Politika
64 feliratkozó
7 hónapja
444.hu/2025/08/12/a-szuverenista-magyarorszag-egyeduli-tagallamkent-nem-irta-ala-az-eu-s-nyilatkozatot-arrol-hogy-az-ukran-nep-szabadon-donthet-a-jovojerolSzerencsére mi ebben a konfliktusban KÖZÉPEN állunk. Nem aggódom.
komolyan lassan ki sem mozdulhatok innen, hogy egész Európában ne köpjenek le
NB2
| Oroszország utolsó fasszopó exklávéja lettünk. Gyomorforgató. |
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
+1.Nagy Marci minden fogalmatlansaga ellenere sokkal kevesbe antipatikus arc, ellenben Takacsot meg a mentoben is utnem.Nagy Marci szintjét még nem érte el, csak közelíti.És még fokozni is lehet:24.hu/belfold/2025/08/11/allamtitkar-szules-szereles-no-ferfi-korhaz-takacs-peter/Hogy lehet egy ilyen egyszeru dolgot is ennyire szarul lekommunikalni. Errol tenyleg egyetlen allamtitkar sem tehet, annyit kellett volna mondani hogy kivizsgaljuk a korhazzal hogy tortent mert ez kurva gaz, megvedjuk az anyakat bullshitbe is illett volna. De nem, ezt is sikerult total elbaszni😀
Tehat tagadas majd elismeres... rohadt fergeket mashogy nem lehet megfogni csak tanuval vagy bizonyitekkal...
Beki
JéBé
hvg.hu/itthon/20250812_Ujabb-kismama-allitja-hogy-szerelok-tortek-ra-mehszaj-vizsgalat-kozben-Takacs-Peter-cseledsajtonak-nevezi-az-ugyrol-tudosito-mediumokat?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1754985582
Nehezen hittem, hogy így a NER 15. évében ki tud termelni még egy ekkora barmot, mint ez a Takács, de sikerült szerencsére megkapargatni a szaros bili alját és gyémántot találni.
somoskovig
zacknorb
JéBé
Ráadásul Takácsnak van egy ilyen becsípődése, hogy folyamatosan osztania kell az észt a közösségi médiában, így róla folyamatosan kiderül, hogy egy korlátolt p*cs, Grande csak akkor csinál bajt, ha megszólal IRL, az ritkább (bár koncentráltabb 😀).
7 hónapja
én pár éve ráfüggtem a Paláverre még Lentulaival, meg Gajdics, Stefkával. azpk voltak a szép idők. de ez a nyomorék már akkor is ott volt 😀 élvezzétek ti is 😀
7 hónapja
Nagy Marci minden fogalmatlansaga ellenere sokkal kevesbe antipatikus arc, ellenben Takacsot meg a mentoben is utnem.Nagy Marci szintjét még nem érte el, csak közelíti.És még fokozni is lehet:24.hu/belfold/2025/08/11/allamtitkar-szules-szereles-no-ferfi-korhaz-takacs-peter/Hogy lehet egy ilyen egyszeru dolgot is ennyire szarul lekommunikalni. Errol tenyleg egyetlen allamtitkar sem tehet, annyit kellett volna mondani hogy kivizsgaljuk a korhazzal hogy tortent mert ez kurva gaz, megvedjuk az anyakat bullshitbe is illett volna. De nem, ezt is sikerult total elbaszni😀
Tehat tagadas majd elismeres... rohadt fergeket mashogy nem lehet megfogni csak tanuval vagy bizonyitekkal...
Beki
JéBé
hvg.hu/itthon/20250812_Ujabb-kismama-allitja-hogy-szerelok-tortek-ra-mehszaj-vizsgalat-kozben-Takacs-Peter-cseledsajtonak-nevezi-az-ugyrol-tudosito-mediumokat?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1754985582
Nehezen hittem, hogy így a NER 15. évében ki tud termelni még egy ekkora barmot, mint ez a Takács, de sikerült szerencsére megkapargatni a szaros bili alját és gyémántot találni.
somoskovig
zacknorb
7 hónapja
Nagy Marci szintjét még nem érte el, csak közelíti.És még fokozni is lehet:24.hu/belfold/2025/08/11/allamtitkar-szules-szereles-no-ferfi-korhaz-takacs-peter/Hogy lehet egy ilyen egyszeru dolgot is ennyire szarul lekommunikalni. Errol tenyleg egyetlen allamtitkar sem tehet, annyit kellett volna mondani hogy kivizsgaljuk a korhazzal hogy tortent mert ez kurva gaz, megvedjuk az anyakat bullshitbe is illett volna. De nem, ezt is sikerult total elbaszni😀
Beki
JéBé
somoskovig
Poloska vagyok.
