Politika
65 feliratkozó
11 hónapja
és akkor nem is beszéltünk Anthony Rossano félékrőlA könyvelők eleve gyanúsak. Minden szál ott fut össze, ők kenik el a dolgokat. 21. század Tom Hagen-jei.de ha gyanús vagy akkor nem vagy gyanús mert az a gyanús aki nem gyanúsMindig is gyanús vagyok. Nemzethy könyvelőnek is hívtak már... Szóval sokszorosan gyanús vagyok, nem csak ittKb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊nananananana hélóhélóhéló - Gyurmát vagy 2 hónapja többen fideszesezték, elég gyanús!
NB2
MC12
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
A könyvelők eleve gyanúsak. Minden szál ott fut össze, ők kenik el a dolgokat. 21. század Tom Hagen-jei.de ha gyanús vagy akkor nem vagy gyanús mert az a gyanús aki nem gyanúsMindig is gyanús vagyok. Nemzethy könyvelőnek is hívtak már... Szóval sokszorosan gyanús vagyok, nem csak ittKb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊nananananana hélóhélóhéló - Gyurmát vagy 2 hónapja többen fideszesezték, elég gyanús!
NB2
MC12
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
11 hónapja
de ha gyanús vagy akkor nem vagy gyanús mert az a gyanús aki nem gyanúsMindig is gyanús vagyok. Nemzethy könyvelőnek is hívtak már... Szóval sokszorosan gyanús vagyok, nem csak ittKb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊nananananana hélóhélóhéló - Gyurmát vagy 2 hónapja többen fideszesezték, elég gyanús!
NB2
MC12
Gyurma Pappa
11 hónapja
Tekintettel arra, hogy MP minden valoszinuseg szerint egy hasonlo jobbkonzi autoriter faszkalap, mint OV, ebben semmi meglepo nincs szerintem. 😀Gondolom azok is kitöltötték a petíciót, akik nem azért álltak be MP mögé, mert olyan kva szimpatikus arc, hanem mert ő tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy kipattintsa Vityáékat.az én magánvéleményem szerint a támogatói kör nagy része ilyenekből állhat
slowmotion
rva
11 hónapja
Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.Én is arra szavaztam. Ha megfelel majd minden kritériumnak akkor miért ne?
szaba
A kérdés nem tartalmazta hogy anélkül kellene támogatni a felvételüket, hogy a kritériumoknak nem felelnének meg, így azt feltételeztem. Az összes olyan ország felvételét támogatnám, amelyik megfelel a kritériumoknak és Európában van.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Mindig is gyanús vagyok. Nemzethy könyvelőnek is hívtak már... Szóval sokszorosan gyanús vagyok, nem csak ittKb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊nananananana hélóhélóhéló - Gyurmát vagy 2 hónapja többen fideszesezték, elég gyanús!
NB2
MC12

11 hónapja
A momentumnak mi a terve ezzel a mai akcióval? 15 órakor blokádot terveznek, igaz az ülés 13-kor kezdődik. 😀a momentumnak bármikor mi a terve?
Tarsi
11 hónapja
A momentumnak mi a terve ezzel a mai akcióval? 15 órakor blokádot terveznek, igaz az ülés 13-kor kezdődik. 😀
11 hónapja
én nem foglalkoztam ezzel a kitöltősdivel, majd megyek szavazni, idejében.én igenre kattintottam és közben hozzágondoltam hogy ha a feltételeket teljesíti.Gondolom azok is kitöltötték a petíciót, akik nem azért álltak be MP mögé, mert olyan kva szimpatikus arc, hanem mert ő tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy kipattintsa Vityáékat.az én magánvéleményem szerint a támogatói kör nagy része ilyenekből állhat
slowmotion
rva
ahogy eddig az összes belépőnek kellett.
atapapa
viszont abban egyet értünk, hogy a követelmény az mindenkire egyforma kell legyen.
