Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
mondjuk a spar se épp arról híres hogy olcsó lennewww.spar.hu/onlineshop/despar-extraszuz-olivaolaj-1-l/p/296465002várj, melyik olívaolaj mekkora kiszerelésére írtad?1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!oliva olaj 6.000
Klaci79
Tej 8-900
Mandulás croissant 1.200
Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
slowmotion
Amadeus the Young
ilyen cba szint, nyilván nem coop
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
www.spar.hu/onlineshop/despar-extraszuz-olivaolaj-1-l/p/296465002várj, melyik olívaolaj mekkora kiszerelésére írtad?1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!oliva olaj 6.000
Klaci79
Tej 8-900
Mandulás croissant 1.200
Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
slowmotion
9 hónapja
Anyátokat a 220 fő mióta kis létszám, pláne 45 fős SNI-s gyerekkel akik ráadásul duplán számítnak..................😕index.hu/belfold/2025/03/13/budapest-xviii.-kerulet-csepel-iskolaosszevonas-iskola-bezaras-letszam/
9 hónapja
várj, melyik olívaolaj mekkora kiszerelésére írtad?1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!oliva olaj 6.000
Klaci79
Tej 8-900
Mandulás croissant 1.200
Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
9 hónapja
gyerekvirsli 800 forintért jobb? Vagy a csiperkegomba 800-ért?Burzsuj, ne sirjal.1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!oliva olaj 6.000
Klaci79
Tej 8-900
Mandulás croissant 1.200
Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
Lúdas Solymi
9 hónapja
1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!Hol, milyen olaj? Pár napja vettem Lidlben 2 literest 1.580-ért (Vita d'Or vagy mi a kurvaanyja, persze elég ócska).
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Burzsuj, ne sirjal.1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!oliva olaj 6.000
Klaci79
Tej 8-900
Mandulás croissant 1.200
Gyros pitában 3.000
Amadeus the Young
9 hónapja
1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!oliva olaj 6.000
Klaci79
Tej 8-900
Mandulás croissant 1.200
Gyros pitában 3.000
9 hónapja
Mennyire megyünk előre. Az elmúlt években minden nyáron voltam sátrazni pár napot a Dolomitokban, nagy busszal, egy fix irodával. Az árak változás: 2023: 80 910
2024: 107 000
2025: 125 910
55% 3 év alatt, ez az igazi teljesítmény, ez minden útnál érékelhető. Közben az én fizetésem 7%-8%-7%-al emelkedett 😀
Szerkesztette: Nomac
9 hónapja
1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!A Szalonna nem ment fel ilyen mértékben
Klaci79
#reformkonyha
9 hónapja
1200 akciósan az étolaj! Nem az infláció kapott gyomrost, hanem én!
9 hónapja
telex.hu/direkt36/2025/03/13/a-ketsegbeesett-miniszter-a-fideszes-ugyved-es-az-eluszott-milliardok-ujabb-csavarokkal-folytatodott-az-agrarminiszterium-korrupcios-pereszoval most mar bevallottan is szimpla alairoemberek a miniszterek. ez a vedkezese mikor milliardokrol dont. eszem megall.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
1600ft a pringles, elképesztő.Nekem az original Pom-Bär a kedvencem. Két éve rákaptam, mindig a családi kiszerelést vettem, kényelmesen 3-4 tányérra volt elég. Akkor volt azt hiszem 500 Ft körül. Most durván két tányérra elég, és 800+ Ft ugyanabban a boltban.
Szerencsére a számtornának köszönhetően az éves inflációt 2024-re is kihozták kb 3%-ra, szóval minden a legnagyobb rendben!
r.baggio
Szerencsére nem létszükséglet, tehát túlélem, de nem is veszek olyan gyakran. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Egészen szürreális napom van ma a hazai politikával, tiszta szerencse, hogy gyakorló sztoikus vagyok.Az az OV videó hatalmas. Kar hogy a végén benne hagytak ahogy a hentes elszólta h az egész megrendezett és nem spontán a dolog. Egy világ omlott össze bennem
Reggel olvasom, hogy Marci harcol a már többször legyőzött inflációval, oké.
