Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
dawyd728
4 215
Ha buszoztatna a Tisza, azt a FIdesz tuti megmutatná, azért 10-15 busz nem tud eltűnni csak úgyNyilván nem ugyanaz a kettő, de én pl fültanúja voltam március 15-én egy beszélgetésnek, amikor a még a részben lezárt Dózsa György úton sétáltam haza, h vidéki tisztások azt beszélték merről is fog jönni az ő buszuk és hova beszélték meg, h hol kell várakozniuk, ahol majd felveszi őket a sofőr.. Hogy ez most 10 személyes kisbusz, vagy 60 személyes, azt nem tudom, nyilván nem vártam meg. Se azt, h egy tiszás vállalkozó egyéni adománya volt vagy pénzt kapott érte, nem tudom. Mindenesetre a lépték nem hasonló a fideszhez képest.
NB2
1 hónapja
Ha buszoztatna a Tisza, azt a FIdesz tuti megmutatná, azért 10-15 busz nem tud eltűnni csak úgy
1 hónapja
aztakurvaNyilván nem lehet ezekből az összeröffenésekből messze menő következtetéseket levonni. (Láttunk már 150 ezres Miép tüntetést is és 5% lett belőle.) De azért na. Nem tudom, hogy ez mennyire rászervezett ("buszoztat"-e a Tisza is már) vagy sem, de pár napja feltűnően elkezdett nőni a résztvevők száma. A minap a soproni gyűlésen is meglepődtem, rengetegen voltak. És a kis délutáni induló állomásokon is. Tegnap valami Tokod vagy valami hasonló nevű faluból indultak és a helyhez képest ott is nagy volt a csoportosulás. Előtte is Nyúlon. Pedig ezek Győr-Moson-Sopron megyei helyek, erősen fideszes vidék. Itt van ugye a csornai körzet is.
Kanizsa, és MP el sem kezdte
petey

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
aztakurvaHááát de a békemeneten többen vótak na....
Nagykanizsa most, és MP még ott sincs. pic.twitter.com/9wuetlLdc9
— Ádám (@criticaledgehun) March 22, 2026
petey
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
aztakurvaNagykanizsa most, és MP még ott sincs. pic.twitter.com/9wuetlLdc9
— Ádám (@criticaledgehun) March 22, 2026
Szerkesztette: petey
1 hónapja
nya, megint feljebb tekerte a propaganda a lejáratást. FB-n már olyanba is beleállnak, akik elmondják hogy hazajönnek szavazni, és van több ezer követőjök. plusz minden 3. poszt ilyen noname senkik akik az agitpropot nyomják.
1 hónapja
Az első oldalt légyszi, a kerekítés miatt.Akkor meg miért nem ez kerül ki, mit baszakodnak DPK-kkal, meg hasonlókkal, ebbe senki se tud belekötni, mert alá van írva.Ne haragudj, de a logikus, ámbár agenda-gyengítő érvekre nem kíváncsi a publikum.Ez nem szerződés.Ő, Szerintem ez nem az egész szerződés..Ahogy arra a poszt is utalt.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Ha gyorsan, fejben összeadod az összes számot sincs 60M az egész, nemhogy 390...
atapapa
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Illetve mi értelme benyomni egy számot, aminek több, mint a 80 százalékát kitevő tételek nem is látszódnak?!
Olyanról nem is beszélve, hogy a fénytechnikus külön soron van, holott az a rendezvénytechnika része hanggal, építéssel alvállalkozó csinálja, nem produkciós szereplő, ahogy a repi ilyetén tételezése is életszerűtlen, az is egyben lenne egy soron, de az szinte biztos, hogy a hostokat ügynökség (alvállalkozó) intézi, egyben, nem a főszervező jelentgeti be egyenként.
És ha ez nem kamu, akkor miért nem publikálták a többi uszkve 330 milliót? Az nem fontos?
