Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
dawyd728 4 215
Ha buszoztatna a Tisza, azt a FIdesz tuti megmutatná, azért 10-15 busz nem tud eltűnni csak úgy
NB2
Nyilván nem ugyanaz a kettő, de én pl fültanúja voltam március 15-én egy beszélgetésnek, amikor a még a részben lezárt Dózsa György úton sétáltam haza, h vidéki tisztások azt beszélték merről is fog jönni az ő buszuk és hova beszélték meg, h hol kell várakozniuk, ahol majd felveszi őket a sofőr.. Hogy ez most 10 személyes kisbusz, vagy 60 személyes, azt nem tudom, nyilván nem vártam meg. Se azt, h egy tiszás vállalkozó egyéni adománya volt vagy pénzt kapott érte, nem tudom. Mindenesetre a lépték nem hasonló a fideszhez képest.
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 547 — nabege2@yahoo.com
Ha buszoztatna a Tisza, azt a FIdesz tuti megmutatná, azért 10-15 busz nem tud eltűnni csak úgy
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 845 — The only discipline that lasts, is self discipline
aztakurva

Kanizsa, és MP el sem kezdte
petey
Nyilván nem lehet ezekből az összeröffenésekből messze menő következtetéseket levonni. (Láttunk már 150 ezres Miép tüntetést is és 5% lett belőle.) De azért na. Nem tudom, hogy ez mennyire rászervezett ("buszoztat"-e a Tisza is már) vagy sem, de pár napja feltűnően elkezdett nőni a résztvevők száma. A minap a soproni gyűlésen is meglepődtem, rengetegen voltak. És a kis délutáni induló állomásokon is. Tegnap valami Tokod vagy valami hasonló nevű faluból indultak és a helyhez képest ott is nagy volt a csoportosulás. Előtte is Nyúlon. Pedig ezek Győr-Moson-Sopron megyei helyek, erősen fideszes vidék. Itt van ugye a csornai körzet is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
gyurczi New York Giants 2 676 — Giants fan
aztakurva

petey
Hááát de a békemeneten többen vótak na....

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
aztakurva

Szerkesztette: petey

1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
nya, megint feljebb tekerte a propaganda a lejáratást. FB-n már olyanba is beleállnak, akik elmondják hogy hazajönnek szavazni, és van több ezer követőjök. plusz minden 3. poszt ilyen noname senkik akik az agitpropot nyomják.

1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 051
Mp drogresztet csinalt kello nyilvanosaggal. Varom a kolazos szexvideo releaset.

Szerkesztette: JéBé
1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 281
Jajjdejo…

www.facebook.com/share/p/1BMfnGEiNd/?mibextid=wwXIfr
1 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 550
3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?

atapapa
Ha gyorsan, fejben összeadod az összes számot sincs 60M az egész, nemhogy 390...
Őszentsége Sobri Jóska
Ő, Szerintem ez nem az egész szerződés..Ahogy arra a poszt is utalt.
esanders10
Ez nem szerződés.
Illetve mi értelme benyomni egy számot, aminek több, mint a 80 százalékát kitevő tételek nem is látszódnak?!
Olyanról nem is beszélve, hogy a fénytechnikus külön soron van, holott az a rendezvénytechnika része hanggal, építéssel alvállalkozó csinálja, nem produkciós szereplő, ahogy a repi ilyetén tételezése is életszerűtlen, az is egyben lenne egy soron, de az szinte biztos, hogy a hostokat ügynökség (alvállalkozó) intézi, egyben, nem a főszervező jelentgeti be egyenként.
És ha ez nem kamu, akkor miért nem publikálták a többi uszkve 330 milliót? Az nem fontos?
Őszentsége Sobri Jóska
Ne haragudj, de a logikus, ámbár agenda-gyengítő érvekre nem kíváncsi a publikum.
szaba
Akkor meg miért nem ez kerül ki, mit baszakodnak DPK-kkal, meg hasonlókkal, ebbe senki se tud belekötni, mert alá van írva.

Őszentsége Sobri Jóska
Az első oldalt légyszi, a kerekítés miatt.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 503
Azért kellenek az ilyen számok, mert az egyszerű választó ezeket a számokat fel tudja fogni, megérti hogy mennyi, és hogy feleslegesen sok.
Az egy-két milliárd vagy 100-200
Milliárd az neki kvázi ugyanaz.
/ráadásul ezeket még irritáló pofákhoz lehet kötni az meg főnyeremény. Mindegy hogy igaz vagy nem csak hihetőnek tűnjön.

Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 704
Akkor meg miért nem ez kerül ki, mit baszakodnak DPK-kkal, meg hasonlókkal, ebbe senki se tud belekötni, mert alá van írva.

Őszentsége Sobri Jóska
Ha jól értem, Orbán Viktor a Micimackó nyuszija, ugye? Zseniális.
1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 656 — Patriot

atapapa
Ha gyorsan, fejben összeadod az összes számot sincs 60M az egész, nemhogy 390...
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Ez nem szerződés.
Illetve mi értelme benyomni egy számot, aminek több, mint a 80 százalékát kitevő tételek nem is látszódnak?!
Olyanról nem is beszélve, hogy a fénytechnikus külön soron van, holott az a rendezvénytechnika része hanggal, építéssel alvállalkozó csinálja, nem produkciós szereplő, ahogy a repi ilyetén tételezése is életszerűtlen, az is egyben lenne egy soron, de az szinte biztos, hogy a hostokat ügynökség (alvállalkozó) intézi, egyben, nem a főszervező jelentgeti be egyenként.
És ha ez nem kamu, akkor miért nem publikálták a többi uszkve 330 milliót? Az nem fontos?
Őszentsége Sobri Jóska
Ne haragudj, de a logikus, ámbár agenda-gyengítő érvekre nem kíváncsi a publikum.
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
Kint van a többi is.

