Politika
64 feliratkozó
több mint 14 éve
Speciel az a vonulat, ami a pógári körökből indult (jobbik) az csak köszönőviszonyban van a jelenlegivel. Jogilag is.Én nem akartam kiforgatni, csak nekem vicces a hasonlat. A FIDESZ egy jobbközép, konzervatívnak mondott párt, nulla antiszemitizmussal, rasszizmussal és fajelmélettel. Egy se akar keleten életteret, stb. Én csak arra akarok rávilágítani, hogy ne képzelj ilyeneket, mert felesleges. Nem akartam kioktató lenni, vagy ilyesmi. Csak ez nekem meredek. Hmmm, nincs miért elnézést kérned. 😊VrijbloedPedig Vona és csapata is Buktor óvó szárnyai alól nőttek ki(Pógári körök?), akik nem 0 antiszemitizmussal és rasszizmussal rendelkeznek ugye. A FIDESZ meg szép lassan átmegy baloldali pártba, vagy már az is.petey
Egyébként ez a mostani meg pont a maszopszedsz egyetlen szele a vitorlában, akire még mutogathatnak folyamatosan az elkúró időszak után. Ha ez se lenne, már be se kellene menniük a munkahelyükre, mert nem létezne.0
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Csak amíg 2/3 nélkül kuss volt mindenkinek, addig nem ment a riogatás, most meg hirtelen úgy van előadva, mintha ov tehetne arról, hogy mi van a munkáddal - meg diktatúra meg miegymás. Speciel én ettől agyfaszt kapok.- Aminek max akkor lenne minimális hatása, ha állami cégnél dolgozol. Örülj neki, hogy van 3 gyereked - max respect ezért -, mert én speckó arra se merek gondolni mit kezdenék egyszem gyerkőccel, ha lenne... Nekem is csökkent a fizum, ami amúgyis lófasz, még a belefektetett energiáról nem is beszélek. Mondok jobbat: hitelt se tudok felvenni egy nyomorult 30 négyzetméteres lakásra sem. Diploma ide, nyelvvizsga oda, szakmával - bár mondjuk, ha 10 évvel hamarabb születek, akkor kurvajól megalapozhattam volna a jövőmet vele.Ezt szeretem a leginkább. Ez már egy kipróbált, mindíg bejövős érv. Az "előző 8 év". Meg mindennek a gyurcsány az oka. Amit OV most csinál, annak is. Hogy most kevesebbet keresek, annak is. Meg mindennek. Igen, egy ideje rettegek (nem egy éve...) hogy elveszítem a munkám, hogy az én három gyerekem is nélkülözni fog, bár eddig sem volt fenékig tejfel. Én nem vagyok nemzeti kincs kisebbségi, hogy alanyi jogon járna a segílyke, sem ügyeskedő, sem politikus rokon, hogy csurranjon-cseppenjen innen-onnan valamicske. Tisztességes országban szeretnék élni, ahol el tudom tartani a családomat a munkámból.... Úgy veszem észre, ez csak utópia, még az unokámnak sem fog sikerülni. Nem bízom egyetlen politikus címzetű csótányban sem, hívják az gyurcsánynak, vagy orbánnak, teljesen mindegy.apeszosÉn már pakolok. És igen, bér rettegő vagyok. Rettegek, hogy kapok-e bért a következő hónapban is. Egyenlőre csak annyit látok, hogy az ígéretekkel ellentétben a "zembereknek" rosszabb lett. Egy hatalom mániás ember uralmának bebetonozása folyik. Ami nem volna baj, ha erre a törekvésére nem az emberektől venné el a pénzt. Nem kellene az embereit hosszú időkre fontos pozíciókba helyeznie, mert ha az ígéreteinek csak a felét betartaná, a következő választáson ugyanúgy meglenne a 2/3. De csak a szarhoz önt némi hugyot, hogy hígabb legyen, könnyebben elsüllyedjek benne.apeszos8 évig nem rettegtél?kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Én nem akartam kiforgatni, csak nekem vicces a hasonlat. A FIDESZ egy jobbközép, konzervatívnak mondott párt, nulla antiszemitizmussal, rasszizmussal és fajelmélettel. Egy se akar keleten életteret, stb. Én csak arra akarok rávilágítani, hogy ne képzelj ilyeneket, mert felesleges. Nem akartam kioktató lenni, vagy ilyesmi. Csak ez nekem meredek. Hmmm, nincs miért elnézést kérned. 😊VrijbloedPedig Vona és csapata is Buktor óvó szárnyai alól nőttek ki(Pógári körök?), akik nem 0 antiszemitizmussal és rasszizmussal rendelkeznek ugye. A FIDESZ meg szép lassan átmegy baloldali pártba, vagy már az is.
