Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
amúgy tök valid, hogy Ahmedék az orosházi szakmunkásképzőt is akarják felrobbantani.Egy szó kimaradt
Amadeus the Young
több mint 1 éve
amúgy tök valid, hogy Ahmedék az orosházi szakmunkásképzőt akarják felrobbantani.
több mint 1 éve
Omega 2?Félve remélem csak, hogy a migránsokkal való riogatás és a háborús félelemkeltés után, nem ezt az iskolai bombafenyegetős őrületet eszelték ki a nép manipulálása érdekében.1997-1998
Zsellér van de Vrij
Amadeus the Young
több mint 1 éve
a fidesz állít valamit...jelen esetben azt hogy vagy nem történik semmi, vagy ez a kurva előnytelen káros lopás lesz amit idehánytak a mini dubairólti meg tényként kezelitek, sőt szentírásként XD
és már ebben a keretrendszerben beszélgettek, hiszen ez biztosan igaz...nyilván
több mint 1 éve
Félve remélem csak, hogy a migránsokkal való riogatás és a háborús félelemkeltés után, nem ezt az iskolai bombafenyegetős őrületet eszelték ki a nép manipulálása érdekében.1997-1998
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
Na látod, minden meglévő nepotizmusa ellenére ezért is foglalkozom inkább a profi focival, mint a politikával.Két teljesen más mederben kommunikálunk.Egy XXI. századi nagyvárosba skycraper jungle-t felhúzni teljes zsákutca, messziről kiált, hogy csak az arab pénz kellett és be kell tömni az építőipari oligarchák száját.Senki sem állította, hogy úgy jó, ahogyan van. Sőt.Nalátod. Akkor ez a verzió nemcsak a legjobb, hanem az egyetlen valódi alternatíva.
nagylaza, főpohárnok
Ez a topic azon pár évvel ezelőtti vitáját eleveníti fel, hogy oké, geci Orbán, de mondj jobbat, és a "bárki" nem jobb, kell valami konkrétum. Most van Magyar Péter, máris az ország fele rá szavazna.
Annál a semmidzsungánál ami Rákosrendezőn van most ez az opció az, ami jobb, és attól, hogy elméletben tudnál jobbat mondani (ahogy MP-nél is) még nincs más valós, reális alternatíva, így felesleges azon vekengeni, hogy mi lehetne helyette, ha nem lehet más helyette, csak ez, vagy marad ahogy most van.
Én elfogadom, ha szerinted jobb az, ahogy most van, mint az, ahogy most tervezik, de ennek az a párja, hogy te meg elfogadod, hogy van aki szerint meg az üveg-vas-kő rengeteg a jobb.
Őszentsége Sobri Jóska
Megfizethető, korszerű lakónegyed vagy Parkváros, egyre megy, de ez nem.
Dzsokijuing
Te, ti arról beszéltek, hogy milyen ismérvei vannak egy jó irányítónak, mi passzolna a csapat stílusához, ki lenne fitt a már meglévő játékosokhoz, kit lehetne értéken draftolni, hogy a mostani öreg, sérült, használhatatlan szar QB helyett kit kéne igazolni, én meg azt mondom, hogy a mostani szar helyett jön majd a GM unokaöccse az egyetemről, aki hatodik körös szint, de behúzzátok első körben, túlfizetitek, de még így is jobban jártok, mintha maradna az, aki volt, legalább egészséges és képességeihez mérten lelkes.
De erre ti nyígtok, hogy ennél még ez is meg az is jobb lenne, ami evidens, de baszki, ő a GM unokaöccse, így ő az egyetlen opció. Kész, passz, nincs FA igazolás, nincs X vagy Y draftolása, ő lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Két teljesen más mederben kommunikálunk.Egy XXI. századi nagyvárosba skycraper jungle-t felhúzni teljes zsákutca, messziről kiált, hogy csak az arab pénz kellett és be kell tömni az építőipari oligarchák száját.Senki sem állította, hogy úgy jó, ahogyan van. Sőt.Nalátod. Akkor ez a verzió nemcsak a legjobb, hanem az egyetlen valódi alternatíva.
nagylaza, főpohárnok
Ez a topic azon pár évvel ezelőtti vitáját eleveníti fel, hogy oké, geci Orbán, de mondj jobbat, és a "bárki" nem jobb, kell valami konkrétum. Most van Magyar Péter, máris az ország fele rá szavazna.
