NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Ez jó.🙂Azogy a Gen Z mondaná: inasba rakta. Dehát ő Csernus, őt nem fogja Marci "ledumálni", most is rossz stratégiával beszélgetett vele. Sajnos egyre több a rossz interjúja, beszélgetése, én a Rubint Rékásat kimondottan gyengének, a Szinetárosat sablonosnak, a Kovács Lajososat uncsinak, a Bakácsosat meg simán felszínesnek, koncepciótlannak, ergyának tartottam, egyre inkább merevedik bele önnön gulyásmarciságába, meg a mindenbe szociokommunista attitűdöt beleerőltetniakarás vágyába, és hatalmasodik el a beszélgetéseken a rutin, amiért nagy kár. Tényleg mehetne inkább politizálni.Aha. Ezt nem láttam.Én azt látom, hogy vannak, akik legalább tiltakoznak, és vannak, akik a büdös életben nem voltak hajlandók felemelni a sejhajukat, csak sóhajtoznak a képernyő előtt ülve. (Nem személyeskedés.) Marcitól pedig ugyanilyen alapon meg lehet kérdezni, hogy ő mi ért el, amikor civil aktivistaként működött, vagy éppen a KOMA-t szervezte. Nekem eszembe se jutna ezért basztatni, ellenkezőleg, becsülöm azért, amit tett. Ma este azt se tudta, mi folyik körülötte.Most néztem meg a Partizánon a délután élőben készített Csernus Imre - Gulyás Marci beszélgetést, meg is van a megoldás, hogy mi baszta fel Marci agyát. Csernus teljesen kiakasztotta, beborította, bizonyos dolgokban helyretette.
nagylaza, főpohárnok
www.youtube.com/live/ksiPts6eDAY?si=LJwDiB-1co3Nkg_e
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1jjrnm6/guly%C3%A1s_marci_v%C3%A9lem%C3%A9nye_a_ma_esti_t%C3%BCntet%C3%A9sr%C5%91l/kurvara igaza van, nincs olyan, hogy ellenzek. van a tisza es van a fidesz.
NB2
elertek amit akartak.
8 hónapja
Azogy a Gen Z mondaná: inasba rakta. Dehát ő Csernus, őt nem fogja Marci "ledumálni", most is rossz stratégiával beszélgetett vele. Sajnos egyre több a rossz interjúja, beszélgetése, én a Rubint Rékásat kimondottan gyengének, a Szinetárosat sablonosnak, a Kovács Lajososat uncsinak, a Bakácsosat meg simán felszínesnek, koncepciótlannak, ergyának tartottam, egyre inkább merevedik bele önnön gulyásmarciságába, meg a mindenbe szociokommunista attitűdöt beleerőltetniakarás vágyába, és hatalmasodik el a beszélgetéseken a rutin, amiért nagy kár. Tényleg mehetne inkább politizálni.Aha. Ezt nem láttam.Én azt látom, hogy vannak, akik legalább tiltakoznak, és vannak, akik a büdös életben nem voltak hajlandók felemelni a sejhajukat, csak sóhajtoznak a képernyő előtt ülve. (Nem személyeskedés.) Marcitól pedig ugyanilyen alapon meg lehet kérdezni, hogy ő mi ért el, amikor civil aktivistaként működött, vagy éppen a KOMA-t szervezte. Nekem eszembe se jutna ezért basztatni, ellenkezőleg, becsülöm azért, amit tett. Ma este azt se tudta, mi folyik körülötte.Most néztem meg a Partizánon a délután élőben készített Csernus Imre - Gulyás Marci beszélgetést, meg is van a megoldás, hogy mi baszta fel Marci agyát. Csernus teljesen kiakasztotta, beborította, bizonyos dolgokban helyretette.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Aha. Ezt nem láttam.Én azt látom, hogy vannak, akik legalább tiltakoznak, és vannak, akik a büdös életben nem voltak hajlandók felemelni a sejhajukat, csak sóhajtoznak a képernyő előtt ülve. (Nem személyeskedés.) Marcitól pedig ugyanilyen alapon meg lehet kérdezni, hogy ő mi ért el, amikor civil aktivistaként működött, vagy éppen a KOMA-t szervezte. Nekem eszembe se jutna ezért basztatni, ellenkezőleg, becsülöm azért, amit tett. Ma este azt se tudta, mi folyik körülötte.Most néztem meg a Partizánon a délután élőben készített Csernus Imre - Gulyás Marci beszélgetést, meg is van a megoldás, hogy mi baszta fel Marci agyát. Csernus teljesen kiakasztotta, beborította, bizonyos dolgokban helyretette.