Politika
65 feliratkozó
11 hónapja
Így van.A lovas tengerész ezen legfeljebb csak 1944 őszén dilemmázott, amikor már ő is felfogta, hogy a náciknak annyi. Addig Hitler seggét nyalta.Egyik barátom kérdezte meg tőlem jó régen, hogy szerintem melyik a jobb: az okos geci vagy a buta geci? Akkor azonnal rávágtam, hogy az okos geci, de valójában azóta gondolkodom a helyes válaszon.Vannak ilyen dilemmák az életben
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
De onnantól viszont egy komoly dilemmában volt, igazán jó alternatívák nélkül.
11 hónapja
A lovas tengerész ezen legfeljebb csak 1944 őszén dilemmázott, amikor már ő is felfogta, hogy a náciknak annyi. Addig Hitler seggét nyalta.Egyik barátom kérdezte meg tőlem jó régen, hogy szerintem melyik a jobb: az okos geci vagy a buta geci? Akkor azonnal rávágtam, hogy az okos geci, de valójában azóta gondolkodom a helyes válaszon.Vannak ilyen dilemmák az életben
nagylaza, főpohárnok
Kampman
11 hónapja
Nagy segítség ez a magyar családoknak.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
11 hónapja
78 éves tulajdonos a lakásban:- ez ugye több, mint 150 nm, hosszú idő lesz eladni - mondja.
- igen, mert többnyire a kis lakásokért ölik egymást az emberek - felelem
- jaj, félek jövő tavaszig nem sikerül eladni, aztán jönnek ide is a migránsok én meg azt nem akarom, nagyon félek tőlük. De remélem nyer Orbán Viktor miniszterelnök úr és nem lesz baj. Meg amúgy a fiam 38 éves, nem akarom hogy a háborúba menjen, Ukrajnába a frontra.
Én meg csak mosolyogtam…
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
Egyik barátom kérdezte meg tőlem jó régen, hogy szerintem melyik a jobb: az okos geci vagy a buta geci? Akkor azonnal rávágtam, hogy az okos geci, de valójában azóta gondolkodom a helyes válaszon.Vannak ilyen dilemmák az életben
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Egyik barátom kérdezte meg tőlem jó régen, hogy szerintem melyik a jobb: az okos geci vagy a buta geci? Akkor azonnal rávágtam, hogy az okos geci, de valójában azóta gondolkodom a helyes válaszon.
11 hónapja
Meg rosszabb, a tehetségtelenek és alkalmatlanok politikai dörgölődését sokkal jobban el tudom fogadni, nekik nincs más lehetőségük.Sámuel személyes tragédiája, hogy mint közvélemény-kutató, idehaza a komplett kutatói rétegnél műveltebb, okosabb, és olyan szakmai tudással rendelkezik, amivel a Závecz, a Hahn Bandi meg Horn együtt se. Nem hiszem, hogy nála Magyarországon szó szerint bárki jobban értené a német politikai, jogi, választási vagy közigazgatási rendszert, de a franciáról is tart fejből péntek este egy üveg bor mellett olyan érdekes és szakmai előadást, hogy beszarsz. Csak a pénz és a befolyás fránya ódiuma. Az ne lenne.Miért lenne kemény? Szakmai hitelessége már úgyis nulla, és bármi faszságot beszél, úgyis kifizetik. Zéró felelősséggel pénzt keresni pont nem kemény meló. 😊Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?Ez egy szekértábor-ügy, maximum. A Fidesz durrogtatja a sajátjainak, a Tisza viszont. Az átlagember meg nem nagyon hall róla/szándékosan szarik rá. Nejemnek pl. ma mondtam el, hogy van ilyen ügy, az ő “buborékjába” (értsd: dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel) az ilyesmi már rég nem megy át.
KB23
Szóval az aktívan politizálók jól elcsámcsognak rajta, mások meg legyintenek.
