Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark
Amúgy ki mit vár a következő bő 3 hétben? Lesz még valami keményebb esemény vagy lefut simán a kampány?

Fidesz részről jön még majd egy titkosszolgálati jelentés ami a Tisza párt <-> Ukrajna vonalat akarja erőltetni.

OV és MP letolja a saját kis vidék járását.
bobi0092
én már nem várok semmit. de mindig kapok 😀

mondjuk egy 444 megint ki tudta rúgni a labdát a lendületbe jövő Orbán elől... gyakorlatilag a Tisza propaganda gépezete (a.k.a. TikTok/insta/fb influenszerek) hangosítja a végtelenségig épp GG szavait...
Gyurma Pappa
Pécs belvárosában ma reggel Tiszás önkéntesek álltak meg a zebrán és mutogatják a pirosnál várakozó autósoknak Gulyás jólsikerült mondatait.
dancogo
Mondjuk itt minek? De oké, tolni kell
Gyurma Pappa
Én is gondolkoztam ezen, hogy miért nem mentek le Szigetvárra vagy Mohácsra mondjuk. De ha marad a győzteskompenzáció, még az a +2 százalék is jól jöhet, ha bárkit átbillent még ez a Tisza felé Pécsen belül.
dancogo
viszont nem mindegy, hogy a fideszesek melyik rétégére próbálnak lőni ezzel. a kevésbé fanatikus fideszeseket talán el lehet ezzel bizonyítani. a hardcore fideszeseket nem. ahogy megyünk olyan települések felé, ahol az iskolázottság csökken, úgy nő az utóbbiak aránya. tehát lehet Pécsett többre mennek ezzel.

built for this shit

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 881 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2026/03/20/visszalep-dk-kepviselojelolt-kopping-rita-bacs-kiskun-01

Nafene

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 647 — Big Penix Energy
Amúgy ki mit vár a következő bő 3 hétben? Lesz még valami keményebb esemény vagy lefut simán a kampány?

Fidesz részről jön még majd egy titkosszolgálati jelentés ami a Tisza párt <-> Ukrajna vonalat akarja erőltetni.

bobi0092

mondjuk egy 444 megint ki tudta rúgni a labdát a lendületbe jövő Orbán elől... gyakorlatilag a Tisza propaganda gépezete (a.k.a. TikTok/insta/fb influenszerek) hangosítja a végtelenségig épp GG szavait...
Gyurma Pappa
Pécs belvárosában ma reggel Tiszás önkéntesek álltak meg a zebrán és mutogatják a pirosnál várakozó autósoknak Gulyás jólsikerült mondatait.
dancogo
Gyurma Pappa
Én is gondolkoztam ezen, hogy miért nem mentek le Szigetvárra vagy Mohácsra mondjuk. De ha marad a győzteskompenzáció, még az a +2 százalék is jól jöhet, ha bárkit átbillent még ez a Tisza felé Pécsen belül.
1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 855 — zászló zászló szív

bobi0092

Gyurma Pappa
dancogo

1 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 647 — Big Penix Energy

bobi0092

Gyurma Pappa
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653
Balázsék arról beszélnek, hogy kinél milyen ékeket ütött a politika az emberi kapcsolatai közé.
"Én bárkire szavazok, csak az anyósom szakítsa meg velem a kapcsolatot!" 😀

Nem tudom ki írta be, de az emberem! 😀

1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 484 — Chiefs GM
Ha más is OMW-nél tankol annak infó: a maxxmotion (95) is fixáras, az oszlopon magasabb (piaci) ár látszódik, de odabenn a rendszám bemondása után levonják a különbözetet.
gamerkr
Jaja. Pedig úgy mentem be a múltkor, hogy az se baj, ha magasabb az ára, csak legyen, erre rábeszéltek az alacsonyabb árra.

De egyébként OMV.
slowmotion
Fura, mert én itt a Pesti úti ÖMV kúton direkt megkérdeztem a kutast, és azt mondta az teljes áras.
Mondjuk alapvetően 100-ast szoktam tankolni.
warr_b
Nekem is mondták a Shellnél, hogy tankolhatom az extrát, ugyanannyi.