több mint 14 éve
Az előző nyolc évhez példaként: A Fidesz etikai bizottsága elé kerülhet az újabb költségtérítési ügy
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tökéletesen egyet értek apeszossal. Maximális respect.
több mint 14 éve
Ezt szeretem a leginkább. Ez már egy kipróbált, mindíg bejövős érv. Az "előző 8 év". Meg mindennek a gyurcsány az oka. Amit OV most csinál, annak is. Hogy most kevesebbet keresek, annak is. Meg mindennek. Igen, egy ideje rettegek (nem egy éve...) hogy elveszítem a munkám, hogy az én három gyerekem is nélkülözni fog, bár eddig sem volt fenékig tejfel. Én nem vagyok nemzeti kincs kisebbségi, hogy alanyi jogon járna a segílyke, sem ügyeskedő, sem politikus rokon, hogy csurranjon-cseppenjen innen-onnan valamicske. Tisztességes országban szeretnék élni, ahol el tudom tartani a családomat a munkámból.... Úgy veszem észre, ez csak utópia, még az unokámnak sem fog sikerülni. Nem bízom egyetlen politikus címzetű csótányban sem, hívják az gyurcsánynak, vagy orbánnak, teljesen mindegy.8 évig nem rettegtél?kishasziJajj, már megint diktatúra van, jajj. Ennyi bérrettegőt, te jó ég, miért nem pakoltátok már össze a bőröndöt is? Jön a gondolatrendőrség is ála Orwell. Isa.kishasziÉn már pakolok. És igen, bér rettegő vagyok. Rettegek, hogy kapok-e bért a következő hónapban is. Egyenlőre csak annyit látok, hogy az ígéretekkel ellentétben a "zembereknek" rosszabb lett. Egy hatalom mániás ember uralmának bebetonozása folyik. Ami nem volna baj, ha erre a törekvésére nem az emberektől venné el a pénzt. Nem kellene az embereit hosszú időkre fontos pozíciókba helyeznie, mert ha az ígéreteinek csak a felét betartaná, a következő választáson ugyanúgy meglenne a 2/3. De csak a szarhoz önt némi hugyot, hogy hígabb legyen, könnyebben elsüllyedjek benne.apeszos
több mint 14 éve
8 évig nem rettegtél?Jajj, már megint diktatúra van, jajj. Ennyi bérrettegőt, te jó ég, miért nem pakoltátok már össze a bőröndöt is? Jön a gondolatrendőrség is ála Orwell. Isa.kishasziÉn már pakolok. És igen, bér rettegő vagyok. Rettegek, hogy kapok-e bért a következő hónapban is. Egyenlőre csak annyit látok, hogy az ígéretekkel ellentétben a "zembereknek" rosszabb lett. Egy hatalom mániás ember uralmának bebetonozása folyik. Ami nem volna baj, ha erre a törekvésére nem az emberektől venné el a pénzt. Nem kellene az embereit hosszú időkre fontos pozíciókba helyeznie, mert ha az ígéreteinek csak a felét betartaná, a következő választáson ugyanúgy meglenne a 2/3. De csak a szarhoz önt némi hugyot, hogy hígabb legyen, könnyebben elsüllyedjek benne.apeszos
több mint 14 éve
Jajj, már megint diktatúra van, jajj. Ennyi bérrettegőt, te jó ég, miért nem pakoltátok már össze a bőröndöt is? Jön a gondolatrendőrség is ála Orwell. Isa.kishasziÉn már pakolok. És igen, bér rettegő vagyok. Rettegek, hogy kapok-e bért a következő hónapban is. Egyenlőre csak annyit látok, hogy az ígéretekkel ellentétben a "zembereknek" rosszabb lett. Egy hatalom mániás ember uralmának bebetonozása folyik. Ami nem volna baj, ha erre a törekvésére nem az emberektől venné el a pénzt. Nem kellene az embereit hosszú időkre fontos pozíciókba helyeznie, mert ha az ígéreteinek csak a felét betartaná, a következő választáson ugyanúgy meglenne a 2/3. De csak a szarhoz önt némi hugyot, hogy hígabb legyen, könnyebben elsüllyedjek benne.
