a NER-es fiúk a vagyont távol-keleti országokba illetve Közép-Amerikába mentik épp.
Üdv
PS: Btw, ma megnéztem közelebbről is egy “ŐK A KOCKÁZAT! A FIDESZ A BIZTOS VÁLASZTÁS!” plakátot és elképedve tapasztaltam hogy az “ők a kockázat” betűin vér cseppek vannak….
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
A nagy telefonálgatások közepette ma találkoztam egy ingatlanos kollégával, aki több NER-esnek is adott el lakásokat az elmúlt 10 évben.
Azt mondja hogy egyre többen hagyják el a süllyedő hajót és biztosítják be magukat az elkövetkezendő viharra.
Pusmogják, hogy Vitya utcai harcra készül, ha kormányváltás lesz, nem fogja csak úgy átadni a hatalmat. Nem volt véletlen a fegyver pénz meg a többi juttatás.
Annyi biztos hogy a NER-es fiúk a vagyont távol-keleti országokba illetve Közép-Amerikába mentik épp.
Üdv
PS: Btw, ma megnéztem közelebbről is egy “ŐK A KOCKÁZAT! A FIDESZ A BIZTOS VÁLASZTÁS!” plakátot és elképedve tapasztaltam hogy az “ők a kockázat” betűin vér cseppek vannak….
JC6 (Mr. Miele)
Utcai harc, oké 😀 És majd a nyuggerkommandó fog akciózni? Vagy a Demjén-Nagy Feró-Tóth Gabi vonulat? Orbán Bazsi, Szijjas, Bohárdani, ezek? Ugye csak viccelsz? 😊Köszi, kb pont ezt akartam én is leírni. 😀
warr_b
1 hónapja
Utcai harc, oké 😀 És majd a nyuggerkommandó fog akciózni? Vagy a Demjén-Nagy Feró-Tóth Gabi vonulat? Orbán Bazsi, Szijjas, Bohárdani, ezek? Ugye csak viccelsz? 😊Katonák, rendőrök biztos nem fognak melléjük állni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
A nagy telefonálgatások közepette ma találkoztam egy ingatlanos kollégával, aki több NER-esnek is adott el lakásokat az elmúlt 10 évben.Azt mondja hogy egyre többen hagyják el a süllyedő hajót és biztosítják be magukat az elkövetkezendő viharra.
Üdv
1 hónapja
azért azt adjuk meg, hogy az oroszok nem ma kezdtékamikor Navalnij beszopatta az egyik FSZB-s merénylőjét, ott is nyílt vonalról hívta.
szóval ha Lavrov nem akarta volna, hogy ez kikerüljön, akkor nem kerül ki - már létre se jön a beszélgetés.
én ha orosz külügyminiszter lennék, az lenne az első kérdésem, hogy Péter védett vonalról hívsz? és utána az FSZB baszná nyakon, ha hazudna nekem Péter, mert nyilván ki lehet deríteni.
tehát szerintem tudta, hogy ez kikerül majd. kérdés az, hogy mi lehetett a célja.
rva
built for this shit
1 hónapja
azért azt adjuk meg, hogy az oroszok nem ma kezdtékszóval ha Lavrov nem akarta volna, hogy ez kikerüljön, akkor nem kerül ki - már létre se jön a beszélgetés.
én ha orosz külügyminiszter lennék, az lenne az első kérdésem, hogy Péter védett vonalról hívsz? és utána az FSZB baszná nyakon, ha hazudna nekem Péter, mert nyilván ki lehet deríteni.
tehát szerintem tudta, hogy ez kikerül majd. kérdés az, hogy mi lehetett a célja.
Szíjjártóból kinézem, hogy annyira buta/beképzelt/öntelt/hatalomittas vagy ezek tetszőleges keveréke, hogy benne fel sem merült, hogy a tetteinek lehet következménye. sőt, most is ha lesz következménye bárminek is, az sem következmény lesz a számára, hanem valaki csak ki akar baszni vele.
