Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Mindig azt hiszem, hogy már nem érhet meglepetés a pénteki Kossuth rádiós igehirdetésen, de a mester még mindig tud újabb szinteket lépni... 😀
somoskovig
most miben nyerünk vagy ki támad éppen?

több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 213 — Chiefs GM
Mindig azt hiszem, hogy már nem érhet meglepetés a pénteki Kossuth rádiós igehirdetésen, de a mester még mindig tud újabb szinteket lépni... 😀

több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Aki még nem kávézott volna...

www.origo.hu/itthon/2025/01/bombariado-magyarorszag-terror-iskolak-kormany
NB2
Spöttle elfelejtett fordítani a naptáron? Azt ígérte, hogy január 20-al eltakarodik a közéletből...
StormST
megvárja az orosz ukrán békét

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 735 — SB 50 Champion @ Grund

NB2
Spöttle elfelejtett fordítani a naptáron? Azt ígérte, hogy január 20-al eltakarodik a közéletből...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 258 — nabege2@yahoo.com

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 062
Rááááadás!! Ráááadás!
A március 8-ai buli előtt a nagy érdeklődésre való tekintettel március 7-én szintén meglepjük Bindzsisztán népét egy koncerttel a Papp László Arénában!! Duplázunk!! Köszönjük mindenkinek! ❤️💋
Tessenek jegyet venni, mert ez is el fog fogyni!!!
ISTEN ÁLDJA BINDZSISZTÁNT!❤️

Csak volt azért egy plussz nap bekészítve előre ha véletlen nagy lesz az érdeklődés hirtelen.
Ügyes

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 362 — Saturday Night Lights
és hát itt van egy 45%-os "kis" párt, aki ha lehet valóban hinni a számoknak, szárazon seggbe bassza a fidess-t.
Bocsi, ha baromságokat írtam, csak megosztottam a gondolataimat.
KB23
Szerintem nem lehet.
Nem reális a 45%.
Kampman
... és itt valóban a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szál miatt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 726
és hát itt van egy 45%-os "kis" párt, aki ha lehet valóban hinni a számoknak, szárazon seggbe bassza a fidess-t.
KB23
Szerintem nem lehet.
Nem reális a 45%.

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 439
Most nem óhajtok állást foglalni, hogy kormányunk által generált email ez vajon, de az tuti h magyar hatóságokon alapból kifogna a dolog.
több mint 1 éve
fake.id 1 725 — tush push aficionado
pont úgy ismerem az arab terroristákat, akik
1 idegen nyelven 2 előre 3 emaileket küldözgetnek a robbantgatásról és 4 mindezek után nem történik semmi. innen látszik, amit nem hittem volna, ezek tényleg szarban érzik magukat, hogy a kis antonionak már ilyen fasz ötletei vannak. ez olyan, mint amikor az a seggállat szilvássy a tót terroristákkal fenyegetőzött anno
több mint 1 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 963
Toroczkai máris eljutott a MOSZAD-ig és a zsidókig.
Amadeus the Young
Szerintem neki vannak bekészítve ilyen előre megírt zsidózós kommentek ahova csak a pontozott részre kell beírni pár dolgot a témától függően.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Toroczkai máris eljutott a MOSZAD-ig és a zsidókig.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 976
Félve remélem csak, hogy a migránsokkal való riogatás és a háborús félelemkeltés után, nem ezt az iskolai bombafenyegetős őrületet eszelték ki a nép manipulálása érdekében.
Zsellér van de Vrij
Elobukkant az orosz szál. Hajjaj. 😁

Visszafejtettek az email-t. Sztori itt:

www.reddit.com/r/programmingHungary/comments/1i81l0k/bombariadókat_küldő_email_feltörve/
Ventura
Egyik kommentben bemásolták hogy a posztoló 2 hete pszichológus volt 😃
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 997
Szóval Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában és most nálunk is volt bombariadó. Csehországban kiderítette a rendőrség, hogy orosz hekkerek voltak. Fico-ra elég rosszt fényt vetne, ha most ő is bejelentené, hogy a ruszkik beférköztek oda is, pláne hogy most ő az újabb béke galamb, viszont cserébe a nép egy része már most le akarja váltani.
OV-nak se nagyon lenne jó, ha kiderülne, hogy ne adja isten, pont a Magyarországon található volt orosz "bank" egyik szerveréről küldték volna az emailt, hisz akkor tovatűnne a felebaráti szeretet Putyinnal.
Csehország eléggé oroszellenes politikát folytat, de ott hamarosan választások és hát kell egy kis munició, hogy az Babis visszatérjen.
Nem vagyok konteó hívő, de azért érdekes dolgok ezek. Plusz idehaza plusz egy pont a rendeleti kormányzásnak, a Majka féle "lázadásnak", az arabok bevásárlásának Rákosrendezőn és hát itt van egy 45%-os "kis" párt, aki ha lehet valóban hinni a számoknak, szárazon seggbe bassza a fidess-t.
KB23
Szlovakiaban ukranok voltak.
Ezt meg is erositette egy komolyan veheto nevtelen level.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 389 — Cowboys fan
 telex.hu/gazdasag/2025/01/23/rakosrendezo-grand-budapest-dubaj-hiteleti

