Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Mindig azt hiszem, hogy már nem érhet meglepetés a pénteki Kossuth rádiós igehirdetésen, de a mester még mindig tud újabb szinteket lépni... 😀most miben nyerünk vagy ki támad éppen?
somoskovig
több mint 1 éve
Mindig azt hiszem, hogy már nem érhet meglepetés a pénteki Kossuth rádiós igehirdetésen, de a mester még mindig tud újabb szinteket lépni... 😀
több mint 1 éve
megvárja az orosz ukrán békétAki még nem kávézott volna...Spöttle elfelejtett fordítani a naptáron? Azt ígérte, hogy január 20-al eltakarodik a közéletből...
www.origo.hu/itthon/2025/01/bombariado-magyarorszag-terror-iskolak-kormany
NB2
StormST
több mint 1 éve
Aki még nem kávézott volna...Spöttle elfelejtett fordítani a naptáron? Azt ígérte, hogy január 20-al eltakarodik a közéletből...
www.origo.hu/itthon/2025/01/bombariado-magyarorszag-terror-iskolak-kormany
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Aki még nem kávézott volna...www.origo.hu/itthon/2025/01/bombariado-magyarorszag-terror-iskolak-kormany
több mint 1 éve
Rááááadás!! Ráááadás!A március 8-ai buli előtt a nagy érdeklődésre való tekintettel március 7-én szintén meglepjük Bindzsisztán népét egy koncerttel a Papp László Arénában!! Duplázunk!! Köszönjük mindenkinek! ❤️💋
Tessenek jegyet venni, mert ez is el fog fogyni!!!
ISTEN ÁLDJA BINDZSISZTÁNT!❤️
Csak volt azért egy plussz nap bekészítve előre ha véletlen nagy lesz az érdeklődés hirtelen.
Ügyes
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
... és itt valóban a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szál miatt.és hát itt van egy 45%-os "kis" párt, aki ha lehet valóban hinni a számoknak, szárazon seggbe bassza a fidess-t.Szerintem nem lehet.
Bocsi, ha baromságokat írtam, csak megosztottam a gondolataimat.
KB23
Nem reális a 45%.
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
és hát itt van egy 45%-os "kis" párt, aki ha lehet valóban hinni a számoknak, szárazon seggbe bassza a fidess-t.Szerintem nem lehet.
KB23
Nem reális a 45%.
több mint 1 éve
Most nem óhajtok állást foglalni, hogy kormányunk által generált email ez vajon, de az tuti h magyar hatóságokon alapból kifogna a dolog.
több mint 1 éve
pont úgy ismerem az arab terroristákat, akik1 idegen nyelven 2 előre 3 emaileket küldözgetnek a robbantgatásról és 4 mindezek után nem történik semmi. innen látszik, amit nem hittem volna, ezek tényleg szarban érzik magukat, hogy a kis antonionak már ilyen fasz ötletei vannak. ez olyan, mint amikor az a seggállat szilvássy a tót terroristákkal fenyegetőzött anno
több mint 1 éve
Toroczkai máris eljutott a MOSZAD-ig és a zsidókig.Szerintem neki vannak bekészítve ilyen előre megírt zsidózós kommentek ahova csak a pontozott részre kell beírni pár dolgot a témától függően.
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Toroczkai máris eljutott a MOSZAD-ig és a zsidókig.
több mint 1 éve
Egyik kommentben bemásolták hogy a posztoló 2 hete pszichológus volt 😃Félve remélem csak, hogy a migránsokkal való riogatás és a háborús félelemkeltés után, nem ezt az iskolai bombafenyegetős őrületet eszelték ki a nép manipulálása érdekében.Elobukkant az orosz szál. Hajjaj. 😁
Zsellér van de Vrij
Visszafejtettek az email-t. Sztori itt:
www.reddit.com/r/programmingHungary/comments/1i81l0k/bombariadókat_küldő_email_feltörve/
Ventura
több mint 1 éve
Szóval Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában és most nálunk is volt bombariadó. Csehországban kiderítette a rendőrség, hogy orosz hekkerek voltak. Fico-ra elég rosszt fényt vetne, ha most ő is bejelentené, hogy a ruszkik beférköztek oda is, pláne hogy most ő az újabb béke galamb, viszont cserébe a nép egy része már most le akarja váltani.Szlovakiaban ukranok voltak.
OV-nak se nagyon lenne jó, ha kiderülne, hogy ne adja isten, pont a Magyarországon található volt orosz "bank" egyik szerveréről küldték volna az emailt, hisz akkor tovatűnne a felebaráti szeretet Putyinnal.
Csehország eléggé oroszellenes politikát folytat, de ott hamarosan választások és hát kell egy kis munició, hogy az Babis visszatérjen.
Nem vagyok konteó hívő, de azért érdekes dolgok ezek. Plusz idehaza plusz egy pont a rendeleti kormányzásnak, a Majka féle "lázadásnak", az arabok bevásárlásának Rákosrendezőn és hát itt van egy 45%-os "kis" párt, aki ha lehet valóban hinni a számoknak, szárazon seggbe bassza a fidess-t.