Szerkesztette: rva
1 hónapja
Ez kb 100%, hogy odamegy.Nagyon szép életút, Petiből is kinézem hogy bukás esetén Oroszországban telepedjen le.Hát igazából nettó hazaárulás amit Szijjártó csinál. Talán lesz következménye is ha április 12-én leváltják a g*ciket.Nincs új a nap alatt, Karin Kneissl, keressetek csak rá
Mikey
r.baggio
Mikey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Na várjunk. Itt még ez a felháborító illetve meglepő, hogy újságírókat hallgatnak le? Ok. Hát van egy rossz hírem, a helyes megfogalmazás ugyanis az, hogy újságírókat is. A titkosszolgálat és a belbiztonság működése ennél sokkal többet - mindent - lefed.Erre mondtam azt mindig, hogy az én telómra tehetnének Pegazust, de egy ilyen Alexaként használnám, és szegény Tóni/Peti/titkosügynök nonstop hallgathatná a faszságaimat 😂
szaba
Poloska vagyok.
1 hónapja
Azt hiszem ez most aktuális. www.youtube.com/watch?v=7uiqKLT1yq8&list=RD7uiqKLT1yq8&start_radio=1
1 hónapja
aki a magyar politikaban nevelkedett az elmult 20 evben, az hozzaszokott ahhoz, hogy nincsenek szabalyok, mert hat a Fidesz igy jatszik.Azt mondja mar meg nekem valaki hogyha ez Brusszelben koztudott egy ideje es ki is tiltottak innen onnan, akkor miert egy kis ujsagironak kell ezt boritani?Mert ki más borítaná?
JéBé
peterk2005 udvari bolond
de Europaban azert meg mindig vannak olyan keretek, amiket nem lepnek at a politikusok.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Azt mondja mar meg nekem valaki hogyha ez Brusszelben koztudott egy ideje es ki is tiltottak innen onnan, akkor miert egy kis ujsagironak kell ezt boritani?Mert ki más borítaná?
JéBé

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Na várjunk. Itt még ez a felháborító illetve meglepő, hogy újságírókat hallgatnak le? Ok. Hát van egy rossz hírem, a helyes megfogalmazás ugyanis az, hogy újságírókat is. A titkosszolgálat és a belbiztonság működése ennél sokkal többet - mindent - lefed.Ja és ahogy Rácz András rámutatott, a magyar kormány pedig most ismerte be ezzel, hogy továbbra is lehallgatja az újságírókat, remélem ez legalább annyira fogja zavarni mindenki lelkiismeretét, mint "Panyi működése"Egyébként Panyi működése ennek fényében számotokra miként értelmezhető?Játsszuk el ugyanazt, amit mp-nél, ne arra figyeljünk, amit mond, hanem ahogy megszerezte az információkat, sőt, csak az utóbbi fontos!
szaba
Nyilvánvaló, hogy szivárogtatnak neki, szép is lenne, ha az eu-ban ölbe tett kézzel néznék, ahogy az orosz kormány már évek óta lelepleződött trójai falova tovább randalírozna, de ez a lényegen mit változtat?
r.baggio
r.baggio
1 hónapja
Oldószereket és ipari eredetű vegyszereket talált a Greenpeace a Semcorp debreceni akkuipari üzeme melletti vízfolyásbanAljas rágalom.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
nyílt vonalon? really?
1 hónapja
Nagyon szép életút, Petiből is kinézem hogy bukás esetén Oroszországban telepedjen le.Hát igazából nettó hazaárulás amit Szijjártó csinál. Talán lesz következménye is ha április 12-én leváltják a g*ciket.Nincs új a nap alatt, Karin Kneissl, keressetek csak rá
Mikey
r.baggio
1 hónapja
De lehet, hogy tényleg ennyire hülye.Ennyi év után, amikor sok-sok NER tagról kiderült már hogy ennyire hülye, ez még kérdés?
Dzsokijuing