Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
Évek óta ugyanazt a 74%-os étcsokit vesszük a Lidl-ben. Most direkt megnéztem a digitális nyugtákban.Azt én is szeretem és sokszor vettem, de mióta több mint 700, azóta nem vettem...
2023/3: 399 HUF
2024/3: 499 - 549 HUF
2025/3: 899
De gyanítom mindannyian tudnánk tucatnyi ilyen terméket írni.
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Évek óta ugyanazt a 74%-os étcsokit vesszük a Lidl-ben. Most direkt megnéztem a digitális nyugtákban.2023/3: 399 HUF
2024/3: 499 - 549 HUF
2025/3: 899
De gyanítom mindannyian tudnánk tucatnyi ilyen terméket írni.
9 hónapja
..meg azok akiknél nincs más.hithű fideszesek meg vajon csak a coopban és a cba-ban vásárolnak?1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!Pennyben 829, én ebben a cudar világban csak oda járok, mint minden rendes proli, többi nekem flancolás 😀
Klaci79
eaglesmcnabb
(megjegyzem ott nem zavarja őket a drágaság?)
NB2
A szüleimnek már vittem fele és ritkában ugyan, de harmad áron ua.- a terméket mert náluk csak coop van.
9 hónapja
ismertem egyet, aki szerintem meghalni is csak a CBA-ban lesz hajlandó.hithű fideszesek meg vajon csak a coopban és a cba-ban vásárolnak?1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!Pennyben 829, én ebben a cudar világban csak oda járok, mint minden rendes proli, többi nekem flancolás 😀
Klaci79
eaglesmcnabb
NB2
9 hónapja
hithű fideszesek meg vajon csak a coopban és a cba-ban vásárolnak?1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!Pennyben 829, én ebben a cudar világban csak oda járok, mint minden rendes proli, többi nekem flancolás 😀
Klaci79
eaglesmcnabb
9 hónapja
1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!Pennyben 829, én ebben a cudar világban csak oda járok, mint minden rendes proli, többi nekem flancolás 😀
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Ejnye 😄telex.hu/gazdasag/2025/03/13/nagy-marton-lakas-csok-magyarazat-lakastuz

9 hónapja
telex.hu/belfold/2025/03/13/magyar-peter-orban-viktor-egeszsegugyi-allapot-ruszin-szendi-romulusz-zsirleszivas😂

9 hónapja
Repedezik a rendszer 🤔?Az akkugyárnál simán benne van, hogy nincs megrendelés és ezzel tud a kínai cég kifarolni belőle, vagy legalábbis jegelni a projektet, amíg nem lesz az elektromos autók piacán változás. Az mégis mindenkinek milyen kínos, hogy felavatják aztán mégsem indul el a gyártás.
telex.hu/gazdasag/2025/03/13/catl-debrecen-akkumulatorgyar-per-kornyezethasznalati-engedely-szakvelemeny-hianyos
telex.hu/belfold/2025/03/13/pankotai-lili-serelemdij-nagy-lajos-gimnazium-pecs
telex.hu/belfold/2025/03/13/fovarosi-torvenyszek-dontes-mukodesi-engedely-fovarosi-kormanyhivatal-met-wesley-iskola-ivanyi-gabor
dande2
9 hónapja
Vagy ha nem, majd visszamenőlegesen igazítanak kicsit a törvényeken 😊Repedezik a rendszer 🤔?nem kell félni, majd a Kúria rendbe fogja itt tenni a dolgokat.
telex.hu/gazdasag/2025/03/13/catl-debrecen-akkumulatorgyar-per-kornyezethasznalati-engedely-szakvelemeny-hianyos
telex.hu/belfold/2025/03/13/fovarosi-torvenyszek-dontes-mukodesi-engedely-fovarosi-kormanyhivatal-met-wesley-iskola-ivanyi-gabor
dande2
Amadeus the Young
9 hónapja
Repedezik a rendszer 🤔?nem kell félni, majd a Kúria rendbe fogja itt tenni a dolgokat.
dande2
9 hónapja
Repedezik a rendszer 🤔?telex.hu/gazdasag/2025/03/13/catl-debrecen-akkumulatorgyar-per-kornyezethasznalati-engedely-szakvelemeny-hianyos
9 hónapja
Venus 1 l Tesco....de 1400-ról lett sárgázva 1200-ra.1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!Hol, milyen olaj? Pár napja vettem Lidlben 2 literest 1.580-ért (Vita d'Or vagy mi a kurvaanyja, persze elég ócska).
Klaci79
warr_b
Én a majonéz-be inkább ezt teszem, mert ott eléggé kell a selymessége 😊
Itt amúgy Tesco extra szűz olíva 4500 (7dl), de van hozzá 900Ft-os kuponom...állandóan ezeket nézem...
Szerkesztette: Klaci79
9 hónapja
Szoktam főzni, nem vagyok egyedülálló, így nem csak magamra szoktam.Nade minek egy liter?www.spar.hu/onlineshop/despar-extraszuz-olivaolaj-1-l/p/296465002várj, melyik olívaolaj mekkora kiszerelésére írtad?1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!oliva olaj 6.000
Klaci79
Tej 8-900
Mandulás croissant 1.200
Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
slowmotion
Amadeus the Young
Még a covid elején vettem egy 250 milliset, a fele még megvan.
Ettől még brutál az élelmiszerinfláció, de egyedülálló, sokat melózó emberként minek neked egy liter olivaolaj? Vagy reformétrend és iszod magában?
Őszentsége Sobri Jóska
Beiktattam magamnak, hogy minden este munka után főzök, amolyan hobbi. Ha úgy jön ki, akkor éjjel. Napi 1-2 óra, amikor nem foglalkozom semmivel.
9 hónapja
nem drágább mintha amazonról rendelné az ember 😀jo megy rotschild, de meg Bertolli. hetvegen majd meglesem itt, mi mennyiert szoktuk venni ...shop.aldi.hu/termekek/olivaolaj/bertolli-extraszuz-olivaolaj-gentile-500-mlmondjuk a spar se épp arról híres hogy olcsó lennewww.spar.hu/onlineshop/despar-extraszuz-olivaolaj-1-l/p/296465002várj, melyik olívaolaj mekkora kiszerelésére írtad?1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!oliva olaj 6.000
Klaci79
Tej 8-900
Mandulás croissant 1.200
Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
slowmotion
Amadeus the Young
ilyen cba szint, nyilván nem coop
Negritis, a vajda
sokkal itt sem jobb.
Amadeus the Young
csebi
www.amazon.de/-/en/Bertoll-Extra-Original-Virgin-Olive/dp/B09C2BWZ8X/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
jó az, ha disznót csinálok 😊Flancoltok itt, mé' nem jó a desznózsír? 😄Nade minek egy liter?ha főzöl akkor elfogy bőven
Ettől még brutál az élelmiszerinfláció, de egyedülálló, sokat melózó emberként minek neked egy liter olivaolaj? Vagy reformétrend és iszod magában?
Őszentsége Sobri Jóska
nekem is elmegy a fél liter 1.5-2 hónap alatt gond nélkül
Negritis, a vajda
warr_b
9 hónapja
jo megy rotschild, de meg Bertolli. hetvegen majd meglesem itt, mi mennyiert szoktuk venni ...shop.aldi.hu/termekek/olivaolaj/bertolli-extraszuz-olivaolaj-gentile-500-mlmondjuk a spar se épp arról híres hogy olcsó lennewww.spar.hu/onlineshop/despar-extraszuz-olivaolaj-1-l/p/296465002várj, melyik olívaolaj mekkora kiszerelésére írtad?1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!oliva olaj 6.000
Klaci79
Tej 8-900
Mandulás croissant 1.200
Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
slowmotion
Amadeus the Young
Negritis, a vajda
sokkal itt sem jobb.
Amadeus the Young
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Flancoltok itt, mé' nem jó a desznózsír? 😄Nade minek egy liter?ha főzöl akkor elfogy bőven
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda

9 hónapja
Nade minek egy liter?ha főzöl akkor elfogy bőven
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
ja... és a despar termékekhez túl sznob vagyok, úgyhogy olasz hangzású márkát szoktam venni. (vicces amúgy, ott nyaraltunk két éve konkrétan pár kilométerre attól a gyártól, ahol elvileg a Bertollikat gyártják, de egy boltban nem láttam belőle)shop.aldi.hu/termekek/olivaolaj/bertolli-extraszuz-olivaolaj-gentile-500-mlmondjuk a spar se épp arról híres hogy olcsó lennewww.spar.hu/onlineshop/despar-extraszuz-olivaolaj-1-l/p/296465002várj, melyik olívaolaj mekkora kiszerelésére írtad?1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!oliva olaj 6.000
Klaci79
Tej 8-900
Mandulás croissant 1.200
Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
slowmotion
Amadeus the Young
Negritis, a vajda
sokkal itt sem jobb.
Amadeus the Young
szóval én ezeket nem boltban veszem, hanem pénzmosóban. mármint sarki kínaiban vagy mittoménmiben. tavaly decemberben a 0,75-ös Bertolli... 4600-ba került, szerintem a nagyobb láncokban a 0,5-ös kiszerelése már akkor is 4400-4600 körül mozgott.
tényleg, meg kéne nézni, mennyi van a spájzban.
9 hónapja
Nade minek egy liter?www.spar.hu/onlineshop/despar-extraszuz-olivaolaj-1-l/p/296465002várj, melyik olívaolaj mekkora kiszerelésére írtad?1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!oliva olaj 6.000
Klaci79
Tej 8-900
Mandulás croissant 1.200
Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
slowmotion
Amadeus the Young
9 hónapja
shop.aldi.hu/termekek/olivaolaj/bertolli-extraszuz-olivaolaj-gentile-500-mlmondjuk a spar se épp arról híres hogy olcsó lennewww.spar.hu/onlineshop/despar-extraszuz-olivaolaj-1-l/p/296465002várj, melyik olívaolaj mekkora kiszerelésére írtad?1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!oliva olaj 6.000
Klaci79
Tej 8-900
Mandulás croissant 1.200
Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
slowmotion
Amadeus the Young
Negritis, a vajda
sokkal itt sem jobb.
9 hónapja
mondjuk a spar se épp arról híres hogy olcsó lennewww.spar.hu/onlineshop/despar-extraszuz-olivaolaj-1-l/p/296465002várj, melyik olívaolaj mekkora kiszerelésére írtad?1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!oliva olaj 6.000
Klaci79
Tej 8-900
Mandulás croissant 1.200
Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
slowmotion
Amadeus the Young
9 hónapja
www.spar.hu/onlineshop/despar-extraszuz-olivaolaj-1-l/p/296465002várj, melyik olívaolaj mekkora kiszerelésére írtad?1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!oliva olaj 6.000
Klaci79
Tej 8-900
Mandulás croissant 1.200
Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
slowmotion
9 hónapja
Anyátokat a 220 fő mióta kis létszám, pláne 45 fős SNI-s gyerekkel akik ráadásul duplán számítnak..................😕index.hu/belfold/2025/03/13/budapest-xviii.-kerulet-csepel-iskolaosszevonas-iskola-bezaras-letszam/