7 hónapja
És még fokozni is lehet:24.hu/belfold/2025/08/11/allamtitkar-szules-szereles-no-ferfi-korhaz-takacs-peter/Hogy lehet egy ilyen egyszeru dolgot is ennyire szarul lekommunikalni. Errol tenyleg egyetlen allamtitkar sem tehet, annyit kellett volna mondani hogy kivizsgaljuk a korhazzal hogy tortent mert ez kurva gaz, megvedjuk az anyakat bullshitbe is illett volna. De nem, ezt is sikerult total elbaszni😀
Beki
JéBé
7 hónapja
Azért van egy bája hogy Gulácsit kikezdték hogy politizál, mekkora szerencse, hogy Dibusz nem 😀 curtis megalapítja a lilákét is remélem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
24.hu/belfold/2025/08/11/allamtitkar-szules-szereles-no-ferfi-korhaz-takacs-peter/Hogy lehet egy ilyen egyszeru dolgot is ennyire szarul lekommunikalni. Errol tenyleg egyetlen allamtitkar sem tehet, annyit kellett volna mondani hogy kivizsgaljuk a korhazzal hogy tortent mert ez kurva gaz, megvedjuk az anyakat bullshitbe is illett volna. De nem, ezt is sikerult total elbaszni😀
Beki
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/11/eeszt-leallas-belugyminiszteriuma terminátor nem fázik, csak érzékeli a hideget
Tenyleg nagyon hulyek...
Beki
7 hónapja
És csak egyetlen családapa van közöttük …Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
Benne a ZRT elnök vezérigazgatójával és baggio sportolói crushával.
zacknorb
Lúdas Solymi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 hónapja
Épp rá akartam nézni én is hogy all a megtekintes 😊 köszi h megtetted h nekem ne kelljen.Kivételesen egyetértek Törökkel, borzasztó kínos volt ez a poszt, a teljes szívvel fideszes nagypapa meg van sértődve, hogy az unokája lehülyézi és nem hajlandó vele szóba állni, ezért passzív-agresszív módon próbál valami nem létező erkölcsi magaslatról prédikálni. És ez a csávó a köztársasági elnök, komolyan, Schmitt Pali gyere vissza!Próbálkoznak. Ha már Dopeman nem jön be.
telex.hu/belfold/2025/08/12/torok-gabor-sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-politikai-analfabeta
somoskovig
157k-n áll a OV-s adás. Teljesen random podcastok, amik kb. 5 naposak, mint az az adás:
Oszkó Péteres Della: 95k
Partizán székelyes videó: 202k
Random TheVR: 95k
Telex videók: 170k, 162k
444: 238k (pont a Dopeman szövegékről)
Patrióta: 22k
HVG: 108k
Szabad Európa: 138k
Abszolút nem emelkedik ki ez az adás, nem nagyon tudom, hogy mit vártak tőle, de tuti nem ezt.
Hát, hajrá, előre a digitális honfoglalásért, aminek lesz egy offline eseménye 😀
Gyurma Pappa
Nem megy ez most a fiuknak amúgy
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 hónapja
Mindezt úgy, hogy rátolnak egy elég masszív hirdetési budgetot is minden saját cuccra. Itt egy jó összefoglaló, hogy mennyire hasít az 'arcosok órája:Kivételesen egyetértek Törökkel, borzasztó kínos volt ez a poszt, a teljes szívvel fideszes nagypapa meg van sértődve, hogy az unokája lehülyézi és nem hajlandó vele szóba állni, ezért passzív-agresszív módon próbál valami nem létező erkölcsi magaslatról prédikálni. És ez a csávó a köztársasági elnök, komolyan, Schmitt Pali gyere vissza!Próbálkoznak. Ha már Dopeman nem jön be.
telex.hu/belfold/2025/08/12/torok-gabor-sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-politikai-analfabeta
somoskovig
157k-n áll a OV-s adás. Teljesen random podcastok, amik kb. 5 naposak, mint az az adás:
Abszolút nem emelkedik ki ez az adás, nem nagyon tudom, hogy mit vártak tőle, de tuti nem ezt.
Hát, hajrá, előre a digitális honfoglalásért, aminek lesz egy offline eseménye 😀
Gyurma Pappa
telex.hu/belfold/2025/08/07/csunyan-besult-az-uj-fideszes-kommunikacios-csodafegyver
Szerkesztette: somoskovig
7 hónapja
444.hu/2025/08/12/a-szuverenista-magyarorszag-egyeduli-tagallamkent-nem-irta-ala-az-eu-s-nyilatkozatot-arrol-hogy-az-ukran-nep-szabadon-donthet-a-jovojerolkomolyan lassan ki sem mozdulhatok innen, hogy egész Európában ne köpjenek le
7 hónapja
mintha saiiddal is lettek volna közös trackjeik a kezdetes korszak elejénazt tudtatok h amekora pop most anno az NKS elso lemezere tobb zenet irt rasheed neven?Én meg a Teheránban született, perzsa származású Lotfi Begit nem értem, 10+ év arabellenes propaganda után miért gondolta, hogy itt a helye? Csávót meg is vernék valami random világvégi faluban, ha odatévedne, azt hinnék, migráncs.Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
somoskovig
YoungZeeZee
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 hónapja
Mondjuk az tény, hogy a csávó elég nagy Fradista, és nincs rosszban a múlt alapján se KutyatovvalÉn meg a Teheránban született, perzsa származású Lotfi Begit nem értem, 10+ év arabellenes propaganda után miért gondolta, hogy itt a helye? Csávót meg is vernék valami random világvégi faluban, ha odatévedne, azt hinnék, migráncs.Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
somoskovig
Poloska vagyok.