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Apropó, azt hiszem, még nem volt:Én is nagyon bírom Gulyás Marcit, és rettenetesen haragszom rá, hogy az egykori politikai aktivistából lett újságíró, csatornatulajdonos, médiavállalkozó egy éve az imfluenszertüntetéskor nem kapcsolt vissza proaktív üzemmódba, és nem ő csinálja azt, amit MP csinál.Nagyon fura hogy te mit látsz ebben az egészben, Gyurma is leírta, GM is elmondta. Kimegy háborogni pár ezer ember, de semmi jövőkép, semmi munka. Mit akarnak? Kielégítik azt a jó magyar szokást hogy puffogjunk kicsit, aztán majd lesz valahogy, de aztán soha nem lett sehogy. Hadházy is jó amit egyedül csinál, de mi értelme van? Arra jó hogy a te és az én agyamat felcsessze hogy mi folyik az országban, de nem szervez pártot, nem épít semmit, enélkül nincs változás.www.reddit.com/r/hungary/comments/1jjrnm6/guly%C3%A1s_marci_v%C3%A9lem%C3%A9nye_a_ma_esti_t%C3%BCntet%C3%A9sr%C5%91l/Nagyon bírom GM-t, de ma lehetőleg ne értékeljen semmit. Soha nem ott volt, ahol az események történtek, ráadásul a tüntetés még mindig tart. Ő pedig már régen lelépett. Ilyenkor a legjobb csöndben maradni.
NB2
nagylaza, főpohárnok
Nomac
Okosabb, tájékozottabb, emberségesebb, érzékenyebb, de ezen kvalitások úgy látszik azzal járnak, hogy emiatt gyávább, komformistább és tutyimutyibb, és csak igazolja azt, hogy a politikusnak mindenekelőtt hataloméhesnek, elszántnak, gátlástalannak, céltudatosnak, gecinek kell lennie, hogy egyáltalán hatni tudjon, és minden más érték csak ezek után jön. Ha jön egyáltalán.
Lehetett volna ő a százévente egy, aki nem mindenekelőtt ilyen, annyira adott volt a pillanat, a szitu, minden, de nem élt vele, fingom nincs miért, mert egy MP be tudja tölteni azt az űrt, amit a rendszer hozott létre a sorozatos faszságaikkal. MP-nél se zavarja a néptömegeket (a Hont András Klub kivételével) a sok korábbi véleményes dolga, még az se hogy az ellenség második sorából jött, mert "Valakinek ezt a tetves mocskos geci rendszert meg kell döntenie", akkor Marcinál mi zavarná? Hogy meleg? Hogy az apja népnemzeti? Hogy festékkel dobálózott? Hogy balfaszkodott 18-ban a Közös országgal, 22-ben meg MZP-vel? Baszki, MP meg fideszes volt, elsősoros az evértékelőn, tipikus fogdmegasöröm helyzetből jött.
Én ezért haragszom Marcira, hogy ezt így elbaszta.
Őszentsége Sobri Jóska
telex.hu/direkt36/2025/03/25/igy-valt-ki-a-fideszes-vilagbol-magyar-peter
Hont Andrással 0, azaz nulla közösséget vállalok, de engem is zavar MP múltja. Sőt: a jelene is. Ezzel együtt nem kérdés, hogy az, amit egy év leforgása alatt sikerült elérnie, egészen példátlan. Nem túlzás azt mondani, hogy zseniális. Ki hitte volna tavaly januárban, hogy lesz egy olyan kihívója OV-nak, akinek reális győzelmi esélyei vannak?
És valóban, az influenszertüntetés hatalmas lehetőség lett volna megszervezni azt a mozgalmat, amit végül MP indított el. Abban a tekintetben azonban vannak kétségeim, hogy az influenszerek is képesek lettek volna-e ugyanoda eljutni, ahova a Tisza. Szerintem nem, de ez fikciós vita.
8 hónapja
Én azt látom, hogy vannak, akik legalább tiltakoznak, és vannak, akik a büdös életben nem voltak hajlandók felemelni a sejhajukat, csak sóhajtoznak a képernyő előtt ülve. (Nem személyeskedés.) Marcitól pedig ugyanilyen alapon meg lehet kérdezni, hogy ő mi ért el, amikor civil aktivistaként működött, vagy éppen a KOMA-t szervezte. Nekem eszembe se jutna ezért basztatni, ellenkezőleg, becsülöm azért, amit tett. Ma este azt se tudta, mi folyik körülötte.Most néztem meg a Partizánon a délután élőben készített Csernus Imre - Gulyás Marci beszélgetést, meg is van a megoldás, hogy mi baszta fel Marci agyát. Csernus teljesen kiakasztotta, beborította, bizonyos dolgokban helyretette.
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Amióta az eszemet tudom, járok tüntetni. A tiltakozásnak mindig van értelme. Nem ettől fog összedőlni a rendszer, de hozzájárulhat a bukásához. Attól viszont garantáltan nem fog változni semmi, ha otthon ücsörögsz.Én előbb dezertálok az országból, minthogy bármilyen tüntetésre is kimenjek. Szerinted az hogy te kimész tüntetni ér valamit? Ha ma 10x ennyi ember lett volna kint, változott volna valami?Én azt látom, hogy vannak, akik legalább tiltakoznak, és vannak, akik a büdös életben nem voltak hajlandók felemelni a sejhajukat, csak sóhajtoznak a képernyő előtt ülve. (Nem személyeskedés.) Marcitól pedig ugyanilyen alapon meg lehet kérdezni, hogy ő mi ért el, amikor civil aktivistaként működött, vagy éppen a KOMA-t szervezte. Nekem eszembe se jutna ezért basztatni, ellenkezőleg, becsülöm azért, amit tett. Ma este azt se tudta, mi folyik körülötte.Nagyon fura hogy te mit látsz ebben az egészben, Gyurma is leírta, GM is elmondta. Kimegy háborogni pár ezer ember, de semmi jövőkép, semmi munka. Mit akarnak? Kielégítik azt a jó magyar szokást hogy puffogjunk kicsit, aztán majd lesz valahogy, de aztán soha nem lett sehogy. Hadházy is jó amit egyedül csinál, de mi értelme van? Arra jó hogy a te és az én agyamat felcsessze hogy mi folyik az országban, de nem szervez pártot, nem épít semmit, enélkül nincs változás.www.reddit.com/r/hungary/comments/1jjrnm6/guly%C3%A1s_marci_v%C3%A9lem%C3%A9nye_a_ma_esti_t%C3%BCntet%C3%A9sr%C5%91l/Nagyon bírom GM-t, de ma lehetőleg ne értékeljen semmit. Soha nem ott volt, ahol az események történtek, ráadásul a tüntetés még mindig tart. Ő pedig már régen lelépett. Ilyenkor a legjobb csöndben maradni.
NB2
nagylaza, főpohárnok
Nomac
nagylaza, főpohárnok
Nomac
8 hónapja
Én is nagyon bírom Gulyás Marcit, és rettenetesen haragszom rá, hogy az egykori politikai aktivistából lett újságíró, csatornatulajdonos, médiavállalkozó egy éve az imfluenszertüntetéskor nem kapcsolt vissza proaktív üzemmódba, és nem ő csinálja azt, amit MP csinál.Nagyon fura hogy te mit látsz ebben az egészben, Gyurma is leírta, GM is elmondta. Kimegy háborogni pár ezer ember, de semmi jövőkép, semmi munka. Mit akarnak? Kielégítik azt a jó magyar szokást hogy puffogjunk kicsit, aztán majd lesz valahogy, de aztán soha nem lett sehogy. Hadházy is jó amit egyedül csinál, de mi értelme van? Arra jó hogy a te és az én agyamat felcsessze hogy mi folyik az országban, de nem szervez pártot, nem épít semmit, enélkül nincs változás.www.reddit.com/r/hungary/comments/1jjrnm6/guly%C3%A1s_marci_v%C3%A9lem%C3%A9nye_a_ma_esti_t%C3%BCntet%C3%A9sr%C5%91l/Nagyon bírom GM-t, de ma lehetőleg ne értékeljen semmit. Soha nem ott volt, ahol az események történtek, ráadásul a tüntetés még mindig tart. Ő pedig már régen lelépett. Ilyenkor a legjobb csöndben maradni.
NB2
nagylaza, főpohárnok
Nomac
Okosabb, tájékozottabb, emberségesebb, érzékenyebb, de ezen kvalitások úgy látszik azzal járnak, hogy emiatt gyávább, komformistább és tutyimutyibb, és csak igazolja azt, hogy a politikusnak mindenekelőtt hataloméhesnek, elszántnak, gátlástalannak, céltudatosnak, gecinek kell lennie, hogy egyáltalán hatni tudjon, és minden más érték csak ezek után jön. Ha jön egyáltalán.
