Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 782 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Nem értem ezt a több helyen is fel-feljövő MP fanozást.
Nagy számok törvénye alapján persze tiszások között is van fanatikus, mint ahogy ez minden párt esetén érvényes, de miért nem lehet megérteni, hogy nem MP fan a többség, hanem csak egy élhetőbb országban szeretne élni, gyűlöletkeltés, félelemkeltés és propaganda nélkül (esküszöm, ha már ez eltűnik, boldog ember leszek), amihez jelenleg az egyedüli opció az MP!? (nem, nem az 1-2%-ot verdeső mkkp, sem a hasonló számokat produkáló dk s társai...)
bogjosi
Értenéd, ha kimerészkednél nagyobb fórumokra. Ami itt van, az nulla ahhoz képest, amik ott mennek.
ender1112
Ez oké, de Te mégis az ittenieket fanozod, akik ezek szerint kb 0 szinten vannak a fan skálán 😀
bogjosi
Ne tegyél már úgy, mintha ez a hely nem lenne része a magyar politikai kultúrának 😉 Itt is vannak fanok meg haterek, minden témában. (Nyilván tévedhetek abban, hogy éppen ki az és ki nem.)
ender1112
Itt tényleg csak az hiányzik, hogy kihaltak a fideszesek. Pedig lehetne kulturáltan eszmét cserélni.
Dzsokijuing
Ebben a hangulatban szvsz nem lehetne. Ez már majdnem olyan rossz, mint az amcsiknál a demek és repek szembenállása 😉
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 780 — Saturday Night Lights
Nagy számok törvénye alapján persze tiszások között is van fanatikus, mint ahogy ez minden párt esetén érvényes, de miért nem lehet megérteni, hogy nem MP fan a többség, hanem csak egy élhetőbb országban szeretne élni, gyűlöletkeltés, félelemkeltés és propaganda nélkül (esküszöm, ha már ez eltűnik, boldog ember leszek), amihez jelenleg az egyedüli opció az MP!? (nem, nem az 1-2%-ot verdeső mkkp, sem a hasonló számokat produkáló dk s társai...)
bogjosi
Értenéd, ha kimerészkednél nagyobb fórumokra. Ami itt van, az nulla ahhoz képest, amik ott mennek.
ender1112
Ez oké, de Te mégis az ittenieket fanozod, akik ezek szerint kb 0 szinten vannak a fan skálán 😀
bogjosi
Ne tegyél már úgy, mintha ez a hely nem lenne része a magyar politikai kultúrának 😉 Itt is vannak fanok meg haterek, minden témában. (Nyilván tévedhetek abban, hogy éppen ki az és ki nem.)
ender1112
Itt tényleg csak az hiányzik, hogy kihaltak a fideszesek. Pedig lehetne kulturáltan eszmét cserélni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
bogjosi
ender1112
bogjosi
1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 262
bogjosi
ender1112

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
A bejelentés után nem sokkal közleményt adott ki a DK, amelyben azt írták, hogy Kopping Ritát megzsarolták, és végül fontosabb volt neki a pozíció és a pénz, mint a kormányváltás.

😀 😀
warr_b
Ezt röhögés nélkül hogyan?
zinedine5
Nem tudom 😊

Amúgy ha lenne itt a fórumon DK-szavazó, úgy megkérdezném, hogy mostanában mit gondol a pártjáról, Feriről, Kláráról...
warr_b
Esetleg ender1112? Topic többi Tisza szkeptikusa az MKKP-vel flörtöl inkább.
dawyd728
Nem talált 😀 De jó tudni, hogy az MP fanok résen vannak és figyelnek 😉
ender1112
vannak MP-fanok? vagy csak olyanok, mint én, hogy hasznos hülyének tartják, vagy egy Dugovics Titusznak?
én már most 90 százalékban biztos vagyok, hogy négy év múlva nem rá szavazok, kivéve ha meg tud győzni arról, hogy érdemes.

ugye Pál is Saulból fordult át a Biblia szerint.
slowmotion
bogjosi
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
Orbán Bazska most azt mondja, hogy a Mi Hazánkosoknak is Orbánra kell szavazni 😊

ennyire nagy a baj?

Szerkesztette: petey

1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 262
A bejelentés után nem sokkal közleményt adott ki a DK, amelyben azt írták, hogy Kopping Ritát megzsarolták, és végül fontosabb volt neki a pozíció és a pénz, mint a kormányváltás.

