Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

63 feliratkozó

2 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 050
Titkon remélek egy Bobafett meglepetés fellépőt.
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 545
ízlés dolga, de ez zeneileg elég szar és a közönséget figyelő kamerán sem nagyon látom, hogy be lennének zsongva.
2 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 693
Krúbi meg Funk volt már?
Pep71
Funk nem úgy volt hogy nem lesz pl a Hősök miatt?
zacknorb
ki volt írva, hogy ott lesz 😀 én bírom, vannak jó számai 😀
2 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 121
A pirus kapucnis nem Reday Gabor a Keleten nyugaton / itt es akkor podcastbol?
JéBé
Szélsőközepes a tag, meg a tesója is, so simán lehet bármelyik
zacknorb
Redai mondjuk pont az.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 674 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Krúbi meg Funk volt már?
Pep71
Funk nem úgy volt hogy nem lesz pl a Hősök miatt?
2 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 693
Krúbi meg Funk volt már?
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 674 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
JéBé
Szélsőközepes a tag, meg a tesója is, so simán lehet bármelyik
2 hónapja
2 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 093 — Apu ökölbeszorított keze
A nézettség nem nagyon megy 90 fölé, toöbbet gondoltam volna
ozibozi
Sok az üresjárat, hosszúak az átállások, gyenge a host, tompa a közönség, szét van csúszva ez az egész, se nem tüntetés, se nem koncert, nem volt ez így jó ötlet.
Jobb lett volna egy 2 órás folyamatos koncert egyetlen zenekarral, tele session zenészekkel, jön 10 nagyobb név 2-3 számos medleykre, pörög az egész, aztán a legvégén valami beszéd.
De végtére is nem vagyok 16 éves, lehet nekik pont így jó, tudnak közben posztolgatni, meg dumcsizni.
Őszentsége Sobri Jóska
Egyetértek. Ráadasul elég réteg a zene és a magyar rap továbbra is meh…
Nehéz ezzel sok embert megfogni online pláne mikor a műsorvezető keveri a szavakat.
Toca
Nah a fiam szerint van pár jó rap itthon

2 hónapja
ozibozi
Sok az üresjárat, hosszúak az átállások, gyenge a host, tompa a közönség, szét van csúszva ez az egész, se nem tüntetés, se nem koncert, nem volt ez így jó ötlet.
Jobb lett volna egy 2 órás folyamatos koncert egyetlen zenekarral, tele session zenészekkel, jön 10 nagyobb név 2-3 számos medleykre, pörög az egész, aztán a legvégén valami beszéd.
De végtére is nem vagyok 16 éves, lehet nekik pont így jó, tudnak közben posztolgatni, meg dumcsizni.
Őszentsége Sobri Jóska
Majd Azi robbantja.
2 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 905 — capitaine du château de Vienne 1487
 youtu.be/I4pX-4iTBvY?is=XVOySiKXTbdB6wAj

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 723 — Vikings fan
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
Egyetértek. Ráadasul elég réteg a zene és a magyar rap továbbra is meh…
Nehéz ezzel sok embert megfogni online pláne mikor a műsorvezető keveri a szavakat.
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 429 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 444.hu/2026/04/10/meszaros-lorinc-mar-nem-is-volt-tulajdonos-a-v-hidben-amikor-az-marciusban-szinte-az-utolso-fillerjet-is-atutalta-neki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 836 — beers & Packers
Most értem vissza a Hősök teréről, azaz: odáig nem sikerült eljutnom. Az Andrássyn nagyon besűrűsödtünk, ezért helyismerettel rendelkező trükkös csávóként arra gondoltam, kerülök egyet, és a párhuzamos Délibáb utcán közelítem meg a helyszínt. Na, baszhattam, a Felvonulási tér (Ötvenhatosok tere) felől sem sikerült átvágnom, ott is több tízezren gyűltek. Nem tudom, a közvetítésben mennyire jön át, de észvesztően nagy a tömeg. Ha azt mondom, hogy 100 ezren vannak, akkor jócskán alulbecsülöm a létszámot. És még mindig jönnek.
2 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 905 — capitaine du château de Vienne 1487
itt picit szétcsúszott a hang, reméljük csak a youtube-on 😀
gamerkr
Pajor démonizálta a technikát.
Őszentsége Sobri Jóska
Najrotikba és ezvót, vagy csináljanak neki valami külön ketrecet, vagy zenéljenek - eskü a Vígmisi jobb, ha egykis speedel megtolnák maislenne neurotik