KB23
Ezt meg is erositette egy komolyan veheto nevtelen level.
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2025/01/23/rakosrendezo-grand-budapest-dubaj-hiteletinem is csak szimplán torony lesz, hanem egy kva magas minaret
Mehet majd a mecset is a többszáz méter magas torony mellé 😁
warr_b
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2025/01/23/rakosrendezo-grand-budapest-dubaj-hiteletiMehet majd a mecset is a többszáz méter magas torony mellé 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
"Az egyetlen kiindúló pontunk..."Félve remélem csak, hogy a migránsokkal való riogatás és a háborús félelemkeltés után, nem ezt az iskolai bombafenyegetős őrületet eszelték ki a nép manipulálása érdekében.Elobukkant az orosz szál. Hajjaj. 😁
Zsellér van de Vrij
www.reddit.com/r/programmingHungary/comments/1i81l0k/bombariadókat_küldő_email_feltörve/
Ventura
Eddig olvastam.
Amúgy attól, hogy kiderül valami ténylegesen, még az agyhalottaknak lehet teljesen mást kommunikálni.
Ha bizonyítható lenne, hogy az enter-t maga Putyin nyomta meg, akkor is kommunikálható lenne, hogy nem ő volt, hanem Abdul, csak meghackelték az akármit, és rá akarják terelni a gyanút.
A posztmodern kommunikációban nincs konszenzusos igazság.
több mint 1 éve
Szájernél már érthető a késleltetett sokkhatás.Torgyán és Szájer lakása előttFélve remélem csak, hogy a migránsokkal való riogatás és a háborús félelemkeltés után, nem ezt az iskolai bombafenyegetős őrületet eszelték ki a nép manipulálása érdekében.Igazából tökéletesen beleillik a narratívába, bár erőteljes szintlépés az eddigiekhez képest.
Zsellér van de Vrij
Majd amikor fel is robbantanak valamit, na az lesz a tuti.
Mikey
vpi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
youtu.be/-6llse9OnCk?si=zN8vU-yRImwCuAU4Jogos, a záhonyi külső state cukrászképző mellett.amúgy tök valid, hogy Ahmedék az orosházi szakmunkásképzőt is akarják felrobbantani.Egy szó kimaradt
Amadeus the Young
szaba
Amadeus the Young
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Azért arra is kíváncsi lennék, hogy a mandiner hogy a picsába kapott infót 4 perccel azután, hogy az e-mail kiment?Félve remélem csak, hogy a migránsokkal való riogatás és a háborús félelemkeltés után, nem ezt az iskolai bombafenyegetős őrületet eszelték ki a nép manipulálása érdekében.Elobukkant az orosz szál. Hajjaj. 😁
Zsellér van de Vrij
Ventura
több mint 1 éve
Szóval Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában és most nálunk is volt bombariadó. Csehországban kiderítette a rendőrség, hogy orosz hekkerek voltak. Fico-ra elég rosszt fényt vetne, ha most ő is bejelentené, hogy a ruszkik beférköztek oda is, pláne hogy most ő az újabb béke galamb, viszont cserébe a nép egy része már most le akarja váltani.OV-nak se nagyon lenne jó, ha kiderülne, hogy ne adja isten, pont a Magyarországon található volt orosz "bank" egyik szerveréről küldték volna az emailt, hisz akkor tovatűnne a felebaráti szeretet Putyinnal.
Csehország eléggé oroszellenes politikát folytat, de ott hamarosan választások és hát kell egy kis munició, hogy az Babis visszatérjen.
Nem vagyok konteó hívő, de azért érdekes dolgok ezek. Plusz idehaza plusz egy pont a rendeleti kormányzásnak, a Majka féle "lázadásnak", az arabok bevásárlásának Rákosrendezőn és hát itt van egy 45%-os "kis" párt, aki ha lehet valóban hinni a számoknak, szárazon seggbe bassza a fidess-t.
több mint 1 éve
Félve remélem csak, hogy a migránsokkal való riogatás és a háborús félelemkeltés után, nem ezt az iskolai bombafenyegetős őrületet eszelték ki a nép manipulálása érdekében.Elobukkant az orosz szál. Hajjaj. 😁
Zsellér van de Vrij
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Torgyán és Szájer lakása előttFélve remélem csak, hogy a migránsokkal való riogatás és a háborús félelemkeltés után, nem ezt az iskolai bombafenyegetős őrületet eszelték ki a nép manipulálása érdekében.Igazából tökéletesen beleillik a narratívába, bár erőteljes szintlépés az eddigiekhez képest.
Zsellér van de Vrij
Mikey
több mint 1 éve
Félve remélem csak, hogy a migránsokkal való riogatás és a háborús félelemkeltés után, nem ezt az iskolai bombafenyegetős őrületet eszelték ki a nép manipulálása érdekében.Igazából tökéletesen beleillik a narratívába, bár erőteljes szintlépés az eddigiekhez képest.
Zsellér van de Vrij
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jogos, a záhonyi külső state cukrászképző mellett.amúgy tök valid, hogy Ahmedék az orosházi szakmunkásképzőt is akarják felrobbantani.Egy szó kimaradt
Amadeus the Young
szaba