😀 😀
warr_b
zinedine5
Nem tudom 😊

Amúgy ha lenne itt a fórumon DK-szavazó, úgy megkérdezném, hogy mostanában mit gondol a pártjáról, Feriről, Kláráról...
warr_b
dawyd728
ender1112
vannak MP-fanok? vagy csak olyanok, mint én, hogy hasznos hülyének tartják, vagy egy Dugovics Titusznak?
én már most 90 százalékban biztos vagyok, hogy négy év múlva nem rá szavazok, kivéve ha meg tud győzni arról, hogy érdemes.

slowmotion

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 697 — Cowboys fan

😀 😀
warr_b
zinedine5
Nem tudom 😊

warr_b
dawyd728
ender1112

1 hónapja

😀 😀
warr_b
zinedine5
Nem tudom 😊

warr_b
dawyd728
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 881 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2026/03/20/a-valasztasi-mozgositas-mutatoi-valasztasi-foldrajz
Löfli
9:24-kor már linkeltem, nem figyelsz? 😀
warr_b
faszom fog ennyit visszaolvasni
Löfli
Egy oldal, teeee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Löfli
warr_b
faszom fog ennyit visszaolvasni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 041
Nekem csak az a kérdésem a náci karlendítés vs nem náci karlendítés témához, hogy a Náci Németország előtt is tartották így az emberek a kezüket szituációkban, akkor az nem lehetett náci karlendítés, hiszen nem volt még Hitler, aki ezt kisajátította volna magának.

Namost, amikor a Fidesz azt mondta, hogy kokárdát csak az visel, aki Fideszes, akkor kisajátította magának a kokárdaviselést, és ha elfogadjuk, hogy ez örökérvényű (mint ahogy Hitler kisajátította magának a karlendítést), akkor március 15-én mindenki Fideszes volt?

Szerintem valahol az is lehetne egy társadalmi fejlődés, hogy az ilyen jelképek kisajátítását nem engedjük. Azért mert március 15-én kokárdát hordok nem leszek Fideszes és azért mert bármilyen okból úgy tartom a karom mint Hitler még nem náci karlendítek.
ervinator
Erre kicsit későn reagálok, de egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki itt komolyan leírta, hogy vissza akarja adni a karlendítés régi dicsőségét...

A költő szavaival:
Mit rákentek a századok és a liberálisok,
Lemosod a gyalázatot.

Javaslom a "zárjuk gázkamrába" eredeti jelentéséért is indíts mozgalmat, és Aushwitz is végre megérdemli, hogy ismét a domb oldalába zárt csendes kis falucska jusson eszünkbe, ahol a lugas alatt meg lehet inni egy jó pofa sört.
A körömtépésről is helyesebb, ha nem az ÁVH, hanem egy hangulatos disznóvágás jut eszünkbe.
Persze szigorúan a társadalmi fejlődés jegyében.
vpi
Szerintem nem igazán ment át nálad, hogy mire értettem.
Peterk célzott rá korábban több posztjában is, hogy számít a kontextus és ezzel maximálisan egyetértek.

Ha valaki náci karlendít az ugyanúgy legyen elítélve, de attól mert valaki valamilyen oknál fogva (ami nem az, hogy náci karlendíteni akart) úgy tartja a kezét arra ne húzzák rá, hogy márpedig ő náci karlendítet.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 881 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Löfli

1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 656 — Patriot
Nekem csak az a kérdésem a náci karlendítés vs nem náci karlendítés témához, hogy a Náci Németország előtt is tartották így az emberek a kezüket szituációkban, akkor az nem lehetett náci karlendítés, hiszen nem volt még Hitler, aki ezt kisajátította volna magának.

Namost, amikor a Fidesz azt mondta, hogy kokárdát csak az visel, aki Fideszes, akkor kisajátította magának a kokárdaviselést, és ha elfogadjuk, hogy ez örökérvényű (mint ahogy Hitler kisajátította magának a karlendítést), akkor március 15-én mindenki Fideszes volt?