Annál a semmidzsungánál ami Rákosrendezőn van most ez az opció az, ami jobb, és attól, hogy elméletben tudnál jobbat mondani (ahogy MP-nél is) még nincs más valós, reális alternatíva, így felesleges azon vekengeni, hogy mi lehetne helyette, ha nem lehet más helyette, csak ez, vagy marad ahogy most van.
Én elfogadom, ha szerinted jobb az, ahogy most van, mint az, ahogy most tervezik, de ennek az a párja, hogy te meg elfogadod, hogy van aki szerint meg az üveg-vas-kő rengeteg a jobb.
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
Te, ti arról beszéltek, hogy milyen ismérvei vannak egy jó irányítónak, mi passzolna a csapat stílusához, ki lenne fitt a már meglévő játékosokhoz, kit lehetne értéken draftolni, hogy a mostani öreg, sérült, használhatatlan szar QB helyett kit kéne igazolni, én meg azt mondom, hogy a mostani szar helyett jön majd a GM unokaöccse az egyetemről, aki hatodik körös szint, de behúzzátok első körben, túlfizetitek, de még így is jobban jártok, mintha maradna az, aki volt, legalább egészséges és képességeihez mérten lelkes.
De erre ti nyígtok, hogy ennél még ez is meg az is jobb lenne, ami evidens, de baszki, ő a GM unokaöccse, így ő az egyetlen opció. Kész, passz, nincs FA igazolás, nincs X vagy Y draftolása, ő lesz.
több mint 1 éve
Amig nem kezdtek el ezt a Deak Danis vonalat full elhittem hogy csak a szokasos. De ez a muszlim vonal kulfoldrol es ez a szervezettsegbe nem lehet nem osszeeskuvest latni.Egyáltalán nem érne meg ez nekik, gyakorlatilag a levél alapján a Fidesz kommunikációját és tetteit akarják megtorolni azzal, hogy beszivárogtak ide.
JéBé
Ha fentről is jött volna, akkor se most tették volna mikor épp az arabokkal kötöttek egy nagy üzletet, márpedig a “beszivárgás” egyik táptalaja pont ez lehet…
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Félve remélem csak, hogy a migránsokkal való riogatás és a háborús félelemkeltés után, nem ezt az iskolai bombafenyegetős őrületet eszelték ki a nép manipulálása érdekében.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Amig nem kezdtek el ezt a Deak Danis vonalat full elhittem hogy csak a szokasos. De ez a muszlim vonal kulfoldrol es ez a szervezettsegbe nem lehet nem osszeeskuvest latni.
több mint 1 éve
Féltik ezt a '26-os kétharmadot, de nagyon.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Deák Dani fb-n nagyot megyjó kis migránsozás, arabozás megy
gondolom a rákosrendezői arabok azok ezek szerint jó muszlimok 😊
több mint 1 éve
Egy XXI. századi nagyvárosba skycraper jungle-t felhúzni teljes zsákutca, messziről kiált, hogy csak az arab pénz kellett és be kell tömni az építőipari oligarchák száját.Senki sem állította, hogy úgy jó, ahogyan van. Sőt.Nalátod. Akkor ez a verzió nemcsak a legjobb, hanem az egyetlen valódi alternatíva.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ráadásul törvény rendelkezik róla, hogy nem épülhet mellé másik torony, marad ez az egy magányos fasz (hehe) ott a Kopaszi-gáton. A Mol mellett az OTP és a Richter kapott szabadkártyát, hogy tornyot építsen Budapesten, de ők nem éltek vele.Na de organikusan ahova lehetne további felhőkarcolókat építeni, pont oda mennek most a maximum 10-15 szintes társas- és irodaházak.ha van városrész, ahol azért áll pár magas épület, akkor nyilván beleillik a képbe, az tényleg jól tud kinézni (pl La Défense alulnézetből nagyon üt).Na de organikusan nem úgy alakulnak ki a felhőkarcolók, hogy egyszerre húznak fel egy tucatot, mindig kell egy első, aztán egy második es így tovább.
