Politika

64 feliratkozó

4 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 915 — Sworn to the Dark
Azon gondolkoztam, hogy ebben a helyzetben és elmeállapotában a föninek megérné egy vita Magyar Péterrel? És fordítva MP-nek megérne eg yvita egy ilyen elmeroggyant fasszal, hogy ne rombolja le az eddigi nivóját?
KB23
wishful thinking
szerintem a főni még mindig bealázná Petit egy éles vitában
(ha objektíven sikerülne nézni bárkinek is, de mivel itt csak két oldal van, az egyik szerint Orbán Viktor lemosta Petikét, a másik szerint meg Magyar Péter feltörölte a padlót a köpcössel)
rva
ki volt az, akit a "főni" be tudott alázni egy vitában?
egy vitában, nem egy parlamenti felszólalásban, ahol övé az utolsó szó
szerintem Orbán soha nem tudott vitázni...víziói vannak, szépen operál képekkel, de soha nem ment neki felkészülés nélkül, például egy visszakérdésre válaszolni
Klaci79
csak Horn volt olyan balfasz, hogy vitát veszítsen Orbán ellen, de ő hibát hibára halmozott a 98-as választás előtt. hatalmas anyagi és média fölény mellett sikerült elveszíteniük azt a választást, ami visszatekintve epic fail volt az MSZP és főleg Horn részéről.

built for this shit

4 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Azon gondolkoztam, hogy ebben a helyzetben és elmeállapotában a föninek megérné egy vita Magyar Péterrel? És fordítva MP-nek megérne eg yvita egy ilyen elmeroggyant fasszal, hogy ne rombolja le az eddigi nivóját?
KB23
wishful thinking
(ha objektíven sikerülne nézni bárkinek is, de mivel itt csak két oldal van, az egyik szerint Orbán Viktor lemosta Petikét, a másik szerint meg Magyar Péter feltörölte a padlót a köpcössel)
rva
ki volt az, akit a "főni" be tudott alázni egy vitában?
egy vitában, nem egy parlamenti felszólalásban, ahol övé az utolsó szó
szerintem Orbán soha nem tudott vitázni...víziói vannak, szépen operál képekkel, de soha nem ment neki felkészülés nélkül, például egy visszakérdésre válaszolni
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 282 — Whoops, looks like something went wrong.
KB23
wishful thinking
rva
Szerintem meg o mar nem tudna vitazni. Annyira egyoldaluan es csolatassal vesz mindent, az egesz viselkedese ilyen, hogy egy kerdesre sem valaszolna tisztan, kikerulne minden szamara nem szimpatikus temat, kozben sertodott csecsemokent, lekezelo stilusban szemelyeskedne es probalna alazni a masikat.

Nem arrol van szo, hogy „nyerne-e” egy vitaban, hanem en ugy gondolom, lejaratna magat szamos dologban es hulyet csinalna magabol, ongolok tomkelegevel. Igy meg hiaba nyer, mert kozben meg veszit is. Egyszeruen kontraproduktiv lenne az egesz.

Szerkesztette: Stez

4 hónapja
dawyd728 4 277
az ország középső részéről a gazdálkodók üdvözölnek mindenkit
slowmotion
a víz lehet bárhol, a föld alatt is. mélyebben, mint amire a mezőgazdaságnak éppen szüksége van perpill 😉
rva
Pont az a baj, h mélyebben van a víz, és évről évre mélyebben, mint az elmúlt 30 év csúszóátlaga. Alföldön nyaranta már nagy 30-40 éves fák is száradnak el, mert a gyökereik alá húzódik vissza a talajvíz.
Ahogy megy alacsonyabbra a talajvíz, úgy szárad ki egyre jobban a talajnak a felső rétegei, úgy párologtat kevesebbet és kevesebbet, amitől szárazabb lesz a levegő, kevesebb feláramlás még kevesebb lokális csapadék/felhőképződés stb.
Szóval jelenleg egy elég rossz pályán vagyunk. A csapadék, ami leesik, illetve ami befolyik az országba azt előbb meg kellene tartani, majd mikor a tároló kapacitásunk feltöltésére kiépültek a megfelelő rendszerek, utána lehet elmondani, h van sok vizünk, ami értéket is képez.
Jelenleg amortizáljuk az értékeinket a vízigényes ipar Magyarországra telepítésével.
4 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 915 — Sworn to the Dark
KB23
wishful thinking
rva
Orbán miniszterelnök-jelölti vitában még a karizmátlan Medgyessyvel szemben is alulmaradt.

built for this shit

4 hónapja
rva 4 712 — Me for President!
KB23
wishful thinking
4 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 965

Szerkesztette: KB23
4 hónapja
Nem!
Tudnak!
Hibázni!

