Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Ebben a hangulatban szvsz nem lehetne. Ez már majdnem olyan rossz, mint az amcsiknál a demek és repek szembenállása 😉Itt tényleg csak az hiányzik, hogy kihaltak a fideszesek. Pedig lehetne kulturáltan eszmét cserélni.Ne tegyél már úgy, mintha ez a hely nem lenne része a magyar politikai kultúrának 😉 Itt is vannak fanok meg haterek, minden témában. (Nyilván tévedhetek abban, hogy éppen ki az és ki nem.)Ez oké, de Te mégis az ittenieket fanozod, akik ezek szerint kb 0 szinten vannak a fan skálán 😀Nem értem ezt a több helyen is fel-feljövő MP fanozást.Értenéd, ha kimerészkednél nagyobb fórumokra. Ami itt van, az nulla ahhoz képest, amik ott mennek.
Nagy számok törvénye alapján persze tiszások között is van fanatikus, mint ahogy ez minden párt esetén érvényes, de miért nem lehet megérteni, hogy nem MP fan a többség, hanem csak egy élhetőbb országban szeretne élni, gyűlöletkeltés, félelemkeltés és propaganda nélkül (esküszöm, ha már ez eltűnik, boldog ember leszek), amihez jelenleg az egyedüli opció az MP!? (nem, nem az 1-2%-ot verdeső mkkp, sem a hasonló számokat produkáló dk s társai...)
bogjosi
ender1112
bogjosi
ender1112
Dzsokijuing
1 hónapja
Itt tényleg csak az hiányzik, hogy kihaltak a fideszesek. Pedig lehetne kulturáltan eszmét cserélni.Ne tegyél már úgy, mintha ez a hely nem lenne része a magyar politikai kultúrának 😉 Itt is vannak fanok meg haterek, minden témában. (Nyilván tévedhetek abban, hogy éppen ki az és ki nem.)Ez oké, de Te mégis az ittenieket fanozod, akik ezek szerint kb 0 szinten vannak a fan skálán 😀Nem értem ezt a több helyen is fel-feljövő MP fanozást.Értenéd, ha kimerészkednél nagyobb fórumokra. Ami itt van, az nulla ahhoz képest, amik ott mennek.
Nagy számok törvénye alapján persze tiszások között is van fanatikus, mint ahogy ez minden párt esetén érvényes, de miért nem lehet megérteni, hogy nem MP fan a többség, hanem csak egy élhetőbb országban szeretne élni, gyűlöletkeltés, félelemkeltés és propaganda nélkül (esküszöm, ha már ez eltűnik, boldog ember leszek), amihez jelenleg az egyedüli opció az MP!? (nem, nem az 1-2%-ot verdeső mkkp, sem a hasonló számokat produkáló dk s társai...)
bogjosi
ender1112
bogjosi
ender1112
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Ne tegyél már úgy, mintha ez a hely nem lenne része a magyar politikai kultúrának 😉 Itt is vannak fanok meg haterek, minden témában. (Nyilván tévedhetek abban, hogy éppen ki az és ki nem.)Ez oké, de Te mégis az ittenieket fanozod, akik ezek szerint kb 0 szinten vannak a fan skálán 😀Nem értem ezt a több helyen is fel-feljövő MP fanozást.Értenéd, ha kimerészkednél nagyobb fórumokra. Ami itt van, az nulla ahhoz képest, amik ott mennek.
bogjosi
ender1112
bogjosi
1 hónapja
Ez oké, de Te mégis az ittenieket fanozod, akik ezek szerint kb 0 szinten vannak a fan skálán 😀Nem értem ezt a több helyen is fel-feljövő MP fanozást.Értenéd, ha kimerészkednél nagyobb fórumokra. Ami itt van, az nulla ahhoz képest, amik ott mennek.
bogjosi
ender1112
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Értenéd, ha kimerészkednél nagyobb fórumokra. Ami itt van, az nulla ahhoz képest, amik ott mennek.Nem értem ezt a több helyen is fel-feljövő MP fanozást.vannak MP-fanok? vagy csak olyanok, mint én, hogy hasznos hülyének tartják, vagy egy Dugovics Titusznak?Nem talált 😀 De jó tudni, hogy az MP fanok résen vannak és figyelnek 😉Esetleg ender1112? Topic többi Tisza szkeptikusa az MKKP-vel flörtöl inkább.Nem tudom 😊A bejelentés után nem sokkal közleményt adott ki a DK, amelyben azt írták, hogy Kopping Ritát megzsarolták, és végül fontosabb volt neki a pozíció és a pénz, mint a kormányváltás.Ezt röhögés nélkül hogyan?