Pl
Szinpadi butorzat 5,6M (2db pulpitus)
Internet 7M
Stream studio 5,4M
30mp kisfilm 5,2M
AR aktivitás 5,4M
Bejárati kapu 6,8M
Nem kevés túlárazás van, de ismétlem, miért gondolná bárki, hogy a Fidesz mindenhol lop, de a kampányrendezvényén nem fog????

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 503
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/656494247_2261792974631048_7681228251043833909_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=5R32H86j9zoQ7kNvwEKNnLb&_nc_oc=AdpNkWIJIje6sRHdpvR7AkkTsZEgzhHC3SLt4FhsYkXpJfOWIPpaGJ92VkyhHdVMMIY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=1_eBnVzGa3DCOt9CseTGlQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af42rwmItlMDe0_g6wcMU0bfuxQa71LLZOOh6-7BB-tH8A&oe=69FF52AC
788.759 Aufrufe · 32.960 Reaktionen | SZÉP NAPRA VIRRADTUNK. ÉN 2 ÓRÁTÓL A VÁROSHÁZÁN LESZEK ÉS VÁROM... Délután 2 órától a városházán leszek és várom egy kézfogásra - az elmaradt pótlására - és egy kellemes teára a miniszterelnök urat. Van jó néhány városi ügy, amelyben konzultálnunk kellene... Eddig nem szólt, hogy nem jön. * Nos, április 12-én a politikai kultúráról is döntünk. Trágárokra, uszítókra, hazug jellemtelenekre és korruptakra nincs szükség sem a kormányban, sem a Parlamentben.... Április 12-én megnyílik az "Út a börtönbe" program. Írjunk történelmet!🇭🇺 | Márki-Zay Péter
SZÉP NAPRA VIRRADTUNK. ÉN 2 ÓRÁTÓL A VÁROSHÁZÁN LESZEK ÉS VÁROM... Délután 2 órától a városházán leszek és várom egy kézfogásra - az elmaradt pótlására - és egy kellemes teára a miniszterelnök urat....
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 918 — #NoStress

atapapa
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Ez nem szerződés.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician
itt van Cseh Katka a moziban, szelfizzek vele miközben mondom neki, hogy listán csak a Humanisták?!
Löfli
csak nem a Tavaszi szél c. filmet nézi?
deyell
nem sajnos, és még nem is az Itt érzem magam otthont 😕 hanem a Hamnetet
Löfli
mondjuk a Hamnet is jó 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 779 — Saturday Night Lights
itt van Cseh Katka a moziban, szelfizzek vele miközben mondom neki, hogy listán csak a Humanisták?!
Löfli
deyell
Löfli
Az a film pont a Humanistákról szól.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 704

atapapa
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Ez nem szerződés.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Löfli
deyell

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja

atapapa
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Ez nem szerződés.

1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 957

atapapa
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja

atapapa

1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 051

atapapa
Nem enekelt, furulyazott.
Stez
Nagyon tehetséges lehet, ha 3 milliót kapott érte.
Mikey
Kerdezd JC6-ot, neki „VAN EGY ISMEROSE”, aki tudja. 😀
Stez
Ismerem Gigit, Gergőt, Gyozit meg a többi nogradit. Gergő a barátom is volt, éveken keresztül, amíg “gereblyezett”. Gyozinek inkább az apja volt span, az is 7-8 éve volt már, ha nem több.
Igazság szerint annyi az egész, hogy a menedzserek áraznak és X összeg alatt meg sem mozdulnak. 5 millióról volt szó, első körben, ezt alkudták le..
JC6 (Mr. Miele)
Apja sulyos penzekel tartozik evek ota a sertestelepen elvegzett beruhas utan, nyilvan sosem fog es nem is tervezett fizetni.
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark
Löfli

built for this shit

1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 656 — Patriot

Demjén: 1,5 millió
Nagy Feró: 1,5 millió
Pataky: 1,5 millió

atapapa
Nem tudom, hogy ez mennyire valódi számla, de érdekes tarifák, Demjén jól lecsúszott vagy hometown discountot ad, mivelhogy egy kategóriában van a Patakyval meg Nagy Feróval? A többiről nem is beszélve.

Tételezzük fel, hogy a számla kamu vagy egyes elemei nem igazak vagy csak részben.
Most akkor beperelik MP-t vagy bemutatnak egy valódi számlát? Vagy szimplán csak hazugságot kiabálnak és nem foglalkoznak vele.
Lúdas Solymi
Ne a húzóneveket nézd

400 millás számla, amiből a műveszek 15 misi, amiböl a harmada elég le van nyúlva, tehát 10 mihály - az összérték 2,5%a

nagyon szeretik a rendezvényszervezést, ez kábé 100 Milla tiszta pénz valakinek, kedves dpk...
sutianap
Marketinges, rendezvényszervezői árakat annyira nem ismerem, illetve a többit se, szóval nem tudom h ezek az összegek mennyire validak, bár vannak kérdéseim.

Pl. ha ez egyetlen esemény, akkor valóban szükség volt 80 alkalomra a rendezvényszervezőnek? Vagy gondolom ez 80 személy, ugyanez a hostess.

De a szervezési díj is érdekes alul.

Biztos van itt a körünkben olyan aki ezt validálni tudja 😊
Lúdas Solymi
Én ebben dolgozom, a lóvét nem a gázsikon nyúlják, feljebb vannak az okosságok. Balettpadló, szőnyeg 8 misiért, internet 7milláért stb.
A “sztárgázsik” kb rendben vannak.
Kb 40-50% megspórolható lenne, de minek spórolnának?

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!