Várom a folytatást!
vpi
az első plakátra is azt mondtam már, hogy ez jó.
egy ideje az első kampány eszköz, ami egy bizonyos szint felett maradt.
nem tudom miért engedték ki, és nem vagyok benne biztos, hogy eléri azt a hatást, amit várnak tőle
4 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 850
Bojkottálta a Fidesz a Samsung ügyében kezdeményezett bizottsági meghallgatást

Nahát, nahát.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
az ország középső részéről a gazdálkodók üdvözölnek mindenkit
slowmotion
a víz lehet bárhol, a föld alatt is. mélyebben, mint amire a mezőgazdaságnak éppen szüksége van perpill 😉
4 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 158 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Eheti abszurd kibeszélés
 youtu.be/wIJDxvHFkn8?si=mevKXr-YINLHDxDk
4 hónapja
peach Atlanta Falcons 16 001 — a new hope (again)
Ismét egy remek munka a kormány marketing csapatától 🤣

telex.hu/techtud/2026/03/02/magyar-kormany-paksi-atomeromu-biztonsag-kockazat
KB23
Nem. Hiszem. El.
Göd után ez.
Dzsokijuing
"NIS2 elismerően csettint"
Vitézlő Titoknok tomz
paks, persze. oszt algyővel mi van? a hétvége óta védik a bátor honvédok a mol telepet ( ami akkora mint egy kisebb falu, de hagyjuk... ). a megjelenésükre néhány idős nyugdíjas körében kitört a pánik, a polgi ki is rakott egy videót amelyben elküldte a fideszt a büdös picsába 😀

ha érdekel valakit ( mert amúgy respect neki ):
 www.facebook.com/share/v/1L4yHAxXmi/

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 301
Megizzasztottak a kis görcsöt.

eduline.hu/felsooktatas/20260302_kerdezd-a-minisztert-obudai-egyetem-hanko-balazs-hallgatoi-kerdesek?fbclid=IwdGRzaAQTUwZjbGNrBBNS_2V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHpuuNIKGPj_UjU3oIaLizxvA5moy-HwW06u_XcLQRU0I5NEzP4NL-k3DfYVk_aem_KjsFXIHNyu1AoBkxdr2TBA
KB23
Ennek a nyominak annyi köze van a kultúrához, hogy a választókerületében kultúrkolbásszal kampányol.
Dzsokijuing
Szégyellem hogy lekezeltem vele, de muszáj volt🤣
4 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 755

óriási.
Bogival megalázó dolgokat tudnék azért művelni...
petey
Először megijedtem, azt hittem hirtelen hogy a Buday Zoli😅
esanders10
eskü látom az arcán hogy megérinti amit hall

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 hónapja
esanders10 Denver Broncos 1 045

óriási.
Bogival megalázó dolgokat tudnék azért művelni...
petey
Először megijedtem, azt hittem hirtelen hogy a Buday Zoli😅
4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 124 — Saturday Night Lights
A kutyapárt 86 indulójának 6 helyen sikerült összegyűjtenie elegendő aláírást.
Az egyik Felcsút. Kérdés?
petey
szeretik a footbalisták az elvont humort na, nincs itt semmi látnivaló
Josszi
Mondjuk Felcsúton hatalmas poén volt, hogy amikor Lölő lelépett a polgi poziból és az alpolgi névrokon, Mészáros László indult helyette, a Kutyák találtak egy másik Mészáros Lászlót ellenfélnek, aki ráadásul gázszerelő volt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
 telex.hu/kulfold/2026/03/02/genfi-konvencio-orosz-ukran-haboru-hadifoglyok-karpatalja-orosz-hadifogsag-hirado

Undorító férgek (nem az ukránokra gondolok)
warr_b
ez az egész háború egy igazi morális teszt a magyar társadalomnak, első nagy vizsgája ápr.12-én lesz

4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 124 — Saturday Night Lights

eduline.hu/felsooktatas/20260302_kerdezd-a-minisztert-obudai-egyetem-hanko-balazs-hallgatoi-kerdesek?fbclid=IwdGRzaAQTUwZjbGNrBBNS_2V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHpuuNIKGPj_UjU3oIaLizxvA5moy-HwW06u_XcLQRU0I5NEzP4NL-k3DfYVk_aem_KjsFXIHNyu1AoBkxdr2TBA
KB23
Ennek a nyominak annyi köze van a kultúrához, hogy a választókerületében kultúrkolbásszal kampányol.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
petey
szeretik a footbalisták az elvont humort na, nincs itt semmi látnivaló

4 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 965

4 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 771
Ismét egy remek munka a kormány marketing csapatától 🤣

telex.hu/techtud/2026/03/02/magyar-kormany-paksi-atomeromu-biztonsag-kockazat
KB23
Nem. Hiszem. El.
Göd után ez.
Dzsokijuing
"NIS2 elismerően csettint"
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 565 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/kulfold/2026/03/02/genfi-konvencio-orosz-ukran-haboru-hadifoglyok-karpatalja-orosz-hadifogsag-hirado

Undorító férgek (nem az ukránokra gondolok)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 565 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
petey
Ha nem lesz 71 egyéni jelölt (nyilván lesz, az egész ország Felcsút), a listás kutyás szavazás lehetetlenné válik, és akkor egy fingreszeléssel kevesebb. Kinek nehezítené ez meg még jobban a dolgát?
Illetve tényleg vicces lenne akkor egy olyan MKKP kampány, hogy egyéniben ne szavazz rám, listán meg nem is tudsz. Na ez oldschool kutyás poén lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
Péntek délutánig még rengeteg idő van 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 598 — #NoStress
petey
Ha nem lesz 71 egyéni jelölt (nyilván lesz, az egész ország Felcsút), a listás kutyás szavazás lehetetlenné válik, és akkor egy fingreszeléssel kevesebb. Kinek nehezítené ez meg még jobban a dolgát?
Illetve tényleg vicces lenne akkor egy olyan MKKP kampány, hogy egyéniben ne szavazz rám, listán meg nem is tudsz. Na ez oldschool kutyás poén lenne.

4 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 724 — Csodabogár