😀 😀
warr_b
zinedine5
Amúgy ha lenne itt a fórumon DK-szavazó, úgy megkérdezném, hogy mostanában mit gondol a pártjáról, Feriről, Kláráról...
warr_b
dawyd728
ender1112
én már most 90 százalékban biztos vagyok, hogy négy év múlva nem rá szavazok, kivéve ha meg tud győzni arról, hogy érdemes.
ugye Pál is Saulból fordult át a Biblia szerint.
slowmotion
bogjosi
1 hónapja
Nem értem ezt a több helyen is fel-feljövő MP fanozást.vannak MP-fanok? vagy csak olyanok, mint én, hogy hasznos hülyének tartják, vagy egy Dugovics Titusznak?Nem talált 😀 De jó tudni, hogy az MP fanok résen vannak és figyelnek 😉Esetleg ender1112? Topic többi Tisza szkeptikusa az MKKP-vel flörtöl inkább.Nem tudom 😊A bejelentés után nem sokkal közleményt adott ki a DK, amelyben azt írták, hogy Kopping Ritát megzsarolták, és végül fontosabb volt neki a pozíció és a pénz, mint a kormányváltás.Ezt röhögés nélkül hogyan?
😀 😀
warr_b
zinedine5
Amúgy ha lenne itt a fórumon DK-szavazó, úgy megkérdezném, hogy mostanában mit gondol a pártjáról, Feriről, Kláráról...
warr_b
dawyd728
ender1112
én már most 90 százalékban biztos vagyok, hogy négy év múlva nem rá szavazok, kivéve ha meg tud győzni arról, hogy érdemes.
slowmotion
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
vannak MP-fanok? vagy csak olyanok, mint én, hogy hasznos hülyének tartják, vagy egy Dugovics Titusznak?Nem talált 😀 De jó tudni, hogy az MP fanok résen vannak és figyelnek 😉Esetleg ender1112? Topic többi Tisza szkeptikusa az MKKP-vel flörtöl inkább.Nem tudom 😊A bejelentés után nem sokkal közleményt adott ki a DK, amelyben azt írták, hogy Kopping Ritát megzsarolták, és végül fontosabb volt neki a pozíció és a pénz, mint a kormányváltás.Ezt röhögés nélkül hogyan?
😀 😀
warr_b
zinedine5
warr_b
dawyd728
ender1112
1 hónapja
Nem talált 😀 De jó tudni, hogy az MP fanok résen vannak és figyelnek 😉Esetleg ender1112? Topic többi Tisza szkeptikusa az MKKP-vel flörtöl inkább.Nem tudom 😊A bejelentés után nem sokkal közleményt adott ki a DK, amelyben azt írták, hogy Kopping Ritát megzsarolták, és végül fontosabb volt neki a pozíció és a pénz, mint a kormányváltás.Ezt röhögés nélkül hogyan?
😀 😀
warr_b
zinedine5
warr_b
dawyd728
1 hónapja
Egy oldal, teeeefaszom fog ennyit visszaolvasnitelex.hu/belfold/2026/03/20/a-valasztasi-mozgositas-mutatoi-valasztasi-foldrajz9:24-kor már linkeltem, nem figyelsz? 😀
Löfli
warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
faszom fog ennyit visszaolvasnitelex.hu/belfold/2026/03/20/a-valasztasi-mozgositas-mutatoi-valasztasi-foldrajz9:24-kor már linkeltem, nem figyelsz? 😀
Löfli
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Szerintem nem igazán ment át nálad, hogy mire értettem.Nekem csak az a kérdésem a náci karlendítés vs nem náci karlendítés témához, hogy a Náci Németország előtt is tartották így az emberek a kezüket szituációkban, akkor az nem lehetett náci karlendítés, hiszen nem volt még Hitler, aki ezt kisajátította volna magának.Erre kicsit későn reagálok, de egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki itt komolyan leírta, hogy vissza akarja adni a karlendítés régi dicsőségét...