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Azért kellenek az ilyen számok, mert az egyszerű választó ezeket a számokat fel tudja fogni, megérti hogy mennyi, és hogy feleslegesen sok.Az egy-két milliárd vagy 100-200
Milliárd az neki kvázi ugyanaz.
/ráadásul ezeket még irritáló pofákhoz lehet kötni az meg főnyeremény. Mindegy hogy igaz vagy nem csak hihetőnek tűnjön.
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Akkor meg miért nem ez kerül ki, mit baszakodnak DPK-kkal, meg hasonlókkal, ebbe senki se tud belekötni, mert alá van írva.Ha jól értem, Orbán Viktor a Micimackó nyuszija, ugye? Zseniális.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Kint van a többi is.Akkor meg miért nem ez kerül ki, mit baszakodnak DPK-kkal, meg hasonlókkal, ebbe senki se tud belekötni, mert alá van írva.Ne haragudj, de a logikus, ámbár agenda-gyengítő érvekre nem kíváncsi a publikum.Ez nem szerződés.Ő, Szerintem ez nem az egész szerződés..Ahogy arra a poszt is utalt.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Ha gyorsan, fejben összeadod az összes számot sincs 60M az egész, nemhogy 390...
atapapa
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Illetve mi értelme benyomni egy számot, aminek több, mint a 80 százalékát kitevő tételek nem is látszódnak?!
Olyanról nem is beszélve, hogy a fénytechnikus külön soron van, holott az a rendezvénytechnika része hanggal, építéssel alvállalkozó csinálja, nem produkciós szereplő, ahogy a repi ilyetén tételezése is életszerűtlen, az is egyben lenne egy soron, de az szinte biztos, hogy a hostokat ügynökség (alvállalkozó) intézi, egyben, nem a főszervező jelentgeti be egyenként.
És ha ez nem kamu, akkor miért nem publikálták a többi uszkve 330 milliót? Az nem fontos?
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
Pl
Szinpadi butorzat 5,6M (2db pulpitus)
Internet 7M
Stream studio 5,4M
30mp kisfilm 5,2M
AR aktivitás 5,4M
Bejárati kapu 6,8M
Nem kevés túlárazás van, de ismétlem, miért gondolná bárki, hogy a Fidesz mindenhol lop, de a kampányrendezvényén nem fog????
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
1 hónapja
Akkor meg miért nem ez kerül ki, mit baszakodnak DPK-kkal, meg hasonlókkal, ebbe senki se tud belekötni, mert alá van írva.Ne haragudj, de a logikus, ámbár agenda-gyengítő érvekre nem kíváncsi a publikum.Ez nem szerződés.Ő, Szerintem ez nem az egész szerződés..Ahogy arra a poszt is utalt.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Ha gyorsan, fejben összeadod az összes számot sincs 60M az egész, nemhogy 390...
atapapa
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
1 hónapja
mondjuk a Hamnet is jó 😊nem sajnos, és még nem is az Itt érzem magam otthont 😕 hanem a Hamnetetitt van Cseh Katka a moziban, szelfizzek vele miközben mondom neki, hogy listán csak a Humanisták?!csak nem a Tavaszi szél c. filmet nézi?
Löfli
deyell
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Az a film pont a Humanistákról szól.nem sajnos, és még nem is az Itt érzem magam otthont 😕 hanem a Hamnetetitt van Cseh Katka a moziban, szelfizzek vele miközben mondom neki, hogy listán csak a Humanisták?!csak nem a Tavaszi szél c. filmet nézi?
Löfli
deyell
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Ne haragudj, de a logikus, ámbár agenda-gyengítő érvekre nem kíváncsi a publikum.Ez nem szerződés.Ő, Szerintem ez nem az egész szerződés..Ahogy arra a poszt is utalt.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Ha gyorsan, fejben összeadod az összes számot sincs 60M az egész, nemhogy 390...
atapapa
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
nem sajnos, és még nem is az Itt érzem magam otthont 😕 hanem a Hamnetetitt van Cseh Katka a moziban, szelfizzek vele miközben mondom neki, hogy listán csak a Humanisták?!csak nem a Tavaszi szél c. filmet nézi?