11 hónapja
a Péter szekértábora még annyira sem homogén, mint a Fideszé volt csúcsidőszakbanAkkor ez kb meg is magyarázza, hogy miért ez az eredmény jött ki, nem?Gondolom azok is kitöltötték a petíciót, akik nem azért álltak be MP mögé, mert olyan kva szimpatikus arc, hanem mert ő tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy kipattintsa Vityáékat.az én magánvéleményem szerint a támogatói kör nagy része ilyenekből állhat
slowmotion
rva
slowmotion
szerintem tisztában van vele, ahogy nézem elég profin kezeli azt, hogy ki nyilatkozhat és mit (bár itt becsúszott ugye a múlt heti hiba - de ez is érzékelteti, hogy mennyire kis hibára is ugrik a médiagépezet, mert nincs más, amin csámcsoghatnának)
szóval ennek az inhomogenitásnak lesz még böjtje
ha valahol van rés a pajzson, akkor azt a Fidesz agytrösztjei megtalálják
11 hónapja
én igenre kattintottam és közben hozzágondoltam hogy ha a feltételeket teljesíti.Gondolom azok is kitöltötték a petíciót, akik nem azért álltak be MP mögé, mert olyan kva szimpatikus arc, hanem mert ő tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy kipattintsa Vityáékat.az én magánvéleményem szerint a támogatói kör nagy része ilyenekből állhat
slowmotion
rva
ahogy eddig az összes belépőnek kellett.
11 hónapja
Kb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊nananananana hélóhélóhéló - Gyurmát vagy 2 hónapja többen fideszesezték, elég gyanús!
NB2
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
11 hónapja
Hopp èn most szembesülök ezzel, hogy ez miről szóltelex.hu/techtud/2025/04/14/alaptorveny-ferfi-no-klubradio-falus-andras-genetikus
, nem is èrtettem a balhèt mert erről úgy emlèkeztem döntöttek, de ez durván tovább lèp annál, hogy az apa fèrfi az anya nő.....anyátok nácinak szült-e 😲🥺🤦🤷🙈???
11 hónapja
Kb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊
11 hónapja
Akkor ez kb meg is magyarázza, hogy miért ez az eredmény jött ki, nem?Gondolom azok is kitöltötték a petíciót, akik nem azért álltak be MP mögé, mert olyan kva szimpatikus arc, hanem mert ő tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy kipattintsa Vityáékat.az én magánvéleményem szerint a támogatói kör nagy része ilyenekből állhat
slowmotion
rva
11 hónapja
Gondolom azok is kitöltötték a petíciót, akik nem azért álltak be MP mögé, mert olyan kva szimpatikus arc, hanem mert ő tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy kipattintsa Vityáékat.az én magánvéleményem szerint a támogatói kör nagy része ilyenekből állhat
slowmotion
Szerkesztette: rva
11 hónapja
Gondolom azok is kitöltötték a petíciót, akik nem azért álltak be MP mögé, mert olyan kva szimpatikus arc, hanem mert ő tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy kipattintsa Vityáékat.lenyeg az volt, hogy felkerult tagjelolt statuszba igy pl tobb fele programhoz fer hozza, mint sima 3. orszag. Tenyleges EU tagsag nem realitas jelenleg, es nincs semmi megkotottsege annak, hogy meddig lehet egy orszag tagjelolt ld Torokorszag.Ukrajna egy már a háború előtt is rendkívül korrupt, az egyik legalacsonyabb kontinentális életszínvonallal bíró klasszikus posztszovjet ország volt, az EU-csatlakozásra teljesen alkalmatlanul.Ideológiailag nem vagyok elég képzett.Amennyiben felvennének az EU-ba egy bukott államot.Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.Amennyiben?
szaba
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kifejtenéd, hogy megértsem?
kittli
Azóta kitört a területükön egy háború (annak minden gazdasági és infrastrukturális következményével együtt), a de jure területük egy tekintélyes részét nem uralják, a lakosságuk nagy része külföldön van menekültként, a politikai elitük mandátuma pedig rég lejárt.