Felnézek a pirosnál, erre: Jó hír - a vállalkozások pályázhatnak uniós forrásokra. Ne basszál fel tényleg? Nagy hír ez 2025ben. Először azt hittem, ez Kutyàs vicceskedés, de ugye nem. Oké.
Aztán szembejön a képernyőn, hogy a volt fideszes vk főnök, ma már ugye harcos ellenzéki, ingyen szívatta le a zsírt magáról anno, tb-alapon. Amit nem is tagad. Egy katona bazmeg. Hivatali érdek. Hát, itt azért már sóhajtottam egyet, hogy hosszú ez a nap, de oké.
És akkor a nap végén, kijön hogy MP támogatja az ukránokat meg hogy pénz és fegyver menjen. Nafene, nem mondom, hogy jó húzás, de legalább egy karakán, európai kiállás, tiszteletre méltó. Erre olyan szinten és olyan gyorsan határolódik el a dologtól, és lett belőle “sajnálatos hiba” (naja, gondolom kurva sok Magyar Péter nevű képviselő van, simán össze lehetett keverni) hogy azt Verstappen meg irigyelné. Ő támogatni az ukránokat??? Dehogyis! Okkké…
És akkor OV henteses videóját meg se néztem.
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
És aztán ott van még a fő harcművész:
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ráadásul pont ugyanazokra az agyhalottakra /vagyis egy részükre/OV vs MP az a kiirthatatlan csótány és a hasznos hülye vetélkedése. Nem több, nem kevesebb.Vagy Orbán a csaknegyurcsány, MP meg a csakneorbán.
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
is van szüksége a többséghez, akik nélkül nem lehet hatalomra jutni ebben az országban.
Így mükszik a rendszer.
9 hónapja
OV vs MP az a kiirthatatlan csótány és a hasznos hülye vetélkedése. Nem több, nem kevesebb.Vagy Orbán a csaknegyurcsány, MP meg a csakneorbán.
slowmotion
9 hónapja
OV vs MP az a kiirthatatlan csótány és a hasznos hülye vetélkedése. Nem több, nem kevesebb.
9 hónapja
Egészen szürreális napom van ma a hazai politikával, tiszta szerencse, hogy gyakorló sztoikus vagyok. Reggel olvasom, hogy Marci harcol a már többször legyőzött inflációval, oké.
Felnézek a pirosnál, erre: Jó hír - a vállalkozások pályázhatnak uniós forrásokra. Ne basszál fel tényleg? Nagy hír ez 2025ben. Először azt hittem, ez Kutyàs vicceskedés, de ugye nem. Oké.
Aztán szembejön a képernyőn, hogy a volt fideszes vk főnök, ma már ugye harcos ellenzéki, ingyen szívatta le a zsírt magáról anno, tb-alapon. Amit nem is tagad. Egy katona bazmeg. Hivatali érdek. Hát, itt azért már sóhajtottam egyet, hogy hosszú ez a nap, de oké.