Szerintem valahol az is lehetne egy társadalmi fejlődés, hogy az ilyen jelképek kisajátítását nem engedjük. Azért mert március 15-én kokárdát hordok nem leszek Fideszes és azért mert bármilyen okból úgy tartom a karom mint Hitler még nem náci karlendítek.
ervinator
Erre kicsit későn reagálok, de egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki itt komolyan leírta, hogy vissza akarja adni a karlendítés régi dicsőségét...

A költő szavaival:
Mit rákentek a századok és a liberálisok,
Lemosod a gyalázatot.

Javaslom a "zárjuk gázkamrába" eredeti jelentéséért is indíts mozgalmat, és Aushwitz is végre megérdemli, hogy ismét a domb oldalába zárt csendes kis falucska jusson eszünkbe, ahol a lugas alatt meg lehet inni egy jó pofa sört.
A körömtépésről is helyesebb, ha nem az ÁVH, hanem egy hangulatos disznóvágás jut eszünkbe.
Persze szigorúan a társadalmi fejlődés jegyében.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 883 — a new hope (again)
hogy a házfelújításba és annak kérdéseibe menekülök inkább, mint a választás témájába, mert még az is nyugtatóbb. 😀
dugo93
vam ám rá topic, hajrá 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 503
Minden DK-s visszalépés egy bizonytalant visz a fideszhez, hiszen utálja a dékátgyúrcsánytmegezeket’ így elhiszi hogy ezek ott a Tiszánál mégiscsak a baloldal—hiába lengetik a sok magyar zászlót.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician
Nincs semmilyen álarc, csak filterek a hívők készülékein

Azok meg maradtak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 217 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Videki prokator: "Orbán csak azért nevezte marhaságnak Gulyás Gergely válaszát a magyar háborús részvételre vonatkozó kérdésre, mert lebuktak. Lebuktak, mint ahogy lebuktak a pedofília elleni harc és az aranybudi kapcsán is.

Harcoltak a pedofília ellen, aztán kiderült, hogy nekik vannak védett és kitüntetett pedofiljaik.

Ukrán aranybudival plakátolták tele az országot, aztán kiderült, hogy ők csinálták maguknak aranybudit a pesti belváros közepén a magyaroktól ellopott pénzből.

Harcoltak a háború ellen, aztán kiderült, hogy ha Trump kérné, akkor megfontolnának egy magyar háborús részvételre vonatkozó kérést.

Mára már minden álarc lehullt, minden politikai termék megrohadt. A komédiának vége, a király meztelen, a vég közeleg."

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
dawyd728 4 215

😀 😀
warr_b
zinedine5
Nem tudom 😊

warr_b
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 547 — nabege2@yahoo.com
warr_b
Nah ki lesz olyan bátor? 😊
1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 051
Klaratol lattam tegnap egy insta storyt Sia - Unstoppable szama ment alatta mikozben gyulest tartott valami teren kb 10 embernek. Megdoglottem.

Szerkesztette: JéBé
1 hónapja

😀 😀
warr_b
zinedine5
Nem tudom 😊

1 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 505 — Ajmo Vatreni

😀 😀
warr_b
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 615 — Lucas Scott
aludva egyet, en arra jutottam, hogy Gulyas Gergo szandekosan tette ezt.

gondoljatok bele, hany darab kormanyinfot letolt az elmult 8 evben. rohadtul elege lehet ebbol, es tenni akart arrol, hogy neki tobbet ne kelljen soha.
csebi
Az utolsó 3 hétben ennél komolyabbat kell bakiznia ahhoz, hogy lecseréljék. Max akkor lehet így, ha bízok a fidesz győzelemben. Akkor viszont meg a győzelem fogja ezt elfeledtetni.
dugo93
nem, most az utso 3 hetben hanem majd kormanyalakitasnal ...

telex.hu/belfold/2026/03/20/visszalep-dk-kepviselojelolt-kopping-rita-bacs-kiskun-01

Nafene
warr_b
Ez releváns, a nő szignifikánsan népszerűbb helyben, mint a pártja, így ez a választókerület is érdekes lehet. Amúgy itt van az egyik legaljasabb gerrymandering
Jakehomer
Igen, furcsa is, vajon Klára asszony tudott erről és jóváhagyta?
warr_b
nem, ezért ki is zárták a DK-ból rögtön a visszalépő képviselőt.
deyell
Kék fidesz.
resistance is futile
az legyen a legnagyobb buntetes az eleteben, hogy kizarjak a DKbol.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.