Értem, hogy Ukrajna EU-tagságának mantrázása egyfajta jóemberkedés, de semmi racionalitása nincs.
A de facto albán maffiaállam Koszovó jelen pillanatban szintekkel életképesebb.
Kampman
azert Koszovot annak nevezni szep baleset. ertem, hogy nagyot kell mondani, de pl a nemzetkozi bekefenntartok nelkul Koszovo egy jobban felszerult szerb rendor orsot nem tudna megallitani, az eletszinvonalrol ne is beszeljunk (egy fora juto GDP 2021 kb fele volt az ukrannak csak mondom). korrupcioban ott sincs hiany raadasul.
szoval igen, messze van az EU tagsagtol, es en tamogatom, de ez nem jelenlegi dontes. ez inkabb egy gyenge (nem is olyan gyenge?) probalkozas a Fidesztol, hogy jovore a zaszlo ala azokat tereljek, akik nem ertenek egyet az ukran csatlakozasrol, hogy errol szol a jovo evi valasztas. egy jos kis szondazas ez most eppen.
engem amugy a 60% meglepett, azt hittem alacsonyabb lesz.
csebi
11 hónapja
Ja. De mi mád bent vagyunk, úgyhogy merünk arcoskodni.Szerintem teljesen jól feltett kérdés.Én nem olvastam sehol, hogy Ukrajnát felveszi az EU csak úgy a feltételek teljesítése nélkül. Vagy ez már tény? 1987. április 14. Sokaknak gondolom nem ismert ez a dátum, miért is lenne az, de akkor adta be Törökország a csatlakozási kérelmét. Nem értem ezt a hisztit Ukrajnával (értem persze mert azért naponta 20 reklám jön szembe, hogy ez milyen rossz lenne nekünk), de ha esetleg van valami konkrétum, azt szívesen elolvasnám, mert a gyorsított tagfelvétel kommunikációja sem jelent sehol olyat, hogy a feltételek teljesítése nélkül csatlakozhatna. Úgyhogy egyesek komoly tévedésben élnek, vagy esetleg csak nem olvasnak utána.Viszont maga a tiszás konzultációs kérdés eléggé félrevezető, hogy finoman fogalmazzak.
Klaci79
“Támogatja ön, hogy Ukrajna az Európai Unió tagja legyen?”
Számomra inkább egy rosszul feltett kérdés ez. Sejtem, hogy leginkább a közhangulat mérése meg az adatgyűjtés lehetett a cél, de akkor is.
szaba
Nem az van odaírva, 2025. július 1-től legyen tagja az Uniónak.
A tagfelvétel egy folyamat, ami során rengeteg mindent kell teljesíteni.
Ha ezt megteszi egy ország, akklr lehet tag.
Ebben az esetben én is támogatom Ukrajna csatlakozását, mert egy hatalmas ország hatalmas piaccal, ami révén a Közösség erősebb lesz.
Ha nem teljesítik akkor úgyse lesznek tagok.
Mondjuk annyit fejlődni kéne ebben a folyamatban, hogy utána ne lehessen hátraarc, mert valljuk be, a jelen Magyarországát moat pont úgyanúgy nem vennék fel az Unióba, ahogy Ukrajnát sem...
gabokocka
11 hónapja
Szerintem teljesen jól feltett kérdés.Én nem olvastam sehol, hogy Ukrajnát felveszi az EU csak úgy a feltételek teljesítése nélkül. Vagy ez már tény? 1987. április 14. Sokaknak gondolom nem ismert ez a dátum, miért is lenne az, de akkor adta be Törökország a csatlakozási kérelmét. Nem értem ezt a hisztit Ukrajnával (értem persze mert azért naponta 20 reklám jön szembe, hogy ez milyen rossz lenne nekünk), de ha esetleg van valami konkrétum, azt szívesen elolvasnám, mert a gyorsított tagfelvétel kommunikációja sem jelent sehol olyat, hogy a feltételek teljesítése nélkül csatlakozhatna. Úgyhogy egyesek komoly tévedésben élnek, vagy esetleg csak nem olvasnak utána.Viszont maga a tiszás konzultációs kérdés eléggé félrevezető, hogy finoman fogalmazzak.