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
Az az “organikus felhőkarcolós rész” készen van már, nem lesz ott több, ne is várd.
Most majd Zuglóban lesz az “organikus felhőkarcolós negyed”, de én fenntartom, minden csoda 3 napig tart, fél év múlva senki nem fog erről beszélni, a kutyaszar is itt marad.
több mint 1 éve
Na de organikusan ahova lehetne további felhőkarcolókat építeni, pont oda mennek most a maximum 10-15 szintes társas- és irodaházak.ha van városrész, ahol azért áll pár magas épület, akkor nyilván beleillik a képbe, az tényleg jól tud kinézni (pl La Défense alulnézetből nagyon üt).Na de organikusan nem úgy alakulnak ki a felhőkarcolók, hogy egyszerre húznak fel egy tucatot, mindig kell egy első, aztán egy második es így tovább.
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Nem látom. Folyton azt a logikát erőlteted, hogy vagy az van, amit a Fidesz akar, vagy pedig az van, amit a Fidesz akar. Legfeljebb még az jöhet szóba, amit a Fidesz akar. Én nem szeretném a gondolkodásomat ilyen szűk mederbe terelni. Ennek a megalomán gigaberuházásnak a terve - ami egyedül arra jó, hogy a haverok degeszre tömjék a zsebüket - több szempontból is merénylet Budapest ellen. Olyanok terve ez, akiknek semmilyen kötődésük nincs ehhez a városhoz, és nagy ívben szarnak a következményekre. Minden erővel tiltakozni kell ellene, meg kell akadályozni. Az viszont igaz, hogy ennek leginkább akkor lehet realitása, ha kormányváltás lesz. Remélem, hogy ez a Dubaj-őrület is hozzá fog járulni OV bukásához.Senki sem állította, hogy úgy jó, ahogyan van. Sőt.Nalátod. Akkor ez a verzió nemcsak a legjobb, hanem az egyetlen valódi alternatíva.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Senki sem állította, hogy úgy jó, ahogyan van. Sőt.Nalátod. Akkor ez a verzió nemcsak a legjobb, hanem az egyetlen valódi alternatíva.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
ha van városrész, ahol azért áll pár magas épület, akkor nyilván beleillik a képbe, az tényleg jól tud kinézni (pl La Défense alulnézetből nagyon üt).Na de organikusan nem úgy alakulnak ki a felhőkarcolók, hogy egyszerre húznak fel egy tucatot, mindig kell egy első, aztán egy második es így tovább.
slowmotion
több mint 1 éve
Egyszerű ez,Ha nyernek a városiak a választáson országosan akkor nem lesz ez az arabus borzadály 500 méteren,
ha a parasztok elegen lesznek a Fidesznél akkor pedig meglesz a kibaszás a bűnös várossal.