Mehet majd a mecset is a többszáz méter magas torony mellé 😁
warr_b
nem is csak szimplán torony lesz, hanem egy kva magas minaret
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 281 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/gazdasag/2025/01/23/rakosrendezo-grand-budapest-dubaj-hiteleti

Mehet majd a mecset is a többszáz méter magas torony mellé 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 306 — #NoStress
Félve remélem csak, hogy a migránsokkal való riogatás és a háborús félelemkeltés után, nem ezt az iskolai bombafenyegetős őrületet eszelték ki a nép manipulálása érdekében.
Zsellér van de Vrij

www.reddit.com/r/programmingHungary/comments/1i81l0k/bombariadókat_küldő_email_feltörve/
Ventura
"Az egyetlen kiindúló pontunk..."
Eddig olvastam.

Amúgy attól, hogy kiderül valami ténylegesen, még az agyhalottaknak lehet teljesen mást kommunikálni.
Ha bizonyítható lenne, hogy az enter-t maga Putyin nyomta meg, akkor is kommunikálható lenne, hogy nem ő volt, hanem Abdul, csak meghackelték az akármit, és rá akarják terelni a gyanút.
A posztmodern kommunikációban nincs konszenzusos igazság.

több mint 1 éve
Zsellér van de Vrij
Igazából tökéletesen beleillik a narratívába, bár erőteljes szintlépés az eddigiekhez képest.
Majd amikor fel is robbantanak valamit, na az lesz a tuti.
Mikey
Torgyán és Szájer lakása előtt
vpi
Szájernél már érthető a késleltetett sokkhatás.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
amúgy tök valid, hogy Ahmedék az orosházi szakmunkásképzőt is akarják felrobbantani.
Amadeus the Young
Egy szó kimaradt
szaba
Jogos, a záhonyi külső state cukrászképző mellett.
Amadeus the Young
 youtu.be/-6llse9OnCk?si=zN8vU-yRImwCuAU4

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 613
Zsellér van de Vrij

Ventura
Azért arra is kíváncsi lennék, hogy a mandiner hogy a picsába kapott infót 4 perccel azután, hogy az e-mail kiment?
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 613
Szóval Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában és most nálunk is volt bombariadó. Csehországban kiderítette a rendőrség, hogy orosz hekkerek voltak. Fico-ra elég rosszt fényt vetne, ha most ő is bejelentené, hogy a ruszkik beférköztek oda is, pláne hogy most ő az újabb béke galamb, viszont cserébe a nép egy része már most le akarja váltani.
OV-nak se nagyon lenne jó, ha kiderülne, hogy ne adja isten, pont a Magyarországon található volt orosz "bank" egyik szerveréről küldték volna az emailt, hisz akkor tovatűnne a felebaráti szeretet Putyinnal.
Csehország eléggé oroszellenes politikát folytat, de ott hamarosan választások és hát kell egy kis munició, hogy az Babis visszatérjen.
Nem vagyok konteó hívő, de azért érdekes dolgok ezek. Plusz idehaza plusz egy pont a rendeleti kormányzásnak, a Majka féle "lázadásnak", az arabok bevásárlásának Rákosrendezőn és hát itt van egy 45%-os "kis" párt, aki ha lehet valóban hinni a számoknak, szárazon seggbe bassza a fidess-t.
több mint 1 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 666 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Zsellér van de Vrij

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 554 — Patriot
Zsellér van de Vrij
Igazából tökéletesen beleillik a narratívába, bár erőteljes szintlépés az eddigiekhez képest.
Mikey
Torgyán és Szájer lakása előtt
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 261
Zsellér van de Vrij

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
amúgy tök valid, hogy Ahmedék az orosházi szakmunkásképzőt is akarják felrobbantani.
Amadeus the Young
Egy szó kimaradt
szaba
Jogos, a záhonyi külső state cukrászképző mellett.