Namost, amikor a Fidesz azt mondta, hogy kokárdát csak az visel, aki Fideszes, akkor kisajátította magának a kokárdaviselést, és ha elfogadjuk, hogy ez örökérvényű (mint ahogy Hitler kisajátította magának a karlendítést), akkor március 15-én mindenki Fideszes volt?
Szerintem valahol az is lehetne egy társadalmi fejlődés, hogy az ilyen jelképek kisajátítását nem engedjük. Azért mert március 15-én kokárdát hordok nem leszek Fideszes és azért mert bármilyen okból úgy tartom a karom mint Hitler még nem náci karlendítek.
ervinator
A költő szavaival:
Mit rákentek a századok és a liberálisok,
Lemosod a gyalázatot.
Javaslom a "zárjuk gázkamrába" eredeti jelentéséért is indíts mozgalmat, és Aushwitz is végre megérdemli, hogy ismét a domb oldalába zárt csendes kis falucska jusson eszünkbe, ahol a lugas alatt meg lehet inni egy jó pofa sört.
A körömtépésről is helyesebb, ha nem az ÁVH, hanem egy hangulatos disznóvágás jut eszünkbe.
Persze szigorúan a társadalmi fejlődés jegyében.
vpi
Peterk célzott rá korábban több posztjában is, hogy számít a kontextus és ezzel maximálisan egyetértek.
Ha valaki náci karlendít az ugyanúgy legyen elítélve, de attól mert valaki valamilyen oknál fogva (ami nem az, hogy náci karlendíteni akart) úgy tartja a kezét arra ne húzzák rá, hogy márpedig ő náci karlendítet.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/20/a-valasztasi-mozgositas-mutatoi-valasztasi-foldrajz9:24-kor már linkeltem, nem figyelsz? 😀
Löfli

1 hónapja
Nekem csak az a kérdésem a náci karlendítés vs nem náci karlendítés témához, hogy a Náci Németország előtt is tartották így az emberek a kezüket szituációkban, akkor az nem lehetett náci karlendítés, hiszen nem volt még Hitler, aki ezt kisajátította volna magának.Erre kicsit későn reagálok, de egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki itt komolyan leírta, hogy vissza akarja adni a karlendítés régi dicsőségét...
Namost, amikor a Fidesz azt mondta, hogy kokárdát csak az visel, aki Fideszes, akkor kisajátította magának a kokárdaviselést, és ha elfogadjuk, hogy ez örökérvényű (mint ahogy Hitler kisajátította magának a karlendítést), akkor március 15-én mindenki Fideszes volt?
Szerintem valahol az is lehetne egy társadalmi fejlődés, hogy az ilyen jelképek kisajátítását nem engedjük. Azért mert március 15-én kokárdát hordok nem leszek Fideszes és azért mert bármilyen okból úgy tartom a karom mint Hitler még nem náci karlendítek.
ervinator
A költő szavaival:
Mit rákentek a századok és a liberálisok,
Lemosod a gyalázatot.
Javaslom a "zárjuk gázkamrába" eredeti jelentéséért is indíts mozgalmat, és Aushwitz is végre megérdemli, hogy ismét a domb oldalába zárt csendes kis falucska jusson eszünkbe, ahol a lugas alatt meg lehet inni egy jó pofa sört.
A körömtépésről is helyesebb, ha nem az ÁVH, hanem egy hangulatos disznóvágás jut eszünkbe.