Nem olyan bonyolult ez, csak divat mellébeszélni.🤡🫰
több mint 1 éve
Az a MOL torony, egy iszonyatosan gyenge toronyház. 0 kreativitás van benne. Mármint ha a falloszt nem számítjuk. A legnagyobb baj viszont az elhelyezése. Rohadtul tájidegen ott. Ha az Árpád híd környékén lenne valahol a többi irodaház között azt mondom oké.Szerintem a “MOL-borzalom” az egyik legszebb épület Budapesten, de amúgy is imádom a toronyházakat pl. külföldön, szóval mindig hiányoltam itthon. Mint írtam ez ízlés kérdése.Szívesen kívánnám neked, hogy épüljenek a szomszédodba 250 és 500 méteres toronyházak, csak az a baj, hogy ezzel magammal és Budapesttel is kibasznék. Ja, megnéztem: a MOL-borzalom 143 méter magas.Így legalább nem kell leírnom, köszi. 😊www.valaszonline.hu/2025/01/22/habony-arpad-garancsi-istvan-rakosdubaj-rakosrendezo-stockton-ecequity-novacitas-mohamed-alabbar-rakosrendezo/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0nAWV7HofcoJb4SCFQzqEEAAkSGt-fbiyVALTm6jnSFjaE4DYjOsKgvEE_aem_m5fwdagJbTpWA5rbY-8u1gMajd mindjárt jön Jughead aztán megmagyarázza, hogy nincs ezzel gond, mert sokkal inkább ez, mint hogy csövesek hédereljenek ott.
csebi
És még a turisták is nézhetik majd, amit odafosnak az arabok, tiszta haszon lesz.
warr_b
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Jughead
több mint 1 éve
ha van városrész, ahol azért áll pár magas épület, akkor nyilván beleillik a képbe, az tényleg jól tud kinézni (pl La Défense alulnézetből nagyon üt).Szerintem a “MOL-borzalom” az egyik legszebb épület Budapesten, de amúgy is imádom a toronyházakat pl. külföldön, szóval mindig hiányoltam itthon. Mint írtam ez ízlés kérdése.Szívesen kívánnám neked, hogy épüljenek a szomszédodba 250 és 500 méteres toronyházak, csak az a baj, hogy ezzel magammal és Budapesttel is kibasznék. Ja, megnéztem: a MOL-borzalom 143 méter magas.Így legalább nem kell leírnom, köszi. 😊www.valaszonline.hu/2025/01/22/habony-arpad-garancsi-istvan-rakosdubaj-rakosrendezo-stockton-ecequity-novacitas-mohamed-alabbar-rakosrendezo/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0nAWV7HofcoJb4SCFQzqEEAAkSGt-fbiyVALTm6jnSFjaE4DYjOsKgvEE_aem_m5fwdagJbTpWA5rbY-8u1gMajd mindjárt jön Jughead aztán megmagyarázza, hogy nincs ezzel gond, mert sokkal inkább ez, mint hogy csövesek hédereljenek ott.
csebi
És még a turisták is nézhetik majd, amit odafosnak az arabok, tiszta haszon lesz.
warr_b
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Jughead
de a Fallosz konkrétan úgy épült fel, hogy a legmagasabb épületek hozzá képest a tízemeletesek a Bogdánffy úton, pár száz méterre. hát az úgy minden, csak nem harmonikus, nincs átmenet az alacsony meg a magas épületek között.
igen, most lóhalálában építik mellé az a projektet, bár emlékeim szerint a közvetlen mellette levő épületek messze nincsenek még csak tízemeletesek sem, azok kicsit távolabb épülnek. szóval még mindig nincs fokozatos átmenet. ilyen színvonalú városképnél még a fiam is tud esztétikusabbat tervezni, csak ő 13 éves, és kurvára nem érdekli sem az építészet, sem az esztétika.
több mint 1 éve
Szerintem a “MOL-borzalom” az egyik legszebb épület Budapesten, de amúgy is imádom a toronyházakat pl. külföldön, szóval mindig hiányoltam itthon. Mint írtam ez ízlés kérdése.Szívesen kívánnám neked, hogy épüljenek a szomszédodba 250 és 500 méteres toronyházak, csak az a baj, hogy ezzel magammal és Budapesttel is kibasznék. Ja, megnéztem: a MOL-borzalom 143 méter magas.Így legalább nem kell leírnom, köszi. 😊www.valaszonline.hu/2025/01/22/habony-arpad-garancsi-istvan-rakosdubaj-rakosrendezo-stockton-ecequity-novacitas-mohamed-alabbar-rakosrendezo/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0nAWV7HofcoJb4SCFQzqEEAAkSGt-fbiyVALTm6jnSFjaE4DYjOsKgvEE_aem_m5fwdagJbTpWA5rbY-8u1gMajd mindjárt jön Jughead aztán megmagyarázza, hogy nincs ezzel gond, mert sokkal inkább ez, mint hogy csövesek hédereljenek ott.
