Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!
Klaci79
oliva olaj 6.000

Tej 8-900

Mandulás croissant 1.200

Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
várj, melyik olívaolaj mekkora kiszerelésére írtad?
slowmotion
 www.spar.hu/onlineshop/despar-extraszuz-olivaolaj-1-l/p/296465002
Amadeus the Young
mondjuk a spar se épp arról híres hogy olcsó lenne
ilyen cba szint, nyilván nem coop

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Klaci79
oliva olaj 6.000

Tej 8-900

Mandulás croissant 1.200

Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
slowmotion
 www.spar.hu/onlineshop/despar-extraszuz-olivaolaj-1-l/p/296465002
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Anyátokat a 220 fő mióta kis létszám, pláne 45 fős SNI-s gyerekkel akik ráadásul duplán számítnak..................😕

index.hu/belfold/2025/03/13/budapest-xviii.-kerulet-csepel-iskolaosszevonas-iskola-bezaras-letszam/
9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Klaci79
oliva olaj 6.000

Tej 8-900

Mandulás croissant 1.200

Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
9 hónapja
Klaci79
oliva olaj 6.000

Tej 8-900

Mandulás croissant 1.200

Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
Burzsuj, ne sirjal.
Lúdas Solymi
gyerekvirsli 800 forintért jobb? Vagy a csiperkegomba 800-ért?
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Klaci79
Hol, milyen olaj? Pár napja vettem Lidlben 2 literest 1.580-ért (Vita d'Or vagy mi a kurvaanyja, persze elég ócska).

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 879
Klaci79
oliva olaj 6.000

Tej 8-900

Mandulás croissant 1.200

Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
Burzsuj, ne sirjal.
9 hónapja
Klaci79
oliva olaj 6.000

Tej 8-900

Mandulás croissant 1.200

Gyros pitában 3.000
9 hónapja
Nomac New England Patriots 4 115 — balazs.t85@gmail.com
Mennyire megyünk előre. Az elmúlt években minden nyáron voltam sátrazni pár napot a Dolomitokban, nagy busszal, egy fix irodával. Az árak változás:
2023: 80 910
2024: 107 000
2025: 125 910
55% 3 év alatt, ez az igazi teljesítmény, ez minden útnál érékelhető. Közben az én fizetésem 7%-8%-7%-al emelkedett 😀

Szerkesztette: Nomac
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Klaci79
A Szalonna nem ment fel ilyen mértékben
#reformkonyha
9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
9 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív

Nahát. Azt tényleg értik az emberek, hogy 5<27 🤯

9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
 telex.hu/direkt36/2025/03/13/a-ketsegbeesett-miniszter-a-fideszes-ugyved-es-az-eluszott-milliardok-ujabb-csavarokkal-folytatodott-az-agrarminiszterium-korrupcios-pere

szoval most mar bevallottan is szimpla alairoemberek a miniszterek. ez a vedkezese mikor milliardokrol dont. eszem megall.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
1600ft a pringles, elképesztő.

Szerencsére a számtornának köszönhetően az éves inflációt 2024-re is kihozták kb 3%-ra, szóval minden a legnagyobb rendben!
r.baggio
Nekem az original Pom-Bär a kedvencem. Két éve rákaptam, mindig a családi kiszerelést vettem, kényelmesen 3-4 tányérra volt elég. Akkor volt azt hiszem 500 Ft körül. Most durván két tányérra elég, és 800+ Ft ugyanabban a boltban.

Szerencsére nem létszükséglet, tehát túlélem, de nem is veszek olyan gyakran. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Egészen szürreális napom van ma a hazai politikával, tiszta szerencse, hogy gyakorló sztoikus vagyok.
Reggel olvasom, hogy Marci harcol a már többször legyőzött inflációval, oké.

Felnézek a pirosnál, erre: Jó hír - a vállalkozások pályázhatnak uniós forrásokra. Ne basszál fel tényleg? Nagy hír ez 2025ben. Először azt hittem, ez Kutyàs vicceskedés, de ugye nem. Oké.

Aztán szembejön a képernyőn, hogy a volt fideszes vk főnök, ma már ugye harcos ellenzéki, ingyen szívatta le a zsírt magáról anno, tb-alapon. Amit nem is tagad. Egy katona bazmeg. Hivatali érdek. Hát, itt azért már sóhajtottam egyet, hogy hosszú ez a nap, de oké.

És akkor a nap végén, kijön hogy MP támogatja az ukránokat meg hogy pénz és fegyver menjen. Nafene, nem mondom, hogy jó húzás, de legalább egy karakán, európai kiállás, tiszteletre méltó. Erre olyan szinten és olyan gyorsan határolódik el a dologtól, és lett belőle “sajnálatos hiba” (naja, gondolom kurva sok Magyar Péter nevű képviselő van, simán össze lehetett keverni) hogy azt Verstappen meg irigyelné. Ő támogatni az ukránokat??? Dehogyis! Okkké…

És akkor OV henteses videóját meg se néztem.
MC12
Az az OV videó hatalmas. Kar hogy a végén benne hagytak ahogy a hentes elszólta h az egész megrendezett és nem spontán a dolog. Egy világ omlott össze bennem

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
És aztán ott van még a fő harcművész:

Poloska vagyok.
9 hónapja
OV vs MP az a kiirthatatlan csótány és a hasznos hülye vetélkedése. Nem több, nem kevesebb.
slowmotion
Vagy Orbán a csaknegyurcsány, MP meg a csakneorbán.
Őszentsége Sobri Jóska
Ráadásul pont ugyanazokra az agyhalottakra /vagyis egy részükre/
is van szüksége a többséghez, akik nélkül nem lehet hatalomra jutni ebben az országban.
Így mükszik a rendszer.
9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
OV vs MP az a kiirthatatlan csótány és a hasznos hülye vetélkedése. Nem több, nem kevesebb.
slowmotion
Vagy Orbán a csaknegyurcsány, MP meg a csakneorbán.