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 881 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha más is OMW-nél tankol annak infó: a maxxmotion (95) is fixáras, az oszlopon magasabb (piaci) ár látszódik, de odabenn a rendszám bemondása után levonják a különbözetet.
gamerkr
Jaja. Pedig úgy mentem be a múltkor, hogy az se baj, ha magasabb az ára, csak legyen, erre rábeszéltek az alacsonyabb árra.

De egyébként OMV.
slowmotion
Fura, mert én itt a Pesti úti ÖMV kúton direkt megkérdeztem a kutast, és azt mondta az teljes áras.
warr_b
Lehet nekik sem magyarázták el rendesen.
slowmotion
Itt már bármi lehet...
Közben ma is 10 ft-tal feljebb ugrott a benya, 17-tel a gázolaj.

1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 484 — Chiefs GM
Gyurma Pappa
Ilyenkor jövök rá hogy nagyon jól csinálom a politika teljes kizárását az életemből és a közösségi oldalaimról.

Mit mondott az az őstehetség megint? 😀
Mikey
Ha Trump kérné, akkor megfontolnánk, hogy katonákat küldjünk Iránba. #béke

Mondjuk azóta Viktor konkrétan nyilvánosan lehülyézte Gulyásgerit.

1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 613
Gyurma Pappa
Ilyenkor jövök rá hogy nagyon jól csinálom a politika teljes kizárását az életemből és a közösségi oldalaimról.

Mit mondott az az őstehetség megint? 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 613
 444.hu/2026/03/19/putyin-volt-tolmacsa-fog-orkodni-a-magyar-valasztas-tisztasaga-felett
Dzsokijuing
Na, végre egy igazán megnyugtató hír!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 697 — Cowboys fan
gamerkr

De egyébként OMV.
slowmotion
warr_b
Lehet nekik sem magyarázták el rendesen.
1 hónapja
gamerkr

De egyébként OMV.
slowmotion

1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653
Igy van. Plusz nem ismerjuk GG lelki vilagat, pszichologiai allapotat, celjait, vagyait, felelmeit.

Lehet h a (velt) massagat szegyelli, lehet h karrierista, aki azt gondolja h csak ebben a partban lehet belole valaki, esetleg csak a szemelyisege igenyli h valaki legyen es nem lat ra mas modot, ki tudja.

Itt mar nem tud kilepni es nincs is ertelme neki. Ezt vegig kell vinnie, el kell sullyednie neki is a hajoval, aztan hatha fennmarad a felszinen es visszaterhet a politikaba egy-par ev mulva.

Ugyis mindenki tudja h MP baratja volt, sztem senki fule botjat se mozditana ha megbocsatana neki aztan elsonek eltenne vmi kisebb poziba, amig hozzaszoknak az emberek vagy elteszi vhova ahol egy darabig nincs szem elott.

Aztan persze lehet ez meg se tortenik, mert kontraproduktiv lenne vagy tamadhatova tenne MP-t.
Lúdas Solymi
Ha GG látja a belső számokat, márpedig látja és azok valóban azt mutatják, hogy itt a vége, akkor úgy fogja tudni legmagasabban tartani a csillagát, ha nyom egy coming outot (na nem olyat, mint Ralf) és kitálal egy csomó belsős infót. Én ebben látok is rációt, de ez az utolsó hét előtt nem fog megtörténni szvsz. Viszont azt is el tudom képzelni, hogy a tegnapi kormányinfón ez a kis háborús morzsa már emiatt jött ki a száján.

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 697 — Cowboys fan
gamerkr

De egyébként OMV.
1 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 886 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 780 — Saturday Night Lights
 444.hu/2026/03/19/putyin-volt-tolmacsa-fog-orkodni-a-magyar-valasztas-tisztasaga-felett

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 780 — Saturday Night Lights
 telex.hu/belfold/2026/03/19/tarsadalmi-retegzodes-polgarosodas-rejtozkodes-partpreferencia?fbclid=IwVERDUAQpBotleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeqVf9cHcYT2GhNQxGoSYyhx3eomd6_oHTOv-NxLnr3rifopm3U5KaOEImczA_aem_m5eE_OWJ-gIOWP3APjO_Gg