És akkor a nap végén, kijön hogy MP támogatja az ukránokat meg hogy pénz és fegyver menjen. Nafene, nem mondom, hogy jó húzás, de legalább egy karakán, európai kiállás, tiszteletre méltó. Erre olyan szinten és olyan gyorsan határolódik el a dologtól, és lett belőle “sajnálatos hiba” (naja, gondolom kurva sok Magyar Péter nevű képviselő van, simán össze lehetett keverni) hogy azt Verstappen meg irigyelné. Ő támogatni az ukránokat??? Dehogyis! Okkké…
És akkor OV henteses videóját meg se néztem.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
9 hónapja
Húznak neki egy plafont és azt nem emelik tíz évig. A la családi pótlék vagy egy gyerek után járó adókedvezmény.Ezeket senki se fogja visszavonni, mert az öngyilkosság, inkább emelnek valami másik adót/illetéket/különadót, hogy máshogy fájjon, persze jobban és mindenkinek...Vajon mennyi idobe fog telni a valasztasok utan azt mondani h sajnos ezt hatarozatlan ideig meg kell szuntetni, mert nem ugy allnak a szamok?"Döntött a kormány. 2026. január 1-jétől az egy gyermeket nevelő, 30 évnél fiatalabb édesanyák sem fizetnek személyi jövedelemadót!"Ez azért vajmi kevés embert fog érinteni. Egyrészt, ha 2023 után született egy 30 éven aluli szülőnek gyereke, akkor már most is SZJA mentes, másrészt aki 25 éven aluli az alapból (gyerektől függetlenül) SZJA mentes.
NB2
Tehát ez azokat a 25 évnél idősebb és 30 évbél fiatalabb anyákat érinti, akiknek a gyerekük 3 évesnél idősebb és nincs több gyerekük.
Jughead
Vagy akkor majd jon az h az egyedulalloak es gyerektelenek adozzanak tobbet?
Lúdas Solymi
StormST
9 hónapja
Meghátráltunk, Kicsi? 😀telex.hu/belfold/2025/03/12/jozsefvaros-kecskemeti-laszlo-fidesz-dugalj-kapcsolo-ajtofelfa-harmonikaajto-lakas-koltozes
9 hónapja
Ezeket senki se fogja visszavonni, mert az öngyilkosság, inkább emelnek valami másik adót/illetéket/különadót, hogy máshogy fájjon, persze jobban és mindenkinek...Vajon mennyi idobe fog telni a valasztasok utan azt mondani h sajnos ezt hatarozatlan ideig meg kell szuntetni, mert nem ugy allnak a szamok?"Döntött a kormány. 2026. január 1-jétől az egy gyermeket nevelő, 30 évnél fiatalabb édesanyák sem fizetnek személyi jövedelemadót!"Ez azért vajmi kevés embert fog érinteni. Egyrészt, ha 2023 után született egy 30 éven aluli szülőnek gyereke, akkor már most is SZJA mentes, másrészt aki 25 éven aluli az alapból (gyerektől függetlenül) SZJA mentes.
NB2
Tehát ez azokat a 25 évnél idősebb és 30 évbél fiatalabb anyákat érinti, akiknek a gyerekük 3 évesnél idősebb és nincs több gyerekük.
Jughead
Lúdas Solymi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
Kádár népeÚjra elmondom, a legnagyobb támogatója a kormány családpolitikájának a 60 felettiek."Döntött a kormány. 2026. január 1-jétől az egy gyermeket nevelő, 30 évnél fiatalabb édesanyák sem fizetnek személyi jövedelemadót!"Ez azért vajmi kevés embert fog érinteni. Egyrészt, ha 2023 után született egy 30 éven aluli szülőnek gyereke, akkor már most is SZJA mentes, másrészt aki 25 éven aluli az alapból (gyerektől függetlenül) SZJA mentes.
NB2
Jughead
Gyurma Pappa
9 hónapja
Vajon mennyi idobe fog telni a valasztasok utan azt mondani h sajnos ezt hatarozatlan ideig meg kell szuntetni, mert nem ugy allnak a szamok?"Döntött a kormány. 2026. január 1-jétől az egy gyermeket nevelő, 30 évnél fiatalabb édesanyák sem fizetnek személyi jövedelemadót!"Ez azért vajmi kevés embert fog érinteni. Egyrészt, ha 2023 után született egy 30 éven aluli szülőnek gyereke, akkor már most is SZJA mentes, másrészt aki 25 éven aluli az alapból (gyerektől függetlenül) SZJA mentes.
NB2
Jughead