9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
9 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 306
Egészen szürreális napom van ma a hazai politikával, tiszta szerencse, hogy gyakorló sztoikus vagyok.
Reggel olvasom, hogy Marci harcol a már többször legyőzött inflációval, oké.

Felnézek a pirosnál, erre: Jó hír - a vállalkozások pályázhatnak uniós forrásokra. Ne basszál fel tényleg? Nagy hír ez 2025ben. Először azt hittem, ez Kutyàs vicceskedés, de ugye nem. Oké.

Aztán szembejön a képernyőn, hogy a volt fideszes vk főnök, ma már ugye harcos ellenzéki, ingyen szívatta le a zsírt magáról anno, tb-alapon. Amit nem is tagad. Egy katona bazmeg. Hivatali érdek. Hát, itt azért már sóhajtottam egyet, hogy hosszú ez a nap, de oké.

És akkor a nap végén, kijön hogy MP támogatja az ukránokat meg hogy pénz és fegyver menjen. Nafene, nem mondom, hogy jó húzás, de legalább egy karakán, európai kiállás, tiszteletre méltó. Erre olyan szinten és olyan gyorsan határolódik el a dologtól, és lett belőle “sajnálatos hiba” (naja, gondolom kurva sok Magyar Péter nevű képviselő van, simán össze lehetett keverni) hogy azt Verstappen meg irigyelné. Ő támogatni az ukránokat??? Dehogyis! Okkké…

És akkor OV henteses videóját meg se néztem.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
9 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
"Döntött a kormány. 2026. január 1-jétől az egy gyermeket nevelő, 30 évnél fiatalabb édesanyák sem fizetnek személyi jövedelemadót!"
NB2
Ez azért vajmi kevés embert fog érinteni. Egyrészt, ha 2023 után született egy 30 éven aluli szülőnek gyereke, akkor már most is SZJA mentes, másrészt aki 25 éven aluli az alapból (gyerektől függetlenül) SZJA mentes.

Tehát ez azokat a 25 évnél idősebb és 30 évbél fiatalabb anyákat érinti, akiknek a gyerekük 3 évesnél idősebb és nincs több gyerekük.
Jughead
Vajon mennyi idobe fog telni a valasztasok utan azt mondani h sajnos ezt hatarozatlan ideig meg kell szuntetni, mert nem ugy allnak a szamok?

Vagy akkor majd jon az h az egyedulalloak es gyerektelenek adozzanak tobbet?
Lúdas Solymi
Ezeket senki se fogja visszavonni, mert az öngyilkosság, inkább emelnek valami másik adót/illetéket/különadót, hogy máshogy fájjon, persze jobban és mindenkinek...
StormST
Húznak neki egy plafont és azt nem emelik tíz évig. A la családi pótlék vagy egy gyerek után járó adókedvezmény.
9 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 520 — Chiefs GM
Meghátráltunk, Kicsi? 😀

telex.hu/belfold/2025/03/12/jozsefvaros-kecskemeti-laszlo-fidesz-dugalj-kapcsolo-ajtofelfa-harmonikaajto-lakas-koltozes

9 hónapja
StormST Denver Broncos 12 425 — SB 50 Champion @ Grund
"Döntött a kormány. 2026. január 1-jétől az egy gyermeket nevelő, 30 évnél fiatalabb édesanyák sem fizetnek személyi jövedelemadót!"
NB2
Ez azért vajmi kevés embert fog érinteni. Egyrészt, ha 2023 után született egy 30 éven aluli szülőnek gyereke, akkor már most is SZJA mentes, másrészt aki 25 éven aluli az alapból (gyerektől függetlenül) SZJA mentes.

Tehát ez azokat a 25 évnél idősebb és 30 évbél fiatalabb anyákat érinti, akiknek a gyerekük 3 évesnél idősebb és nincs több gyerekük.
Jughead
Vajon mennyi idobe fog telni a valasztasok utan azt mondani h sajnos ezt hatarozatlan ideig meg kell szuntetni, mert nem ugy allnak a szamok?

Lúdas Solymi
Ezeket senki se fogja visszavonni, mert az öngyilkosság, inkább emelnek valami másik adót/illetéket/különadót, hogy máshogy fájjon, persze jobban és mindenkinek...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
NB2

Jughead
Újra elmondom, a legnagyobb támogatója a kormány családpolitikájának a 60 felettiek.
Gyurma Pappa
Kádár népe
9 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 879
NB2

Jughead