Itt a dráma. Ezért nem fogunk a következő 20-30 évben egyetlen centivel sem közelebb kerülni a hanyatló nyugathoz…
somoskovig
Tökre érdekelnének ezek a polgár fokozatok. Van erről valakinek valami jó leírása?
Hanni
Röviden:
a gazdasági a bourgeois (az elhíresült burzsoá), aki gazdaságilag autonóm, azaz nem függ az államtól.
A politikai-kulturális a citoyen, aki a gazdasági autonómiájából felhalmozott annyi társadalmi tőkét, hogy középen állva folyamatosan kritizálja és korlátozza a felül lévőket, miközben folyamatosan példát mutat az alul lévőknek, hogy gyertek, lehet polgárosodni.
A reneszánsz korában indult folyamat az elmúlt közel 700 évben már túljutott a zenitjén, de még nem eldöntött, hogy csak időszakos válságban van vagy történelmi anomália.
Röviden 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 845 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mondjuk ha kikap a fidesz, arról legyen majd szavazás, hogy ki tette ezért a legtöbbet:
1) Nagy Márton
2) Lázár János
3) Gulyás Márton
4) Orbán Viktor, aki ezeket az embereket kinevezte pozícióba
Gyurma Pappa
Ha kikapnak, akkor a gazdasági dolgaik miatt fognak.
Könnyű lenne persze Nagy Márton az első helyre, de mondjuk egy Pintérnél vagy egy Lázárnál jóval kevésbé autonóm karakternél tűnik, mintsem, hogy komolyan első helyre lehessen rakni.
OV adja magát.
Kampman
Szerintem is. Orbán annyira közepe a NER univerzumnak, hogy másik csillagot keresgélni sem érdemes.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
 hvg.hu/itthon/20260319_kozteve-magyar-peter-alkalmatlan-tisza-vezet-nagy-attila-tibor#mmy2pn88o2rcnbevcc9

Őt sem fogják megdícsérni a székházban, MC, mi történik? 😄

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 918 — #NoStress
tehát akkor ő is egy lehetőségnek érezte a Fideszt a felemelkedéshez, mint a náciknál ha valaki belépett az SS-be?
petey
Nem tudom, nem ismerem az eredettörténetét, pláne annak a belső rétegeit.
Amit írtam inkább a végkifejletről szól, hogy rengetegen vannak, akik így vagy úgy belekeveredtek a politikába, azon belül a Fideszbe, és nem akkor szállhattak ki, amikor akartak. Legalábbis jópárat ismerek, eggyel feljebbi generációból. Legyen szó országgyűlési képviselőről, polgármesterről.
Gulyást is ilyennek gondolom.
Nem mindenki született autokrata politikus, és nem mindenki tudja fiatalon, vagy amikor belevág, hogy mivel jár, mennyire mélyen érinti meg, mekkora és milyen elköteleződést igényel, ésatöbbi.
Az egész MP-saga is ilyen személyes dolgokból indult, nem engedték úgy elválni, ervényesülni ahogy akarta, és ez annyira beakadt neki, hogy elég messzire vitte a lendület. Ha ez MP-nek csak a pénzről szólna, és nem a felbaszott önérzetről, akkor már rég kivásárolták volna, mint az emdéefeseket, kisgazdákat, a szocikat, Vonát, stb.
Én már az első euromilliós ajánlatnál exiteltem volna, mert nulla az önérzetem, MP-nek meg tíz embernyi van és tolja a falig. Pedig az én logikam szerint minden racionális ember milliardoknál már offolna.

1 hónapja
 telex.hu/belfold/2026/03/19/szuverenitasvedelmi-hivatal-atlatszo-per-fellebbezes

😄

1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár

bobi0092

Gyurma Pappa
Gulyás már tuti felajánlotta lelkesen a lemondását Orbánnak, de a Fidesznél egy ideje már mindenki úgy járt, mint a motoros banda a Bronxi mesében a kocsmában, ahol az ajtó belülről bezárva, és a főnök közli, hogy "innen most már senki nem megy sehova".
Őszentsége Sobri Jóska
"Gulyás már tuti felajánlotta lelkesen a lemondását Orbánnak"

