Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 438
Azért kicsit más a résztvevők átlag életkora MP beszédénél, mint a dagadt gecién.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 852 — The Mathematician
Csak kíváncsiságból, adja amúgy bármelyik tv csatorna a mostanit?
esanders10
partizánon is megy

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 734 — SB 50 Champion @ Grund
kis ratyi már nemcsak a cerkákhoz ért
 www.origo.hu/itthon/2025/03/magyar-peter-marcius15-tomeg
NB2
Barátom kint van, szerinte az 50 ezer simán megvan, szóval nem csalódtunk a szakértőben...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 251 — nabege2@yahoo.com
kis ratyi már nemcsak a cerkákhoz ért
 www.origo.hu/itthon/2025/03/magyar-peter-marcius15-tomeg
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
deák dániel már ki is számolta az origonak, hogy 12 ezren vannak MP tüntetésén, milyen ügyes gyerek
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 248
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1jbscqm/m%C3%A1rcius_15_meggyal%C3%A1z%C3%A1sa_egy_k%C3%A9pben_jobbr%C3%B3l_balra/

Erre már nem tudok mit írni.
Szeretettel várják majd őket okt.23-án is.
cartman023
Azt a büdös kurva életit neki...
warr_b
Ő gondolom igazi honvédő hazafi Orbán szemében, és nem poloska.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
esanders10
atv spirit
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 869
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 207 — Chiefs GM
Egész felemelő, ha egy rendezvényen más is árad a színpadról a tömény, zsigeri gyűlölködésen kívül.

több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 403
Én hülye elolvastam a felböfögött 12 pontot. Hogyan jutottunk idáig?
És messze még a legalja.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 252 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1jbscqm/m%C3%A1rcius_15_meggyal%C3%A1z%C3%A1sa_egy_k%C3%A9pben_jobbr%C3%B3l_balra/

cartman023
Azt a büdös kurva életit neki...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 996

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 324 — Vikings fan
Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.
warr_b
Invalid a kérdésed, nem tudsz orosz kém lenni az EUban ha nem vagy az EUban. Nem tudsz vétózni se.
EU nem tudja kényszeríteni kilépésre ő meg nem akarja.
Toca
Ez oké, de azért csak meg kéne kérdeznie valamelyik főembernek kamerák előtt, hadd izzadjon a felcsúti zsebnapóleon 😂 Én tuti megcsinálnám.
warr_b
Nem hatnak rá a poloskák!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 252 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.
warr_b
Invalid a kérdésed, nem tudsz orosz kém lenni az EUban ha nem vagy az EUban. Nem tudsz vétózni se.
Toca
Ez oké, de azért csak meg kéne kérdeznie valamelyik főembernek kamerák előtt, hadd izzadjon a felcsúti zsebnapóleon 😂 Én tuti megcsinálnám.

több mint 1 éve
Ön egy poloska? Kvízünkből kiderül!

😀😀😀
Mikey
sírok 😀
Klaci79_egy poloska
Nekem hiányzik az utosló válaszból,
hogy nem lennél poloska, de mivel nálunk töltötted ki az vagy. Csak hogy értsék az emberek.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 289 — Csodabogár
most olvasom, elvitték a Bedét a zsaruk a türk basa stand up-járól, LOL

több mint 1 éve
warr_b
több mint 1 éve

több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 289 — Csodabogár
ez jó volt Szunditól

több mint 1 éve
Soha nem gondoltam volna, de a jövő évi választás számomra is sorsdöntő lesz, nekem betelt a pohár.

Kapja be minden relativizáló whataboutista, és aki nem akarja látni, hogy ezek a folyamatok mindig hova vezetnek, az szintén meg is érdemli a sorsát.
r.baggio
Ezt hogy érted? Ha maradnak, te mész?
szaba
Igen, a gyerek tart itt nyilván eddig is, de ehhez én már tényleg nem tudok többet asszisztálni, ez a mai beszéd szerintem történelmi mélypont az elmúlt 35 év tekintetében.

Aki nincs velünk, az ellenünk van, poloskák, csótányok, a másság természetellenes, szerintem ez az a pont, amit nem lehet vállvonogatással elintézni.
r.baggio
Majd Kampman kifejti neked, hogy valasztason elmeletileg legyozhetoek.
Zsellér van de Vrij
Gyakorlatilag is.
Egyszer azért majd meg kellene próbálni Gyurcsány nélkül, de szerintem húszan fogják kifejteni nekem, hogy "de összefogás", "most az egyszer utoljára még muszáj", meg "sorsdöntő"
Kampman
Ha valaki Gyurcsányban gondolkodik mint kormányváltó elem (barmilyen szinten) akkor megérdemli a rendszert!
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 312
Elnézést kérek ha valakit megbántottam OV kilővésével....
Akkor csak valahogy tüntessük el mert nélküle minden kártyavárként dőlne össze
ThundersNFL a Paraszt
Most arra célzol, okkal záratta be a sárga házat?
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 718
Soha nem gondoltam volna, de a jövő évi választás számomra is sorsdöntő lesz, nekem betelt a pohár.

Kapja be minden relativizáló whataboutista, és aki nem akarja látni, hogy ezek a folyamatok mindig hova vezetnek, az szintén meg is érdemli a sorsát.
r.baggio
szaba
Igen, a gyerek tart itt nyilván eddig is, de ehhez én már tényleg nem tudok többet asszisztálni, ez a mai beszéd szerintem történelmi mélypont az elmúlt 35 év tekintetében.

Aki nincs velünk, az ellenünk van, poloskák, csótányok, a másság természetellenes, szerintem ez az a pont, amit nem lehet vállvonogatással elintézni.
r.baggio
Zsellér van de Vrij
Gyakorlatilag is.
Egyszer azért majd meg kellene próbálni Gyurcsány nélkül, de szerintem húszan fogják kifejteni nekem, hogy "de összefogás", "most az egyszer utoljára még muszáj", meg "sorsdöntő"

Szerkesztette: Kampman

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 718
ThundersNFL a Paraszt
Látod mennyivel jobb 😊 😀

több mint 1 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 117 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

r.baggio
szaba

r.baggio

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 700 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018