Itt tudod támogatni a fórum fejlesztését, minden forintot nagyon köszönünk!  ko-fi.com/bowlhu

Politika

60 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az első jó választás 1938 óta!

timedotcom.files.wordpress.com/2014/12/time-person-of-the-year-cover-angela-merkel-2015.jpg
baggio
Volt már azóta német az év embere a Timenál?
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 330 — no es importante
Az első jó választás 1938 óta!

timedotcom.files.wordpress.com/2014/12/time-person-of-the-year-cover-angela-merkel-2015.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
de most őszintén mire számítottál ?

egy olyan ellenzék mellett, akik a családtagok beemelését a lopásba megszavazta, mert "véletlenül kettőt lapozott"...

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 168
 444.hu/2015/12/09/irgalmatlan-elonnyel-vezet-a-fidesz

Ez az ország tényleg megérdemli a sorsát...
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 980
 www.168ora.hu/itthon/beszoltak-orbannak-csak-gyavak-bujocskaznak-141308.html
Janek
 444.hu/2015/12/08/veletlenul-lefilmeztek-hogy-bulizik-habony-arpad-ibizan
Amadeus91
csapassad Árpiiii!!!!!!! 😊
Lecsó

zinedine5
 www.youtube.com/watch?v=fFDXg0837-E
 www.youtube.com/watch?v=OdFr3qh_TJQ

Mindig jövőre
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 583 — Ajmo Vatreni
Janek
Amadeus91
Lecsó
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 405
Janek
Amadeus91
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 089
Janek
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 127 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 310 — #NoStress
Inkább itt, mint a tv, rádió v. a soccer topikban😊

comment.blog.hu/2015/12/04/szijjarto_focicsapatat_is_kozvetiti_mostantol_a_kozteve
NB2
Én is gondolkodtam ezen, hogy vajon hova való. Viccország.

De igazából ezektől már semmi nem ugorja meg az ingerküszöbömet.

444.hu/2015/12/04/sesztak-miklos-kulon-miniszteri-biztost-allit-kisvarda-fejlesztesere

444.hu/2015/12/03/ahogy-fazekas-sandor-rokona-elvitte-az-allami-foldet-az-arveresen-azt-szinmuveszeti-iskolakban-kellene-tanitani
zinedine5
Az egyik ügyvéd a suliban fakadt ki, hogy "Mikszáth országa vagyunk baszd meg". Kb.
Amadeus91
hát akkor már Móriczé is, de jó a párhuzam. Mikszáth egyébként egyik örök kedvencem, de mostanában félretettem kicsit az életművét. Pláne hogy tévében dolgozom, naponta látom valamelyik novelláját IRL 😀
bergerdani
Móricztól a Rokonok most megy össznemzeti 3D-ben, live. Szegények már régen lefelé kaparnak, Hofival együtt.
Amadeus91
Olyan olvasni ezt a világra naívan rácsodálkozó disputát, mint amikor az ember mellett a villamoson tinik beszélgetnek a pináról.
Tudtak róla, hogy van, de azt nem tudták, hogy ilyen. 😉

több mint 10 éve

comment.blog.hu/2015/12/04/szijjarto_focicsapatat_is_kozvetiti_mostantol_a_kozteve
NB2

444.hu/2015/12/04/sesztak-miklos-kulon-miniszteri-biztost-allit-kisvarda-fejlesztesere

444.hu/2015/12/03/ahogy-fazekas-sandor-rokona-elvitte-az-allami-foldet-az-arveresen-azt-szinmuveszeti-iskolakban-kellene-tanitani
zinedine5
Az egyik ügyvéd a suliban fakadt ki, hogy "Mikszáth országa vagyunk baszd meg". Kb.
Amadeus91
hát akkor már Móriczé is, de jó a párhuzam. Mikszáth egyébként egyik örök kedvencem, de mostanában félretettem kicsit az életművét. Pláne hogy tévében dolgozom, naponta látom valamelyik novelláját IRL 😀
bergerdani
Móricztól a Rokonok most megy össznemzeti 3D-ben, live. Szegények már régen lefelé kaparnak, Hofival együtt.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 980

NB2

zinedine5
Amadeus91

Mindig jövőre
több mint 10 éve

NB2

zinedine5
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 583 — Ajmo Vatreni

NB2

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 29 816 — nabege2@yahoo.com

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 958 — capitaine du château de Vienne 1487
yippiyaehyeah
nakiveszimeg a szakállasok olaját?
 cdn.liveleak.com/80281E/ll_a_s/2015/Dec/3/LiveLeak-dot-com-c5c_1449191417-RaqqaRockefeller_1449194003.png?d5e8cc8eccfb6039332f41f6249e92b06c91b4db65f5e99818bdd39f4f41d8d25b77&ec_rate=230

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 274 — The only discipline that lasts, is self discipline
A cím nem hibás, mégis félrevezető. Engem legalábbis félrevezetett, amíg a cikket el nem olvastam...