több mint 14 éve
Jajj, már megint diktatúra van, jajj. Ennyi bérrettegőt, te jó ég, miért nem pakoltátok már össze a bőröndöt is? Jön a gondolatrendőrség is ála Orwell. Isa.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyelőre kimehettem a kossuth lajos utcába hözöngeni (na jó nem hözöngtem mert vége lett mire odaértünk)diktatúra nincs.
ettől függetlenül 11 hónap alatt kiderült hogy lényegében csak a köntös változott vörösről narancsra, mert ugyan azt a szart próbálják lenyomni a torkunkon. seggmindegy hogy reformnak vagy NERnek nevezed
ettől függetlenül a következő parlamenti gyűlésen fel kéne gyújtani ezt az egészet a gecibe
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez most nem volt magas labda Rajna, amit le kellett volna csapni...-> mindenki Hitler?Rajnaamúgy, az elődöknél ugyanez ment, elég ha gy f. 9 emeletes óriásplakátjára gondolszbriareosLáttam Viktorét is pár éve. Mind egy kutya 😊
JC6
több mint 14 éve
-> mindenki Hitler?amúgy, az elődöknél ugyanez ment, elég ha gy f. 9 emeletes óriásplakátjára gondolszbriareosLáttam Viktorét is pár éve. Mind egy kutya 😊
JC6
több mint 14 éve
Szívesen. Köszi, neked is. 😊 Hálistennek lehet. 😊amúgy, az elődöknél ugyanez ment, elég ha gy f. 9 emeletes óriásplakátjára gondolszbriareosLáttam Viktorét is pár éve. Mind egy kutya 😊
Vrijbloed! Köszi. Respect. Lehet kulturáltan is. Maximális tisztelet neked. Nem tetszik a helyzet, nem is szeretem, mégis ez van 😀 Magyarorszááág, Magyarorszáááág....gyere bátran............ 😀JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
amúgy, az elődöknél ugyanez ment, elég ha gy f. 9 emeletes óriásplakátjára gondolszbriareosLáttam Viktorét is pár éve. Mind egy kutya 😊
Vrijbloed! Köszi. Respect. Lehet kulturáltan is. Maximális tisztelet neked. Nem tetszik a helyzet, nem is szeretem, mégis ez van 😀 Magyarorszááág, Magyarorszáááág....gyere bátran............ 😀
több mint 14 éve
amúgy, az elődöknél ugyanez ment, elég ha gy f. 9 emeletes óriásplakátjára gondolsz
több mint 14 éve
Köszönöm Vrijbloed.Én nem akartam kiforgatni, csak nekem vicces a hasonlat. A FIDESZ egy jobbközép, konzervatívnak mondott párt, nulla antiszemitizmussal, rasszizmussal és fajelmélettel. Egy se akar keleten életteret, stb. Én csak arra akarok rávilágítani, hogy ne képzelj ilyeneket, mert felesleges. Nem akartam kioktató lenni, vagy ilyesmi. Csak ez nekem meredek. Hmmm, nincs miért elnézést kérned. 😊
Bár, ha figyelmesebben elolvastad volna, előre leszögeztem, hogy lehet, hogy rossz a példa. Csak hirtelen ez jutott eszembe. Nem az akkori Nagy Németország gazdasági és katonai erejét hoztam fel, egyszerűen csak nekem hasonlít OV jelenlegi kiskirálysága az akkori NO-éra.