Klaci79
Számomra inkább egy rosszul feltett kérdés ez. Sejtem, hogy leginkább a közhangulat mérése meg az adatgyűjtés lehetett a cél, de akkor is.
szaba
Nem az van odaírva, 2025. július 1-től legyen tagja az Uniónak.
A tagfelvétel egy folyamat, ami során rengeteg mindent kell teljesíteni.
Ha ezt megteszi egy ország, akkor lehet tag.
Ebben az esetben én is támogatom Ukrajna csatlakozását, mert egy hatalmas ország hatalmas piaccal, ami révén a Közösség erősebb lesz.
Ha nem teljesítik akkor úgyse lesznek tagok.
Mondjuk annyit fejlődni kéne ebben a folyamatban, hogy utána ne lehessen hátraarc, mert valljuk be, a jelen Magyarországát most pont úgyanúgy nem vennék fel az Unióba, ahogy Ukrajnát sem...
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
11 hónapja
Ugyanazt a kérdést tették fel, mint a kormány, hogy lehessen támadni annak a korrektségét.Én nem olvastam sehol, hogy Ukrajnát felveszi az EU csak úgy a feltételek teljesítése nélkül. Vagy ez már tény? 1987. április 14. Sokaknak gondolom nem ismert ez a dátum, miért is lenne az, de akkor adta be Törökország a csatlakozási kérelmét. Nem értem ezt a hisztit Ukrajnával (értem persze mert azért naponta 20 reklám jön szembe, hogy ez milyen rossz lenne nekünk), de ha esetleg van valami konkrétum, azt szívesen elolvasnám, mert a gyorsított tagfelvétel kommunikációja sem jelent sehol olyat, hogy a feltételek teljesítése nélkül csatlakozhatna. Úgyhogy egyesek komoly tévedésben élnek, vagy esetleg csak nem olvasnak utána.Viszont maga a tiszás konzultációs kérdés eléggé félrevezető, hogy finoman fogalmazzak.
Klaci79
szaba
11 hónapja
Én nem olvastam sehol, hogy Ukrajnát felveszi az EU csak úgy a feltételek teljesítése nélkül. Vagy ez már tény? 1987. április 14. Sokaknak gondolom nem ismert ez a dátum, miért is lenne az, de akkor adta be Törökország a csatlakozási kérelmét. Nem értem ezt a hisztit Ukrajnával (értem persze mert azért naponta 20 reklám jön szembe, hogy ez milyen rossz lenne nekünk), de ha esetleg van valami konkrétum, azt szívesen elolvasnám, mert a gyorsított tagfelvétel kommunikációja sem jelent sehol olyat, hogy a feltételek teljesítése nélkül csatlakozhatna. Úgyhogy egyesek komoly tévedésben élnek, vagy esetleg csak nem olvasnak utána.Viszont maga a tiszás konzultációs kérdés eléggé félrevezető, hogy finoman fogalmazzak.
Klaci79
Szerkesztette: szaba
11 hónapja
Azért MP is belátta, hogy ez az ukrán -> EU kérdés nem egyszerű, lehet ha most megkérdeznék ő sem tudná a helyes (?) választ. Ezért jönne egy ügydöntő népszavazás...így is lehet, nem csak úgy, hogy megkérdezem a 🐑-imat állami milliárdokból, hogy szerintetek mi a jó?