Persze szigorúan a társadalmi fejlődés jegyében.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/20/a-valasztasi-mozgositas-mutatoi-valasztasi-foldrajz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
hogy a házfelújításba és annak kérdéseibe menekülök inkább, mint a választás témájába, mert még az is nyugtatóbb. 😀vam ám rá topic, hajrá 😀
dugo93
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Minden DK-s visszalépés egy bizonytalant visz a fideszhez, hiszen utálja a dékátgyúrcsánytmegezeket’ így elhiszi hogy ezek ott a Tiszánál mégiscsak a baloldal—hiába lengetik a sok magyar zászlót.
1 hónapja
Nincs semmilyen álarc, csak filterek a hívők készülékeinAzok meg maradtak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Videki prokator: "Orbán csak azért nevezte marhaságnak Gulyás Gergely válaszát a magyar háborús részvételre vonatkozó kérdésre, mert lebuktak. Lebuktak, mint ahogy lebuktak a pedofília elleni harc és az aranybudi kapcsán is. Harcoltak a pedofília ellen, aztán kiderült, hogy nekik vannak védett és kitüntetett pedofiljaik.
Ukrán aranybudival plakátolták tele az országot, aztán kiderült, hogy ők csinálták maguknak aranybudit a pesti belváros közepén a magyaroktól ellopott pénzből.
Harcoltak a háború ellen, aztán kiderült, hogy ha Trump kérné, akkor megfontolnának egy magyar háborús részvételre vonatkozó kérést.
Mára már minden álarc lehullt, minden politikai termék megrohadt. A komédiának vége, a király meztelen, a vég közeleg."
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
dawyd728
4 215
Esetleg ender1112? Topic többi Tisza szkeptikusa az MKKP-vel flörtöl inkább.Nem tudom 😊A bejelentés után nem sokkal közleményt adott ki a DK, amelyben azt írták, hogy Kopping Ritát megzsarolták, és végül fontosabb volt neki a pozíció és a pénz, mint a kormányváltás.Ezt röhögés nélkül hogyan?
😀 😀
warr_b
zinedine5
warr_b
1 hónapja
Amúgy ha lenne itt a fórumon DK-szavazó, úgy megkérdezném, hogy mostanában mit gondol a pártjáról, Feriről, Kláráról...Nah ki lesz olyan bátor? 😊
warr_b
1 hónapja
Nem tudom 😊A bejelentés után nem sokkal közleményt adott ki a DK, amelyben azt írták, hogy Kopping Ritát megzsarolták, és végül fontosabb volt neki a pozíció és a pénz, mint a kormányváltás.Ezt röhögés nélkül hogyan?
😀 😀
warr_b
zinedine5

1 hónapja
A bejelentés után nem sokkal közleményt adott ki a DK, amelyben azt írták, hogy Kopping Ritát megzsarolták, és végül fontosabb volt neki a pozíció és a pénz, mint a kormányváltás.Ezt röhögés nélkül hogyan?
😀 😀
warr_b
1 hónapja
nem, most az utso 3 hetben hanem majd kormanyalakitasnal ...aludva egyet, en arra jutottam, hogy Gulyas Gergo szandekosan tette ezt.Az utolsó 3 hétben ennél komolyabbat kell bakiznia ahhoz, hogy lecseréljék. Max akkor lehet így, ha bízok a fidesz győzelemben. Akkor viszont meg a győzelem fogja ezt elfeledtetni.
gondoljatok bele, hany darab kormanyinfot letolt az elmult 8 evben. rohadtul elege lehet ebbol, es tenni akart arrol, hogy neki tobbet ne kelljen soha.
csebi
dugo93
az legyen a legnagyobb buntetes az eleteben, hogy kizarjak a DKbol.Kék fidesz.nem, ezért ki is zárták a DK-ból rögtön a visszalépő képviselőt.Igen, furcsa is, vajon Klára asszony tudott erről és jóváhagyta?telex.hu/belfold/2026/03/20/visszalep-dk-kepviselojelolt-kopping-rita-bacs-kiskun-01Ez releváns, a nő szignifikánsan népszerűbb helyben, mint a pártja, így ez a választókerület is érdekes lehet. Amúgy itt van az egyik legaljasabb gerrymandering
Nafene
warr_b
Jakehomer
warr_b
deyell
resistance is futile
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.