Nem általános megszűnésről szól a javaslat, hanem arról, hogy a jelenlegi 6 hónapról 2 évre legyen emelhető a határellenőrzés visszaállítása. Amit eddig is minden ország megtehetett - ha akart - saját hatáskörben. Ha átmegy a javaslat, az sem jelent általános változást. Kétlem, hogy a - minket igazán érdeklő - szlovákok vagy osztrákok meglépnének ilyesmit. (Ha meg is lépnek valami esemény miatt - pl. nagy sporteseménynél volt már rá példa -, az is rövid időszakra.) Inkább a franciák, luxemburg, stb. élhetnek vele, náluk vannak a gondok, nem errefelé. (Gondokon a terrorveszélyeztetettséget és a menekült jövés-menést is értem egyszerre.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 29 816 — nabege2@yahoo.com
és megint a többség szívjon a kisebbség miatt...
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 026
 hvg.hu/itthon/20151203_Ket_evre_visszaallhat_a_hatarellenorzes

"Két évre megszűnhet a schengeni övezet, és visszaállhat az uniós országok közötti határellenőrzés"

Azért remélem, hogy a migránsok továbbra is papírok nélkül jöhetnek.

Közben Tusk is átment nácirasszistába, és azt merte mondani, hogy bevándorlók 70%-a csak gazdasági bevándorló és lehetnek köztük terroristák is.
több mint 10 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 274 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát ja, Irán egy érdekes ország. (Persze melyik nem...) A politikai vezetésük nagyon ordas, de a civil világ (inkább civil underground) viszont elég "nyugatias". Már persze idézőjelesen. Mindenesetre a lakosság jelentős része felvilágosult, modern gondolkodású. Jól elcseszte a nyugat annak idején azzal az országgal a politikai kapcsolatokat. Egy kis ésszel ma komolyabb bástya lehetne, mint Szaúd-Arábia, amelyik biznisz szempontból tökéletes partner, de amúgy meg a gondok egyik kiindulópontja...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 342 — zászló zászló szív
Üzletelek perzsákkal, törökökkel, arabokkal, de messze a perzsák a legkorrektebb partnerek. A politika más, azt meghagyom a politikusoknak, az az ő üzletük...

több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Ja, már akik elmenekültek onnan 😊 az évi 600-1000 kivégzés, meg több tizezer bebörtönzés elöl.
Igor
Én összehasonlítást írtam. Szerinted Szaud-Arábia jobb? Vagy Pakisztán? Az általam ismert átlag arab mentalitása közel áll az állami hivataloshoz, viszont az általam ismert irániaké távol áll.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Végülis jobban jártál hosszútávon?
Amadeus91
Anyagilag bárki (egészségügyi dolgozó) bárhová (Románia és Bulgária kivételével) megy jobban jár. De a pénz nem minden. Hosszútáv meg hosszútávon dől el.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 419 — NFL bracket champion '26
Iránhoz: Szinte a teljes közel-közép keleti palettát van szerencsém testközelből tapasztalni nap mint nap. Messze-messze az irániak a legnormálisabbak. Itt én velük vagyok a legszorosabb kapcsolatban. A déli hodomoniak szunnik, a többség perzsa sia, de mindkettővel jól ki lehet jönni.
diverdoc
Ja, már akik elmenekültek onnan 😊 az évi 600-1000 kivégzés, meg több tizezer bebörtönzés elöl.

De trade partnert persze nem az udvariassági index alapján választunk persze (akkor mi is szarban lennénk..), és illeszkedik ez az eddigi sorba, Kina, Oroszország, stb...
Meglep hogy az afrikai diktatúrákkal egyelöre nem nagyon próbálkozunk..
Igor
Khmm...
 privatbankar.hu/makro/szijjarto-egyelore-nagyon-bejott-a-deli-nyitas-287068

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 041 — Dr Kongó fan
Iránhoz: Szinte a teljes közel-közép keleti palettát van szerencsém testközelből tapasztalni nap mint nap. Messze-messze az irániak a legnormálisabbak. Itt én velük vagyok a legszorosabb kapcsolatban. A déli hodomoniak szunnik, a többség perzsa sia, de mindkettővel jól ki lehet jönni.
diverdoc

De trade partnert persze nem az udvariassági index alapján választunk persze (akkor mi is szarban lennénk..), és illeszkedik ez az eddigi sorba, Kina, Oroszország, stb...
Meglep hogy az afrikai diktatúrákkal egyelöre nem nagyon próbálkozunk..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)