Löfli
deyell

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Ez nem szerződés.Ő, Szerintem ez nem az egész szerződés..Ahogy arra a poszt is utalt.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Ha gyorsan, fejben összeadod az összes számot sincs 60M az egész, nemhogy 390...
atapapa
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
1 hónapja
Ő, Szerintem ez nem az egész szerződés..Ahogy arra a poszt is utalt.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Ha gyorsan, fejben összeadod az összes számot sincs 60M az egész, nemhogy 390...
atapapa
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Ha gyorsan, fejben összeadod az összes számot sincs 60M az egész, nemhogy 390...
atapapa
1 hónapja
Apja sulyos penzekel tartozik evek ota a sertestelepen elvegzett beruhas utan, nyilvan sosem fog es nem is tervezett fizetni.Ismerem Gigit, Gergőt, Gyozit meg a többi nogradit. Gergő a barátom is volt, éveken keresztül, amíg “gereblyezett”. Gyozinek inkább az apja volt span, az is 7-8 éve volt már, ha nem több.Kerdezd JC6-ot, neki „VAN EGY ISMEROSE”, aki tudja. 😀Nagyon tehetséges lehet, ha 3 milliót kapott érte.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem enekelt, furulyazott.
atapapa
Stez
Mikey
Stez
Igazság szerint annyi az egész, hogy a menedzserek áraznak és X összeg alatt meg sem mozdulnak. 5 millióról volt szó, első körben, ezt alkudták le..
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
itt van Cseh Katka a moziban, szelfizzek vele miközben mondom neki, hogy listán csak a Humanisták?!csak nem a Tavaszi szél c. filmet nézi?
Löfli
built for this shit
1 hónapja
Én ebben dolgozom, a lóvét nem a gázsikon nyúlják, feljebb vannak az okosságok. Balettpadló, szőnyeg 8 misiért, internet 7milláért stb.Marketinges, rendezvényszervezői árakat annyira nem ismerem, illetve a többit se, szóval nem tudom h ezek az összegek mennyire validak, bár vannak kérdéseim.Ne a húzóneveket nézd3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem tudom, hogy ez mennyire valódi számla, de érdekes tarifák, Demjén jól lecsúszott vagy hometown discountot ad, mivelhogy egy kategóriában van a Patakyval meg Nagy Feróval? A többiről nem is beszélve.
Demjén: 1,5 millió
Nagy Feró: 1,5 millió
Pataky: 1,5 millió
atapapa
Tételezzük fel, hogy a számla kamu vagy egyes elemei nem igazak vagy csak részben.
Most akkor beperelik MP-t vagy bemutatnak egy valódi számlát? Vagy szimplán csak hazugságot kiabálnak és nem foglalkoznak vele.
Lúdas Solymi
400 millás számla, amiből a műveszek 15 misi, amiböl a harmada elég le van nyúlva, tehát 10 mihály - az összérték 2,5%a
nagyon szeretik a rendezvényszervezést, ez kábé 100 Milla tiszta pénz valakinek, kedves dpk...
sutianap
Pl. ha ez egyetlen esemény, akkor valóban szükség volt 80 alkalomra a rendezvényszervezőnek? Vagy gondolom ez 80 személy, ugyanez a hostess.
De a szervezési díj is érdekes alul.
Biztos van itt a körünkben olyan aki ezt validálni tudja 😊
Lúdas Solymi
A “sztárgázsik” kb rendben vannak.
Kb 40-50% megspórolható lenne, de minek spórolnának?
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
itt van Cseh Katka a moziban, szelfizzek vele miközben mondom neki, hogy listán csak a Humanisták?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!