Ha szélesebb objektívval nézek rá az eseményre, akkor meg az van, hogy a fidesz továbbra is inkább defenzívában van, és ez az ügy is maximum arra jó, hogy a törzsszavazókat megtartsa. Az már egy másik kérdés, ha 10%al vezet a Fidesz, miért kell a törzsszavazóknak játszani? 😊
De úgy látom, elindult a korrekció, Sámuel is ollózàródást làt, habár emlékszem március 15én még azt mondta, hogy az OV beszédben elhangzottak meg az adócsökkentés a következő hetekben stabilizálhatja és növelheti a Fidesz tetemes előnyét a Tisza előtt. Aztán most meg azt mondja, hogy MP országjárása mobilizálta a Tisza szimpatizánsokat és mivel a Fidesz csak most kezdett országot járni (😀😀😀) ezért nem látszik még az eredmény.
Kemény meló ma kormánypárti közvélemény-kutató beszélő fejnek lenni na.
MC12
somoskovig
MC12
11 hónapja
444.hu/2025/04/15/elf-bart-szivott-a-keszenletis-a-hetfoi-tuntetesenAkkor ha Hollandiában füvet veszek és Amerikában fegyvert számlával, akkor itthon legálisan használhatom őket? Vagy hogy kell ezt érteni?
11 hónapja
De, de ezek szerint más belső mérések csorognak erre arra 😊Hozzád nem csorognak le fideszes belsős felmérések a valósághoz leginkább korreláló számokkal?!Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?Ez egy szekértábor-ügy, maximum. A Fidesz durrogtatja a sajátjainak, a Tisza viszont. Az átlagember meg nem nagyon hall róla/szándékosan szarik rá. Nejemnek pl. ma mondtam el, hogy van ilyen ügy, az ő “buborékjába” (értsd: dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel) az ilyesmi már rég nem megy át.
KB23
Ha szélesebb objektívval nézek rá az eseményre, akkor meg az van, hogy a fidesz továbbra is inkább defenzívában van, és ez az ügy is maximum arra jó, hogy a törzsszavazókat megtartsa. Az már egy másik kérdés, ha 10%al vezet a Fidesz, miért kell a törzsszavazóknak játszani? 😊
De úgy látom, elindult a korrekció, Sámuel is ollózàródást làt, habár emlékszem március 15én még azt mondta, hogy az OV beszédben elhangzottak meg az adócsökkentés a következő hetekben stabilizálhatja és növelheti a Fidesz tetemes előnyét a Tisza előtt. Aztán most meg azt mondja, hogy MP országjárása mobilizálta a Tisza szimpatizánsokat és mivel a Fidesz csak most kezdett országot járni (😀😀😀) ezért nem látszik még az eredmény.
MC12
Már régóta toronymagasan vezet a Tisza (listán is, evk-kban is, ahol nincs tiszás jelölt), és már régóta tudatosan nem ez alapján kommunikálnak "kormánypárti közvélemény-kutató beszélő fejek".
Őszentsége Sobri Jóska
11 hónapja
Hozzád nem csorognak le fideszes belsős felmérések a valósághoz leginkább korreláló számokkal?!Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?Ez egy szekértábor-ügy, maximum. A Fidesz durrogtatja a sajátjainak, a Tisza viszont. Az átlagember meg nem nagyon hall róla/szándékosan szarik rá. Nejemnek pl. ma mondtam el, hogy van ilyen ügy, az ő “buborékjába” (értsd: dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel) az ilyesmi már rég nem megy át.
KB23
MC12
Már régóta toronymagasan vezet a Tisza (listán is, evk-kban is, ahol nincs tiszás jelölt), és már régóta tudatosan nem ez alapján kommunikálnak "kormánypárti közvélemény-kutató beszélő fejek".