Arra gondoltam, hogy az a kultusz, ami OV-t körülövezi totális hasonlít Hitlerére. Több millió ember vakon követi, igenez és éljenez (Sieg Heil! - Viktor, Viktor!). Elég durva, de én így látom.
Még akkor is dicsőítik, amikor szeretett vezérük azt mondja: NEKÜNK NE PARANCSOLJANAK BRÜSSZELBŐL! Ellenben meg az EU soros elnöke pont ő. Szégyengyalázat. Leégeti nem csak magát, hanem az országot is, ilyen kijelentésekkel.
Elég durván kiforgattad szavaim, de hibáztam, hogy nem fogalmaztam konkrétabban. Elnézést érte.JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm Vrijbloed.Bár, ha figyelmesebben elolvastad volna, előre leszögeztem, hogy lehet, hogy rossz a példa. Csak hirtelen ez jutott eszembe. Nem az akkori Nagy Németország gazdasági és katonai erejét hoztam fel, egyszerűen csak nekem hasonlít OV jelenlegi kiskirálysága az akkori NO-éra.
Arra gondoltam, hogy az a kultusz, ami OV-t körülövezi totális hasonlít Hitlerére. Több millió ember vakon követi, igenez és éljenez (Sieg Heil! - Viktor, Viktor!). Elég durva, de én így látom.
Még akkor is dicsőítik, amikor szeretett vezérük azt mondja: NEKÜNK NE PARANCSOLJANAK BRÜSSZELBŐL! Ellenben meg az EU soros elnöke pont ő. Szégyengyalázat. Leégeti nem csak magát, hanem az országot is, ilyen kijelentésekkel.
Elég durván kiforgattad szavaim, de hibáztam, hogy nem fogalmaztam konkrétabban. Elnézést érte.
több mint 14 éve
Plusz kismillió dolog, amiért abszolút irreális ez a párhuzam. Az NSDAP gyakorlatilag a semmiből lett vezető párt, köszönhetően sok, fajsúlyos gazdasági, társadalmi és világgazdasági tényezőnek. Nagyon kevesen tudták, hogy kik ezek, mik ezek, mit is akarnak valójában. Míg a FIDESZ azért 20 év óta "fókuszban van", mint Magyar politikai párt.vagy folytatva,Én nem vagyok paranoiás, de például (lehet rossz példa, elnézést) Hitler is ugyan így kezdte. Neki senki ne ugasson se keletről se nyugatról, majd ő megoldja. És látod hova fajult a dolog... A szó szoros értelmében ez a szöveg, amit ma levágott Viktor ugyan ezt vetítette előre nekem, ha nem is világégés szerűen, mint akkor régen. Nekünk senki nem parancsol, mi vagyunk a királyok. Mintha megtámadták volna az országot... nevetséges...JC6Teljesen mások a viszonyok. Szerinted a FIDESZ egy militarista párt? Gyilkolnak meg százakat az utcákon? Összecsap a FIDESZ militarista csoportja az MSZP-jével?Vrijbloed
rendelkezik magyarország olyan gazdasági és katonai potenciállal, hogy oda fajuljon a dolog?briareos
több mint 14 éve
vagy folytatva,Én nem vagyok paranoiás, de például (lehet rossz példa, elnézést) Hitler is ugyan így kezdte. Neki senki ne ugasson se keletről se nyugatról, majd ő megoldja. És látod hova fajult a dolog... A szó szoros értelmében ez a szöveg, amit ma levágott Viktor ugyan ezt vetítette előre nekem, ha nem is világégés szerűen, mint akkor régen. Nekünk senki nem parancsol, mi vagyunk a királyok. Mintha megtámadták volna az országot... nevetséges...JC6Teljesen mások a viszonyok. Szerinted a FIDESZ egy militarista párt? Gyilkolnak meg százakat az utcákon? Összecsap a FIDESZ militarista csoportja az MSZP-jével?Vrijbloed
rendelkezik magyarország olyan gazdasági és katonai potenciállal, hogy oda fajuljon a dolog?