Zenekar meg reflex nélkül volt ijen bajos a buzievagy meg lármester

Shamégegyszer leergyázod a nyerset búcsúzz el a heréidtól

A konferansz kurvaszar, egyetértünk

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 444 — #NoStress
ozibozi

2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 723 — Vikings fan
ozibozi
Mi alapján számoltad ki ? 😀
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 429 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem vagyok otthonos ebbe, most vmi Czutor fivérek zenéltek, hatalmas 💩, mint vmi rossz paródia lenne.
steelwolf
Apa és fia. Czutor Zoli volt a Nyers meg a Belmondo frontembere.
Sose volt A-kategória.
Őszentsége Sobri Jóska
A Nyers jó volt, a Belmondo meh.
Gyurma Pappa
A Nyerstől a Horrornéger kurva jó volt 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 727
2 hónapja
gamerkr
Pajor démonizálta a technikát.

2 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 947 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

2 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 700 — Steelers fan
Taktikai szavazás is frissült, egyúttal ez már a végső előrejelzés. 85-21
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10
A tévedés jogát továbbra is fenntartva egészen bizarrnak tűnik a full balos Bács-Kiskun megye.

Mondjuk a Medián agymenésénél egy fokkal reálisabb, ez kétségtelen.
Kampman
wut?
DK fog nyerni?
Negritis, a vajda
A hagyományos kategóriák szerint beszéltem, persze félreérthető, ha az ember logikusan belegondol.

Szóval nehezen képzelek el egy tiszás többségű Bács-Kiskunt, az egyik legmasszívabban fideszes/kisgazda/mdf-es megye volt mindig.
Kampman
Honnan veszed, h a 90-es évek tipikus fideszes, kisgazda, mdf szavazója ma fidesz-kdnp szavazó? Sokkal több hasonlóság van a mostani fidesz szavazó és a 2010, de főleg 2002 előtti mszp szavazó között, mint a mostani fideszes és akkori fideszes között... Az akkori panelprolizás pl ma elképzelhetetlen lenne. Ott van a városi törzsbázisa ma a fidesznek.. De a sor folytatható a budai elit kerületekkel is, amik a legtiszásabbak pedig pl 2006-ban durván azok voltak a legfideszesebbek..
Teljesen megváltozott a fidesz és így a szavazótábora is. Aki elvből szavazott a Fideszre vagy protest szavazott az MSZP ellen '98 és '06 között az ma biztos nem Fideszre szavaz. Persze vannak olyanok, akik törzsként tekintenek egy pártra és tűzön-vízen keresztül követik a pártjukat, de azok szerintem kisebbségben vannak a társadalomban. Akiknek csak az számít, hogy a korábban kiválasztódott kedvenc csapatuk nyerjen bármi áron. Akit nem az boldogít, h a köztes 4 évben az általa választott vezetők milyen szinten képviselték őt és az ő érdekeit, hanem csak az, h az ő csapata nyerjen, és érezze azt az eufóriát ami egy választási győzelemmel jár..
dawyd728
A szavazótáborok persze cserélődtek és ez néha a körzetek színeiben is megmutatkozik (budai elit kerületek ma már nem fideszesek, miközben Salgótarján 2010 óta az), de azért bizonyos körzetek a rendszerváltás óta akkor is azonos képet mutattak. Angyalföld mindig MSZP-s volt, Bács-Kiskun meg szinte mindig fideszes vagy a beléjük integrált korábbi jobbos pártokra szavazott.
Kampman
Tolna3 -ami most már Tolna2 néven fut-, az régebben Bonyhád-Bátaszék, jelenleg Bonyhád-Dombóvár soha nem adott balos képviselőt.

1990- független ( Agrárszövetség vagy mi)
1994-ugyanaz, csak a faszi ciklus közben átült az mszp frakcióba, és ezzel nullázta is a politikai pályafutását
1998- Potápi (fidesz) tavalyi váratlan haláláig
2025- időközin sima fidesz-- igaz nagyon alacsony részvétellel, és tisza nem indult

Nem tudom Dombovár mennyire kavarja meg a képet, de itt Bonyhád környékén nem igazán van rendszerváltó hangulat. ez a rész sima fidesz lesz megint, mint 98-óta mindig.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
2 hónapja
Az öreg előadók eddig nagyon "tájidegenek" ezen a koncerten.
Ennyire fos Laár Bábu vagy előadást...
Sickratman is balfaszkodott.
Mondjuk Menyhárt az Menyhárt, ő hozta a 35-40 évvel ezelőtti feelinget, az jó produkció volt, de ránézésre a legtöbben most látták, hallották életükben először.
Ráadásul amikor közönséget mutatnak lehet kb.18 év az átlagéletkor.
De a legfosszabb ötlet ezt a sótlan, erőltetett Tóth Jakabot megtenni hostnak... még konferálni, hypeoltatni se tud, pedig az 1.0-ás műsorvezetői szint.