11 hónapja
Sámuel személyes tragédiája, hogy mint közvélemény-kutató, idehaza a komplett kutatói rétegnél műveltebb, okosabb, és olyan szakmai tudással rendelkezik, amivel a Závecz, a Hahn Bandi meg Horn együtt se. Nem hiszem, hogy nála Magyarországon szó szerint bárki jobban értené a német politikai, jogi, választási vagy közigazgatási rendszert, de a franciáról is tart fejből péntek este egy üveg bor mellett olyan érdekes és szakmai előadást, hogy beszarsz. Csak a pénz és a befolyás fránya ódiuma. Az ne lenne.Miért lenne kemény? Szakmai hitelessége már úgyis nulla, és bármi faszságot beszél, úgyis kifizetik. Zéró felelősséggel pénzt keresni pont nem kemény meló. 😊Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?Ez egy szekértábor-ügy, maximum. A Fidesz durrogtatja a sajátjainak, a Tisza viszont. Az átlagember meg nem nagyon hall róla/szándékosan szarik rá. Nejemnek pl. ma mondtam el, hogy van ilyen ügy, az ő “buborékjába” (értsd: dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel) az ilyesmi már rég nem megy át.
KB23
MC12
somoskovig
11 hónapja
Remélem a ki engedélyezte a gyár mellé költözik az össze résztvevővel együtt:m.hvg.hu/velemeny/20250414_elteto-andrea-andrada-kormanyhivatal-trukkozes-torvenyszeges-akku-akkumulator-hulladek-soskut
11 hónapja
Miért lenne kemény? Szakmai hitelessége már úgyis nulla, és bármi faszságot beszél, úgyis kifizetik. Zéró felelősséggel pénzt keresni pont nem kemény meló. 😊Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?Ez egy szekértábor-ügy, maximum. A Fidesz durrogtatja a sajátjainak, a Tisza viszont. Az átlagember meg nem nagyon hall róla/szándékosan szarik rá. Nejemnek pl. ma mondtam el, hogy van ilyen ügy, az ő “buborékjába” (értsd: dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel) az ilyesmi már rég nem megy át.
KB23
MC12
11 hónapja
Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?Ez egy szekértábor-ügy, maximum. A Fidesz durrogtatja a sajátjainak, a Tisza viszont. Az átlagember meg nem nagyon hall róla/szándékosan szarik rá. Nejemnek pl. ma mondtam el, hogy van ilyen ügy, az ő “buborékjába” (értsd: dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel) az ilyesmi már rég nem megy át.
KB23
11 hónapja
Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?semennyire
KB23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?
11 hónapja
Március 17-én írt utoljára.OFF!ki lett mondva csebi egy árulóÉs davemayer, aki fideszes 😀
24.hu/belfold/2025/04/15/arulo-magyarok-kulfold-honvedelmi-miniszterium-miniszteri-biztos-toll-laszlo/
NB2
ender1112
basszus most nézem 2 hónapja lépett be utoljára, fura is volt, hogy soccer topikban nem láttam
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
OFF!ki lett mondva csebi egy árulóÉs davemayer, aki fideszes 😀
24.hu/belfold/2025/04/15/arulo-magyarok-kulfold-honvedelmi-miniszterium-miniszteri-biztos-toll-laszlo/
NB2
ender1112
basszus most nézem 2 hónapja lépett be utoljára, fura is volt, hogy soccer topikban nem láttam
11 hónapja
ki lett mondva csebi egy árulóÉs davemayer, aki fideszes 😀
NB2
11 hónapja
Bogos Csaba Bohárnak. Van valami felvétel róla, de Csabi túl rendes
11 hónapja
ki lett mondva csebi egy árulóÉn is gondolkozom rajta, de eszembe sem jutott hogy ezzel elárulnám a hazámat. 😕
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
ki lett mondva csebi egy áruló
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
ki lett mondva csebi egy árulóEzek szerint Orbán Ráhel és Tiborcz István szintén, hiszen Spanyolországba költöztek nem?
NB2
11 hónapja
ki lett mondva csebi egy áruló24.hu/belfold/2025/04/15/arulo-magyarok-kulfold-honvedelmi-miniszterium-miniszteri-biztos-toll-laszlo/
11 hónapja
www.szabadeuropa.hu/a/trump-elvarasa-orban-fele-vegyel-amerikai-fegyvert-es-gazt-csavard-le-a-kinai-bizniszt/33382390.htmlMost milyen stratégiai nyugalom lehet a karmelitaban.
Negritis, a vajda