7 hónapja
nem, de ez a politikai üzenet nem is így van programozva. gizike simán elmegy rendelésre dr ahmed mohamed főorvos úrhoz a belgyógyászatra miközben vöröslő fejjel migránsozikÉs ezt szerinted Kovácsné Tóth Gizike néni kisnyugdíjas Bivalybasznád-alsóról meg tudja különböztetni, mielőtt áttolja a csávón a banyatankot, nehogy megerőszakolja a kecskéjét? 😊mondjuk egy perzsától annyira nem meglepő, ha azonosulni tud az arabellenességgel. olyan félelmetes módon rühellik őket, hogy ahhoz képest bármilyen itteni rasszizmus a nyugodt elfogadás szimbólumaÉn meg a Teheránban született, perzsa származású Lotfi Begit nem értem, 10+ év arabellenes propaganda után miért gondolta, hogy itt a helye? Csávót meg is vernék valami random világvégi faluban, ha odatévedne, azt hinnék, migráncs.Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
somoskovig
fake.id
somoskovig
7 hónapja
Kivételesen egyetértek Törökkel, borzasztó kínos volt ez a poszt, a teljes szívvel fideszes nagypapa meg van sértődve, hogy az unokája lehülyézi és nem hajlandó vele szóba állni, ezért passzív-agresszív módon próbál valami nem létező erkölcsi magaslatról prédikálni. És ez a csávó a köztársasági elnök, komolyan, Schmitt Pali gyere vissza!Próbálkoznak. Ha már Dopeman nem jön be.
somoskovig

7 hónapja
És ezt szerinted Kovácsné Tóth Gizike néni kisnyugdíjas Bivalybasznád-alsóról meg tudja különböztetni, mielőtt áttolja a csávón a banyatankot, nehogy megerőszakolja a kecskéjét? 😊mondjuk egy perzsától annyira nem meglepő, ha azonosulni tud az arabellenességgel. olyan félelmetes módon rühellik őket, hogy ahhoz képest bármilyen itteni rasszizmus a nyugodt elfogadás szimbólumaÉn meg a Teheránban született, perzsa származású Lotfi Begit nem értem, 10+ év arabellenes propaganda után miért gondolta, hogy itt a helye? Csávót meg is vernék valami random világvégi faluban, ha odatévedne, azt hinnék, migráncs.Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
somoskovig
fake.id
7 hónapja
Kivételesen egyetértek Törökkel, borzasztó kínos volt ez a poszt, a teljes szívvel fideszes nagypapa meg van sértődve, hogy az unokája lehülyézi és nem hajlandó vele szóba állni, ezért passzív-agresszív módon próbál valami nem létező erkölcsi magaslatról prédikálni. És ez a csávó a köztársasági elnök, komolyan, Schmitt Pali gyere vissza!telex.hu/belfold/2025/08/12/torok-gabor-sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-politikai-analfabeta
7 hónapja
mondjuk egy perzsától annyira nem meglepő, ha azonosulni tud az arabellenességgel. olyan félelmetes módon rühellik őket, hogy ahhoz képest bármilyen itteni rasszizmus a nyugodt elfogadás szimbólumaÉn meg a Teheránban született, perzsa származású Lotfi Begit nem értem, 10+ év arabellenes propaganda után miért gondolta, hogy itt a helye? Csávót meg is vernék valami random világvégi faluban, ha odatévedne, azt hinnék, migráncs.Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
somoskovig
7 hónapja
Vicces, mikor az állami milliókért cserébe ezek a tagok arccal-névvel vállalják az elkötelezettségüket.Ők tényleg úgy gondolják, hogy nem az összes hazai adófizető, hanem a kormány jóvoltából tolhatják az eladhatatlan produktumaikat és emiatt csicskulniuk kell.
(Jakab Rolandot nem tudom megemészteni, egy közintézmény vezetőjeként azzal magyarázkodik, hogy egy civil szervezethez csatlakozott. Még szerencse, hogy nem a Karmelitában mondta ezt, most takaríthatnánk a leszakadt plafon után a romokat.)
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
YoungZeeZee
9 511
azt tudtatok h amekora pop most anno az NKS elso lemezere tobb zenet irt rasheed neven?Én meg a Teheránban született, perzsa származású Lotfi Begit nem értem, 10+ év arabellenes propaganda után miért gondolta, hogy itt a helye? Csávót meg is vernék valami random világvégi faluban, ha odatévedne, azt hinnék, migráncs.Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
somoskovig
7 hónapja
What? 😀 - jah a kis Lisztes post után azt hittem Lékaival is összefeküdtFradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
Szerkesztette: ervinator
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Én meg a Teheránban született, perzsa származású Lotfi Begit nem értem, 10+ év arabellenes propaganda után miért gondolta, hogy itt a helye? Csávót meg is vernék valami random világvégi faluban, ha odatévedne, azt hinnék, migráncs.Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi