Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Hamis zászló, hamis zászló, szív.Mondjuk ha kikap a fidesz, arról legyen majd szavazás, hogy ki tette ezért a legtöbbet:hamis Gulyást írtál 😀
1) Nagy Márton
2) Lázár János
3) Gulyás Márton
4) Orbán Viktor, aki ezeket az embereket kinevezte pozícióba
Gyurma Pappa
ervinator
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/19/tarsadalmi-retegzodes-polgarosodas-rejtozkodes-partpreferencia?fbclid=IwVERDUAQpBotleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeqVf9cHcYT2GhNQxGoSYyhx3eomd6_oHTOv-NxLnr3rifopm3U5KaOEImczA_aem_m5eE_OWJ-gIOWP3APjO_GgItt a dráma. Ezért nem fogunk a következő 20-30 évben egyetlen centivel sem közelebb kerülni a hanyatló nyugathoz…
1 hónapja
Mi a f*sz tud 11 millió forintba kerülni egy budiajtón, de tényleg?Inkább örülnél, hogy magyar vállalkozó kezében marad a pénz és nem valami brüsszelita, külföldi cég viszi ki innen!
somoskovig
1 hónapja
Mondjuk ha kikap a fidesz, arról legyen majd szavazás, hogy ki tette ezért a legtöbbet:Egyértelműen Balogh és Matolcsy.
1) Nagy Márton
2) Lázár János
3) Gulyás Márton
Gyurma Pappa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Mi a f*sz tud 11 millió forintba kerülni egy budiajtón, de tényleg?magánrepülövel kellett szállítani Dubaiból a szakembert. Ukrajnából meg jött az alapanyag. Ezeket pedig a TEK-esek védték. Örülhetsz, hogy ilyen olcsón kihozták. Nem értem, hol a gond ( Sarcasm)
somoskovig
1 hónapja
Mi a f*sz tud 11 millió forintba kerülni egy budiajtón, de tényleg?Hát matolcsiádika Porscheja és dubaji lakása
somoskovig
1 hónapja
Mi a f*sz tud 11 millió forintba kerülni egy budiajtón, de tényleg?az ajtó fel tud menni simán 4-500kig
somoskovig
beszerelés ugye akkor még annyi mer mér ne
és minjá csak 10x a túlárazás ami nem is annyira gáz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Mondjuk ha kikap a fidesz, arról legyen majd szavazás, hogy ki tette ezért a legtöbbet:Gyurcsány Ferenc
1) Nagy Márton
2) Lázár János
3) Gulyás Márton
Gyurma Pappa
1 hónapja
Mi a f*sz tud 11 millió forintba kerülni egy budiajtón, de tényleg?
1 hónapja
Mondjuk ha kikap a fidesz, arról legyen majd szavazás, hogy ki tette ezért a legtöbbet:A 4-es nélkül egyik sem értelmezhető. Talán még Gulyás Marci sem 😊
1) Nagy Márton
2) Lázár János
3) Gulyás Márton
Gyurma Pappa
Tepper takarodj!
1 hónapja
jól van, idegbe vagyok más miatt, és csak eszembe jutott, de még egy viccet is elbaszokMondjuk ha kikap a fidesz, arról legyen majd szavazás, hogy ki tette ezért a legtöbbet:hamis Gulyást írtál 😀
1) Nagy Márton
2) Lázár János
3) Gulyás Márton
Gyurma Pappa
ervinator

1 hónapja
elsőre le se esett 😊Mondjuk ha kikap a fidesz, arról legyen majd szavazás, hogy ki tette ezért a legtöbbet:hamis Gulyást írtál 😀
1) Nagy Márton
2) Lázár János
3) Gulyás Márton
Gyurma Pappa
ervinator
1 hónapja
pedig ebbe tudjuk hogy több a hús :Mondjuk ha kikap a fidesz, arról legyen majd szavazás, hogy ki tette ezért a legtöbbet:hamis Gulyást írtál 😀
1) Nagy Márton
2) Lázár János
3) Gulyás Márton
Gyurma Pappa
ervinator
1 hónapja
Mondjuk ha kikap a fidesz, arról legyen majd szavazás, hogy ki tette ezért a legtöbbet:hamis Gulyást írtál 😀
1) Nagy Márton
2) Lázár János
3) Gulyás Márton
Gyurma Pappa
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
Mondjuk ha kikap a fidesz, arról legyen majd szavazás, hogy ki tette ezért a legtöbbet:mondjuk én a Semjén&Novák&Balogh triót is nevezném
1) Nagy Márton
2) Lázár János
3) Gulyás Márton
Gyurma Pappa
de ha szavaznom kéne akkor Nagy Marci
1 hónapja
Mondjuk ha kikap a fidesz, arról legyen majd szavazás, hogy ki tette ezért a legtöbbet:1) Nagy Márton
2) Lázár János
3) Gulyás Márton

1 hónapja
www.facebook.com/share/1CTwUWSqbx/Basz megelőztél! 😀 Én ezt megláttam, eldönöttem most ledobtam az ekészíjat és nyugdíjba megyek
zacknorb
24.hu/belfold/2026/03/19/mindmegette-magyar-peter-ketarcu-recept/
Szerkesztette: KB23
1 hónapja
kiköptem a gyrosomBiztos jobb Iránban a klíma, ott jobb megdögleni, mint a Donbaszban.A hős fideszes anya nem adta MZP-nek a gyerekét Ukrajnába, de önként adja Trumpnak Iránba.Én határozottan bizakodom, hogy megugorják ezt is.Mi a fasz folyik itt?Két ekkora öngólt lőni egy nap, ma tényleg tesztelve lesz a hívők kognitív disszonanciája rendesen
Gyurma Pappa
r.baggio
Brouwerij van de Vrij
Békeharc.
Dzsokijuing
Brouwerij van de Vrij
1 hónapja
Biztos jobb Iránban a klíma, ott jobb megdögleni, mint a Donbaszban.A hős fideszes anya nem adta MZP-nek a gyerekét Ukrajnába, de önként adja Trumpnak Iránba.Én határozottan bizakodom, hogy megugorják ezt is.Mi a fasz folyik itt?Két ekkora öngólt lőni egy nap, ma tényleg tesztelve lesz a hívők kognitív disszonanciája rendesen
Gyurma Pappa
r.baggio
Brouwerij van de Vrij
Békeharc.
Dzsokijuing
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Brüsszel háború párti, USA békepárti. Mi békepártiak vagyunk. Nem is értem a fellendülés.A hős fideszes anya nem adta MZP-nek a gyerekét Ukrajnába, de önként adja Trumpnak Iránba.Én határozottan bizakodom, hogy megugorják ezt is.Mi a fasz folyik itt?Két ekkora öngólt lőni egy nap, ma tényleg tesztelve lesz a hívők kognitív disszonanciája rendesen
Gyurma Pappa
r.baggio
Brouwerij van de Vrij
Békeharc.
Dzsokijuing
1 hónapja
A hős fideszes anya nem adta MZP-nek a gyerekét Ukrajnába, de önként adja Trumpnak Iránba.Én határozottan bizakodom, hogy megugorják ezt is.Mi a fasz folyik itt?Két ekkora öngólt lőni egy nap, ma tényleg tesztelve lesz a hívők kognitív disszonanciája rendesen
Gyurma Pappa
r.baggio
Brouwerij van de Vrij
Békeharc.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Metrót is hanyagoljuk még pár hétig.Mi a fasz folyik itt?nálunk is bombát fognak ledobni a hírek szerint
Gyurma Pappa
Toto21
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
en most direkt teszteltem a buborekomat. tudom, hogy van jo par fideszes ember, akihez eljut a kozossegi medias ismeroseim kozott, ezert direkt kitettem egy rovidebb szemelyes uzenettel.El se jut hozzájuk. Aki hívő ahhoz válogatott csatornán keresztül jutnak el a hírek.Én határozottan bizakodom, hogy megugorják ezt is.Mi a fasz folyik itt?Két ekkora öngólt lőni egy nap, ma tényleg tesztelve lesz a hívők kognitív disszonanciája rendesen
Gyurma Pappa
r.baggio
Brouwerij van de Vrij
Fidesz peremszavazóinál vagy bizonytalanoknál már más a helyzet.
dawyd728
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.