Szerkesztette: Stoki
11 hónapja
Én nem olvastam sehol, hogy Ukrajnát felveszi az EU csak úgy a feltételek teljesítése nélkül. Vagy ez már tény? 1987. április 14. Sokaknak gondolom nem ismert ez a dátum, miért is lenne az, de akkor adta be Törökország a csatlakozási kérelmét. Nem értem ezt a hisztit Ukrajnával (értem persze mert azért naponta 20 reklám jön szembe, hogy ez milyen rossz lenne nekünk), de ha esetleg van valami konkrétum, azt szívesen elolvasnám, mert a gyorsított tagfelvétel kommunikációja sem jelent sehol olyat, hogy a feltételek teljesítése nélkül csatlakozhatna. Úgyhogy egyesek komoly tévedésben élnek, vagy esetleg csak nem olvasnak utána.www.youtube.com/watch?v=wdhhzLJz9gc
Klaci79
átlag Fidesz szavazó
11 hónapja
Én nem olvastam sehol, hogy Ukrajnát felveszi az EU csak úgy a feltételek teljesítése nélkül. Vagy ez már tény? 1987. április 14. Sokaknak gondolom nem ismert ez a dátum, miért is lenne az, de akkor adta be Törökország a csatlakozási kérelmét. Nem értem ezt a hisztit Ukrajnával (értem persze mert azért naponta 20 reklám jön szembe, hogy ez milyen rossz lenne nekünk), de ha esetleg van valami konkrétum, azt szívesen elolvasnám, mert a gyorsított tagfelvétel kommunikációja sem jelent sehol olyat, hogy a feltételek teljesítése nélkül csatlakozhatna. Úgyhogy egyesek komoly tévedésben élnek, vagy esetleg csak nem olvasnak utána.
11 hónapja
lenyeg az volt, hogy felkerult tagjelolt statuszba igy pl tobb fele programhoz fer hozza, mint sima 3. orszag. Tenyleges EU tagsag nem realitas jelenleg, es nincs semmi megkotottsege annak, hogy meddig lehet egy orszag tagjelolt ld Torokorszag.Ukrajna egy már a háború előtt is rendkívül korrupt, az egyik legalacsonyabb kontinentális életszínvonallal bíró klasszikus posztszovjet ország volt, az EU-csatlakozásra teljesen alkalmatlanul.Ideológiailag nem vagyok elég képzett.Amennyiben felvennének az EU-ba egy bukott államot.Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.Amennyiben?
szaba
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kifejtenéd, hogy megértsem?
kittli
Azóta kitört a területükön egy háború (annak minden gazdasági és infrastrukturális következményével együtt), a de jure területük egy tekintélyes részét nem uralják, a lakosságuk nagy része külföldön van menekültként, a politikai elitük mandátuma pedig rég lejárt.
Értem, hogy Ukrajna EU-tagságának mantrázása egyfajta jóemberkedés, de semmi racionalitása nincs.
A de facto albán maffiaállam Koszovó jelen pillanatban szintekkel életképesebb.
Kampman
azert Koszovot annak nevezni szep baleset. ertem, hogy nagyot kell mondani, de pl a nemzetkozi bekefenntartok nelkul Koszovo egy jobban felszerult szerb rendor orsot nem tudna megallitani, az eletszinvonalrol ne is beszeljunk (egy fora juto GDP 2021 kb fele volt az ukrannak csak mondom). korrupcioban ott sincs hiany raadasul.
szoval igen, messze van az EU tagsagtol, es en tamogatom, de ez nem jelenlegi dontes. ez inkabb egy gyenge (nem is olyan gyenge?) probalkozas a Fidesztol, hogy jovore a zaszlo ala azokat tereljek, akik nem ertenek egyet az ukran csatlakozasrol, hogy errol szol a jovo evi valasztas. egy jos kis szondazas ez most eppen.
engem amugy a 60% meglepett, azt hittem alacsonyabb lesz.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.