igen, a Fideszben így mennek a dolgok, mert mindennek van következménye.
petey
Szerinted ő élvezi azt, amiben van?
Már rég lépett volna ha rajta múlik.
Pénze élete vegéig elég, kétszer is akár, de a Fideszben nem úgy mennek a dolgok, mint egy normális szervezetben, hanem úgy, mint a maffiában. Mindennek van következménye, csak nem az, ami neked adná magát. És nem akkor mész nyugdíjba amikor szeretnél.
Őszentsége Sobri Jóska
pont GG ne tudna zsarolni, ha azt mondja neki elég volt? szerinted akkor nem keresné meg MP-t vagy valamelyik "Soros médiát", hogy tanúvédelmi programmal kicsekkoljon? 😀 azért ez még nem a Tattaglia család, talán nem esne ki a MOL toronyból.
egy igazi kollaboráns geci ez is, szikrányit nem látni rajta a szégyent amikor hazudozik.
petey
Lehet már rég megkereste, de MP is tudja, hogy működik a NER, és mikor minek van épp ideje.
Az ablakból senki nem esik ki, de még Simicska is megsínylette az önnyugdíjazását, pedig ő százszor autonómabb volt mindenkinél.
Kollaboráns, nyilván, de ha már hazudnod kell, minek mutatnál ki érzelmeket? Én biztos nem tenném, semmi haszna nincs.
Én azt látom rajta -ha már pszichológizálunk-, hogy nem igazán élvezi.
Őszentsége Sobri Jóska
tehát akkor ő is egy lehetőségnek érezte a Fideszt a felemelkedéshez, mint a náciknál ha valaki belépett az SS-be?

1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 281

bobi0092

Gyurma Pappa
Gulyás már tuti felajánlotta lelkesen a lemondását Orbánnak, de a Fidesznél egy ideje már mindenki úgy járt, mint a motoros banda a Bronxi mesében a kocsmában, ahol az ajtó belülről bezárva, és a főnök közli, hogy "innen most már senki nem megy sehova".
Őszentsége Sobri Jóska

petey
Pénze élete vegéig elég, kétszer is akár, de a Fideszben nem úgy mennek a dolgok, mint egy normális szervezetben, hanem úgy, mint a maffiában. Mindennek van következménye, csak nem az, ami neked adná magát. És nem akkor mész nyugdíjba amikor szeretnél.
Őszentsége Sobri Jóska
pont GG ne tudna zsarolni, ha azt mondja neki elég volt? szerinted akkor nem keresné meg MP-t vagy valamelyik "Soros médiát", hogy tanúvédelmi programmal kicsekkoljon? 😀 azért ez még nem a Tattaglia család, talán nem esne ki a MOL toronyból.
egy igazi kollaboráns geci ez is, szikrányit nem látni rajta a szégyent amikor hazudozik.
petey
Lehet már rég megkereste, de MP is tudja, hogy működik a NER, és mikor minek van épp ideje.
Az ablakból senki nem esik ki, de még Simicska is megsínylette az önnyugdíjazását, pedig ő százszor autonómabb volt mindenkinél.
Kollaboráns, nyilván, de ha már hazudnod kell, minek mutatnál ki érzelmeket? Én biztos nem tenném, semmi haszna nincs.
Őszentsége Sobri Jóska
Igy van. Plusz nem ismerjuk GG lelki vilagat, pszichologiai allapotat, celjait, vagyait, felelmeit.

Lehet h a (velt) massagat szegyelli, lehet h karrierista, aki azt gondolja h csak ebben a partban lehet belole valaki, esetleg csak a szemelyisege igenyli h valaki legyen es nem lat ra mas modot, ki tudja.

Itt mar nem tud kilepni es nincs is ertelme neki. Ezt vegig kell vinnie, el kell sullyednie neki is a hajoval, aztan hatha fennmarad a felszinen es visszaterhet a politikaba egy-par ev mulva.

Ugyis mindenki tudja h MP baratja volt, sztem senki fule botjat se mozditana ha megbocsatana neki aztan elsonek eltenne vmi kisebb poziba, amig hozzaszoknak az emberek vagy elteszi vhova ahol egy darabig nincs szem elott.

Aztan persze lehet ez meg se tortenik, mert kontraproduktiv lenne vagy tamadhatova tenne MP-t.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 918 — #NoStress

bobi0092

Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska

petey
Őszentsége Sobri Jóska
petey