csebi
warr_b
Jughead
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Szívesen kívánnám neked, hogy épüljenek a szomszédodba 250 és 500 méteres toronyházak, csak az a baj, hogy ezzel magammal és Budapesttel is kibasznék. Ja, megnéztem: a MOL-borzalom 143 méter magas.Így legalább nem kell leírnom, köszi. 😊www.valaszonline.hu/2025/01/22/habony-arpad-garancsi-istvan-rakosdubaj-rakosrendezo-stockton-ecequity-novacitas-mohamed-alabbar-rakosrendezo/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0nAWV7HofcoJb4SCFQzqEEAAkSGt-fbiyVALTm6jnSFjaE4DYjOsKgvEE_aem_m5fwdagJbTpWA5rbY-8u1gMajd mindjárt jön Jughead aztán megmagyarázza, hogy nincs ezzel gond, mert sokkal inkább ez, mint hogy csövesek hédereljenek ott.
csebi
warr_b
Jughead
Senki sem állította, hogy úgy jó, ahogyan van. Sőt. (Megjegyzem: egyik családtagomat elvadult kutyák rángatták le biciklizés közben Rákosrendezőnél. Nagy szerencse, hogy egy-két harapással és egy tetanusszal megúszta.)Így legalább nem kell leírnom, köszi. 😊Amúgy én ertettelek téged, és egyetértek veled h vmit kezdeni kellene azzal a területtel. Sőt már reges régen kellett volna.
Jughead
Csak nem értettünk egyet abban h ez a megoldás vagy h csak ez a megoldás van. De látva az elmúlt napokat illetve azt h ebben már nyakig benne vannak, hajlok arra én is h ez a megoldás lesz (vagy ami rosszabb h hosszú pereskedés ami miatt meg semmi sem történik majd).
csebi
Legjobb tudomásom szerint állami tulajdonban lévő területről van szó, Lázárnak az a szurkapiszkája, hogy bezzeg a főváros harminc évig nem csinált semmit, fölöttébb érdekes. Amúgy ugyanez a gyomorforgató fideszes játék megy pl. a Nyugati környékével is, ahol a terézvárosi önkormányzat közparkot szeretne.
Lehet, hogy túlságosan vágyvezérelt a gondolkodásom, de én inkább arra tippelek, hogy ebből a mini-maxi-grand Dubajból, ha elég erős a tiltakozás, nem lesz semmi. Úgy vagyok vele: egyszerűen nem létezik, hogy ez megvalósuljon.
több mint 1 éve
Amúgy én ertettelek téged, és egyetértek veled h vmit kezdeni kellene azzal a területtel. Sőt már reges régen kellett volna.Így legalább nem kell leírnom, köszi. 😊www.valaszonline.hu/2025/01/22/habony-arpad-garancsi-istvan-rakosdubaj-rakosrendezo-stockton-ecequity-novacitas-mohamed-alabbar-rakosrendezo/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0nAWV7HofcoJb4SCFQzqEEAAkSGt-fbiyVALTm6jnSFjaE4DYjOsKgvEE_aem_m5fwdagJbTpWA5rbY-8u1gMajd mindjárt jön Jughead aztán megmagyarázza, hogy nincs ezzel gond, mert sokkal inkább ez, mint hogy csövesek hédereljenek ott.
csebi
warr_b
Jughead
Csak nem értettünk egyet abban h ez a megoldás vagy h csak ez a megoldás van. De látva az elmúlt napokat illetve azt h ebben már nyakig benne vannak, hajlok arra én is h ez a megoldás lesz (vagy ami rosszabb h hosszú pereskedés ami miatt meg semmi sem történik majd).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.