több mint 14 éve
Én nem vagyok paranoiás, de például (lehet rossz példa, elnézést) Hitler is ugyan így kezdte. Neki senki ne ugasson se keletről se nyugatról, majd ő megoldja. És látod hova fajult a dolog... A szó szoros értelmében ez a szöveg, amit ma levágott Viktor ugyan ezt vetítette előre nekem, ha nem is világégés szerűen, mint akkor régen. Nekünk senki nem parancsol, mi vagyunk a királyok. Mintha megtámadták volna az országot... nevetséges...JC6Teljesen mások a viszonyok. Szerinted a FIDESZ egy militarista párt? Gyilkolnak meg százakat az utcákon? Összecsap a FIDESZ militarista csoportja az MSZP-jével?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ennyire konkrétan senkitől sem hallottam/olvastam az utóbbi években, mint ma. Egy pöffeszkedő kis kakas a szemétdombon.Én nem vagyok paranoiás, de például (lehet rossz példa, elnézést) Hitler is ugyan így kezdte. Neki senki ne ugasson se keletről se nyugatról, majd ő megoldja. És látod hova fajult a dolog... A szó szoros értelmében ez a szöveg, amit ma levágott Viktor ugyan ezt vetítette előre nekem, ha nem is világégés szerűen, mint akkor régen. Nekünk senki nem parancsol, mi vagyunk a királyok. Mintha megtámadták volna az országot... nevetséges...JC6Ezt minden második politikus elsütötte már, hogy nem hagyja, hogy neki diktáljon más. Köztük Hitler is meg mindenki más is.Rajna
És még balos sem vagyok...
több mint 14 éve
Én nem vagyok paranoiás, de például (lehet rossz példa, elnézést) Hitler is ugyan így kezdte. Neki senki ne ugasson se keletről se nyugatról, majd ő megoldja. És látod hova fajult a dolog... A szó szoros értelmében ez a szöveg, amit ma levágott Viktor ugyan ezt vetítette előre nekem, ha nem is világégés szerűen, mint akkor régen. Nekünk senki nem parancsol, mi vagyunk a királyok. Mintha megtámadták volna az országot... nevetséges...JC6Ezt minden második politikus elsütötte már, hogy nem hagyja, hogy neki diktáljon más. Köztük Hitler is meg mindenki más is.
több mint 14 éve
Hitler is így kezdte, és sok bolond is, aki Hitlernek (Napoleonnak, Caesarnak, Nagy Sándornak, etc) hitte magát, aztán végül kikötött a diliházban.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én nem vagyok paranoiás, de például (lehet rossz példa, elnézést) Hitler is ugyan így kezdte. Neki senki ne ugasson se keletről se nyugatról, majd ő megoldja. És látod hova fajult a dolog... A szó szoros értelmében ez a szöveg, amit ma levágott Viktor ugyan ezt vetítette előre nekem, ha nem is világégés szerűen, mint akkor régen. Nekünk senki nem parancsol, mi vagyunk a királyok. Mintha megtámadták volna az országot... nevetséges...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csodálom egyébként, hogy Ákos vagy Pataki Atis nem kapta meg most a a Kossuth díjat...lehet az október 23-án érdemkeresztet fognak majd kapni... Egyébként az, hogy Blaskó 3 éve nem vette át, azt jelentette, hogy a pénzösszeget sem kapta meg érte? Mindenesetre nem volt elegáns, hogy most az első körben átadták neki, mégha rá is szolgált, nyilvánvaló, hogy az előző kormány elleni fricska volt, amihez jópofával, dagadó mellel aszisztált a Nemzeti Színház tagjaként...