Lehetett volna ő a százévente egy, aki nem mindenekelőtt ilyen, annyira adott volt a pillanat, a szitu, minden, de nem élt vele, fingom nincs miért, mert egy MP be tudja tölteni azt az űrt, amit a rendszer hozott létre a sorozatos faszságaikkal. MP-nél se zavarja a néptömegeket (a Hont András Klub kivételével) a sok korábbi véleményes dolga, még az se hogy az ellenség második sorából jött, mert "Valakinek ezt a tetves mocskos geci rendszert meg kell döntenie", akkor Marcinál mi zavarná? Hogy meleg? Hogy az apja népnemzeti? Hogy festékkel dobálózott? Hogy balfaszkodott 18-ban a Közös országgal, 22-ben meg MZP-vel? Baszki, MP meg fideszes volt, elsősoros az evértékelőn, tipikus fogdmegasöröm helyzetből jött.
Én ezért haragszom Marcira, hogy ezt így elbaszta.
8 hónapja
Én előbb dezertálok az országból, minthogy bármilyen tüntetésre is kimenjek. Szerinted az hogy te kimész tüntetni ér valamit? Ha ma 10x ennyi ember lett volna kint, változott volna valami?Én azt látom, hogy vannak, akik legalább tiltakoznak, és vannak, akik a büdös életben nem voltak hajlandók felemelni a sejhajukat, csak sóhajtoznak a képernyő előtt ülve. (Nem személyeskedés.) Marcitól pedig ugyanilyen alapon meg lehet kérdezni, hogy ő mi ért el, amikor civil aktivistaként működött, vagy éppen a KOMA-t szervezte. Nekem eszembe se jutna ezért basztatni, ellenkezőleg, becsülöm azért, amit tett. Ma este azt se tudta, mi folyik körülötte.Nagyon fura hogy te mit látsz ebben az egészben, Gyurma is leírta, GM is elmondta. Kimegy háborogni pár ezer ember, de semmi jövőkép, semmi munka. Mit akarnak? Kielégítik azt a jó magyar szokást hogy puffogjunk kicsit, aztán majd lesz valahogy, de aztán soha nem lett sehogy. Hadházy is jó amit egyedül csinál, de mi értelme van? Arra jó hogy a te és az én agyamat felcsessze hogy mi folyik az országban, de nem szervez pártot, nem épít semmit, enélkül nincs változás.www.reddit.com/r/hungary/comments/1jjrnm6/guly%C3%A1s_marci_v%C3%A9lem%C3%A9nye_a_ma_esti_t%C3%BCntet%C3%A9sr%C5%91l/Nagyon bírom GM-t, de ma lehetőleg ne értékeljen semmit. Soha nem ott volt, ahol az események történtek, ráadásul a tüntetés még mindig tart. Ő pedig már régen lelépett. Ilyenkor a legjobb csöndben maradni.
NB2
nagylaza, főpohárnok
Nomac
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Én azt látom, hogy vannak, akik legalább tiltakoznak, és vannak, akik a büdös életben nem voltak hajlandók felemelni a sejhajukat, csak sóhajtoznak a képernyő előtt ülve. (Nem személyeskedés.) Marcitól pedig ugyanilyen alapon meg lehet kérdezni, hogy ő mi ért el, amikor civil aktivistaként működött, vagy éppen a KOMA-t szervezte. Nekem eszembe se jutna ezért basztatni, ellenkezőleg, becsülöm azért, amit tett. Ma este azt se tudta, mi folyik körülötte.Nagyon fura hogy te mit látsz ebben az egészben, Gyurma is leírta, GM is elmondta. Kimegy háborogni pár ezer ember, de semmi jövőkép, semmi munka. Mit akarnak? Kielégítik azt a jó magyar szokást hogy puffogjunk kicsit, aztán majd lesz valahogy, de aztán soha nem lett sehogy. Hadházy is jó amit egyedül csinál, de mi értelme van? Arra jó hogy a te és az én agyamat felcsessze hogy mi folyik az országban, de nem szervez pártot, nem épít semmit, enélkül nincs változás.www.reddit.com/r/hungary/comments/1jjrnm6/guly%C3%A1s_marci_v%C3%A9lem%C3%A9nye_a_ma_esti_t%C3%BCntet%C3%A9sr%C5%91l/Nagyon bírom GM-t, de ma lehetőleg ne értékeljen semmit. Soha nem ott volt, ahol az események történtek, ráadásul a tüntetés még mindig tart. Ő pedig már régen lelépett. Ilyenkor a legjobb csöndben maradni.
NB2
nagylaza, főpohárnok
Nomac
8 hónapja
Nagyon fura hogy te mit látsz ebben az egészben, Gyurma is leírta, GM is elmondta. Kimegy háborogni pár ezer ember, de semmi jövőkép, semmi munka. Mit akarnak? Kielégítik azt a jó magyar szokást hogy puffogjunk kicsit, aztán majd lesz valahogy, de aztán soha nem lett sehogy. Hadházy is jó amit egyedül csinál, de mi értelme van? Arra jó hogy a te és az én agyamat felcsessze hogy mi folyik az országban, de nem szervez pártot, nem épít semmit, enélkül nincs változás.www.reddit.com/r/hungary/comments/1jjrnm6/guly%C3%A1s_marci_v%C3%A9lem%C3%A9nye_a_ma_esti_t%C3%BCntet%C3%A9sr%C5%91l/Nagyon bírom GM-t, de ma lehetőleg ne értékeljen semmit. Soha nem ott volt, ahol az események történtek, ráadásul a tüntetés még mindig tart. Ő pedig már régen lelépett. Ilyenkor a legjobb csöndben maradni.
NB2
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Hát de Mooónikaa.Holnap jön hozzánk egy helyettes államtitkár akivel rodeózunk a megyében egész nap, ogy. képviselőkkel kiegészülve. Lehet az utolsó munkanapom lesz.Nyugi! Nem kell fejjel menni a falnak.
Tactful Cactus, a poloska
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 hónapja
Holnap jön hozzánk egy helyettes államtitkár akivel rodeózunk a megyében egész nap, ogy. képviselőkkel kiegészülve. Lehet az utolsó munkanapom lesz.Nyugi! Nem kell fejjel menni a falnak.
8 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1jjrnm6/guly%C3%A1s_marci_v%C3%A9lem%C3%A9nye_a_ma_esti_t%C3%BCntet%C3%A9sr%C5%91l/Nagyon bírom GM-t, de ma lehetőleg ne értékeljen semmit. Soha nem ott volt, ahol az események történtek, ráadásul a tüntetés még mindig tart. Ő pedig már régen lelépett. Ilyenkor a legjobb csöndben maradni.
NB2
8 hónapja
Holnap jön hozzánk egy helyettes államtitkár akivel rodeózunk a megyében egész nap, ogy. képviselőkkel kiegészülve. Lehet az utolsó munkanapom lesz.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 hónapja
Hát ez az bazdmeg, és erre hivatkozik. Ez az érv. Csodálkozom, hogy egy "kezeit csókolom"-ot nem böfögött fel a végén ez a rohadék.Ma felkérdezték orbánt a kormánytisztviselő tragikus balesetéről. Arról, hogy miért kell egy civilt ilyen helyzetnek kitenni és ki a felelős ezért.A Miniszterelnökségen titkárnőként dolgozó 29 éves nő, mi az anyámat védett volna? Irgalmatlanul hülye ötlet volt ez az egész.
És persze jön a szokásos terelés de ez „több” ennél. Aki kérdez az egy mocskos geci, aki kihasználja a tragédiát a politikai haszonszerzés érdekében. Persze majd kivizsgálják. Hogyne.
És azzal zárja, hogy a hölgy amúgy a hazáját védte volna egy háborús helyzetben, mint katona. Mint katona! Hát baszódjatok meg. Legaljasabb, hazaáruló férgek vagytok.
Valahol felsír 50 000 Covid halott és a hozzátartozóik. Őket is megvédtétek.
Nincsenek szavak erre a mocsokságra.
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 hónapja
ZongorázottMa felkérdezték orbánt a kormánytisztviselő tragikus balesetéről. Arról, hogy miért kell egy civilt ilyen helyzetnek kitenni és ki a felelős ezért.A Miniszterelnökségen titkárnőként dolgozó 29 éves nő, mi az anyámat védett volna? Irgalmatlanul hülye ötlet volt ez az egész.
És persze jön a szokásos terelés de ez „több” ennél. Aki kérdez az egy mocskos geci, aki kihasználja a tragédiát a politikai haszonszerzés érdekében. Persze majd kivizsgálják. Hogyne.