2 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 056 — zászló zászló szív
Nem vagyok otthonos ebbe, most vmi Czutor fivérek zenéltek, hatalmas 💩, mint vmi rossz paródia lenne.
steelwolf
Apa és fia. Czutor Zoli volt a Nyers meg a Belmondo frontembere.
Sose volt A-kategória.
Őszentsége Sobri Jóska
A Nyers jó volt, a Belmondo meh.

2 hónapja
dawyd728 4 271
Taktikai szavazás is frissült, egyúttal ez már a végső előrejelzés. 85-21
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10
A tévedés jogát továbbra is fenntartva egészen bizarrnak tűnik a full balos Bács-Kiskun megye.

Mondjuk a Medián agymenésénél egy fokkal reálisabb, ez kétségtelen.
Kampman
wut?
DK fog nyerni?
Negritis, a vajda
A hagyományos kategóriák szerint beszéltem, persze félreérthető, ha az ember logikusan belegondol.

Szóval nehezen képzelek el egy tiszás többségű Bács-Kiskunt, az egyik legmasszívabban fideszes/kisgazda/mdf-es megye volt mindig.
Kampman
Honnan veszed, h a 90-es évek tipikus fideszes, kisgazda, mdf szavazója ma fidesz-kdnp szavazó? Sokkal több hasonlóság van a mostani fidesz szavazó és a 2010, de főleg 2002 előtti mszp szavazó között, mint a mostani fideszes és akkori fideszes között... Az akkori panelprolizás pl ma elképzelhetetlen lenne. Ott van a városi törzsbázisa ma a fidesznek.. De a sor folytatható a budai elit kerületekkel is, amik a legtiszásabbak pedig pl 2006-ban durván azok voltak a legfideszesebbek..
Teljesen megváltozott a fidesz és így a szavazótábora is. Aki elvből szavazott a Fideszre vagy protest szavazott az MSZP ellen '98 és '06 között az ma biztos nem Fideszre szavaz. Persze vannak olyanok, akik törzsként tekintenek egy pártra és tűzön-vízen keresztül követik a pártjukat, de azok szerintem kisebbségben vannak a társadalomban. Akiknek csak az számít, hogy a korábban kiválasztódott kedvenc csapatuk nyerjen bármi áron. Akit nem az boldogít, h a köztes 4 évben az általa választott vezetők milyen szinten képviselték őt és az ő érdekeit, hanem csak az, h az ő csapata nyerjen, és érezze azt az eufóriát ami egy választási győzelemmel jár..
dawyd728
A szavazótáborok persze cserélődtek és ez néha a körzetek színeiben is megmutatkozik (budai elit kerületek ma már nem fideszesek, miközben Salgótarján 2010 óta az), de azért bizonyos körzetek a rendszerváltás óta akkor is azonos képet mutattak. Angyalföld mindig MSZP-s volt, Bács-Kiskun meg szinte mindig fideszes vagy a beléjük integrált korábbi jobbos pártokra szavazott.
Kampman
Fidesz az elmúlt 10 évben valóban jobboldali volt? Nem csak a korábbi jobboldaliságuk miatt jobb híján szavaztak rájuk a polgári, jobboldali, konzervatív szavazók? Most van olyan ellenfél, aki úgy szól hozzájuk, aki elmegy közéjük, aki 2010 előtti fidesz szólamokat harsog, aki rezonál a térség értékrendjével.. Ez már nem az elefántcsonttoronyból politizáló roncsellenzék, akik mindig megfejtették, h le kell menni vidékre és beszélgetni kell az ottani emberekkel.., akiknek homlokára volt írva, h tájidegenek arrafelé.. Ezekkel szemben választották Orbánt.. Ettől még szerintem az általad felsorolt rendszerváltást követő jobboldali pártok értékvilágától már 18-ban is messze volt a fidesz.