És azzal zárja, hogy a hölgy amúgy a hazáját védte volna egy háborús helyzetben, mint katona. Mint katona! Hát baszódjatok meg. Legaljasabb, hazaáruló férgek vagytok.
warr_b
8 hónapja
Ma felkérdezték orbánt a kormánytisztviselő tragikus balesetéről. Arról, hogy miért kell egy civilt ilyen helyzetnek kitenni és ki a felelős ezért.A Miniszterelnökségen titkárnőként dolgozó 29 éves nő, mi az anyámat védett volna? Irgalmatlanul hülye ötlet volt ez az egész.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Nekem kint vannak a gyerekek, “unokáknak’ próbálom nekik elmagyarázni mi miért történik, vagy nem /fog/Akkor nézd azt, amit az előbb belinkeltem.Az ATV folyamatosan a kis képernyőn az Aktuális műsor alatt bebaszott, dobozos sörrel táncizgatós kis bulizósokat mutatgat élő műsorban.Ja, ezt ide akartam:Mondjuk nem az a 10-20 fő tüntető zárta le hanem a rendőrök hogy ne menjenek át a hídon de ez már részletkérdés 😁Marci most éppen az Erzsébet hídon sétál, szerinte már nem történik semmi, miközben a tüntetők a Petőfi hidat zárták le.B+, a Partizán mélyrepülése. A tüntetők éppen most zárják le a Szabadság hidat, Marci pedig a Ferenciek terénél fanyalog.Marci értesült arról, hogy a másik híd blokád alatt van. Bravó!
Rosszat tettem be:
www.youtube.com/watch?v=sOHGC5OAFPI
A k. életbe, senki nem szól Marcinak, hogy rossz helyen van?!
www.youtube.com/watch?v=kuzranYAsLg
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
A Petőfin elég sokan voltak, de az mondjuk jól látszik, hogy nincs kiérlelt stratégia. Szép dolog a spontaneitás, csak a folytatás kérdéses.
nagylaza, főpohárnok
Csak szólok✌️
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
Akkor nézd azt, amit az előbb belinkeltem.Az ATV folyamatosan a kis képernyőn az Aktuális műsor alatt bebaszott, dobozos sörrel táncizgatós kis bulizósokat mutatgat élő műsorban.Ja, ezt ide akartam:Mondjuk nem az a 10-20 fő tüntető zárta le hanem a rendőrök hogy ne menjenek át a hídon de ez már részletkérdés 😁Marci most éppen az Erzsébet hídon sétál, szerinte már nem történik semmi, miközben a tüntetők a Petőfi hidat zárták le.B+, a Partizán mélyrepülése. A tüntetők éppen most zárják le a Szabadság hidat, Marci pedig a Ferenciek terénél fanyalog.Marci értesült arról, hogy a másik híd blokád alatt van. Bravó!
Rosszat tettem be:
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
A Petőfin elég sokan voltak, de az mondjuk jól látszik, hogy nincs kiérlelt stratégia. Szép dolog a spontaneitás, csak a folytatás kérdéses.
nagylaza, főpohárnok
Csak szólok✌️
ozibozi
8 hónapja
Az ATV folyamatosan a kis képernyőn az Aktuális műsor alatt bebaszott, dobozos sörrel táncizgatós kis bulizósokat mutatgat élő műsorban.Ja, ezt ide akartam:Mondjuk nem az a 10-20 fő tüntető zárta le hanem a rendőrök hogy ne menjenek át a hídon de ez már részletkérdés 😁Marci most éppen az Erzsébet hídon sétál, szerinte már nem történik semmi, miközben a tüntetők a Petőfi hidat zárták le.B+, a Partizán mélyrepülése. A tüntetők éppen most zárják le a Szabadság hidat, Marci pedig a Ferenciek terénél fanyalog.Marci értesült arról, hogy a másik híd blokád alatt van. Bravó!
Rosszat tettem be:
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
Csak szólok✌️
8 hónapja
Tart még, a Nagykörút is elesett. Egész sokan maradtak:www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=935359838490259
8 hónapja
Ma felkérdezték orbánt a kormánytisztviselő tragikus balesetéről. Arról, hogy miért kell egy civilt ilyen helyzetnek kitenni és ki a felelős ezért.És persze jön a szokásos terelés de ez „több” ennél. Aki kérdez az egy mocskos geci, aki kihasználja a tragédiát a politikai haszonszerzés érdekében. Persze majd kivizsgálják. Hogyne.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!